Zavese garnisne Tier

 • 9
5.00 | 9 ocena

O nama - ZAVESE I GARNISNE TIER


Firma "Tier" nalazi se u ulici Omladinskih brigada broj 100, u Beogradu. Specijalizovana firma, za uređenje enterijera, nudi Vam širok asortiman svojih dekorativnih proizvoda koji će Vašem domu dati novu dimenziju. Materijali i sistemi za zaštitu od Sunca, oplemeniće Vaš dom i učiniti ga jedinstvenim. Asortiman firme "Tier" čine:
 • - garnišne
 • - zavese
 • - tapete
 • - paketo zavese - rimske zavese
 • - panel sistemi i zavese
 • - rolo zavese
 • - posteljine
 • - pribor za dekoraciju
Zavese različitih boja i dezena, prostoriju po Vašem izboru učiniće toplijom i znatno lepšom. Naše interesantne zavese veoma lako će se uklopiti sa ostatkom nameštaja u Vašem domu. U našoj ponudi su Vam zavese iz Firence, grada koji je vekovima predstavljao simbol umetnosti i visoke mode. Zavese Silvia savršene su za dekoraciju ugostiteljskih i drugih javnih objekata. Možete ih iskoristiti u vidu lustera, tapeta ili jednostavno zavesa. Savršen način da pojačate utisak koji će ostaviti Vaše zavise, je u vudu zidnih i plafonskih garnišni. Garnišne nemačke firme Gardinia, različitih profila, oblika i završne obrade, učiniće Vaš životni prostor zanimljivijim. Garnišne od mesinga, aluminijuma, inoxa, plemenitog čelika, drveta, antik i bojenog metala za zavese i draperije, zadovoljiće istančan ukus naših klijenata. Saradnjom sa renomiranim proizvođačima tapeta, možemo da Vam ponudimo različita rešenja za dekoraciju prostora po Vašem izboru. Mislili smo i na naše najmlađe, za koje smo pripremili maštovite zidne dekoracije koje će njihovu sobu učiniti pravim malim dečijim carstvom. Sve popularnije paketo zavese, koje se nalaze u našoj ponudi, mogu i Vaš dom učiniti interesantnijim mestom za život. Različiti modeli paketo zavesa, čiji je jedan kraj fiksiran za alu vodilicu a uz pomoć trake ili kanapa se drugi kraj spušta i podiže, uneće novinu u Vašu svakodnevicu. Panel sistemi su najbolje rešenje za veće površine, poput balkonskih vrata ili staklenih zidova. Širina panel sistema i zavesa zavisi od površine koju želite da osenčite. Idealan izbor za sve one koji žele svoju privatnost i intimu da zadrže i pored velike staklene površine u prostoriji. Rolo zavese, koje Vam nudimo, mogu biti različitih kombinacija i boja. Efikasna zaštita od Sunca i dekorativan momenat u vidu rolo zavese, učiniće Vaš dom oazom mira i topline. Platno rolo zavesa možete po želji podešavati, odnosno držati spušteno ili podignuto, a njegovo održavanje ne iziskuje preteran trud. Mini rolo zavese veoma se jednostavno stavljaju na vrata i prozore, pri čemu Vam nije neophodan nikakav alat. Najpoznatija varijanta rolo zavesa, su zebra ili rolo dan i noć zavese. Mehanizam ovih rolo zavesa, u isto vreme dozvoljava i sprečava ulazak dnevne svetlosti, odakle i naziv dan i noć, jer upravo takav efekat se postiže u prostoriji. Providne i neprovidne pruge rolo dan i noć zavesa, učiniće Vaš dom neobičnim i svakako jedinstvenim. Zavese i garnišne firme "Tier" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2018 03:13
Milena Djukic

Zelite da svoj stambeni ili poslivni prostor ukrasite dekorativnim zavesama u TIER-u ce te pronaci ogroman izbor razlicitih dezena. Uz zavese mozete pronaci i odgovarajuce garnisle. Sjajni su!

09.02.2017 01:12
Zarko Manic

Platno rolo zavesa mozete po zelji podesavati,odnosno drzati spusteno ili podignuto,a njegovo odrzavanje ne iziskuje preteran trud.Mini rolo zavese veoma se jednostavno stavljaju na vrata i prozore.To su samo neki od proizvoda iz njihove kvalitetne ponude.

08.07.2016 10:06
Jovica Vitakic

U njihovoj ponudi nalaze se garnisne,zavese,tapete.Zavese Silvia savrsene su za dekoraciju ugostiteljskih i drugih javnih objekata.Zavese razlicitih boja i dezena, prostoriju po vasem izboru ucinice toplijom i znatno lepsom.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Zavese i garnišne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zavese garnisne Tier
 • garnisne beograd,
 • rolo zavese beograd,
 • panel zavese beograd,
 • paketo zavese beograd,
 • rolo dan i noc,
 • zebra rolo