Izaberite početno slovo ključnog pojma Vašeg sna

Pristupate misterioznom i fascinantnom svetu snova gde se pravila realnosti ne mogu primeniti. Iskreno se nadamo da će Vam Svet Snova pomoći da izgradite bolji osećaj kada su snovi upitanju i pruži Vam znatno bolje razumevanje istih. Apsolutno smo posvećeni traganju ključa koji bi Vam pomogao pri interpretaciji značenja onoga što sanjate. Razumevajući svoje snove, imaćete bolju perspektivu.

Shvatamo da su Vaši snovi jedinstveni. Ni jedna druga individua ne može imati Vašu pozadinu, Vaše emocije ili Vaše iskustvo. Svaki san je povezan sa Vašom sopstvenom „realnošću“. Stoga, u interpretaciji snova su trenuci iz Vašeg privatnog, poslovnog života i Vaša iskustva od velike važnosti.

Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh. To je ono što Vas snabdeva energijom pri čijem posedovanju imate bolji pogled na sebe pri istraživanju onoga što je duboko u Vama. Dakle ostanite ovde neko vreme – istražujte, otkrivajte, zabavite se i saznajte šta kriju VAŠI SNOVI!

Iz navigacionog menija na vrhu stranice izaberite početno slovo ključne reči Vašeg sna! Pronađite njegovo tumačenje, ili to učinite na još jednostavniji način: ukucajte u pretragu željenu reč, a zatim će se na stranici pojaviti njen opis, a samim tim i interpretacija onoga što ste sanjali.

 1. Petar

  Sanjao sam havarisan sopstveni automobil.Prvo malo havarasin,a onda skroz ,ali nisam ja vozio ni prvi ni drugi put.Automobil je samo korišten bez mog odobrenja,nije ukraden.

  • Sanovnik

   Petar, Verovatno ste prepustili drugima da odlučuju umesto Vas i ne dopada Vam se ishod. Ne dozvolite da Vam drugi nameću svoje stavove, budite odlučniji i preduzimljiviji. Ukoliko Vam se nešto ne dopada, reagujte nemojte biti nemi posmatrač.

 2. Miki

  Sanjao sam da sam veren i da se selim u drugi grad. Nije mi drago sto se selim. Pojavljuju se i stari drugovi sa kojima se vise ne druzim.

  • Sanovnik

   Miki, Moguće je da prolazite kroz period promena i da se teško prilagođavate. Verovatno često razmišljate oprošlosti. Nostalgični ste. Takođe, moguće je da niste spremni na obaveze koje Vam se nameću.

 3. Zoran

  Sanjao sam da setam sa drugom iz osnovne skole. Pojavio se pas koji se sprema da me napadne. Napao sam ga i ujeo me je. Drug ga je udarao i pas se uplasio. Razmisljam da li da idem kod doktora jer ugriz nije bio jak. Pre toga smo sreli neku devojku koja mi se u snu svidja.

  • Sanovnik

   Zoran, Obratite pažnju da ne povredite dragog prijatelja. Moguće da ćete se naći u neobičnoj situaciji, možete pogrešno protumačiti nečiju dobru nameru, moguć je nesporazum. Ukoliko odreagujete neadekvatno, očekujte burnu reakciju.

 4. Nemanja

  Sanjao sam da je moguci uzrok ozbiljnih zdrastvenih problema jednog poznanika to sto jede sladoled.

  • Sanovnik

   Nemanja, Verovatno mislite da je ljubav mogući uzrok svih nevolja i suzdržavate se prepuštanju emocijama.

 5. ana

  Jako sam zabrinuta..prvi san sanjam da setam a jednim momkom meni nepoznatim na javi I da mi se bas svideo bio je moj tip muskarca I on zeli da seta sa mnom i poce da peva pesmu o mom imenu I meni se kosa zaplete u grane drveca.Drugi san sanjala da sam se tusirala I bila se zabrinula her sam skvasila 3 peskira I krijem da majka ne vidi mokre peskire mama krenula da mi dolazi u susret a ja mislila da je umrla jer je dugo nije bilo..

  • Sanovnik

   ana, Moguće je da ste po prirodi stidljivi i da će Vas zbog nekog postupka biti sramota. Izbegavajte svađe i rasprave. Bez brige, ni prvi ni drugi san nemaju negativnu konotaciju.

 6. JElena

  Sanjala sam kako nosim nekog patuljka u potrazi za lekarom i kako nailazim na neke rome koji piju pivo. Jednom pozli i pocinje da povraca krv. U jednom trenutku malo te krvi pada i na moje stopalo. Oni trce kod doktora a ja odlucujem da ih pratim kako bih pomogla patuljku.

  • Sanovnik

   JElena, Moguće je da ćete biti prijatno iznenađeni nekom situacijom i da ćete uspeti neočekivano da rešite probleme. Ne bi bilo loše da proverite svoje zdravstveno stanje.

 7. maja

  Sanjala sam princa kako se zaljubio u mene I kako se vencavamo istovremeno se cudila jer sam mislila da je zauzet.

 8. Vukota

  Sanjao sam kako sam zagrlio majku, rekao joj da je volim, plačući pritom.

  • Sanovnik

   Vukota, Moguće je da ste zabrinuti za svoju majku ili ste se iz nekog razloga raznežili i potrebna Vam je njena podrška. Takođe, moguće je da ne provodite dovoljno vremena sa majkom i da imate potrebu za većom bliskošću sa njom. Možda mislite da niste adekvano postupili u datom momentu i to se podsvesno odrazilo na Vaš san. Bez brige budite, posvetite više pažnje majci, obradujte je nečim i osećaj teskobe će nestati.

 9. anita

  cediti gnojave bubuljice na nosu,bilo ih je po celom nosudrugi san je, da sam bila kod doktorice na pregled, i da sam samoj sebi dala neku iglu u paalac od prsta

  • Sanovnik

   anita, Moguće je da ćete biti ljuti ili da se ne osećate dobro zbog situacije u kojoj se trenutno nalazite. Imate strah da pokažete Vašu mentalnu snagu da ne biste povredili nekoga, pa imate veliku dozu samkontrole i pravite se da Vam nije baš najjasna suština.

 10. Ljubomir

  Sanjao sam kako sedim u stanu sa jednom osobom, napolju je bio lep dan, i ta mi osoba saopštava da ću živeti do 43 godine, ja sam tu vest lepo primio i bio radostan zbod toga.

  • Sanovnik

   Ljubomir, Ovakav san može biti veoma upečatljiv i uznemirujuć. Moguće je da žudite za promenom u životu. Verovatno se nalazite na raskrsnici, menjate navike ili prolazite kroz neku vrstu tranzicije. Ovo može biti najava novog početka.

 11. Elizabeth Novakovic

  SANJALA SAM MAJKU U DUGACKOM BORDO KAPUTU, (MAJKA JE UMRLA PRE 2 GODINE)

  • Sanovnik

   Elizabeth Novakovic, Ovakav san jasno ukazuje na to da Vam majka jako nedostaje. Bordo kaput može biti najava neke promene. U zavisnosti od toga da li je kaput nov, lep ili Vam se nije dopao u snu, možete odrediti kakvu promenu možete da očekujete. Budite oprezni kada su Vaše tajne u pitanju. Svakako, zapalite sveću majci ili joj na drugi način odajte pomen, u skladu sa Vašom verom.

 12. Nenad

  Sanjao sam da mi se pojavljuju iste fleke na garderobi. Mama kaze da se to desava jer mi otpadaju dlake. Baba se zali kako nema kantu za smece. Rekao sam da cu kupiti. Mama je rekla da ce ona kupiti.

  • Sanovnik

   Nenad, Moguće je da pravite iznova iste greške ali da to ne radite namerno. Verovatno prolazite kroz period promena. Imate podršku porodice, naročito majke koja često preuzima odgovornost na sebe.

 13. Djole

  Sanjao sam da je kod mene organizovana proslava. Tata mi govori da nesto moram prevesti kolima. Neki momci, veliki zenskarosi, nisu zadovoljni koliko su placeni. Receno nam je da su uvek jako dobro placeni. Rekao sam mami da bi bolje bilo da imam noz kod sebe. Uzeo sam noz. Slozila se. Nastala je frka. Jedan od onih zenskarosa je uhvatio mog tatu za vrat. Izvadio sam noz pa je ovaj pobegao. Pojurio sam za njim. Njegov drug vadi veci noz, pa sam ja pobegao.

  • Sanovnik

   Djole, Moguće je da ste opterećeni nekom situacijom koja nije povoljna za Vas. Nešto ćete morati da "premostite". Moguće je da mislite da Vaše okruženje nije zadovoljno Vašim učinkom ili smatrate da u nekom segmentu koji je za Vas važan niste dovoljno dobri. Izuzetno je važno da znate kako da reagujete, imate podršku porodice.

 14. Danijela

  sanjala sam san u kojem sam vidjela osobu koji mi se sviđa kako se ljubi sa jednom mlađom curom on ima 44 g ona 33 kao ona radi s njim, inaće smo se posvađali i dosta ignorira našu komunikaciju, ne oprašta mi,ta osoba u snu ima crnu kosu dugu vezanu u rep, on je ne grli ali je ljubi , bojim se da je gotovo između nas i da on je sada u vezi s tom ženom,ne znam koju simboliku mi ukazuje ovaj san?

  • Sanovnik

   Danijela, Bez brige budite, ovaj san jasno ukazuje na Vašu zabrinutost. Iz te zabrinutosti Vaša podsvest konstruiše događaj koji je malo verovatno da se zaista i odigrava na javi. Verovatno ste preokupirani mislima o osobi koja Vam se sviđa.

 15. c-89

  Sanjalka sam moju drugaricu da je jako, jako, jako mrsave i nosi crnu lepu haljinu sa cipkom?

  • Sanovnik

   c-89, Moguće je da Vaša drugarica prolazi kroz neke teške trenutke i da ste zabrinuti za nju. Ukoliko nije tako, Vaša drugarica bi mogla biti tužna u skorije vreme. Crna odeća simbolizuje tugu.

 16. Брђанин

  Поштовани, замолио бих Вас за тумачење једног дословно гадног сна, који сам сањао. Сањао сам инцест, односно да сам имао полни однос са сестром. Био бих Вам захвалан на одговору.

  • Sanovnik

   Брђанин, Ovakav san može biti veoma uznemirujući. Verovatno se osećate nesigurno i imate potrebu za zaštitom bliskih ljudi. Ovakvi snovi mogu imati veze i sa rešavanjem nesuglasica, prihvatanjem, kao i dubokim opraštanjem.

 17. maja

  sanjala sam s majkom kao trgujem nesto u prodavnici I ona nesto meri I ona se cula pre sa nesto sa bivsim na telefon s kojim sam se bas na ruzan nacin rastala I ja se odvojila bivsi prisao ja ga poznala I javio se fino I pitao jesam li kupila neki sporet ja rekoh ne treba mi sporet grijem se ovako...drugi san sanjala castili nas s posla da idemo za ITaliju

  • Sanovnik

   maja, Sve će doći na svoje mesto i nepravda će biti ispravljena kada su emocije u pitanju. Najverovatnije ćete biti zadovoljni razvojem situacije u narednom periodu.

  • Sanovnik

   maja, Moguće je romantično poznanstvo sa muškarcem koji će Vam iskazivati nežnost i pažnju i pored kojeg ćete se osećati kao princeza.

 18. marija

  Sanjala sam miša u decijoj sobi, a prvo mi se ucinilo da je pacov. Uhvatili su ga živog i hteli da mi pokažu, vrištala sam i nisam želela da ga vidim jer se plašim miševa

  • Sanovnik

   marija, S' obzirom da se na javi plašite miševa, ovaj san bi mogao da najavljuje neku štetu koju ćete pretrpeti. Moguće je da nemate dovoljno snage da se izborite sa nekim problemom.

 19. Gojko

  Sanjao sam da se odrzava vencanje. Ranije sam se zakacio sa mladozenjinim bratom jer je istukao mog tatu. Tati sam rekao da je kukavica. Sa drugovima stizem kod mladenaca u stan. Prolaz do njih je jako uzak. Ulazim sa sestrom. Sestra zove i upozorava mladozenjinog brata da bih ga mogao ubiti. Naljutilo me sto ga je upozorila i tako ga spremila za okrsaj.

  • Sanovnik

   Gojko, Moguće je da se nalazite na prekretnici i da niste spremni na promene koje nailaze. Takođe, moguće je da osećate neku vrstu teskobe ili ljutnje ili ste neprijatno iznenađeni nekim postupkom Vaših bližnjih. Uzak prolaz može biti simbol Vaše sposobnosti da napredujete.

 20. Aleksa

  Sanjao sam da sam na obali. Veci krokodil je pojeo jako malog jer je uginuo.

  • Sanovnik

   Aleksa, Kod Vas postoji podsvesni strah od promena. Moguće je da ste primorani da donosite odluke u skladu sa mišljenjem okoline. Verovatno imate konkurenciju, pa obratite pažnju na poslovne poteze.

 21. JElena

  Sanjala sam da stojim u nekom toru i prvo ulazi malo jare a zatim crni medvedic koji mi se unosi u lice

  • Sanovnik

   JElena, Iako je jare lepo i nežno mladunče, ipak kao simbol u snu može predstavljati neki Vaš propust. Vodite računa da ne povredite nekog koga volite. Medvedić takođe može biti simbol neadekvatnog ponašanja, bilo Vašeg ili nekog ko Vam je važan.

 22. Astronaut

  Sanjala sam da sedimu u kolima, otvorena vrata i gledam u nebo. Na nebu vidim astronauta kako lebdi između Meseca i Sunca. Potom silazi, dolazi do mene, fascinirano ga pitam šta mu se više sviđa,on mi odgovara Sunce i potom odlazi.

  • Sanovnik

   Astronaut, Veoma ste kreativni i maštoviti. Pred Vama je veliki poslovni uspeh i sreća u svemu što započnete. Očekujte lepe vesti.

 23. hitnoo

  Postovanje,sanjala sam lava, moj decko me nosio na ledjima i vidjeli smo lava, potrcali smo ispred moje kuce kao ispod neke nastresnice i krenuo je prema nama,moj decko mu je bacio nesto da jede i nije nam vise prilaziodrugi san je..sanjala sam svoj polni organ,uzasno je izgledao,sav u nekim ranama i krastama,mnogo neuredno...sta bi to znacilo, hvala Vam

  • Sanovnik

   hitnoo, Lav u snu može biti simbol dominacije i snage. Ipak, trebalo bi da budete oprezni u komunikaciji, jer bi Vas iskrenost mogla koštati, a posledice Vaših reči bi mogle biti nemerljive. Drugi san može značiti da ste nesigurni u sebe i preosetljivi.

 24. Mirsada

  Sanjati nekog ko ima dugu crnu kosu da ima kratku i svetlu kosu?

  • Sanovnik

   Mirsada, U narodu se veruje da kosa u snu između ostalog predstavlja brigu. Osoba koja na javi ima dugu kosu, a u Vašem snu kratku će se osloboditi neke brige i promeniti način razmišljanja i pogleda na svet.

 25. maja

  Srecni praznici I puno hvala...najbolji ste...Sanjala sam da me davi jedna zena koja inace gata zove se Zeljka I ja se idbranim I probudim iz sne. Drugi san sanjam bivseg potencijalnog kako peva pesmu natoci za njene oci samo pitaj. Treci San sanjam pesmu moje najdraze najbolja sam kad je tebi najteze...

  • Sanovnik

   maja, Moguće je da ste preokupirani objektom svoje želje. Takođe, verovatno ste nostalgični i često razmišljate o prošlosti. Čućete vesti koje će Vas obradovati.

 26. Neso

  Prvi san. Mama mi govori da su mi po nosu izasli neki plihovi. Ali mi nisu izasli. Drugi san. Mama otvara vrata moje sobe i govori mi da je dijagnoza bila tacna.

  • Sanovnik

   Neso, Nos u snu može biti simbol ljubavne avanture ali i radoznalosti, a plikovi označavaju ljutnju. Prvi san se može tumačiti kao znatiželja Vaše majke, ali i moguće nesuglasice. Moguće je da ste zabrinuti, ali nemate pravi razlog za to. Oslonite se na sebe i jačajte samopouzdanje.

 27. ana

  sanjala sam momka kog znam iz vidjenja, pogleda me cesto, sanjala sam da igram s njim tijelo uz tijelo i osetila sam bas veliku privrzenost. Momak je inace slobodan

  • Sanovnik

   ana, Moguće je da Vam se podsvesno dopada momak iz viđenja. Vaš san može da bude najava romantičnog odnosa sa momkom kojeg ste sanjali.

 28. Aleksa

  Sanjao sam da sam se video sa drugom koga nisam video godinama. Trazio je da mu pozajmim 50 evra. Nakon sto sam razmislio, rekao sam da cu mu doneti sutra. Rekao sam i da mi je promet na poslu opao sa 80.000 na 50.000 i da nemam vise veliku platu. On ce cudio i da sam imao veliku.

  • Sanovnik

   Aleksa, Novac u snovima može simbolično predstavljati Vašu sposobnost ostvarenja različitih ciljeva. Moguće je da se ne osećate dovoljno komotno i slobodno. Budite pažljivi kada su troškovi u pitanju.

 29. Балша

  Поштовани, сањао сам високу планину са снежним врхом. Што то значи?

  • Sanovnik

   Балша, Ostvariće Vam se planovi. Bićete uspešni u svim poslovima. Veoma pozitivan simbol u snovima.

 30. C.J.

  Sta znaci kada te uplasi veliki crni pas koji se problizava, ali na kraju me nije napao, cak sam ga zatvorila u neki napusteni magacin i otisla.

  • Sanovnik

   C.J., Snovi o psima mogu imati različita tumačenja u zavisnosti od toga šta osećate prema njima na javi. Ovo bi moglo da znači da imate moć da "pripitomite" i "divlje srce" ali bi moglo da bude i opomena da vodite računa o svojim prijateljima. Tačnije, neko od Vaših prijatelja bi mogao da odreaguje suviše burno ili bi Vas iskrenošću mogao uplašiti, nemojte mu okrenuti leđa zbog toga. I na kraju ovo bi moglo biti najtačnije tumačenje: moguće je da ćete čuti vest koja će Vas u prvi mah uplašiti, a kasnije Vam i neće biti toliko važna.

 31. Zoran

  Sanjao sam da imam zenu i malog sina. Dete je uznemireno. Planiramo da ga vodimo kod psihologa. Kada dete pokaze nesto rukom, na zidu se pojavi senka srednjeg prsta (vulgarno). Prvo smo mislili da to pokazuje moj otac. Ali smo shvatili da smo pogresili. Izgleda da je dete zaposeo duh pa smo se uplasili.

  • Sanovnik

   Zoran, Ovakav san može ukazivati da ste opterećeni nekog brigom i da osećate teret obaveza. Takođe, moguće je da imate strah od odgovornosti, a na nesvesnom nivou i strah od zasnivanja porodice.

 32. Pedja

  Sanjao sam da sam slucajno na internetu naisao na spot pesme koji je kao snimljen u mestu u kom zivim. Pokazujem ukucanima, ali oni ne veruju posto neke ulice izgledaju drugacije, modernije. Ali je jasno uocljiv stadion i okolina. Pojavljuje se i snimak nekog crnca atleticara. Zatim su izbori. Svi politicari upozoravaju nekog Luku da nam ne radi o glavi. I ako ce raditi o necijoj, neka radi o svojoj.

  • Sanovnik

   Pedja, Mogući su poslovni uspesi u narednom periodu. Oslonite se isključivo na sebe i na svoju intuiciju. Moguće je da ste zainteresovani za političku situaciju u zemlji i da ste ovakav san sanjali nakon vesti, ako to nije slučaj, verovatno ćete se naći u društvu koje Vam neće prijati.

 33. Mima

  Sanjala sam da neko na moje oči otima mog sina u nekoj skandinavskoj zemlji 3 dana pošto smo došli da živimo i radimo,ali bez mog muža samo sin i ja,niti znam jezik niti gde da idem, i kao dođem u udruženje Srba i oni mi kažu da se to baš često dešava i da će mi pomoći jedna baka, jer ako ona ne uspe ona sam u teškom problemu.I pojavljuje se starica tipa 90 godina, pogurena,jedva hoda i tu sam se probudila. Bukvalno sam plakala i u snu i na javi, jedva me je muž probudio.

  • Sanovnik

   Mima, Moguće je da ste zabrinuti za sina i da ste se opteretili nekim problemom. Otmica je čest simbol stresa u snovima. Pokušajte da se opustite. Starica u snovima je simbol mudrosti. Verovatno prolazite kroz turbulentan period iz kojeg ćete izaći mudriji i staloženiji.

 34. ana

  sanjala sam sveca uoci slave sv. Nikole, pricao sa mnom i savetovao me oko stvari koje su se desavale na javi.

  • Sanovnik

   ana, Ovaj san znači da ste na neki način zaštićeni. Trebalo bi da upalite sveću namenjenu svecu kojeg ste sanjali, kao i sveću za Svetog Nikolu. Ukoliko ste zapamtili savete, primenite ih na javi.

 35. Sonja

  Sanjala sam da se nalazim u jedna kucica , planinska brvnara ... ali ne luksuzna vec jako obicna gde je bila jedna cesma ... pustam vodu is cesmu o vidim iz cese tece mutna voda, kako kalava , kafeno crvena ... moj brat lezi pored cesme u krevetu i on je posegnuo i zatvorio cesmu ... nakon toga vidim kako se voda u jednog dela gde je tekla izbistrila se i moj brat je stavio nogu .... i pokazao mi da vidim da nije matna ...

  • Sanovnik

   Sonja, Ovaj san je pun simbola i može se tumačiti na više načina. Jedan od njih bi mogao biti: Po prirodi ste skromni i povučeni i ne vidite jasno situaciju u kojoj se nalazite, potrebna Vam je snaga i pomoć nekog od bližnjih da steknete sigurnost i samopouzdanje. Mutna voda može biti simbol negativnih emocija. Drugo tumačenje bi moglo biti da u skorijoj budućnosti možete očekivati novac. Vodite računa o zdravlju.

 36. Inana83

  Sanjala sam kao da na tvu gledam s mamom poznatu voditeljicu , kako u krilu drzi bijelog psa i ceslja ga u nekoj sobi sa crvenim starinskim cilimom po kojem je bilo puno bijelih dlaka i da sam prokomentarisala s mamom kako je taj cilim pun dlaka, a onda vidim sebe kako bosa hodam po tom cilimu da bih dosla do prozora i to kao da je u mojoj sobi.. Onda vidim sebe da sjedim za velikim trpezarijskim stolom sa jos dvije zenske osobe , koje su kao meni rodice ili poznanice i snjima pricam , a onda vidim mislim da je to bila moja tetka kako ispred mene i te osobe sto je sjedila preko puta mene na sto spusta malu posudicu sa solju , i ta zenska je umocila mali prst u tu so i pojela je , a zatim je uzela jos i ja sam joj se cudila sto to radi.. Onda vidim sebe da sam u kuhinji i hocu da istjeram neku bubu, uzimam sprej i spricam je , a ona je podivljala i pocela da leta oko mene , otvaram balkon da bih ona izasla i ja izlazim na balkon , noc je i prvo sto ugledam je svjetla na aerodromu ( jer zivim bliztu aerodroma) a onda vidim ispred zgrade mali filharmonijski orkestar i poredane stolice isspred ulaza do mog i tu je bilo jos ljudi , nisam cula muziku , ali sam vidjela da su svi skoro izasli na prozore i balkone da vide o cemu se radi, jer kao da je to neka osoba priredila za nekoga, a ja sam pozurila u sobu da kazem mami i pitam je zna li iona nesto o tome .. Glupi snovi , ali sigurna sam da imaju bar neku simboliku...

  • Sanovnik

   Inana83, Postoji razlika između svakodnevnih snova i onih intenzivnih koje proživimo izuzetno snažno, od kojih se uplašimo ili ostave jak utisak na nas dugo nakon buđenja. Snovi koje ste opisali nemaju posebnog značaja, osim što u svakom postoji simbolika prilike koju ne bi trebalo da propustite. Moguć uspeh ili ostvarenje želje.

 37. anabela

  Ja sam sanjala da sam izgubila nevinost sa nepoznatim momkom u nekoj ordinaciji i da sam htela reci nekome za to da je napokon gotovo ali tog nekog nije bilo na tom mestu.

  • Sanovnik

   anabela, Moguće je da na javi osećate pritisak i da mislite da bi trebalo da uradite nešto veoma lično i važno zbog okoline, a ne zbog toga što Vi tako želite i osećate. Nemojte raditi nikad ništa na silu, velike su šanse da budete povređeni i razočarani. Takođe, u Vašem snu se sve odvija u ordinaciji, sa nepoznatim momkom, što nikako nije dobar znak. Vodite računa o sebi i o svom zdravlju, Vaša podsvest Vas upozorava na to.

 38. milena

  sanjala sam kako s jednom poznanicom listam sliku gde sam s bivsom simpatijom u koju sam se razocarala.

  • Sanovnik

   milena, Slika je zaleđen trenutak u vremenu i predstavlja žal za prošlim vremenima. Moguće je da ste razmišljali o simpatiji u prethodnom periodu, ali je moguće i da ste definitvno stavili tačku na tu priču.

 39. Folk

  Vec dva puta sam sanjala da sam na velikoj visini, bojim se i neprijatno mi je. Prvi put sam bila na nekoj visokoj zgradi, a drugi put na nekoj nedefinisanoj visini.

  • Sanovnik

   Folk, Strah od visine u snu može da znači da ne verujete u sebe dovoljno i da imate strah od uspeha. Takođe, vrlo je moguće da ste blizu ostvarenja nekih ciljeva.

 40. Lazar

  Sanjao sam da sa drugaricom iz srednje skole koju nisam video nekoliko godina jedem jako velike kisele krastavce i da sa tatom igram fudbal na kompjuteru kod nas kuci. Na tabeli smo pri vrhu. Vece su sanse da ja pobedim. I iako pobedim verovatno cu zavrsiti prvi na tabeli. Ona zivi u stanu u kom sam ja nekada.

  • Sanovnik

   Lazar, Ovakav san ukazuje na nostalgiju koju osećate. Verovatno se rado sećate stana u kojem ste nekada stanovali, kao i perioda iz srednje škole. Povedite računa o imunitetu, koseli krastavčići mogu biti najava zdravstvenih problema ili neke teskobe.

 41. Vojislav

  gledao sam na san kako drugi čovjek ubaja zensku osbu u vrh čela.

  • Sanovnik

   Vojislav, Ovaj san može ukazivati na to da potiskujete bes prema nekome. Moguće je da ste bili nervozni u proteklom periodu.

 42. Doktor

  Sanjao sam da je doktorica kod mene kuci. Nakon kontrole stopala i shvatanja da su mi nokti uredno oseceni, rekla mi je da ne zna sta mi je. Onda je shvatila da imam upalu krajnika. Prepisala mi je lek. Zatim sam na putu prema kuci. Cujem glas mame koji govori da mi je to zbog nervoze.

  • Sanovnik

   Doktor, Moguće je da ste nervozni ovih dana i da podižete visoko svoje odbrane. Nepoverljivi ste ali i vredni i sistematični. Vodite računa da u ljutnji ne kažete nešto zbog čega biste se mogli kajati.

 43. sonja

  Sanjala sam bivseg momka kako se obradovao meni i mojoj bebi,a yatim me u nastavku sna napao nepoynat covek od koga sam bezala bez bebe

  • Sanovnik

   sonja, Moguće je da ćete rešiti neki problem u vezi sa bivšim momkom. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima, da ne upadnete u neprilike.

 44. Mirsada

  Pozdrav sanjala sam da sam na livadi i noga mije malo upala u udubljenje na livadi i ja sam pala na ledza .Onda sam pozvala mog supruga dami pomogne da ustanem .Kada je on stigao tacno do mene gdje lezim propala je zemlja i otvorila se veca rupa i prvo sam ugledala malu krticu pa onda ogromnu.Najedanput se nasla na livadi i posla prema meni ja govorim muzu da mi pomogne on kaze ubije a meni je zao jasam je samo osamarila i probudila sam se

  • Sanovnik

   Mirsada, Budite oprezni prilikom donošenja odluka. Izbegli ste opasnost, ali je potreban dodatan oprez. Moguće je da ste bili ljuti na nekoga, dan uoči sna.

 45. NOVI SAD-1987

  Sanajo sam, kako sedim pored starog računara i novog računara, i uproređivao sam ih, bio sam veoma uzbuđen (u pozitivnom smislu) što sam dobio novi računar.

  • Sanovnik

   NOVI SAD-1987, Očekuje Vas neka promena na poslovnom ili u emotivnom planu. Svakako ćete biti zadovoljni promenom. Moguće je da ulazite u novi, zreliji period. Možete dobiti vredan poklon.

 46. Boro

  Sanjao sam da sam konobar u kaficu u kom sam pre radio.

  • Sanovnik

   Boro, Moguće je da preispitujete svoje poslovne odluke i da Vam je potrebna promena. Takođe, moguće je da imate neku vrstu nostalgije i da ste okrenuti prošlosti.

 47. Milos

  Setam sa dva nekadasnja druga. Zatim mi prilaze tri devojke. Jako su se obradovale. Trebalo mi je malo vremena sa shvatim ko su. Isao sam sa njima u skolu.

  • Sanovnik

   Milos, Moguće je da ste potpuno zanemarili svoju detinju stranu i da ste pomalo usamljeni. Ukoliko ste u prilici, pokušajte da stupite u kontakt sa starim prijateljima, biće im drago.

 48. Inna

  Sanjala sam razgovor sa starijom nepoznatom zenom. Zatim sam sanjala da razgovaram telefonom sa zenom koja predvidja buducnost i koja mi kaze - ne ocekuj nista dobro od svoje okoline, hocu da je pitam jos nesto, ali se veze prekine.

  • Sanovnik

   Inna, Iz nekog razloga ste uplašeni i nepoverljivi prema ljudima iz Vaše okoline. Vaša podsvest Vam možda skreće pažnju na neke osobe koje i nemaju baš dobre namere prema Vama. Ne poveravajte se svakome.

 49. Ivan

  Sanjao sam da sam sa nekom zenom iskopao nesto na tudjem zemljistu. Zatim mi neki covek pokazuje kako da savijam papir. Sa tim papirom radim nesto na svojoj kuci zajedno sa tetkom. Nesto sam srusio pa je pocela da curi voda. Pokupio sam. Taj covek me je platio. Mama mi govori da su vlasnici onog zemljista nekoga pre par godina izboli nozem i da trebam biti oprezan. Rekao sam da me nista ne zanima i da bih trebao poceti nositi noz.

  • Sanovnik

   Ivan, Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti za svoju egzistenciju. Izbegavajte nepotrebne troškove. Takođe, izbegavajte sukobe svake vrste, moguća je svađa.

 50. Pedja

  Sanjao sam da sam na nekom vencanju. Neko prica da je odlicno isplanirano. Navodi zasto je tako dobro i kako je to uspelo.

  • Sanovnik

   Pedja, Moguće je da imate strah od odgovornosti ali i od upuštanja u ozbiljnu vezu. Smatrate da je za kvalitetan emotivan odnos potrebno mnogo truda i napora. Moguće je da nesvesno odbacujete nekoga ko Vam se dopada.

 51. kina

  sanjati pokojnog dedu, njegove slike okacene na zidu, a u tu sliku kao da je ziv i kasljao je,a bila je samo njegova glava na slikama...kasnije sam plakalasanjati u istom snu prijateljicu koja zaliva cvece, i pokazuje mi kako je kupila crvenu jaknu i crvenu torbu

  • Sanovnik

   kina, Očigledno je da Vam nedostaje deda. Trebalo bi da upalite sveću ili da mu na drugi način odate pomen u skladu sa verom. Čućete radosne vesti, očekujte lepe događaje.

 52. Kristijan

  Sanjao sam da me neko proziva. Odlucio sam da se osvetim. Nije se zavrsilo kako sam ocekivao. Vetar ih je sve oduvao.

  • Sanovnik

   Kristijan, Vaši problemi bi neočekivano mogli da se reše sami od sebe. Moguće je da vidite problem tamo gde ga nema. Očekujte pozitivne okolnosti u narednom periodu.

 53. Inana83

  Sinoc sam sanjala cudan san , ali se nazalost ne mogu svega sjetiti .. Kao da sam bila negdje u inostranstvu . Sa mnom je bila jedna zena , ne znam tacno ko , ili moja tetka ili baka , ne sjecam se , i neki muskarac , koji je bio politicar.. Kod sebe sam imala neki novac , zamotan u papiru. U jednom papiru je bio moj novac , koji mi je sestra dala kao dzeparac , nekih 150 KM , a u drugom papiru, je bilo mnogo vise novca.. Odjednom se sa tom zenom i tim muskarcem nadjem u nekoj prostoriji , gdje se nalazila gatara koja je gledala u dlan.. Taj muskarac je prvi otisao kod nje , a ta zena mi je tvrdila kako ta gatara , fantasticno pogadja sudbinu i buducnost , gledajuci iz dlana i da to naplacuje nekih 100 KM.. Ja sam htejla takodje da mi gleda u dlan , a onda sam shvatila da sam ostala bez novca i bez tog dzeparca i bez tih velikih para ... Panika me je uhvatila i shvatila sam da sam zapravo pokradena , jer je cijelo vrijeme taj novac bio kod mene , i pitala sam se kako je to moguce i kako cu sestri reci da novca vise nemam .. Vadila sam stvari iz torbice ,ali novca nije bilo .. Pitali su me da ga nisam ostavila u hotelu , ali ja sam znala da nisam .. Gatara je izasla iz prostorije, bila je to neka zena crne duge kose , koja me je uvjeravala kako ce sve biti uredu, a ja sam panicarila , onda sam na velikom prozoru iza nje ugledala okrugao pun mjesec .. Sta mi znaci san ?

  • Sanovnik

   Inana83, Pripazite da ne budete obmanuti ili žrtva neke prevare. Povedite računa o materijalnim stvarima. Moguće je da ste rasejani u ovom periodu. Simbolika okruglog, "punog" meseca je jasan pokazatelj ispunjenja neke Vaše želje.

 54. Suzana

  Sanjala sam da su neki mom malom sinu izvadili zub. Vukli su za konac koji je bio vezan za njegov zub, pa mu je ispao. Ne secam se dali je bio zdrav zub. Koliko se secam, nije ga bolelo i bio je nasmejan. Sta to znaci? Hvala unapred.

  • Sanovnik

   Suzana, Ovakav san nosi pozitivnu simboliku i jasno ukazuje na to da će Vaš sin u bliskoj budućnosti doživeti pozitivne promene.

 55. ana

  sanjala sam dosta izmeta svog zute boje , bas, da sam se olaksala...i onda pored sanjam oca od decka koji je trebalo da se ozeni sa mnom, danas ga sretam (oca od tog decka) i on me ignorise, ne javlja se uprkos sto sam se ja tiho javila.

  • Sanovnik

   ana, Očekujte veliki materijalni dobitak. Okušajte se u igrama na sreću. Moguće je da će Vam ljudi zavideti, svakako je ovo san sa pozitivnom simbolikom.

 56. Ivan

  Sanjao sam da sam ucestvovao u pucnjavi jer je neko otimao nekoga. Pucao sam iz pistolja. Lose sam pucao jer mi pistolj nije dobro lezao u ruci. Nisam nikoga pogodio. Nije ni on mene. Rekao sam da cu krenuti vezbati. Zatim ucestvujem u kvizu i dajem tacne odgovore.

  • Sanovnik

   Ivan, Bićete pomalo nesigurni i na nekoj vrsti ispita u životu. Ishod će svakako biti pozitivan. Takođe, čućete vesti koje će biti od velikog značaja za Vas.

 57. Dusan

  Sanjao sam da je dosla velika voda ja otisao na pecanje i hvatam krupnu ribu i to lepa

  • Sanovnik

   Dusan, Ovaj san najavljuje lep period koji je pred Vama. Bićete preplavljeni pozitivnim osećanjima ali ćete i imati veliki dobitak. Uspeh na poslovnom i emotivnom planu.

 58. hejj

  sanjati nepoznatu bebu kako je drzim i dajem joj iz bocice da pije mleko, i kasnije sam sanjala sestru u jako zutoj jakni i imala je zute pramenove, koje inace nema..i sta znaci jesti razne torte

  • Sanovnik

   hejj, Svi simboli iz Vašeg sna najavljuju predstojeći period, pun srećnih okolnosti, kako za Vas, tako i za Vašu sestru.

 59. specijalac

  pozdravljam. Sinoc sam sanjao rodicu koja mi je skoro odgrizla pola palca lijeve ruke. Citav dan me "kopka" taj san, ne znam zbog cega. Sta vi mislite o tome? Lijep pozdrav :)

  • Sanovnik

   specijalac, Moguće je da se osećate kao da Vam nedostaju važni uslovi za rad. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima, kao i kada je posao u pitanju.

 60. Sandra

  Sanjala sam da sam trudna i dodirnula sam stomak i osetila sam bebu u stomaku..sta to znaci?

  • Sanovnik

   Sandra, San o trudnoći se može tumačiti na više načina u zavisnosti od toga da li želite da imate bebu ili ne... Ovo bi moglo značiti da će Vam se ostvariti dugo očekivana želja.

 61. Živadinka

  Pozdrav... Sanjala sam da je trebao biti neki veliki astronomski spektakl dok sam bila na putu u glavnom gradu neke nepoznate države...u jednom trenutku, primetim da raspored sazvežđa ne odgovara dobu godine, i da je sve to projekcija na kupoli unutar koje smo. Odjednom, pojavljuju se meteori, od kojih se dva ogromna sudare i sve krene, ceo grad da se ruši. Izbija rat, dva puta su me opljačkali, oba puta isti čovek, visok, ćelav, obučen u svetlo sivo. Kada je bilo izvesno da ćemo svi pomreti, srećem prijateljicu sa kojom sam odavno u svađi i mirimo se i grlimo. Nakon toga sam se probudila...San sadrži dosta različitih motiva, pa bih volela da uzmete sve u obzir i protumačite...

  • Sanovnik

   Živadinka, Živopisni snovi odaju kreativnu i maštovitu ličnost. Ovakav san ukazuje na moguć unutrašnji strah i strepnju. Pazite da ne budete razočarani dva puta na isti način. Podsvesno želite da se pomirite sa drugaricom, pa ne bi bilo loše da pokušate da stupite u kontakt sa njom.

 62. Jovo

  Izasao sam iz autobusa da bih nesto uradio i udaljio se. Dok sam se vracao, primetio sam varnice. Autobus je krenuo. Priblizio sam se. Pokusao sam upozoriti vozaca, ali nisam uspeo. Eksplodirao je. Ali nisam video eksploziju. Mislim da nema povredjenih.

  • Sanovnik

   Jovo, Veovatno ste po prirodi mirmi i povučeni. Staloženi ste i stabilni i uglavnom u pravom momentu imate adekvatne reakcije. Izbegli ste uspešno opasnosnost Vašim načinom života i delovanjem. Budite oprezni u narednom periodu i sledite svoju intuiciju.

 63. ana

  sanjala sam malu zmiju da je blizu mene i da se ne bojim od nje i da mi ne smeta.

  • Sanovnik

   ana, Moguće je da u Vašoj bližoj okolini postoji osoba koja Vam zavidi i koja se predstavlja kao Vaš prijatelj iako to baš i nije slučaj. Budite oprezni, nije u životu uvek sve onako kako izgleda. Takođe, ovo može značiti i da imate jaku zaštitu od neprijatelja.

 64. Vesna

  Sanjala sam da razgovaram sa suparnicom koja je bila jako, jako lepa, izgledala je kao neka potpuno druga jako lepa zena, a ne ona. Osecala sam ljubomoru. Sta to znaci?

  • Sanovnik

   Vesna, Ovakav san znači da ste uplašeni i da pridajete preveliki značaj Vašoj suparnici. Takođe, pripisujete joj osobine koje ona verovatno nema i vidite je u mnogo boljem svetlu nego što zapravo jeste u realnosti.

 65. Boro

  Sanjao sam da neki decko donosi nekoj devojci neki poklon da bi mu ona pokazala kako funkcionise neki sistem bezbednosti. Rekla je da mu nece pokazati. Poklon ima neko prokletstvo (kada devojka izgovori naziv te stvari, decko se smrzne). Ona je izgovorila naziv i postalo im je hladno. Ona odlazi da ih spasi, ali je ubijaju. Nakon njenog ubistva, u daljini se pojavljuje nesto ogromno i crno.

  • Sanovnik

   Boro, Živopisni snovi oslikavaju kreativnost i bujnu maštu. U svakom slučaju, razvili ste poseban sistem zaštite koji izuzetno dobro funkcioniše. Ne bi trebalo ništa da menjate kada su međuljudski odnosi u pitanju. Negujte samopouzdanje i smirenost.

 66. anita

  sanjala sam masu detalja, kao da me nesto prebacalo iz sna u san, pa je to bilo pomijesano a sve u jednom snusanjati bebu(koju poznajem) koja je slinila u nenormalnim kolicinama,a sline su bile jako guste i zelene boje, ja sam sve brisala a nikako da obrisem koliko je slinio, i da je obavio veliku nuzdu, koju sam ja ocistila, pa onda sam sanjala devojku crvene kose, pa onda kako jedna djevojka sve gleda u moga decka a njen deccko je pored nje ali mene ne dotice a vidim da ga gleda, pa u jednom trenutku nalazimo se na camcu ili malom brodicu i krenuli da plovimo i kako sam vidjela u blizini ogromne talase, ali oooogromne ja sam trazila da se vratimo jer je bilo nesigurno ici, jer kako sam se vracala vidjela sam iz velikog talasa, par ljudi kako ih talas obrce,ali ja sam na vrijeme izasla, sta konkretno znaci sanjati tako ogromne talasei sanjati da mi je decko nosio aocare za suncanje ...sve je nekako bilo kratko i na prekide ,zahvalna unaprijed

  • Sanovnik

   anita, Ispreplitani snovi govore da se osećate pomalo konfuzno. Moguće je da ste bili previše umorni i prezasićeni utiscima tokom prethodnog perioda. Prvi san je jasan pokazatelj velikog dobitka. Moguće je da ćete neočekivano dobiti veliku količinu novca. Ostali simboli prikazuju unutrašnju nervozu i pomalo nesigurnost. Moguće je da mislite da Vaš dečko ne vidi jasno situaciju u kojoj se nalazi (naočare za sunce).

 67. hitnoo

  sanjala sam Bogorodicu Mariju Djevu, bio mi je cijeli njen lik ucrtan, bas je bila lijepaa u drugom snu sam sanjala da sam dobila na poklon parfem

  • Sanovnik

   hitnoo, Ovakvi snovi gotovo uvek predskazuju lepe događaje. Ako je u skladu sa Vašom verom, posetite crkvu i pomolite se Bogorodici.

 68. kina

  sanjati sipak, bio je oguljen sav u kulice one, bilo ih je puno jela sam ih i bilo je ukusnoa drugi san, da nam je prijateljica napravila peceni pasulj, pojela sam kasiku pasulja

  • Sanovnik

   kina, Ovakav san skoro uvek označava veliki dobitak. Ispuniće Vam se želja. Okušajte se u igrama na sreću! Srećno!

 69. Lidija

  Sanjala sam kako se moj avto utopio u reku I sanjala sam kako sam dozivela ljubavne avanture

  • Sanovnik

   Lidija, Moguće je da se osećate usamljeno ili pak imate više različitih emotivnih dešavanja u isto vreme, pa osećate kao da se "gušite". U svakom slučaju, trebalo bi nešto da preduzmete kada su emocije u pitanju. Najverovatnije ste preplavljeni istim, to je verovatno trenutna faza kroz koju prolazite.

 70. Maja

  Moja drugarica sanjala kako sam ja dobila curica i krstila sam je Romana, sta to znaci... a ja ni sam ni udata nit imam decu

  • Sanovnik

   Maja, Ovakav san može da simbolizuje brigu ali ima i romantičnu konotaciju.

 71. Boris

  Dobar dan,sanjao sam dva sna noćas, oba upešatljiva.prvi san, sanjao sam bivšu ženu i dete (dete živi sa njom). Iako se stalno svađamo, u snu smo normalno pričali i šalili se iako sam ja bio oprezan i očekivao neku zamku.drugi san- jako čudan, sanjao sam da sa predsednikom države :) ležim na nekom polju i pokriveni smo šatorskim krilom a oko nas je bilo puno zmija, koje su čak i prelazile preko nas ali mi se uopšte nismo plašili već komentarisali kako treba da se trenira čovek na razne teške uslove.

  • Sanovnik

   Boris, Pod velikim ste stresom. Vaši snovi prikazuju da ste konstantno u stanju pripravnosti i spremni za odbranu. Probajte da se opustite. Vodite računa o zdravlju.

 72. Nele

  Pozajmio sam od druga mobilni. Posle jednog dana ga vracam. Slucajno sam ga ograbao. Ubedio sam ga da mobilni nisam ja ostetio.

  • Sanovnik

   Nele, Moguće je da imate potrebu da se zaštitite na neki način. Uspešno ćete prebroditi neke prepreke u ovom periodu. Napeti ste u komunikaciji.

 73. Lazar

  Sanjao sam da sam dobio poruke od drugarice sa kojom se nisam cuo godinama. Prvu sam procitao. Objasnjava zasto mi nije pisala.

  • Sanovnik

   Lazar, Moguće je da Vam nedostaje drugarica i da ste razmišljali o njoj nekoliko dana pre sna. Takođe, ovakvi snovi mogu biti telepatski, moguće je i da Vaša drugarica misli na Vas. Pokušajte da stupite u kontakt sa njom.

 74. Dragan

  Sanjao sam da se krevet slomio dok sam spavao na njemu. Bilo je oko 03:30h. Krenuo sam po nekoga, ali cuo sam da neko izlazi iz druge sobe. Pa sam stao. Shvatio sam da je to tata jer tada ustaje za posao. Naisao je tata. Pozvao sam ga da udje u sobu. On je pomislio da je deo kreveta propao jer je podrum ispod moje sobe. Ja sam nepovredjen i nisam uplasen. Ali sam se probudio uplasen.

  • Sanovnik

   Dragan, Ovaj san može ukazivati na to da Vam je u ovom periodu neophodna podrška i oslonac bližnjih. Moguće je da se osećate pomalo nestabilno i dezorijentisano. Povedite računa o zdravlju. Najvažnije je da u snu niste povređeni, prebrodićete krizu uz pomoć porodice.

 75. ana

  Sanjala sam umivaonik pun mog izmeta u mleku i kako su me neki nagovarali da pojedem, ja nisam htela nego sam pustila česmu da ih proteram. Drugi san sanjala kako neko vari u daljini kao neko gvožđe, kao Ruskinja neka plaća i bube i smrad po kući

  • Sanovnik

   ana, Prvi san ima jasnu simboliku dobitka, to jest velikog novca koji možete da dobijete ali Vi iz nekog razloga odbijate. Okušajte se u igrama na sreću. Nešto novo se sprema ali budite oprezni napravite grešku zbog koje biste mogli da se kajete.

 76. Filip

  Sanjao sam da sam sreo devojku sa kojom sam se jako davno dopisivao. Odma mi je rekla mesto i vreme gde i kad da se vidimo.

  • Sanovnik

   Filip, Bićete u prilici da nešto što ste odavno želeli sada bez problema i ostvarite.

 77. Marko

  Sanjao sam da pravimo neku igru gde se treba popeti gore na vrh po nivoima.

  • Sanovnik

   Marko, Ovakav san znači da ćete biti u prilici da napredujete i ostvarite svoje ciljeve.

 78. Ljubomir

  ....dolazim po devojku koju sam video samo jednom, samo smo se dopisivali, ispred biblioteke zvezdara u 15h. Ona izlazi sa dve kese i kaze da ipak moras da ostane do 19h na poslu jer treba da ispecatiras gomilu dokumenata, a posle toga treba da sredjuje stan. U jednoj kesi su srafovi i galanterija koju ubacujem u njen pezo 207 metalik boje. Auto je inace prepun, a na prednjem sedistu stoje tri kofera. Drugu kesu ubacujem u gepek koji je krcat hranom iz kojeg ona uzima i pocinje da pije cokoladno mleko. Uzgred, kao da to nije ona, ali jeste, mada je visa i nema mladez iznad desne obrve......

  • Sanovnik

   Ljubomir, San prepun simbola može da se tumači na različite načine u zavisnosti od konteksta. Uopšteno, pokušavate da "pročitate" nekog i vodite računa da ne propustite nešto važno. Sa druge strane, osećate kao da bi trebalo što pre da donesete važnu odluku. "Prepun automobil" znači da imate previše različitih emocija koje bi trebalo da kanališete. Šrafovi ukazuju na to da tražite način da nešto "povežete". Mleko može da znači da ćete rešiti glatko probleme i nedoumice.

 79. Snesko

  Sanjao sam da je sneg koji je bio napadao skupljen na jednu gomilu. Pa su radovi na kuci nastavljeni.

  • Sanovnik

   Snesko, Moguće je da nešto neočekivano prekine Vaše planove, ali ćete uspešno i u hodu prevazići prepreke i završiti započeto. Ostvarićete ciljeve. Napredak.

 80. Djole

  Sanjao sam da gledam seriju. Neko je u potrazi za otetom tudjom decom. Nakon sto je izasao iz starog auta koji je stajao u mestu i legao okrenut ledjima na travu ukazalo mu se sitnim slovima "Bar code 1" (misli se na barkod nekog proizvoda) i tako je shvatio da su deca u Italiji. Jednoj majci je ukazao na nevreme koje je u daljini i da bi mogli zavrsiti u provaliji i poginuti. Odletili su u Italiju. Spasili su decu. Mislio sam da ce put platiti ovaj sto trazi decu. Bogat je. Video sam da je put kostao 60000 evra.

  • Sanovnik

   Djole, Ovakav san nema posebno značenje. Moguće je da ste bili pod utiskom nekog filma,serije ili knjige. San ima pozitivan ishod, pa očekujte miran i stabilan period.

 81. Daxi

  Sanjala sam omiljenog pevaca,da je posle koncerta dosao za mnom pod moj prozor.Izlazim van,on me zagrli ali u tom momentu se oko nas stvori masa sveta,Mi pokusavamo da se negde osamimo ali bezuspesno.Potom se budim.

  • Sanovnik

   Daxi, Romantičan period je pred Vama. "Masa sveta" u Vašem snu može ukazivati i na neku opasnost, pa je opreznost neophodna u narednom periodu.

 82. Dule

  Sanjao sam pokojnog dedu. Pravio je probleme, pa sam uzeo sam noz i zapretio mu. Smirio se. Pojavio se i moj tata. Deda je u snu bio programer.

  • Sanovnik

   Dule, Moguće je da ste uznemireni usled neke rasprave koja se dogodila. Upalite sveću za pokojnog dedu ili na drugi način odajte pomen u zavisnosti od Vaše vere. Ukoliko ste ljuti na nekoga, probajte da prevaziđete to osećanje.

 83. Cvetanka

  Sanjala kako sam izgubila moj selfon (telefon) I nasal sam samo futrolu

  • Sanovnik

   Cvetanka, Postoji mogućnost da dođe do nesporazuma u komunikaciji ili da ostanete uskraćeni za neku važnu informaciju. Takođe, moguće je da ćete čuti lepe vesti.

 84. Aco

  Sanjao sam da hocu da kupim auto koje je 2000. godiste. Prodavac mi pokazuje gde su nekada bile zalepljene slike Knezevine Monako.

  • Sanovnik

   Aco, Želite da promenite nešto u svom životu. Tragate za lepim stvarima i događajima. Oduševljava Vas luksuz i visoki standard.

 85. Vuk

  Sestra mi pokazuje sliku na kojoj su neki poznanici. Medju njima su devojka koja mi se svidja i drug iz detinjstva.

  • Sanovnik

   Vuk, Ovakav san simbolizuje nostalgiju. Takođe, želeli biste da se zbližite sa devojkom koja Vam se dopada.

 86. Kristijan

  Sanjao sam da predajem CV. Rekli su mi da to nije dovoljno. Nisam dobio posao.

  • Sanovnik

   Kristijan, Ovakvi snovi uglavnom daju obrnutu simboliku na javi, tačnije - ukoliko zaista očekujete vesti o zaposlenju, dobićete posao. Ovakav san može da znači i da ste nesigurni u svoje mogućnosti, kao i strepnju.

 87. sea

  sanjati lepe, pune zenske grudi i izrazene velike bradavice, to sam sanjaala na jednoj zeni, a drugi san, sanjala sam pevacicu Daru Bubamaru kako izlazi iz limuzine i ispred nje je veeeliki crveni tepihtreci san, prati sudje i vidjeli paradajz

  • Sanovnik

   sea, Uskoro Vas očekuje ispunjenje jedne želje i veliko zadovoljstvo zbog toga, ali bi Vaši planovi za budućnost mogli lako da se pokvare. Mogli biste se naći u situaciji da se pravdate zbog nečega.

 88. Goran

  Sanjao sam da moram obaviti veliku nuzdu i bio sam pijan. Usao sam u kafic, ali je wc bio zauzet. Zatim mi prilazi konobar da bi mi naplatio racun od 20 dinara jer uskoro zatvara. Rekao sam mu da nisam nista pio i nisam platio. Video sam druga iz osnovne skole. Pomislio sam kako je propo. Imao je ruzne zube. Krenuo sam u WC, ali mi nije cistacica dozvolila. Uspeo sam je ubediti. Otisao sam u zenski. Ona je pazila da me neko ne vidi.Krenuo sam da se skidam. Radno vreme je isteklo. Pojavljuju se neke ruzne devojke i videle su me. Nije me bilo sramota.

  • Sanovnik

   Goran, U Vašem snu rušite barijere koje su postavljene. Moguće je da se osećate sputano i da Vam je neophodan neki ventil kako biste se rasteretili.

 89. ljubisa

  sanjao sam da je ptica stajala na stubu,a dole je stalno padao izmet,kao i da pas preskace neke prepreke a iz njega stalno ispada

  • Sanovnik

   ljubisa, Uskoro biste mogli čuti neku radosnu vest. Okušajte se u igrama na sreću, izmet u snovima označava novčani dobitak.

 90. nuna

  sanjati sampanjac koji sam otvorila i drugima sipala u case, kasnije sam sanjala da sam dobila od mame puno donjeg vesa,i rekla sam da je dobar kvaltet

  • Sanovnik

   nuna, Očekuje Vas luksuz u narednom periodu. Verovano ćete proslavljati nešto.

 91. Darko

  Sanjao sam da sam na pregledu kod doktora jer sam mislio da imam veliki zdrastveni problem. Pregled je pokazao mali nebitni problem.

  • Sanovnik

   Darko, Moguće je da ste opterećeni nekim problemom koji relativno lako može da se reši. Takođe, u narednom periodu imaćete osećaj olakšanja i spokoja.

 92. đina

  Sanjam da trebam na ispit.u pola 10,30h shvatim da kasnim.Pokušavam se obući i ne mogu da nađem odgovarajuće čarape.aaobučem se nekako i krenem ,a moj komšija koji je inače doktor zakođe ide i pokazuje mi da je sašio hlače svom sinu koje imaju crvene obrube.

  • Sanovnik

   đina, U vašem snu ima mnogo simbola. San o čarapama može da ukazuje na to da Vam treba više nežnosti i udobnosti. Ispit i kašnjenje govori o tome da ne volite ništa da prepuštate slučaju, a pantalone sa crvenim obrubima mogu biti simbol srećnih okolnosti u narednom periodu.

 93. srebran

  sanjao sam kako pricam sa vampirom , begam i skrivam se ali ujeo me nije posto se probudim

  • Sanovnik

   srebran, Moguće je da se osećate iscrpljeno. Uspešno ćete izbeći neku opasnost ili neprijatnu situaciju.

 94. Iva

  Sanjala sam da mi je zubar prolazio preko zubiju kao nekom metalnom iglom kao da čisti... osjećala sam da nešto krivo radi i u tom trenutku sam vidjela da mu je prilikom popravljanja puknuo komadić prednjeg zuba. Rekla sam mu u čudu šta je ovo, a on je odgovorio ne brini popravit ćemo.

  • Sanovnik

   Iva, Mogli biste se neočekivano naći u situaciji koja Vam neće prijati. Svakako, nije u pitanju ništa bolno ili zabrinjavajuće. Sve se može rešiti i popraviti.

 95. hejj

  Sanjala sam da sam jednoj djevojci pravila cestitku za rodjendan, nacrtala sam joj drvo i obojala ga drvenim bojicama,izgledalo je bas lepo, a unutar cestitke joj sastavila neki tekst i na kraju napisala,, srecan rodjendan,ljubim te,,

  • Sanovnik

   hejj, Želite da stvarnost ulepšate i da učinite da se ljudi oko Vas osećaju spokojno. Verovatno pokušavate da zaštitite nekog. Ovaj san može da znači i da pokušavate da zaštitite vlastita osećanja i da Vam je neophodna podrška. Generalno ste vedri i imate pozitivan stav prema životu.

 96. LjUBOMIR

  Sanjao sam, kako stoji napolju i prišla mi je neka plava ženska osoba (poslovno obučena) i ponudila mi je Brak

  • Sanovnik

   LjUBOMIR, Verovatno će vam se iznenada pružiti poslovna prilika koju niste očekivali. Takođe, verovatno Vam se dopada Vaš posao ali je moguće da suviše radite i da se osećate kao da ste metaforično "u braku sa Vašim poslom". Neophodno je da se više posvetite privatnom životu.

 97. Goran

  Sanjao sam da radimo radove na kuci. Otisao sam kupiti sok, ali nisam nasao. Zatim imam sastanak generacije u skoli. Radnik iz prodavnice je bio na sastanku i spomenuo je da sam bio u prodavnici. Rekao sam da se kod mene nije nista promenilo od kada sam zavrsio skolu. Svi su primetili da fizicki izgledam bolje. Bas sam bio raspolozen.

  • Sanovnik

   Goran, Uskoro bi se mogle desiti neke promene u Vašem životu, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Moguće je da ste suviše izbirljivi i neodlučni kada su emocije u pitanju.

 98. Jovan

  Sanjao sam da pravim kolače, ali se mama umesala. To mi je zasmetalo.

  • Sanovnik

   Jovan, Ovaj san ukazuje na to da bi Vaša majka zaista mogla da se "umesa" u Vašu emotivnu vezu. Na vreme postavite granice, čuvajte Vašu intimu.

 99. as234

  Molim vas protumačite mi ova tri sna.Prvi san:Sanjala sam zabavu gdje pokojni dedo gdje je sjedio sa puno ljudi a tu je bila hrana,muzika i vidjela sam dedu kako se smješka i gleda u nešto..Pročitala sam ovdje da zabava znači da ću biti na nečijoj sahrani i da treba da budem zahvalna što nije moja,jel to tačno tumačenje?Drugi san:Sanjala sam da sam lakirala nokte u svijetlo neon zelenu boju,a kod ostalih noktiju bila je žuta i sjećam se da sam upropastila lak na noktima Treći san:Sanjala sam jednom da sam bila na odmoru sa nepoznatim društvom i sa jako poznatom osobom(ta osoba je na visokoj poziciji fakulteta i meni predavao na predavanjima u stvarnosti).Bilo je tu dosta ljudi i on,ja sam bila između.Sjećam se da se jedna djevojka baš znala da flertuje sa tom osobom a ja sam bila ljubomorna i bilo mi je neugodno.Pitala ga je gdje ćeš da spavaš,on je odgovorio da će da spava samo sa mnom,bukvalno je rekao moje ime(u bukvalnom smislu spavanje),kasnije ,san se nastavlja,ja otišla da spavam i on sa mnom,kasnije otišla sam negdje u šoping i kupila sam nešto(bilo je u kesama,mislim da je torba) i imali seksualni odnos...

  • Sanovnik

   as234, Ne bi trebalo da budete zabrinuti zbog tumačenja simbola zabave, jer se simboli u snovima uvek mogu tumačiti na različite načine u zavisnosti od konteksta. Što se tiče Vašeg prvog sna, svakako bi trebalo da upalite sveću za dušu Vašeg pokojnog dede ili na drugi način u zavisnosti od Vaše vere. Drugi san bi mogao da ukaže na to da ćete nešto pokušati da sakrijete, bezuspešno. U trećem snu, podsvesno analizirate sopstvenu ženstvenost. Postoji potreba za emotivnom vezom. Mnogo ljudi se pojavljuje u sva tri sna, pa to može ukazivati na neku vrstu teskobe koju osećate u ovom periodu.

 100. Ivan

  Sanjao sam da mi se svidja neka devojka koja ima decu. Vidjao sam je jer sam znao gde zivi. Zatim se preselila. Kupio sam i neke delove za kompjuter. Soba mi je bila veca i vise namestaja je bilo u njoj.

  • Sanovnik

   Ivan, Mogli biste se zbog nepromišljenosti naći situaciji koja može biti komplikovana za Vas. Takođe, postoji mogućnost napredovanja uskoro ali bi Vam to moglo doneti i više obaveza.