Dodaj firmu

Stalak za tortu Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Torte možemo slobodno nazvati kraljicama svih svečanosti i proslava, a stalak za tortu je jendako vazan, bez obzira da li se radi o rođendanima, svadbama, venčanjima, godišnjicama braka, svečanostima u okviru firme i slično.

Stalak za torte

Da bi torta izgledala luksuzuno i da bi bila raskošna i dekorativna, neophodno je da ima određen stalak na kome će biti postavljena.

Stalak za svadbenu tortu

Stalak za svadbenu tortu je veoma važan, jer ako je utrošeno mnogo vremena da bi se napravila jedna prelepa poslastica koja ima savršenu dekoraciju, isto tako je bitno i na čemu će ona biti izložena.

Stalak za svadbene torte

Stalak za svadbene torte bi trebalo da bude veoma lepo ukrašen, tako da zvanice budu jednako oduševljene njima kao i samom tortom. Kada se radi dekoracija, potrebno je da se obrati pažnja na sve sitnice.

Stalak za mladenačku tortu

Mladenačka torta je nešto zaista posebno, i u nju će biti uprte oči svih zvanica na jednom venčanju. Kada se svadba organizuje, vodi se računa o svim detaljima, tako da je od velike važnosti odabrati lep stalak za tortu.

Stalak za mladenačke torte

Na ovoj stranici su oglašene firme koje se bave prodajom i iznajmljivanjem stalaka za torte, tako da se možete detaljno informisati o svim pojedinostima koje vas zanimaju.

Stalak za torte na sprat

Torte na sprat su posebno zanimljive, a i veoma zahvalne za sve proslave i za to postoji razlog. Naime, često se jedan sprat pravi da bude čokoladnog ukusa, dok je drugi voćne arome. Na taj način, jednom tortom su zadovoljni svi gosti na nekoj proslavi.

Stalak za tortu na sprat

Torte za sprat su posebno interesantne i dekorativne, i za njih su potrebni posebni stalci. U ponudi se nalazi zaista širok izbor stalaka, tako da ćete izabrati onaj koji najviše odgovara vašim zahtevima, željama i potrebama.

Stalak za tortu od drveta

Drvo je veoma lep i dekorativan materijal, tako da se i stalci za torte prave od njega. Neki ljudi isključivo žele da torta bude postavljena na stalku od drveta.

Stalak za torte od drveta

Na ovoj stranici ćete pronaći firme koje u svojoj ponudi imaju stalke za torte koji su izrađeni od drveta. Naravno, drvo je veoma lepo dekorisano, i doprineće da utisak bude potpun.

Stalak za torte sa kristalima

Svečane prilike zahtevaju posebne elemente, i pažnju treba usmeriti na svaku sitnicu. Zbog toga se stalci za torte dekorišu kristalima, koji daju posebnu čar.

Stalak za tortu sa kristalima

Kristali su oduvek bili veoma popularni kada je dekoracija u pitanju, tako da veoma lepo ističu lepotu stalaka za torte.

Stalak za tortu sa poklopcem

Stalke za tortu moguće je pronaći i sa poklopcem. Na sajtovima firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom, moguće je pogledati sve modele.

Stalak za torte sa poklopcem

Tu ćete pronaći jasno istaknute i cene, kao i podatke koji su vezani za isporuku i dostavu stalaka za torte.

Stalak za tortu cena

Cene su zaista različite, i zavise od toga da li vam je potreban klasičan stalak ili stalak za tortu na sprat, na primer. Takođe je bitno i od kog materijala je stalak izrađen, kako je ukrašen, itd. Cenu je najbolje dobiti na konkretan upit, a radi vaše orijentacije, istaći ćemo da bi trebalo izdvojiti oko par hiljada dinara u proseku.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane