Izaberite početno slovo ključnog pojma Vašeg sna

Pristupate misterioznom i fascinantnom svetu snova gde se pravila realnosti ne mogu primeniti. Iskreno se nadamo da će Vam Svet Snova pomoći da izgradite bolji osećaj kada su snovi upitanju i pruži Vam znatno bolje razumevanje istih. Apsolutno smo posvećeni traganju ključa koji bi Vam pomogao pri interpretaciji značenja onoga što sanjate. Razumevajući svoje snove, imaćete bolju perspektivu.

Shvatamo da su Vaši snovi jedinstveni. Ni jedna druga individua ne može imati Vašu pozadinu, Vaše emocije ili Vaše iskustvo. Svaki san je povezan sa Vašom sopstvenom „realnošću“. Stoga, u interpretaciji snova su trenuci iz Vašeg privatnog, poslovnog života i Vaša iskustva od velike važnosti.

Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh. To je ono što Vas snabdeva energijom pri čijem posedovanju imate bolji pogled na sebe pri istraživanju onoga što je duboko u Vama. Dakle ostanite ovde neko vreme – istražujte, otkrivajte, zabavite se i saznajte šta kriju VAŠI SNOVI!

Iz navigacionog menija na vrhu stranice izaberite početno slovo ključne reči Vašeg sna! Pronađite njegovo tumačenje, ili to učinite na još jednostavniji način: ukucajte u pretragu željenu reč, a zatim će se na stranici pojaviti njen opis, a samim tim i interpretacija onoga što ste sanjali.

 1. Sandra

  Sanjala sam da sam trudna i dodirnula sam stomak i osetila sam bebu u stomaku..sta to znaci?

  • Sanovnik

   Sandra, San o trudnoći se može tumačiti na više načina u zavisnosti od toga da li želite da imate bebu ili ne... Ovo bi moglo značiti da će Vam se ostvariti dugo očekivana želja.

 2. Živadinka

  Pozdrav... Sanjala sam da je trebao biti neki veliki astronomski spektakl dok sam bila na putu u glavnom gradu neke nepoznate države...u jednom trenutku, primetim da raspored sazvežđa ne odgovara dobu godine, i da je sve to projekcija na kupoli unutar koje smo. Odjednom, pojavljuju se meteori, od kojih se dva ogromna sudare i sve krene, ceo grad da se ruši. Izbija rat, dva puta su me opljačkali, oba puta isti čovek, visok, ćelav, obučen u svetlo sivo. Kada je bilo izvesno da ćemo svi pomreti, srećem prijateljicu sa kojom sam odavno u svađi i mirimo se i grlimo. Nakon toga sam se probudila...San sadrži dosta različitih motiva, pa bih volela da uzmete sve u obzir i protumačite...

  • Sanovnik

   Živadinka, Živopisni snovi odaju kreativnu i maštovitu ličnost. Ovakav san ukazuje na moguć unutrašnji strah i strepnju. Pazite da ne budete razočarani dva puta na isti način. Podsvesno želite da se pomirite sa drugaricom, pa ne bi bilo loše da pokušate da stupite u kontakt sa njom.

 3. Jovo

  Izasao sam iz autobusa da bih nesto uradio i udaljio se. Dok sam se vracao, primetio sam varnice. Autobus je krenuo. Priblizio sam se. Pokusao sam upozoriti vozaca, ali nisam uspeo. Eksplodirao je. Ali nisam video eksploziju. Mislim da nema povredjenih.

  • Sanovnik

   Jovo, Veovatno ste po prirodi mirmi i povučeni. Staloženi ste i stabilni i uglavnom u pravom momentu imate adekvatne reakcije. Izbegli ste uspešno opasnosnost Vašim načinom života i delovanjem. Budite oprezni u narednom periodu i sledite svoju intuiciju.

 4. ana

  sanjala sam malu zmiju da je blizu mene i da se ne bojim od nje i da mi ne smeta.

  • Sanovnik

   ana, Moguće je da u Vašoj bližoj okolini postoji osoba koja Vam zavidi i koja se predstavlja kao Vaš prijatelj iako to baš i nije slučaj. Budite oprezni, nije u životu uvek sve onako kako izgleda. Takođe, ovo može značiti i da imate jaku zaštitu od neprijatelja.

 5. Vesna

  Sanjala sam da razgovaram sa suparnicom koja je bila jako, jako lepa, izgledala je kao neka potpuno druga jako lepa zena, a ne ona. Osecala sam ljubomoru. Sta to znaci?

  • Sanovnik

   Vesna, Ovakav san znači da ste uplašeni i da pridajete preveliki značaj Vašoj suparnici. Takođe, pripisujete joj osobine koje ona verovatno nema i vidite je u mnogo boljem svetlu nego što zapravo jeste u realnosti.

 6. Boro

  Sanjao sam da neki decko donosi nekoj devojci neki poklon da bi mu ona pokazala kako funkcionise neki sistem bezbednosti. Rekla je da mu nece pokazati. Poklon ima neko prokletstvo (kada devojka izgovori naziv te stvari, decko se smrzne). Ona je izgovorila naziv i postalo im je hladno. Ona odlazi da ih spasi, ali je ubijaju. Nakon njenog ubistva, u daljini se pojavljuje nesto ogromno i crno.

  • Sanovnik

   Boro, Živopisni snovi oslikavaju kreativnost i bujnu maštu. U svakom slučaju, razvili ste poseban sistem zaštite koji izuzetno dobro funkcioniše. Ne bi trebalo ništa da menjate kada su međuljudski odnosi u pitanju. Negujte samopouzdanje i smirenost.

 7. anita

  sanjala sam masu detalja, kao da me nesto prebacalo iz sna u san, pa je to bilo pomijesano a sve u jednom snusanjati bebu(koju poznajem) koja je slinila u nenormalnim kolicinama,a sline su bile jako guste i zelene boje, ja sam sve brisala a nikako da obrisem koliko je slinio, i da je obavio veliku nuzdu, koju sam ja ocistila, pa onda sam sanjala devojku crvene kose, pa onda kako jedna djevojka sve gleda u moga decka a njen deccko je pored nje ali mene ne dotice a vidim da ga gleda, pa u jednom trenutku nalazimo se na camcu ili malom brodicu i krenuli da plovimo i kako sam vidjela u blizini ogromne talase, ali oooogromne ja sam trazila da se vratimo jer je bilo nesigurno ici, jer kako sam se vracala vidjela sam iz velikog talasa, par ljudi kako ih talas obrce,ali ja sam na vrijeme izasla, sta konkretno znaci sanjati tako ogromne talasei sanjati da mi je decko nosio aocare za suncanje ...sve je nekako bilo kratko i na prekide ,zahvalna unaprijed

  • Sanovnik

   anita, Ispreplitani snovi govore da se osećate pomalo konfuzno. Moguće je da ste bili previše umorni i prezasićeni utiscima tokom prethodnog perioda. Prvi san je jasan pokazatelj velikog dobitka. Moguće je da ćete neočekivano dobiti veliku količinu novca. Ostali simboli prikazuju unutrašnju nervozu i pomalo nesigurnost. Moguće je da mislite da Vaš dečko ne vidi jasno situaciju u kojoj se nalazi (naočare za sunce).

 8. hitnoo

  sanjala sam Bogorodicu Mariju Djevu, bio mi je cijeli njen lik ucrtan, bas je bila lijepaa u drugom snu sam sanjala da sam dobila na poklon parfem

  • Sanovnik

   hitnoo, Ovakvi snovi gotovo uvek predskazuju lepe događaje. Ako je u skladu sa Vašom verom, posetite crkvu i pomolite se Bogorodici.

 9. kina

  sanjati sipak, bio je oguljen sav u kulice one, bilo ih je puno jela sam ih i bilo je ukusnoa drugi san, da nam je prijateljica napravila peceni pasulj, pojela sam kasiku pasulja

  • Sanovnik

   kina, Ovakav san skoro uvek označava veliki dobitak. Ispuniće Vam se želja. Okušajte se u igrama na sreću! Srećno!

 10. Lidija

  Sanjala sam kako se moj avto utopio u reku I sanjala sam kako sam dozivela ljubavne avanture

  • Sanovnik

   Lidija, Moguće je da se osećate usamljeno ili pak imate više različitih emotivnih dešavanja u isto vreme, pa osećate kao da se "gušite". U svakom slučaju, trebalo bi nešto da preduzmete kada su emocije u pitanju. Najverovatnije ste preplavljeni istim, to je verovatno trenutna faza kroz koju prolazite.

 11. Maja

  Moja drugarica sanjala kako sam ja dobila curica i krstila sam je Romana, sta to znaci... a ja ni sam ni udata nit imam decu

  • Sanovnik

   Maja, Ovakav san može da simbolizuje brigu ali ima i romantičnu konotaciju.

 12. Boris

  Dobar dan,sanjao sam dva sna noćas, oba upešatljiva.prvi san, sanjao sam bivšu ženu i dete (dete živi sa njom). Iako se stalno svađamo, u snu smo normalno pričali i šalili se iako sam ja bio oprezan i očekivao neku zamku.drugi san- jako čudan, sanjao sam da sa predsednikom države :) ležim na nekom polju i pokriveni smo šatorskim krilom a oko nas je bilo puno zmija, koje su čak i prelazile preko nas ali mi se uopšte nismo plašili već komentarisali kako treba da se trenira čovek na razne teške uslove.

  • Sanovnik

   Boris, Pod velikim ste stresom. Vaši snovi prikazuju da ste konstantno u stanju pripravnosti i spremni za odbranu. Probajte da se opustite. Vodite računa o zdravlju.

 13. Nele

  Pozajmio sam od druga mobilni. Posle jednog dana ga vracam. Slucajno sam ga ograbao. Ubedio sam ga da mobilni nisam ja ostetio.

  • Sanovnik

   Nele, Moguće je da imate potrebu da se zaštitite na neki način. Uspešno ćete prebroditi neke prepreke u ovom periodu. Napeti ste u komunikaciji.

 14. Lazar

  Sanjao sam da sam dobio poruke od drugarice sa kojom se nisam cuo godinama. Prvu sam procitao. Objasnjava zasto mi nije pisala.

  • Sanovnik

   Lazar, Moguće je da Vam nedostaje drugarica i da ste razmišljali o njoj nekoliko dana pre sna. Takođe, ovakvi snovi mogu biti telepatski, moguće je i da Vaša drugarica misli na Vas. Pokušajte da stupite u kontakt sa njom.

 15. Dragan

  Sanjao sam da se krevet slomio dok sam spavao na njemu. Bilo je oko 03:30h. Krenuo sam po nekoga, ali cuo sam da neko izlazi iz druge sobe. Pa sam stao. Shvatio sam da je to tata jer tada ustaje za posao. Naisao je tata. Pozvao sam ga da udje u sobu. On je pomislio da je deo kreveta propao jer je podrum ispod moje sobe. Ja sam nepovredjen i nisam uplasen. Ali sam se probudio uplasen.

  • Sanovnik

   Dragan, Ovaj san može ukazivati na to da Vam je u ovom periodu neophodna podrška i oslonac bližnjih. Moguće je da se osećate pomalo nestabilno i dezorijentisano. Povedite računa o zdravlju. Najvažnije je da u snu niste povređeni, prebrodićete krizu uz pomoć porodice.

 16. ana

  Sanjala sam umivaonik pun mog izmeta u mleku i kako su me neki nagovarali da pojedem, ja nisam htela nego sam pustila česmu da ih proteram. Drugi san sanjala kako neko vari u daljini kao neko gvožđe, kao Ruskinja neka plaća i bube i smrad po kući

  • Sanovnik

   ana, Prvi san ima jasnu simboliku dobitka, to jest velikog novca koji možete da dobijete ali Vi iz nekog razloga odbijate. Okušajte se u igrama na sreću. Nešto novo se sprema ali budite oprezni napravite grešku zbog koje biste mogli da se kajete.

 17. Filip

  Sanjao sam da sam sreo devojku sa kojom sam se jako davno dopisivao. Odma mi je rekla mesto i vreme gde i kad da se vidimo.

  • Sanovnik

   Filip, Bićete u prilici da nešto što ste odavno želeli sada bez problema i ostvarite.

 18. Marko

  Sanjao sam da pravimo neku igru gde se treba popeti gore na vrh po nivoima.

  • Sanovnik

   Marko, Ovakav san znači da ćete biti u prilici da napredujete i ostvarite svoje ciljeve.

 19. Ljubomir

  ....dolazim po devojku koju sam video samo jednom, samo smo se dopisivali, ispred biblioteke zvezdara u 15h. Ona izlazi sa dve kese i kaze da ipak moras da ostane do 19h na poslu jer treba da ispecatiras gomilu dokumenata, a posle toga treba da sredjuje stan. U jednoj kesi su srafovi i galanterija koju ubacujem u njen pezo 207 metalik boje. Auto je inace prepun, a na prednjem sedistu stoje tri kofera. Drugu kesu ubacujem u gepek koji je krcat hranom iz kojeg ona uzima i pocinje da pije cokoladno mleko. Uzgred, kao da to nije ona, ali jeste, mada je visa i nema mladez iznad desne obrve......

  • Sanovnik

   Ljubomir, San prepun simbola može da se tumači na različite načine u zavisnosti od konteksta. Uopšteno, pokušavate da "pročitate" nekog i vodite računa da ne propustite nešto važno. Sa druge strane, osećate kao da bi trebalo što pre da donesete važnu odluku. "Prepun automobil" znači da imate previše različitih emocija koje bi trebalo da kanališete. Šrafovi ukazuju na to da tražite način da nešto "povežete". Mleko može da znači da ćete rešiti glatko probleme i nedoumice.

 20. Snesko

  Sanjao sam da je sneg koji je bio napadao skupljen na jednu gomilu. Pa su radovi na kuci nastavljeni.

  • Sanovnik

   Snesko, Moguće je da nešto neočekivano prekine Vaše planove, ali ćete uspešno i u hodu prevazići prepreke i završiti započeto. Ostvarićete ciljeve. Napredak.

 21. Djole

  Sanjao sam da gledam seriju. Neko je u potrazi za otetom tudjom decom. Nakon sto je izasao iz starog auta koji je stajao u mestu i legao okrenut ledjima na travu ukazalo mu se sitnim slovima "Bar code 1" (misli se na barkod nekog proizvoda) i tako je shvatio da su deca u Italiji. Jednoj majci je ukazao na nevreme koje je u daljini i da bi mogli zavrsiti u provaliji i poginuti. Odletili su u Italiju. Spasili su decu. Mislio sam da ce put platiti ovaj sto trazi decu. Bogat je. Video sam da je put kostao 60000 evra.

  • Sanovnik

   Djole, Ovakav san nema posebno značenje. Moguće je da ste bili pod utiskom nekog filma,serije ili knjige. San ima pozitivan ishod, pa očekujte miran i stabilan period.

 22. Daxi

  Sanjala sam omiljenog pevaca,da je posle koncerta dosao za mnom pod moj prozor.Izlazim van,on me zagrli ali u tom momentu se oko nas stvori masa sveta,Mi pokusavamo da se negde osamimo ali bezuspesno.Potom se budim.

  • Sanovnik

   Daxi, Romantičan period je pred Vama. "Masa sveta" u Vašem snu može ukazivati i na neku opasnost, pa je opreznost neophodna u narednom periodu.

 23. Dule

  Sanjao sam pokojnog dedu. Pravio je probleme, pa sam uzeo sam noz i zapretio mu. Smirio se. Pojavio se i moj tata. Deda je u snu bio programer.

  • Sanovnik

   Dule, Moguće je da ste uznemireni usled neke rasprave koja se dogodila. Upalite sveću za pokojnog dedu ili na drugi način odajte pomen u zavisnosti od Vaše vere. Ukoliko ste ljuti na nekoga, probajte da prevaziđete to osećanje.

 24. Cvetanka

  Sanjala kako sam izgubila moj selfon (telefon) I nasal sam samo futrolu

  • Sanovnik

   Cvetanka, Postoji mogućnost da dođe do nesporazuma u komunikaciji ili da ostanete uskraćeni za neku važnu informaciju. Takođe, moguće je da ćete čuti lepe vesti.

 25. Aco

  Sanjao sam da hocu da kupim auto koje je 2000. godiste. Prodavac mi pokazuje gde su nekada bile zalepljene slike Knezevine Monako.

  • Sanovnik

   Aco, Želite da promenite nešto u svom životu. Tragate za lepim stvarima i događajima. Oduševljava Vas luksuz i visoki standard.

 26. Vuk

  Sestra mi pokazuje sliku na kojoj su neki poznanici. Medju njima su devojka koja mi se svidja i drug iz detinjstva.

  • Sanovnik

   Vuk, Ovakav san simbolizuje nostalgiju. Takođe, želeli biste da se zbližite sa devojkom koja Vam se dopada.

 27. Kristijan

  Sanjao sam da predajem CV. Rekli su mi da to nije dovoljno. Nisam dobio posao.

  • Sanovnik

   Kristijan, Ovakvi snovi uglavnom daju obrnutu simboliku na javi, tačnije - ukoliko zaista očekujete vesti o zaposlenju, dobićete posao. Ovakav san može da znači i da ste nesigurni u svoje mogućnosti, kao i strepnju.

 28. sea

  sanjati lepe, pune zenske grudi i izrazene velike bradavice, to sam sanjaala na jednoj zeni, a drugi san, sanjala sam pevacicu Daru Bubamaru kako izlazi iz limuzine i ispred nje je veeeliki crveni tepihtreci san, prati sudje i vidjeli paradajz

  • Sanovnik

   sea, Uskoro Vas očekuje ispunjenje jedne želje i veliko zadovoljstvo zbog toga, ali bi Vaši planovi za budućnost mogli lako da se pokvare. Mogli biste se naći u situaciji da se pravdate zbog nečega.

 29. Goran

  Sanjao sam da moram obaviti veliku nuzdu i bio sam pijan. Usao sam u kafic, ali je wc bio zauzet. Zatim mi prilazi konobar da bi mi naplatio racun od 20 dinara jer uskoro zatvara. Rekao sam mu da nisam nista pio i nisam platio. Video sam druga iz osnovne skole. Pomislio sam kako je propo. Imao je ruzne zube. Krenuo sam u WC, ali mi nije cistacica dozvolila. Uspeo sam je ubediti. Otisao sam u zenski. Ona je pazila da me neko ne vidi.Krenuo sam da se skidam. Radno vreme je isteklo. Pojavljuju se neke ruzne devojke i videle su me. Nije me bilo sramota.

  • Sanovnik

   Goran, U Vašem snu rušite barijere koje su postavljene. Moguće je da se osećate sputano i da Vam je neophodan neki ventil kako biste se rasteretili.

 30. ljubisa

  sanjao sam da je ptica stajala na stubu,a dole je stalno padao izmet,kao i da pas preskace neke prepreke a iz njega stalno ispada

  • Sanovnik

   ljubisa, Uskoro biste mogli čuti neku radosnu vest. Okušajte se u igrama na sreću, izmet u snovima označava novčani dobitak.

 31. nuna

  sanjati sampanjac koji sam otvorila i drugima sipala u case, kasnije sam sanjala da sam dobila od mame puno donjeg vesa,i rekla sam da je dobar kvaltet

  • Sanovnik

   nuna, Očekuje Vas luksuz u narednom periodu. Verovano ćete proslavljati nešto.

 32. Darko

  Sanjao sam da sam na pregledu kod doktora jer sam mislio da imam veliki zdrastveni problem. Pregled je pokazao mali nebitni problem.

  • Sanovnik

   Darko, Moguće je da ste opterećeni nekim problemom koji relativno lako može da se reši. Takođe, u narednom periodu imaćete osećaj olakšanja i spokoja.

 33. đina

  Sanjam da trebam na ispit.u pola 10,30h shvatim da kasnim.Pokušavam se obući i ne mogu da nađem odgovarajuće čarape.aaobučem se nekako i krenem ,a moj komšija koji je inače doktor zakođe ide i pokazuje mi da je sašio hlače svom sinu koje imaju crvene obrube.

  • Sanovnik

   đina, U vašem snu ima mnogo simbola. San o čarapama može da ukazuje na to da Vam treba više nežnosti i udobnosti. Ispit i kašnjenje govori o tome da ne volite ništa da prepuštate slučaju, a pantalone sa crvenim obrubima mogu biti simbol srećnih okolnosti u narednom periodu.

 34. srebran

  sanjao sam kako pricam sa vampirom , begam i skrivam se ali ujeo me nije posto se probudim

  • Sanovnik

   srebran, Moguće je da se osećate iscrpljeno. Uspešno ćete izbeći neku opasnost ili neprijatnu situaciju.

 35. Iva

  Sanjala sam da mi je zubar prolazio preko zubiju kao nekom metalnom iglom kao da čisti... osjećala sam da nešto krivo radi i u tom trenutku sam vidjela da mu je prilikom popravljanja puknuo komadić prednjeg zuba. Rekla sam mu u čudu šta je ovo, a on je odgovorio ne brini popravit ćemo.

  • Sanovnik

   Iva, Mogli biste se neočekivano naći u situaciji koja Vam neće prijati. Svakako, nije u pitanju ništa bolno ili zabrinjavajuće. Sve se može rešiti i popraviti.

 36. hejj

  Sanjala sam da sam jednoj djevojci pravila cestitku za rodjendan, nacrtala sam joj drvo i obojala ga drvenim bojicama,izgledalo je bas lepo, a unutar cestitke joj sastavila neki tekst i na kraju napisala,, srecan rodjendan,ljubim te,,

  • Sanovnik

   hejj, Želite da stvarnost ulepšate i da učinite da se ljudi oko Vas osećaju spokojno. Verovatno pokušavate da zaštitite nekog. Ovaj san može da znači i da pokušavate da zaštitite vlastita osećanja i da Vam je neophodna podrška. Generalno ste vedri i imate pozitivan stav prema životu.

 37. LjUBOMIR

  Sanjao sam, kako stoji napolju i prišla mi je neka plava ženska osoba (poslovno obučena) i ponudila mi je Brak

  • Sanovnik

   LjUBOMIR, Verovatno će vam se iznenada pružiti poslovna prilika koju niste očekivali. Takođe, verovatno Vam se dopada Vaš posao ali je moguće da suviše radite i da se osećate kao da ste metaforično "u braku sa Vašim poslom". Neophodno je da se više posvetite privatnom životu.

 38. Goran

  Sanjao sam da radimo radove na kuci. Otisao sam kupiti sok, ali nisam nasao. Zatim imam sastanak generacije u skoli. Radnik iz prodavnice je bio na sastanku i spomenuo je da sam bio u prodavnici. Rekao sam da se kod mene nije nista promenilo od kada sam zavrsio skolu. Svi su primetili da fizicki izgledam bolje. Bas sam bio raspolozen.

  • Sanovnik

   Goran, Uskoro bi se mogle desiti neke promene u Vašem životu, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Moguće je da ste suviše izbirljivi i neodlučni kada su emocije u pitanju.

 39. Jovan

  Sanjao sam da pravim kolače, ali se mama umesala. To mi je zasmetalo.

  • Sanovnik

   Jovan, Ovaj san ukazuje na to da bi Vaša majka zaista mogla da se "umesa" u Vašu emotivnu vezu. Na vreme postavite granice, čuvajte Vašu intimu.

 40. as234

  Molim vas protumačite mi ova tri sna.Prvi san:Sanjala sam zabavu gdje pokojni dedo gdje je sjedio sa puno ljudi a tu je bila hrana,muzika i vidjela sam dedu kako se smješka i gleda u nešto..Pročitala sam ovdje da zabava znači da ću biti na nečijoj sahrani i da treba da budem zahvalna što nije moja,jel to tačno tumačenje?Drugi san:Sanjala sam da sam lakirala nokte u svijetlo neon zelenu boju,a kod ostalih noktiju bila je žuta i sjećam se da sam upropastila lak na noktima Treći san:Sanjala sam jednom da sam bila na odmoru sa nepoznatim društvom i sa jako poznatom osobom(ta osoba je na visokoj poziciji fakulteta i meni predavao na predavanjima u stvarnosti).Bilo je tu dosta ljudi i on,ja sam bila između.Sjećam se da se jedna djevojka baš znala da flertuje sa tom osobom a ja sam bila ljubomorna i bilo mi je neugodno.Pitala ga je gdje ćeš da spavaš,on je odgovorio da će da spava samo sa mnom,bukvalno je rekao moje ime(u bukvalnom smislu spavanje),kasnije ,san se nastavlja,ja otišla da spavam i on sa mnom,kasnije otišla sam negdje u šoping i kupila sam nešto(bilo je u kesama,mislim da je torba) i imali seksualni odnos...

  • Sanovnik

   as234, Ne bi trebalo da budete zabrinuti zbog tumačenja simbola zabave, jer se simboli u snovima uvek mogu tumačiti na različite načine u zavisnosti od konteksta. Što se tiče Vašeg prvog sna, svakako bi trebalo da upalite sveću za dušu Vašeg pokojnog dede ili na drugi način u zavisnosti od Vaše vere. Drugi san bi mogao da ukaže na to da ćete nešto pokušati da sakrijete, bezuspešno. U trećem snu, podsvesno analizirate sopstvenu ženstvenost. Postoji potreba za emotivnom vezom. Mnogo ljudi se pojavljuje u sva tri sna, pa to može ukazivati na neku vrstu teskobe koju osećate u ovom periodu.

 41. Ivan

  Sanjao sam da mi se svidja neka devojka koja ima decu. Vidjao sam je jer sam znao gde zivi. Zatim se preselila. Kupio sam i neke delove za kompjuter. Soba mi je bila veca i vise namestaja je bilo u njoj.

  • Sanovnik

   Ivan, Mogli biste se zbog nepromišljenosti naći situaciji koja može biti komplikovana za Vas. Takođe, postoji mogućnost napredovanja uskoro ali bi Vam to moglo doneti i više obaveza.

 42. Dusan

  Sanjao sam da mogu da biram u kom autobusu cu se voziti. Izabrao sam onaj koji je u losijem stanju. Oba autobusa su krenula na put. U mom autobusu je karta bila skuplja da bi se mogao popraviti. Drugi autobus je imao saobracajnu nesrecu. Mislim da nema prezivelih.

  • Sanovnik

   Dusan, Iako ste verovatno bili potreseni nakon buđenja, ovakav san zapravo ima izuzetno dobru simboliku za Vas. Pored velikih životnih iskušenja, izabrali ste pravi put iako se čini težim. Ipak, to je jedino ispravno. U suprotnom, ne bi se dobro završilo. Budite spokojni, jer ste sigurno na dobrom putu u životu.

 43. Milan

  Sanjao sam da spasavam sa drugom i tatom bivsu koleginicu sa posla od otmicara. Nakon sto smo je spasili, pitao sam je da imamo sex. Pristala je. Otisao sam kuci i istusirao sam se. Spremio sam da obucem farmerice, kosulju i nesto belo. Ali se nisam uspeo videti sa njom. Isto je pokusao i taj drug.

  • Sanovnik

   Milan, Možda ćete biti u situaciji da se borite za nešto što bi moglo da Vam izmakne na kraju. Takođe, verovatno imate rivala među prijateljima. Bela boja može biti simbol čestitosti, pa se trudite da budete takvi.

 44. Zile

  Sanjao sam da se vozim u autobusu sa jednim drugom sa kojim se bas dugo ne druzim i sa jos jednim drugom sa kojim nisam dobar kao nekada. Njih dvojica su sedela zajedno. Bio sam zacudjen.

  • Sanovnik

   Zile, Moguće je da osećate nostalgiju za prošlim vremenima, a moguće je da ste upali u kolotečinu iz koje želite da se izvučete. Takođe, možda podsvesno želite da stupite u kontakt sa starim prijateljima. Probajte, jer nije retkost da su ovakvi snovi telepatski i da Vaši prijatelji takođe razmišljaju o Vama u ovom periodu.

 45. Goran

  Sanjao sam da sam sam sebe osisao na ulici, ali nisam dobro. Pojavljuje se komsija da to popravi. U snu se pojavljuje i komsija za kog sam mislio da je umro. Zatim se nalazim kod frizera neosisan.

  • Sanovnik

   Goran, Verovatno ste u proteklom periodu pretrpeli neke gubitke ali ćete uspeti da se izvučete iz problema. Svakako imate brigu koje pokušavate da se rešite na različite načine i taman kada mislite da je sve rešeno, nekako se ponovo nađete u sličnoj sitaciji. Imaćete pomoć prijatelja kog ste otpisali.

 46. maki

  Sanjala sam osobu koja je umrla pre dve godine, da je ponovo umrla, I ja sam svesna toga i u snu, da te osobe nema, ali ona umire po drugi put. U pitanju je osoba koja mi nije bila draga. Šta to znači?

  • maki

   maki, Moguće je da ste opterećeni nekim problemom u poslednje vreme. Takođe, moguće je da ste u prethodnom periodu razmišljali o osobi koju ste sanjali ili Vas je nešto asociralo na nju. Svakako ovakav san može da znači da bi trebalo da ispravite nešto i da pokojnoj osobi oprostite ukoliko Vas je na neki način povredila, zbog sopstvenog mira.

 47. MARA

  sanjala sam kako je moju cerku ostavio dečko posle dugo godina veze, i nenju veliku tugu.

  • Sanovnik

   MARA, Ovaj san je verovatno bio uznemirujući za Vas. Dešava se da ovakve snove sanjaju majke koje su suviše zabrinute za svoje dete. Ukoliko ste razmišljali proteklih dana o ćerkinim emocijama ili zdravlju, ovaj san nema naročitog značaja. Ukoliko niste bili zabrinuti, a sanjali ste ovakav san, Vaša ćerka bi trebalo da ojača imunitet i vodi računa kako o telesnom, tako i o emotivnom zdravlju.

 48. anita

  bila sam kod bake u kuci,a onda odjednom pojavili su se majmuni bilo ih je 2 na prozor, razbili su staklo i usli u kucu a ja sam pobjegla u sobi i zakljucala se, sjutra dan svima sam prepricala sta mi se desilo..sta to znaci, hvala

  • Sanovnik

   anita, Snovi u kojima se pojavljuju majmuni, nisu česti. Potreban je oprez. Moguće je da neko iz Vaše okoline pokušava da Vas prevari. Vodite računa da se ne nađete u situaciji u kojoj biste mogli biti osramoćeni.

 49. Vanja

  Vec drugu noc za redom sanjam da sam okruzena psima lutalicama.Mnogo ih je,ali su mirni i samo posmatraju,ne laju,ne napadaju,prosto su tu oko mene.Ja se krecem,oni me ne prate,ali sam svesna daih ima dosta i nije mi u snu bas najprijatnije.

  • Sanovnik

   Vanja, Moguće je da se ne osećate baš najprijatnije u svom okruženju, iako ljudi oko Vas nemaju loše namere prema Vama. Verovatno svet oko sebe doživljavate realno, kao borbu za opstanak i po malo surovo. Moguće je da ste pod stresom u poslednje vreme.

 50. Dragana

  Kišna kap mi pada na obraz

  • Sanovnik

   Dragana, Ovaj san simbolizuje lepe promene u Vašem životu. Takođe, moguće je da ćete sresti nekoga iz prošlosti. Ukoliko je kišna kap bila izuzetno hladna, povedite razuna o zdravlju, ukoliko je bila topla, svakako Vas očekuje splet srećnih okolnosti.

 51. selina

  Sanjala sam umetnicku sliku lepe bele macke kako visi na zidu??

  • Sanovnik

   selina, Očekuje Vas veliki poslovni uspeh, bićete važni i ponosni.

 52. lola

  Veliko postovanje, hvala na proslom odgovoru.. moj prvi san je bio kratak, sanjala sam da sam u potkrovlju svoje kuce sa ujakom,razvukli smo metar kao da izmjerimo nesto i na trenutak pojavile su se 3 razlicite macke koje su pobjegle, crna, siva i smedja... drugi san , sanjala sam pijanu osobu za volanom koji je bio na parkingu ali je bio naslonjen na volan, a ja sam bila u nekoj setnji sa deckom, i uznemirila sam se nekako mi je tesko palo i rekla sam da moram da mu pomognem a inace tu osobu ne znam, ali u san sam znala da se preziva Bulatovic i da znam gdje zivi samo nisam bila sigurna koja vrata od stana, nego sam lutala od vrata do vrata jedne velike zgrade, i na kraju sam uspjela da ga odvedem kuci jer je bio bas pijantreci san, sanjala sam bicikl, kako sam vozila do skole, a inace skolu sam davno zavrsila i kako ga parkiram u nekoj zgradi aaa tamo unutra bas uzak put do ograde gdje sam ga zakljucaala i stavila kao neku sifru na engleskom jeziku

  • Sanovnik

   lola, Verovali ili ne, ova tri sna su u psihološkom smislu na neki način povezana i imaju sličnu simboliku. Vi se na neki način još uvek upoznajete sa emotivnim stranama svoje ličnosti i svojom ženstvenošću. Takođe, moguće je da osećate da suviše zavisite od okolnosti koje Vam se događaju, pa se često preispitujete i osećate dezorijentisano.Trebalo bi više da se oslanjate na svoje sposobnosti i rasuđivanje. Verovatno ćete težim putem dolaziti do svega što želite, isključivo svojom zaslugom. Mudri ste i umete da čuvate ono što Vam je važno.

 53. Ivan

  Sanjao sam da je predsednik skupo platio sliku koja izgleda jeftino. Rekao sam da se on moze razbacivati sa parama.

  • Sanovnik

   Ivan, Moguće je da ste se razočarali u nekoga ko je za Vas bio autoritet. Takođe, moguće je da nikada niste ni priznavali autoritete kao takve, da mislite svojom glavom i čvrsto stojite na zemlji.

 54. Dusan

  Sanjam cesto kako vozim kola ali nemam polozeno,uvek se nesto lose desi,da li to znaci da ako polozim san moze da se ostvari?

  • Sanovnik

   Dusan, Dodatni oprez u saobraćaju je svakako neophodan. Ovakav san može i da simbolizuje nesigurnost. Moguće je da mislite da često pravite greške u životu i da ne držite konce u svojim rukama. Jačajte samopouzdanje i veru u sebe.

 55. Aco

  Sanjao sam da dolazim u restoran "Divlja priroda" (ili tako nesto) gde sam imao rezervisano mesto. Zatim se nalazim na krovu odakle vidim parkirane automobile. Nije bilo gostiju u restoranu. Zatim se nalazim kod kuce u sobi koja je bila lepo sredjena.

  • Sanovnik

   Aco, Moguće je da Vaše ponašanje nije u skladu sa Vašim temperamentom. Verovatno spolja delujete mirno, a Vaša prava priroda je pomalo "divlja".

 56. Dusko

  Sanjao sam da nisam dobro organizovao putovanje na more sa jednim skolskim drugom. Kada sam shvatio da ne mozemo stici na autobus, nismo ni krenuli. Ja sam kartu dobio na poklon od rodjake, a njegovu sam kupio. Na tog druga su pucali, ali je ostao nepovredjen.

  • Sanovnik

   Dusko, Moguće je da ćete se naći u situaciji u kojoj je potreban dodatni oprez. Svakako, slušajte intuiciju i nemojte raditi ništa na silu. Ključno je da u snu "niste dobro organizovali putovanje", pa pazite da ne napravite neke propuste na javi.

 57. Katarina

  Već nekoliko puta mi se dešavaju slični snovi. Primer: Noćas sam sanjala ženu sa kratkom kosom(kao i prethodnih puta) i sa krvavim licem kako kuca na vrata a ja joj ne dozvoljavam da uđe.Može li značenje?

  • Sanovnik

   Katarina, Verovatno ste preopterećeni nekim problemom. Moguće je da iz straha ili preterane opreznosti propustite da pomognete onome kome je Vaša pomoć potrebna. Sa druge strane zaštitnički ste nastrojeni prema svojoj porodici.

 58. aleksandar

  sanjao sam da jedem pljeskavicu a iz nje izlaze crvi?

  • Sanovnik

   aleksandar, Ovaj san jasno pokazuje koliko ste nezadovoljni nekim segmentom Vašeg života. Može biti da ste razočarani trenutno emotivnom situacijom. Nešto Vam nedostaje, Vi najbolje znate šta je to.

 59. boby

  Sanjala sam da se nalazim u nekom nepoznatom stanu koji je velik i lep. Neki ljudi koji tu zive su otisli i ostavili mene u tom stanu. Ulazim u dnevnu sobu i zacudim se kada vidim krevet ispred televizora na kome lezi neki nepoznati stariji covek. Pitam ko si ti, on kaze moje ime je Li? Kako bi ovaj san mogao da se tumaci?

  • Sanovnik

   boby, Stan predstavlja Vaš životni standard i kvalitet života. Nepoznati čovek u Vašem snu bi mogao da bude simbol nečeg Vama nepoznatog što tek treba da iskusite i upoznate u životu.

 60. Dario

  Sanjao sam da kupujem automobil. Razmisljao sam kako ce se drugima ciniti. Takav ne postoji u stvarnosti.

  • Sanovnik

   Dario, Verovatno će Vam se desiti neke pozitivne promene u životu i poboljšanje materijalnih prilika. Trebalo bi više pažnje da obraćate na to kako se Vi osećate u svojoj koži, nego kako Vas drugi vide. Svakako ste jedinstveni i neponovljivi, pa bi trebalo da jačate samopouzdanje.

 61. Gojko

  Sanjao sam da neka devojka i ja pravimo poklone za devojku i decka. Ja nisam dovrsio, pa sam devojci poklonio nedovrsen. Ona je poklon za svog decka zavrsila. Sledece godine sam dovrsavao poklon, a ona je pravila drugi. Padao je sneg. Pomislio sam da sam bolje prosao jer isti poklon mogu pokloniti dva puta. Mi smo bili napolju.

  • Sanovnik

   Gojko, Verovatno ste praktični i studiozni na javi. Moguće je da ćete zaista dobro proći zahvaljujući znanju ili situaciji u kojoj ste se već jednom našli. Sreća će biti na Vašoj strani, pa ćete lakše završavati obaveze nego što to očekujete.

 62. Zagorka

  Sanjala sam kako ja i ćerka pakujemo garderobu mog bivšeg muža i ja slažem njegove majice i pantalone. U tom trenutku on zove našu ćerku na telefon i kaže da treba nas dvije da mu odaberemo i kupimo košulju.Šta znači ovaj san? Hvala unaprijed!

  • Sanovnik

   Zagorka, Moguće je da će se nešto značajno uskoro dogoditi Vašem bivšem mužu. To bi moglo biti unapređenje na poslu, putovanje ili neka druga promena. Ne bi bilo loše da povede računa o zdravlju u narednom periodu.

 63. Dusko

  Sanjao sam da dolazim na utakmicu sa nekom devojkom. Kad smo dosli shvatio sam da nemam mobilni (ili sam zaboravio ili je ukraden). Krenuli smo po mobilni i neko mi je ubo inekciju pa sam se onesvestio. Zatim je ukraden njen mobilni.

  • Sanovnik

   Dusko, Moguće je da ćete prestati da komunicirate kao do sada sa nekim ljudima. Moglo bi doći do "blagog otrežnjenja" kada su pojedina "prijateljstva" u pitanju.

 64. Jovan

  Sanjao sam da imam zdrastvene probleme, ali analize nisu pokazale nista. Tj. pokazale su nesto bezopasno.

  • Sanovnik

   Jovan, Moguće je da ste napeti i blago anksiozni u poslednje vreme. Ipak, ne bi bilo loše da posetite lekara i uradite osnovne analize i rutinske preglede ukoliko to niste skoro učinili. Vodite računa o imunitetu.

 65. lola

  sanjati delfine u vodi, ja sam bila kao na nekom duseku i posmatrala ih, bas su bili divni i luckasti a more je bilo mirno

  • Sanovnik

   lola, Ulazite u miran period u životu. Bićete zadovoljni i srećni u narednom periodu. Imate sreću da imate prave prijatelje i podršku ljudi koji Vas okružuju. Slobodno se možete osloniti na njih.

 66. jasmina

  sanjala sam moj rodjendan obucena u crveno i cerka samnom u plavom obucena..

  • Sanovnik

   jasmina, Boje u snovima imaju jaku simboliku. Uskoro bi Vas nešto moglo jako obradovati i usrećiti. Sa druge strane, to što će obradovati Vas, Vašu ćerku može rastužiti, pa vodite računa da postupcima ne povredite njena osećanja.

 67. Nele

  Sanjao sam da vozim auto u rikverc po neravnom putu. Malo je falilo da udarim u sestrin auto koji je bio parkiran. Nakon toga skrecem i vozim napred.

  • Sanovnik

   Nele, Potrebna Vam je podrška najbližih da biste prevazišli nešto iz prošlosti. Dok god ne prevaziđete osećanja koja imate, nećete moći da krenete napred. U tome će Vam pomoći setsra i vrlo brzo ćete se vratiti na pravi put.

 68. Goran

  Sanjao sam da devojka koja mi se svidja obrazlaze nekom decku zasto nece da bude sa njim iako svi misle da je on dobar. Zatim se on video sa nekom drugom.

  • Sanovnik

   Goran, Verovatno mnogo razmišljate o devojci koja Vam se dopada i zbog toga Vaša podsvest razrešava potencijalne situacije u kojim abi se mogla naći. Moguće je da kada biste dobili onošto želite, vrlo lako biste poželeli nešto drugo.

 69. Kos

  Sanjao sam da je kosarkas ubijen dok je trajala utakmica. Na taj nacin je odredjen pobednik.

  • Sanovnik

   Kos, Na neobičan način bi moglo doći do neočekivanog razrešenja problema ili neke borbe koju imate na javi. Moguće je da ne vidite rešenje nekog problema, ali uskoro će se sve rešiti, a Vi nećete moći da poverujete u način na koji je sve razrešeno. Nešto bi trebalo da se "preseče".

 70. Gitar

  Sanjao sam da sviram gitaru.

  • Sanovnik

   Gitar, Uskoro Vas očekuje uspeh i priznanje. San u kojem svirate gitaru može simbolizovati i tugu zbog prošlosti. Ukoliko ste na javi slušali ili svirali gitaru u proteklom periodu, to je sigurno ostavilo utisak na Vas, pa ovaj san nema veći značaj.

 71. Djole

  Sanjao sam da se spremam za iznenadno putovanje na more sa poznanikom.

  • Sanovnik

   Djole, Čeznete za promenama u životu, verovatno ste upali u kolotečinu i niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Uskoro bi moglo doći do neočekivanih promena koje bi mogle da budu veoma opuštajuće ali i burne, baš kao i more.

 72. Jelena

  Moja mama je sanjala mog tatu, tj njenog muza kako kopa rukama po gomili govana, a on je iste noci sanjao sebe kako je izvrsio veliku nuzdu i to preobilno i onda je rukama prenosio.

  • Sanovnik

   Jelena, Ovakvi snovi, gotovo uvek najavljuju veliki novčani, to jest materijalni dobitak. Mogli biste dobiti neko neočekivano nasledstvo. U svakom slučaju Vaši majka i otac bi trebalo da se okušaju u igrama na sreću. Srećno!

 73. Gojko

  Sanjao sam da istrazitelji pokusavaju da odgonetnu zasto je neko nasilno ubijen (puno uboda po telu). Ubica je imao mnogo ljubavi, a ipak je toliko nasilan. Mozda sam ja bio ubica. Na kraju se javljaju dve kornjace koje setaju po plafonu na paukovoj mrezi. Baba je kornjace polako izbacila. Mozda su kornjace drugi san.

  • Sanovnik

   Gojko, Moguće je da se osećate sputanim na neki način i da osećate nervozu zbog toga. Budite oprezni u svojim reakcijama da ne biste nekog nenamerno povredili možda čak i agresivnim ispadom. Svakako Vam nailazi period dobrih promena ali će se sve usporeno odvijati. Pomalo ste konfuzni u ovom periodu.

 74. Ajla

  Sanjala sam da sam bila u neko selo i da su moji rođaci sa mamine strane bili tu.Mama je rekla da bih sad otišla u neki klub ali ne može...onda sam ja otišla sa sestrom pješke u neki drugi dio sela,vidjela sam jednu ženu i auto.Udarila sam u to auto,ali nisam ogrebotinu napravila,ta žena se proderala na mene i rekla mi je da kupim cigare(ne sjećam se koje)u prodavnici.Kad sam ušla u prodavnicu,vidjela sam štalu i dvije krave,poslije sam vidjela starijeg čovjeka kako puši i uvede krave u kuću(to nije na kraju bila prodavnica,nego nečija kuća).Kad sam ušla vidjela sam stariju ženu koja liči na nanu koja nije živa u stvarnom životu nažalost :(,ja pitala kako se zove i ona je rekla neko ime,i ja je pitam zna li moju nanu,rekla je da zna,čak ju je nazvala njenim imenom.Tu sam počela puno da plačem i na kraju sam vidjela sve članove porodice zajedno,ali nisam osjetila da smo povezani u rodu,bila sam tužna jer sam u snu svjesna bila da smo u rodu,ali nisu oni svjesni toga,pitala me je ta žena zašto plačem,ja sam joj rekla da me puno podsjeća na nanu koja nije više živa :(,na kraju sam vidjela dedu koji isto nije živ,zagrlila sam ga jako...

  • Sanovnik

   Ajla, Moguće je da ste u ovom periodu pod stresom zbog neke promene koja se dešava u Vašem životu. Takođe, moguće je da imate nostalgiju za detinjstvom i lepim vremenima koja su prošla. Budite pozitivni, svako vreme nosi svoje radosti i lepotu u životu. Očigledno je da Vam nedostaju članovi porodice koji nisu sa Vama.

 75. Svetlana

  Drzati ruku voljene osobe s puno ljubavi,a znash da to nije moguce :(

  • Sanovnik

   Svetlana, Ovaj san nema nekog većeg značaja osim činjenice da Vam nedostaje voljena osoba.

 76. Mirsada

  Sanjala sam bivseg ocuha ,prvo smo se prepirali oko neke staue ,kad sam htela da je premestim na drugo mesto on je izvadio dzepni noz i ubo me u stomak i videla sam svoju krv.Molim vas mozete mi reci sta to znaci hvala unapred.

  • Sanovnik

   Mirsada, Ovaj san je verovatno bio veoma uznemirujući za Vas. Nož u snovima se može tumačiti na više načina. Svakako kao hladno oružije, nož je simbol nečeg oštrog i opasnog, pa i oštrih reči. Moguće je da ćete čuti nešto neočekivano što bi Vas moglo povrediti. Izbegavajte rasprave.

 77. Miki

  Sanjao sam da gledam fotografije devojke koja mi se svidja. Na njima je lepo obucena.

  • Sanovnik

   Miki, Ovaj san govori o tome na koji način vidite devojku koja Vam se sviđa. Lepa garderoba u snu je simbol emotivne čistote i visokog morala. Ona može biti i statusni simbol. Za Vas je devojka koja Vam se dopada besprekorna u svakom smislu.

 78. Neso

  Sanjao sam da gledam kineski film. Nakon kosenja trave, cerka se oprasta od mrtvog oca. On joj je rekao kako je uvek zeleo da bude star.

  • Sanovnik

   Neso, Vrlo neobičan san koji govori o tome da u ovom periodu analizirate sebe i svoje misli. Verovatno ste okrenuti prošlosti i starim uspomenama. Takođe, moguće je da ste stekli određenu vrstu mudrosti koja Vam može pomoći da lakše razumete svoje emocije ali i da prihvatite ljude i život. Snovi o gledanju filmova takođe mogu značiti i da ćete negde uskoro otputovati.

 79. GORICA

  sanjala sam kako moja komšinica propada kroz krov kuće mojih rođaka

  • Sanovnik

   GORICA, Osećate se pomalo nesigurno u ovom periodu i imate potrebu da se distancirate od okruženja. Moguće je da Vas drugi opterećuju svojim problemima. Takođe, moguće je da je Vaša komšinica u nezavidnom položaju u ovom periodu.

 80. Jovo

  Sanjao sam da je komsija platio autobusku kartu 120 dinara. Osetio sam da se autobus ubrzao. Priblizili smo se zeljenoj stanici. Nakon toga autobus se prevrnuo. Svi smo preziveli bez povreda.

  • Sanovnik

   Jovo, Autobus u snu ukazuje na to kako vidite svoj život u ovom trenutku. U naredna 4 meseca (120 dana) bi stvari mogle da se ubrzaju u Vašem životu i izmaknu kontroli ali bez brige, u Vašem snu nema povređenih ali bi svakako trebalo da budete na oprezu.

 81. Zile

  Sanjao sam da u skoli radimo pripremu za matursko vece. U snu se pojavljuje i drug iz skole kojeg sam fizicki povredio. Ucestvovao je u tuci i ja sam se umesao da bih ga odbranio. Imao je noz. Nisam se bojao da bi me mogao povrediti. Na kraju smo se rukovali. Onda se opet on pojavljuje. Bio je tesko bolestan. Nije imao saku i tesko se kretao. U stvarnosti sam skolu zavrsio pre par godina.

  • Sanovnik

   Zile, Ovaj san je svakako bio uznemirujući za Vas. Moglo bi doći do prekida prijateljstva, pa budite oprezni sa teškim rečima koje simbolizuje nož. Ukoliko Vaše prijateljstvo nije bilo dovoljno čvrsto, odnosno ukoliko druga kojeg ste sanjali niste smatrali bliskim prijateljem, moguće je da prekid prijateljstva nećete ni osetiti.

 82. hitnoo

  prvo sam sanjala kako sam na vrhu zgrade u jednom stanu koji je padao naglo kao da sam u liftu,a onda sanjala sam da sam se kao probudila i vidjela mnogooo ali mnogo macaka po kuci, mnogo sam se uplasila i krenula da zovem mamu koja je spavala, kako sam prolazila gadila sam se od njih bilo je cak i par bas malih miseva aaa macaka mnogo..probudila sam se zadihana i preplasena, sta ovo znaci molim vas

  • Sanovnik

   hitnoo, Očigledno je da ste ovih dana pod stresom i da se osećate kao da gubite tlo pod nogama. Nemojte klonuti duhom, mačke simbolizuju samostalnost i snagu i kao što i sami znate - za njih se kaže da imaju 9 života. Miševi su svakako simbol neke štete ali zanemarljive s' obzirom da je bilo mnogo mačaka u snu. Vaše gađenje prema mačkama može biti znak da odbijate da se osamostalite, da prihvatite neki deo Vaše ličnosti i preuzmete odgovornost.

 83. Aleks

  Sanjao sam da spijuniram jednu devojku i ona je to otkrila. U snu se pojavljuje i jedan lik sa kojim sam se nekada druzio. On je na njenoj strani.

  • Sanovnik

   Aleks, Moguće je da se na javi plašite da bi neke Vaše tajne mogle biti otkrivene. Ovakvi snovi nemaju naročitog značaja, moguće je da ste ovih dana razmišljali o prošlosti.

 84. Slavisa

  Sanjam dve noci skoro identican san, sinoc dolazim pred neku kucu sa nekim coveko ne znam ko je ali dolazimo da pomognemo nekoj porodici i zena na ulazu pusta coveka tog unutra a meni daje novac i ja ostajem da sednem na terasi, u tom trenutku mi dotrcava vuk crni kojeg pokusavam pomaziti dok on zareza na mene i kao da me oce ugristi, tu sam se strecnuo i probudio.Noc pre toga uopste nisam usao u dvoriste kuce nego me je vec na ulaznoj kapiji napao isto.Hvala na odgovoru

  • Sanovnik

   Slavisa, Vuk u snovima može biti simbol nekog dela Vaše ličnosti koja je neukrotiva iako delujete smireno i staloženo. Takođe, moguće je da imate podsvesnu želju za slobodom ali isto tako, ovaj san može biti upozorenje da ne dajete olako poverenje nekim osobama koje se prikazuju boljim nego što jesu.

 85. Uros

  Sanjao sam da sam lik iz crtanog i da imam zenu i dva deteta. Neko hoce da nas ubije. Ali sam neustrasiv i uvek nas odbranim. Cesto sanjam da neko hoce da me ubije, ali uvek prezivim.

  • Sanovnik

   Uros, Veliki ste sanjar i zadržali ste kod sebe čiste, dečije emocije. Imate izraženu indiviualnost. San u kojem neko pokušava da Vas ubije, može da ukazuje na to da Vam na javi nedostaje podrša i prihvaćnost okoline. Trebalo bi da imate više vere u sebe i da se ne plašite poraza.

 86. Aleksa

  Sanjao sam macku koja je uginula pre pola godine da je uginula. U snu je uginula i macka koja je jos uvek ziva.

  • Sanovnik

   Aleksa, U zavisnosti da li volite mačke, ovaj san se može tumačiti na više načina. Generalno, ovo može biti znak da Vam nedostaje prijatelj kojeg ste izgubili ili partner sa kojim ste raskinuli. Budite oprezni u narednom periodu da nepažnjom ne povredite nekog do koga Vam je stalo.

 87. aleksa

  Sanjam crni mantil na vješalici.U džepu crni kišobran.Mantil pripada osobi s kojom nisam u dobrim odnosima.

  • Sanovnik

   aleksa, Budite oprezni u narednom periodu jer crni mantil ukazuje na to da u svojoj okolini imate nekog ko Vas želi prevariti. Crni kišobran može biti simbol odbrane i zaštite od loših emocija i nije čest simbol u snovima.

 88. LjUBOMIR

  Sanjao sam, da sedim u sobi i doručkujem. nešto slatko, i tom trenutku sam video poklon umotan u kockastu kutiju, umotan u belu ukrusnu foliju sa mašnom, i na tom poklonu je stajala bila velika Crvena zvezda,

  • Sanovnik

   LjUBOMIR, Očekuju Vas lepi događaji u bližoj budućnosti. Poklon i velika Crvena zvezda mogu biti simbol Vaših neskrivenih i neostvarenih talenata. Imaćete priliku da ostvarite svoje snove, zato pratite svoju intuiciju i budite hrabri.

 89. nuna

  sanjala sam da sam izvadila iz stopala ekser, nista me nije bolelo

  • Sanovnik

   nuna, Mogli biste uskoro da rešite neki problem vrlo uspešno, lakše nego što ste mislili. Takođe, moguće je da ćete saznati neku tajnu uskoro.

 90. Suzana

  Sanjala sam da zajedno sa drugom koji je stranac kopamo rupu i nalazimo grumenje zlata, usisavamo ga usisivacem kako bi lakse preneli preko carine.

  • Sanovnik

   Suzana, Ovakav san govori o tome da ste zadovoljni svojim životom ali isto tako su moguća iskušenja pred Vama. Uskoro ćete postati svesni svojih talenata, ne propustite priliku da ih iskoristite. U narednom periodu Vas očekuje sreća i izvesno uvećanje materijalnih prihoda. Okušajte se u igrama na sreću.

 91. Marina

  Sanjala sam da sam rodila curicu,i to je veliko dijete odjednom hoda ko da ima 2,3 godine,a mene stomak boli,i u kupatilu iz mene krv.Nisam udata,nisam trudna pa me san brine.hvala

  • Sanovnik

   Marina, Moguće je da je pred Vama neki značajan događaj ili odluka i da ste pod stresom u ovom periodu. Krv predstavlja dobar znak i predskazuje da ćete rešiti neki problem. Bol i veliko dete mogu biti briga. Svakako je potreban oprez u narednom periodu.

 92. Zoki

  Sanjao sam da sam prodao staru kucu za manje novaca nego sto vredi. Prodao sam za 300e. To su mi rekli neki ljudi. Rekao sam im da ta kuca ne vredi vise. Kuca je u snu bila moja, a u stvarnosti nije moja.

  • Sanovnik

   Zoki, Prodaja kuće u snu može da ukazuje na novi početak. Budite oprezni, jer biste u narednom periodu mogli da imate neplanirane troškove. Ovakav san bi mogao i da ukazujete na to da bi trebalo više da vrednujete sebe i svoje sposobnosti.

 93. Ranka

  Sanjala sam jednu ulicu u Prilepu,Makedonija,poplocana kamenjem,sa buticima i prodavnicama i jednim kaficem sa dva ulaza.Nikad u zivotu nisam bila u Makedoniji a kamoli u prilepu i toj ulici.Imam poznanicu tamo i kad sam joj ispricala svoj san,poslala mi je slike te ulice ciji se detalji 99 posto poklapaju sa detaljima moga sna.Zanima me,sta znaci sanjati tako neko mjesto u kojem nikad nisi bio,i u snu ga sanjati bas onakvo kakvo jeste u realnosti?Unaprijed hvala na odg.

  • Sanovnik

   Ranka, San nikada do kraja nije objašnjen i za nauku je još uvek velika nepoznanica. Mnogi ljudi imaju iskustva slična Vašem. Grad u snu može da se tumači kao simbol Vašeg šireg javnog identiteta. Moguće je da razmišljate o svom životu u širem kontekstu. U narodu se veruje, da je ovakav san najava za novu ljubav ili preseljenje.

 94. Vlado

  Sanjao sam da sam u nekom dvoristu video jako dobro sredjeni yugo. Zvao sam sestru da joj pokazem. Kada je vlasnik izasao sa nekim jako skupim autom, rekao sam da je yugo jako dobar. Pozvao me je da me provoza sa skupim autom. Pravili smo se vazni i malo divljali po putu. Neki drugi sa skupim autom su udarili malo crno mace. Mace je u jakom losem stanju. Na samrti je. Neki ljudi su prisli da pomognu tom macetu.

  • Sanovnik

   Vlado, Ovakav san može biti upozorenje da je neophodan dodatni oprez u saobraćaju u narednom periodu kako tokom vožnje, tako i prilikom prelaska ulice.

 95. Dule

  Sanjao sam simpatija mozda ima decka pevaca. Gledao sam snimke na mobilnom i ucinilo mi se da na nekom starom ona peva dok je bila devojcica. Na pocetku snimka su se dve devojcice predstavile. Taman kada sam pomislio da ce jedna devojcica reci ime i prezime moje simpatije, rekla je neko drugo. To nije bila moja simpatija.

  • Sanovnik

   Dule, Imate potrebu za bliskošću Vaše simpatije, pa se u Vašem snu to odigrava metaforički tako što vidite simpatiju i tamo gde ona nije. Moguće je da ste idealizovali osobu koja Vam se dopada. Devojčice u snu mogu biti simbol potisnutih želja ali i predznak rešenja nekog problema.

 96. Slobo

  Sanjao sam devojku koja mi se svidja. Skoro potpuno gola je skocila u more sa visoke odskocne daske. Sve je to snimala. Zatim je izasla iz mora i namestila kameru. Rekla je da je zadovoljna skokom i opet je skocila potpuno gola u more i izasla. Bio sam razocaran njenim ponasanjem.

  • Sanovnik

   Slobo, Moguće je da Vas je razmišljanje o devojci koja Vam se sviđa dovelo do toga da je sanjate. Verovatno na nesvesnom nivou ne želite da se razočarate ali Vam se ipak nešto u njenom ponašanju na javi ne dopada.

 97. Milan

  Sanjao sam da me je neka devojka dodirivala po intimnim delovima preko cebeta jer sam je nagovorio. Trudili smo se da drugi ne vide, ali mislim da jesu.

  • Sanovnik

   Milan, Budite oprezni jer biste se mogli naći u nezavidnoj situaciji koja bi mogla da Vas iskompromituje.

 98. aleksa

  Sanjam da pečem ribu različite veličine,ima ih veoma krupnih.

  • Sanovnik

   aleksa, Od davnina se veruje da riba u snovima predstavlja brigu. S' obzirom da ste sanjali da pečete ribu, očekujte razrešenje različitih briga uskoro. Možete se nadati i rešenju nekog većeg problema koji Vas muči.

 99. Dragana

  U koliko predhodnih dana kupujete ili razmišljate o sanjanoj stvari(GAĆE)DA LI TUMAČENJE SNA VREDI?

  • Sanovnik

   Dragana, Smatra se da takav san nema nekog prevelikog značaja. Gaće mogu biti predzak nekog dobitka na ljubavnom ili poslovnom planu.

 100. Milena

  Sanjam nocas da veliki kamion pada na moju kucu. U strahu pokusavam pobijeci moj otac( davno umro0 isprecio se ispred mene i ledjima me gura nazad neda mi pobijeci. radnja se dogadja u dnevnoj sobi, ali kamion nisam vidjela ali znam da se to dogodilo. 63FZ. Molim odgovor. hvala.

  • Sanovnik

   Milena, S' obzirom da kamion služi za transport robe ili tereta, u snovima ima simboliku težine, to jest "natovarenost" brigama. Moguće je da ste pod stresom u ovom periodu i da možda čak ne vidite jasno situaciju u kojoj se nalazite. Moguće je da niste svesni da dok Vi rešavate neki problem, možete upasti u drugu nepriliku. Kuća simbolizuje Vašu sigurnost. Imajte vere u sebe, jači ste nego što mislite, a na to ukazuje i Vaš otac kao Vaš zaštitnik u snu.