Dodaj firmu

Profi glass Ugradnja auto stakala

Ugradnja i popravka auto stakala. Zamena, popravka i reparacija šoferšajbne i drugih auto stakala u servisu u Borči
Pročitaj više

Put za Ovču 2d
Borča, Beograd

Ugradnja auto stakala NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd

Ugradnja auto stakala Autoglass PJ

Autoglass PJ auto stakla bave se prodajom i ugradnjom auto stakala za sve tipove vozila
Pročitaj više

Tabanovačka 4a
Voždovac, Beograd

Ugradnja auto stakala AC Opačić

AC Opačić se bavi montažom i popravkom auto stakala. U ponudi imamo najkvalitetnija vetrobranska, bočna i zadnja stakla. Takođe, radimo reparaciju vetrobranskog stakla ukoliko su oštećenja do 3 cm. Uradite zamenu ili reparaciju stakla na vreme. Mislite na svoju bezbednost, AC Opačić auto stakla
Pročitaj više

Cara Lazara 3g
Obrenovac, Beograd

Ugradnja auto stakala Auto Deki

Stručan i iskusan kadar servisa Auto Deki na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Ugradnja auto stakala Knežević

Nezavisno da li se radi o oštećenju na vetrobranskom, zadnjem ili bočnom staklu Vašeg vozila, auto stakla Knežević su pravi izbor za Vas. U našem moderno opremljenom servisu vršimo zamenu, ugradnju i reparaciju auto stakala najnovijom tehnologijom koja štedi novac.
Pročitaj više

Ibarski put bb
Čukarica, Beograd

Ugradnja auto stakala Auto stakla 381

Servis „Auto stakla 381“ je jedan od vodećih servisa kada je zamena i ugradnja vetrobranskih stakala u pitanju. Nalazi se u Zemunu, a pored servisa bave se veleprodajom i maloprodajom vetrobranskih stakala.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 84
Zemun, Beograd

Ugradnja auto stakala Glass Service

Auto stakla Glass Service pruža jedinstvene usluge reparacije, zamene i zatamljivanja auto stakala, kao i poliranja farova. Kod nas možete naći auto stakla najboljih proizvođača - Pilkington, Saint-Gobain Sekurit i Guardian. Ponudu smo obogatili i vetrobranskim senzorima za kišu, svetlo i vlagu.
Pročitaj više

Ugrinovačka 129
Zemun, Beograd

Ugradnja auto stakala BGD AUTO GLASS

Osnovna delatnost servisa BGD AUTO GLASS je prodaja, zamena i popravka auto stakala za sve marke i tipove vozila. U našem radu koristimo stakla renomiranih proizvođača, a na radove dajemo GARANCIJU koja važi dokle god je vozilo na točkovima.
Pročitaj više

Lijačka 1
Voždovac, Beograd

Ugradnja auto stakala Era Glass

Auto stakla Era Glass nalazi se u naselju Karaburma, opština Palilula u Beogradu i vrši prodaju i ugradnju auto stakala, popravku auto stakla, reparaciju auto stakla
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 9v
Palilula, Beograd

Ugradnja auto stakala Novus2 - Laza

Auto stakla Novus2 - Laza se nalazi na adresi Zrenjaninski put bb, Borča.
Pročitaj više

Zrenjaninski put bb
Borča, Beograd

Ugradnja auto stakala je usluga koja pre ili kasnije svakom zatreba. Peh sa naprslim ili razbijenim staklom na automobilu, može se desiti svakome. Jedan nevaljali kamenčić na putu, koji svom silinom udari u vašu šoferšajbnu, može biti sasvim dovoljan razlog da svog četvorotočkaša morate da odvezete u servis.

Majstorima se ponekad čini, da domišljatost naših ljudi zaista nema granica. U želji da uštede novac, poneki vozači uz pomoć „štapa i kanapa“ pokušavaju da zapuše rupu, i da nastave bezbedno da voze. Naravno da to nije moguće.

Popravka auto stakala

Recimo da vam je vetrobransko staklo oštećeno tik ispred vozačevog sedišta. I vi sad u tu naprslinu sipate lepak, na primer. U navedenom primeru su načinjene dve velike greške. Prva je da se reparacije oštećenja šoferšajbne na mestu direktno ispred vozača nikada ni ne rade, već se odmah preporučuje zamena, a druga greška je u tome, da šta god da stavite da staklo „drži“, ono može da se raspe, i to čak u toku vožnje.

Ovakvo ugrožavanje svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, zaista nije potrebno, samo zato da biste vi uštedeli novac. Na kraju, izgubićete svaku uštedu, jer ćete morati na kraju da platite zamenu stakla umesto da se ono reparira, da ste samo došli na vreme. 

Ako pravilno postupite, to jest, javite se u auto servis neposredno po nastanku oštećenja, majstori će isto proceniti, i u najvećem broju slučajeva se staklo može popraviti, i to tako da na istom mestu ne nastane ponovno oštećenje. 

Zamena auto stakla

Ipak, ponekad se dešava da će nam majstor savetovati da zamenimo vetrobransko ili neko bočno staklo. Pri tome, stakla koja se ugrađuju su identičnog kvaliteta kao i originalno staklo koje je imao automobil kada je izašao iz fabrike.

Svaku montažu obavljaju stručno obučeni majstori, koji poseduju višegodišnje iskustvo. Tako znate da je vaš ljubimac u sigurnim rukama. Zamena stakala je brza i profesionalna, dakle obavlja se u najkraćem vremenskom roku uz korišćenje savremenih alata i lepkova. 

Ipak, koliko će trajati sama zamena vetrobranskog ili nekog od bočnih stakala, najviše zavisi od toga koji je model vašeg automobila. Tako zamena može da traje od tri do šest sati. To nije mnogo vremena, kada se uzme u obzir da se zamena stakala ne radi često, a potrebno je da bude urađena na valjani način. Neki auto servisi, na montažu stakala daju doživotnu garanciju od curenja vode.

Ugradnja auto stakala – iskustva

Naročita pažnja se poklanja kvalitetu stakala koja se ugrađuju, pa se tako stakla uvoze isključivo od evropskih licenciranih proizvođača. Ponekad se javlja potreba za terenskom službom, pa je i ta usluga uvrštena kod auto servisa, a u cilju što boljeg poslovanja. Terenska služba može pokrivati grad Beograd, sa svim prigradskim naseljima, ali ako se nalazite dalje, po potrebi, može se doći na vašu adresu. 

Šta god da vas muči, da li je u pitanju reparacija ili popravka stakala, ugradnja novih, popravka grejača zadnjeg stakla ili lepljenje retrovizora, u svakom trenutku se možete obratiti profesionalcima auto servisa. 

Ugradnja auto stakala – cena:

Ukoliko je u pitanju zamena kompletne šoferšajbne, koliko ćete novca izdvojiti, zavisiće od tipa vašeg vozila, odnosno od kvaliteta stakla koje vam je neophodno.

Ako se radi reparacija stakla, dakle saniranje oštećenja, cena zavisi od stepena štete, pa je potrebno platiti između 25 i 45 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane