Dodaj firmu

Kurs Maderoterapije - Spa & Beauty Eden

Spa & Beuaty Eden, centar za negu i lepotu, obezbedio je svima koji žele da se bave maderoterapijom jedinstvenu obuku nakon koje se izdaju i sertifikati.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Edukacija za masaže - Relax club

Za sve tehnike masaže, u našem edukativnom centru bićete obučeni u potpunosti, a po završenoj obuci dobićete i odgovarajući sertifikat na srpskom i na engleskom jeziku.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Centar za edukacije Beauty Ladies Andrijana Ana

Ukoliko želite da se profesionalno obučite maderoterapiju ili nadogradnju svilenih trepavica, Centar za edukacije Beauty Ladies nudi individualne i grupne kurseve za ove popularne metode. U cenu obuke je uključen kompletan materijal za rad, kao i sertifikat na kraju kursa
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 7đ
Obrenovac, Beograd

Maderoterapija obuka Kozmetika Harmonija

Prepustite se čarima masaže koja doprinosi opštem zdravlju ili lepoti Vašeg tela u prijatnom ambijentu salona Kozmetika Harmonija. Tokom masaže koriste se prirodna hladno ceđena ulja i fluidi koji maksimalno neguju, hrane i hidriraju kožu
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Maderoterapija obuka je danas izuzetno popularna, a reč je o čuvenom razbijanju celulita uz pomoć oklagija! I to ne oklagija koje su kuhinjsko pomagalo, već se radi o specijlano dizajniranim napravama koje su tog, valjkastog oblika, i u setu ih obično ima oko dvadesetak.

Možda želite da se bavite maderoterapijom, odnosno, da proširite znanja koja već posedujete? Onda ste na pravom mestu, jer ovaj tekstu pruža potrebne informacije o obuci za ovu vrstu masaže.

Maderoterapija za fizička lica

Ovo je apsolutni hit u svetu masažnih terapija, jer je veoma učinkovita i rezultati su vidljivi praktično nakon prvog tretmana! Masne naslage su neprijatelji br. 1 ženskog sveta i javljaju se najčešće na rukama, nogama, zadnjici, bokovima... Ono što je najgore u toj priči, jeste da su veoma uporne i teške da se uklone.

Zbog svih dobrih osobina maderoterapije, u svetu i kod nas, postoji velika tražnja za kadrovima, tj. ljudima koji ovu terapiju uklanjanjanja celulita znaju uspešno i učinkovito da izvode.

Maderoterapija za salone i pravna lica

Ako imate salon lepote, i želeli biste da uvrstite maderoterapiju kao jednu od usluga, onda vam je potreban maser koji će to znati uspešno da odradi. Svoje osoblje možete da pošaljete na obuku za maderoterapiju.

Na ovaj način, savladavaju se sve veštine i tehnike, tako da svoje znanje možete veoma brzo da unovčite.

Obuka za maderoterapiju

Ono što svi želimo da imamo, to je određeni sertifikat, kao dokaz da smo savladali obuku. Kada se završe praktična obuka i predavanja, postajete kvalifikovani maser – maderoterapeut, ali imate i mogućnost za naknadna usavršavanja kroz specijalističke seminare.

Kurs maderoterapije

Polaznicima kursa je veoma bitno da znaju da obuku izvode profesionalci, koji imaju višegodišnje iskustvo, kako u praksi rada sa oklagijama, tako i u načinu na koji prenose znanje učenicima.

Obuka za maderoterapiju je osmišljena od strane nastavnog kadra ustanove u kojoj pohađate kurs, i predavanja i nastava se izvode u specijalizovanom kabinetu, koji je opremljen svih potrebnim sredstvima za rad.

Kako se radi maderoterapija?

Kada dođete na kurs, najpre ćete naučiti šta je to maderoterapija i kakvo to blagotvorno dejstvo ona ima na organizam. Maderoterapija je alternativa klasičnoj anticelulit masaži, a po mišljenju mnogih korisnika, dosta je bolja.

Ova metoda je namenjena pre svega, ljudima koji imaju celulit i lokalizovane masne naslage. Ono što je osnova maderoterapije to je stimulacija limfne drenaže, što je ujedno i najvažniji korak u borbi protiv upornih naslaga celulita.

Maderoterapija obuka – cena:

Nastava može da bude grupna i individualna.

Cena obuke, pri čemu se dobija set oklagija, u proseku je oko 40000 dinara, dok je cena individualne obuke bez seta oklagija oko 30000 dinara u proseku.

Set oklagija je oko sto evra.

Fond časova obuke je deset školskih časova.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane