Dodaj firmu

Stakla za kamione Glass Centar 011

Reparacija, montaža, popravka auto stakala za putnički, poluteretni i teretni program na Paliluli.
Pročitaj više

Dragoslava Srejovića 1
Palilula, Beograd

Stakla za kamione NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd

Stakla za kamione Autoglass PJ

Autoglass PJ auto stakla bave se prodajom i ugradnjom auto stakala za sve tipove vozila
Pročitaj više

Tabanovačka 4a
Voždovac, Beograd

Stakla za kamione Auto stakla 381

Servis „Auto stakla 381“ je jedan od vodećih servisa kada je zamena i ugradnja vetrobranskih stakala u pitanju. Nalazi se u Zemunu, a pored servisa bave se veleprodajom i maloprodajom vetrobranskih stakala.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 84
Zemun, Beograd

Stakla za kamione AC Opačić

AC Opačić se bavi montažom i popravkom auto stakala. U ponudi imamo najkvalitetnija vetrobranska, bočna i zadnja stakla. Takođe, radimo reparaciju vetrobranskog stakla ukoliko su oštećenja do 3 cm. Uradite zamenu ili reparaciju stakla na v...
Pročitaj više

Cara Lazara 3g
Obrenovac, Beograd

Stakla za kamione Auto Deki

Stručan i iskusan kadar servisa Auto Deki na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Stakla za kamione Knežević

Nezavisno da li se radi o oštećenju na vetrobranskom, zadnjem ili bočnom staklu Vašeg vozila, auto stakla Knežević su pravi izbor za Vas. U našem moderno opremljenom servisu vršimo zamenu, ugradnju i reparaciju auto stakala najnovijom tehnol...
Pročitaj više

Ibarski put bb
Čukarica, Beograd

Stakla za kamione AS Auto Stakla

AS AUTO STAKLA je najsavremeniji servis koji se bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom auto stakala. Nalazi se u Zemunu a uz svako staklo dobijate i sertifikat koji je ugraviran u staklo kao garancija kvaliteta.
Pročitaj više

Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti
Zemun, Beograd

Stakla za kamione Novus2 - Laza

Auto stakla Novus2 - Laza se nalazi na adresi Zrenjaninski put bb, Borča.
Pročitaj više

Zrenjaninski put bb
Beograd

Sta reci vezano za stakla za kamione? Vozači kamiona verovatno se osećaju vrlo moćno, a kako i ne bi, kad su najveći na drumu. Šalu na stranu, ni kamion nije neuništiv, dovoljna je jedna sitnica, kao što je malo oštećenje vetrobranskog stakla, pa da ga odvede kod čika doktora za kamione, to jest u auto servis.

Međutim, da li vozači kamiona uvek pridaju neophodnu pažnju oštećenjima svoje šoferšajbne ili sve to uzimaju pomalo, zdravo za gotovo?

Reparacija stakla za kamione

Na šoferšajbnu kamiona, često gledamo kao da je ona uvek tu, te da nije toliko važna. Međutim, realnost je sasvim drugačija: ako imate bilo kakvo oštećenje na vetrobranskom staklu svog kamiona, isto se mora sanirati u ovlašćenom auto servisu, a sve zbog vaše i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Zato je bitno da se reparacija uradi pravovremeno, to jest, odmah pošto je oštećenje na staklu nastalo. Tada će sve biti jednostavnije za popravku, a vas će koštati mnogo manje novaca, vremena i živaca.

Koja je uloga stakala na kamionima?

Možda ovo pitanje nikada nismo sebi postavili. Vetrobranska i bočna stakla su daleko više od jednostavne zaštite od prirodnih elemanata, jer mogu delovati kao sigurnosni deo, zaštita od predmeta u letu, te deo koji ojačava kompletnu konstrukciju vozila. 

Koje su vrste sigurnosnih stakala za kamione?

U ponudi auto servisa se mogu pronaći laminirano staklo kao i kaljeno staklo. Često je brzina zamene ili reparacije stakala za kamione jako bitna, posebno za vozila koja su na putevima. Servisi takođe, vode računa i o pristupačnosti cena.

Koliko traje zamena stakala na kamionu?

Pretpostavimo da ste samo u prolazu, i da vam se dogodio peh, pa je potrebna brza intervencija. Tako za zamenu vetrobrana za kamion, kao i bočnih stakala, majstorima će biti potrebno od jednog do tri sata. To vreme je neophodno da bi se zamena izvršila kvalitetno i da bi se osigurala ispravnost postupka.

Na trajanje zamene stakla na kamionu, utiče i to da li se staklo lepi. Tada će staklo morati da odstoji od jednog do tri sata, iz jednostavnog razloga da ne bi bila ugrožena bezbednost putnika, odnosno da bi se lepak osušio.

Zamena stakala na kamionu

Pošto je kamion dovežen u servis, majstori će najpre proceniti o kakvom oštećenju se radi. U praksi, najčešće se vozačima ponudi reparacija, naravno u slučajevima kada je istu moguće izvesti, a da to omogućava sigurnu vožnju. Popravka stakla na kamionu, svakako štedi i vreme i novac, ali ponekad se ne može odraditi, već se vetrobransko staklo ili bočna stakla na kamionu, moraju zameniti.

Recimo, ako je oštećenje na staklu nastalo tačno ispred vozačevog sedišta, zamena stakla se obavezno radi, iako bi isti takav problem bio rešen reparacijom, da je nastao na drugom delu šoferšajbne kamiona.

Kada je odlučeno da će se vetrobransko ili bočna stakla na kamionu menjati, potrebno je da znate da auto servisi nude velik izbor svih vrsta stakala, renomiranih proizvođača, za sve vrste kamiona.

Stakla za kamione – cena:

Cena stakala za kamione pre svega zavisi od tipa i marke kamiona, pa je potrebno izdvojiti od 10000 din. sve do 38000 dinara za Mercedesova vozila. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane