Auto stakla Era Glass

3.6 | 26 ocena
Ulica: Mirijevski bulevar 9v
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Auto stakla Era Glass
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.era-glass.rs

O nama

AUTO STAKLA ERA GLASS


Servis Era Glass je jedan od najstarijih i najpoznatijih šiber servisa u gradu. Osnovna delatnost našeg servisa je ugradnja i servis auto stakala, ugradnja i popravka šibera, popravka elektro podizača, kao i presvlačenje enterijera neba u automobilima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš stručni tim servisera će u najkraćem mogućem roku rešiti svaki problem na Vašem vozilu.

Era Glass servis nudi Vam brzu i profesionalnu zamenu vetrobranskih i bočnih stakala. U našem radu koristimo najsavremenije alate i lepkove, što nam omogućava da u najkraćem mogućem roku izvršimo zamenu stakala. Posebno smo ponosni što na našu montažu dajemo doživotnu garanciju od curenja vode.

Kod nas možete pronaći auto stakla vodećih evropskih i svetskih proizvođača: Sigua, Securit Saint, Gobain, Pilkinton, Splinteks, Sicursiv, Glavet, HS i mnogi drugi. Pored standardnih stakala koja mogu biti totalno prozirna, takozvana bela, imamo i tonirana stakla koja mogu biti sa dodatnom senkom za sunce.

Pored ugradnje i zamene auto stakala, servis Era Glass nudi i uslugu reparacije oštećenih auto stakala. To znači da je u zavisnosti od oštećenja stakla moguće izbeći zamenu, već je moguće stručno i bezbedno reparirati. Oštećenja koja se mogu reparirati su sledeća: okce, zvezdica, linija ili kombinacija prva dva.

Ukoliko želite da ulepšate doživljaj tokom vožnje i boravak u automobilu, naš servis Vam pruža mogućnost ugradnje auto šibera, tj. sunčanog krova. U našoj ponudi nalaze se auto šiberi renomiranog svetskog proizvođača Webasto, koji je poznat po svojim tehničkim karakteristikama i dokazanim kvalitetom. Pored ugradnje novih, vršimo i popravku svih vrsta fabričkih i auto šibera za naknadnu ugradnju. Takođe, nudimo veliki izbor rezervnih delova (sajli, kedera, klizača).

Jedna od delatnosti Era Glass servisa je popravka kabrio krovova. Servis za panorama krov je podjednako važan kao i svaki drugi sklop na automobilu, koji je potrebno održavati i servisirati. Naša preporuka je da barem dva puta godišnje treba izvršiti servis kabrio krova, pre i posle zime. Sve to možete dobiti brzo i profesionalno u našem servisu.

U okviru našeg servisa nudimo Vam i uslugu popravke manuelnih i električnih podizača stakala. Popravka električnih podizača podrazumeva zamenu sajli, klizača, makaza, držača i samu izradu istih. Posebno izdvajamo popravku samih elektro motora podizača. Pored popravke nudimo uslugu servisiranja podizača radi dužeg veka trajanja.

Za lepši izgled unutrašnjosti Vašeg autmobila, Era Glass servis Vam nudi presvlačenje enterijera neba za koje imamo širok spektar boja i materijala. Takođe, vršimo popravku mehanizma sedišta i presvlačenje istih.

Ugradnja i servis autostakala, šibera, elektro podizača.
Servis kabrio krova Beograd.
Presvlačenje enterijera neba i sedišta.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h
Subota od 09h-14h

Auto stakla Era Glass, Mirijevski bulevar 9v, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  13.02.2021 12:07

  Sjajni ljudi!

  Neregistrovan korisnik
  18.07.2020 13:30

  Svaka cast. Momci rade brzo povoljno i profesionalno.

  Jovica Vitakic
  12.12.2016 03:15

  Dozivotna garanacija od curenja vode,super stvar.Era Glass servis nudi vam brzu i profesionalnu zamenu vetrobranskih i bocnih stakala.U svom radu koriste najsavremenije alate i lepkove,sto im omogucava da u najkracem vremenskom periodu izvrse reparaciju stakala.

  Firme u blizini

  Autoglass PJ auto stakla, Tabanovačka 4a, Voždovac, Beograd
  Zamena originalnog auto stakla preko kasko osiguranja - Auto Deki, Svete Milutinovića 2, Čukarica, Beograd
  BGD AUTO GLASS, Lijačka 1, Voždovac, Beograd
  Auto stakla Knežević, Ibarski put bb, Čukarica, Beograd
  Auto stakla Glass Service, Ugrinovačka 129, Zemun, Beograd
  Zatamnjivanje stakala Armolan, Luke Spasojevića 7, Beograd
  Auto stakla NOLE, Ugrinovačka 102a, Zemun, Beograd
  Auto stakla 381, Pukovnika Milenka Pavlovića 84, Zemun, Beograd
  Auto Glass NL, Bulevar Mihajla Pupina 20e, Novi Beograd, Beograd
  AS Auto Stakla, Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti, Zemun, Beograd