Dodaj firmu

Profi glass Reparacija sofersajbne

Ugradnja i popravka auto stakala. Zamena, popravka i reparacija šoferšajbne i drugih auto stakala u servisu u Borči
Pročitaj više

Put za Ovču 2d
Borča, Beograd

Reparacija sofersajbne NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd

Reparacija sofersajbne Autoglass PJ

Autoglass PJ auto stakla bave se prodajom i ugradnjom auto stakala za sve tipove vozila
Pročitaj više

Tabanovačka 4a
Voždovac, Beograd

Reparacija sofersajbne AC Opačić

AC Opačić se bavi montažom i popravkom auto stakala. U ponudi imamo najkvalitetnija vetrobranska, bočna i zadnja stakla. Takođe, radimo reparaciju vetrobranskog stakla ukoliko su oštećenja do 3 cm. Uradite zamenu ili reparaciju stakla na vreme. Mislite na svoju bezbednost, AC Opačić auto stakla
Pročitaj više

Cara Lazara 3g
Obrenovac, Beograd

Reparacija sofersajbne Auto Deki

Stručan i iskusan kadar servisa Auto Deki na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Reparacija sofersajbne Knežević

Nezavisno da li se radi o oštećenju na vetrobranskom, zadnjem ili bočnom staklu Vašeg vozila, auto stakla Knežević su pravi izbor za Vas. U našem moderno opremljenom servisu vršimo zamenu, ugradnju i reparaciju auto stakala najnovijom tehnologijom koja štedi novac.
Pročitaj više

Ibarski put bb
Čukarica, Beograd

Reparacija sofersajbne AS Auto Stakla

AS AUTO STAKLA je najsavremeniji servis koji se bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom auto stakala. Nalazi se u Zemunu a uz svako staklo dobijate i sertifikat koji je ugraviran u staklo kao garancija kvaliteta.
Pročitaj više

Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti
Zemun, Beograd

Reparacija sofersajbne Auto stakla 381

Servis „Auto stakla 381“ je jedan od vodećih servisa kada je zamena i ugradnja vetrobranskih stakala u pitanju. Nalazi se u Zemunu, a pored servisa bave se veleprodajom i maloprodajom vetrobranskih stakala.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 84
Zemun, Beograd

Reparacija sofersajbne Glass Service

Auto stakla Glass Service pruža jedinstvene usluge reparacije, zamene i zatamljivanja auto stakala, kao i poliranja farova. Kod nas možete naći auto stakla najboljih proizvođača - Pilkington, Saint-Gobain Sekurit i Guardian. Ponudu smo obogatili i vetrobranskim senzorima za kišu, svetlo i vlagu.
Pročitaj više

Ugrinovačka 129
Zemun, Beograd

Reparacija sofersajbne BGD AUTO GLASS

Osnovna delatnost servisa BGD AUTO GLASS je prodaja, zamena i popravka auto stakala za sve marke i tipove vozila. U našem radu koristimo stakla renomiranih proizvođača, a na radove dajemo GARANCIJU koja važi dokle god je vozilo na točkovima.
Pročitaj više

Lijačka 1
Voždovac, Beograd

Reparacija sofersajbne Era Glass

Auto stakla Era Glass nalazi se u naselju Karaburma, opština Palilula u Beogradu i vrši prodaju i ugradnju auto stakala, popravku auto stakla, reparaciju auto stakla
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 9v
Palilula, Beograd

Kada se praktikuje reparacija šoferšajbne? Šoferšajbna na automobilu može da se ošteti iz mnogo razloga. Recimo, dovoljno je da neki zalutali kamenčić sa puta velikom snagom udari u staklo i da ono naprsne. Ili, u drugoj situaciji, ako vam je auto parkiran blizu igrališta za decu, neki jači šut koji je promašio gol, takođe može završiti kroz stakla vašeg limenog ljubimca...

Ovo su samo neki primeri i sutuacije koje nije moguće ni predvideti niti sprečiti. Ipak, dobro je znati, da nije uvek nužno plaćati velike svote novca za zamenu šoferšajbne i stakala na automobilu, već će reparacija biti sasvim zadovoljavajuće rešenje.

Reparacija šoferšajbne

Pošto se dogodio ovakav peh, neophodno je da što pre dovezete auto u servis. Nekada ljudi, na razne načine, samostalno, pokušavaju da poprave štetu, tako što u pukotinu sipaju super lepak, na primer. Njihova računica je da su uštedeli novac, a ono što se zaista dešava jeste da lepak neće „držati“, te će pukotina postati veća i staklo se može rasuti. Onda vam ne preostaje ništa drugo sem da kupujete novo staklo, a mogli ste proći znatno jeftinije da ste se javili na vreme, i da se niste igrali majstora. Tada bi bila izvršena reparacija šoferke, koja košta mnogo manje nego zamena.

Reparacija auto stakala

Ako ste doneli ispravnu odluku, to jest, po nastalom problemu javili se serviseru, stručna lica će proceniti nastalu štetu. Uvek se prvo pokušava popravka oštećenih auto stakala, jer je namera majstora da vam uštede i novac i vreme.
Sama popravka auto stakala traje kraće i jeftinija je u odnosu na zamenu.

Reparacija šoferke

Ukoliko je oštećenje šoferšajbne malo, odnosno prečnika do deset centimetara, vetrobransko staklo može da se reparira. Ako je šteta veća, vlasnik će morati da kupi novo staklo.

Interesantno je da je bitno i na kom mestu je staklo naprslo. Recimo, ako se rupica nalazi tačno ispred vozača, ma kako mala bila, ipak se ne savetuje reparacija, već zamena.

U svim drugim situacijama, popravka šoferšajbne je dobro i korisno rešenje, koje štedi vaš novac. Dakle, mogu se reparirati oštećenja do 10 cm, međutim, ako staklo ima crnu borduru, ne može da se radi reparacija, pa će biti nužno staviti novo staklo.

Popravka traje relativno kratko, i to od 30 do 45 minuta. Na reparaciju stakla se ne daje garancija, jer u teoriji, ono može da se ponovo ošteti i da „krene linija“. Ipak, u praksi, ponovno pokretanje linije, sa mesta reparacije, skoro se nikada ne dešava.

Zamena šoferšajbne

Ovlašćeni servisi za zamenu šoferšajbne koriste stakla proizvedena u evropskim fabrikama, i to pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila.

Sva stakla imaju kvalitet koji propisuju određeni standardi, tako da možete biti sigurni, da kada dovezete svog ljubimca u auto servis, da će mu biti zamenjena sofersajbna sa novom, koja je istog kvaliteta. To vam dalje pruža uživanje u vožnji, i bezbednost, kako za vas, tako i za sve druge učesnike u saobraćaju.

Reparacija sofersajbne – cena:

Koliko ćete platiti za reparaciju šoferšajbne, to jest saniranje raznih rupica, pukotina, brazdi na staklu vašeg automobila, zavisi od stepena oštećenja, pa se cena obično kreće od 25 do 45 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane