Dodaj firmu

Zatamnjivanje auto stakala Broutality

Zaštitite Vaše vozilo na pravi način, izaberite auto folije Broutality. Bilo da su Vam potrebne folije za presvlačenje vozila ili zatamnjivanje stakala, kod nas možete naći originalne folije vodećih proizvođača: 3M, Oracal, Avery, Grafityp
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala Auto folije Dark Glass

Neka se za Vašim automobilom svi okreću, izaberite auto folije Dark Glass. Naš servis ovlašćen je za ugradnju svih vrsta folija vodećih proizvođača koje će Vašem vozilu pružiti bezbednost i udobnost, zaštitu od sunčevih zraka, ekonomičnost, stil i kvalitet
Pročitaj više

Ariljska 2
Zvezdara, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala FOLIJEPRO

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Hanita Coatings Rca LTD iz Izraela..
Pročitaj više

Vodovodska 160
Čukarica, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala AS Auto Stakla

AS AUTO STAKLA je najsavremeniji servis koji se bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom auto stakala. Nalazi se u Zemunu a uz svako staklo dobijate i sertifikat koji je ugraviran u staklo kao garancija kvaliteta.
Pročitaj više

Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala Broutality

Broutality folije za stakla predstavljaju najsavremeniju zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, provala, kao i neprijatnih pogleda u Vaš stambeni ili poslovni prostor. U našoj ponudi nalazi se originalna folija vodećeg proizvođača Sun Controle, sa žigom i sertifikatom
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala Stopsol Protect

Zaštitite Vašu imovinu ili vozilo na pravi način, izaberite folije Stopsol Protect različitog stepena zatamnjenja. U našoj ponudi nalaze se folije vodećih brendova u svetu: "3M", "Sungard", "Llumar", "Profilon", čiji smo generali uvoznici i zastupnici za našu zemlju
Pročitaj više

Šangajska 19
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje auto stakala je jako popularno. Veoma je cool voziti automobil koji ima zatamnjena stakla. Tako možete čak i voditi ljubav na parkingu, a da to niko ne primeti. Ipak, zatamnjivanje auto stakala vam pruža mnoge prednosti, kao što su: ojačanje stakla, optimizacija propuštenog svetla, poboljšan estetski izgled vozila.

Koja stakla na autu se ne smeju zatamnjivati?

Logika nam nalaže, da prednje vetrobransko staklo, to jest, šoferšajbnu, ne smemo da zatamnjujemo. Prednja bočna stakla, dakle kod vozača i suvozača, mogu se zatamniti, ali postoji jedan uslov – da ukupna vrednost prigušenja svetla ne prelazi trideset posto.

Koja stakla na autu se mogu zatamnjivati?

Zadnji vetrobran, kao i zadnja bočna stakla, mogu se zatamniti onoliko koliko to vi želite, očigledno iz razloga što ne utiču direktno na sigurnost u vožnji.

Koje su prednosti postavljanja folije na staklo automobila?

Često, dok vozimo, smeta nam bljesak farova ili jaka sunčeva svetlost. Uz pomoć folija se filtrira štetno sunčevo zračenje. 

Solarna energija se odbija od četrdeset do osamdeset posto, pri čemu se i reguliše temperatura unutar vozila. Na ovaj način, uz pomoć zatamnjivanja automobila, vi štitite i enterijer vozila. Refleksija direktnog svetla je od pet do tridest posto, odbijanje UV zraka je od 95 – 99, 9%, i pri svemu tome se štedi energija.

Kako se folijama ojačavaju stakla na autu?

Zaštitne folije čine vaše staklo na kolima otpornijim na udarce, grebanje, lomljenje i slično. Ako bi i došlo do lomljenja stakla, folija se ponaša tako što zadržava krhotine i deliće, čime sprečava da se putnici u autu povrede.

Od čega su izrađene folije za auto stakla?

Mogu biti izrađene uz pomoć specijalnih aluminijumskih i ugljenih boja, sa akrilnim ojačanjem, koje se koristi u jednom, dva ili tri sloja. 

Zatamnjivanje stakla na autu

Voziti auto koji nije zaštićen zatamnjenim staklima, može izazvati umor vozača, njegovu smanjenu koncentraciju, te opterećenje očiju. Folije koje se ugrađuju imaju efekat da filtriraju toplotu sunčevih zraka, i pri tome značajno umanjuju mogućnost zaslepljenja, dok istovremeno propuštaju svetlost, što sve doprinosi preglednijoj i jasnijoj vožnji. 

Folije se postavljaju na unutrašnju stranu stakla, čime se povećava njegova čvrstoća, što sve omogućava da se i razbijena stakla zadrže na svojim mestima, što je posebno značajno kod eventualnih saobraćajnih nezgoda. 

Vaši prozori na automobilu će postati atraktivniji, jer se obojenim folijama koje odbijaju svetlost, postiže lepši izgled vozila. 

Pošto ste obezbeđeni od znatiželjnih pogleda, u vašem automobilu možete se ljubiti sa devojkom, na primer, i to niko neće moći da vidi, makar se nalazili usred prometnog parkinga.

Zatamnjivanje stakla na kolima

Ugradnja folija na stakla automobila nije komplikovan proces i traje od 2 do 4 sata u proseku, što zavisi od tipa vozila. Pošto stručna lica završe posao i obave proveru, bićete pozvani da preuzmete automobil. 

Nakon što vam folije budu ugrađene na stakla auta, ne biste smeli otvarati prozore dva dana. Sve vrste folija u sebi sadrže zaštitu od ogrebotina. 

Kako folije utiču na lepši izgled automobila?

Možda je ovo pitanje čak pomalo i suvišno, ali reći ćemo da postoji veliki broj nijansi koje su u standardnoj ponudi. Najnoviji modeli folija za automobile su izrađene sa metalik odsjajem, koji sjedinjuje staklene površine sa najatraktivnijim bojama karoserije automobila.

Kako se obavlja montaža folija na auto stakla?

Ako vas je naš tekst zainteresovao, i odlučili ste da dodatno osigurate, ulepšate i na najbolji način opremite svog limenog ljubimca, znajte da je montaža folija na auto stakla postupak koji se izvodi brzo i veoma jednostavno.

Iskusni majstori auto servisa rade tako što montiraju foliju direktno na staklo, pri čemu isto nije potrebno skidati. Kada postupak ugradnje bude bio okončan, vi ćete dobiti garanciju na izvršene usluge, a ona je najčešće u roku od pet godina.

Zatamnjivanje auto stakala – iskustva

Prvi sunčani dani, idealno su vreme da pripremite svog ljubimca za dugo toplo leto, jer će vas on možda voziti put neke egzotične destinacije. Sve vodeće svetske i domaće automobilske organizacije, preporučuju zatamnjivanje stakala auta, u propisanim granicama.

To je veoma dobar način da svog mezimca zaštitite od mnogih štetnih uticaja spolja, a da sebi i svojim putnicima, obezbedite udobnu i prijatnu vožnju, uz atraktivan izgled automobila.

Zatamnjivanje auto stakala – cena:

Koliko ćete novaca izdvojiti za uslugu zatamnjivanja stakala na vašem automobilu, zavisiće od tipa vozila, ali takođe i od izbora folije i njenog kvaliteta i karakteristika. Ako se odlučite da zatamnite sva stakla osim prednje šoferšajbne, biće potrebno od 70 evra do 150 evra za kombi vozila. 

Ukoliko izaberete zatamnjivanje samo prednjih stakala, u ravni vozača, cene su od 20 do 30 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane