Dodaj firmu

Industrijske hale, ili montažne hale se izrađuju fabričkom proizvodnjom čelične konstrukcije, odnosno elemenata. One se u veoma kratkim rokovima dopremaju i montiraju na dogovorenoj, zadatoj lokaciji. 

Nakon toga, sledi pokrivanje krova i oblaganje fasada.

Montažne hale

U industrijske hale se ugrađuje aluminijumska, PVC ili čelična stolarija. Koji materijal će biti upotrebljen za izgradnju, pre svega zavisi od konkretnih potreba, kao i od namene objekta u budućnosti.

Sve industrijske hale su u potpunosti opremljene rasvetom, elektroinstalacijama, kao i „LAN“ mrežom. Korisno je znati, da se po vašem zahtevu mogu postaviti protivpožarni kao i video sistemi zaštite objekta, odnosno hale.

Evo par reči o čeličnim konstrukcijama, za koje smo napomenuli da se koriste u izgradnji industrijskih hala.

Dakle, svaka čelična konstrukcija se sastoji od primarne i sekundarne konstrukcije. Šta je jedno, a šta drugo? Primarna konstrukcija su zapravo nosivi okviri i stabilizacijski elementi. Oni će osigurati stabilnost objekta i preneti opterećenje na temelje. 

Sa druge strane, sekundarnu konstrukciju sačinjavaju krovna i podkonstrukcija fasade.

Današnje savremeno tržište zahteva ekonomičnost kao i brzinu građenja, pa su čelične konstrukcije, kao i industrijske hale izgrađene od njih, odgovor na takve zahteve. 

Kod montažnih čeličnih konstrukcija bitno je pomenuti i: 

- obloge krova i zidova sendvič panelom;

- svetlosne kupole i trake, industrijska vrata...

Industrijske hale – prednosti

Industrijske hale izgrađene na način kao što smo opisali, donose velike uštede, kao i prednosti, u odnosu na klasičan način izgradnje objekata. 

Neke od mnogobrojnih prednosti su:

- niža cena;

- brza i jednostavna izgradnja;

- bolja termička izolacija;

- trajnost fasade bez dodatnih ulaganja u njeno održavanje;

- moderan i prilagodljiv dizajn svim vašim potrebama i željama;

Možda najvanija prednost jeste što se industrijska hala može demontirati i jednostavno premestiti na drugu lokaciju.

Ovakve hale se mogu i rentirati.

Veoma su zgodne za mnoge grane privrede kojima nameravate da se bavite, i ukoliko želite svoj biznis da premestite čak i u drugi grad, sa montažnim industrijskim halama, to neće biti nikakav problem.

Industrijske hale – cena:

Prilikom kupovine, za industrijsku halu je potrebno izdvojiti od 17500 evra do 53200 evra plus PDV. Za cenu iznajmljivanja hale, molimo da pozovete firme iz padajućem menija.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane