Vrtić Delfin

4.2 | 12 ocena
Ulica: Petra Drapšina 40
Grad: Novi Sad
Vrtić Delfin
Telefon: 021/
Mobilni: 069/
vrticdelfin.rs

O nama

VRTIĆ DELFIN

U centru Novog Sada ljubazno smo otvorili vrata privatnog vrtića “Delfin”, akreditovanog i licenciranog od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, stoga sva deca sa prijavljenim prebivalištem u Novom Sadu imaju pravo na subvencije grada Novog Sada.

Vrtić “Delfin”je zvanično otvoren u oktobru 2018. godine, po dobijanju akreditacije, a prijave za upis dece uzrasta od jedne godine do polaska u školu, uveliko prihvatamo.

Praktikujemo rad u malim grupama, najviše do 15 dece, što nam omogućuje da se svakom detetu posvetimo s punom pažnjom. Prostor je u potpunosti prilagođen njima i bezbednosno i sadržajno, a naš vrtić posebnim čini i činjenica da imamo sopstvenu kuhinju u kojoj se svakodnevno spremaju najrazličitija jela koja ne ostaju u tanjirima. O jelovniku brine nutricionista, a preduzimaju se sve mere predostrožnosti u cilju obezbeđivanja kontrole kvaliteta namirnica, od načina samog uzgoja hrane, pa sve do načina pripreme i serviranja obroka.

Prelepo dvorište, natkriveno i obraslo puzavicom, deci omogućuje boravak napolju na čistom i svežem vazduhu u različitim vremenskim uslovima, što njih naročito raduje.

Tim vaspitača smo pažljivo odabrali, jer pored posedovanja licence i značajnog radnog iskustva, najvažanije je kako se ophode sa decom. Primetili smo da je ovo jedan od faktora zbog kojeg se sve više roditelja odlučuje da upiše svoju decu baš kod nas. Naše vaspitačice klinci prosto obožavaju.

Kako bismo deci omogućili da se pravilno razvijaju, kako fizički tako i mentalno, tokom boravka kod nas obezbedili smo im brojne stimulativne radionice i programe. Svesni smo važnosti vremena koje dete provodi i sa roditeljima, pa smo zato naše programe organizovali tako da deca dodatne aktivnosti obavljaju u okviru vrtića.

U Delfinu svoj deci pružamo brojne dodatne aktivnosti, za koje su zaduženi stručnjaci, spoljni saradnici. Na raspolaganju su:

 • rano učenje engleskog jezika
 • školica sporta
 • joga za decu
 • muzička školica
 • tematske radionice

U vrtiću “Delfin” se posvećujemo kreativnom procesu igranja, učenja i socijalizacije, uzimajući u obzir i poštujući razvojne faze deteta, jer smo ubeđeni da je to jedini način da se stvori čvrsta i zdrava osnova za njihov dalji rast i razvoj. Poštujemo različitosti, podstičemo znatiželju i slavimo kreativnost!

Radno vreme:

pon - petak 07.30 - 17.30h

E-mail: vrticdelfin.ns@gmail.com


Vrtić "Delfin", Petra Drapšina 40, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  22.06.2019 10:32

  Poštovani, volela bih da radim posao u svojoj struci. Po obrazovanju sam strukovni vaspitač. Tim povodom, možete mi se obratiti na telefon 065/8552063 Svetlana Gajić Ilčić, struk. vaspitač.

  Firme u blizini

  Dečji vrtić Puž, Laze Nančića 7, Novi Sad
  Dečiji vrtić Zemlja Čuda, Petefi Šandora 27, Novi Sad
  Predškolska ustanova Dream Land, Marka Miljanova 8, Karađorđeva 14, Novi Sad
  Vrtić Čarobna kuća, Ruđera Boškovića 4a, Novi Sad
  Vrtić Playroom - USKORO, Kraljevića Marka 32, Novi Sad