Dodaj firmu

Make up artist Stefan Subotić

Profesionalni šminker Stefan Subotić će Vas idealno našminkati za svaku priliku, bilo da je to venčanje, rođendan, krštenje, korporativna proslava ili nešto sasvim drugo. Koristi isključivo kvalitetnu šminku najpoznatijih svetskih brendova. Budite primećene!
Pročitaj više

Tomaša Ježa 4
Vračar, Beograd

Doonya professional makeup artist kurs šminkanja

Profesionalni make up za sve prilike, za rođendane, venčanja, šminkanje za mlade, scensko šminkanje za snimanje i fotografisanje u Beogradu
Pročitaj više

Ljubiše Miodragovića 27
Zvezdara, Beograd

Ako mislite da je lice bez šminke „golo“ lice, i da tu nešto nedostaje kako bi se istakla sva lepota, naglasili oni posebni delovi, a sakrili sitni nedostaci – tada je kurs šminkanja prava stvar za vas! Sve to kažemo iz jednog jednostavnog razloga – pohađajući obuku za profesionalne šminkere ulazite u svet lepote koji se sada nalazi u zenitu svoje popularnosti.

Kurs za profesionalno šminkanje

Ukoliko nameravate da se profesionalno bavite ovim poslom, tada vam nedostaje sertifikat ili diploma, a pre svega toga, naravno, znanje, veština i rutina, što ćete sve steći pohađajući časove šminkanja.

Krenite na jedno zanimljivo putovanje – od apsolutne početnice do pravog majstora make-upa, odnosno, kvalitetnog šminkera, koji je pun samopouzdanja u svoje umeće i veštine. Sve to vam garantuje odlična obuka i predavači, koji će vam preneti svoje znanje. Nastava se odvija u malim grupama, baš iz razloga da bi se veštine usvojile na najbolji način.

Možete biti uvereni da ćete biti u centru pažnje na obuci, odnosno, svakom polazniku se omogućava da uđe u sve tajne šminke, i da te iste veštine primeni, konkretno, u praksi.

Škola šminkanja

Ako ste zainteresovani da učestvujete u obuci, tada vas zanima i šta ista obuhvata. Pre svega, tu je uvod u profesionalno šminkanje, kao i osnovi profesionalnog šminkanja.

Učićete o tome šta je zapravo šminkerski posao, koji pribor se koristi za rad, naučićete o anatomiji lica i kože, o higijeni, tipovima kože, izboru pudera prema tipu kože, matiranju, teniranju, kao i o poznavanju šminke i materijala za rad...

U osnove profesionalnog šminkanja spada rad sa korektorom (korekcije), dnevna šminka, šminka za veče, bronziranje...

Kurs šminkanja – iskustva

Kada je reč o osnovnom kursu, to znači da polaznik može biti svaka osoba koja želi da uđe u tajne profesionalnog šminkanja. Trajanje kursa je obično četiri nedelje, odnosno u osam susreta imate dvadeset i četiri časa, ili dva susreta nedeljno gde časovi traju od dva do dva i po sata, odnosno jedan susret je tri časa.

Ukoliko se pitate da li vam je neophodno bilo kakvo predznanje, odgovor je – ne, sve što je potrebno naučićete na kursu, jer se on zato i naziva osnovnim. Vannastavnih aktivnosti nema, dok su pribor i materijal za obuku obezbeđeni i ne morate sami da ih kupujete ili nabavljate.

U toku obuke se koristi najkvalitetnija šminka, Aura, Kryolan, Sephora, L Oreal, Maybelline, Max Factor, Glossip, NYX, Urban Decay, Benefit i drugi brendovi.

Termini u kojima polaze grupe su u određenim periodima godine, a sledeći kurs nakon osnovnog je napredni.

Kurs šminkanja – cena:

Cena kursa šminkanja je u proseku oko 100 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane