Dodaj firmu

Parfemi za decu Parfimerija Orhideja

DRAGI POSETIOCI PARFIMERIJE "ORHIDEJA" Novogodišnji popusti od 20.12.-30.12.2023. od 10-18h promocije i popusti - 20% na Skincode proizvode, Mavala uvek niske cene, kupovinom preko 2000 din - poklon! Parfimerija Orhideja TC Futura
Pročitaj više

Nemanjina 40, TC Futura
Savski venac, Beograd

Jasmin

Najstariji lanac parfimerija u Srbiji, Vaše mesto za kupovinu originalnih ženskih i muških parfema, kozmetike i šminke. Originalni proizvodi svetskih brendova kao što su Chanel, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Collistar, Max Factor itd. Od sada i online naručivanje putem našeg sajta
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 68a
Palilula, Beograd

Pre dosta godina, parfemi su bili rezervisani samo za odrasle, a danas sve više dece, različitog uzrasta koristi mirisne note koje su namenjene upravo njima. Parfemi za decu su tema ovog teksta.

Ako je zakazana žurka povodom nečijeg rođendana, i to još u diskoteci za decu, naravno da će svaki mališan želeti da, pored sjajne odevne kombinacije, i zamiriše na upečatljiv način.

Dečiji parfemi

Svakoga dana viđamo atraktivno i moderno odevene klince i klinceze, koji žele da sve to proprati adekvatan parfem. Prilikom izbora dečijih parfema potrebno je voditi računa da budu adekvatni za nežnu kožu najmlađih, koja je često podložna alergijama, kao i to da ne sadrže alkohol.

Možete se odlučiti za parfem za decu Dora, čiju novu kolekciju čine dva mirisa i to Dora The Explorer i Dora and Boots. Sam poklopac parfema je izrađen u obliku glave Dore, što govori o jedinstvenom dizajnu proizvoda.

Dečiji parfem Winks Stella, predstavlja prvi izbor modernih devojčica. Winx kolekciju čine tri mirisa, Bloom, Stella, kao i Flora. Na ovom parfemu je posebno zanimljiv poklopac koji je dizajniran u obliku krila Winks vila. Svaki miris je sasvim drugačiji i poseban.

Dečaci mogu odabrati parfem Licko, iz kolekcije Štrumpf parfema. Ovu kolekciju čine četiri sjajna mirisa, i to su Veliki Štrumpf, Štrumpfeta, Kefalo i Licko. Najmlađe će posebno privući sam izgled bočice, gde je poklopac u obliku glave Štrumpfa.

Vaš izbor može biti i parfem Donald Duck ili Paja Patak. U pitanju je Mickey and Friends kolekcija koja ima četiri mirisa i to su dva za devojčice i dva za dečake. U prvoj grupi su Minnie i Daisy, a u drugoj Mickey Mouse i Donald Duck.

Diznijev svet ima dosta princeza, pa se možete odlučiti za Zlatokosu, Pepeljugu, Auroru ili Uspavanu Lepoticu, Belu (Lepotica i zver), Snežanu, Jasminu (Aladin), Arijelu (Morska sirena)... Zanimljivo je da je na vrhu bočice poklopac koji ima oblik kule koja je ukrašena zastavom.

Dečiji parfemi prodaja

U današnjem svetu u kojem dosta komuniciramo elektronskim putem, i kupovinu parfema za svoje dete možete da završite putem interneta. Naime, parfimerije imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su predstavljeni parfemi za decu.

Ovi artikli su istaknuti najpre slikom, a potom i kratkim tekstualnim opisom. Ovaj opis nam govori o kakvom parfemu za najmlađe se radi, koja cena je u pitanju, kao i zapremina bočice.

Ukoliko po prvi put kupujete određeni parfem, tada ćete svakako želeti i da isti pomirišete, pa je u tom slučaju bolja opcija da dođete do svoje omiljene parfimerije i da se uverite, zajedno sa svojim mališanom, koja mirisna nota je pravi izbor.

Uz parfem, često se dobija i gel za tuširanje, što sve može predstavljati lep poklon koji vaše dete može poneti na rođendan kod svog najboljeg drugara ili drugarice.

Parfemi za decu cene:

Koliko novca ćete izdvojiti za parfem za decu, zavisi od kolekcije, pa se cene kreću u rasponu od 1000 din. do 2500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate parfimerije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane