Dodaj firmu

Zasti su muški parfemi tako neodoljivi? Na osnovu jedne sprovedene studije, žene su odgovorile da ne mogu da odole nekim stvarima kod muškaraca a to su: smisao za humor, brada od par dana, visina, šarm i naravno – parfem.

Muški parfemi Ralph Lauren

Pravi muškarci znaju u čemu je tajna dobrog parfema, da uz pomoć mirisa ostavljaju upečatljiv utisak, i da se skupocene kapljice ne mogu nikada smatrati luksuzom.

Ako tražite pravu mušku mirisnu notu, izbor nekog od Ralph Lauren parfema je možda najbolja odluka. Izaberite varijante za letnje večeri, koje imaju intenzivnu osvežavajuću notu, ili možda parfeme koji će ostaviti romantičan utisak.

Muški parfemi Chanel

Ako ste sportski tip muškarca, izaberite Allure Homme Sport, koji ima svežiju i oštriju mirisnu notu. Učiniće da neodoljivo zamirišete u zimskim večerima, a ukoliko se nalazite sa svojom voljenom negde u prirodi, zasigurno neće moći da vam odoli.

Muški parfemi Calvin Klein

Eternity Men Calvin Klein, zapravo je klasika iz davne 1989. godine. Zamišljen je kao izrazito muževan, a danas ga koriste mnogi poslovni ljudi. Ovaj parfem tokom vremena na vašoj koži ostavlja opor trag, koji ne otkriva vaše slabosti i podržava napore da uvek budete zavodljivi.

Muški parfemi Gucci

Ako volite eleganciju i klasiku, tada izaberite Gucci By Gucci. Delovaćete kao džentlemen iz starih crno-belih filmova, jer ovaj parfem oko sebe širi osećaj velikog glamura.

Muški parfemi Davidoff

Ako volite da mirišete lepo, verovatno ste barem jednom u životu kupili neki od Davidoff parfema. Primera radi, Cool Water, spada u kategoriju osvežavajućih parfema, i veoma je popularan kod muškaraca, a samim tim i kod žena koje vole da ih osete na svojim jačim polovinama.

Muški parfemi Bvlgari

Ukoliko ste moderan muškarac, dopašće vam se Man in Black. Parfem poseduje snažan neoorijentalni mirisni potpis, i nalazi se u veoma senzualnom pakovanju, pa zbog svega toga predstavlja savršen poklon koga biraju žene za nekog posebnog muškarca.

Muški parfemi Giorgio Armani

Iz linije Armani parfema, možete da odaberete varijante koje vam pružaju osećaj muževnosti i slobode. Acqua Di Gio Armani pojavio se davne 1995. godine i odmah zauzeo mesto na listi top 10 najboljih parfema za muškarce.

Muški parfemi Thierry Mugler

Ako želite da delujete zavodljivo i mistično, odaberite Angel for Men - Thierry Mugler. Teško ćete zaboraviti tu mirisnu notu, a i svi drugi koji sa vama budu dolazili u kontakt, jer ovaj parfem možete poneti u svakoj prilici.

Muški parfemi Serge Luten

Za parfem Borneo 1834 postoji priča da poseduje misteriju mirisa koja do danas nije razjašnjena. Način na koji deluje na ostale ljude veoma je intrigantan, tako da može postati i vaš izbor kod odabira najboljeg muškog parfema.

Muški parfemi Burberry

Ukoliko odaberete Burberry Brit Summer, dobićete idealan miris za letnje večeri. Parfem poseduje intenzivnu osvežavajuću komponentu, tako da ćete i vi delovati neodoljivo za okolinu.

Muški parfemi Issey Miyake

Ako volite miris vazduha na otvorenom moru, volećete i Issey Miyake L’eau Dissey Pour Homme. Mirisna nota je duboka i izrazito muževna. Idealan je za svako doba godine i svaku priliku.

Muški parfemi Dolce&Gabbana

The One for Men iz 2008. godine, zamišljen je da postane prava klasika. U njemu se nalaze elegantne note korijandera, bosiljka i grejpa, kao i mešavine cveta narandže, đumbira, koje čine ovaj parfem veoma senzualnim.

Muški parfemi – cene:

Cene muških parfema se kreću u rasponu od 7500 din. sve do 21500 dinara, a sve u zavisnosti od kolekcije.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate parfimerije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane