Izrada ogledala i sta bi mogli reci o tome? Da li ste znali, da prosečna žene provede 55 minuta dnevno gledajući se u ogledalo? Kada je reč o muškom svetu, oni provedu nedeljno oko četiri i po sata, što znači da ni jači pol nije imun na to šta će ogledalce reći. Ovo su podaci jedne studije koja je sprovedena na tu temu, a oni samo govore koliko ogledala zauzimaju značajno mesto u našim životima.

Izrada ogledala po meri

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za IZRADA OGLEDALA

Beograd

MG Ogledalo staklorezačka radnja
MG Ogledalo staklorezačka radnja
Borska 68
Rakovica Pozovi

Već 35 godina uspešno se bavimo svakom vrstom staklorezačkih usluga. Garantujemo kvalitet, mogućnost ugradnje i izradu stakla za sve namene u dimenzijama po želji i potrebama kupca...
Pročitaj više

Glass Urban
Glass Urban

Zvezdara Pozovi

Glass Urban je firma za izradu tuš kabina, staklenih ograda,ogledala, police, vrata, stepenica od stakla....
Pročitaj više

Staklo Kristal staklorezačke usluge
Staklo Kristal staklorezačke usluge
Ozrenska 102
Voždovac Pozovi

Staklorezačka radnja „Staklo Kristal“ na tržištu postoji već 25 godina. Svojim trudom i zalaganjem uspela je da postane jedna od vodećih imena na tržištu u oblasti zanatskih usluga. Danas zanatska radnja „Staklo Kristal“ svojim kvalitetom ...
Pročitaj više

Staklorezačka radnja Staklopan plus 2
Staklorezačka radnja Staklopan plus 2
Cara Dušana 35 (u blizini GSP-a)
Stari grad

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, staklorezačka radnja Staklopan Plus 2 nudi Vam sve vrste staklorezačkih usluga vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama. Osim toga, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor stakala: termoizolaciona, ...

Art glass staklorezacka i uramljivacka radnja
Art glass staklorezacka i uramljivacka radnja
Bežanijska 23
Zemun

Staklorezačka radnja Art Glass nalazi se u Zemunu i nudi sve vrste staklorezačkih usluga: peskiranje i kaljenje stakla, “kp” obrada, fazetiranje stakla i ogledala. Naš iskusni staklorezac vrši i uramljivanje stakala i ogledala, uz veliki i...

Staklorezacka radnja Muš
Staklorezacka radnja Muš
Salvadora Aljendea 2a
Palilula

Bilo da Vam je potrebno novo staklo ili ogledalo, staklorezačka radnja MUŠ je prava adresa za Vas. Naši vredni i ažurni majstori nude Vam usluge izrade, obrade i ugradnje najrazličitijih vrsta stakala i ogledala, zastakljivanje terasa i bal...

Beostaklo staklorezacka radnja
Beostaklo staklorezacka radnja
Bulevar Kralja Aleksandra 372
Zvezdara

Stakla, ogledala, ramovi, konveksna ogledala za retrovizore, rad na terenu...

Staklorezac Moso
Staklorezac Moso
Stanka Tisme 31f, Batajnica
Zemun

...

Staklo i ramovi Verde
Staklo i ramovi Verde
Bulevar Kralja Aleksandra 548, Beograd
Zvezdara

...

Staklorezac Jojic Zeljko
Staklorezac Jojic Zeljko
Gandijeva 99b, blok 64
Novi Beograd

Obrada i ugradnja svih vrsta stakala i ogledala, uramljivanje slika i ogledala, tuš kabine od kaljenog stakla po meri, staklena stepeništa, izrada kaljenog stakla, izrada i ugradnja plastificirane i eloksirane stolarije...

Staklorezačka radnja Gento
Staklorezačka radnja Gento
Bežanijska 9
Zemun

Staklorezačka, brusačka i uramljivačka radnja Gento posluje u kontinuitetu još od davne 1991. godine. Nalazimo se u ulici Bežanijska 9, Zemun. Najširi asortiman i odličan kvalitet robe je nešto po čemu je Gento postao prepoznatljiv u Srbiji...

Staklorezac Staklopan plus 6
Staklorezac Staklopan plus 6
Kraljice Marije 29, Beograd
Palilula

...

Staklorezacka radnja Staklo-ram
Staklorezacka radnja Staklo-ram
Luke Vojvodica 2b, Beograd
Rakovica

...

Novi Sad

Taman stakla i ogledala
Taman stakla i ogledala
Laze Lazarevića 13 (ulaz iz ulice Heroja Pinkija) Pozovi

Sve klasične staklorezačke usluge plus potpuno neverovatne mogućnosti koje pruža obrada stakla u pogledu uređenja enterijera i eksterijera dobićete na samo jednom mestu - u staklari TAMAN....
Pročitaj više

Staklorezacka radnja Mat glass
Staklorezacka radnja Mat glass
Pasterova 20

Staklorezačka radnja koja Vam stoji na raspolaganju za sve vrste usluga, od uramljivanja slika pa sve do izrade tuš kabina po meri ili staklenih zidova i ograda, nalazi se u Pasterovoj ulici u Novom Sadu....

Izrada ogledala i sta bi mogli reci o tome? Da li ste znali, da prosečna žene provede 55 minuta dnevno gledajući se u ogledalo? Kada je reč o muškom svetu, oni provedu nedeljno oko četiri i po sata, što znači da ni jači pol nije imun na to šta će ogledalce reći. Ovo su podaci jedne studije koja je sprovedena na tu temu, a oni samo govore koliko ogledala zauzimaju značajno mesto u našim životima.

Izrada ogledala po meri

Kada govorimo o izradi ogledala, svakako se misli da ono bude napravljeno tako, da u svakom pogledu zadovoljava sve vaše zahteve. I što se tiče estetike, i kada je reč o funkcionalnosti, u smislu dimenzija - ogledalo vam mora biti po meri.Ako se odlučite da kupite gotovo ogledalo, to može biti ograničavajuće iz više razloga. Na primer, možda vam odgovaraju dimenzije i oblik ogledala, ali vam se ne sviđa njegov ram. Ili, u drugoj situaciji, moguće je da imate neku svoju originalnu zamisao kako bi vaše idealno ogledalce trebalo da izgleda, ali se tako nešto ne može pronaći u prodaji.Primera ima mnogo, a sve ukazuje na to da je potrebno da angažujete profesionalne stakloresce koji će, prateći vaše ideje i zahteve, načiniti finalni proizvod koji će odgovarati svim vašim kriterijumima.

Kako se postavljaju ogledala u prostoru?

Ogledalima se mogu postići najrazličitiji efekti. Recimo, ako u vašoj sobi nema dovoljno dnevne svetlosti, ogledalo možete postaviti odmah pokraj prozora, pa će se na taj način sunčevi zraci odbijati, praveći refleksiju i time i prostoriju učiniti svetlijom. U drugoj situaciji, ako je vaš hodnik uzan, isti možete da vizuelno proširite, tako što ćete naručiti izradu ogledala koja će prekrivati celu površinu jedne strane zida.U sledećoj varijanti, ako vam se čini da je prostor prenizak, majstor za vas može uraditi ogledala koja će biti postavljena na plafon. Ovo je veoma zanimljiva postavka ogledala i u poslednje vreme sve popularnija. Dubinu prostora možete postići tako što ćete ogledalo staviti naspram nekog zanimljivog predmeta koji će se u njemu ogledati, kao što je recimo, saksija sa cvećem. Ako ne znate kojom slikom da ukrasite svoj zid, odabir ogledala koje ima ukrasni ram, pun je pogodak.

Izrada ogledala – iskustva

Opšte je poznato da ogledala uvećavaju prostoriju i dodatno je osvetljuju. Kada se ogledalo pravilno postavi, ono raširi svetlost od prostora ka čitavoj sobi, i tom prilikom ističe sve boje i oblike u njoj. Kada se izrađuju ogledala koja će stajati na plafonu, majstori kao prioritet imaju bezbednost klijenata. Sigurnost se postiže na taj način što je ogledalo prilepljeno na drvenu ili furniranu površinu, koja je pričvršćena za plafon. Zanimljiva ideja takođe, jeste da imate ogledalo na unutrašnjoj ili spoljašnjoj strani vrata ormana. Pri tome, možete pustiti mašti na volju, jer je svaki oblik moguće dobiti, bilo da je on ovalan, okrugli, pravougaoni, ili na bilo koji način neobičan; dovoljno je da svoje zamisli prenesete stručnim licima, pa ćete se zajedno dogovoriti oko izrade idealnog ogledala po meri, koje će ispuniti sve vaše estetske i funkcionalne kriterijume.

Izrada ogledala – cena:

Kada govorimo o obrađenim ogledalima, potrebno je izdvojiti u proseku 3100 dinara po metru kvadratnom za ogledalo čija je debljina 4 milimetara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate staklorezačke radnje koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andriajana Simic
  06.08.2018 10:21

  Ako vam treba kvalitetna i povoljna izrada ogledala posetite firmu Beostaklo. Ljudi su zaista profesionalci u svom poslu.

  Lea Stankovic
  10.08.2017 01:21

  Najvaznije od svega je da izrada ogledala bude dovoljno kvalitetna, da bi pre svega mogla da se uradi na jedan kvalitetan nacin i nista vise od toga. Cene su naravno nesto sto je svima potrebno i nesto bez cega se ne moze.

  Mihajlo Nastasovic
  15.05.2017 11:21

  U svakom slucaju ona nije ni malo jeftina.

  Simona Vucinic
  30.03.2017 08:12

  Po pravilu je ona uvek bila nesto sto debelo mora da kosta i sto treba da se dobro plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Todor Markovic
  15.03.2017 09:01

  Sto se ovoga tice, pre ili kasnije se sigurno ne biste pokajali.

  Marta Dencevic
  23.02.2017 10:52

  Sto se mene licno tice, izrada ogledala nije nesto sot je u danasnje vreme narocito skupo.

  Janko Zivanovic
  07.02.2017 11:39

  Nije tacno da svako ogledalo mora debelo da se plati. Stvari cesto funkcionisu totalno drugacije.

  Ljubinka Sreckovic
  27.01.2017 06:56

  Koliko mi je samo poznato, stvar je u tome da skoro svaka izrada ogledala mora ipak debelo da se plati.

  Petar Jankovic
  10.01.2017 09:29

  Ukoliko mene pitate, po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. U suprotnom slucaju se sigurno necete pokajati.

  Nikolina Pantelic
  20.12.2016 11:02

  Sad se postavlja pitanje, ko se sve to podrazumeva pod strucnim licem. To je jedno veliko pitanje. Bas iz tog razloga treba da potrazite neko provereno mesto.

  Ivan Stojanovic
  02.12.2016 01:11

  Po pitanju izrade stakla, mislim da je ubedljivo najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.

  Jana Stankovic
  17.11.2016 10:16

  Po pitanju kvalitetne izrade ogledala, samo treba da posetite staklorezacku radnju Biva i vise nemate sta po tom pitanju da brinete.

  Biljana Brankovic
  27.10.2016 01:22

  U danasnje vreme po rezulatatima rada uglavnom skoro svi spominju staklorezca Bivu ali je generalno meni problem u tome sto ja rezultate tog rada licno ne vidim.

  Marko Petrovic
  01.09.2016 07:40

  za iskusnog staklorezca zaista nije neki veliki broj da uradi kvalitetno ogledalo. Zbog toga, svima mogu da preporucim staklorezca Bivu i sigurno se necete pokajati.

  Dusan Markovic
  27.07.2016 10:00

  Ukoliko vam je potrebno da na kvalitetan nacin uradite ogledalo onda u Beogradu mozete pronaci veliki broj mesta na kojima mozete to da uradite. Cena se odredjuje prema debljini stakla. U proseku je za jedan kvadratnim metar potrebno izdvojiti oko 3100 dinara.