Kontakt podaci za vašu firmu

Higia Logos deca sa posebnim potrebama

  • 4
  • %
5.0 | 4 ocena
Logopedski centar Higia Logos posebnu pažnju u svom radu posvećuje autističnoj deci. Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji sprovode senzorno-integracijski pristup, ali i druge savremene metode koje u tom razdoblju detetovog uzrasta daju na...
Pročitaj više
Mirijevski Bulevar 17b
Palilula,Beograd

Logopedilište - Deca sa posebnim potrebama

  • 2
5.0 | 3 ocena
Logopedilište pruža profesionalnu pomoć deci koja imaju smetnje u razvoju jezičkih veština, govora, čitanja, pisanja i komunikacije uopšte. Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji primenjuju individualni pristup i najsavremenije metode i mat...
Pročitaj više
Omladinskih brigada 4,( I spr...
Novi Beograd,Beograd

Deca sa posebnim potrebama Stimulus

  • 1
5.0 | 1 ocena
Stručnjaci razvojno-edukativnog centra Stimulus kroz različite programe rade sa decom sa posebnim potrebama. Reedukacija psihomotorike, senzorna integracija, podrška u učenju, tretman za razvoj govora, bazalna stimulacija, motoričke vežbe i ...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 107
Voždovac,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.04.2018 12:37
Ana Jakovljevic
Uz veliku odgovornost,strucan kadar HIGLA LOGOS vam nudi spektar jedinstvenih resenja na probleb koji se eventualno javio kod vaseg deteta.Ponasanje dece sa losom sezornom inteligencijom. Pozovit ih i pronacicete resenje svog problema!
25.04.2018 12:19
Svetlana Andric
Iskusni logopeti i posveceni terapeuti vam stoje na usluzi. Kroz neko vreme sa njihovim radom a vasim trudom zajedno cete zasigurno doci do resenja akutnog problema kod vase dece. Bilo da je u pitanju kasnjenje u govoru,mucanje,nepravilan izgovor glasova,problemi pomanjkanja paznje ili neki slican problem tu su da vam pomognu.Obratite se Speak Up centru za decu sa specijalnim potrebama.
08.04.2017 10:14
Sandra Marinkovic
Osim sa pojedincima,stalnu saradnju imaju i sa nekoliko predskolskih ustanova,a povremeno i sa osnovnim skolama i preduzecima jer su zbog kvalitetnog rada privukli paznju i veliki broj zadovoljnih klijenata.
08.04.2017 10:12
Zarko Manic
Disfunkcija senzorne integracije pojavljuje se kada su mozak i nervni sistem u nemogucnosti da adekvatno integrisu culne informacije.Zbog toga su njihovi doktori osmislili veliki broj vezbi i tretmana koji ce pomoci u lecenju ovih smetnji.
13.01.2017 07:10
Kosta Savic
Njihov tim cine vrhunski strucnjaci,logopedi i psiholozi,koji poseduju dugogodisnje iskustvo.Rad se sprovodi u prijatnom prostoru koji je namenski opremljen za rad sa decom koja imaju neke od govornih ili komunikacionih smetnji.
13.01.2017 07:08
Milos Bozovic
Njihova prednost a samim tim i preporuka je sto u svom lokopedskom radu koriste veliki broj razlicitih tehnika koje stalno usavrsavaju tako da ne postoji individua koja nece reagovati na jednu od njih.
27.06.2016 07:13
Ana Milosavljevic
Specijalizovan logopedski centar koji je do sad postigao vrhunske rezultate na ovom polju.Primena raznih radionica i renomiranih metoda lecenja uz strucno obucen kadar garancija su kvalitetnog pristupa.Sve preporuke.
17.05.2016 01:06
Sanja Kekic
Iskusni i posveceni terapeuti,vrhunska logopedska oprema i tehnika je ono sto mozete ocekivati od njh.Na profesionalni i strucan nacin pristupaju radu sa decom koja imaju problema u govoru.Za kratko vreme primecuje se napredak kod dece.
31.07.2015 12:27
Marina Stančić
Potreban nam je psiholog za decu sa posebnim potrebama i terapija govora za decu. Da li organizujete kreativne radionice i učenje kroz grupni rad za decu?
26.03.2015 04:53
Milica Milenkovic
U kom periodu je dostupan psiholog za decu sa posebnim potrebama?
21.03.2015 11:59
Ljubica Topalović
Da li radite terapije govora kod dece sa posebnim potrebama?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Deca sa posebnim potrebama