Kids Club 021

0.0 | 0 ocena
Ulica: Branka Bajića 9ž
Grad: Novi Sad
Kids Club 021
Telefon: 021/
Mobilni: 060/
www.kidsclub021.rs

O nama

IGRAONICA KIDS CLUB 021

Za srećne i vesele trenutke vaših najmlađih, dok vi bezbrižno pijuckate kaficu ili završavate obaveze po gradu, odlično mesto je Igraonica i rođendaonica KIDS CLUB 021.

Ambijent, rekvizite i igračke pažljivo smo osmislili i odabrali kako bi svaki minut proveden u našem klubu za decu vašim mališanima bio istinsko uživanje uz maksimalnu bezbednost. Osoblje je stručno i obučeno za čuvanje, animaciju i zabavu, a boravak kod nas moguć je na sat ili dan.

KIDS CLUB 021 organizuje:

 • babysitting
 • dnevni boravak dece na sat ili duže
 • proslave rođendana (2, 5 h)

Imamo lavirint, tobogan, bazen sa lopticama, kutak za ulepšavanje princeza, radionicu za male majstore i frizerski salon gde klinci i klinceze mogu da se oprobaju praveći sami najluđe frizure.

Želja nam je da budemo dostupni svima, pružajući nezaboravno iskustvo i sadržajan boravak deci od 1 do 11 godina, a obezbedili smo i prostor za roditelje koji žele da u blizini sačekaju svoje dete.

Proslave rođendana se zakazuju i traju 2, 5 sata. Odvijaju se pod nadzorom specijalno obučenih animatora i glumaca koji svoj deci garantuju nezaboravan provod, a slavljenicima dan za pamćenje koji će imati posebno mesto u sećanju.

Dozvolite da vam svaki dan učinimo posebnim na jedinstven, bezbrižan i bezbedan način. Dovedite dete da se poigra na sat, dva ili ceo dan i budite sigurni da ste pronašli pravu oazu mira i uživanja koja vam je dostupna svakog dana u nedelji.

Radno vreme:

Svakog dana 10 - 22 h

Adresa: Branka Bajića 9Ž, Novi Sad

E-mail: clubkids0110@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Rodjendaonica Kreativni klub Novi Sad, Marka Miljanova 7, Novi Sad
  Rođendaonica Playroom, Rumenačka 142, Veselina Masleše 32a, Novi Sad
  Rodjendaonica Sky club, Ticanova 3, Novi Sad
  Caffe igraonica Jungle mania, Bulevar Patrijaha Pavla 14c, Novi Sad
  Zabavni Park Starli Rodjendaonica, Bulevar Vojvode Stepe 56, Novi Sad
  Event Centar As, Ilije Ognjanovića 8, Novi Sad