Dodaj firmu

Stakla za autobuse NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd

Stakla za autobuse AC Opačić

AC Opačić se bavi montažom i popravkom auto stakala. U ponudi imamo najkvalitetnija vetrobranska, bočna i zadnja stakla. Takođe, radimo reparaciju vetrobranskog stakla ukoliko su oštećenja do 3 cm. Uradite zamenu ili reparaciju stakla na vreme. Mislite na svoju bezbednost, AC Opačić auto stakla
Pročitaj više

Cara Lazara 3g
Obrenovac, Beograd

Stakla za autobuse Auto Deki

Stručan i iskusan kadar servisa Auto Deki na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Stakla za autobuse Knežević

Nezavisno da li se radi o oštećenju na vetrobranskom, zadnjem ili bočnom staklu Vašeg vozila, auto stakla Knežević su pravi izbor za Vas. U našem moderno opremljenom servisu vršimo zamenu, ugradnju i reparaciju auto stakala najnovijom tehnologijom koja štedi novac.
Pročitaj više

Ibarski put bb
Čukarica, Beograd

Stakla za autobuse AS Auto Stakla

AS AUTO STAKLA je najsavremeniji servis koji se bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom auto stakala. Nalazi se u Zemunu a uz svako staklo dobijate i sertifikat koji je ugraviran u staklo kao garancija kvaliteta.
Pročitaj više

Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti
Zemun, Beograd

Stakla za autobuse Auto stakla 381

Servis „Auto stakla 381“ je jedan od vodećih servisa kada je zamena i ugradnja vetrobranskih stakala u pitanju. Nalazi se u Zemunu, a pored servisa bave se veleprodajom i maloprodajom vetrobranskih stakala.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 84
Zemun, Beograd

Stakla za autobuse Novus2 - Laza

Auto stakla Novus2 - Laza se nalazi na adresi Zrenjaninski put bb, Borča.
Pročitaj više

Zrenjaninski put bb
Borča, Beograd

Svi volimo da gledamo kroz stakla za autobuse. Da autobus uvek mora biti u „top formi“, dovoljno govori podatak da je to prevozno sredstvo koje prevozi veliki broj ljudi, i to najčešće na dugačkim relacijama. Ponekad se na stakla ne obraća dovoljno pažnje, već se smatra da su ona uvek tu i da ne predstavljaju nikakav problem.

Da li je baš uvek tako?

Auto stakla za autobuse

Bez obzira da li je u pitanju šoferšajbna autobusa ili neko od bočnih stakala, svako oštećenje se mora pravovremeno sanirati, tako što će biti urađena reparacija ili kompletna zamena stakla.

Vetrobransko staklo autobusa je jako važno, pošto direktno utiče na bezbednost. U slučajevima kada je naprslina, rupica ili bilo kakvo drugo oštećenje, nastalo tačno ispred vozača, staklo se obavezno menja. Takva ista šteta bi bila sanirana na uobičajeni način da je nastala na nekom drugom, manje važnom mestu na staklu.

Kod reparacije ili zamene stakala za autobuse, akcenat se stavlja na brzinu kojom će postupak biti obavljen, ali pre svega na kvalitet. 

Zamena stakala za autobuse

Profesionalni auto servisi raspolažu velikim lagerom stakala za sve brendove i marke autobusa. Tako možete kupiti, izvršiti reparaciju ili ugraditi bilo koje staklo na autobusu. Majstori koji poseduju višegodišnje iskustvo, ponudiće vam profesionalnu montažu, garanciju na izvršene usluge, ali isto tako i mogućnost montaže na terenu. U svakom trenutku možete poručiti određeno staklo.

Kada govorimo o tehničkoj ispravnosti autobusa, pod tim se podrazumevaju i stakla bez oštećenja. Potrebno je da budete u potpunosti sigurni da zamenom vetrobranskog stakla nećete ugroziti svoju ni bezbednost svih drugih učesnika u saobraćaju. To su sve razlozi koji preporučuju renomirane auto servise kao vaš prvi izbor kod zamene stakala za autobuse.

Stakla za autobuse – iskustva

Vetrobransko staklo, kao i sva bočna stakla na autobusu, pružaju mnogo više od puke zaštite od prirodnih elemenata, jer se ona ponašaju i kao zaštita od predmeta u letu, deo koji ojačava kompletnu konstrukciju vozila i kao sigurnosni deo.

U bilo kom trenutku da vam se dogodi peh sa staklom na vašem autobusu, možete se obratiti auto servisima, koji stakla uvek imaju na zalihama. Karakteristika koja servise posebno preporučuje jeste veoma široka ponuda stakala, kao i njihova stalna raspoloživost. 

Stakla za autobuse ispunjavaju najstrože kriterijume sigurnosti, udobnosti kao i trajnosti. Ugradnja stakala na autobuse može se vršiti po određenoj superbrzoj DOW tehnologiji, pa će vozilo biti spremno za vožnju još istog dana. Inače, pomenuta tehnologija podrazumeva inovativan način lepljenja stakala. 

Ceo postupak zamene stakala na autobusima se vrši vrhunskim alatima, maksimalno profesionalno, uz znanje i iskustvo majstora, tako da ćete svakako postati još jedan zadovoljan klijent u dugom nizu. 

Sa druge strane, ako reparacija, to jest popravka stakla, bude dovoljna da se reši problem, i to će biti obavljeno kvalitetno i u najkraćem roku. Sitna oštećenja, naprsline i slično, uspešno se mogu sanirati, ali samo ako svoj autobus odmah po nastanku štete, dovezete u ovlašćeni servis.

Stakla za autobuse – cena:

Kada je reč o ceni stakala za autobuse, ista zavisi od mnogo faktora, kao što je tip i model autobusa, zatim vrsta stakala koja se koriste i slično. U tom smislu, raspon cena je od 25000 do 100.000 dinara  i više, za neke nove modele autobusa, ali se može reći da je prosečna cena oko 60 000 do 70 000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane