Školica sporta Judoka

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - ŠKOLICA SPORTA JUDOKA


Školica sporta Judoka osnovana je sa ciljem da u sistemu celokupnog vaspitanja dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta doprinese celovitom razvoju ličnosti prvenstveno razvoju fizičkih, funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, očuvanju i unapređenju zdravlja, sadržajnijem i korisnijem provođenju vremena i razvoju pozitivnih osobina ličnosti. Kroz osnovni trening i dodatne sadržaje školica sporta Judoka omogućuje deci da zavire u sve grane fizičkog vaspitanja i uživaju u odrastanju na najzdraviji način i u skladu sa prirodom.


Ciljevi i zadaci školice sporta Judoka su sledeći:

• podsticanje rasta i razvoja, uticanje na pravilno držanje

• razvoj i usavršavanje motoričkih sposobnosti

• sticanje i razvijanje svesti o značaju i potrebi očuvanja zdravlja, zaštite prirode i čovekove sredine.


Zbog činjenice da deca veliki deo dana provode u sedećem položaju ispred televizora ili kompjutera i da su fizički neaktivni, javljaju se brojni deformiteti kičmenog stuba, kao i brojni drugi problemi.

Sport i rekreacija su veoma bitni za pravilan rast i razvoj svakog deteta, pogotovo u najranijem uzrastu.

Fizičko vaspitanje je proces kojim se utiče ne samo na fizičke sposobnosti, već na svest pojednica da shvati njegov smisao i značaj. Dečiji trening ni u kom slučaju ne sme da izgleda kao trening za odrasle, a posebno treba negovati dečiju spontanost, orginalnost, radoznalost i stvaralaštvo. Sport za decu uključuje primenu raznih aktivnosti koje podstiču potpuniji i svestraniji razvoj njihovih funkcionalnih i psihomotornih sposobnosti. Šetnje, izleti, zimovanja, logorovanja i druge aktivnosti u prirodi predstavljaju nezaobilazan sadržaj programa školice sporta Judoka.


Cilj školice sporta Judoka je da kroz osnovne prirodne oblike kretanja (puzanje, hodanje, skakanje, penjanje, trčanje, hvatanje, bacanje, kotrljanje, prenošenje..) deca razvijaju sve svoje motoričke

sposobnosti. Uloga trenera je da deca prihvate vežbanje kao nešto što je vredno za njih same, da zavole redovno vežbanje i istraju u njemu..

Sve treninge vode profesori fizičkog vaspitanja sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Ukoliko i Vi želite da se Vaš mališan pravilno razvija i uživa u vežbanju, u zdravoj atmosferi i okružen svojim vršnjacima, posetite nas. Naš osnovni cilj je da kod mališana razvijemo ljubav prema sportu i vežbanju i prirodi, kako bi ista sa radošću učestvovala u sportskim aktivnostima i u kasnijem periodu života.


Školica sporta Judoka, Pilota Mihajla Petrovica 75a, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

03.05.2018 03:07
Ivana Mladenovic
Svim roditeljima je za cilj dda njihovo dete savlada osnovne motoricke sposobnosti. S toga se i odlucuju dasvoje dete upisu u neku skolicu sporta. Slobodno bih preporucila JUDOKO skolicu sporta jer na adekvatan nacin uce decu osnovnim pokretima.
14.01.2017 05:09
Kristina Milosevic
Cilj skolice sporta Judoka je da kroz osnovne prirodne oblike kretanja puzanje, hodanje,skakanje,penjanje,trcanje,hvatanje,bacanje,kotrljanje,prenosenje,deca razvijaju sve svoje motoricke sposobnosti.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Školice sporta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Školica sporta Judoka
  • Školica sporta Judoka,
  • Školica sporta Judoka radno vreme,
  • Školica sporta Judoka kontakt telefon,
  • skolica sporta za decu rakovica,
  • skola sporta Judoka Rakvica