Dodaj firmu

Suvi led Urban Dart

Ulepšajte Vaše praznike ili proslavu najlepšim vatrometom u gradu. U ponudi prodavnice Urban Dart nalazi se pirotehnika vodećih svetskih proizvođača: vatromet, petarde, rakete, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Neka svetli i pršti u Vašo...
Pročitaj više

Glavna 18
Zemun, Beograd

Verovatno ste više puta čuli za suvi led, ali niste sigurni o čemu se tačno radi. U ovom tekstu ćete saznati sve što vas zanima o suvom ledu, kao što su informacije gde ga kupiti ili iznajmiti, po kojoj ceni i slično.

Šta je to suvi led?

Suvi led je zapravo ugljen dioksid koji se nalazi u čvrstom agregatnom stanju i na temperaturi od minus 79 stepeni.

Kako napraviti suvi led?

Da bi se dobio suvi led potrebni su strogo kontrolisani uslovi, i pri tome se koristi tečni ugljen dioksid, a sve se to radi u posebno konstruisanoj mašini.

Kako se koristi suvi led?

Suvi led može da se koristi na različite načine. Česta upotreba i primena je u keteringu, i kada je potrebno nešto transportovati na izuzetno niskim temperaturama, kao što je krvna plazma ili krv. Koristi se i kod hlađenja pića i hrane, ali i za odmašćivanje površina.

Mašina za suvi led

Kao što smo već naveli, suvi led se dobija u specijalno konstruisanoj mašini za tu namenu. Postoje firme koje se bave prodajom ovih mašina.

Suvi led mašina

Kada se radi o transportu i pakovanju suvog leda, to se obavlja u izolovanim i posebno izrađenim kontejnerima za čuvanje, i pri svemu tome se na masi leda minimalno gubi.

Suvi led za svadbe

Naveli smo već da se suvi led dosta koristi kod čuvanja hrane i pića, tj. za ketering. U tom smislu, prilikom organizovanja svadbi i drugih proslava, suvi led će doprineti da namirnice stignu maksimalno sveže.

Suvi led za koktele

Suvi led ima svoju primenu u smislu očuvanja svežine hrane i pića, tako da se često koristi tokom transporta, tj. za ketering.

Suvi led prodaja

Suvi led možete da kupite kod firmi koje se bave njegovom proizvodnjom i distribucijom. Na ovoj stranici su oglašena preduzeća kojima se možete obratiti.

Suvi led gde kupiti?

Na stranici koju upravo čitate možete pronaći preduzeća koja rade proizvodnju i prodaju suvog leda, po povoljnim cenama i visokog kvaliteta.

Suvi led iznajmljivanje

Ukoliko ne želite da kupujete suvi led, dovoljno će biti iznajmiti ga, što je dosta povoljnija varijanta, odnosno, manje će vas koštati.

Suvi led cena

Prosečna cena suvog leda je oko 400 dinara za jedan kilogram. Isporuka je obično besplatna, ali ipak preporučujemo da se o tome dodatno raspitate kod firme kod koje led poručujete. Isporuka je obično veoma brza i sve se završi za svega 24 časa od momenta poručivanja.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane