Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Garnišne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Garnišne

Zamislite, oduvek ste želeli idealne zavese, one koje propuštaju svetlost, vazduh, lagane su, lepršave i lake za održavanje; do sada ste imali stare, teške, debele zavese koje ste jedva skidali i još teže kačili, dok ste pri tom udisali razne neprijatne mirise koje su one povukle u sebe... No, tome je došao kraj – vi ste izdvojili značajnu sumu novca, kupili ste divne zavese za prozore, i da li želite da ih okačite na dotrajale, stare garnišne?

 

 

Mislimo da to ne biste hteli. Jer, čemu onda sav taj trud i novac koji ste utrošili da bi vaši prozori izgledali lepo, ako moderna zavesa visi na staroj motki od garnišne?

Garnišne za zavese

Da bismo izbegli grozan scenario sa početka našeg teksta, jedino rešenje jeste da izaberete moderne, savremene i dopadljive garnišne, koje će dodatno ukrašavati vaš enterijer, diskretno naglašavajući lepotu samih zavesa.

Garnišle

Današnje garnišle zaista nisu što su nekada bile, pa tako u ponudi možete pronaći garnišle od mesinga, inoxa, kovanog gvožđa, aluminijuma i drugih materijala. 

Sve garnišle se izrađuju po merama koje vi zadate, jer je svaki prostor drugačiji. Ponuda salona obuhvata često i preko sto različitih modela.

Drvene garnišne

Kada govorimo o drvenim garnišnama, reći ćemo da se one mogu izrađivati od egzotičnih vrsta drveta, u nekoliko profila i dezena. Na ovaj način, garnišne će biti lako uklopiti u svaki enterijer. 

Ne bi trebalo posebno naglašavati da će drvene garnišne biti izrađene po vašim dimenzijama i iz jednog dela mogu biti čak do pet metara dužine. Kada je reč o kačenju, ono može biti na zid ili na plafon. 

 

Garnišne od kovanog gvožđa

Ovo su modeli garnišni koji su namenjeni luksuznim enterijerima u rustičnom stilu. Reč je o garnišnama koje imaju završetke od kovanog gvožđa, međutim, njihova primena je i u klasičnim enterijerima.

Garnišne od medijapana

Poznato je da je medijapan materijal koji se veoma lako može ofarbati u nijansu koju vi želite. Tu osobinu ljudi često koriste pri opremanju svog enterijera, jer se mogu dobiti zaista različite varijante, kada se radi o kombinovanju garnišni sa zavesama ali i ostatkom prostora u kući. U ponudi možete pronaći garnišne sa ukrasnom maskom od farbanog medijapana. One mogu biti sa dva i tri kanala, sa mogućnošću montaže na plafon ili na zid. Mogu se izraditi u različitim dužinama. 

Takođe, postoje garnišne sa ukrasnom maskom od medijapana presvučenog folijom. Dolaze nam u raznim dezenima.

Plafonske garnišne

Kao što im samo ime kaže, ovakve garnišne će biti pričvrćene za plafon. Upotrebljavaju se u klasičnim i modernim enterijerima. Drvene plafonske garnišne često ćete pronaći u rustičnim prostorima kao i seoskim domaćinstvima. 

One mogu biti izrađene u više dezena, tako da prate najrasprostranjenije dezene drvenog nameštaja.

Zidne garnišne

Suprotno plafonskim, zidne garnišne će se montirati na zid. U ponudi web prodavnica, možete pronaći najrazličitije modele, koji su predstavljeni najpre slikom, a potom i kratkim opisom, uz istaknute cene. Navedeno je od kog materijala je izrađena zidna garnišna, u kojim bojama je dostupna, pa poručivanje možete obaviti veoma lako, pri čemu će se garnišna izraditi po merama vašeg prostora. 

 

Aluminijumske garnišne

Aluminijum je veoma lagan metal, pa će i garnišne izrađene od njega, posedovati istu osobinu. Predstavljaju sjajan izbor ako želite najsavremeniji izgled za svoj dom. Proizvode se u varijantama sa jednom, dve ili tri vođice za zavesu.

Besprekidna dužina može biti do šest metara, a učvršćenje je plafonsko ili zidno.

Mesingane garnišne

Ovakvi modeli garnišni mogu biti u mat ili sjajnoj završnoj obradi. Sami krajevi mesinganih garnišni su u različitim oblicima, kao što je polukugla, lopta, kupa...

Plastične garnišne

Modeli plastičnih garnišni su izrađeni od MDF ploče, koja je presvučena PVC-om. Kada budete došli u salon, ili tokom biranja online, pronaći ćete plastične garnišne sa jednim, dva i tri kanala.

Interesantno je da ovakve garnišne poseduju bešumno kotrljanje klizača. Naći ćete ih sa ili bez maske. Maska može biti u raznim bojama kao što su srebrna, zlatna, trešnja, bela, mahagoni, orah, bukva, svetli hrast. 

Metalne garnišne

Metalne garnišne se nalaze u različitim dužinama, i to od 1,5m, 2m, 2,5m, 3m i 4m. Prečnik metalne šipke može biti 19 milimetara. Kada govorimo o završnoj obradi, ona je antique, crna/zlato i inox.

Na kraju ćemo reći, da odluka o tome koji model garnišni ćete izabrati, nije nimalo jednostavna. Potrebno je voditi računa da se garnišna lepo uklapa sa zavesama, ali i u kompletan enterijer. Saveti dizajnera vam mogu dosta pomoći, pa se uvek možete obratiti ukoliko imate dilemu oko savršenog uređenja svog prostora. 

Garnišne – cena:

Koliko ćete novaca izdvojiti za garnišne, zavisi ponajviše od materijala od koga su sačinjene, ali i od dužine garnišne koja vam je potrebna. U tom smislu, cene se kreću od 490 din. za najpovoljnije modele, preko 2900 dinara za garnišne od čelika, sve do 5100 dinara za pojedine modele garnišni od mesinga. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Garnisne Metalne

Garnisne Metalne

Garnisne Drvena c

Garnisne Drvena c

Garnisne Drvena b

Garnisne Drvena b

Garnisne Drvena a

Garnisne Drvena a

Garnisne Venus

Garnisne Venus

Garnisne Dekorativne 5

Garnisne Dekorativne 5

Garnisne Dekorativne 4

Garnisne Dekorativne 4

Garnisne Dekorativne 3

Garnisne Dekorativne 3

Garnisne Dekorativne 2

Garnisne Dekorativne 2

Garnisne od mesinga

Garnisne od mesinga

Garnisne sive

Garnisne sive

Garnisne elegantne

Garnisne elegantne

Garnisne sa stipaljkama

Garnisne sa stipaljkama

Garnisne srebrne

Garnisne srebrne

Garnisne sa alkama

Garnisne sa alkama

Garnisne bele

Garnisne bele

Garnisne drvene

Garnisne drvene

Garnisne Dekorativne

Garnisne Dekorativne

Garnisne Slalom sistem

Garnisne Slalom sistem

Garnisne Arko

Garnisne Arko

Garnisne Dueto

Garnisne Dueto

Garnisne Pakato

Garnisne Pakato

Garnisne Paneli

Garnisne Paneli

Garnišne-5
Nedostupno

Garnišne-5

Garnišne-4
Nedostupno

Garnišne-4

Garnišne-3
Nedostupno

Garnišne-3

Garnišne-2
Nedostupno

Garnišne-2

Ukrasne garnišne
Nedostupno

Ukrasne garnišne

Garnišne-1
Nedostupno

Garnišne-1

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

26.04.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, one moraju da se dosta plate kako god da okrenete. druge stvari i nisu bas toliko vazne.

30.03.2017
Todor Markovic

Po pravilu one nikada nisu bile nesot posebno jeftine. Sve je to samo jedno gubljenje vremena.

15.03.2017
Lea Stankovic

Sto se garnisni tice, pre ili kasnije cete shvatiti da ste mogli da kupite tako lepe kao sto i mi imamo.

23.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice garnisni, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

22.02.2017
Simona Vucinic

Ukoliko se vec odlucite da se ove garnisne kvalitetno uradel, odmah cete da znate da su oni jako kvlaitetni ali u isto vreme i veoma skupi.

07.02.2017
Petar Jankovic

Samo treba da znate da je veoma bitno da se po pitanju garnisni odlucite za kvalitet. Sve je drugo daleko manje vazno.

27.01.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, sto se garnisni tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

10.01.2017
Ivan Stojanovic

Sto se tice garnisni, moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

20.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju garnisini, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete.

02.12.2016
Marko Petrovic

Ako mene pitate, po pitanju garnisni, samo treba da posetite neko strucno lice u koje zaista mozete da imate puno poverenje.

17.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko vec trazite neke kvalitetne garnise, onda svakako treba da posetite prodavnicu Tier i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

27.10.2016
Jana Stankovic

To je tacno, garnisne mogu da budu jako lepe. Takodje me poprilicno raduje sto u velikoj meri kvalitetne garnisne mogu da se nadju i topo veoma povoljnim cenama.

01.09.2016
Dusan Markovic

U Beogradu na razlicitim mestima mozete da kupite garnisne. Ono sto je svim tim mestima zajednicko je to da garnisne mogu da se na jedan jako lep nacin uklope u odredjeni prostor.

27.07.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko planirate da kupite neke kvalitetne garnisne, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite zavese Finesa Dekor. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i u njega imati puno poverenje.