Dodaj firmu

Izrada dečijih igraonica Connect In

Ukoliko želite da Vaš prostor krasi najlepša oprema za dečije igraonice u Beogradu, izaberite firmu Connect In. Za izradu dečijih igraonica koristimo najkvalitetnije i atestirane materijale, koji zadovoljavaju sve bezbednosne standarde. Tak...
Pročitaj više

Jelezovačka 36a
Rakovica, Beograd

Loptice za igraonice Aska

Oprema za dečije igraonice Aska nalazi se na adresi Nikole Grulovića 1B, Beograd.
Pročitaj više

Nikole Grulovića 1B
Zvezdara, Beograd

Loptice za igraonice, zar je potrebno predstavljanje? Da li ste nekada videli možda igraonicu bez loptica? Ako i jeste, to onda i nije prava igraonica, a to će vam potvrditi i deca, ako ih pitate. Jer, oni najviše vole da zarone u bazen sa lopticama, svih boja, gnjureći i plivajući po njima... Nema veze da li vaše dete ima godinu ili sedam godina... Svima je ova ludorija zanimljiva i deca uživaju u njoj.

Bazeni sa lopticama imaju terapeutski, opuštajući, vizuelni i taktilni efekat (efekat čula dodira) sa kinetičkim aspektom (položaj i pokreti različitih delova tela). Omogućavaju razvoj u nestabilnom, ali ujedno sigurnom okruženju. 

Loptice za bazene

Ove loptice su izrađene u svim mogućim bojama: crvene, zelene, plave, ljubičaste, narandžaste, bele, žute, roze... Prečnika mogu biti različitog, deca preferiraju loptice od sedam do osam centimetara prečnika, ni previše male, ni suviše velike, taman za veselu igru. 

Igrajući se ovakvim lopticama, deca razvijaju svoje motoričke sposobnosti, vežbaju da budu brza, okretna, spretna...

Bazen sa lopticama

Postoje bazeni sa lopticama koji su namenjeni uzrastu dece starijem od tri godine. Dimenzije takvog bazena mogu biti, primera radi, 91 x 20 centimetara, Bazeni mogu biti okrugli, ovalni ili nekog sasvim neobičnog oblika; domišljati proizvođači znaju da postave i veštačke palmice na ivice bazena, a i da isti oboje u vesele, živopisne boje. 

Na primer, vaš bazen može posedovati do 1000 loptica, i može imati četiri dela koja se međusobno povezuju čičkom. Naravno, on ima svoje dno, a u prečniku može biti oko 144 centimetara i više. 

Bazeni mogu biti i takozvani bazen-plaža, ili bazen-oaza, od 500, 750 i 1000 loptica. Spomenute palme na ovakvim bazenima, pričvršćuju se čičkom. 

Bazeni sa lopticama – iskustva

Ovo nije samo igra, potrebno je da znate da kada se vaše dete zabavlja u bazenu sa lopticama, ono razvija krupnu motoriku, a to znači pokrete velikih mišića u telu, koji su važni za razvoj osnovnih čovekovih pokreta kao što su kretanje (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), potom održavanje ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), te baratanje predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem navedene krupne motorike, od vašeg deteta možete načiniti budućeg sportistu.

Prodaja loptica za bazene za dečije igraonice

Što više loptica, različitih veličina i boja, to igra zabavnija i razdraganija. Naravno, pošto se dečica svaki dan igraju ovim igračkama, povremeno im je potrebna zamena, pa ako ste vlasnik dečije igraonice, morate nabaviti i nove loptice. 

Postoje specijalizovane radionice koje bave prodajom opreme za dečije igraonice. One nude veliki izbor i bogat sadržaj igrački za decu, uključujući i loptice za dečije bazene. 

Veoma važno je istaći da se sve igračke izrađuju od kvalitetnih materijala, jer se uvek u prvi plan stavlja sigurnost i bezbednost dece u igri. 

U tom smislu, možete izabrati loptice različitih veličina, od 7, 5 cm, 8, 5 centimetara i slično, i svih mogućih boja, kako bi dečiji provod u vašoj igraonici bio što veseliji i zabavniji.

Loptice za igraonice – cena:

Cene se kreću od 10 do 12 evra, u zavisnosti od prečnika, za količinu od 100 komada loptica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane