Izaberite početno slovo ključnog pojma Vašeg sna

Pristupate misterioznom i fascinantnom svetu snova gde se pravila realnosti ne mogu primeniti. Iskreno se nadamo da će Vam Svet Snova pomoći da izgradite bolji osećaj kada su snovi upitanju i pruži Vam znatno bolje razumevanje istih. Apsolutno smo posvećeni traganju ključa koji bi Vam pomogao pri interpretaciji značenja onoga što sanjate. Razumevajući svoje snove, imaćete bolju perspektivu.

Shvatamo da su Vaši snovi jedinstveni. Ni jedna druga individua ne može imati Vašu pozadinu, Vaše emocije ili Vaše iskustvo. Svaki san je povezan sa Vašom sopstvenom „realnošću“. Stoga, u interpretaciji snova su trenuci iz Vašeg privatnog, poslovnog života i Vaša iskustva od velike važnosti.

Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh. To je ono što Vas snabdeva energijom pri čijem posedovanju imate bolji pogled na sebe pri istraživanju onoga što je duboko u Vama. Dakle ostanite ovde neko vreme – istražujte, otkrivajte, zabavite se i saznajte šta kriju VAŠI SNOVI!

Iz navigacionog menija na vrhu stranice izaberite početno slovo ključne reči Vašeg sna! Pronađite njegovo tumačenje, ili to učinite na još jednostavniji način: ukucajte u pretragu željenu reč, a zatim će se na stranici pojaviti njen opis, a samim tim i interpretacija onoga što ste sanjali.

 1. Meri

  Sanjala sam da sam ugazila u izmet psa, ogroman falusnog oblika i zutosmedj, a njega je iz kanti moja poznanica stavljala na put da djubri nesto sto kao tako treba. Onda sam sanjala da sam izvrsila nuzdu i ogromna kolicina izmeta je bila unsolji pa sam se zagledavala u to ali mi je bilo drago, mislila sam da je to prociscenje. Onda ide dio u kojem neko me ludjacki vozi naglo , taxista, do sljedeceg semafora i ja govorim stani, stani, sta radis. A onda ide dio u kojem moja drugarica koja je dosla iz inostranstva otvara kofer i u njemu teniski reketi 2 para, a na jednom paru pise logo firme mog bivseg muza. Ja je pitam , a ko ti je dao te rekete ona kaze ime mog bivseg muza. A prethodno mi daje ceduljicu na kojoj nesto pise na francuskom pisanim slovima, a ja kao ne znam sta pise.To je sve jedan san.

  • Sanovnik

   Meri, Okušajte se u igrama na sreću. Izmet u snovima uglavnom znači novac. Vaš san simbolizuje velike količine novca koje biste mogli dobiti u inostranstvu ili od nekoga ko je u inostranstvu.

 2. Малена

  Сањала сам како треба зету да вратим ауто. Ја сам се као изгубила боле су ми непознате улице града у ком живим и излупала му ауто са све четири стране, значи где су светла и фарови и као врата улубила.. Нисам могла да ухватим равнотежу као да возим нормално.. Иначе немам положено на јави , шта би могао да значи овај сан?

  • Sanovnik

   Малена, Moguće je da ste pomalo dezorijentisani i da se osećate kao da nemate kontrolu nad nekim segmentom Vašeg života. Verovatno ste se prvi put našli u nekoj, Vama nepoznatoj situaciji i ne snalazite se baš najbolje, to jest osećate se kao da "gubite ravnotežu". Nemojte da brinete, u snu se Vama lično ništa nije desilo, što znači da nema opasnosti, samo bi trebalo da se prilagodite situaciji.

 3. jana

  sin mi je pobegao. nasal sam ga, uzela za ruku I vracala kuci. on je bio sav prekriven govnima, svojim.

  • Sanovnik

   jana, Ovaj san jasno simbolizuje novac. Mnogo novca. Moguće je da će Vaš sin dobiti neko nasledstvo ili će se na drugi način obogatiti.

 4. dusko

  sanjao sam kako sam se ubo na ekser i rana zarasla za 5 sekundi

  • Sanovnik

   dusko, Uskoro biste mogli saznati neku tajnu. Moguće je da ćete dobiti i neki novac kao nadoknadu za povredu koju ste pretrpeli. Ovaj san oslikava Vašu sposobnost da uzmete ono što Vam je potrebno i da se brzo regenerišete.

 5. NOVI SAD-1987

  Sanjao sam, da se nalazim u elitnom restoranu, i sedim sa bratom od tetke, i prišao mi je gazda lokla i počeo da provocira, i ja se razbesnim, i uhvatim ga za vrat i bacim nakon toga sam mu uzeo taj elitni restoran da bude moj,Nakon toga sam uživao u tom restoranu i separu mi se pridužila ženska osoba, koja je bila pristojno obučena i visko obrazovana, i ljubili smo se...

  • Sanovnik

   NOVI SAD-1987, Ukoliko ste nedavno bili u nekom elitnom restoranu, moguće je da je to ostavilo utisak na Vas, pa se odrazilo u Vašem snu. Moguće je da priželjkujete bolji društveni status, kao i emotivnu partnerku koja bi mogla da bude Vaš statusni simbol. Takođe, postoje i potisnute emocije ljutnje, jer ste nakon agresivnog postupka u snu, na neki način preuzeli nešto što nije Vaše. Probajte da na javi manje burno reagujete.

 6. Dragica

  Sanjala sam da sam na vrhu neke planine gde je pustos, sneg i led. Ja se nalazim na visini te planine, hocu da se otkotrljam dole niz planinu, pogledam dole i vidim dinosaurusa i localizovanu vatru. Odlucim da ne idem tamo i da se spustim sa planine drugim putem? Sta znaci ovaj jako cudan san?

  • Sanovnik

   Dragica, Ovaj san jasno oslikava Vaša trenutna osećanja. Osećate se usamljeno i prazno, moguće je i da ste ljuti. Ipak, dostojanstveno ste odlučili da se ne vraćate na stare emotivne priče i da krenete drugim putem.

 7. nuna

  sanjala sam da je pozar kod komsija,da im je gorela kuca

  • Sanovnik

   nuna, Moguće je da neko od Vaših bližnjih ima ljubavnih problema i da mu je potrebna podrška i savet.

 8. Vuk

  Dobar dan. Molim Vas da mi pomognete da rastumačim značenje sna. Sanjao sam da je moja bivša dugogodišnja devojka i verenica (koju i dalje volim) pala u blato sa male visine i da sam joj ja pružio ruku da se podigne iz njega. Nije bila prljava od blata. Zatim smo nastavili zajedno, malo smo se dodirivali po nogama pa sam ja razgovarao sa nekim čovekom koji me je zasmejao. Ja sam se jako zasmejao a bivša devojka je počela takodje da se smeje sa mnom. Hvala unapred.

  • Sanovnik

   Vuk, Moguće je da ste zabrinuti i niste sigurni kojim putem dalje bi trebalo da krenete. Osim što odražava nostalgiju, ovaj san daje dobar nagoveštaj da ćete se ubrzo Vi i Vaša bivša verenica izvući iz teške situacije u kojoj je moguće da se trenutno nalazite.

 9. LjUBOMIR

  Sanjao sam, kako stojim napolju i na blakonu sam video koleginicu sa fakulteta koja je samnom studirala, nosila je plavu haljinu a ispod nje stajala niska mršava ženska osoba, koleginica sa fakulteta je raširla ruke isprsila (u fazonu uradi šta hoćeš ) se prema toj ženskoj osobi, ta niska ženska osoba je izvadila revolver i ubila, pucala je u grudi...

  • Sanovnik

   LjUBOMIR, Verovatno je ovaj san ostavio snažan utisak na Vas. Budite bez brige, ubistvo u snu obično nema negativan predznak. Vaš san može da ukazuje na to da potiskujete bes prema nekome. Pucanj u snu može da najavi da ćete čuti neku vest koja će biti značajna za Vas.

 10. Lana

  Sanjala sam crvenog anđela Kao nekakvu mracnu moc

  • Sanovnik

   Lana, Moguće je da ćete promeniti način razmišljanja i sagledavanja stvari. Verovatno ćete se osećati nadmoćno u odnosu na druge. Anđeo u snovima je simbol sreće.

 11. Andromeda

  Sanjala sam kako idem ulicom blizu moje kuce i kako ima drvored javora iz kojih tece sirup

  • Sanovnik

   Andromeda, Pred Vama srećni događaji. Iskoristite ovaj plodonosni period i uživajte u životu. Okušajte se u igrama na sreću. Započnite novi posao. Sreća će Vas pratiti šta god da radite.

 12. Sanjao sam kako sam se vratio u staru firmu gde sam pre radio,i bio sam tuzan sto sam se vratio.A i na javi sam bio nesretan u toj firmi,kad sam se probudio osetio sam olaksanje sto je san.

  • Sanovnik

   DŽ, Vraćanje na stari posao u snu može da oslikava Vašu tvrdoglavost na javi. Moguće je da svesno ponavljate neke greške koje Vas "skupo koštaju".

 13. Marina

  Po drugi put sanjam isti, čudan scenario. Odlazim sa roditeljima u prodavnicu gde moji roditelji pozdravljaju prodavača čija je prodavnica i pričaju sa njim jer ga znaju. Meni je on skroz nepoznat. Čovek je inače stariji i u kolicima je. Zatim mi uzimamo šta nam treba sa polica i on nas moli da odemo s njim do magacina da nam naplati to tamo, a i da bi nam pokazao nešto. Moja mama i ja ulazimo i skrećemo u sobu u kojoj je prodavač rekao da ga sačekamo, a on je otišao sa mojim tatom nazad. Magacin je bio ogroman i hladan, jer su zidovi bili od čelika. Takođe je bio mrak u celom magacinu, ali se ipak moglo videti sve. Moj tata se vraća i dolazi kod nas u sobu, zbunjen što prodavač nije s nama. Ispostavlja se, da je moj tata otišao do toaleta dok je prodavač morao da vidi nešto ispred magacina. Kada je moj tata počeo da traži prodavača, izašao je iz sobe i pogledao pravo kroz prozor naspram nje i zatekao je prodavača slepljenog za prozor, upucanog u glavu. Moja mama i ja to nismo primetile dok se nismo dobro zagledale, zbog mraka. Moj otac govori da je znao da neko želi da ubije prodavača, ali nije ni slutio da će se to desiti baš ove noći. U oba puta kada sam ovo sanjala, ovde se završava san.

  • Sanovnik

   Marina, Najzanimljivije od svega je to što sanjate isti san dva puta. To ukazuje da Vaša podsvest nešto pokušava da vam poruči. Verovatno je ovaj san ostavio snažan utisak na Vas. Moguće je da učestvujete u nekom događaju a da toga niste svesni. Takođe, moguće je da ćete staviti tačku na nešto što Vam se ne dopada. U snu, Vaša porodica je dobro, što znači da ste na neki način zaštićeni.

 14. andromaha

  Sanjam,poznanik doveo sina tinejdžera iz Nemačke gde radi da se oženi sa mnom kako bi mogao završiti školu.Kako sam ja mnogo starija id njega ja mu predlažem da dečko ostane kod mene da di mogao završiti školu.Otac kaže ženi da će dečko učiti jer samo sluša mene.Napominjem dečku sam u stvarnosti bila nastavnik.

  • Sanovnik

   andromaha, Moguće je da ćete se naći u nezgodnoj situaciji u želji da nekome ko je na nižem položaju od Vas pomognete. Budite oprezni u komunikaciji.

 15. Rajo

  Sanjao sam kako solim svježe meso, tj. dosoljavam jer je već bilo osoljeno.Šta to znači?Hvala!

  • Sanovnik

   Rajo, Ovaj san najavljuje pozitivne događaje. So i meso najavljuju srećne okolnosti vezane za nasledstvo. Očekuju Vas dobre materijalne prilike.

 16. Ivan

  SAnjao sam da mi neka devojka gleda moju tetovayu krila na grudima, koje zaista imam i pokazuje mi kako ima istu takvu majicu?

  • Sanovnik

   Ivan, Ukoliko ste slobodni, uskoro biste mogli sresti svoju srodnu dušu. Krila su simbol putovanja, pa bi se to moglo desiti upravo na nekom putovanju.

 17. Ilona

  Poštovani. U suštini veoma retko sanjam, a kad se ipak desi ti snovi su mi većinom ( kako da definišem ) sadržajni, teške sadržine kao i ovaj: U snu spavam i probudim se na osećaj da nešto teško leži na meni. Probudim se (u snu) i ugledam blizu svog lica veliku glavu ogromne zmije sa razjapljenim vilicama iz kojih strče dugi tanki šiljasti zubi. U besu zamahnem i zmija odjednom prosto nestane ( kao npr. balon kad pukne ), i na to se zaista probudim. Baš me zanima, šta bi mogao da znači ovaj san?

  • Sanovnik

   Ilona, Moguće je da Vas na javi neko strahovito nervira i stvara negativna osećanja, pa se to odražava na Vaše snove. Ne dozvolite da Vam oduzimaju energiju negativni ljudi. Okružite se prijateljima i pozitivnim, dobronamernim ljudima.

 18. Olja

  Molim vas da protumacite ovo:Vozim se sa ocem u kolima, slećemo sa puta i upadamo u jezero koje je zapravo blato, ja nekako uspem da isplivam jedva ali njega nema....dolazi pomoc ali dosta je vremena već proslo....tada se budim.

  • Sanovnik

   Olja, Verovatno ste zabrinuti za zdravlje svoga oca ili nekog člana porodice i osećete neku vrstu nemoći. Iako je ovaj san bio uznemirujući za Vas, razloga za strah nema. U Vašem snu, dolazi pomoć, bez obzira što je dosta vremena prošlo, što znači da će se sve dobro završiti, imajte strpljenja.

 19. adna

  Sanjam da u tuđoj bašti ubirem ogromnu papriku zelene boje tako veliku da je puna kanta kad sam je stavila.zatim tražim još sitnih paprika da uberem da napravim ručak.Sanjala sam broj 5 ali se ne sećam u kojem kontekstu.

  • Sanovnik

   adna, Moguće je da osećate grižu savesti zbog nečega što ste izgovorili nekome od članova porodice. Takođe, izvesno je da će se Vaši problemi rešiti u roku od 5 dana, 5 nedelja ili meseci.

 20. NIKOLA

  Sanjao sam kako nosim neku korpu sa ofarbanim kuvanim jajima.U jednom trenutku sam u kolima sa onim pevacem Harisom DZinovicem on kao vozi sa nama je neka mala devojcica kao njegova cerka on staje kod skole gde sam ja isao.Ja izlazim i dajem njoj neko najmanje zuto jaje.

  • Sanovnik

   NIKOLA, Vi imate veliki potencijal i puni ste kreativne energije. Pružaju Vam se mogućnosti koje Vi možda i ne znate kako da iskoristite. Moguće je da niste ni svesni svojih talenata. Ovaj san treba da Vas podstakne da iskoristite svoju kreativnost na pravi način. Obojena uskršnja jaja nisu čest simbol u snovima i simbolišu nove ideje i napredak.

 21. Milan

  Sanjao sam da sam u potrazi za stanom. Nasao sam jedan, ali sam se odmah prebacio u drugi koji je bio jako lep. Usput sam sretao neke poznanike.

  • Sanovnik

   Milan, Stan u snu predstavlja simbol Vašeg životnog standarada i kvaliteta života. Ovaj san najavljuje poboljšanje materijalnih prilika i lepe promene u Vašem životu.

 22. Jovan

  Sanjao sam da mi se javio drug sa kojim se dugo nisam cuo i koga sam poceo polako otpisivati kao prijatelja.

  • Sanovnik

   Jovan, Možda Vam podsvest govori da ste prerano počeli da otpisujete prijatelja. Prijateljstvo se ne meri brojem poziva, pravi prijatelji su oni koji su tu za Vas u dobru i u zlu, koji Vas podržavaju i razumeju i sa kojima se uvek osećate "kao kod kuće", bez obzira na to koliko dugo se niste čuli. Moguće je da ste razmišljali o njemu ili Vas je nešto na javi asociralo na Vaše prijateljstvo. Vrlo je moguće da ćete uskoro stupiti u kontakt sa njim.

 23. mimica

  Sanjam da se kupam,vidim penu i odjednom nestaje tople vode

  • Sanovnik

   mimica, Ukoliko imate bilo kakvih problema sa zdravljem, ovo bi mogao biti nagoveštaj da ćete ih ubrzo rešiti i da ćete se oporaviti. Trebalo bi što pre da preduzmete adekvatne mere ukoliko želite da rešite bilo kakav problem, pre nego što kao u Vašem snu "topla voda nestane". Vaša podsvest Vam govori da bi trebalo da požurite, a Vi najbolje znate na šta se to odnosi.

 24. Danica

  Sanjati nepoznatu pijanu osobu koja povraca?

  • Sanovnik

   Danica, Neko bi mogao da pokuša da Vas iskoristi. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima. Povraćanje može da označava lažne izgovore ali u ovom slučaju i da ste bolji od konkurencije i da možete lako pobediti druge.

 25. Osobaboso

  Sanjao sam kako sam došao u vojsku (s namerom da se prijavim na dobrovoljno služenje vojnog roka), ali da sam pri samo potpisivanje odustao i otišao.

  • Sanovnik

   Osobaboso, Vojska na javi je simbol discipline, spremnosti, odlučnosti, odbrane i hrabrosti. Moguće je da ćete odustati od neke čvrste odluke i da ćete u poslednjem momentu promeniti stav. Takođe, moguće je da ćete odustati od nekih rasprava i svađa na koje ste bili spremni.

 26. Valentina

  Sanjala sam da kod cerke usisavam i na podu ima neverovatno puno kose i to i sede Ali to kao da nije ljudska dlaka nego kuceca

  • Sanovnik

   Valentina, Videti opale dlake u snu bilo kog porekla je obično dobar znak. Ovakav san predstavlja ilustraciju promena kroz koji neko prolazi, poput menjanja dlake, odnosno linjanja. Takođe, ovo može biti najava novih prilika i šansi.

 27. Nikola

  Nalazim se u vučjoj jazbini ali u ženskoj formi, zajedno sa drugaricom (koja mi se oduvek sviđala). Ogroman vuk više podseća na čudovište iz horora je polako počeo da joj se približava i reži. ja sam se zatrčao na njega sa namerom da spasim drugaricu i "vuk" je pobegao a ja zagrlio. Posle nas je pratio neko vreme sa "bezbedne" udaljenosti.

  • Sanovnik

   Nikola, San o vuku može biti simbol želje za slobodom, uzbuđenjima i rušenjem standarda bez obira kako će na to reagovati Vaša okolina. Moguće je da ne možete da prevaziđete "drugarsku" barijeru između Vas i osobe koja Vam se oduvek sviđala. Budite hrabriji i odvažniji.

 28. Kristina

  Sanjala sam kako hranim kravu i dvoje mrtvih teladi??

  • Sanovnik

   Kristina, U predstojećem periodu biste mogli biti razočarani ili nezadovoljni trenutnom situacijom. Moguće je da će biti otežano ostvarenje nekih planova. Ovaj san takođe može da ukazuje na Vašu potrebu da postanete roditelj.

 29. Marko

  Sanjao sam da sam popusio jednu cigaru. Nakon toga sam odlucio da necu vise. Bacio sam kutiju sa par cigara i rekao da necu vise pusiti. Cigare su bile neke skupe. Pusila je i moja sestra i rekla mi je da me je sramota sto sam zapalio. Ne koristimo cigare na javi.

  • Sanovnik

   Marko, U narednom periodu je moguće da ćete napredovati ili imati dobru poslovnu priliku, pazite da je ne propustite. Takođe, ovaj san može da ukazuje da imate lažni osećaj sigurnosti i da uživate u stvarima koje Vam samo trenutno donose zadovoljstvo, a mogu biti uzrok neprilika.

 30. mimica

  Sanjam prijateljicu koja je nedavno dobila veću količinu novca koja mi kaže da je dobila još puno novca i ja je pitam odakle a ona kaže prodala sam knjige.Kasnije sanjam rodni kraj,moja rodna kuća je jako osvetlena i onda pada mrak i samo se vidi malo svetlosti na jednom prozoru.

  • Sanovnik

   mimica, Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima i nemojte biti previše otvoreni. Neko bi mogao da pokuša da Vas sabotira. Optimista ste i lako pronalazite rešenja.

 31. dragan

  sanjao sam da nemogu da ugasim svetlo u sobi nisu moga ni deca da ugase a ni brat

  • Sanovnik

   dragan, Moguće je da zelite da odustanete od nečeg započetog ali Vam podsvest ne dozvoljava. Ukoliko je tako, razmislite da li je Vaša odluka ispravna.

 32. Ivan

  Sajnao sam sinoc prvo da vidim tel razgovor neke zene, posle park i posle sanjam da mi dolazi u posetu zena koju volim sa njenom belom kucom sa kojom sa krenuo da se igram i koja je krenula da me ljubi i posle vidim da mi je dosla ne samo sa njenom kucom vec sa bebom u rukama i da mi je dala da je drzim

  • Sanovnik

   Ivan, Ovaj san govori o izuzetno jakim emocijama koje gajite prema voljenoj osobi. Doživljavate je kao iskrenog prijatelja ali istovremeno imate veliku brigu koja Vas zaokuplja a tiče se osobe koju volite. Moguće je da ćete joj pomoći da reši neki problem.

 33. D

  Sanjati nepoznati toilet I fekalije, neki proliv razliven po podu tog toaleta?

  • Sanovnik

   D, Okušajte se u igrama na sreću. Ovaj san znači da ćete imati veći finansijski dobitak.

 34. Sara

  Pozdrav! Vec duze vrijeme u san mi dolazi decko koji mi se svidja. Prethodnog dana obicno ne mislim previse na njega, ali je tu, u podsvijesti. Prosle noci sam sanjala kako uzimam neke njegove stvari, bila je tu neka knjiga i jos nesto i odnesem kuci, da imam kao uspomenu. Drugi dio sna se veze za razgovor sa zenom (koju inc poznajem) u autobusu. Rekla mi je nesto u vezi njega u smislu kako mi treba da se muvamo. Sta to znaci?

  • Sanovnik

   Sara, Znači da ste zaljubljeni, da stalno mislite na Vašu simpatiju i da želite da ostvarite romantičnu vezu sa njim. Vaše emocije se odražavaju i na Vaše snove.

 35. Maja

  Sanjala sam da sam skinula muzu donji ves a na njemu ostatci izmeta,larve bube velike male, svu noc sam se patila u snu bila zabrinuta,tuzna,prepadnuta Sta bih trebao da mi znaci ovaj san....

  • Sanovnik

   Maja, U narodu se veruje da izmet u snovima donosi novac na javi. Nemojte brinuti, moguće je da ste opterećeni nekim finansijskim teškoćama koje mogu uspešno da se reše.

 36. Tatjana12

  sanjala sam nepoznatg mladog muskarca kojeg sam srela na ulici. on mi prilazi i kao da zeli da me udari. dosli smou nekukucu i tu je kao prpradila strast. poslije je dosao u koju kucu i pitao me da li imam upaljac i ja sam mu dala upaljac. pff

  • Sanovnik

   Tatjana12, Ovaj san znači da ste spremni da se upustite u novu vezu ukoliko nemate partnera. Moguće je da ćete uskoro upoznati nekoga ko će Vam na neki način pomoći da izađete iz finansijskih teškoća.

 37. MAJA91

  Sanjala sam bisveg decka, da sam kod njega kuci nesto su slavili. Njegovim roditeljima je bilo drago sto me vide a i ostalim gostima. Na kraju oni idu kod neke rodbine i meni bivsi decko kaze kao nemoj se ljutiti nemozes sa nama poci. Ja znam da nemogu snjima poci, jer ga ceka nova cura. Na kraju me htjeo poljubiti a ja sam rekla ne ja imam decka.

  • Sanovnik

   MAJA91, Očigledno je da ste potisnuli osećanja prema bivšem dečku, a ona su i pozitivna i negativna u isto vreme, pa Vaša podsvest pokušava da razreši situaciju. Moguće je da Vam je povređen ego, pa u snu Vi izlazite kao "pobednik" jer upravo Vi stavljate tačku na Vaš odnos.

 38. Marija

  Sanjala sam da neko sa posla postavlja ultimatum i ucenjuje me, a ja kazem necu da pristanem na ucenu. Osecala sam strah?

  • Sanovnik

   Marija, Moguće je da se osećate bespomoćno i da nemate poverenja u svoje sposobnosti. Trebalo bi da radite na samopouzdanju. Strah u Vašem snu najavljuje da ćete se uskoro obradovati na javi.

 39. Tanja

  Cesto sanjam da me muz vara u snu,Sta to znaci?

  • Sanovnik

   Tanja, Moguće je da imate strah koji ste potisnuli, pa na ovaj način Vaša podsvest traži da razmislite o osećanjima i zbog čega sanjate ovakve snove. Često se dešava da ljudi koji sumnjaju u vernost partnera upravo sanjaju ovakve snove. Sa druge strane, neverni ljudi takođe mogu sanjati preljubu partnera.

 40. Zorica

  Sanjala sam da ulazim u džamiju koja je bila vrlo visoka i poslije se spuštam kao liftom. Bila je jetrva samnom. U džamiji sam vidjela neko svešteno lice bilo ih je dva i visoko su stajali i pozdravili nas.Rekoše nam kako smo hrabre što smo se tako visoko popele. Kada sam izlazila ja sam se prekrstila i ovaj njihov sveštenik mi dade neku amajliju i reče kako da izgovaram neke riječi kad izlazim iz džamije.

  • Sanovnik

   Zorica, Prebrodićete uspešno sve neprilike zahvaljujući Vašoj hrabrosti. Moguće je da ćete postići izuzetan uspeh na poslovnom planu. Amajlija znači sreću, takođe imate nekoga ko je zaštitnički nastrojen prema Vama i ko će Vas štititi.

 41. Ivan

  Sta znaci sanjati njen komentar, tj postavljeno pitanje vama tj meni na ekranu?

  • Sanovnik

   Ivan, Vaš san ukazuje na to da imate informacije ili saznanja koja bi trebalo da podelite sa osobom koja Vam postavlja pitanje u snu, a Vi ste ih iz nekog razloga zadržali za sebe. Moguće je da sami imate potrebu da povedete razgovor o nekim važnim stvarima koji će rešiti dileme ukoliko ih ima.

 42. Aleksandar

  Postovani, sanjao sam da sam u zagrljaju sa osobom koju jako volim, bilo je kao da je stvaran zagrljaj, ali mi nismo vise zajedno...

  • Sanovnik

   Aleksandar, Snovi o zagrljaju su uglavnom prijatni i imaju pozitivnu simboliku. Ovaj san ukazuje na to da čeznete za bliskošću sa voljenom osobom i da je prisutan izražen osećaj nostalgije. Ovakvi snovi su česti kod ljudi koji su razdvojeni, a imaju jaka osećanja.

 43. Jovana

  Sanjala sam da u sobi udaram pacove nekoliko njih i da sam ih na kraju ubila.Sta znaci to? u snu sam i sanjala da ih i moja mala cerkica od 3god udara.

  • Sanovnik

   Jovana, Moguće je da imate finansijske teškoće i da se zbog toga osećate nemoćno. Ipak, to što ste ubili pacove u snu je dobro, jer ovaj san ukazuje na period uspeha i sreće koji je pred Vama i Vašom ćerkicom.

 44. Jovana

  Sanjala sam da mazem na ruke neko jako lepo I projatno ulje za negu koze.

  • Sanovnik

   Jovana, Snovi o rukama uglavnom simbolišu odnose koje imate sa ljudima iz okruženja. S' obzirom da ste opisali ulje koje mažete u snu kao "jako lepo i prijatno", verovatno se dobro osećate u svom okruženju. Ipak, dodatni oprez nije na odmet, čuvajte se lažnih prijatelja.

 45. Sanjarica

  Sanjala sam san kako sam na slavlju nekom i moj trenutni decko s kojim se vidjam dolazi na slavlje sa bivsom devojkom i onda se kao ljube ,u smislu pomirio se sa njom i mene ignorise,kao sedimo svi za velikim stolom ali on kao ne sme da prica sa mnom .Nakon toga ja odlazim napolje i kao gubim se u tom gradu,ne mogu da pronadjem put nazad.Kakvu simboliku ima ovaj san tacno ? Hvala!

  • Sanovnik

   Sanjarica, Vaš san ukazuje na to da ste neodlučni. Niste sigurni da li ste na pravom putu i ne možete da razlučite šta zaista želite, a šta Vam je potrebno. Verovatno analizirate Vašu vezu i razmišljate o prioritetima. Sledite svoju intuiciju.

 46. Čikičič

  Sanjao sam kako sam polomio granu na drvetu. Šta to znači?

  • Sanovnik

   Čikičič, Grane u snu su često simbol Vaših skrivenih sposobnosti i želja. Moguće je da ćete odustati od nekih Vaših planova i želja ili ćete bezuspešno uložiti trud i napor da nešto uradite. Takođe, ovakav san može da ukazuje na to da se ne osećate najbolje i da Vam je potreban odmor.

 47. Sanja

  Sanjala sam da vrsim experiment, kako da ulovim zmiju , za koju znam da je tu negde ali je ne vidim.Uzimam kavez pun malih miseva i postavljam na zemlju (kavez ima rupu na dnu), na mestona kojem znam da ce se ona pojaviti.Cekam i uzbudjena sam ,pozitivno jer znam da cu je uloviti.Iako olim prirodu i zivotinje, zaista nisam ljubitelj niti miseva niti zmija.Sa druge strane moj posao nema nikakve veze sa sa zivotinjama , tako da mi nije ova tema dosla sa te strane - niti ima veze sa experimentima.U prirodi sam jako radoznala i volim da se bavim ljudima i njihovim ponasanjem , a moj posao je vezan za graficki dizajn.Volel bih ako bi neko mogao da mi pojasni san ,jer u osnovi sam svesna da ni zmije ni misevi nisu pozitivni -kako u snu tako ina javi.U snu nisam osetila nikakv strah niti nelagodu.Hvala unpred ,pozdrav

  • Sanovnik

   Sanja, Snovi o zmijama i miševima mogu biti veoma neprijatni i zastrašujući. Moguće je da strepite u ovom periodu nad nečim. Verovatno se oslanjate isključivo na svoje sposobnosti, a moguće je da biste želeli da budete hrariji. Takođe, moguća je neka manja šteta u narednom periodu. Ovaj san može da najavi i sukobe u međuljudskim odnosima, pa izbegavajte rasprave.

 48. senka

  Poštovani,sanjam da poklanjam nekoj ženskoj osobi novac i brojim ga a on se lepi novčanica jedna za drugu pa je teško brojati.istovremeno se preda mnom gomila odeća.

  • Sanovnik

   senka, Novac je simbol sigurnosti, slobode, udobnosti. Ovaj san ukazuje na neočekivani dobitak.

 49. dana

  anjala sam i probudila sa povikom Ustajte danas je slava1

  • Sanovnik

   Ovaj san ima dobar predznak. Moguće je da planirate veliku promenu i da će se desiti pozitivan preokret u vašim stavovima i emocijama.

 50. Sonja

  Sanjala sam da pevam. ali to nije bilo obicno pevanje. Neki andjeoski glas, samu sam sebe iznenadila. Pevala sam iz sveg glasa i to je divno zvucalo. Osoba ispred mene je govorila: vidis da mozes, vidis da znas :)

  • Sanovnik

   Sonja, Ovaj san predskazuje lepa događanja koja Vam slede u bliskoj budućnosti. Takođe, veoma ste zadovoljni sobom i ništa ne može narušiti Vaš mir u ovom periodu.

 51. Штнтн

  Поштовани, сањао сам стони тенис. Можете ли ми рећи шта то значи? Унапред хвала.

  • Horskop

   Штнтн, Moguće je da neka važna odluka pred Vama i da ste zbunjeni. Verovatno imate dilemu između dva izbora.

 52. Suzana

  Sanjala sam fotografiju na kojoj je moja pokojna baka,rekla mi je nesto a onda sam se okrenula prema majci (stajale smo jedna uz drugu) i pitala je zasto mi to nisi rekla dok je bila ziva da bih onda pogledala fotografiju na kojoj je moja majka-sa lica na foto su isle prave suze.Molim Vas da mi kazete sta bi to moglo da znaci?Hvala unapred

  • Sanovnik

   Suzana, Iako ovaj san oslikava Vašu nostalgiju i potrebu za ljubavlju, u narednom periodu ćete se obradovati i Vi i Vaša majka.

 53. Masa

  Sanjala sam da u maloj casici dobijam pun beli mesec koji sam zagrizla nakon cega mi je bilo uzasno lose. Posle toga se nekako nalazim u svemiru u kom vidim pun mesec ali kako se pomeram shvatam da je jedan deo nestao, odnosno taj moj zalogaj. Strasno sam se uplasila jer sam znala da je to mesec u pitanju, ali ipak je bio u bojama planete zemlje.

  • Sanovnik

   Masa, Imate izuzetnu intuiciju. Mesec u ovom slučaju označava osećanja. Verovatno u nekom momentu niste pokazali ili prepoznali neko osećanje, a moguće je i da ste se rešili nekog osećanja koje Vas je preplavilo u proteklom periodu. Takođe, u narednom periodu možete spoznati nešto što će biti od izuzetnog značaja za Vas.

 54. diksi

  sanjala sam 2 ciganke pored puta,majku i cerku..bila je neka cesmica pored njih sa crijevom,pitala sam mogu li da se posluzim da opereem dvije posude, pristala je, a onda je ona poccela meni da gata iz solje od kafe...kasnije sam zurila i rekla da cu solju uzeti u povratku..kad sam dosla ona je popila kafu iz nje i rekla da ce je oprati, ja sam rekla ne treba to cu ja kucii..odjenom vidjela sam da su mi stopala preglibava pitala sam mogu li oprati njenim crevom,dopustila je

  • Sanovnik

   diksi, U narednom periodu je moguće da ćete se zameriti nekome ko Vas dobro poznaje i moguće je da će se otkriti neke Vaše tajne. Postoji mogućnost nepredviđenih okolnosti, pa izbegavajte rasprave.

 55. Deica

  Sanjala sam da sam u setnji srela dvije pticice veselih sarenih boja, pri cemu sam jednu uhvatila ali se nije preplasila i opirala, sta vise, mazila se sa mnom. Druga je imala dugacki crveni rep, i isto tako je bila umiljata i vesela.

  • Sanovnik

   Deica, Izuzetno dobar san koji najavljuje lepe događaje u Vašem životu. Na pomolu su lepa dešavanja na ljubavnom planu, takođe mogli biste čuti uskoro neku radosnu vest koja će biti od izuzetnog značaja za Vas.

 56. Danijela

  Sanjala sam da su mi 4 prsta na levoj ruci iseceni...sta to znaci?

  • Sanovnik

   Danijela, Ovaj san ukazuje na to da je moguće da drugima dopuštate da odlučuju umesto Vas. Ne dozvolite da Vam drugi diktiraju kako treba da mislite i šta da radite. Uzmite svoj život u svoje ruke i budite hrabriji i odlučniji.

 57. Ivan

  Sanjao sam da sam u nekom kaficu da pijem kafu i dobijam ceduljicu " salon je preko puta ", a zena koju volim drzi salon i onda sam isao taksijem, pa razne prepreke kako bih dosao do njega i onda sam video ogroman salon preko puta i posle sam se probudio..

  • Sanovnik

   Ivan, San o ceduljici znači da ste u velikoj dilemi. Verovatno razmišljate kako da kažete osobi koju volite sve što osećate, a da ne budete patetični i dosadni. Očigledno je da rešenje stoji ispred Vas. Hrabro istupite pred voljenom osobom i recite sve što Vam je na srcu, bolje ćete se osećati.

 58. Nikodina

  Sanjala sam kako pricam sa nekom osobom koju nisam zapamtila i kako nabrajam sve drzave u kojima sam bila Italija, Slovenija, Madjarska uglavnom sve gde sam bila i spomenem Ukrajinu a nikad nisam bila tu.

  • Sanovnik

   Nikodina, Generalno, nabrajanje u snovima može predstavljati nelagodu na javi. Budite oprezni da se ne osramotite. Snovi o stranim zemljama znače da ste spremni za promene.

 59. Iva

  Sanjala sam da u snu pričam na engleskom sa šefom. U javi se inače bojim pričat na engleskom jer mi teško ide, a sada sam u snu super pričala sa šefom. Što to znači?

  • Sanovnik

   Iva, Ovaj san govori o Vašoj želji da imate dobru komunikaciju sa Vašim nadređenima i želji za napredovanjem. Takođe, moguće je da Vam nešto nije jasno vezano za Vaš posao. Budite samouvereniji na javi, radite na samopouzdanju. Ostvarićete svoje ciljeve.

 60. stefan

  sanjao sam crevo za vodu

  • Sanovnik

   stefan, Ukoliko ste videli crevo za vodu, poboljšaće se Vaše materijalno stanje. Ako ste videli da iz creva curi voda, očekuje Vas unapređenje na poslu. Ukoliko je crevo bilo suvo, Vaša želja se neće ispuniti.

 61. Miss

  Sanjala sam kako sam trudna i da je majka htela da me ubije. Da bih se izvukla iz situacije ja sam rekla da je dete od nekog koga inace znam sa jave ali ne licno i on se pojavljuje sa svojom majkom a ja nisam mogla da lazem i odmah sam priznala da nije njegovo. Dalje se pojavljuje moja bivsa drugarica sa kojom se nisam cula jako dugo i priznaje mi da je i ona trudna i mi se ispricamo kao i pre sto smo pricale i tu se san zavrsi

  • Sanovnik

   Miss, Snovi o trudnoći skoro uvek najavljuju nešto dobro. Očekuje Vas sreća u narednom periodu. Ostvariće Vam se dugo očekivana želja. U Vašem snu ne govorite istinu, što može da znači da imate neku brigu na javi.

 62. Mihajlo

  Sanjao Sam jurnjavu mnogih muskaraca koji su pokusavali da me ubiju a ja Sam u strahu ubijao sve one koji su me jurili.Dali neko zna znacenje sna?

  • Sanovnik

   Mihajlo, Moguće je da pokušavate da se oslobodite nekih emocija. Takođe, moguće je da se u ovom periodu oslobađate ngativnih stavova i navika. Očekujte dobre vesti. Uspećete da ostvarite svoje planove.

 63. Andjelita

  Sanjala sam sinoc ikonu Spasovdana a iz ikone nje je izasao Knez Lazar , pricala sam sa njim i kneginjom Milicom i oni su mi rekli da ce sve biti u redu sa naslednikom, a ja pitala znaci nista to sto je u istoriji bilo, oni kazu ne ne nista ne brini sve je u redu. Sta bi ovo moglo znaciti ?

  • Sanovnik

   Andjelita, Jako je dobro sanjati ikonu, naročito pred neki bitan događaj u životu. Sanjati kneza i knjeginju znači da ćete imati dobre prijatelje koji će uvek biti tu za Vas. S' obzirom da je istorija izmenjena u Vašem snu, moguće je da želite da izmenite prošle emocije ili način razmišljanja.

 64. nikolija

  penjem se uz neki kanap a kasnije ista sitacija da idem stazom pud neba gore i kao na kraj te staze gore ceka me neka svetlost zuta, a ja trcim stazom pud gore

  • Sanovnik

   nikolija, Svakako biste mogli ostvariti neki svoj cilj u narednom periodu. Moguće je da radite na nekom projektu od velikog značaja za Vas. Svetlost je dobar znak i predstavlja sreću i obnovljenu nadu.

 65. MARIJA

  Sanjala sam kako sam u nekoj fabrici i dopisujem se sa deckom (sa kojim sam vise puta prekidala vezu i sada sam jos uvek sa njim,ali niko ne zna sem mame) u jednom trenutku u fabrici dolazi moj brat najstariji i govori mi znam gde si bila video sam te sa njim da šetaš i odlazi ljut nekuda,ja tu vičem na njega kako nije tako i pritiskam neki veliki crveni taster koje će kao zustaviti celu fabriku da on ne izađe u tom trenutku ja kao ne mogu da izađem iz te prostorije a nešto se spušta kao jedna žica od miksera i zuji i juri me.Posle minut,vidim oca u ležećem položaju kako žmuri kao podiže se polako i govori kao ne brini sve će to biti dobro (otac na javi nije živ) ,ja njemu govorim tata pomozi mi ja ne mogu više da izdržim i bukvalno dok to izgovaram ja cvilim samo što ne zaplačem, kao da nemam glasa ni vazduha..budim se a u levom oku suza kreće niz lice

  • Sanovnik

   MARIJA, Očigledno je da ste na javi preopterećeni nekim problemom koji Vas muči, a koji možda i nije toliko strašan kako Vama izgleda. Potrebna Vam je zaštita i podrška koju svakako možete pronaći u krugu porodice. Ne bi bilo loše da porazgovarate sa bratom o problemu koji Vas muči. U narednom periodu je moguće da ćete poboljšati porodične odnose. Vaš otac u snu govori da će sve biti dobro, budite sigurni da će tako i biti.

 66. Jovan

  Sanjao sam da mi je smanjena plata i da se zalim mami zbog toga.

  • Sanovnik

   Jovan, Moguće je da ste uplašeni za svoj posao. Verovatno Vam je izuzetno važno da zadržite posao, pa proveravate i po nekoliko puta da li ste sve dobro uradili. Trebalo bi malo da se opustite. Ukoliko su Vaši nadređeni zadovoljni Vašim radom, nema razloga za brigu.

 67. Aco

  Sanjao sam da trebamo leteti avionom. Devojka koja je ulazila pre mene je pala sa visokih stepenica. Prezivela je, ali je polako umirala. Nisam video kada je umrla. Za njenu smrt sam okrivio moju porodicu, jer nisu zvali hitnu pomoc.

  • Sanovnik

   Aco, Ovaj san jasno označava tugu za voljenom osobom. Čak i ukoliko ste u vezi ili braku, vrlo je moguće da se osećate usamljno. Moguće je da ste preopterećeni nekim nesuglasicama. Više se družite u narednom periodu kako biste prevazišli ovaj osećaj.

 68. Iva

  Sanjala sam da sam kraj kreveta ugledala češalj pun kose. Kosa je bila na češlju u obliku grude.Što to znači?

  • Sanovnik

   Iva, Kosa u snu predstavlja brigu. Češalj bi trebalo da "razmrsi" brige. On predstavlja Vašu želju da izađete iz komplikovane situacije u kojoj je moguće da se nalazite. Izbegavajte rasprave, jer češalj može biti simbol svađe.

 69. fotelja

  Sanjala sam fotelju sa crvenim prekrivacem a na njoj sedi moj bivsi,ozbiljan,u mojoj dnevnoj sobi.Samo sam ga videla i prekinuo se san.Izgledalo je kao je java a ne san.

  • Sanovnik

   fotelja, Ovaj san se može tumačiti na više načina. Crvena boja je simbol ljubavi i strasti ali isto tako može biti sinonim za bes, ljutnju i frustraciju. Vaš bivši partner je u Vašem snu sedeo u fotelji, pa se to može se tumačiti kao da se na javi "ustoličio", to jest - potpuno je siguran u njegov status i položaj. Moguće je da ima čvrst stav po pitanju nečega ali da ima i jake emocije prema Vama. Prema njegovom karakteru i načinu na koji ste okončali vezu, možete tumačiti ovaj san.

 70. Marija

  Сањала сам жену која ми је јако драга као у некој сали је славље је неко у питању, како ми говори како сам много лепа и пушта сузу, ја јој бришем сузу са левог ока и говорим немој те плакати, сусдржала сам се да не заплачем, затим одлазим ка неком лифту и ту су ја мислим још неки момци били, питају ме на који ћу спарт, нисам сигурна да ли сам рекла на 8 или на 4,углавном мислим да су ти бројеви били и ту се пробудим

  • Sanovnik

   Marija, Suze u snu nagoveštavaju da ćete se u skorije vreme obradovati. Lift ukazuje na to da ćete brzo stići do uspeha, a brojevi u ovom slučaju mogu označavati broj dana, nedelja ili meseci do ostvarenja neke želje. Moguće je da ste u ovom periodu osetljiviji nego inače.

 71. Dejan

  Sanjao sam Decka koji kod mene stalno dolazio. Nazlost umro Mlad od Upale mozga. Zove me telefonom i pita moze li da dodje i ja potvrdim. Molim Vas tumacenje

  • Sanovnik

   Dejan, Ovaj san se može tumačiti kao Vaše prisećanje na prijatelja koji je imao dobra dela i lepe želje za Vas. Ovo može biti najava nekih predstojećih promena u Vašem životu, možda čak i problema ili nevolja koje Vas očekuju. Takođe, moguće je da ćete ostvariti novo prijateljstvo sa nekim ko će Vam biti od velike pomoći i Vaš pravi "anđeo čuvar".

 72. Ivan

  Sta znaci kad sanjate recimo u ponedeljak uvece da je sutra sreda, ne utorak?

  • Sanovnik

   Dejan, Moguće je da ćete slučajno ili namerno prevideti ili preskočiti neke stvari ili događaje u bliskoj budućnosti.

 73. Lana

  Sanjala sam rodicu koja se odselila iz države i s kojom se nisam vidjela skoro godinu dana. Srele smo se u gradu i otišle na kafu,pričale smo o svemu. Rekla mi je da sam dobro smršala,a kad sam je pitala da li će biti tu za moju maturu rekla je da to ne bi propustila nizašto na svijetu.. Šta to znači? Molim vas

  • Sanovnik

   Lana, Možete da očekujete drage goste u skorijoj budućnosti. Moguće je da već duže vreme očekujete svoju rođaku iz inostranstva i verovatno Vam nedostaje. San o maturi najavljuje uspeh i penjanje na društvenoj lestvici.

 74. Nikoleta

  Pozdrav, sinoc sam sanjala kako drzim drogu u ruci i prilazi mi simpatija (za njega se na javi prica da se drogira iako to niko pouzdano ne zna) i trazi od mene a ja mu odgovaram da cu se ubiti ako uzme i on uzima i ja mu odgovaram da sam se razocarala u njega i tu se san zavrsava. Hvala unapred.

  • Sanovnik

   Nikoleta, Ovaj san bi trebalo ozbiljno da shvatite. Vaša podsvest pokušava da Vam ukaže na opasnost u kojoj se nalazite na javi. Razmislite da li je Vaša simpatija dobar izbor za Vas. Moguće je da ne želite da prihvatite stvari onakvim kakve jesu.

 75. Bokalče

  Sanjao sam Mila Đukanovića. Šta to znači?

  • Sanovnik

   Bokalče, Kada sanjate nekog predsednika, bilo da je u pitanju predsednik neke firme, kluba ili države, to znači da će se desiti promene u Vašem profesionalnom životu. Mogli biste dobiti unapređenje ili se zaposliti ukoliko ste nezaposleni.

 76. Петар Петровић

  сањао сам покојну жену како ми каже да ће купити један мали стан од 35 квадрата за нас.

  • Sanovnik

   Петар Петровић, Uspešno ćete rešiti neki problem koji Vas duže vreme muči. Ovo može biti i znak da će se popraviti Vaše finansijske i emotivne mogućnosti. Takođe, ovaj san upućuje da je neophodno da obratite pažnju na zdravstveno stanje, jer je moguće da se aktivira neki problem iz prošlosti.

 77. Ivan

  Sanjao sam da se devojka koja mi je u srcu treba da se uda, tj poznanik mi to kaze i posle sretnem brata od tetke u odelu?

  • Sanovnik

   Ivan, Ovaj san nagovštava da intenzivno brinete na javi. Moguće je da imate strah od promena i od budućnosti. Probajte da budete opušteniji. Obratite pažnju na osobine koje ima Vaš brat od tetke, moguće je da na javi želite da usvojite neke od tih osobina.

 78. marija

  sanjala sam kako se brat vraca od nekuda ,noseci pod rukom razanj prazan ( kolac na kom se peče prase) sa oštrim krajem okrenutim ka nama

  • Sanovnik

   marija, Prema narodnom verovanju, sanjati ražanj je jako dobro, možete očekivati dobitak ili veselje. Možda ćete čak dobiti i neki poklon. Ipak, s' obzirom da je snu oštar kraj ražnja na Vas ostavio utisak, klonite se rasprava u narednom periodu.

 79. Marko

  Sanjao sam da mi je drug dao drogu ekstazi i da sam je ja stavio u usta i brzo ispljunuo (bila je ponoc)i posle toga sam tumarao ulicima i nisam znao gde idem.

  • Sanovnik

   Marko, Moguće je da se ne osećate dobro u svojoj koži ovih dana i da želite na neki način da pobegnete od problema. Takođe, moguće je da preuveličavate neki problem, jer ne vidite trenutno rešenje. Čuvajte se zlonamernih ljudi i budite obazrivi sa osobama kojima je potrebna Vaša pomoć.

 80. lena

  Sanjam dolazi mi sin a ja ga pitram kad će se ženiti ,a on kaže imam devojku,crnka je

  • Sanovnik

   lena, Ubrzo će Vam se ostvariti jedna želja ali ćete naići na prepreke u ostvarivanju planova (što nagoveštava crnka). Emotivno ste vezani za sina, pa ovaj san nagoveštava i dobru intuiciju koju imate kada je on u pitanju koju bi trebalo da sledite.

 81. goca

  sanjala sam kako mi je neko naglas izgovorio ime od mog sina

  • Sanovnik

   goca, Iako je moguće da ste u proteklom periodu bili zabrinuti, san koji ste sanjali najavljuje dobre vesti koje ćete čuti vezane za Vašeg sina.

 82. Tole

  Sanjao sam da sam nagazio na iglu, a onda na jos jednu, dok sam imao u ustima kroz jezik 2 igle probodene i jednu u usnama, sve sam ih povadio golim rukama i boljelo je strasno.

  • Sanovnik

   Tole, Ovaj san jasno ukazuje da je potrebno da popravite neku situaciju u životu koja se otela kontroli i zbog koje je moguće da osećate grižu savesti. Više igala predstavlja veliku svađu. Budite oprezni sa rečima, jer biste mogli nekoga jako povrediti, a naposletku, najviše će zaboleti Vas. Klonite se svake rasprave u narednom periodu.

 83. Nina

  Nesto sto me kopka vec duze vreme je to da sanjam s vremena na vreme jednu javnu licnnost za koju sam uzasno vezana mrtvu ,samo sto je ovaj put ozivela.Ne zna se sta se desilo i zbog cega je upucana, samo se zna da nije ziva.Cesto sanjam kako sam na tom mestu sa njom pre nesrece ali nikada ne mogu da je vidim jasno,ali ovaj put jesam.Predpostavljam nesto ali ne bih bila sigurna,da li moja svest zeli da sazna sta se desilo,ne znam...

  • Sanovnik

   Nina, Ovaj san predstavlja žaljenje što ta osoba više nije među živima. Budite oprezni u narednom periodu da ne biste dospeli u nezavidnu situaciju. Razmotrite odnos sa bliskim prijateljem, moguće je da postoji problem koji ne vidite jasno.

 84. Lena

  Sanjam profesoricu svoju koja u pravom zivotu volii svidjau joj se zene da mi je dosla u posjtu ali smo u sobi u kojoj sam provela svoje tinedzerske dane .Soba je uvijek kao i u snu bila sredjena sve na svom mjestu.Ona je sve jedno pojedno razbacivala i sexualno me izazivala kako bi meni objasnila da mora nekad biti i neuredno.Ja sam u tu profesoricu zaljubljena u snu i ja nju posmatram i pokusvam da to sve prihvatim da me to razbacivanje ne zivcira.I ta ista profesorica mi u snu govori da je jedna djevojka koju obje poznajemo zaljubljena u nju i da ona nijednu djevojku ne podnosi koja se profesorici obraca.Drugi dana sanjam tu istu profesoricu kako mi daje test koji sam uradila i govori mi da imam preko 50 poena i ona je jako zadovoljna samnom.

  • Sanovnik

   Lena, Ovaj san govori o Vašem samopouzdanju, samospoznaji i odbacivanju nekih stega. Verovatno ste počeli da prihvatate i volite neki deo sebe koji do sada niste voleli. U narednom periodu, nemojte biti previše iskreni, da Vas neko ne bi pogrešno shvatio. Takođe, nemojte biti tolerantni više nego što je potrebno. Zauzmite se za sebe i budite oprezni u odnosima sa ljudima, da ne bi bili povređeni.

 85. dajana

  sanjala sam da su se moji mama i tata razveli mama se preselila u bosnu i ja sam ostala sa tatom probudila sam se nocas mi je se san nastavio i mama je dosla ponasala se prema meni ka da sam joj nekog ubila i ja sam joj rekla sto se ponasas prema meni kao da ti nisam cerka i probudola se molim vas da mi odgovorite

  • Sanovnik

   dajana, Iako je ovaj san ostavio snažan utisak na Vas, budite bez brige, ne najavljuje ništa negativno. Moguće je da ste napravili neke promene u svom životu, pa ste u periodu prilagođavanja ili Vam se promenilo mišljenje situaciji u kojoj se nalazite, pa je to pokrenulo brigu na nesvesnom nivou i strah od promena. Takođe, moguće je da ste nervozni u ovom periodu zbog odnosa sa nekim članom porodice (to ne mora biti majka), pa ne bi bilo loše da razgovarate o problemu koji Vas muči.

 86. maki

  Sanjala sam da umirem. Ostala sam bez vazduha i u sledećem trenutku osetila da sam mrtva. Šta to znači?

  • Sanovnik

   maki, Iako ovo može biti traumatično za Vas, ovaj san najavljuje dobro zdravlje i dug život koji je pred Vama. Moguće je i da ovakav san simbolizuje Vašu duboku potrebu da nešto promenite u svom životu. Nemojte oklevati ukoliko ste nezadovoljni bilo kojim segmentom života. Ne plašite se promena.

 87. Ivan

  Sanjao sam ponoc ili 00 00, posle toga razgovor sa devojkom koju volim sa nasa dva kucna ljubimca, sanjao sam da gledam film, kupovao sam stara kola ( mustang varijanta ) za 2000e, sanjao sam fudbalera i kako vidim albansku vojsku u centru grada kako marsira i posle toga kako sam u vojsci

  • Sanovnik

   Ivan, Kupovina automobila u snu odražava koliko ste posvećeni svojim ciljevima. U narednom periodu očekujte uspeh na poslovnom planu. Vojska ozačava svađe i inat. Pokušajte da u narednom periodu izbegnete rasprave. Takođe, u narednom periodu ćete biti disciplinovaniji nego inače i rešeni da ostvarite svoje planove.

 88. Ina

  Sanjala sam da sa porodicom i bivšim komšijama i njihovom unukom treba negdje da otputujemo na odmor. U snu sam se vozila u kolima koja su bila dosta prostrana, ali prozori su bili kao pola prozora, tako da kroz njih ništa nisam mogla vidjeti osim krovove zgrada ( često sanjam da me neko vozi kolima meni nepoznatim djelovima grada, kao i da se vozim u liftu koji je večinom raskliman, pokvaren ili prilično velik). U snu sam osjećala snažnu potrebu za mokrenjem i jedva sam čekala da stignemo do hotela. Sa njihovom unukom trebala sam podjeliti keks sa komšijom u zgradi u kojoj stanujem. Jedna kutija je bila zelena, a druga crvena. Vozile smo se liftom koji je imao okrugla vrata obložena nekim sivim papirom. Njoj sam rekla da izađe, a ja sam produžila do komšije sa kojim sam trebala podjeliti keks kojeg je on vadio iz komode. Zatim vidim sebe kako se penjem uz stepenice u zgradi, da bih stigla do 5. sprata, ali stalno nailazim na među spratove. Drugi san bio je kratak hodam u gradu, ispred mene ide neka sijeda stara žena, pokušavam je zaobići, vidim dvojicu starijih muškaraca, koji se poljevaju vodom iz šlaufa, ulazim krišom kroz neka mala uska vrata, u zgradi a za mnom je ušao neki krupan i ćelav muškarac. Penjem se uz crvene stepenice u tako uskom i malom prostoru, koji je više izgledao kao neki skriveni izlaz i otvaram velika teška kožna harmonika vrata, iza kojih se nalaze još jedna ista takva vrata, kako bih ušla u neki restoran ( koji je meni u snu bio poznat, kao da sam već jednom bila tu) da bih kroz terasu mogla izači na drugu stranu i doči do nekog dvorišta. Taj ćelavi muškarac koji je bio iza mene, pitao me je: šta radiš to dijete i nasmijao mi se, a ja sam mu objasnila da želim proči kroz tu terasu kako bih izašla i nači se sa druge strane zgrade, u dvorištu.

  • Sanovnik

   Ina, Ponekad imate osećaj da ne upravljate situacijom iako se osećate prilično komotno u svom životu. Moguće je da ste finansijski zavisni ili na neki drugi način zavisite od drugih ljudi. Snovi o liftu ukazuju na svakodnevne uspone i padove. Ponekad Vam je dosta svakodnevne rutine i osećate se sputano. Očekuje Vas napredak u budućnosti, to najavljuje penjanje uz stepenice. Crvena boja koja preovladava u Vašim snovima govori o Vašoj snazi, energiji, impulsivnosti i strasti. Prolazak kroz velika "teška" vrata kako ste opisali najavljuje da ćete uskoro da se odbranite od nekog ko želi da dominira nad Vama i određuje Vaše ponašanje. Moguće je da će Vam se poboljšati društveni status u bliskoj budućnosti.

 89. Sanja

  Sanjala sam kako drugarica i ja putujemo vozom kroz Ameriku. Prolazimo pokraj nekog grada i kao to je Nju Hempsir, Gledamo panoramu grada, ali nismo isle u njega vec samo prosli pokraj. Dosle smo do Njujorka kao do mjesta gdje je bio svjetski trgovinski centar. One kule bliznakinje. I sad, jedne ima nije srusena, a druga je srusena i tu je napravljena neka bas moderna zgrada u onim sraklima sva. Visoka kao i ova stara. Ja u strahu kao pa ova zgrada nije srusena sigurno ce je rusiti ajmo mi odavde, I td sam se probudila. P.S. Ne radi mi tastatura na srpskom pa zato nemam sva slova.

  • Sanovnik

   Sanja, Prvi deo sna, to jest putovanje vozom i razgledanje grada koji u svom nazivu sadrži reč "novo, novi" ukazuje da ste pravom putu i trebalo bi da istrajete u Vašim poduhvatima. Ponekad imate preveliki strah da se upustite u nešto novo, pa Vam dobre prilike često izmaknu. Nemojte biti samo nemo nemi posmatrač i slediti postupke drugih, harabro napravite promenu. Drugi deo sna govori o tome da imate veliki potencijal za visoka postignuća ali da morate prebroditi strah od promena. Veoma ste intuitivni, pa ćete sami najbolje znati kada je potreban oprez da ne biste imali finansijskih problema, a kada treba ugrabiti priliku za poslovni uspeh. Sledite intuiciju kada je ljubav u pitanju.

 90. jaca

  sinoć sanjam da igram igru na sreću u kojoj treba reći neko slovo.Ja sam rekla slovo E i priređivač kaže da to vredi 200 evra .Pitam ga kako mogu to naplatiti jer je on iz nemačke,kaže njegova žena da može u bosni i dalje se ne sećam .

  • Sanovnik

   jaca, Slova u snovima najavljuju sreću. Imaćete veliki uspeh u poslu kojim se bavite. Takođe, ukoliko Vaše zanimanje nije vezano za novinarstvo ili pisanu reč uopšte, mogli biste se okušati u tome, jer je moguć veliki uspeh koji ćete moći da unovčite, čak i na inostranom tržištu.

 91. Milena

  Sanjala sam kako mi je ispala plomba iz zuba, ja bila kod zubarke i kao hoću da joj se žalim da mi je to traljavo napravila, kad poslije ispljunuh još jedan dio zuba ili zub. U pitanju je bila petica ili šestica tako mi se čini.

  • Sanovnik

   Milena, Čuvajte se sukoba i učešća u raspravama. Ovaj san može da ukazuje na finansijske gubitke ili neprilike koje se dešavaju u Vašem okruženju. Moguće su neprijatnosti u narednom periodu, pa je potreban oprez.

 92. deni

  Sanjao sam da komšije oru zemlju i siju kukuruz.

  • Sanovnik

   deni, Ovaj san simbolizuje ispunjenje želja. U ovom periodu bi trebalo da započnete nešto novo, jer ćete uspeti. Stoji Vam siguran napredak u onome što radite i sjajne finansiske prilike. Okušajte se i u igrama na sreću.

 93. Ina

  Sanjala sam da na nebu vidim dva puna okrugla i zuta mjeseca i cudila sam se otkud dva mjeseca , nekom sam ih pokazivala , mislim da je to bila moja mama , ali sam u snu pretpostavljala da je to nesto lose..

  • Sanovnik

   Ina, Mesec je oduvek bio simbol plodnosti i napretka, takođe znači da se razvijate i napredujete. Uspešno ćete završiti sve započeto. S' obzirom da je u Vašem snu bilo dva meseca, moguće je i da se nalazite u neobičnoj ljubavnoj situaciji. Ukoliko je tako, odložite bilo kakave odluke u ovom periodu.

 94. mimi

  Sanjam razbolio mi se meni drag komšija od hemofilije i traži da ga odvedem kod lekara i kaže od toga mi boluje i sestra.Bio sam jako potresen.

  • Sanovnik

   mimi, Ovaj san ukazuje na to da ste veoma zabrinuti za svoju sestru i da se plašite da joj se ne dogodi nešto loše. Moguće je i da se osećate krivim zbog nečega što ste rekli ili uradili. Najvažnije je da ostanete pozitivni i da se oslobodite stresa.

 95. Andjela

  Sanjala sam da vidim zemljinu kuglu iz ptičije perspektive, kao iz svemira. Mrak, svi kontinenti sijaju, kao sa slike. Vidim jedan avion kako leti i pitam se gde ide, pratim ga, ali se nadam ili znam da ide u Barselonu gde inače želim ovog leta da odem.

  • Sanovnik

   Andjela, Ovaj san se može povezati sa osećajem sigurnosti i stvarnosti. Osećate se celovito i imate globalnu svest, povezani ste sa svetom. Možda bi trebalo da imate praktičniji pristup životu. Avion znači da ćete prevazići prepreke na koje nailazite u životu i da ćete se izdići iznad situacije u kojoj se trenutno nalazite. Sagledaćete svoj položaj iz drugog ugla i bićete samouvereni.

 96. amon

  sanjao sam da se vozim autom i skrecem desno put se suzio i sa obe strane velika kolicina mutne vodne ostao sam bez auta i telom sam puzio putem i veslao rukama u vodi inace to vece sam slucajno nagazio mrtvog goluba

  • Sanovnik

   amon, Mutna voda simbolizuje negativne emocije. Moguće je da ste bili pod utiskom događaja koji Vas je zadesio to veče. U narednom periodu povedite više računa o svom zdravlju i budite oprezni u odnosu sa ljudima da ne biste zbog prevelikih ambicija bili uvučeni u nešto što bi bilo loše za Vas. Povećana opreznost je neophodna u svim segmentima.

 97. Ivan

  Sanjao sam sinoc kako mi je kuce od zene koju volim vezana ispred zgrade i da sam je grlio u snu, msim na kuce, koje je belo :)

  • Sanovnik

   Ivan, Ovaj san govori da potpuno verujete osobi sa kojom ste. Takođe, na neki način ona Vam nedostaje, možda želite više bliskosti i moguće je da ste usamljeni. Nastojte da produbite odnos sa voljenom osobom.

 98. Stefan

  Sanjao sam da sam komšiji odijeo suđe. I da sam po povratku kući sreo medvijeda vrisnuo sam i prepao ga i on je otišao od mene, kada sam došao u vrh dvorišta od toga komšije bila su još dva medvijeda koji su se tukli i onda im je prišao i treći taj na koga sam vrisnuo, ja sam otišao u kuću da ručam a psi su lajali tri psa sva tri moja tokom ručka medvijedi su prešli u moju štalu koja se nalazi stotinjak metara od kuće i u kojoj imam junicu i šesnaest ovaca zvao sam telefonom dvojicu lovaca prvi se nije javljao drugi se javio i rekao mi je da je u Beogradu na nekom koncentru onda sam tražio vatreno oružje da ustrijelim medvijede ali ga nije bilo. Kada su medvijedi otišli ušao sam u štalu i imao šta da vidim ništa nije bilo živo. Zovnuo sam policiju i onda su došli novinari da naprave zapisnik.

  • Sanovnik

   Stefan, Medved simbolizuje ljubomoru i posesivnost. Moguće je da na javi imate posla sa dominantnim i ljubomornim osobama koje na neki način ugrožavaju Vašu nezavisnost. Ovce simbolišu Vašu popustljivost i ranjivost. U narednom periodu, lako biste mogli izaći iz nepovoljne situacije u kojoj se nalazite, jer Vam sledi promena koja će doneti i neku vrstu olakšanja.

 99. Jovan

  Sanjao sam cudan san. Hteo sam da iznajmim stan, ali sam odustao jer su mi smetala komsijska deca. Tim ljudima je bilo jako zao. Kasnije sam bezao od nekoga i cuo glasove ljudi iz daljine. Neko je rekao da se nada da cu se snaci.

  • Sanovnik

   Jovan, Moguće je da Vam je potrebna sloboda i da se na neki način osećate sputanim. Potreban Vam je Vaš prostor i "udobnost" koju želite da napravite za sebe ali iz nekog razloga odustajete. Možda bi trebalo da se izborite za sebe i za svoj položaj na javi. Takođe, moguće je da bez razloga osećate krivicu ukoliko je Vama "dobro". Snaći ćete se sigurno, kako Vam i podsvest govori ukoliko se zauzmete za sebe bez griže savesti.

 100. Goca

  Bila sam u kući Cece Raznatović i zajedno smo se dogovarale da izađemo u grad.Tu su bili neki mafijaši i ja sam osjećala neki manji strah.Odjednom sam se našla na jednoj planini i sa lijeve i desne strane je bilo more a ja sam sa ćerkicom šetala i ona me ubjeđivala da je more hladno i da se na kupam. Na kraju puta me čekala jedna moja poznanica (meni onako draga) i rekla da ćemo zajedno da nađemo izlaz sa te planine.

  • Sanovnik

   goca, Moguće je da se nalazite na životnoj prekretnici. Nemojte se plašiti promena ali budite oprezni u svojim odlukama. Ponekad poslušajte savet bliskih ljudi. Planina predstavlja životne prepreke. Ovaj san predskazuje da ćete uspešno prevazići poteškoće uz pomoć porodice i prijatelja.