Auto stakla Novus2 - Laza

  • 10
5.00 | 11 ocena

Auto stakla Novus2 - Laza


Servis Novus 2 - Laza je osnovan 1995. god. Vršimo usluge popravke oštećenja na višeslojnim autostaklima NOVUS tehnologijom, nabavku istih, kao i njihovu demontažu i montažu. Veliki broj autoprevoznika, kako iz Srbije, tako i iz drugih zemalja koristi naše usluge popravke oštećenja na šoferšajbnama: Lasta, Fudeks, Oktopod, Putnik, Eta tours, Mat Trade, Kanis, Simplon, Autoprevoz Čačak, Autoprevoz Kikinda, Autotransport Kragujevac, Strela Obrenovac, Bortravel, Litas Požarevac, Benko, Kimel, Mlaz Bogdanci...

U principu, nema oštećenja na pomenutim staklima, koja se ne mogu u ovoj radnji popraviti. Postavlja se samo pitanje isplativosti, iz dva razloga: veličina oštećenja diktira cenu popravke, a isplativost je definisana cenom novog autostakla.

Kod autobusa, imajući u vidu cenu stakla, uvek je isplativija popravka oštećenja. Napominjemo da mogućnost popravke oštećenja zavisi i od zaprljanosti istog.

Zamene autostakala se vrše novim i polovnim autostaklima, u skladu sa izborom Korisnika usluga. Potencijalni Korisnici usluga, nabavku zamenskog stakla mogu učiniti sami ili uz našu stručnu podršku.

Pošto se u principu popravljaju ostećenja na svim troslojnim staklima napominjemo da to uspešno radimo na staklenim pregradama, zidovima i gelenderima (galerija Progres, tržni centar Ušće, stakleni krovovi na privatnim bazenima i sl.)

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2017 11:18
Sandra Marinkovic

Posto se u principu popravljaju ostecenja na svim troslojnim staklima napominjem da to uspesno rade na staklenim pregradama,zidovima i gelenderima,galerija Progres,trzni centar Usce,stakleni krovovi na privatnim bazenima.

28.03.2017 11:49
Goran Sarenac

Zamene autostakala se vrse novim i polovnim autostaklima,u skladu sa izborom korisnika usluga.Potencijalni korisnici usluga,nabavku zamenskog stakla mogu uciniti sami ili uz njihovu strucnu podrsku.

25.07.2014 07:29
Nebojša

Koliko košta zamena prednje šoferšajbne za ford eskord 1.3 1988 godište?

29.11.2013 11:30
Jasmina

Imate li prednje staklo za Yuga i koja je cena?

28.11.2013 02:18
milena

Postovani interesuje me cena zamene prednje sofersajbne sa senzorom za kisu na mercedesu c200 2006god Unapred zahvalna Milena Stojanovic

19.11.2012 05:50
NENAD PILIPOVIC

NENAD PILIPOVIC GRGE ANDRIJANOVICA 33 KRNJACA-BEOGRAD ZA POSAO:imam radno iskustvo u firmi CARGLASS SWITZERLAN ZÜRICH dve godine.. u firmi sams-autoglas kloten zürich tri godine. kao monter na terenu,,zamjene i reparacije,,imam 25 godina,ozenjen,,zavrsena srednja skola automehanicar,zavrsen kurs sorenos firma wetzikon za zatamnjivanje stakala,,bio bih vam unapred zahvalan da mi se javite.NENAD 0637680133

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto stakla
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto stakla Novus2 - Laza
  • Auto stakla Novus2 - Laza,
  • servis i ugradnja auto stakala,
  • stakla za autobuse,
  • polovna stakla