Zavese garnisne Tier

4.7 | 12 ocena
Ulica: Omladinskih Brigada 100 (Idea Extra)
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Zavese garnisne Tier
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.tier.rs

O nama

ZAVESE I GARNIŠNE TIER

Firma "Tier" nalazi se u ulici Omladinskih brigada broj 100, u Beogradu. Specijalizovana firma, za uređenje enterijera, nudi Vam širok asortiman svojih dekorativnih proizvoda koji će Vašem domu dati novu dimenziju. Materijali i sistemi za zaštitu od Sunca, oplemeniće Vaš dom i učiniti ga jedinstvenim.

Asortiman firme "Tier" čine:

 • garnišne
 • zavese
 • tapete
 • paketo zavese - rimske zavese
 • panel sistemi i zavese
 • rolo zavese
 • posteljine
 • pribor za dekoraciju

Zavese različitih boja i dezena, prostoriju po Vašem izboru učiniće toplijom i znatno lepšom. Naše interesantne zavese veoma lako će se uklopiti sa ostatkom nameštaja u Vašem domu. U našoj ponudi su Vam zavese iz Firence, grada koji je vekovima predstavljao simbol umetnosti i visoke mode. Zavese Silvia savršene su za dekoraciju ugostiteljskih i drugih javnih objekata. Možete ih iskoristiti u vidu lustera, tapeta ili jednostavno zavesa.

Savršen način da pojačate utisak koji će ostaviti Vaše zavise, je u vudu zidnih i plafonskih garnišni. Garnišne nemačke firme Gardinia, različitih profila, oblika i završne obrade, učiniće Vaš životni prostor zanimljivijim. Garnišne od mesinga, aluminijuma, inoxa, plemenitog čelika, drveta, antik i bojenog metala za zavese i draperije, zadovoljiće istančan ukus naših klijenata.

Saradnjom sa renomiranim proizvođačima tapeta, možemo da Vam ponudimo različita rešenja za dekoraciju prostora po Vašem izboru. Mislili smo i na naše najmlađe, za koje smo pripremili maštovite zidne dekoracije koje će njihovu sobu učiniti pravim malim dečijim carstvom.

Sve popularnije paketo zavese, koje se nalaze u našoj ponudi, mogu i Vaš dom učiniti interesantnijim mestom za život. Različiti modeli paketo zavesa, čiji je jedan kraj fiksiran za alu vodilicu a uz pomoć trake ili kanapa se drugi kraj spušta i podiže, uneće novinu u Vašu svakodnevicu.

Panel sistemi su najbolje rešenje za veće površine, poput balkonskih vrata ili staklenih zidova. Širina panel sistema i zavesa zavisi od površine koju želite da osenčite. Idealan izbor za sve one koji žele svoju privatnost i intimu da zadrže i pored velike staklene površine u prostoriji.

Rolo zavese, koje Vam nudimo, mogu biti različitih kombinacija i boja. Efikasna zaštita od Sunca i dekorativan momenat u vidu rolo zavese, učiniće Vaš dom oazom mira i topline. Platno rolo zavesa možete po želji podešavati, odnosno držati spušteno ili podignuto, a njegovo održavanje ne iziskuje preteran trud. Mini rolo zavese veoma se jednostavno stavljaju na vrata i prozore, pri čemu Vam nije neophodan nikakav alat.

Najpoznatija varijanta rolo zavesa, su zebra ili rolo dan i noć zavese. Mehanizam ovih rolo zavesa, u isto vreme dozvoljava i sprečava ulazak dnevne svetlosti, odakle i naziv dan i noć, jer upravo takav efekat se postiže u prostoriji. Providne i neprovidne pruge rolo dan i noć zavesa, učiniće Vaš dom neobičnim i svakako jedinstvenim.

Zavese i garnišne firme "Tier" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milena Djukic
  08.06.2018 03:13

  Zelite da svoj stambeni ili poslivni prostor ukrasite dekorativnim zavesama u TIER-u ce te pronaci ogroman izbor razlicitih dezena. Uz zavese mozete pronaci i odgovarajuce garnisle. Sjajni su!

  Zarko Manic
  09.02.2017 01:12

  Platno rolo zavesa mozete po zelji podesavati,odnosno drzati spusteno ili podignuto,a njegovo odrzavanje ne iziskuje preteran trud.Mini rolo zavese veoma se jednostavno stavljaju na vrata i prozore.To su samo neki od proizvoda iz njihove kvalitetne ponude.

  Jovica Vitakic
  08.07.2016 10:06

  U njihovoj ponudi nalaze se garnisne,zavese,tapete.Zavese Silvia savrsene su za dekoraciju ugostiteljskih i drugih javnih objekata.Zavese razlicitih boja i dezena, prostoriju po vasem izboru ucinice toplijom i znatno lepsom.

  Firme u blizini

  Prodaja garnisni, zavesa, mebla Leki group, Trebevićka 6 (Ulaz iz Požeške 105), TC Orašac, Serdar Janka Vukotića, Labudovo Brdo, Čukarica, Beograd
  Zavese Finessa Dekor, Svetogorska 30, Beograd, Stari grad, Beograd
  E.M.IN zavese i tekstil, Stojana Protića 38, Vračar, Beograd
  D-art Collection zavese i draperije, Svetogorska 5, Stari grad, Beograd
  Stil Mila Mi - zavese, garnišne i mebl štof, Krušedolska 1, Vračar, Beograd
  Dekor Plus Zemun - mebl štof i zavese, Lagumska 4, Zemun, Beograd
  Zavese Rebeka, Makenzijeva 46, Vračar, Beograd
  Mebl Art Zavese, Dositejeva 18, Stari grad, Beograd
  Rolten-Rolo Sistem, Lazarevački drum ll deo 5, Čukarica, Beograd
  Rolo M - Zavese, Lazarevacki drum 3, Čukarica, Beograd