Ritmicka gimnastika Pobednik

  • 5
  • %
4.85 | 13 ocena

O nama - RITMIČKA GIMNASTIKA POBEDNIK

Jedan od najuspešnijih klubova u zemlji, gimnastički klub Pobednik pored postojećih vidova muške i ženske sportske gimnastike, zbog sve većeg interesovanja otpočinje sa upisom članova na ritmičku gimnastiku za devojčice. Treninzi ritmike održavaju se u najmodernijem gimnastičkom centru, u hali 4 Beogradskog sajma.

Želeći da što većem broju devojčica omogućimo da se bave ovim izuzetno lepim ženskim sportom, počela je sa radom škola ritmičke gimnastike Pobednik, pod budnim okom nekadašnje prvakinje Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici, prof. Ljiljane Dimitrijević. Ritmička gimnastika je pojedinačni ili timski sport, koji se vežba sa rekvizitima (vijača, lopta, obruč, traka, čunjevi...), uz muziku, pa samim tim sem fleksibilnosti sadrži dosta baletnih i plesnih elemenata.

Ritmička gimnastika je najlepši ženski sport koji sadrži mnoge elemente koji devojčicama obezbeđuju zdrav, normalan i harmoničan razvoj osnovnih psihofizičkih sposobnosti. Osnovni zadatak ritmičke gimnastike je svestrano usavršavanje kretnih sposobnosti, jačanje zdravlja i poboljšanje radne sposobnosti. Osim razvoja snage, brzine i izdržljivosti, ritmička gimnastika posebno doprinosi razvoju pokretljivosti, koordinacije kretanja, osećaja za prostor i vreme. Takođe, usklađujući pokrete i kretanja uz muziku, razvija se muzikalnost i stvaralačka sposobnost.

U svakom smislu, ritmika predstavlja umetnost izražavanja putem telesnih kretanja, uz virtuozno manipulisanje različitim rekvizitima, skladno povezanih i ukomponovanih sa dinamikom muzičke pratnje, čineći tako jedinstvenu celinu koja izaziva divljenje i budi emociju posmatrača.

Treninzi ritmičke gimnastike održavaju se u novootvorenom centru GK “Pobednik” na Savskom vencu, koji je najsavremenije opremljen i nudi idealne uslove. Naš trenerski tim čine vrhunski stručnjaci, koje predvodi prof. Ljiljana Dimitrijević, nekadašnja prvakinja Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici.

Ukoliko želite da Vaša devojčica ima graciozno i pravilno držanje tela, razvije spretnost i okretnost, kreativnost i maštovitost, ritmička gimnastika je pravi izbor za nju. Vrata gimnastičkog kluba Pobednik, otvorena su za sve devojčice koje žele da svoje prve gimnastičke korake naprave u prijatnom i druželjubivom okruženju i steknu neraskidiva prijateljstva za ceo život.

Termini:
ponedeljak – sreda – četvrtak od 19:30-20:30h

Ritmička gimnastika Pobednik, Beogradski sajam Hala 4, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

03.05.2018 02:37
Svetlana Andric

Dugo vec tragamo za dobrom ritmickom gimnastikom. Moja devojcica hoce da bude poput onih prelepih i gracioznih devojcica koje koriste one raznovrsne trake i obruce. Sad kad smo konacno je i upisali u POBEDNIK ritmicku gimnastiku shvatili smo da smo napravili odlican izbor.Uskoro organizuju i neko mini takmicenje pa smo u potrazi za adekvatnom odecom.Stvarno samo reci hvale!

28.06.2016 04:13
Milos Topalovic

Jedinstvena skola ritmicke gimnastike u gradu.Ritmika je najlepsi zenski sport koji sadrzi mnoge elemente koji devojcicama obezbedjuju zdrav,normalan i harmonican razvoj osnovnih psihofizickih sposobnosti.Osnovni zadatak ritmicke gimnastike je svestrano usavrsavanje kretnih sposobnosti.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Školice sporta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ritmicka gimnastika Pobednik
  • Ritmicka gimnastika Pobednik,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik radno vreme,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik kontakt telefon