Izaberite početno slovo ključnog pojma Vašeg sna


Ubistvo

Ubiti nekoga- velika opasnost, čuvajte se svoje naravi
Videti ubistvo ili čuti za njega- nesreća i strah
Videti ubicu- dug život


Ubod

Ubosti se na trn ili slično- bolest


Učenik

Videti učenika- veselje sa decom
Ako odrasla osoba sanja da je učenik- neuspeh u poslu zbog nesposobnosti


Učenje

Nenadane i neočekivane dobre vesti


Ucenjivati nekoga

Brakolomstvo na pomolu


Učitelj

Lakomislenost će vas upropastiti


Učiteljica

Neko će vam pomoći u nevolji


Udaja

Udati se za poznatu osobu- radost, sreća
Za nepoznatu osobu- nesreća, bolest


Udarac

Udarati ženu- pogrešili ste
Udarati po nečemu- čekaju vas veliki napori
Dobijati udarce- sramota


Udaviti se

Nesrećan brak, bolest


Udica

Neko će vam podvaliti


Udovac-Udovica

Postati udovac, odnosno udovica- radujte se užicima koji vas čekaju


Udvaranje

Uskoro vas očekuju sitni problemi


Ugalj

Blagostanje, sreća i radost
Ugalj koji gori- radostan događaj
Vruć ugalj- neko vas silno voli


Ugriz

Ugriz psa- pretrpećete štetu
Ugriz konja- izdaće vas prijatelji


Uhapšen biti

Neprilike


Uhapsiti nekoga

Nazadovanje u službi


Ujak

Srećan događaj u porodici


Ujed

Dobitak


Ujna

Svađa u porodici


Ukor

Svađe


Ulje

Piti ulje- budite oprezni sa laskavcima
Zapaljeno ulje- zadovoljstvo, uteha
Prosuto ulje- poremećeni mir
Kupovati ulje- bolest


Uloviti nešto

Prijatno iznenađenje, dobre vesti


Umiranje

Sanjati da ste mrtvi- doživećete duboku starost
Gledati kako neko umire- odlazak drage osobe
Umreti i opet oživeti- brige


Umivanje

Hladnom vodom- uskoro će brige biti iza vas
Toplom vodom- zdravlje, bogatstvo


Umor

Osećati umor u snu- zastaćete u svojim poduhvatima pred sam cilj


Uniforma

Ugled i čast
Nositi uniformu- prikazujete se bolesnijim nego što jeste
Pocepana uniforma- neuspeh


Unuče

Neočekivana radost


Upaljač

Suviše ste eksplozivni i to će vam donositi samo štetu


Urna

Smrt neke bliske osobe


Usna harmonika

Uživaćete u malim zadovoljstvima


Usne

Sveže, rumene usne- sreća u ljubavi
Blede usne- razočaranje u ljubavi
Usne koje mame na poljubac- ispuniće vam se potajna priželjkivanja


Usta

Prevelika usta- nezadovoljstvo
Puna usta- zadovoljstvo
Ako vas bole usta- velike neprijatnosti


Uštinuti

Uštinuti nekoga- neprilike
Biti uštinut od nekoga- neprijatnosti i svađe


Utopljenik

Izgubićeš prijatelja


Uvreda

Biti uvređen- primićete pohvalu
Uvrediti nekoga- svađa sa najbližima


Uzbuna

Pred vama su bolji dani


Uzbuđenje

Doživeti uzbuđenje- ostvarenje težnji


Uzde

Opomenuće vas ili prekoriti zbog neke nepodobnosti

Komentariši sanovnik

Unesite kod sa slike :

 1. nina

  dobar dan, sanjam kako biram koji cu lak da stavim na nokte i vidim poslije toga poznatu zensku osobu koja je imala bas mnogo uzasnih bubuljica na svom licu..posle nekog vreemena ulazim u sobu i ugledam jeza, sva uplasenai sanjam sumu, na drveca je bilo po malo snega bas po malo i bilo je vatrice male, malo snega i svugde pomalo vatre na granama,neobicno i sanjam isto eskima...znacenje,hvala

  • Sanovnik

   nina, Moguće je da želite da ulepšate svakodnevicu (lak za nokte), neko će pokušati da sakrije istinu od Vas (osoba sa bubuljicama). Imate potrebu da se branite (jež). Romantični ste i puni živote energije (šuma, drveće). Česte su oscilacije u emocijama (sneg i vatrica na granama, eskim)

 2. lana

  u prvom snu sanjam kako se prica da me Bog spasio u nekom udesu i dobijam poklone i novac, i u tom istom snu vidim od glave do pete par ljudi na plazi koji su bili prekriveni crnim velikim dlakama...a u drugom snu sanjam veliki dzak krompira..hvala Vam,pozdrav

  • Sanovnik

   lana, Vi ste verovatno izbegli neku opasnost i izvesno je da ste zaštićeni na neki način. Moguće je da se osećate potisnuto u ulozi i obavezama koje Vam se nameću od strane društva. Verovatno osećate veliki teret ali možete očekivati i veliki dobitak.

 3. čedomir

  Sanjam moja sestra koja je umrla oživjela i hoće da se uda za svog muža,ali neće da živi s njim stalno jer on ima malu penziju

  • Sanovnik

   čedomir, Moguće je da ste razmišljali sestri koja je umrla ali i o prolaznosti i starosti o čemu govori penzija kao simbol u Vašem snu. Upalite sveću pokojnoj sestri ili joj na drugi način odajte pomen u skladu sa Vašom verom.

 4. Igor

  Sanjao sam da nas vija placeni ubica jer se neki decko zabavlja sa nekom devojkom. Naisao je covek sa traktorom pa smo se popeli na njega i tako pobegli.

  • Sanovnik

   Igor, Ubica u snu može predstavljati osećaj otuđenosti ili čak gubitak osećanja usled straha ili stresa. Traktor može biti simbol neodlučnsti ali i poslovni uspeh.

 5. Uros

  Sanjao sam da sam uz podrsku nekoliko kolega pokusao nekoliko puta ubiti seficu. Nekoliko puta sam je izbo, ali krvi nije bilo i svaku put je prezivela. Postala je psihicki sve jaca pa sam se probudio iz straha od njene osvete.

  • Sanovnik

   Uros, Preopterećeni ste poslom i dnevnim događajima. Moguće je da ste pretrpeli neku nepravdu na poslu ili imate problem sa autoritetima. Pokušajte da izgladite nesporazum ukoliko je moguće i opustite se u slobodno vreme.

 6. Kristina

  sanjam dva puta isti san,da beziim sa sestrom od ubica koji zele da nas ubiju ispred previse ljudi, a zatim sedim sa njima?

  • Sanovnik

   Kristina, Snovi koji se ponavljaju imaju posebnu psihološku poruku. Vaš san govori o stresu i strahu koji Vas je obuhvatio ali se u isto vreme osećate odgovornom. Ovo može značiti i predaju ili popuštanje pred protivnikom. Verovatno razmišljate taktički u životu i uvek dođete do rešenja problema.

 7. Zeljmal

  Na nekom sam graničnom prelazu. Gradjeno je sve žičanom ogradom. Jedan čovjek koji ima šešir na glavi (kaubojski lijepi bijeli) proba da prodje granicu. Ja uzimam revolver koltaš I iz daljine pucam I pogadjam ga u glavu. Prije njega sam ubio još jednoga. Ovaj drugi je bio kao potvrda mog dobrog gadjanja.

  • Sanovnik

   Zeljmal, Žičana ograda u Vašem snu ukazuje na ograničenja, a šešir je simbol neke tajne. "Pogodak" iz pištolja ukazuje na to da je moguće da uskoro otkrijete neku dugo skrivanu i važnu tajnu.

 8. nina

  sanjam rad u vrticu, dete trazi da mokri, ja je vodim, a onaa svu mokracu slucajno po meni poprskala po faci, tu se umivam

  • Sanovnik

   nina, Ovakav san može predstavljati poslovnu brigu ali i neočekivani dobitak.

 9. Jaca

  Sanjala sam da sam ubila čoveka koji je pokušao da me siluje.Skrivam dokaze i ne mogu da verujem da sam ja to uradila.U snu prolazim kroz psihološki pakao griže savesti.Sve proživljavam duboko,kao da je stvarno.Kada sam se probudila osetila sam veliko olakšanje jer je to samo san i to se nije stvarno desilo.

  • Sanovnik

   Jaca, Moguće je da ste pod velikim stresom jer radite nešto što ne želite (posao koji Vam se ne dopada ili provodite vreme sa nekim ko Vas čini nervoznom). Ovo može biti znak da i da potiskujete bes prema nekome ko se loše poneo prema Vama, ali i da pokušavate da se oslobodite negativnih osećanja.

 10. Jovo

  Sanjao sam da neko ko hoce da me ubije slucajno dosao u moju kucu. Rekao sam ukucanima da je to ubica. Sakrio sam se. Ubica je otisao. Zatim sestra mali deo svoje garderobe ubacuje u moj ormar.

  • Sanovnik

   Jovo, Simbol ubice u snovima je redak i ima više značenja. Moguće je da ste zabrinuti za svoj identitet na neki način. Ovo može značiti i da Vam nedostaje podrška ali i da ste usamljeni. Orman u koji Vaša sestra ubacuje garderobu je najava lepih događaja.

 11. nina

  sanjam brata koji ima 20godina, gledam ga kako prilazi kadi i odjednom izgleda kao malo dijete pocinje da obavlja malu nuzdu i pisa a nikako da dohvati i da to obavi u kadu kako je krenuo, prilazim i podizem ga a on obavlja nuzdu, hvalaa

  • Sanovnik

   nina, Moguće je da ste zabrinuti za brata, a može biti da ne odobravate neki njegov postupak. Sanjati drugog kako vrši malu nuždu može ukazivati i na neku vrstu poniženja.

 12. Darko

  Sanjao sam da pomazem ubici koji je ubio devojku. Vozi jako dobar auto. Neka zena mu je rekla da ako bude veliki dobrotvor da ce mu policija oprostiti. Policija je pronasla njegovu dlaku na mestu zlocina. Odustao je od cinjanja dobrih dela.

  • Sanovnik

   Darko, Moguće je da ste na neki način besni ili razočarani nekim gestom prijatelja i da prispitujete svoj identitet. Ne odustajte od vere u dobro.

 13. Ivica

  Prolazim pored reke u mom mestu i vidim kako je neki čovek upao u nju pored obale i ne izranja. Voda se zamutila i ja skačem da ga spašavam i uspem da ga spasem i zvučem iz vode. Nisam ga prepoznao ko je u pitanju i on je otišao svojim putem.

  • Sanovnik

   Ivica, U narednom periodu ćete biti od velike pomoći nekom prijatelju ili rođaku. Nekome će biti potrebna Vaša podrška i oslonac, a Vi ćete se pokazati kao pravi prijatelj. Krasi Vas velika hrabrost i humanost na javi.

 14. maki

  Sanjala sam da sam ušla u neku kuću, nezaključanu, mračnu. Ispostavilo se da je ukleta i da su mnogi koji su bili u njoj izgubili život ili se jedva izvukli iz nje, kao i ja. Šta znači ovaj san?

  • Sanovnik

   maki, Moguće je da pokušavate da razrešite neki unutrašnji konflikt kada su emocije u pitanju. Ovakvi snovi se ponekad dešavaju usled nekog neprijatnog događaja ili pod uticajem nekog filma koji ste gledali neposredno pre sna.

 15. Legija

  Sanjao sam da sam usao u kriminal, i svestan sam u snu toga i onda sam se pucao sa drugom mafijom i metak me okrznuo dok sam trcao iza automobila, onda sam ja upucao njega sa revolverom

  • Sanovnik

   Legija, Moguće je da želite da se oslobodite nekog poroka ili želite više nezavisnosti i slobode. Ovaj san može da ukazuje na potisnutu ljutnju. Verovatno ste pod stresom.

 16. Zoran

  U snu sam sanjao viziju da me neko juri. Izasao je kroz rupu iz podruma. Nakon toga placeni ubica ubija tamnoputo dete za vreme muzickog nastupa. Covek iz obezbedjenja koji je spazio ubicu je ubijen od strane ubice. Ubica je ostavio nas svedoke zive. Zatim shvatam da ubica zivi u hotelu u sobi pored moje i da je on onaj iz vizije sto me juri. Prvo sam presao u sobu kod neke devojke kojoj je decko ubijen i koja ima bebu. Objasnio sam joj sta se desava. Zatim zajedno bezimo. Dok smo setali ugledao sam ubicu pa smo poceli trcati. Imali smo dve macke. Pobegli smo u neku kucu. Ali nas je pronasao. Nekim trikom sam sakrio onu devojku. Tu kucu sam prepoznao kao mesto iz one vizije pa sam odlucio da ne bezim kroz podrum. Uhvatio me je. Tada sam shvatio da sam trebao pobeci kroz podrum. Izvadio je kanap, a ja nesto siljato mu stavljam na vrat. Ubio me je inekcijom. Umro sam u ubedjenju da onu devojku nece pronaci.

  • Sanovnik

   Zoran, Moguće je da ste uplašeni ili zabrinuti bez razloga ili čak osećate krivicu zbog nečega. Postoji mogućnost da Vas povredi neko ko Vam je drag. Ne shvatajte stvari suviše lično i preozbiljno.

 17. jasna

  sanjala sam sugavo bolesno malo mace.Moje dete ga je odvelo kod veterinara.Za tovreme ja je cekam da se vrati.Onsa dolazi i govori mi da je kod veterinara bio majmun koji je ugrizao za rame i oko grudi..Ja je pregledam i vidim otiske ujeda i to svuda pa cak i ispod pazuha rane crvene ali bez krvi.Odmah je vodim kod lekara da primi inekciju da ne dobije neku zarazu od ujeda.sledece sto sanjam je da dobija inekciju u uvo..tacnije skoljku uveta i ubadanje igle ..i gledam kako se kroz kozu skoljke nazire igla a lekarka sto joj daje kao da trazi odgovarajuce mesto gde ce je ubosti.Ja vidim da nju to boli i hrabrim je da se opusti jer sigurno inekcija manje boli od ujeda koji je dobila od majmuna....i tu se san zavrsava jer sam se trgla..inace da napomenem majmun je bio simpanza ..Pozdrav

  • Sanovnik

   jasna, Moguće je da ste zabrinuti za svoju ćerku ili ste bili pod utiskom nekog događaja neposredno pred san. Ovakav san ima upozoravajuću simboliku, jer je moguće da imate u svom okruženju nekog ko Vam zavidi i ko Vam ne želi dobro. U svakom slučaju, obratite pažnju na okruženje Vašeg deteta.

 18. Iva

  Sanjala sam da me crna žena htjela upucati pištoljem. Vidjela sam i kako je jedan pištolj doletio na pod pokraj mene ali ga nisam mogla uzeti. Govorila sam ženi hajde pucaj, pucaj i ona je pucala i metak mi je ranio ruku. Što to znači?

  • Sanovnik

   Iva, Uskoro biste mogli čuti neke vesti koje bi Vas mogle uzdrmati. Mogli biste biti ljuti na nekoga. Usmerite pažnju na ono što je Vama potrebno.

 19. Miki

  Sanjao sam da sam sa bivsim drugom pocinio mafijasko ubistvo za kineze. Sumnjali smo da nas ti saradnici planiraju ubiti, pa smo bezali. Zatim ponovo cinimo isto ubistvo, kao neka repriza. Bilo nam je lako bezati jer smo znali sta nas ceka. Posle drugog ubistva sam obavio malu nuzdu. Sreli smo devojku koja mi je rekla da joj se svidjam. Ona je radila sa mojom tetkom. Tetka je rekla da smo nas dvojica u prolazu. Zatim smo sreli jos jednu. Pitala me je koliko imam godina.Rekao sam joj da imam 27. Rekla je da sam pripadnik trece generacije (preko 30 godina) i da ne zeli nista sa mnom. Ubistva nisam video.

  • Sanovnik

   Miki, Ubistva u snovima su obično simbol potisnutog besa prema nekome. Mala nužda označava proces oslobađanja i olakšanja. Verovatno ste bili ljuti na nekoga pre ovog sna, sve je najverovatnije prolaznog karaktera, kako u Vašem snu i kaže Vaša tetka.

 20. Kos

  Sanjao sam da je kosarkas ubijen dok je trajala utakmica. Na taj nacin je odredjen pobednik.

  • Sanovnik

   Kos, Na neobičan način bi moglo doći do neočekivanog razrešenja problema ili neke borbe koju imate na javi. Moguće je da ne vidite rešenje nekog problema, ali uskoro će se sve rešiti, a Vi nećete moći da poverujete u način na koji je sve razrešeno. Nešto bi trebalo da se "preseče".

 21. Gojko

  Sanjao sam da istrazitelji pokusavaju da odgonetnu zasto je neko nasilno ubijen (puno uboda po telu). Ubica je imao mnogo ljubavi, a ipak je toliko nasilan. Mozda sam ja bio ubica. Na kraju se javljaju dve kornjace koje setaju po plafonu na paukovoj mrezi. Baba je kornjace polako izbacila. Mozda su kornjace drugi san.

  • Sanovnik

   Gojko, Moguće je da se osećate sputanim na neki način i da osećate nervozu zbog toga. Budite oprezni u svojim reakcijama da ne biste nekog nenamerno povredili možda čak i agresivnim ispadom. Svakako Vam nailazi period dobrih promena ali će se sve usporeno odvijati. Pomalo ste konfuzni u ovom periodu.

 22. Ajla

  Sanjala sam da sam bila u neko selo i da su moji rođaci sa mamine strane bili tu.Mama je rekla da bih sad otišla u neki klub ali ne može...onda sam ja otišla sa sestrom pješke u neki drugi dio sela,vidjela sam jednu ženu i auto.Udarila sam u to auto,ali nisam ogrebotinu napravila,ta žena se proderala na mene i rekla mi je da kupim cigare(ne sjećam se koje)u prodavnici.Kad sam ušla u prodavnicu,vidjela sam štalu i dvije krave,poslije sam vidjela starijeg čovjeka kako puši i uvede krave u kuću(to nije na kraju bila prodavnica,nego nečija kuća).Kad sam ušla vidjela sam stariju ženu koja liči na nanu koja nije živa u stvarnom životu nažalost :(,ja pitala kako se zove i ona je rekla neko ime,i ja je pitam zna li moju nanu,rekla je da zna,čak ju je nazvala njenim imenom.Tu sam počela puno da plačem i na kraju sam vidjela sve članove porodice zajedno,ali nisam osjetila da smo povezani u rodu,bila sam tužna jer sam u snu svjesna bila da smo u rodu,ali nisu oni svjesni toga,pitala me je ta žena zašto plačem,ja sam joj rekla da me puno podsjeća na nanu koja nije više živa :(,na kraju sam vidjela dedu koji isto nije živ,zagrlila sam ga jako...

  • Sanovnik

   Ajla, Moguće je da ste u ovom periodu pod stresom zbog neke promene koja se dešava u Vašem životu. Takođe, moguće je da imate nostalgiju za detinjstvom i lepim vremenima koja su prošla. Budite pozitivni, svako vreme nosi svoje radosti i lepotu u životu. Očigledno je da Vam nedostaju članovi porodice koji nisu sa Vama.

 23. Uros

  Sanjao sam da sam lik iz crtanog i da imam zenu i dva deteta. Neko hoce da nas ubije. Ali sam neustrasiv i uvek nas odbranim. Cesto sanjam da neko hoce da me ubije, ali uvek prezivim.

  • Sanovnik

   Uros, Veliki ste sanjar i zadržali ste kod sebe čiste, dečije emocije. Imate izraženu indiviualnost. San u kojem neko pokušava da Vas ubije, može da ukazuje na to da Vam na javi nedostaje podrša i prihvaćnost okoline. Trebalo bi da imate više vere u sebe i da se ne plašite poraza.

 24. Nevena

  Zanima me sta znaci san u kome zamalo da me udari auto , a ja sam vozila bicikl

  • Sanovnik

   Nevena, San o biciklu simbolizuje Vašu psihološku i emotivnu ravnotežu. Moguće je da pokušavate da rešite neki problem ili da stabilizujete svoj život. Verovatno sve gledate sa vedrije strane i optimista ste. Obratite pažnju da ne previdite neke Važne momente koji bi Vas mogli kasnije koštati. Najverovatnije ste trenutno pod stresom.

 25. Genie

  Jako me zanima znacenje sledeceg sna. Muskarac koga poznajem ubija jednu poznatu zensku licnost-celebrity tako sto je probada kopljem. Ja sam svedok ubistva, videla sam da je ubio. Neke nepoznate zene sprovode istragu, gledaju neke snimke na mom telefonu I na tragu su da otkriju ko je ubica. Ja im kazem istinu sta se desilo I ko je ubica. Muskarac ubica ima psa buldoga I bulldog pocinje da rezi na mene I da se ponasa neprijateljski, ali me nije ujeo. Izbegla sam napad I u tom momentu se probudim. Hvala najlepse!!!

  • Sanovnik

   Genie, Moguće je da imate nerealna očekivanja. Trebalo bi da budete tolerantniji u komunikaciji sa ljudima. Izbeći ćete neki napad ili raspravu, najverovatnije ćete biti svedok neke svađe, pokušajte da budete neutralni.

 26. nina

  Sanjam bliskog rođaka koji je poginuo prije 20 godina živog ,mladolikog i lepo obučenog u košulji boje peska.Baš onakav kakav je bio prije smrti.

 27. Skandi

  Sanjala sam kako je moj muz sredio kucu u svom rodnom gradu (koju je inace odavno prodao) i oblozio je svetlosivim kamenom, s tim da je sama kuca bila drugacija od te koju je vec imao. I posle sam sanjala kako zivimo u Beogradu (cudno, jer niti smo iz BG-a niti imam tu zelju), u nekoj kuci u prizemlju u jednoj veoma prometnoj ulici, kako su prozori kao izlozi lokala i kako mi je neka nepoznata devojka usla u stan, ali je pobegla kad je cula da dolazim iz druge prostorije. Molim Vas najpre za obrazlozenje tog kamena na kuci, malo me brine... Hvala unapred!

  • Sanovnik

   Skandi, Budite bez brige, snovi o kući uglavnom ukazuju na neke aspekte Vaše ličnosti. Spoljašnjost kuće označava fizički izgled, unutrašnjost emocije... Svetlo sivi kamen kao obloga može da ukazuje na to da ste na neki način ojačali, prozori kao izlozi lokala su jasan pokazatelj da ste isuviše otvoreni prema ljudima. Budite obazriviji.

 28. LjUBOMIR

  Sanjao sam, kako stojim napolju i na blakonu sam video koleginicu sa fakulteta koja je samnom studirala, nosila je plavu haljinu a ispod nje stajala niska mršava ženska osoba, koleginica sa fakulteta je raširla ruke isprsila (u fazonu uradi šta hoćeš ) se prema toj ženskoj osobi, ta niska ženska osoba je izvadila revolver i ubila, pucala je u grudi...

  • Sanovnik

   LjUBOMIR, Verovatno je ovaj san ostavio snažan utisak na Vas. Budite bez brige, ubistvo u snu obično nema negativan predznak. Vaš san može da ukazuje na to da potiskujete bes prema nekome. Pucanj u snu može da najavi da ćete čuti neku vest koja će biti značajna za Vas.

 29. mimica

  Sanjam da se kupam,vidim penu i odjednom nestaje tople vode

  • Sanovnik

   mimica, Ukoliko imate bilo kakvih problema sa zdravljem, ovo bi mogao biti nagoveštaj da ćete ih ubrzo rešiti i da ćete se oporaviti. Trebalo bi što pre da preduzmete adekvatne mere ukoliko želite da rešite bilo kakav problem, pre nego što kao u Vašem snu "topla voda nestane". Vaša podsvest Vam govori da bi trebalo da požurite, a Vi najbolje znate na šta se to odnosi.

 30. Nikola

  Nalazim se u vučjoj jazbini ali u ženskoj formi, zajedno sa drugaricom (koja mi se oduvek sviđala). Ogroman vuk više podseća na čudovište iz horora je polako počeo da joj se približava i reži. ja sam se zatrčao na njega sa namerom da spasim drugaricu i "vuk" je pobegao a ja zagrlio. Posle nas je pratio neko vreme sa "bezbedne" udaljenosti.

  • Sanovnik

   Nikola, San o vuku može biti simbol želje za slobodom, uzbuđenjima i rušenjem standarda bez obira kako će na to reagovati Vaša okolina. Moguće je da ne možete da prevaziđete "drugarsku" barijeru između Vas i osobe koja Vam se oduvek sviđala. Budite hrabriji i odvažniji.

 31. mimica

  Sanjam prijateljicu koja je nedavno dobila veću količinu novca koja mi kaže da je dobila još puno novca i ja je pitam odakle a ona kaže prodala sam knjige.Kasnije sanjam rodni kraj,moja rodna kuća je jako osvetlena i onda pada mrak i samo se vidi malo svetlosti na jednom prozoru.

  • Sanovnik

   mimica, Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima i nemojte biti previše otvoreni. Neko bi mogao da pokuša da Vas sabotira. Optimista ste i lako pronalazite rešenja.

 32. Tatjana12

  sanjala sam nepoznatg mladog muskarca kojeg sam srela na ulici. on mi prilazi i kao da zeli da me udari. dosli smou nekukucu i tu je kao prpradila strast. poslije je dosao u koju kucu i pitao me da li imam upaljac i ja sam mu dala upaljac. pff

  • Sanovnik

   Tatjana12, Ovaj san znači da ste spremni da se upustite u novu vezu ukoliko nemate partnera. Moguće je da ćete uskoro upoznati nekoga ko će Vam na neki način pomoći da izađete iz finansijskih teškoća.

 33. Marija

  Sanjala sam da neko sa posla postavlja ultimatum i ucenjuje me, a ja kazem necu da pristanem na ucenu. Osecala sam strah?

  • Sanovnik

   Marija, Moguće je da se osećate bespomoćno i da nemate poverenja u svoje sposobnosti. Trebalo bi da radite na samopouzdanju. Strah u Vašem snu najavljuje da ćete se uskoro obradovati na javi.

 34. Jovana

  Sanjala sam da mazem na ruke neko jako lepo I projatno ulje za negu koze.

  • Sanovnik

   Jovana, Snovi o rukama uglavnom simbolišu odnose koje imate sa ljudima iz okruženja. S' obzirom da ste opisali ulje koje mažete u snu kao "jako lepo i prijatno", verovatno se dobro osećate u svom okruženju. Ipak, dodatni oprez nije na odmet, čuvajte se lažnih prijatelja.

 35. Ivan

  Sta znaci kad sanjate recimo u ponedeljak uvece da je sutra sreda, ne utorak?

  • Sanovnik

   Dejan, Moguće je da ćete slučajno ili namerno prevideti ili preskočiti neke stvari ili događaje u bliskoj budućnosti.

 36. Ivan

  Sanjao sam da se devojka koja mi je u srcu treba da se uda, tj poznanik mi to kaze i posle sretnem brata od tetke u odelu?

  • Sanovnik

   Ivan, Ovaj san nagovštava da intenzivno brinete na javi. Moguće je da imate strah od promena i od budućnosti. Probajte da budete opušteniji. Obratite pažnju na osobine koje ima Vaš brat od tetke, moguće je da na javi želite da usvojite neke od tih osobina.

 37. lena

  Sanjam dolazi mi sin a ja ga pitram kad će se ženiti ,a on kaže imam devojku,crnka je

  • Sanovnik

   lena, Ubrzo će Vam se ostvariti jedna želja ali ćete naići na prepreke u ostvarivanju planova (što nagoveštava crnka). Emotivno ste vezani za sina, pa ovaj san nagoveštava i dobru intuiciju koju imate kada je on u pitanju koju bi trebalo da sledite.

 38. maki

  Sanjala sam da umirem. Ostala sam bez vazduha i u sledećem trenutku osetila da sam mrtva. Šta to znači?

  • Sanovnik

   maki, Iako ovo može biti traumatično za Vas, ovaj san najavljuje dobro zdravlje i dug život koji je pred Vama. Moguće je i da ovakav san simbolizuje Vašu duboku potrebu da nešto promenite u svom životu. Nemojte oklevati ukoliko ste nezadovoljni bilo kojim segmentom života. Ne plašite se promena.

 39. Goca

  Bila sam u kući Cece Raznatović i zajedno smo se dogovarale da izađemo u grad.Tu su bili neki mafijaši i ja sam osjećala neki manji strah.Odjednom sam se našla na jednoj planini i sa lijeve i desne strane je bilo more a ja sam sa ćerkicom šetala i ona me ubjeđivala da je more hladno i da se na kupam. Na kraju puta me čekala jedna moja poznanica (meni onako draga) i rekla da ćemo zajedno da nađemo izlaz sa te planine.

  • Sanovnik

   goca, Moguće je da se nalazite na životnoj prekretnici. Nemojte se plašiti promena ali budite oprezni u svojim odlukama. Ponekad poslušajte savet bliskih ljudi. Planina predstavlja životne prepreke. Ovaj san predskazuje da ćete uspešno prevazići poteškoće uz pomoć porodice i prijatelja.

 40. nina

  Sanjam vec vise puta isti san ,kako sa bratom sestrom i mamom slijecemo autom u rijeku spasavamo se od utapanja.taj isti san sanjam na bogojavljenje .Jako sam uznemirena i u strahu od tako loseg sna

  • Sanovnik

   nina, trenutno se nalazite pod velikim pritiskom zbog nekog jako važnog događaja. Plašite se da nećete uspeti da ostvarite povoljan rezultat i da ćete razočarati Vaše najmilije. Nemojte dozvoliti da Vas strah parališe i imajte više poverenja u sopstvene snage.

 41. Anđelić

  sANJAO SAM DA SU MI DOKAZALI UBISTVO A JA MISLIM DA NISAM.

  • Sanovnik

   Anđelić, budite na oprezu, jer neko će pokušati da Vas iskoristi zarad ostvarivanja svojih viših ciljeva. Kada bude postigao šta želi, odbaciće Vas i Vi ćete ispaštati zbog njegovih postupaka, iako nemate ništa s tim.

 42. Mico

  Sanjao sam da bezim sa nekom devojkom koju zeli ubiti pomahnitali ubica.

  • Sanovnik

   Mico, neko će pokušati da iskoristi Vaše poverenje. Vrlo je važno da vodite računa kome poklanjate poverenje, kao i da naučite da nije dobro sve izneti na videlo, posebno pred osobama koje imaju skrivene namere.

 43. Dimitrije

  Sanjao sam da sam u nekoj napustenoj fabrici sa mojim ocem, i napadaju me dva druga koja se pretvaraju u pacove i jedan od njih me ugrize. Znacenje molim vas.

  • Sanovnik

   Dimitrije, iako Vaš san nije baš prijatan, on nosi pozitivnu simboliku i nagoveštava uspeh u karijeri. Zahvaljujući trudu i radu koji ste do sada pokazali očekuju Vas unapređenje i poboljšanje finansijske situacije.

 44. irena

  Sanjala sam da mi je muz umro i sasvim druga osoba mi to dolazi saopciti sta bih to trebalo da znaci.Hvala

  • Sanovnik

   irena, nemate razloga za paniku, jer Vašeg muža očekuje dug i srećan život. Izvesno je da će doći do promene Vašeg odnosa, jer neko svojim lažima želi da razruši Vaš brak.

 45. Stefan

  Spavao sam i ujutru mi majka kaze ::"Ustao si iz kreveta i stajao nekoliko minuta ja sam te pitala sta ti je ?Ti kazes hocu ono,Vode ?Da aham.Dok je otisla po vodu ja sam zaspao u krevetu.. STA Ovo Znaci ?? :(

  • Sanovnik

   Stefan, uzalud se nadate, jer je neizvesno da li ćete uspeti da ostvarite cilj kome težite. Muče Vas brige zbog loše finansijske situacije.

 46. bozica

  sanjala sam da me ujela sarena zmija iz wc solje tri puta za desnu ruku

  • Sanovnik

   bozica, osoba koja Vam je vrlo bliska se pravi da je iskren prijatelj, a kada god ima priliku govori negativno o Vama. Pokušajte da se oslobodite nekih događaja iz prošlosti zbog kojih se osećate uznemireno.

 47. Somke

  Ponavlja mi se isti san vec duze vreme... Juri me nepoznati covek kroz sokak...kako trcim hvatam se za staklenu flasu, lomim flasu i probadam ga kroz stomak i osecam se ponovo bezbednim/slobodnim i tu se zavrsava san... sta znaci sve ovo?

  • Sanovnik

   Somke, kod Vas je izraženo osećanje straha da se suočite sa problemima koji Vas okružuju i od kojih pokušavate da pobegnete. Takođe, ubistvo u snu izražava želju da se oslobodite nekoga ili nečega.

 48. rade

  Sanjao sam da sam se uneredio

  • Sanovnik

   rade, uspećete da se otarasite teškog tereta koji Vas je značajno opterećivao i uticao na Vaš svakodnevni život. To može biti neki problem u pogledu finansija ili stanja na poslu, ali sada možete da odahnete, jer će se uspešno rešiti.

 49. sloba

  moj ti sanjao sam da sam se usrao i jos gore stalno to radim kao u snu i sve rukama sklanjam i odbacujem od sebe Vadim iz gaca sta to znaci govna u snu goivna na javi ili hvala u napred

  • Sanovnik

   sloba, očekuje Vas značajan finansijski dobitak na poslu koji trenutno obavljate, ali budite na oprezu, jer loši ljudi nisu oduševljeni Vašim uspehom. Dodirnuti izmet znači da je moguće veliko napredovanje.

 50. psihološkinja

  Dragi Sanovniče,sanjala sam kako dobijam dugo očekivano rešenje o zaposlenju na neodređeno (što očekujem zaista i na javi) i kako je koleginica greškom rekla da me nema na njemu, da bi na kraju uvideli da me ima. Verujte tu sreću u snu ne mogu da opišem kao i nevericu gde jasno čitam svoje ime i prezime na papiru. Da li je to dobar znak ili predznak predstojećih dobrih prilika za rešavanjem istog na javi? Hvala unapred! :)

  • Sanovnik

   psihološkinja, to je vrlo dobar znak da će se sve odigrati onako kako ste priželjkivali. Vašoj sreći nema kraja, jer ćete uskoro rešiti jedno od najvažnijih životnih pitanja.

 51. milos

  sanjao sam , kako uporno pokusavam da ustanem iz kreveta ali ne mogu, a srce mi lupa tolko brzo da sam poceo da vrstim..... i da se derem, posle sam se probudio i shvatio da je sve to bio san?ne znam sta znaci taj san

  • Sanovnik

   milos, povedite računa o Vašem zdravlju i nemojte se previše opterećivati poslom, jer Vašem organizmu je potreban predah. Ovaj vrisak će Vam pomoći da se oslobodite negativnih emocija i krenete dalje.

 52. Lidija

  Sanjala sam da upadam u otvoreni šaht na ulici koji nije dubok pa sam uspela da se izvučem. Dok sam se izvlačila iz šahta videla sam pored njega koleginicu koja radi zajedno samnom na poslu

  • Sanovnik

   Lidija, poklonite više pažnjem Vašem zdravlju, jer su mogući ozbiljni problemi na ovom polju u nastupajućem periodu. Takođe, moguća je svađa sa članom porodice ili bliskim prijateljem iz Vašeg okruženja.

 53. silvana

  zdravo sanjala sam kako sam umirala pa jedan zub mi je ispalo kao svi su cekala da umrem ali nisam kao da sam pala u bunilo i opet budila nz sta je ovo bojim se

  • Sanovnik

   silvana, iako ste prošli kroz jedno veoma neprijatno iskustvo možete da očekujete pozitivne promene koje će se desiti. Takođe, san može da znači da želite da prekinete sa lošim navikama iz prošlosti i da se u potpunosti posvetite budućnosti.

 54. Ljubo

  sanjao sam da sam se upoznao sa nekom devojkom, tj došla je kuci kod mene na neko slavlje, pa samo počeli nesto razgovarati i zatim se krov urusio na glavu te devojke. ona je pala u nesvest i kada je došla sebi kaze da je kičma slomljena i ne moze na noge. šta to moze da znači ?

  • Sanovnik

   Ljubo, Vi ste iskreno surova osoba i svakome kažete jasno u lice ono što mislite. Često se desi da te Vaše reči povrede Vama bliske osobe, ali jednostavno Vi ne možete protiv svoje naravi.

 55. milun

  sanjao sam da su nas napale zmije,velike,male,mnogo ih je bilo,uspeo sam nekako da zastitim sve sem brata kojeg je jedna ujela ali se izvukao uz protivotrov ali sam ja ostao da se borim i naopadale su me i imao sam 14 ujeda po nogama ali sam ih sredio i ja nekako nisam zavrsio u bolnici jer nisam osecao bolove ,

  • Sanovnik

   milun, mali su izgledi za poboljšanje trenutne situacije u narednom periodu. Pazite na Vaše ponašanje kako ne biste upali u neku opasnost.

 56. milos

  sanjao sam novine na zidu koje lete i osecao sam da je nesto u njima mocno strasno...i usle su u mene obuzele su me tesk sam disao prodrmalo me je i probudio sam se ...a pre toga sam bio mucen na krevetu osetio sam bol

  • Sanovnik

   milos, prisustovaćete nekom događaju koji će biti vrlo neugodan za Vas. Pripazite na Vaše zdravlje, jer je moguća lakša bolest.

 57. RAJKA

  Sanjala sam uoči Vaskrsa maćehu moga oca koja je umrla davno (divnu baku koja nas je sve odgajila), tako šđto leži onako jaako bolesna u postelji vrlo ružne glave koja je pala sa kreveta i obratila mi se onako blago. Uplašila sam se.

  • Sanovnik

   RAJKA, iako san nije bio naročito prijatan, možete da se nasmejete, jer predviđa lepe i prijatne trenutke koji Vas očekuju. Uspećete da ostvarite poslovne ciljeve na kojima već dugo i predano radite.

 58. Lenka

  svaki dan sanjam jednu zenu koju volim vise od majke,ali ne znam da l i ona mene voli,..i tako jedva cekam da je vidim

  • Sanovnik

   Lenka, s obzirom da gajite veliku naklonost prema dotičnoj osobi, patite svakog trenutka kada ste odvojeni od nje. Na toliku količinu ljubavi i nežnosti koju Vi emitujete, niko na može da ostane ravnodušan.

 59. Elena

  Ovako ovo nisam ja sanjala ali moja drugarica koja je mi sve detaljno objasnila.Imali smo kao grupa praksu u bolnici i bili smo kao u nekom podrumu , sestre su nam dali jabuku i bananicu a u njima su bile pcele i svi su primetili samo ja nisam primetila a ja sam bila na pcele alergicna i ugusila sam se i umrla na licu mestu jer niko nije znao da da antisok terapiju i onda je moja drugarica zvala moju mamu da njoj kaze da sam umrla. Htela bih da znam sta to znaci za nju i da li to nesto znaci i za mene.Hvala unapred

  • Sanovnik

   Elena, nema razloga za zabrinutost, jer svojim snom drugarica Vam je produžila život. To znači da će Vas u narednom periodu pratiti sreća i blagostanje.

 60. sanela hukarevic

  sanjala sam mrtvog oca koji u zelj da mi pomogne protiv bacenih sihira ili crne magije od strane moje zaove kolje kurban

  • Sanovnik

   sanela hukarevic, čućete radosnu vest koja nagoveštava izbavljenje od svih briga i dolazak boljih vremena. Uspećete da se oslobodite zavisti drugih ljudi.

 61. IP

  U poslednjih nekoliko veceri ili sanjam kako sam srecna i u vezi sa osobom u koju sam zaljubljena i sve je super ili sanjam kako neko pokusava da me ubije. Ali nikad ne pokusava ista osoba, nekad je to neki lopov, nekad obican covek, nekad neka cudna krvava zena a nekad lutke koje su zive ali izgledaju kao i svaka druga igracka. Jos uvek niko nije uspeo da me ubije, ili pobegnem ili se probudim pre nego sto se nesto desi.

  • Sanovnik

   IP, osećate da Vam nedostaje podrška ljudi iz Vaše bliže okoline. Na neki način se osećate usamljeno i ne želite da komunicirate sa drugima.

 62. Luka

  Cesto sanjam snove u kojima osecam da neko hoce da me ubije i ne znam zasto to hoce. Uvek se izvucem i prezivim.

  • Sanovnik

   Luka, budite na oprezu da ne upadnete u zamku koju žele da Vam postave osobe kojima niste previše simpatični. Takva vrsta sna može da znači i Vašu potajnu želju da promenite neku negativnu naviku i Vaše ponašanje.

 63. Zika

  sanjao sam da me ujeo pas za nmogu nije me zaboljelo mnogo nije bilo ujeda bilo je po malo mordro kad sam pogledao u nogu

  • Sanovnik

   Zika, doživećete veliki gubitak ili izdaju od neke Vama bliske osobe. Dodatno će Vas rastužiti loša vest o smrti osobe koju ste poznavali ili Vam je bila draga.

 64. anica

  sanjala sam mrtvu macehu kako razgovara samnom u vezioca koji je i sam mrtav

  • Sanovnik

   anica, ostala su neka pitanja u Vašem odnosu sa pokojnim roditeljima koja niste uspeli da razrešite za njihova života. Sada stvarno žalite zbog toga, jer ste želeli toliko puta da im to kažete, a možda niste imali priliku.

 65. Anđelka

  Sin je sanjao moje ubitstvo ,i odsečena je glava a telo u okeanu.Dolazi na prepoznavanje ,i glava je u naranđžastom njegovom rancu.

  • Sanovnik

   Anđelka, razočaraćete se u nekog Vama jako bliskog prijatelja i prekinućete svaki kontakt sa njim. Moguća je šteta u imovini.

 66. mijodrag

  sanjao sa da mi je neko dosao koda mene da mi kaze da mi je ubio sina!

  • Sanovnik

   mijodrag, moguće je da ćete imati neke nepredviđene troškove u narednom periodu. Morate naučiti kako da bolje rukujete finansijama kako ne biste dolazili u sukob sa drugim članovima porodice kojima smeta Vaše ponašanje.

 67. Maja

  Sanjala sam da sam dobila pismo u kome mi prete ubistvom koje ce se dogoditi u 3 sata. Uspela sam da pobegnem I izbegnem ubistvo. Zatim sam sedela u nekom holu hotela, prepoznala ubicu koji hoce da me ubije, pocela da vicem ubica, ubica. Zatim je milicija uhapsila ubicu.Sta anaci ovaj san.

  • Sanovnik

   Maja, kada uspete da prepoznate ubicu i pobegnete od njega u snu, to znači da je pred Vama dug i srećan život i dobro zdravlje.

 68. Mila

  Sanjala sam da sedim sa jednom zenom koju poznajem I ona mi nesto prica. Ja joj kazem- ne moras da se pretvaras, ja znam da si ti ubila Baneta (muskarac koga poznajemo), ali ne brini, cuvacu tvoju tajnu I necu te razotkriti pred svima?Sta znaci ovaj san?

  • Sanovnik

   Mila, moguće je da ste nezadovoljni odnosom sa tom osobom ili sa ljudima kojima ste okruženi uopšte. Možda je pravo vreme da promenite način života i pronađete nove prijatelje.

 69. Lilly

  Sanjala sam da se neki nepoznati muskarac utopio-potonuo. Posle nekog vremena ga je jedan drugi muslkarac kojeg ne poznajem I koji je njegov brat spasio od utapanja.Sta znaci ovaj san?

  • Sanovnik

   Lilly, suviše ste se upleli u nešto što je sada van Vaše kontrole. Osećate se izgubljeno u okviru Vašeg identiteta, tako da više ni sami ne znate ko ste. Ostvarićete pobedu nad protivnicima.

 70. Andjela

  U realnom zivotu jesam trudna, moj sin je jutros sanjao da sam bila na ultrazvuk i doktorka je rekla da nosim decaka. Sta ovaj san znaci?

  • Sanovnik

   Andjela, ovaj san je znak napretka za Vas i Vašu porodicu. I Vaš sin je pod utiskom situacije u kojoj se nalazite i priželjkuje da sve protekne u najboljem mogućem redu.

 71. trivun

  sanjao sam kako sam ubio jednu nepoznatu devojkui zakopao je u zemlju

  • Sanovnik

   trivun, čuvajte se sopstvene naravi kako ne biste upali u veliku opasnost.

 72. anima

  sanjala sam da sam samu sebe ubila,prerezala sam sebi vene a zatim skocila u mutnu nabujalu reku..u sledecem trenutku kao ziva sam i pricam sa bratom o tome kako se kajem sto sam to uradila jer mi zao mame...posle toga sam kao udata za nepoznatu musku osobu koja zeli da vodi ljubav sa mnom ali osecam ta strah i odvratnost prema njemu,gadi mi se..hvala

  • Sanovnik

   anima, upašćete u neprilike isključivo Vašom krivicom. Udaja za nepoznatog muškarca znači da nešto neće krenuti po unapredo osmišljenom planu ili Vašim očekivanjima.

 73. Marina

  Sanjati svog ujaka?

  • Sanovnik

   Marina, očekuje Vas neki radostan događaj u porodici.

 74. nenad

  sanjao sam da me ujeo mis,sta uopste znaci to?

  • Sanovnik

   nenad, osoba do koje Vam je stalo jako će Vas povrediti svojim postupkom.

 75. Andja

  Sanjala sam ciganina kako kroz prozor upada u kucu. Ja stojim pored i perem sudove, a on izvadi iz usta kvaran zub koji se raspada ispred mene. Ne znam sta se desilo u medjuvremenu, ali ja u panici iznosim njegovo telo iz kuce. Pritom nisam u svom stanu i sama sam u toj kuci. A inace ne zivim sama.

  • Sanovnik

   Andja, moguće je da ćete se naći u neprijatnoj situaciji koja ni malo neće biti povoljna za Vas. Vreme je da preuzmete odgovornost za odluku koju ste doneli.

 76. Marina

  Sanjala sam da sam negdje sa nepoznatim ljudima.Oni podjose na jednu stranu,ja se mislim hocu li sa njima ili drugim putem.Posla sam drugim putem, sve je makadam a okolo su neke grede.Neko me zovnu hej ti,i pridje mi neki momak predstavi se kao Bojan.I usla sam sa njim u auto,odveo me kod drugih nepoznatih ljudi koji me testiraju nesto,ali ja sve to lako podnosim jer je blizu mene taj Bojan i osjecam neku sigurnost.hvala puno poz

  • Sanovnik

   Marina, predstoji Vam situacija u kojoj ćete morati da se odlučite za jednu od dve opcije. Ta koju odaberete biće prava za vas, čak iako ishod ne bude poznat. Podrška neće izostati.

 77. Nina

  Sanjala sam kako sam sa mojim drugarima isla iz skolskog dvorista i prvo je grom udario jednu devojcicu ja sam potrcala i udario je mene grom a zatim je pocela kisa

  • Sanovnik

   Nina, naći ćete se u nezgodnoj situaciju u skorije vreme. Moguće je da ćete izgubiti nešto do čega Vam je stalo.

 78. RADOMIR

  SANJAM DA MI NESTAJU STVARI (PRE SVEGA ODEĆA). NE MOGU DA JE PRONAĐEM. NE MOGU DA SAZNAM DA LI IH JE NEKO UKRAO ILI SU NESTALE

  • Sanovnik

   RADOMIRE, pred Vama je period u kojem ćete ostvariti neke od želja koje ste potisnuli ili zaboravili. Razmislite šta je to što ste oduvek želeli i hrabro krenite napred.

 79. Andrijana

  Ulazim u neki manji butik,vidim malu devojcicu u crno-beloj haljini na stolici,kazem da joj lepa haljina i da je kupi,upoznajem joj mamu/babu,nisam sigurna,potom mi prilazi decko moje godiste,predstavlja se i pita odakle sam,ja mu kazem grad i dodam kao iz okoline,i krenem da vrtim kaziprstom u krug,krene i on..Kada mi se predstavio pitala sam ga "Ti si sigurno njen brat",on je rekao da jeste..Kasnije sam mu rekla da cu da kupim istu haljinu,pipnula sam je i rekla da ipak necu,jer mi se ne svidja materijal,inace svo troje su strani drzavljani,vidiela sam po govoru i ostalom..Molim vas protumacite mi san,hvala.

  • Sanovnik

   Andrijana, ukoliko ste se u realnom životu našli u nekoj nepoznatoj situaciji, česti su ovakvi snovi. Vaš san ukazuje na to da ste fascinirani nepoznatim stvarima, predelima, ljudima i da nema mesta osećaju nesigurnosti u novoj situaciji.

 80. Milica

  Sanjala sam da sam ukrala pare.Molim vas protumacite mi san.

  • Sanovnik

   Milice, svađa sa voljenom osobom usled različitih pogleda na budućnost.

 81. Danijela

  Zdavo. Sanjala sam da me mala zmija ujela za levu ruku. Tata me je odvezao kolima da primim injekciju. Isla sam sa njim kod lekara da bih kasnije dosla na posao a ne zato sto me bolelo ili sto sam imala neke posledice. Nije me bolelo, samo na na ruci ostala mala rana.

  • Sanovnik

   Danijela, ogovaraju Vas ljudi iz Vašeg najbližeg okruženja.

 82. nemanja

  sanjao da sam nekoga ubio nozemi da cu dobiti zatvor

  • Sanovnik

   nemanja, čuvajte se Vaše naravi da ne biste upali u veliku opasnost.

 83. Aki

  Sanjala sam da mi je majka ubila brata,i ja sam stalno plakala a njoj je bilo sve jedno (kaze kao nema veze). Sta to znaci??. Hvala.

  • Sanovnik

   Aki, ne brinite, Vašeg brata očekuje dug i srećan život.

 84. Lula

  Sanjala sam da mi je ćerka stradala u talasima u moru

  • Sanovnik

   Lula, uspećete da pobedite protivnike.

 85. Tina

  Sanjala sam da sam kupila veliki stan i da se useljavam?

  • Sanovnik

   Tina, moguća je promena zanimanja.

 86. Sara

  Sanjala sam da sam videla kako ispred Crkve moje drugarice udaraju kola i mene pocne da juri i ja uspem da pobegnem. I neznam dal su zive A ja sam to videla kad sam izalazila iz Porte

  • Sanovnik

   Sara, pred Vama je dug i srećan život, pun blagostanja.

 87. Jasna B.

  Sanjala sam da je moja pokojna majka ziva i da je usvojila neku devojcicu. Sta bi to moglo da znaci. Zahvaljujem na odgovoru.

  • Sanovnik

   Jasna B., Vašem tugovanju je došao kraj.

 88. Lidija

  sanjala sam da se na prozopr moga stana pojavio covek sa pistoljem koji ima prigusivac i pucao je u mene pogodio me je u uho pala sam na pod drzala sam se za uho nije me ubijo a nije bilo ni krvi. sta to znaci. Hvala

  • Sanovnik

   Lidija, čuvajte se, jer Vam preti opasnost.

 89. stefan

  Sanjao sam kako sam nemarno vezicom ubio sopstvenog psa i kako sam se kajao nakon toga. Šta to znači?

  • Sanovnik

   stefan, pazite da ne upadnete u veliku opasnost zbog Vaše naravi.

 90. Marko

  Pozdrav.Sanjao sam da gledam jednu plavu nepoznatu devojku.Ta devojka se posle nekog vremena okrenula ka meni i kada me je videla prosto je poludela od srece.Posle toga krenuo sam bez ikakvog razloga da radim sklekove i ona je sela na moja ledja.U tom trenutku u daljini dize se ogromno sunce.Da li znate sta to znaci

  • Sanovnik

   Marko, čućete neke jako povoljne vesti.

 91. LARA

  SANJALA SAM DA MI DVOJICA POSLOVNIH LJUDI NUDE DA POTPIŠEM POSLOVNI UGOVOR NA 3 MJESECA A ZA TU FIRMU INAČE NA JAVI NEBI ŽELJELA RADITI ALI U UGOVORU NIJE NAVEDEN IZNOS PLAĆE, A INEČE SAM NEZAPOSLENA.TAKOĐER SU MI TA DVOJICA POSLOVNJAKA U MOJ JASTUK STAVLJALI NEKE NJIHOVE TAJNE DOKUMENTE I HRPU NOVCA.MENI JE SVE TO BILO SUMNJIVO PA SAM SE DVOUMILA ALI NA KRAJU NISAM POTPISALA UGOVOR..MOŽETE LI MI MOLIM VAS REĆI ŠTO TAJ SAN ZNAČI?

  • Sanovnik

   LARA, to je dobar znak za sve što započnete.

 92. Andrija

  Sanjao sam da me je neko izvukao iz kola i i rekao mi da ispruzim prste. To i uradim a on ce meni aj sad stoj tako. Cim je to rekao pocnu da mi se nekotrolisano tresu ruke. Odstupio je par koraka, pogledao me sa malim osmehom, izvadio pistolj i upucao me. Tad sam se probudio.

  • Sanovnik

   Andrija, ljubav će Vam biti uzvraćena.

 93. zora

  sanjala sam svoje selo. odam po groblju sa komsinicom. stavljam cvece na grob muzevih roditelja, celivam im slike. dolazim do groba mojih roditelja i kukam na sav glas za njima. inace su svi navedeni mrtvi u stvarnosti. dolazim do sela kad me tamo ceka otac sa buketicom cveca. takode sanjam zenu koja je postojala ali ja sam je u zivotu videla mozda dva puta. molim, ako mozete da mi protumacite san.

  • Sanovnik

   zora, neko ima zle namere prema Vama.

 94. eva

  Sanjala sam da mi u ruci ima puno udica zlomljeno i da smo ih vadili jedan po jeda

  • Sanovnik

   eva, pazite se, neko će Vam podvaliti.

 95. sabina

  Sanjati kako mi cerku udario kamion

  • Sanovnik

   sabina, predstoji Vam neprijatno putovanje.

 96. Jovana

  Sanjala sam da me roditelji i rodbina udaju za rodjenog brata od ujaka, kao ,,sta ima veze", svadba je, ja u vencanici i preko vencanice nosim svoj braon dzemper i u toaletu kazem najboljoj drugarici da nije normalno ovo sto mi rade i ona isto kaze ,,sta to ima veze", ja bezim sa svadbe, jer u sebi znam da to nije normalno i samo tati pustam poruku da se necu udati i da sam pobegla na neko kao brdo u gradu. Sta znaci ovaj san?

  • Sanovnik

   Jovana, očekuju Vas sreća i radost.

 97. Lela

  Pozdrav! Sanjala sam kako me je moja bliska osoba `muskarac`doveo ispred vrata jednog kao hotela i rekao pogledaj ovaj broj,a to je bio broj 19...i odjednom se pojavio neki nepoznati muskarac sa pistoljem u ruci i uperio u mene i ispalio dva metka u mene,zatim sam i ja da bih sebe odbranila upucala njega u glavu tj.u vilicu a ne znam odakle mi se stvorio pistolj u ruci...i on mi je uzvratio jos jedan metak...tako da sam tri metka zadobila,dva u stomak a treci se ne secam gde.Lezim tako kao u jednoj sobi i krvarim i nigde nikog nema da dodje i ukaze mi pomoc,i dok cekam gledam kroz otvorena balkonska vrata neku reku koja je brzo tekla.Posle izvesnog vremena pojavljuje se ta moja bliska osoba i saopstava mi da je mojoj porodici javljeno za moj slucaj i da mi je majka umrla zbog te vesti.Vrlo tezak i komplikovan san.Sta bi to moglo da znaci? Bas sam zabrinuta. U napred hvala!

  • Sanovnik

   Lela, budite oprezni, neko Vam preti.

 98. Miroslav

  Sanjao sam da sumnjam da su mi ubili oca,a ja se kao spremam na neki put i okevam dal da odmah prijavim nestanak il kad se vratim,a u toj sobi gde se spremam na plafonu neki polu osamuceni golubovi koji se kako ih uzmem pretvaraju u novac .

  • Sanovnik

   Miroslav, predstoji Vam manji gubitak.

 99. slavica

  Vrlo cesto sanjam da muza ima ljubavnicu.Uvek je to razlicita osoba.HVALA

  • Sanovnik

   slavica, moguća je svađa u kući i ogovaranje.

 100. Deki

  Sanjao sam kako stojim sa jos nekoliko nepoznatih ljudi u skolskom dvoristu srednje skole u kojoj sam se skolovao.Zatim sam usao u jednu ucionicu i seo za skolskim stolom pored jednog mog skolskog druga iz osnovne skole. Pricali smo nesto ali se nesecam sta. U ucionici je bilo jos nekoliko ucenika. Zatim je dosla neka mlada i lepa profesorka, kovrdzave kratke smedje kose do ramena sa naocarima. Elegantno obucena, izgledala je veoma privlacno i seksi.Zatim je rekla da uzmemo sveske i zapisemo zadatak iz matematike sto ce nam ona izdiktirati. Uzeo sam drvenu olovku i iz kese izvadio dve sveske. Veliku zutu sam stavio na kraj stola a drugu manju sam otvorio i poceo zapisivati zadatak. Zapisao sam ono sto je ona rekla ali to sto je diktirala nije bio matematicki problem vec je vise licilo na neku ljubavnu poruku i ljubavni savet iz njenog iskustva. Zatim sam okrenuo list i cekao da izdiktira zadatak a ona mi je prisla i pitala me strogo dali sam zapisao ono sto je ona rekla.Rekao sam da jesam a ona mi je rekla da joj pokazem da vidi. Okrenuo sam stranicu i pokazao joj tekst a ona je pogledala i procitala. Zatim sam se probudio

  • Sanovnik

   Deki, očekuje Vas nepredviđeno zadovoljstvo.