O nama - IGRAONICA KIDS CLUB 021


Za srećne i vesele trenutke vaših najmlađih, dok vi bezbrižno pijuckate kaficu ili završavate obaveze po gradu, odlično mesto je Igraonica i rođendaonica KIDS CLUB 021.

Ambijent, rekvizite i igračke pažljivo smo osmislili i odabrali kako bi svaki minut proveden u našem klubu za decu vašim mališanima bio istinsko uživanje uz maksimalnu bezbednost. Osoblje je stručno i obučeno za čuvanje, animaciju i zabavu, a boravak kod nas moguć je na sat ili dan.

KIDS CLUB 021 organizuje:

  • - babysitting
  • - dnevni boravak dece na sat ili duže
  • - proslave rođendana (2,5 h)

Imamo lavirint, tobogan, bazen sa lopticama, kutak za ulepšavanje princeza, radionicu za male majstore i frizerski salon gde klinci i klinceze mogu da se oprobaju praveći sami najluđe frizure.

Želja nam je da budemo dostupni svima, pružajući nezaboravno iskustvo i sadržajan boravak deci od 1 do 11 godina, a obezbedili smo i prostor za roditelje koji žele da u blizini sačekaju svoje dete.

Proslave rođendana se zakazuju i traju 2,5 sata. Odvijaju se pod nadzorom specijalno obučenih animatora i glumaca koji svoj deci garantuju nezaboravan provod, a slavljenicima dan za pamćenje koji će imati posebno mesto u sećanju.

Dozvolite da vam svaki dan učinimo posebnim na jedinstven, bezbrižan i bezbedan način. Dovedite dete da se poigra na sat, dva ili ceo dan i budite sigurni da ste pronašli pravu oazu mira i uživanja koja vam je dostupna svakog dana u nedelji.

Radno vreme:
Svakog dana 10 - 22 h

Adresa: Branka Bajića 9Ž, Novi Sad

E-mail: clubkids0110@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kids Club 021
  • Kids Club 021,
  • Kids Club 021 rođendaonica,
  • rođendaonica Novi Sad,
  • Kids Club 021 radno vreme