Vidi sve firme iz potkategorije Auto stakla

O nama - ZAMENA ORIGINALNOG AUTO STAKLA PREKO KASKO OSIGURANJA – AUTO DEKI


Staklo na automobilu, kao i svako drugo, može da pukne u sekundi... Razlog za to može da bude bilo šta – nečija neopreznost, dečija igra, nesrećna slučajnost... Uglavnog, vašeg stakla više nema, i ne možete da vozite bez njega. Mesta za brigu nema – ukoliko je vaš automobil osiguran preko kasko osiguranja, u servisu Auto Deki vršimo zamenu originalnog auto stakla.

Kasko osiguranje vam obezbeđuje nadoknadu štete bez obzira šta je njen uzrok – da li je to vaša greška ili greška nekog drugog, ili možda splet takvih okolnosti.

Stručan i iskusan kadar našeg servisa na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili. Stakla koja se upotrebljavaju su vodećih svetskih proizvođača, a pri radu se koriste visokokvalitetni alati i mašine. Kada se staklo montira na koroseriju takođe se nanosi kvalitetan lepak.

Poslujemo prema najvišim standardima struke, i stojimo vam u svakom trenutku na raspolaganju, tako da ćemo zajedno doći do rešenja za problem koji je nastao. U radu se rukovidimo visokom profesionalnošću, poštujemo zadate rokove završetka posla, odnosno, imamo perfektan pristup tako da svi vozači iz našeg servisa izađu maksimalno zadovoljni pruženom uslugom.

Radno vreme: 08.00 - 17.00


Auto Deki, Svete Milutinovića 2, Železnik, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto stakla
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zamena originalnog auto stakla preko kasko osiguranja - Auto Deki
  • Zamena auto stakla Auto Deki,
  • Zamena stakla preko kasko osiguranja,
  • Zamena auto stakla Železnik,
  • Zamena auto stakala u Železniku,
  • Auto Deki Beograd,
  • Zamena originalnog auto stakla Auto Deki radno vreme