O nama - MAJSTOR MIĆA MOLERSKO-FARBARSKE USLUGE

Majstor Mića izvodi sve molersko-farbarske radove, gipsane radove i dekoraciju zidova, kao i kompletne adaptacije stambenih i poslovnih objekata. Zavidno iskustvo od 25 godina u poslu i upotreba najkvalitetnijih materijala, garantuju visok kvalitet usluge i ulepšavanje životnog ili radnog prostora u skladu sa Vašim željama.

Kada poželite da udahnete novu svežinu Vašem domu, lokalu ili kancelarijskom prostoru, Majstor Mića stoji na raspolaganju za sve vrste molersko-farbarskih usluga. Ozbiljnost, stručnost, kvalitet, profesionalnost i strogo poštovanje dogovorenih rokova, glavne su karakteristike njegovog rada o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.

Majstor Mića nudi sledeće usluge:

Izvođenje radova uključuje primenu materijala vrhunskog kvaliteta i postojanosti, renomiranih domaćih i stranih proizvođača. U zavisnosti od vrste i namene prostora, ali i zahteva klijenata, Majstor Mića predlaže najbolju kombinaciju boja i materijala.

Za sve koji hoće da njihov prostor odiše elegancijom, naš predlog je neka od italijanskih dekorativnih tehnika za koje smo specijalizovani. Još jedna usluga koju nudi Majstor Mića jeste izvođenje gipsanih radova, kao što su: spušteni plafoni, pregradni zidovi, oblaganje zidova i sl.

Majstor Mića radi sve vrste fasaderskih radova, bilo da je u pitanju izgradnja novog objekta ili renoviranje postojećeg. Obucite kuću ili zgradu u kvalitetnu demit fasadu i obezbedite odlična termoizolaciona svojstva i atraktivan izgled Vašem objektu.

Radno vreme:

svaki dan od 07-17h

Majstor Mića molersko-farbarske usluge, Davidovička 4a, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Molerski radovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Majstor Mića molersko-farbarske usluge
  • Majstor Mića molersko-farbarske usluge,
  • Majstor Mića Ovča,
  • Moler u Borči,
  • Majstor Mića molersko-farbarske usluge radno vreme,
  • krečenje,
  • gletovanje,
  • fasaderski radovi,
  • farbanje stolarije