Ag-Adaptacija

 • 5
4.62 | 13 ocena

AG – ADAPTACIJA

Firma AG Adaptacija Beograd već dugi niz godina uspešno se bavi svim vrstama završnih radova u građevinarstvu. Zahvaljujući velikom iskustvu i stručnosti našeg tima, kao i upotrebi najsavremenijih mašina i alata, možemo da Vam ponudimo širok dijapazon radova, među kojima se posebno ističu sve vrste molersko-fasaderskih radova, molerski radovi http://www.molerski-radovi.in.rs/molerski-radovi/ , krečenje, dekorativni radovi, farbanje stolarije, adaptacije stanova, gipsarski radovi, moleraj, suvo malterisanje, pregradni zidovi, spušteni plafoni, keramičarski radovi, parket, izolacije, mašinsko malterisanje, mašinsko šmirglanje, mašinsko krečenje, mašinsko gletovanje.

Sve vrste radova izvodimo po “sistemu ključ u ruke”, uz upotrebu visokokvalitetnih materijala vodećih proizvođača: Knauf, Rigips, Lafarge, Ceresit, Maxipol, Maxidis i mnogi drugi. Pored najsavremenijih materijala i tehnologija, naš rad karakteriše pedantnost, tačnost i poštovanje dogovorenih rokova. Na sve izvedene molerske radove dajemo garanciju od dve godine, ugovor o radu i račun.

AG Adaptacija tim je specijalizovan za poslove mašinskog gletovanja, šmirglanja, krečenja i izradu molerskih dekoracija https://www.krecenje.net/dekorativni-radovi/ , kao i za izradu spuštenih plafona i pregradnih zidova sistemom gips-karton ploča Knauf i Rigips. Prednost mašinskog malterisanja, gletovanja, šmirglanja i krečenja je što se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najviši nivo, kako na malim poslovno-stambenim objektima, tako i na većim objektima raznih namena. U našem radu koristimo specijalizovane mašine za molerske radove koje imaju veliki učinak.

Bilo da planirate molerske radove u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru, firma AG Adaptacija nudi sve vrste molerskih radova, po POVOLJNOJ CENI https://www.krecenje.net/o-nama/ . Nakon Vašeg poziva naš stručni tim dolazi na Vašu adresu i vrši BESPLATNU procenu radova. Izvodimo sve vrste molerskih radova, sanaciju oštećenih zidova i plafona, uklanjanje starih naslaga materijala i kreča i gletovanje svih površina. Nakon izvršene pripreme zidova i uklanjanja i najsitnijih neravnina, zidove i plafone premazujemo bojama najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Praksa je da zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi radovi.

Nudimo Vam sledeće molerske radove i usluge:

Krečenje http://www.molerski-radovi.in.rs/krecenje/ je proces nanošenja boje na zidove koje se može vršiti četkom, valjkom, mašinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanošenje se vrši u jednom, dva ili tri sloja... Krečimo svim vrstama boja za zidove – poludisperzija, disperzija i akrilne boje.Primeri masinskog krecenja https://www.krecenje.net/krecenje/

Mašinsko gletovanje http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-gletovanje/ odlikuje mnogo brži rad od klasičnog gletovanja. To je presudno za veće objekte i za sve poslove, gde je jako bitan rok završetka radova. Mašinsko gletovanje najbolje opisuje izraz: BRZO I KVALITETNO. Mašina za gletovanje ima kapacitet nabacivanja gleta od 500 do 1.000 kvadrata dnevno. Moleraj primeri https://www.krecenje.net/moleraj/

Mašinsko šmirglanje http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-smirglanje/ se obavlja da bi se ošmirgali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. Naš stručni tim u svom radu koristi robusne mašine FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ, Spero i Flex koje imaju kapacitet šmirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju. U zavisnosti od boje za koju se priprema zid, preklopi se šmirglaju površno ako se zid priprema za klasičnu poludisperzionu boju, dok se za disperzione i akrilne boje, šmirglanje vrši detaljnije. Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom šmirglom i pod jakim osvetljenjem, jer su te boje i do 80 puta tanje od klasične poludisperzije. Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu šmirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za završni sloj koji se šmirgla, i da je treba testirati na šmirglanje. Usisivač pomaže da se prašina ne širi po prostorijama, pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi nameštaj. Primeri masinskog smirglanja https://www.krecenje.net/masinsko-smirglanje/

Glavna prednost mašinskog krečenja https://www.krecenje.net/masinsko-krecenje/ je što se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku i sa manjim brojem ljudi, dok je kvalitet usluge znatno viši. Mašinsko krečenje obavljamo sa dve savremene mašine za mašinsko krečenje Graco ST Max, profesionalni airless uređaj za krečenje i Graco Mark X koje su odlično rešenje za stambene prostore i male komercijalne poslove. Naša mašina za krečenje ST Max poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska, kao i zaštitni WatchDog sistem koji automatski isključuje pumpu kada nestane materijala. Ova mašina je pogodna za nanošenje svih vrsta materijala: lakovi, poludisperzije, akrilne boje, temeljni premazi, emajl, glazure, emulzije itd.

Farbanje stolarije https://www.krecenje.net/farbarski-radovi/ je proces koji se sastoji iz više delova. Prvi deo je uklanjanje stare farbe, zatim gitovanje oštećenja, pripreme stolarije za farbanje, a zatim nanošenje zaštitnog sloja osnovne boje i na kraju nanošenje finog završnog sloja. Veliku pažnju treba obratiti i na samo dihtovanje stolarije, jer loše dihtovanje prouzrokuje veće troškove hlađenja i grejanja datih prostorija. Izvodimo radove farbanja radijatora, farbanja vrata, farbanje prozora, farbanje ograda.

Adaptacija https://www.krecenje.net/services/adaptacija/ je pre ili kasnije nužnost svakog stambenog ili poslovnog prostora iz sledećih razloga:

 • - dotrajalost objekta uzrokovana godinama eksploatacije
 • - nekvalitetna sama izrada u fazi gradnje objekta
 • - potreba za adaptacijom radi poboljšanja kvaliteta, udobnosti i estetike objekta
 • - potreba za adaptacijom uzrokovana uništenjem usled tehničkih kvarova (plamena i paljenja objekata radi neispravnih instalacija) itd.

Renoviranje i prilagođavanje prostora novoj nameni, uklanjanje dotrajalih i zastarelih materijala, izrada (uređenje) enterijera prema savremenim trendovima radi postizanja boljih estetskih i funkcionalnih uslova korišćenja, samo su neke od usluga koje Vam nudi firma AG Adaptacija Beograd. Tu smo da Vam pomognemo oko projekta, proračuna materijala https://www.krecenje.net/okvirna-procena/ i realizacije planova . Ukoliko želite da dodatno oplemenite Vaš prostor, naša preporuka su dekorativni zidovi.

AG Adaptacija izvodi i sve vrste gipsarskih radova https://www.krecenje.net/services/gipsarski-radovi/ od gips karton ploča: spuštene plafone, lučne plafone, pregradne zidove, lučne zidove, lučne i ravne kaskade, lučne i ravne skrivače svetala, police i šankove itd. Proizvodi od gipsa su ekološki i najpogodniji za stanovanje. U gipsarske radove spadaju sve vrste unutrašnje dekoracije prilikom kojih se koristi gips. Poseban deo gipsarskih radova su spušteni plafoni i pregradni zidovi. Gipsarske radove izvodimo najsavremenijim alatima Knauf i Rigips sistemom suve gradnje, poštujući sve standarde.

Postavljanjem alu konstrukcije, termo izolacije na zidovima i plafonima, dobijate savršenu zvučnu i toplotnu izolaciju.

Suvo malterisanje https://www.krecenje.net/services/oblaganje-zidova/ se izvodi od gipsanih ploča, ono je najbolje rešenje za idealno ravnu površinu koju vi želite. Suvim malterisanjem dobijamo brzu i kvalitetnu ugradnju, a što je najbitnije i najčistiju. Suvo malterisanje se izvodi sistemom lepljenja gips ploča na pogaču.

Gips karton pregradni zidovi https://www.krecenje.net/pregradni-zidovi/ omogućavaju brzu gradnju bez šalovanja, armiranja i štemovanja za instalacije. Odlična zvučna, toplotna i protivpožarna svojstva omogućavaju gipskarton pregradama najširu primenu u svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. Pregradnim zidom od gips-karton ploče postižemo čistu i spremnu površinu odmah za gletovanje. Pregradnim zidom možete lako pregraditi vaš prostor i napraviti od jedne prostorije, dve. Pregradni zid od gipsa se može obložiti jednom, duplom i troduplom pločom u zavisnosti od vaših mogućnosti.

Gips karton spusteni plafoni sistemi https://www.krecenje.net/spusteni-plafoni/ su idealno rešenje za moderno uređivanje životnog ili radnog prostora, ali i za adaptaciju starih ili oštećenih enterijera. Gipsom se omogućava raznovrsnost oblikovanja enterijera u skladu sa vašim potrebama. Lepo oblikovan plafon daće poseban akcenat i prijatnu atmosferu u vašem stanu, poslovnom prostoru za uživanje u njemu... Spuštanjem plafona dobijamo idealno ravnu površinu, smanjujemo visinu postojećeg plafona koji je neravan ili previsok.

AG Adaptacija pruža i sve vrste keramičarskih usluga https://www.krecenje.net/services/keramicarski-radovi/ :

 • - Postavka i ugradnja svih vrsta keramike u kupatilu, kuhinjama, holovima i terasama
 • - Lepljenje granitne keramike
 • - Lepljenje podnih i zidnih pločica sa otvorenom i zatvorenom fugom

Vršimo postavljanje pločica svih dimenzija. Odaberite klasično postavljanje, postavljanje pod uglom ili mozaik od pločica. Oblažemo keramikom stepenike i stubove, zidamo kade i tuš kabine. Takođe vršimo pripremu zidova i podova (hidroizolacija, malterisanje, izravnjavajući slojevi, uklanjanje starih pločica).

Parketarske usluge https://www.krecenje.net/services/parketerske-usluge/
Postavljanje parketa, hoblovanje, lakiranje i sve što spada u parketarske usluge. Postavka i ugradnja podnih obloga od punog drveta (parketa), laminata, zidnih lajsni...

 • - postavka i slaganje parketa
 • - lakiranje lakom u tri sloja
 • - obrada starog parketa
 • - bajcovanje (promena boje drveta)

Postavljamo sve vrste laminata, parketa i PVC podova, garantujemo kvalitet i efikasnu ugradnju.

Fasade su jako bitan segment u samoj izgradnji bilo kog objekta. Najveću pažnju treba obratiti na hidro i termo izolaciju, kao i na završni dekorativni sloj. Uvek je najbolje spojiti lepo i korisno, a mi vam upravo to i nudimo.

https://www.krecenje.net/services/fasade/

Molerski radovi cene

http://www.molerski-radovi.in.rs/molerski-radovi-cene/

Dopuna novih usluga i cenovnik https://www.krecenje.net/nas-cenovnik/

Na sve izvedene molerske radove dajemo garanciju od 2.godine,ugovor o radu i racun. Radove vam izvodi profesionalna firma specijalizovana za molersko farbarske radove.

Cena molerskih radova sa materijalom:

 • – Ako se radi poludisperzijom Maxipol cena sa našim radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 3 eura po kv (1.podlogiranje, 2.ruke gletovanja Ceresit program, 1.ruka mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine, 2.ruke krečenje)
 • – Ako se radi disperzivnom vodoperivom bojom Maxidis cena sa našim radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 3,2 eura po kv (1.podlogiranje, 2.ruke gletovanja Ceresit program, 1.ruka mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine, 2.ruke krečenje)
 • – Ako se radi akrilnim bojama cena sa našim radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 4 eura samo ruke + glet masa(Ceresit program), a vaš materijal je boja. (Podlogiranje, 3.ruke gletovanja, 2.mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine, 3.ruke krečenje)
 • – Možemo vam preporuciti i gletovanje sa mrežicom gde su daleko kvalitniji radovi …isprave se zidovi ako su krivi, nema pucanja gleta. Za takvu vrstu gletovanja radi se 1. podlogiranje, utapanje mrežice u lepak 2.ruke, podlogiranje, 2.ruke gletovanje, 1.mašinsko šmirlglanje žirafom, pajanje zidova od prašine, 2.ruke krečenje. Cena sa našim materijalom je – 6 E po kv
 • – Krečenje poludisperzijom Maxipol sa našim radom i materijalom u belo 1,2e do 2 tona 1,4 e po kv
 • – Krečenje disperzionom vodoperivom bojom Maxidis sa našim radom i materijalom u belo 1,3e do 2 tona od 1,4 e po kv
 • – Krečenje akrilnim bojama sa vašim materijalom 1,5 e po kv

Pojedinačne cene :

 • – Struganje zidova i plafona (boje, glet mase, tapete) M2 – 1 E
 • – Spaklovanje španskog zida – 1,3 e po kv
 • – Podlogiranje zidova 0,30 E
 • – Ugradnja aluminijskih lajsni polazne lajsne i ugradne duž. metar – 2 E sa materijalom (rigips ispuna, bandaž traka, alu lajsna)
 • – Spaletne prozori vrata dužni metar 8 E sa materijalom
 • – Mašinsko šmirglanje Festool PLANEX LHS 225, Flex žirafa WST 700 VV, Spero M2 – 0,30 E
 • – Farbanje gips lajsni poludisperzijom ili disperzionom bojom 1 e po metru dužnom
 • – Farbanje radijatora po rebru 1e, cevi po metru dužnom 0,50 e
 • – Farbanje stolarije vrata 25 e sa materijalom, prozor 20 e sa materijalom
 • – Postavka tapeta na zidove M2 – 5 E + materijal
 • – Malterisanje zidova i plafona od 2 – 3 e ruke. Krečno-cementnim mašinskim malterom ROFIX rad i materijal – M2 – 5 E
 • – Izrada pregradnih zidova od gips ploča (Rigips, Knauf, Lafarge) na metalnoj podkonstrukciji rad i materijal. M2 – OD 12 E – 17 E
 • – Izrada spuštenih plafona od gips ploča (Rigips, Knauf, Lafarge) na metalnoj podkonstrukciji rad i materijal. M2 – od 15 E …
 • – Demit fasada komplet rad i materijal (stiropor FAS 5sm, mrežica, tiplovi, lepak, mineralni bavalit – boja belog kamena) m2 – 13 E
 • – Demit fasada komplet rad i materijal (stiropor FAS 5sm, mrežica, tiplovi, lepak, akrilni završni malter (boja po izboru) – M2 – 14 E
 • – Postavka laminata – 1,5 E
 • – Laminat lajsne dužni metar 0,50 E
 • – Parket sa lajsnama 4,5 e
 • – Struja po dogovoru
 • – Voda po viđenju i obimu posla
 • – Keramika klasika 8 e

CENA MATERIJALA ZA krečenje :

 • – Poludisperzivne boje (25kg) – 1.000 – 2.000 din
 • – Disperzivne boje (25kg) – 2.900 – 5.500 din
 • – Akrilne boje (1kg) – 900 – 1.800 din
 • – Miksovanje poludisperzivnih boja (1kg) – 50 – 400 din
 • – Miksovanje akrilnih boja (1kg) – 100 – 500 din
 • – Valjak – 50 – 2.000 din
 • – Traka za zaštitu 100 – 150 din
 • – Reciklirani najlon 150 din m dužni
 • – Tanki najlon za zaštitu nameštaja 60 din

Isplata se vrši po završenim radovima preko žiro racuna ili gotovinski.
Za države bivše SFRJ cene su uvećane 30% + smeštaj i uplata 40% pre početka radova ostala isplata etažno ili po dogovoru.
U Srbiji je isplata za manje radove po završenom poslu, veći poslovi po dogovoru i isplata preko računa u dinarskoj protivvrednosti.
U priloženom cenovniku se nalazi samo deo asortimana raspoloživih usluga sa kratkim opisom. Cene koje su date mogu se smatrati samo informativnim, zbog velike oscilacije zahteva i potreba klijenata, nivoa detaljnosti i kompleksnosti objekta. Konačnu ponudu možete dobiti samo nakon izlaska našeg stručnog lica na teren. Ukoliko imate učestale potrebe za izvođenjem molerskih, gipsarskih ili dekorativnih radova, obaveštavamo Vas da za stalne klijente imamo poseban popust na sve usluge.

Napomene:
Izlazak na teren, procena troškova i dostava ponude su deo standardnih usluga i ne naplaćuju se.
Naša usluga obuhvata i brigu o nabavci potrebnog materijala (cena obuhvata potreban materijal i rad).
Cene pojedinih radova variraju u zavisnosti od proizvođača materijala ili dodatnih detalja izvođenja radova.
Opisi radova i jedinične cene koje ovde nisu obuhvaćene, naknadno će se dogovoriti i uskladiti sa normativima i tržišnim cenama materijala.
Konačna cena se formira prema kvadraturi, mestu objekta i drugim faktorima u konkretnom slučaju.
Navedene cene su bez PDV-a, Ag-adaptacija nije u sistemu PDV-a.


Pogledajte našu fotogaleriju http://www.molerski-radovi.in.rs/fotogalerija/ i video galeriju http://www.molerski-radovi.in.rs/video/ uverite se u kvalitet usluge koji smo ponudili dosadašnjim klijentima.

Dopuna slika foto galerija molerskih radova https://www.krecenje.net/foto-galerija/

Dopuna slika foto galerija moleraj https://www.krecenje.net/jos-radova/

https://www.krecenje.net/najnoviji-projekat/

Dugogodišnje iskustvo u bavljenju preduzimačkim radovima i pružanju usluga gipsarskih, molerskih radova kao i uslugama uređenja enterijera I upotreba materijala renomiranih svetskih brendova, preporučili su nas kod velikog broja firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Takođe, dobar deo naših aktivnosti je u oblasti individualne izgradnje za fizička lica.

AG Adaptacija se ponosi poverenjem koje su nam dosadašnji klijenti poklonili i poslovima koje smo uradili za njih. Među našim dosadašnjim klijentima posebno se izdvajaju:
Lista Referenci http://www.molerski-radovi.in.rs/reference/

Dopuna liste referenci : https://www.krecenje.net/reference/

 • – Lokal OPTIKA Terazije br.31
 • – Salonski stan Trg Nikole Pašića br.3
 • – Salonski stan Terazije br.31, br.stana 12
 • – Firma Fondacija SOS DEČIJA SELA SRBIJA Ustanička br.10/a, poslovni prostor
 • – Krečenje zgrade u ulici Svetogorska br.12
 • – Poslovni prostor restorana od firme DALONG ul.Milentija Popovića br.32
 • – Adaptacija stana u ul.Ruzveltova br.29, sprat 3, stan 14
 • – RM Alkon stahl DOO ul.Stevana Brakusa br.4
 • – Predstavništvo firme FINANCE IN MOTION GMBH, Dragoslava Jovanovića 3
 • – Adaptacija stana Džona Kenedija br.10, sprat 3, stan 12
 • – Adaptacija stana u ul. Vojvode Stepe br.403, sprat 5, stan br.3
 • – Firma TEHNO-COOP DOO Jovana Mikića br.105, Subotica
 • – Firma Protein Pemoba DOO ul.Dr.Ive Popovića Djanija br.3a
 • – Adaptacija zgrade ul.Supilova br.22
 • – Fasada Miljakovački izvori br.18
 • – Adaptacija stana Strumička br.98, sprat 3, stan 22
 • – Vila Vučinić director securitas Put za Malu Ivanču br.27, kompletna adaptacija
 • – Apoteka Marija Jurija Gagarina 81/22
 • – Firma TRASSET SE EUROPE DOO Kneginje Zorke br.26
 • – Adaptacija poslovnog prostora firma Net++Technology Doo
 • – Adaptacija poslovnog prostora firme LENJINGRAD DOO BEOGRAD, Vračar
 • – Krečenje zgrade u ul.Džordza Vašingtona 38
 • – Adaptacija poslovnog prostora firme INVEJ AD
 • – Adaptacija poslovnog prostora firme MAKSIMA CONSULTING DOO
 • – Adaptacija poslovnog prostora OVEN OVEN DOO
 • – Adaptacija firme TERMOINŽENJERING DOO
 • – Firma EOS MATRIKS DOO, krečenje poslovnog prostora
 • – Adaptacija stana ul.Dr.Zore I.Obradović br.3
 • – Krečenje zgrade Blagoja Parovića br.6
 • – Kompletna adaptacija stana ul.Narodnih Heroja br.28
 • – Adaptacija stana Bačka br.39
 • – Adaptacija stana ul.Žorža Klemensoa br.4
 • – Adaptacija stana ul.Vojislava Ilića br.94
 • – Adaptacija stana ul.Kolumbova br.13
 • – Krečenje zgrade ul.Bul. Oslobođenja br.267
 • – Adaptacija poslovnog prostora JOLENE LUUT ul.Kajmakčalanska br.20
 • – Adaptacija poslovnog prostora NAUTIČKI CENTAR DOO, Dečanska br.2
 • – Adaptacija Fakultet za posl.i industrijski menadžment, Knez Mihajlova br.33
 • – Adaptacija kuće ul.Stojana Matića br.35
 • – Adaptacija poslovnog prostora firma YU FARM DOO, Karađorđeva br.41
 • – Adaptacija lokala tržni centar ENJUB, Blok 45, lokal.br.2
 • – Adaptacija poslovnog prostora PCM CENTAR ul.Susegradska br.27
 • – Adaptacija fakulteta Ekonomski fakultet ul.Kamenička br.6
 • – Adaptacija stana Javnog tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića u ul. Dobračina br.12
 • – Adaptacija poslovnog prostora Novinska Agencija Republike Srpske -SRNA AD- ul.Dečanska, br.8
 • – Adaptacija stana ul.Mihajla Pupina br.9
 • – Adaptacija stana ul.Terazije br.14
 • – Adaptacija poslovnog prostora firma COLGATE-PALMOLIVE ADRIA, Batajnički drum 283/f
 • – Adaptacija vile Branka Pešića 27/a
 • – Bomex inženjering, Batajnica – Zgrada na Novom Beogradu – City Investment – Tošin bunar, Beograd izvođenje radova na poslovnoj zgradi i hali. Površina oko 8.000 m2
 • – Stan u ul.Ruzveltova br.23, Milorad Lukić, kompletna adaptacija
 • – Happy TV, Reality Show Parovi

KAO I USPEŠNU SARADNJU SA FIRMAMA :
-ROEFIX d.o.o., BEO TOOLS D.O.O, DIJAFLEX doo,GFP d.o.o., Bosch, VALPAINT, OIKOS, SAN MARCO, NOVACOLOR, JUB, ZORCA, TIGAR boje i lakovi, HELIOS, DUGA, ER LACK, VIVECHROM, VITEX, CERESIT, MUREXIN, KRAFT I MNOGE DRUGE…


Dobijte besplatnu procenu radova.

Ponuda http://www.molerski-radovi.in.rs/ponuda/

https://www.krecenje.net/nas-upitnik/

Učinite toplo porodično gnezdo još lepšim i prijatnijim sa unutrašnjim i spoljašnjim dekoracijama, toplih duginih boja!!! Renoviranje vaših zgrada, kuća i stanova po sistemu “ključ u ruke”.

Radno vreme: 00-24h

Molersko farbarska radnja AG-ADAPTACIJA ZR
http://www.molerski-radovi.in.rs/kontakt/

https://www.krecenje.net/kontakt/

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Telefon : 011/ 24 92 300
Mobilni : 060/ 44 92 300
Mobilni : 064/ 42 42 959

E-mail: molerskiradovikrecenje@gmail.com

Posetite naš sajt: www.molerski-radovi.in.rs

www.krecenje.net

www.ag-adaptacija.com

AG Adapatacija, Braće Jerkovića 165, Beograd.


Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2018 02:14
Tihomir Senic

AG-ADAPTACIJA se moze pohvaliti odlicnom uslugom u molerajskim radovima. Ovde mozete videti i cene koje su vam ponudjene za odredjene radove,kao i ogroman broj zadovoljnih korisnika. Nase veoma bitne institucije su uredjene bas ovde!Odlicni ste!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Molerski radovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ag-Adaptacija
 • ag adaptacija,
 • ag adaptacija beograd,
 • krecenje,
 • moleraj,
 • smirglanje,
 • gletovanje,
 • masinsko krecenje,
 • masinski moleraj,
 • masinsko smirglanje,
 • masinsko gletovanje,
 • farbanje stolarije,
 • fasaderski radovi,
 • gipsani dekorativni radovi,
 • spatulat,
 • traventino,
 • spusteni plafon,
 • skrivaci svetlosti,
 • pregradni zidovi