Građevinska limarija Gardović

3.7 | 12 ocena
Ulica: Mile Dimitrijević 11
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Građevinska limarija Gardović
Mobilni: 064/

O nama

GRAĐEVINSKA LIMARIJA GARDOVIĆ

Građevinska limarija Gardović bavi se izvođenjem svih vrsta limarsko-bravarskih radova na objektima različite namene. Dugogodišnje iskustvo koje stoji iza nas, stručnost i profesionalnost zaposlenih, garantuju visok standard usluge bilo da su u pitanju privatne kuće, stambene zgrade ili poslovni objekti.

Ukoliko Vam potrebna izrada novih ili sanacija starih krovova i oluka, sve vrste izolacija, farbarske usluge ili alpinistički radovi, građevinska limarija Gardović je prava adresa za Vas. Naš tim čine iskusni majstori koji svim poslovima pristupaju odgovorno, nastojeći da iste privedu kraju u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo.

Građevinska limarija Gardović nudi Vam sledeće usluge:

 • sve vrste limarsko-bravarskih radova
 • izrada novih i sanacija starih krovova i oluka (poluokrugli, četvrtasti)
 • sve vrste izolacija
 • ventilacija
 • opšivki
 • kapije i ograde
 • tende
 • farbarske usluge
 • alpinistički radovi

Ukoliko imate problema sa krovom Vaše kuće ili zgrade koji je dotrajao i curi, nemojte čekati da šteta postane veća. Dovoljno je da nas pozovete i limarska radionica Gardović će pronaći pravo rešenje za Vas. Nudimo Vam sanaciju starih krovova i oluka, kao i izradu novih, koji će doprineti lepšem izgledu Vašeg objekta. Tom prilikom vršimo postavljanje svih vrsta izolacija, ventilacija i opšivki.

Domen rada limarske radionice Gardović obuhvata izradu kapija i ograda koji će Vašem domu omogućiti maksimalnu sigurnost i ujedno ga dodatno ulepšati. Naše usluge podrazumevaju izradu i ugradnju svih vrsta kapija različitih formi od najkvalitetnijih materijala, što garantuje postojanost i dug vek trajanja proizvoda.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 07-17h

Građevinska limarija Gardović, Mile Dimitrijević 11, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Svetozar Glusac Svetozar Glusac
  08.08.2018 05:34

  Zivim u Pancevu,stan u potkrovlju,drugi sprat,trebam reparirati moju polovinu krova,oko 70 kvadrata.sada je crep na krovu,dali je moguce staviti na tu moju polovinu krova staviti krov lim u obliku crepa ili krov lim trapezni,i da se stavi mineralna vuna od 10-20cm debljine preko celog krova,koja bi sprecila kondenz lima,nadam se. Stan u potkrovlju ima dva prozora,po jedan prozor sa svake stane kriva,Molim okvirnu cenu za lim crep ili trapezni lim ukljucivo i staklena vuna,sa dve opsivke duzine cca 2x8 metara sa svim fitingom i montazom,sa skidanjem crepa koji bi se odneo ispred kuce i uredno slozio,oluk ju duzine ukupno oko 8-9 met. met.,molim ponudu sa specifikacijom,hvala,Svetozar
  P.S.
  Znaci...lim crep cca 70 kvadrata,dve opsivke-vetar lajsne ukupno duxine cca 8 met,oluk ukupne duzine caa 9 metara,sleme(ono na vrhu krova,mislim) duzina cca 5 met,dva prozora,vidi slike...sve sam stavio malio vie u metrazi ...pogledao sam ispod krova i ima letva i podletva

  Ilija Radovic
  12.04.2017 06:43

  Za sve sto ne umete sami,prepustite ovom timu sa dugogodisnjim iskustvom da uradi za vas.Sve vrste limarsko bravarskih radova,brzo,povoljno i efikasno.Vrhunske kapije i ograde,sve preporuke i pohvale.

  Maja Matic
  24.01.2017 06:49

  Kvalitetna zamena i ugradnja novih oluka po veoma povoljnim cenama.Limarska firma Gardovic posluje vec nekolika godina i svi klijenti su veoma zadovoljni.I sama sam dobila preporuku od kolega.

  Jovica Vitakic
  02.07.2016 09:16

  Veoma kvalitetna usluga svih limarskih radova.Visegodisnje iskustvo u ovom poslu i upotreba kvalitetnih materijala garancija su dugotrajnosti.Zadovoljan sam sanacijom oluka koju su obavili veoma pedantno.

  Andrija Atanaskovic
  19.05.2016 10:21

  Ako zelite izradu novih ili sanaciju starih oluka i krovova od lima ovo je pravi izbor za vas.Vec nekoliko godina unazad u poslu ova firma je skup iskusnih radnika koji resavaju svaki problem na koji naidju uspesno i u kratkom roku posao je zavrsen a vi zadovoljni.

  Firme u blizini

  A tim Miloš, /, Zvezdara, Beograd
  Limari Kvant Paneli, Lađarska 3, Novi Beograd, Beograd
  1 Oktobar Građevinska limarija, Vojni put I/63, Zemun, Beograd
  Lim Koncept Pro limarija, Ratka Resanovića 6a, Čukarica, Beograd