Izaberite neku od škola gde možete naći ponudu za OBUKU ZA SVILENE TREPAVICE

Centar za edukacije Beauty Ladies Andrijana Ana

Miloša Obrenovića 7đ

Ukoliko želite da se profesionalno obučite maderoterapiju ili nadogradnju svilenih trepavica, Centar za edukacije Beauty Ladies nudi individualne i grupne kurseve za ove popularne metode. U cenu obuke je uključen kompletan materijal za rad, kao i sertifikat na kraju kursa
Pročitaj više

Akademija za nadogradnju trepavica Lash Corner

Prespanska 1

Akademija za nadogradnju trepavica Lash Corner svojim polaznicima nudi mogućnost da savladaju tehnike nadogradnje trepavica (basic volume, mega volumen, ruski volumen, lash lift & botox. Polaznici nakon završene edukacije dobijate zvanični internacionalni sertifikat koji je priznat u celom svetu.
Pročitaj više

Koliko traje obuka za svilene trepavice? Trepavice su verovatno najsenzualniji deo lica jedne žene, pored usana i očiju, naravno. Zbog toga im sve dame posvećuju posebnu pažnju, pa ne čudi da je nadogradnja svilenih niti na prirodne trepavice, za veoma kratko vreme, postala pravi hit u kozmetičkim salonima.

Ako želite da savladate veštinu nadogradnje svilenih trepavica, onda je korisno da pročitate naš tekst do kraja, jer ćete imati informacije gde to možete da uradite, po kojim cenama i tome slično.

Kurs za svilene trepavice

Bitno je naglasiti da je svaka obuka zasnovana, pre svega, na praktičnom radu. Da biste naučili da tretman pravilno radite, biće dovoljna četiri termina blok nastave. Škola koju ćete upisati, obezbediće vam sav materijal za rad, kao i modele, tako da ne morate da brinete da li će vaša sestra, drugarica, mama ili komšinica pristati da se vi učite na njima.

Kurs se izvodi sa najkvalitetnijim materjialom, a po završetku obuke bićete upućeni gde takav isti materijal da nabavite, jer će vam biti potreban za kasniji rad.

Obuka za postavljanje svilenih trepavica

Kao i svaka obuka, tako je i ovaj program podeljen na više delova. Već smo spomenuli četiri bloka nastave i to su:

  • Upoznavanje sa tehnikom rada i materijalom. Ovo se sve uči kroz praktičan rad na modelu.
  • Odmah posle toga, sledi prva nadogradnja individualnih trepavica.
  • Potom, učite da nadograđujete svilene trepavice, ponovo na modelu, kroz praktičan rad.
  • Nakon svega toga, obuku nastavljate kroz rad na više modela, sve dok ne usavršite svoje novostečeno znanje i veštinu.

Obuka za svilene trepavice – iskustva

Kao što vidimo iz celog teksta, u cenu koju plaćate su uračunati modeli, nastavni materijal i pribor, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima nadogradnje svilenih trepavica.

Određeni organizatori obuke mogu da vam ponude da se nastava završi u roku od dva dana, ukoliko na primer, dolazite iz unutrašnjosti u Beograd. Takođe, ovi centri su se potrudili da obezbede i prenoćište za svoje polaznike, čija je cena vrlo simbolična.

Uz sve to, dobija se često i poklon-obuka, na primer, naučićete tehniku farbanja trepavica i tehniku farbanja obrva.

Pošto je ovo izuzetno popularan tretman u salonima lepote širom zemlje, ne sumnjamo u to da ćete lako i uspešno naći posao kada obuku uspešno završite!

Kurs za svilene trepavice – cena:

Cena obuke se kreće oko 15000 - 30000 dinara. Obično je cenu moguće platiti u više rata, ali se o tome dodatno raspitajte kod organizatora obuke.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane