Izaberite neku od firmi koje se bave SANACIJOM KROVA

Drina Gradnja


Palilula, Beograd

Firma „Drina Gradnja“ bavi se adaptacijama prostora i izvođenjem radova u svim objektima na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Altus Enterijer izvođenje radova

Sretena Mladenovića Mike 50e
Rakovica, Beograd

Altus enterijer nudi celokupnu adaptaciju stanova i drugih objekata; građevinske radove, keramičarske radove, gipsarske radove, molerkse radove, rušenje zidova.
Pročitaj više

Dishome tim izvođenje radova

Smederevski put 29e
Zvezdara, Beograd

Dishome tim nalazi se na Zvezdari. Jedna je od najkompletnijih kompanija za adaptaciju i uređenje domova i poslovnih objekata, sa najvećim izborom usluga iz domena građevinskih radova.
Pročitaj više

A tim Miloš


Zvezdara, Beograd

Ukoliko vam je potrebna popravka bilo koje vrste krova i pokrivki lli bilo koja vrsta građevinske limarije na Zvezdari ili bilo kom drugom delu grada, pozovite nas.
Pročitaj više

Sanacija krova je sasvim sigurno nesto sto je bolje uraditi pre nego kasnije. Zamislite situaciju da pada kiša, jesenje je vreme, a vi po kući imate raspoređene lonce i šerpe koji služe da skupljaju vodu koja se sliva sa krova koji prokišnjava? Nemojte sebi dozvoliti da ikada dođete u takvu poziciju, već na vreme mislite o saniranju krova i mogućih oštećenja.

Sanacija krovova

Krov je potrebno sanirati, s vremena na vreme, zbog toga što on stari i zato što prirodno nastaju oštećenja. Ne bi trebalo da zaboravimo da su krovovi izloženi raznim vremenskim prilikama i neprilikama, kao što je jako sunce, kiša, vetar, sneg, mraz, vetar, oluje...

Sanacija krova na zgradi

Svaka kuća ili zgrada ima svoj krov, bez obzira da li se radi o višespratnici ili o porodičnoj kući ili vikendici. Kada zovete majstore da vam odrade popravku krova, tada želite da to budu stručna lica koja poseduju znanje, iskustvo, imaju sav potreban alat i pribor, i da tamo gde oni budu prošli, više ne može da bude ni jedna kap vode koja bi prodirala unutar objekta.

Sanacija krova zgrade

Stanovi u višespratnim stambenim zgradama koji se nalaze u potkrovlju, prirodno su najviše izloženi curenju sa krova, tako da je neophodno da se majstori pozovu pre sezone kiša, da bi pogledali da li postoje oštećena i ako ih ima, da ih na vreme saniraju.

Sanacija krova iskustva

Najgore što možete da uradite jeste da čekate da dođe oktobar i novembar, i da kiše uveliko počnu da padaju, a da ništa niste učinili po pitanju provere toga u kakvom stanju se nalazi vaš krov. Kada kiša počne da curi kroz krov, tada je već kasno. Dakle, preporuka majstora jeste da – mislite na vreme i da sebi uštedite na taj način i živce i novac.

Sanacija azbestnog krova

Majstori koji rade sanaciju krovova imaju najsavremenije alate, i koriste posebne tehnike pristupa, tako da ne postoji oštećenje na krovu koje oni ne mogu da poprave.

Sanacija starog krova

Stari krovovi traže redovne popravke, ali se to često više isplati nego da ulažete u izgradnju sasvim novog krova.

Sanacija krova od salonita

Kada kažemo krov, tada mislimo na elemenat zgrade koji joj osigurava postojanost. Na našim prostorima, grade se krovovi koji imaju blagi nagib, i najčešće imaju prostor za tavan.

Sanacija limenih krovova

Majstori takođe rade sanaciju i limenih krovova. Zadatak krova je da zaštiti zgradu od padavina. Zbog toga se ponekad grade i limene nadstrešnice, koje olakšavaju ulazak u zgradu, za vreme kišnih dana.

Popravka krova

Popravka krova može da bude i neobično težak posao, a sve u zavisnosti od materijala od koga je krov izrađen. Primera radi, popravka betonskih krovova je veoma teška za rad.

Sanacija krova na kući

Postoje krovovi koji imaju nagib, ali i ravni krovovi. Postoje razni materijali za izradu krova, ali najpoznatiji su crep, salonit, čelični lim, drvena šindra...

Sanacija ravnog krova

Ako govorimo o obliku, najjednostavnije rešenje je jednostrešni krov i to je krov koji ima blagi nagib na jednu stranu. Često ćemo sresti i ravne krovove.

Sanacija kosog krova

Napomenimo da postoje i šatorasti krovovi. Njihova prednost je u tome da se krovna konstrukcija izrađuje od greda koje su relativno kratke. Takvi krovovi su dobri izolatori toplote.

Sanacija krova cene

Koliko ćete novca izdvojiti za sanaciju krova, zavisi pre svega, od stepena njegovog oštećenja, ali i od toga od kog materijala je izrađen sam krov, i slično. Naš predlog jeste da pozovete firme koje su oglašene ne ovoj stranici i da se konkretno raspitate za vaš slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.