Dodaj firmu

Građevinska limarija Gardović

3.4 | 18 ocena
Član 5 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Svetozar Glusac Svetozar Glusac
  08.08.2018 05:34

  Zivim u Pancevu,stan u potkrovlju,drugi sprat,trebam reparirati moju polovinu krova,oko 70 kvadrata.sada je crep na krovu,dali je moguce staviti na tu moju polovinu krova staviti krov lim u obliku crepa ili krov lim trapezni,i da se stavi mineralna vuna od 10-20cm debljine preko celog krova,koja bi sprecila kondenz lima,nadam se. Stan u potkrovlju ima dva prozora,po jedan prozor sa svake stane kriva,Molim okvirnu cenu za lim crep ili trapezni lim ukljucivo i staklena vuna,sa dve opsivke duzine cca 2x8 metara sa svim fitingom i montazom,sa skidanjem crepa koji bi se odneo ispred kuce i uredno slozio,oluk ju duzine ukupno oko 8-9 met. met.,molim ponudu sa specifikacijom,hvala,Svetozar
  P.S.
  Znaci...lim crep cca 70 kvadrata,dve opsivke-vetar lajsne ukupno duxine cca 8 met,oluk ukupne duzine caa 9 metara,sleme(ono na vrhu krova,mislim) duzina cca 5 met,dva prozora,vidi slike...sve sam stavio malio vie u metrazi ...pogledao sam ispod krova i ima letva i podletva

  Građevinska limarija Gardović
  Ilija Radovic
  12.04.2017 06:43

  Za sve sto ne umete sami,prepustite ovom timu sa dugogodisnjim iskustvom da uradi za vas.Sve vrste limarsko bravarskih radova,brzo,povoljno i efikasno.Vrhunske kapije i ograde,sve preporuke i pohvale.

  Građevinska limarija Gardović
  Maja Matic
  24.01.2017 06:49

  Kvalitetna zamena i ugradnja novih oluka po veoma povoljnim cenama.Limarska firma Gardovic posluje vec nekolika godina i svi klijenti su veoma zadovoljni.I sama sam dobila preporuku od kolega.

  Građevinska limarija Gardović
  Jovica Vitakic
  02.07.2016 09:16

  Veoma kvalitetna usluga svih limarskih radova.Visegodisnje iskustvo u ovom poslu i upotreba kvalitetnih materijala garancija su dugotrajnosti.Zadovoljan sam sanacijom oluka koju su obavili veoma pedantno.

  Građevinska limarija Gardović
  Andrija Atanaskovic
  19.05.2016 10:21

  Ako zelite izradu novih ili sanaciju starih oluka i krovova od lima ovo je pravi izbor za vas.Vec nekoliko godina unazad u poslu ova firma je skup iskusnih radnika koji resavaju svaki problem na koji naidju uspesno i u kratkom roku posao je zavrsen a vi zadovoljni.

  Građevinska limarija Gardović
  Mapa
  Građevinska limarija Gardović
  Firme u blizini
  Idi na vrh strane