Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kurs šminkanja
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kurs šminkanja

Ako mislite da je lice bez šminke „golo“ lice, i da tu nešto nedostaje kako bi se istakla sva lepota, naglasili oni posebni delovi, a sakrili sitni nedostaci – tada je kurs šminkanja prava stvar za vas! Sve to kažemo iz jednog jednostavnog razloga – pohađajući obuku za profesionalne šminkere ulazite u svet lepote koji se sada nalazi u zenitu svoje popularnosti.

kurs sminkanja

 

Kurs za profesionalno šminkanje

Ukoliko nameravate da se profesionalno bavite ovim poslom, tada vam nedostaje sertifikat ili diploma, a pre svega toga, naravno, znanje, veština i rutina, što ćete sve steći pohađajući časove šminkanja.

Krenite na jedno zanimljivo putovanje – od apsolutne početnice do pravog majstora make-upa, odnosno, kvalitetnog šminkera, koji je pun samopouzdanja u svoje umeće i veštine. Sve to vam garantuje odlična obuka i predavači, koji će vam preneti svoje znanje. Nastava se odvija u malim grupama, baš iz razloga da bi se veštine usvojile na najbolji način.

Možete biti uvereni da ćete biti u centru pažnje na obuci, odnosno, svakom polazniku se omogućava da uđe u sve tajne šminke, i da te iste veštine primeni, konkretno, u praksi.

Škola šminkanja

Ako ste zainteresovani da učestvujete u obuci, tada vas zanima i šta ista obuhvata. Pre svega, tu je uvod u profesionalno šminkanje, kao i osnovi profesionalnog šminkanja.

Učićete o tome šta je zapravo šminkerski posao, koji pribor se koristi za rad, naučićete o anatomiji lica i kože, o higijeni, tipovima kože, izboru pudera prema tipu kože, matiranju, teniranju, kao i o poznavanju šminke i materijala za rad...

kurs sminkanja cena

 

U osnove profesionalnog šminkanja spada rad sa korektorom (korekcije), dnevna šminka, šminka za veče, bronziranje...

Kurs šminkanja – iskustva

Kada je reč o osnovnom kursu, to znači da polaznik može biti svaka osoba koja želi da uđe u tajne profesionalnog šminkanja. Trajanje kursa je obično četiri nedelje, odnosno u osam susreta imate dvadeset i četiri časa, ili dva susreta nedeljno gde časovi traju od dva do dva i po sata, odnosno jedan susret je tri časa.

Ukoliko se pitate da li vam je neophodno bilo kakvo predznanje, odgovor je – ne, sve što je potrebno naučićete na kursu, jer se on zato i naziva osnovnim. Vannastavnih aktivnosti nema, dok su pribor i materijal za obuku obezbeđeni i ne morate sami da ih kupujete ili nabavljate.

U toku obuke se koristi najkvalitetnija šminka, Aura, Kryolan, Sephora, L Oreal, Maybelline, Max Factor, Glossip, NYX, Urban Decay, Benefit i drugi brendovi.

Termini u kojima polaze grupe su u određenim periodima godine, a sledeći kurs nakon osnovnog je napredni.

Kurs šminkanja – cena:

Cena kursa šminkanja je u proseku oko 100 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

02.10.2018
Andriajana Simic
Ukoliko nameravate da se profesionalno bavite ovim poslom, tada vam nedostaje sertifikat ili diploma, a pre svega toga, naravno, znanje, veština i rutina, što ćete sve steći pohađajući kurs šminkanja.