Dodaj firmu

Mezoterapija Beauty Lounge Clinic

Podmladite se poput mnogih svetskih zvezda uz mezoterapiju Beauty Lounge Clinic. Primenom različitih koktela koji se ubrizgavaju u središnji sloj kože, ova izuzetno efikasna estetska procedura garantuje brzo vidljive rezultate podmlađivanja lica i tela.
Pročitaj više

Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Studio lepote In

Omladinskih Brigada 57
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija Dr Bojić

Račkoga 7
Palilula, Beograd

Mezoterapija MBC Medical Beauty Centar

Naši vrhunski stručnjaci postižu impresivne rezultate kako bi Vašu lepotu doveli do savršenstva.Iskustvo, znanje i stručnost za dobar izgled i zdravlje!
Pročitaj više

Maglajska 8
Savski venac, Beograd

Centar za kozmetologiju Dr Ristin

Najnovija dostignuća iz Švajcarkse na polju estetike, dermatologije i hirurgije. Neinvazivne metode u podmlađivanju i rešavanju problema na koži tipa bora, ožiljaka, maljavosti, fleka, akni
Pročitaj više

Goce Delčeva 9/17
Novi Beograd, Beograd

Bodyology estetic centar

Od mnoštva tretmana izdvajamo: mezoterapiju bez igle - kriolift i klasičnu, mezoterapiju tela i lica mezoterapisjkim koktelima, mezoterapiju kao tretman protiv opadanja kose, mezoterapiju za celulit, dermapen mezoterapiju
Pročitaj više

Majke Jevrosime 10
Stari grad, Beograd

Estetik centar Violeta

Salon Violeta Cosmetics je specijalizovan za primenu različitih tehnika u mezoterapiji, uz upotrebu vrhunskih preparata. Pored mezoterapije lica i tela, u našem salonu primenjujemo i druge anti age tretmane: hemijski pilinzi, mezopen, miolift, biostimulacija i sl.
Pročitaj više

Sarajevska 44
Savski venac, Beograd

Mezoterapija - Relax club

Sve naše usluge možete koristiti pojedinačno, ili ih kombinovati po želji kako biste uz vrhunski kvalitet ostvarili i značajne uštede.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Altervivis mezoterapija

Studio ALTERVIVIS u Mladenovcu, u širokoj paleti tretmana za negu kože, nudi Vam i medicinsku tehniku za zaustavljanje procesa starenja čiji je naziv - Mezoterapija. Reč je o medicinskoj tehnici koja pomaže u zastavljanju procesa starenja kože na licu, vratu, dekolteu i šakama
Pročitaj više

Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Mladenovac, Beograd

Mezoterapija Medical line

Pružite Vašoj koži vrhunsku negu po svetskim standardima, posetite estetski centar Medical Line. Naš moderno opremljeni centar objedinjuje najnovija dostignuća estetike i anti-age medicine, sa ciljem očuvanja Vaše lepote i negovanog izgleda.
Pročitaj više

Francuska 12
Stari grad, Beograd

Mezoterapija Epil Studio

Mezoterapija se već preko 60 godina koristi u terapiji bola a sve više i u estetskoj medicini za podmlađivanje lica, hidrataciju, ublažavanje bora, uklanjanje pigmentacija…
Pročitaj više

Štrosmajerova 9
Zemun, Beograd

Kozmetički salon TINA LUX

Istaknite Vašu prirodnu lepotu uz najsavremenije tretmane za podmlađivanje kože lica i tela koji su Vam dostupni u salonu TINA LUX u naselju Belville. Iz ponude posebno izdvajamo mezoterapiju bez igle koja pruža ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14a, (zgrada Neven, lokal 5)
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija Mon Cheri Andjela

Ako se pitate zašto salon "Mon cheri Anđela", odgovor je zato što je lepota naše zanimanje! U prijatnom ambijentu možete uživati u antiageing tretmanima kože lica i tela, uz upotrebu najsavremenijih aparata, među kojima se posebno izdvaja mezoterapija sa ili bez igala.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž, prvi sprat, stan 5, Ljubicica
Novi Beograd, Beograd

Estetski centar Medica Aesthetica

Estetski centar Medica Aesthetica preporučuje efikasnu metodu mezoterapije koja garantuje rešenje problema kože širokog spektra. Iz ponude izdvajamo jedan od najluksuznijih antiage tretmana “Holivudski sjaj” kojim se postižu izvanredni rezultati u borbi protiv starenja kože
Pročitaj više

Dubljanska 23
Vračar, Beograd

Mezoterapija Mystic II

Iz naše ponude posebno izdvajamo mezoterpaiju, jednu od najpopularnijih metoda koja je naišla na pozitivne kritike dama koje drže do svog izgleda. To je estetsko-medicinska procedura kojom se aktivne supstance unose direktno pod kožu, iglom, aparatom ili rolerima. U našem radu koristimo proizvode francuske kompanije REVITACARE
Pročitaj više

Krunska 46/2
Vračar, Beograd

Salon Mlađa

Salon Mlađa iz Beograda predstavlja Vam najefikasniji način podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea – mezoterapija bez igala. U našem radu koristimo najsavremeniji KLAPP-ov aparat mesodoctor HC3 SKIN SHOOTER, uz korišćenje isključivo originalnih ampula
Pročitaj više

Dr Dragoslava Popovića 11a
Palilula, Beograd

Mezoterapija Venus Centar

Mezoterapija Venus Centar nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Hadži Milentijeva 88. Naš cilj je da pomoću naših raznovrsnih tretmana za negu lica i tela istaknemo vašu lepotu i potpomognemo njenom održavanju.
Pročitaj više

Hadži Milentijeva 88
Vračar, Beograd

Mezoterapija Slimig Studio Popović

Mezoterapija Slimig Studio Popović nalazi se u naselju Banovo Brdo, na teritoriji opštine Čukarica, ulica Udbinska 28/24. Izgledajte fit i zategnuto, podmladite vašu kožu lica i tela i budite zdravi i prirodni. Posetite nas u Sliming Studio Popović.
Pročitaj više

Udbinska 28/24
Čukarica, Beograd

Mezoterapija Leonardo

Mezoterapija Leonardo nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Toše Jovanovića 11, lokal 12. Dodjite u Studio Leonardo i odaberite neki od tretmana lica i tela, tretman kavitacije, masažu, mezoterapiju, ili neku metodu za oblikovanje tela.
Pročitaj više

Toše Jovanovića 11, lokal 12
Čukarica, Beograd

Mezoterapija Puella Ana

Mezoterapija Puella Ana nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Kursulina 17, stan 5. Ako ste od onih dama koje žele da neguju svoje telo i lice, a htele bi isto tako da izgledaju prirodno na pravom ste mestu.
Pročitaj više

Kursulina 17
Vračar, Beograd

Mezoterapija Vesna Vir

Mezoterapija Vesna Vir nalazi se u naselju Borča, ulica Valjevskog Odreda 16a. Posetite nas u salonu Vesna Vir, za vas imamo specijalne tretmane za negu kože lica i tela uz korišćenje visokokvalitetnih preparata.
Pročitaj više

Valjevskog Odreda 16a
Borča, Beograd

Mezoterapija Mimis

Mezoterapija Mimis nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gandijeva 35a. U salonu će vas sačekati ljubazno osoblje našeg salona i saslušaće svaki vaš problem i daće vam potreban savet vezano za neophodan tretman.
Pročitaj više

Gandijeva 35a
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija Medica Life

Mezoterapija Medica Life nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Jug Bogdana 23. Posetite nas u Medica Life i isprobajte najnoviju metodu mezoterapije bez iglica kojom se rešavaju brojni problemi.
Pročitaj više

Jug Bogdanova 23
Savski venac, Beograd

Mezoterapija Lady Sense

Mezoterapija Lady Sense nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Takovska 39a/I. Drage naše dame, ukoliko želite da izdvojite malo vremena za sebe i posvetite se vašoj lepoti i nezi lica i tela posetite nas u našem salonu.
Pročitaj više

Takovska 39a/I
Palilula, Beograd

Mezoterapija Deus Fizio

Mezoterapija Deus Fizio se nalazi na Novom Beogradu, ulica Bulevar Zorana Đinđića 22. Kod na u Deus Fizio koristimo najsavremeniju tehniku u tretmanima nege lica i tela,kvalitetnu kozmetiku i preparate, a takodje imamo i veoma stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 22
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija Auriege

Mezoterapija Auriege nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Njegoševa 63. Pozovite naš kontakt telefon da zakažite sebi termin za neki od tretmana lica ili tela,ili nas jednostavno posetite na našoj adresi, a naše stučno osoblje i tim učiniće sve da ispuni svaku vašu želju.
Pročitaj više

Njegoševa 63
Vračar, Beograd

Mezoterapija Dr Bihorac

Mezoterapija Dr Bihorac nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Djušina 14. Posetite nas i uverite se zašto već godinama zaslužujemo poverenje naših klijenata.
Pročitaj više

Djušina 14
Palilula, Beograd

Mezoterapija Emporio Bellezza

Mezoterapija Emporio Bellezza nalazi se u ulici Kraljice Katarine 60 na Banovom Brdu, opština Čukarica. Posvetite malo vremena sebi i svom izgledu, odaberite neki od tretmana koje vam nudimo, rezultati će biti odmah vidljivi.
Pročitaj više

Kraljice Katarine 60
Čukarica, Beograd

Mezoterapija Ca Extreme Beauty

Mezoterapija Ca Extreme Beauty nalazi se u ulici Goce Delčeva 34, opština Novi Beograd. Ukoliko želite da izgledate kao svetske zvezde ne morate da putujete u inostranstvo tu je naš salon i najnoviji tretmani, preparati i tehnologija za negu lica i tela.
Pročitaj više

Goce Delčeva 34
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija Xenia Doctors Center

Mezoterapija Xenia Doctors Center nalazi se u ulici Krunska 7/I, opština Vračar. Uz pomoć najsavremenijih preparata i najmodernije tehnologije obavljamo mnogobrojne tretmane nege, hidriranja, zatezanja kože i druge tretmane lica i tela. Pozovite naš kontakt telefon i zakažite sebi termin.
Pročitaj više

Krunska 7/I
Vračar, Beograd

Novosti iz rubrike Mezoterapija

Vidi sve (23)

Lako do lepšeg tela!

Da li ste zadovoljni svojim odrazom u ogledalu? Da li volite to što vidite? Volite li svoj stomak i butine? Da li ste zaljubljeni u sopstveno telo? Budite oni koji na ova pitanja uvek odgovaraju “Da”!

Lako do lepšeg tela!

Budite mladi, atraktivni i lepi!

Stare fotografije ne morate više gledati sa setom u očima. Uklonite znake koji Vas podsećaju na to koliko godina imate i pružite sebi mogućnost da opet izgledate mladoliko i sveže. Vreme je da se mladost iz srca i misli preseli i na Vaše lice i telo.

Budite mladi, atraktivni i lepi!

Stanite na put godinama i vratite koži mladalački izgled!

Nemojte dopustiti da Vas godine ograničavaju. Naprotiv, iskoristite svaku priliku da živite život punim plućima. Nije tačno da je sve lako samo kada smo mladi. U svakom periodu u životu možemo da uživamo.

Stanite na put godinama i vratite koži mladalački izgled!

Mezoterapija

Mezoterapija predstavlja savršeniju metodu koja se efikasno bori sa prvim znakovima starenja kože.

Mezoterapija
Iskustva i preporuke posetilaca
Jasna Lesjak
01.08.2018 12:36

Pored fenomenalne mezoterapije , u prijatnom ambijentu centra EPIL STUDIO dostupni su vam i sledeci tretmani:laserska epilacija;Dermapen;PRP lifting;Lipoliza;Nadogradnja svilenih trepavica;Iscrtavanje obrva;RT uklanjanje papiloma. Dodjite svim radim danima osim nedelje u periodu od 10-20h ,i ucinite sebe srecnijim i zadovoljnijim.

Ljiljana Mihajlovic
01.08.2018 12:29

Uz veoma prijatno osoblje,koje vam na veoma strucan nacin resava tekuci problem, u ovom salonu mozete veoma efikasno otkloniti oziljke od akni i strije i to sa veoma poznatim i popularnim koktelima STRECHCARE.Odlican nacin da se prpustite dobrom kvalitetu u postiznju zavidnih rezultata na vasoj kozi!

Teodora Ljubicic
01.08.2018 12:23

ESTETIC CENTAR VIOLETA vam nudi fenomenalne kozmeticke tretmane,fizerske usluge,kao i manikir koji je izvrstan,kao i kvalitetne masaze. Obavezno dodjite po svoju dozu srece !!

Jevrem Stefanovic
01.08.2018 12:03

Odlican nacin da posle samog tretmana nepostoji nikakva iritacija koze. Fenmenalni rezultati bez otoka ma licu,uz samo nekoliko tretmana izgledace potpuno podmladjeno i zadovoljno!

Slobodan Jovicic
01.08.2018 12:00

Posebno bih pohvalila efikasnost tretmana DERMOROlLER-a.Veoma popularan i izuzetno efikasan tretman sa kojim se postizu fenomenalni rezultati kojim se podize nivo kolagena u kozi.Jos se ovaj tretman naziva kolagen indukciona terapija.Fenomenalan nacin da vam se kaza lica i vrata zategnu na efikasan nacin.Sve pohvale!!!

Tijana Ostojic
01.08.2018 11:31

Mozda zudite za blistavim osmehom,ili mozda za glatko kozom bez nezeljenih dlacica,ili pak za kompletnom analizom vaseg tela. Na pravom ste mestu u kozmetickom salonu IN DERMA!Sjajni su ,obavezno se uverite u njihov kvalitet!

Tamara Djurdjevic
01.08.2018 11:27

Da li mozete da posaljete cenovnik putem maila. Konkrtno me zanima vas cenovnik za vise stvari koje radite.

Ivana Mladenovic
01.08.2018 11:23

Zanima me cena mezolifta lica i dekoltea? Koliko je potrebno tretmana da bi rezultati bili vidljivi. Hvala unapred!

Lidija Ostojic
01.08.2018 11:19

Neinvazivne metode u podmladjivanju i resenju problema na kozi tipa bora,oziljaka,maljavosti fleka,kapilara akni,opustene koze i mnogih drugih su daleko napredovale.Dr. Dubravka Risti vam nudi efikasna resenja na polju esteckih problema na vasoj kozi po svetskim standardima i svremenoj tehnici. Neka vas problem postane proslost. Sve to i mnogo vise vas ocekuje u CENTRU ZA KOSMETOLOGIJU DR.RISTIN!

Ana Jakovljevic
30.07.2018 11:55

Neka vam brige oko strija budu sada proslost. Odlican nacin resavanja strija sada cete pronaci u salonu lepote CA.EXTREME BEAUTY. Meni je uspesno resen problem strija sa stomaka posle porodjaja ,tako da ih svima toplo preporucujem!

Sofija Katanic
30.07.2018 11:49

Ono sto je mene privuklo da posetim ovaj kozmeticki salon je punjenje bora hiluronom po umanjenoj ceni od 20%. Iskreno odusevljena samuslugom i prijatnim ambijentom koji sam zatekla ovde. Nastavicu da koristim njihove usluge. Svima ih preporucujem!

Djordje Markovic
30.07.2018 11:44

Pre 3 meseca sam u ovoj klinici odradio estecku korekciju usiju. Moram da pohvalim strucan kadar ljudi i velikog profesionalca koji mi je ovu intervenciju savrseno uradio. Sad izgledam potpuno drugacije,a sigurnost u sebe je sad na visem nivou. Hvala vam!

Milos Petrovic
30.07.2018 11:32

Hteo bih da uplatim 5 tretmana mezoterapije lica kod vas. Zanima me da li imate poklon kupon jer mi treba da iznenadim svoju lepsu polovinu. Hvala!

Radomir Petrovic
30.07.2018 11:29

Iako nikad nisam razmisljao ,cak sam pio i protivnik bilo kojeg nacina podmladjivanja lica vestackim putem,cerka mi je za 67rodjendan priredila iznenadjenje. Odvela me je STUDIO LEPOTE IN i uplatila mi je tretman mezoterapije lica. Odma nakn prvog tretmana osetilo se znacajno poboljsanje. Vidno su mi se smanjile bore,a ja sad imam potpuno drugaciju sliku o savremenim tretmanima podmladjivanja. Sve preporuke i muskoj populaciji. Ucinite sebe maladjim makar za koju godinu!!

Svetlana Andric
30.07.2018 11:23

Klinika za plasticnu i estecku hirurgiju OPAL pruza usluge iz oblasti anti-aging medicine i estecke hirurgije.Ja sam radila kod njih mezoterapiju lica i vrata , moram da priznam da su rezultati inzvaredni.Nastavicu da dolazim na tretmane kod njih. Za nsvu pohvalu ste!

Tihomir Senic
30.07.2018 11:06

Odlicna trajna sminka vas ceka u predivnom ambijentu kozmetickog salona TINA LUX.Odlicna neinvazivna mezoterapija,bez prisustva igle. To i zaista jos mnogo toga vas ovde ocekuje. Sve pohvale!

Marko Miletic
30.07.2018 10:59

Salon TINA LUX u svom mirnom i veoma prijatnom ambijentu pruzi ce vam odlicne tretmane koji ce na prvavi nacin istaci vasu mlados i lepotu.U ovom salonu pronacicete najsavremeniju neinvazivnu mezoterapiju bez igle koja pruza ogromne mogucnosti kod tretmana lica i tela.Sve pohvale!

Jelena Jovanovic
30.07.2018 10:54

Bilo da vas zanima lecenje celulita ili pak podmladjivanje koze,ili mozda kako da povratite eventualni gubitak kose onda je vas izbor MEDICA AESTHETICA.Pridruzite se velikom broju zadovoljnih korisnika.

Marija Mladenovic
30.07.2018 10:51

U prelepom ambijentu u Zemunu,pored samog setalista na keju mozete sebi priustiti odlican tretman podmladjivanja,koji je ujedno i izbor mnogih svetskih zvezda. Pruza fenomenalne reazultate! Budite i vi deo savremenog drustva i priustite sebi osecaj ponovne mladosti.

Tijana Ostojic
13.07.2018 12:04

Prepustite da racuna o vasoj lepoti vodi strucan kadar pravih profesionalaca u kozmetickom salonu LOVLEY. Ja redovno posecujem ovaj inzvaredn salon i moram da priznam da sam izuzetno zdovoljna. Usluge i tretmani su fenomenalni!Sve pohvali,samo tako nastavite!

Petra Nikolic
06.06.2018 03:56

Sve pohvale za kozmeticki salon Stil. Vec godinama odlazim u ovaj kozmeticki salon na tretmane lica i na depilacije i jako sam zadovoljna musterija. Mnogo ste prijatni,usluzni,ljubazni.

Ljubica Teofilovic
24.05.2018 05:02

Profesionalna nega lica i tela u kozmetickom salonu Tina Lux zagarantovala. Preparati su vam vrhunski. Sve pohvale.

Jovica Vitakic
26.04.2017 11:37

Mezoterapija lica,u zavisnosti od kombinacije aktivnih supstanci mogu tretirati razlicite probleme koze lica,vrata i dekoltea.Mezoterapija tela,mezoterapijskim koktelima uklanja se celulit i masne naslage.

Ana Milosavljevic
26.04.2017 11:33

Kako bi imali lepe i zdrave zube,kozmeticki salon In Derma nudi vam izbeljivanje zuba laserom,uz upotrebu najsavremenijih metoda i sredstava poslednje generacije.Tretman se obavlja bez ikakvog bola ili neprijatnosti,a rezultati su vidljivi odmah.

Andrija Atanaskovic
26.04.2017 11:29

Dermoroller je poslednjih nekoliko godina izuzetno popularan tretman u svetu,zbog brojnih prednosti u odnosu na neke druge tretmane lica.Njegova upotreba predstavlja novu,minimalno invazivnu tehniku kojom se podize nivo kolagena u kozi,pa se jos naziva i kolagen indukciona terapija.

Maja Matic
09.02.2017 11:58

Nakon tretmana kod njih nisam imala nikakve otoke.Mezoterapija lica podrazumeva unosenje hijalurona,kolagena i botoksa ili neke druge kombinacije sastojaka po vasoj zelji.Sve pohvale i preporuke.

Kristina Milosevic
09.02.2017 11:54

U njihov tim su ukljuceni i plasticni hirurg,hirurg,kao i esteticar specijalista za aparate i aparaturnu kozmetiku.Sa zeljom da vam ponude vrhunski kvalitet usluge,u radu koriste najsavremenije aparate,kao i kozmetiku renomiranih svetskih proizvodjaca.

Ilija Radovic
09.02.2017 11:50

Pored najnovijih tehnika mezoterapije lica i tela,u salonu Violeta Cosmetics primenjuju se i drugi anti age tretmani u zavisnosti od tipa i stanja vase koze.Hemijski pilinzi su najadekvatniji za moju kozu.

Sanja Kekic
08.07.2016 11:07

U ovom kozmetickom salonu rade pravi profesionalci pod budni okom lekara specijaliste.Nude usluge punjenje bora hijaluronskom kiselinom i to najkvalitetnijim dermalnim filerima,mezoterapija,hemijski pilinzi,trajno uklanjanje bradavica,keratoza i kapilara.

Jovica Vitakic
08.07.2016 08:52

Aparat deep oscillation pokazao je dobre rezultate u borbi protiv celulita.Zahvaljujuci upotrebi originalnih ampula,penetracija aplikovanih supstanci je mnogostruko veca nego kod klasicne mezoterapije i aktivne supstance se unose ravnomerno pod kozu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane