Dodaj firmu

Higia Logos deca sa posebnim potrebama

Logopedski centar Higia Logos posebnu pažnju u svom radu posvećuje autističnoj deci. Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji sprovode senzorno-integracijski pristup, ali i druge savremene metode koje u tom razdoblju detetovog uzrasta daju najobuhvatnije rezultate
Pročitaj više

Mirijevski Bulevar 17b
Palilula, Beograd

Logopedilište - Deca sa posebnim potrebama

Logopedilište pruža profesionalnu pomoć deci koja imaju smetnje u razvoju jezičkih veština, govora, čitanja, pisanja i komunikacije uopšte. Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji primenjuju individualni pristup i najsavremenije metode i materijale za rad.
Pročitaj više

Omladinskih brigada 4, (I sprat, stan 2)
Novi Beograd, Beograd

Centar za razvojnu podrsku - Luca

Rad sa decom sa smetnjama u razvoju, kao što su poteškoće sa govorom, motorikom, ponašanjem u našem centru za razvojnu podršku na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Djindjica 47
Novi Beograd, Beograd

Speak up - deca sa posebnim potrebama

Speak up je privatni logopedski centar, koji punih 5 godina pruža usluge svim osobama koje imaju neku vrstu govorno-jezičkog problema, odn. roditeljima dece koja imaju govorno-jezičke teškoće.
Pročitaj više

Bulevar umetnosti 17
Novi Beograd, Beograd

Deca sa posebnim potrebama Stimulus

Stručnjaci razvojno-edukativnog centra Stimulus kroz različite programe rade sa decom sa posebnim potrebama. Reedukacija psihomotorike, senzorna integracija, podrška u učenju, tretman za razvoj govora, bazalna stimulacija, motoričke vežbe i vežbe disanja, muzikoterapija, hromoterapija su samo neki od programa koji se u našem centru koriste za rad sa decom sa posebnim potrebama.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 107
Voždovac, Beograd

Novosti iz rubrike Deca sa posebnim potrebama

Vidi sve (16)

Po kojim kategorijama se mogu podeliti deca sa posebnim potrebama?

Pojam deca sa posebnim potrebama ne odnosi se samo na decu sa smetnjama u razvoju, već takve potrebe mogu biti različitog karaktera od lečenje senzornih poremećaja do dece koje pate od poremećaja u ponašanju.

Po kojim kategorijama se mogu podeliti deca sa posebnim potrebama?

Kako izgleda usvojiti dete sa posebnim potrebama?

Kada nemate mogućnosti da imate svoju biološku decu a imate puno ljubavi, pažnje, vremena koje nemate kome da date i želite da nekom detetu pružite lepše detinjstvo i pomognete mu da se izbori sa svojim nedostatkom, možda bi trebalo da razmislite o usvajanju deteta sa posebnim potrebama.

Kako izgleda usvojiti dete sa posebnim potrebama?

Kako da kuhinja postane zabavno ali i bezbedno mesto za decu sa posebnim potrebama

Postoji puno sjajnih životnih veština koje se mogu naučiti u kuhinji; od pranja, ljuštenja povrća do služenja pića. Kuhinjske aktivnosti za decu sa posebnim potrebama mogu biti zabavno i pozitivno iskustvo kako za samu decu tako i za roditelje.

Kako da kuhinja postane zabavno ali i bezbedno mesto za decu sa posebnim potrebama

Zbog čega je važno da deca sa posebnim potrebama idu u vrtić?

Mnogi pedagozi i psiholozi smatraju da nema razloga da deca sa teškoćama u razvoju budu izopštena iz vrtića. Najčeše se dešava da su upravo roditelji ti koji decu sa posebnim potrebama ne upisuju u vrtić iz različitih razloga.

Zbog čega je važno da deca sa posebnim potrebama idu u vrtić?
Iskustva i preporuke posetilaca
Ana Jakovljevic
25.04.2018 12:37

Uz veliku odgovornost,strucan kadar HIGLA LOGOS vam nudi spektar jedinstvenih resenja na probleb koji se eventualno javio kod vaseg deteta.Ponasanje dece sa losom sezornom inteligencijom. Pozovit ih i pronacicete resenje svog problema!

Svetlana Andric
25.04.2018 12:19

Iskusni logopeti i posveceni terapeuti vam stoje na usluzi. Kroz neko vreme sa njihovim radom a vasim trudom zajedno cete zasigurno doci do resenja akutnog problema kod vase dece. Bilo da je u pitanju kasnjenje u govoru,mucanje,nepravilan izgovor glasova,problemi pomanjkanja paznje ili neki slican problem tu su da vam pomognu.Obratite se Speak Up centru za decu sa specijalnim potrebama.

Sandra Marinkovic
08.04.2017 10:14

Osim sa pojedincima,stalnu saradnju imaju i sa nekoliko predskolskih ustanova,a povremeno i sa osnovnim skolama i preduzecima jer su zbog kvalitetnog rada privukli paznju i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Zarko Manic
08.04.2017 10:12

Disfunkcija senzorne integracije pojavljuje se kada su mozak i nervni sistem u nemogucnosti da adekvatno integrisu culne informacije.Zbog toga su njihovi doktori osmislili veliki broj vezbi i tretmana koji ce pomoci u lecenju ovih smetnji.

Kosta Savic
13.01.2017 07:10

Njihov tim cine vrhunski strucnjaci,logopedi i psiholozi,koji poseduju dugogodisnje iskustvo.Rad se sprovodi u prijatnom prostoru koji je namenski opremljen za rad sa decom koja imaju neke od govornih ili komunikacionih smetnji.

Milos Bozovic
13.01.2017 07:08

Njihova prednost a samim tim i preporuka je sto u svom lokopedskom radu koriste veliki broj razlicitih tehnika koje stalno usavrsavaju tako da ne postoji individua koja nece reagovati na jednu od njih.

Ana Milosavljevic
27.06.2016 07:13

Specijalizovan logopedski centar koji je do sad postigao vrhunske rezultate na ovom polju.Primena raznih radionica i renomiranih metoda lecenja uz strucno obucen kadar garancija su kvalitetnog pristupa.Sve preporuke.

Sanja Kekic
17.05.2016 01:06

Iskusni i posveceni terapeuti,vrhunska logopedska oprema i tehnika je ono sto mozete ocekivati od njh.Na profesionalni i strucan nacin pristupaju radu sa decom koja imaju problema u govoru.Za kratko vreme primecuje se napredak kod dece.

Marina Stančić
31.07.2015 12:27

Potreban nam je psiholog za decu sa posebnim potrebama i terapija govora za decu. Da li organizujete kreativne radionice i učenje kroz grupni rad za decu?

Milica Milenkovic
26.03.2015 04:53

U kom periodu je dostupan psiholog za decu sa posebnim potrebama?

Ljubica Topalović
21.03.2015 11:59

Da li radite terapije govora kod dece sa posebnim potrebama?

Miljana
22.03.2014 11:47

Dovela bih dete kod vas jer muca, mozete li mi reci koja je cena terapije?

Sandra Radojkovic
18.02.2014 11:15

Postovani, da li u Novom Sadu u SPEAK UP postoji program za korekciju govora kod dece? Pozdrav.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane