Dodaj firmu

Spretno dete

V Beogradska gimnazija, Ilije Garašanina 24; VII Beogradska Gimnazija, Mirijevo
Palilula, Beograd

Ritmička gimnastika Pobednik

Škola ritmičke gimnastike Pobednik namenjena je svim devojčicama koje žele da se upoznaju sa lepotama jednog od najženstvenijih sportova. Dođite i Vi da trenirate ritmiku u idealnim uslovima novootvorenog centra GK “Pobednik”, na Sajmu, hala...
Pročitaj više

Beogradski sajam Hala 4
Savski venac, Beograd

Nindza ratnici Srbija

V Beogradska gimnazija - Ilije Garasanina 24
Palilula, Beograd

Dečiji fitnes centar Gym 4 me

Bulevar Mihaila Pupina 181
Novi Beograd, Beograd

Activity centar školica sporta

Activity centar putem igre i zabave, nastojimo da svu decu navedemo da pravilno drže telo, dok sede, hodaju ili stoje, kao i da iskoriste svoje potencijalne prilikom trčanja, plivanja i savlađivanja različitih prepreka.
Pročitaj više

Stevana Sinđelića 2, Vjekoslava Kovača 11
Zvezdara, Beograd

Školica sporta - Dance Plus

Sport i rekreacija su veoma važni za razvoj svakog deteta. Svojim sveobuhvatnim programom školica sporta DANCE PLUS Beograd približiće sport Vašoj deci.
Pročitaj više

ugao Cvijićeve i Takovske, Bulevar despota Stefana 68a
Palilula, Beograd

Školica sporta Judoka

Školica sporta Judoka osnovana je sa ciljem da doprinese celovitom fizičkom razvoju dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. U rad sa decom uključeni su iskusni profesori fizičkog vaspitanja koji nastoje da kod dece razviju ljubav prema ...
Pročitaj više

Pilota Mihajla Petrovića 75a
Rakovica, Beograd

Školica sporta Beli Orlovi

Školica sporta Beli Orlovi Beograd predstavlja Vam jedinstvenu školu inline hokeja (hokeja na rolerima) koja je idealan oblik rekreacije i zabave za sve mališane. Treninzi se održavaju na specifičnoj podlozi u okviru sportskog centra Crna ru...
Pročitaj više

Stanka Vraza 44
Zvezdara, Beograd

Sport za decu "POKRET ZA OKRET"

Školica sporta “Pokret za okret” usmerena je na unapređenje motoričkih sposobnosti kod dece uzrasta 3-12 godina, razvoj mnogih veština, kao i upoznavanje sa osnovama različitih sportova. Treninzi se sprovode u najboljim salama u Beogradu, ka...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 11
Novi Beograd, Beograd

Fudbalski Sportski rodjendani SC Gladijator

Priredite Vašem mališanu nezaboravnu proslavu rođendana koja će potpuno razdrmati sve njegove drugare. Fudbalski sportski rođendani namenjeni su dečacima i devojčicama uzrasta do 12 godina, a organizuju se u balonu sportskog centra Gladijato...
Pročitaj više

Oslobođenja bb
Rakovica, Beograd

Školica sporta sa elementima karatea Respekt

Školica sporta Respekt nalazi se na Zvezdari. Posebno se izdvaja po treninzima koji sadrže elemente osnovnih sportova i elemente karatea.
Pročitaj više

Murmanska 31
Zvezdara, Beograd

Sporticus Škola sporta

Škola sporta Sporticus nalazi se u Beogradu. U ponudi su treninzi za decu uzrasta od 3-11 godina, na više lokacija u gradu.
Pročitaj više

Šavnička 45v
Čukarica, Beograd

Pobednik 011 Školica sporta

Pobednik 011 je organizuje treninge kroz školicu sporta za decu predškolskog i školskog uzrasta na dve lokacije u Beogradu.
Pročitaj više

Gandijeva 101a
Novi Beograd, Beograd

Respekt školica sporta sa elementima karatea

Respekt školica sporta sa elementima karate će oduševiti Vaše mališane. Nalazi se na Novom Beogradu, a namenjena je deci od 3-12 godina.
Pročitaj više

Gandijeva 130v
Novi Beograd, Beograd

Skolica sporta Fit kid

Mnogo je razloga, zašto bismo Vam preporučili našu školicu sporta "Fit Kid". Verujemo da je jedan od najvažnijih, činjenica da je fizička aktivnost dece veoma bitna za pravilan rast i razvoj svakog mališana.
Pročitaj više

Pariske komune 23, 11070 NoviBeograd
Novi Beograd, Beograd

Stibo sportski centar za decu i mame

Milenka Vesnica 3
Savski venac, Beograd

Škola tenisa i fudbala Lokomotiva

Ivo Lole Ribara bb (ranžirna stanica Makiš - Železnik)
Čukarica, Beograd

Lucky Star odbojkaski klub

Učiteljska 58; Ustanička 256
Zvezdara, Beograd

Škola plivanja BEOSWIM

Sa željom da decu od malih nogu motivišemo na aktivnost, školica sporta BEOSWIM predstavlja novi program treninga u sali, nastao kombinovanjem elemenata iz različitih sportova…
Pročitaj više

Kneza Višeslava 72, (republički zavod za sport)
Čukarica, Beograd

Royal 4 Kids Skolica sporta

Cilj škole sporta „Royal 4 Kids“ je sistematski uticaj na psihofizičke sposobnosti dece u periodu koji je najblagotvorniji za njihov razvoj. Ovaj posebno osmišljeni program, koji vode diplomirani treneri-vaspitači, obuhvata pregršt sportski...
Pročitaj više

Kneza Viseslava 44
Čukarica, Beograd

ACTIVITY CENTAR Školica sporta

ACTIVITY CENTAR Školica sporta nalazi se na više lokacija u Beogradu. Kroz aktivnosti kao što je školica sporta, plivanja i klizanja dete se razvija na pravilan način, družeći se sa vršnjacima.
Pročitaj više


Beograd

KRALJEVA TRIBINA Jahanje za decu

Pastroviceva 2, (Beogradski hipodrom) Beograd
Čukarica, Beograd

Novosti iz rubrike Školice sporta

Vidi sve (35)

Školice sporta Beograd na vodi

Možda pre dvadesetak i više godina to i nije bilo tako moderno, ali danas se mnogi mališani upisuju u različite školice sporta, kako bi makar na taj način imali određenu fizičku aktivnost u kontinuitetu.

Školice sporta Beograd na vodi

Zašto su aerobne vežbe u školici sporta važne za vaše dete?

Šta je aerobno vežbanje? Naučite kako da poboljšate kondiciju dece zabavnim fizičkim aktivnostima koje grade snažna srca i pluća.

Zašto su aerobne vežbe u školici sporta važne za vaše dete?

Zdravstveni benefiti dečijeg sporta

Poboljšajte kondiciju dece uz zabavu, fizičke aktivnosti, vežbanje i igre. Ovi zdravstveni saveti u vezi sa zdravljem pomoći će vašoj deci u borbi protiv gojaznosti u detinjstvu i odrastanju u zdrave odrasle osobe.

Zdravstveni benefiti dečijeg sporta

Zašto deca ne bi trebalo da se specijalizuju za jedan sport?

Procenjuje se da se svake godine 30-40 miliona dece bavi sportom - ali to je drugačija igra od one koju su igrali njihovi roditelji. Prošla su vremena ležernih sportskih igara.

Zašto deca ne bi trebalo da se specijalizuju za jedan sport?
Iskustva i preporuke posetilaca
Marija Mladenovic
03.05.2018 03:29

Ovde dovodim oboje dece mladje u skolicu sporta,a starije na kosarku.Sve pohvale i preporuke!

Sport za decu "POKRET ZA OKRET"
Bojan Okruglic
03.05.2018 03:15

Negovanje jakih i podsticanje slabih karika psihomotornog ispoljavanja kroz sportsko trenazne aktivnosti je jedini put pravilnog delovanja na dete.ROYAL 4 KIDS skolica sporta je tu da vase dete usmeri i otkrije talenat ka pojedinacnom sportu. Sve pohvale!

Royal 4 Kids Skolica sporta
Milos Petrovic
03.05.2018 03:10

Dok sa vasom decom vezbaju vrhunski treneri koji su za svaku pohvalu,vi se mozete slobodno opustitu u prijatnom ambijentu kafica.Skolica porta BELI ORLOVI se nalazi na Zvezdari.Nedaleko od nase kuce,tako da dete vodim neosetno svaki drgi dan. Sve pohvale!

Školica sporta Beli Orlovi
Ivana Mladenovic
03.05.2018 03:07

Svim roditeljima je za cilj dda njihovo dete savlada osnovne motoricke sposobnosti. S toga se i odlucuju dasvoje dete upisu u neku skolicu sporta. Slobodno bih preporucila JUDOKO skolicu sporta jer na adekvatan nacin uce decu osnovnim pokretima.

Školica sporta Judoka
Stefan Simovic
03.05.2018 03:03

Kao bivsi vatrepolista hteo sam da se i moje dete oproba u plivackom smislu. Svima nam je poznato da je voda najbolja sredina za vezbanje.BEOSWIM skolu plivanja bi posebno pohvalio jer se moje dete odlicno snaslo u pocetnoj sferi plivanja. Sve pohvale za profesionalne trenere!

Škola plivanja BEOSWIM
Lidija Ostojic
03.05.2018 02:59

Skoro smo kuma i ja upisale cerke na moderan balet,koji se nalazi kod botanicek baste. Odusevljene smo sa strucnoscu i posvecenoscu instruktorke modernog baleta. Za sad im veoma zauzima paznju i zainteresovanost. Stalno pominjemo sta smo radile na baletu. Sve pohvale!

Skolica sporta - Dance Plus
Ana Jakovljevic
03.05.2018 02:55

Moja deca su luda za ACTIVITY CENTROM,tacnije skolicom sporta!Ja kao roditelj mogu samo da vas pohvalim,ujedno i da vam se zahvalim za fenomenalan program!Deca dolaze i odlaze sa osmehom na licu!

Activity centar skolica sporta
Sandra Stokic
03.05.2018 02:46

Sve pohvale i preporuke za ovaj sportski klub. SK RITAM je mesto gde ujedno mozete da vezbate i vi i vase dete. Super ste!

SK Ritam
Dejan Stefanovic
03.05.2018 02:44

Kod nas jedinstveni i jedan jedini deciji fitness centar GYM 4 ME.Sad sam konacno prezadovoljan zato sto sad i poje dete moze da ide u fitnes centar jer toliko mi je to trazio posto i ja idem. Sad mozemo da se pohvalimo da otac i sin vezbaju zajedno;).

Deciji fitnes centar Gym 4 me
Svetlana Andric
03.05.2018 02:37

Dugo vec tragamo za dobrom ritmickom gimnastikom. Moja devojcica hoce da bude poput onih prelepih i gracioznih devojcica koje koriste one raznovrsne trake i obruce. Sad kad smo konacno je i upisali u POBEDNIK ritmicku gimnastiku shvatili smo da smo napravili odlican izbor.Uskoro organizuju i neko mini takmicenje pa smo u potrazi za adekvatnom odecom.Stvarno samo reci hvale!

Ritmicka gimnastika Pobednik
Marko Miletic
03.05.2018 02:32

NINDZA RATNICI Nas je privukla samim nazivom. Tacnije moj klnac je odusevljen sa nindzama.Kad smo a upisali u ovu skolicu sporta tek onda smo se i upoznali s kvalitetom. Sve preporuke!

Nindza ratnici Srbija
Jelena Jovanovic
03.05.2018 02:26

Klub Sportske dinamike POBEDNIK se nalazi na 8lokacija.Jedinstven gimnasticarski klub kod nas.Dobroopremljen gimnasticarski prostor koji se pruza na vise stotina kvadratnih metara,omogucice vasem detetu odlican vid dobre rekreacije za vase dete!

GIMNASTICKI KLUB - GIMNASTIKA POBEDNIK
Marija Mladenovic
03.05.2018 02:15

Bitan faktor u odrastanju vaseg deteta je pravilan fizicki razvoj,usled koga malisan postaje zdravo i spretn dete.Udaljite svoje dete od televizije i video igrica i priblizite ga zdravom nacinu zivota. SRETNO DETE vam nudi veliki izbor strucnih instruktora koji se bavi vasim detetom na adekvatan i strucan nacin. Jednom kad dodjete htecete stalno!

Spretno dete
Ilija Radovic
08.04.2017 04:55

Moja cerka jedva ceka da dodje termin za novi trening.Kroz razlicite oblike kretanja i vezbe koje su adekvatno prilagodjenje uzrastu dece, navode malisane na aktivno ucestvovanje u raznim aktivnostima i pravilan razvoj tela.

Activity centar skolica sporta
Jovica Vitakic
08.04.2017 04:53

Studio se nalazi u blizini Botanicke baste,na uglu ulica Cvijiceve i Takovske, lokaciji koja je izuzetno dobro povezana i lako dostupna iz svih delova grada. Baletska sala i preteci sardzaji,svlacionica,cekaonica najsavremenije su opremljeni.

Skolica sporta - Dance Plus
Andrija Atanaskovic
08.04.2017 04:51

Ukoliko zelite da vase dete nauci da pliva u bezbednom,zabavnom i ohrabrujucem okruzenju pod nadzorom najboljih mladih trenera i pedagoga,onda je Beoswim vas pravi izbor.Sve preporuke.

Škola plivanja BEOSWIM
Kristina Milosevic
14.01.2017 05:09

Cilj skolice sporta Judoka je da kroz osnovne prirodne oblike kretanja puzanje, hodanje,skakanje,penjanje,trcanje,hvatanje,bacanje,kotrljanje,prenosenje,deca razvijaju sve svoje motoricke sposobnosti.

Školica sporta Judoka
Ilija Radovic
14.01.2017 05:07

Sve pohvale trenerima ove skolice.Njihov program rada usmeren je na razvoj fizickih, motorickih i funkcionalnih sposobnosti kod dece,ocuvanje i unapredjenje zdravlja,kao i upoznavanje sa osnovama razlicitih sportova.

Školica sporta Beli Orlovi
Jovica Vitakic
14.01.2017 05:04

Cilj ove skolice sporta je sistematski uticaj na psihofizicke sposobnosti dece u periodu koji je najblagotvorniji za njihov razvoj.Trenazne aktivnosti prilagodjene su mogucnostima karakteristicnim za uzrast deteta,kao i njegovim individualnim potrebama i afinitetima.

Royal 4 Kids Skolica sporta
Andrija Atanaskovic
28.06.2016 04:16

Ova skola gimnastike postoji preko deset godina i vec duze vreme sam njen clan.Bavljenje ritmickom gimnastikom pomocice,pored dece i vama u pravilnom drzanju tela,kao i razvoju motorickih sposobnosti i pokreta.

SK Ritam
Milos Topalovic
28.06.2016 04:13

Jedinstvena skola ritmicke gimnastike u gradu.Ritmika je najlepsi zenski sport koji sadrzi mnoge elemente koji devojcicama obezbedjuju zdrav,normalan i harmonican razvoj osnovnih psihofizickih sposobnosti.Osnovni zadatak ritmicke gimnastike je svestrano usavrsavanje kretnih sposobnosti.

Ritmicka gimnastika Pobednik
Milos Topalovic
28.06.2016 04:11

Jedinstveni gimnasticki klub u gradu i zemlji.Najopremljeniji prostor na nekoliko stotina kvadrata.U radu sa vasom decom ucestvuju vrhunski treneri i instruktori.Sve pohvale.

GIMNASTICKI KLUB - GIMNASTIKA POBEDNIK
Milos Topalovic
17.05.2016 05:23

Jedinstvena skolica sporta definitivno u Beogradu.Ono sto me je posebno odusevilo je to sto cak i deca koja jos nisu prohodala imaju svoje aktivnoti kod njih.Sa decom rade pravi profesionalci i pedagozi tako da se ono razvija na pravi nacin.Sve preporuke za roditelje.

Deciji fitnes centar Gym 4 me
Sanja Kekic
17.05.2016 05:20

Veoma zanimljiva skolica sporta u kojoj moje dete uci vestine iz dalekog Japana.Osim fizicke aktivnosti moje dete se edukuje o kulturi ove istocne zemlje a i usvaja kodekse sportskog ponasanja,slobodno razmislja i pre svega kvalitetno provodi vreme sa drugom decom.

Nindza ratnici Srbija
Borislav Milic
17.05.2016 05:15

Spretno dete tokom cele godine vrsi upis najmladjih clanova sto mi se posebno svidja.Imaju veliki broj instruktora tako da moje dete dobija punu paznju.Razvija svoje motoricke sposobnosti,druzi se i usvaja osnove sportskog vaspitanja.

Spretno dete
Ana Maric
31.07.2015 02:20

Kada je najbolje otpočeti trening za decu? Čemu služi poligon spretnosti a čemu ostali plligoni za decu?

Spretno dete
Tatjana Tripković
28.04.2015 09:01

Termini su potpuno neprilagođeni, za moje dete to bi bilo utorak i petak u 11h - ja sam na poslu, a ona u vrtiću.... Pretpostavljam da je u većini sličajeva takva situacija. Rado bih dovodila dete, ali u popodnevnim terminima, po ovom rasporedu je nemoguće!

Deciji fitnes centar Gym 4 me
Marko Bjelic
04.04.2015 12:55

Nindza ratnici srbija su odlicni. Upisao sam decu i bas se zabavljaju...

Nindza ratnici Srbija
Jovan Pavlović
28.03.2015 02:33

Prvi i jedini dečiji fitnes centar za decu. Vrhunski stručni kadar i kreativno osmišljeni programi. Najbolja rekreacija za decu u Beogradu.

Deciji fitnes centar Gym 4 me
Ljubica Topalović
21.03.2015 12:49

Ako nekoga zanima rekreacija za decu u Beograde preporucila bih SK Ritam. Pored ritmicke gimnastike za decu ima i gimnastika za odrasle, sto je 2 in 1...Najbolji ste!

SK Ritam
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane