Blizanci

(22.05 - 21.06)

Oštre reči ili nedostatak srdačnosti, prijatelja i kolega, doneće sumnju u iskrenost Vašeg odnosa. Ne dozvolite da Vas nesigurnost obuzme. Ova osoba ima samo jedan loš dan. Pokažite razumevanje i zanemarite sve komentare. Takođe, budite što je moguće više saosećajniji.


Od 21. maja do 21. juna

Blizanci su muški vazdušni znak koji je pod vladavinom planete Merkur. Osobe rođene u ovom znaku su po prirodi nestalne ali imaju neverovatnu sposobnost da se prilagode svakoj situaciji. Logika je ono što krasi Blizance. Uporni su i hrabro idu ka svojim ciljevima. Prilagođavaju se svima i razumeju tuđe probleme.

Blizanci su mladog duha i često nikada ne odrastaju. Po karakteru su nervozni i zbog svog temperamenta skloni su nesmotrenim raspravama. Osobe rođene u znaku Blizanaca su veoma inteligentne, vredne su i imaju neograničenu maštu.

Blizancima diplomatija odlično ide od ruke i sposobni su da realno sagledaju stvari kako bi uvek vukli prave i sigurne poteze. Nisu tvrdoglavi, ali će svoje stavove braniti čvrsto i odlučno. Vole da pomažu drugima čak i ako im ne traže pomoć. Veoma su dobri govornici i talentovani su za pisanje.

Blizanci se uvak oslanjaju na logiku i na svoj besprekorni um. Bolesti kojima su skloni Blizanci su bolesti pluća i srca. Na poslu su veoma uspešni i snalažljivi, a tokom života će im se stalno ukazivati razne poslovne ponude. Oni mogu da napreduju u svakom poslu i retko kada mogu da očekuju neuspeh.

Lako sklapaju prijateljstva i veoma lako se zaljubljuju. Svi poslovi vezani za šou biznih im odgovaraju, a posebno poslovi gde mogu javno da nastupaju. Omiljene boje Blizanaca su siva i plava. Neke osobe rođene u znaku Blizanaca su – Aligijeri Dante, Bernard Šo, Edvard Grig, Vladimir Nazor, Aleksa Šantić, Rihard Vagner...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Zebra

Neuspeh zbog sopstvene neodlučnosti... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. srna

  Kada cu uci u ljubavnu vezu?11.6.72. u 7,o5 zena

  • Horoskop

   srna, neophodno je da se više krećete u društvu i uspostavite nove kontakte kako bi se poboljšao Vaš ljubavni život. Nemojte da plašiti da se suočite sa suprotnim polom i da upotrebite neko od Vaših tajnih oružja. U toj situaciji izvesno je da će se Vaš ljubavni status ubrzo promeniti.

 2. maja

  brak sa covekom koji je rodjen 26.04.1973.u Francuskoj, ja sam 21.06.1983.u 15.15h Crna Gora...da li mi stoji zivot u Francuskoj?

  • Horoskop

   maja, ima dosta potencijala za uspešan zajednički život na mestu po Vašem izboru. Ono što je najvažnije kod ove kombinacije je dobra energija, međusobno razumevanje i stalna dinamika što Vašu vezu čini sve zanimljivijom iz dana u dan.

 3. srna

  Kada je Saturn posljednji put tranzitirao preko Strelca donio mi je veliki zanos u ljubavi sa neozbiljnim covjekom,razlaz i veliku dusevnu bol,sta ce mi donijeti sada u Jarcu na polju ljubavi,nagradu, kaznu ili ono daj sta das?Hvala 11.6.72. u 7,o5 zena

  • Horoskop

   srna, izlazak Saturna iz Strelca oslobađa Vaše polje emotivnih odnosa i braka stalnog testiranja i preispitivanja. Iako ste još uvek pomalo sumnjičavi zbog lošeg iskustva koje ste doživeli, nema razloga za strah, ipak ste sada zreliji i mudriji. Predstoji Vam poboljšanje prilika na ljubavnom planu.

 4. Marija

  21.06.1983 u 15.15h kad da ocekujem udaju?

  • Horoskop

   Marija, pred Vama je nova etapa u kojoj će doći do značajnog preokreta u emotivnom životu. Oslonite se na sopstvena osećanja i instikte, budite hrabri i šarmantni i vrlo brzo ćete uspeti za privučete potencijalne partnere za zajednički život.

 5. Vrabac

  02.06.1970. 19.15h,posao u skorije vreme,hvala

  • Horoskop

   Vrabac, važno je da nastavite da verujete u sopstvene mogućnosti, jer će se na kraju isplatiti. Iako se čini da Vam ponekad nedostaje pravih izazova, pred Vama je nova faza u kojoj ćete dobiti priliku da se iskažete u poslovnoj areni.

 6. Marija

  .Kad da ocekujem vezu sa nekim momkom koja vodi braku i kako ce izgledati? kad postoji sansa da predjem na bolje radno mesto?21.06.1983 u 15.15h

  • Horoskop

   Marija, potrebno je da pokažete malo više hrabrosti kada su ljubavni odnosi u pitanju. Prilike su svuda oko Vas, samo je potrebno prepoznati pravu osobu sa kojom ste spremni da se upustite u ljubavnu avanturu. Što se tiče radnog mesta, ta priča je još uvek daleko i razrešenje situacije ne zavisi mnogo od Vas.

 7. Malina

  02.06.1970.19.15h,ljubavni status ?

  • Horoskop

   Malina, pokušajte da se više angažujete u društvenom životu kako biste mogli da očekujete promenu ljubavnog statusa. Vrlo ste privlačni suprotnom polu, zato se nemojte ustručavati da se pokažete kao potencijalni partner. Možete očekivati poboljšanje ljubavnog života u svakom pogledu.

 8. sos

  Da li se moze dogoditi to da kada ja budem u vezi on bude sam,sada je obratno,prizeljkujem to jer me je mnogo povrijedio.Ja 11.6.72.u 7,o5 on 3.12.69.u 2,oo Hvala

  • Horoskop

   sos, trenutno preispitujete Vašu ljubavnu prošlost, jer teško Vam je pao rastanak sa partnerom. Ipak, glavu gore, jer će doći do poboljšanja ljubavnog života u svakom pogledu. S obzirom da ste sada zreliji i pametniji, mnoga ljubavna vrata će Vam biti otvorena i oslobođena.

 9. Stanislava

  Molim te veza izmedju osobe rodjene 8.6.1977. I 6.8.1982. Molim te

  • Horoskop

   Stanislava, u pitanju je kombinacija koja ima velike šanse za uspeh i srećan život oba partnera. Iako Lav ponekad zna da bude ćudljiv i da menja raspoloženje, Blizanac će uspeti da sačuva svoju stabilnost. Zato Vam samo preostaje da uživate u skladnoj vezi.

 10. Ferenc

  27.5.1999. u 10:45, ona 9.5.1982. Hoću li uspeti u svom ljubavnom planu?

  • Horoskop

   Ferenc, možete se nadati pozitivnom ishodu Vašeg plana, jer je ova kombinacija znakova idealna za sretnu vezu. Međutim, vrlo je bitno da se partneri pokažu kao zrele osobe koje su spremne na kompromis, kao i da ulože dodatni trud kako bi veza imala uspeha.

 11. ljilja

  Postovani, vas horoskop je sasvim korektan.Samo pitanje da li mi vidite uskoro odlazak na dalji put u inostransvo(8.6.1981 u 06.05h)???Hvala

  • Horoskop

   ljilja, iako Vam se čini da je napredak u Vašoj karijeri spor, možete biti zadovoljni s obzirom da je on stalan. Sledeći korak na tom putu mogao bi da bude odlazak u inostranstvo gde ćete dobiti priliku da proširite Vaše horizonte.

 12. feniks

  Da li će osobe rođene 30.5.1972. i 15.9.1970. obnoviti vezu? Da li postoje osećanja i sa jedne i sa druge strane? Hvala unapred.

  • Horoskop

   feniks, s obzirom da između ove dve osobe postoji više razlika nego sličnosti, malo je verovatno da može doći do obnavljanja veze. Izgleda da su se osećanja ugasila sa obe strane i vreme je da svako krene svojim putem.

 13. Mirka

  Sta ce biti sa nama,on 27.07.1980..ja 04.06.1985.hvala

  • Horoskop

   Mirka, ova kombinacija ima svetlu budućnost, ako uspete da pomirite manje razlike koje se javljaju između ova dva znaka. Blizanac svoj veselom prirodom i neozbiljnošću zna da izludi suviše ozbiljnog Lava, zbog čega nastaju čarke.

 14. Nikola

  Jas sam roden na 21.05.1991 13:30 zanima me ljubav,zdravje,rabota(biznis)

  • Horoskop

   Nikola, kako bi došlo do promene Vašeg ljubavnog statusa potrebno je da intenzivirate Vaše kretnje, kako bi bili u prilici da srećete nove ljude. Ipak, čuvajte se da ne budete uhvaćeni u paralelnim vezama. Na poslovnom planu očekuju Vas novi poduhvati od jeseni, tako da je vrlo važno da budete na visini zadatka. Opšti nivo zdravlja i energije je najbolji mogući.

 15. Darko

  Ljubavni status? Da li cu upisati hakultet sada? Posao 16.06.1994 11:35h

  • Horoskop

   Darko, iako Vaš ljubavni status trenutno nije na nekom zavidnom nivou, desiće se velika promena. Ponekad će Vam se činiti da stvari idu sporije nego što bi trebalo, ali važno je da zadržite entuzijazam. Što se tiče poslovne strane, konačno ćete dobiti priliku da iskažete sve Vaše potencijale.

 16. maja

  21.06.1983.U 15.15 h neka veza kad se ocekuje?

  • Horoskop

   maja, pred Vama je nova faza u životu, tako da budite spremni da uskoro kažete zbogom samoći. Uskoro ćete sresti osobu koja će Vas potpuno osvojiti i sa kojom ćete uspeti da ostvarite sve ono što priželjkujete u ljubavi.

 17. SB

  Zanima me polje ljubavi i posla,18.6.1997.(19:25)

  • Horoskop

   SB, pokažite malo više entuzijazma i zainteresovanosti na ljubavnom planu kako biste mogli da očekujete neke značajnije promene. Na poslovnom planu ovo će biti period kada morate da se pokažete u najbolje svetlu i iskoristite priliku koja će Vam biti pružena.

 18. Kao topli maj

  Da li ce doci do poboljsanja komunikacije izmedju njega 31.05.1995 i nje 21.07.1979. i sta on oseca prema njoj,da li ce uspeti da razjasne neke stvari iz proslosti?

  • Horoskop

   Kao topli maj, teško da će doći do poboljšanja odnosa, jer Raku koji zahteva sigurnost i postojanost, dosta smeta nestabilnost Blizanca. Pokušajte da sve probleme koji Vas koče razrešite kroz otvoren dijalog koji zahteva dosta strpljenja.

 19. sos

  Od kraja marta vise puta na pauzama od posla srecem muskarca koji mi se na prvu dopao,medju nama postoji hemija koja ne jenjava,hoce li on uciniti nesto da se upoznamo i stupimo u vezu ili ce sve propast,i ovo sto sada visi u vazduhu???Ja 11.6.72. u 7,o5 ,njegove podatke nemam Hvala.

  • Horoskop

   sos, nažalost rešenje postojeće situacije nije samo u Vašim rukama, čega ste i sami svesni. Možete da čekate i dozvolite da sve propadne ili da preuzmete rizik i pokažete se kao potencijalni partner.

 20. Ptica

  Da lu cu dobiti posao u inostranstvu na duzi vremenski period? 02.06.1970. U 19.15h

  • Horoskop

   Ptica, pred Vama je vrlo bitan period u kome treba da se pokažete i dokažete u poslovnoj areni. Za početak ćete isprobavati više opcija poslovanja, ali vremenom ćete uspeti da pronađete posao koji Vas potpuno ispunjava.

 21. nenad

  Dagum 20.8.1996 00:05.ljubavni status

  • Horoskop

   nenad, uskoro ćete biti svedok velikih promena u Vašem ljubavnom životu. Zahvaljujući povoljnoj situaciji, Vaš ljubavni status će se značajno promeniti i po prvi put ćete doživeti onu pravu i iskrenu ljubav.

 22. Maj95

  Da li cu zavrsiti fakultet koji studiram? 26.05.1995

  • Horoskop

   Maj95, trenutno se nalazite u nepovoljnom periodu i osećate se pomalo umorni od svega. Iz tog razloga Vam je potrebno malo više vremena da ostvarite ono što ste zacrtali. Važno je da pažljivo isplanirate Vaše sate i uspećete da ostvarite cilj koji želite.

 23. Pitanje

  Kada cu uci u ozbiljnu vezu i kakva ce mi biti partner? Da li cu se udati i imati djecu? 10.06.1985 (11.35h)

  • Horoskop

   Pitanje, Vaša razigranost, veselost i šarm privlače mnoge ljude. Postoji velika šansa da uskoro sretnete osobu sa kojom ćete uspeti da ostvarite ozbiljnu vezu. To će biti osoba koja po svemu odgovara Vašem senzibilitetu i koja može da Vas uspešno prati u životu.

 24. Ptica

  Da li me u skorije vreme ocekuje promena posla i sta je u pitanju?02.06.1970.u 19.15h

  • Horoskop

   Ptica, pred Vama je nova etapa života koja će doneti izvesne promene. Ukoliko želite da promenite posao, potrebno je da se više angažujete, ali i da budete realniji u Vašim zahtevima.

 25. Mica

  Postovani dali ce ovaj covjek preci na inzuline trosi tablete za povisen secer u krvi 31 5 1965 rodjen hvala

  • Horoskop

   Mica, potrebno je da povede više računa o svom zdravstvenom problemu i da otkrije sopstvene granice kako ne bi došlo da nužne mere. Bilo bi dobro da se poveti nekoj lakšoj fizičkoj aktivnosti i pomogne svom organizmu da se nosi sa bolešću.

 26. srna

  Do kraja mjeseca treba da se sprovede sistematizacija u preduzecu u kome radim,hoce limi konacno priznati Visu skolu i povecati platu??na to cekam 1o godina me zakidaju na zaradi.11.6.72. u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   srna, možete da očekujete pomak u Vašoj karijeri koji ste tako dugo čekali. Toliko puta ste uspeli da se dokažete u poslovnim poduhvatima koje su stavljali pred Vas tako da sada možete da očekujete zasluženu nagradu.

 27. medo

  sta me ocekuje na polju ljubavi u narednom periodu,veza,brak i posao...04.06.1985.hvala

  • Horoskop

   medo, predstojeći period doneće Vam poboljšanje situacije na ljubavnom planu. Sa poboljšanjem Vašeg ljubavno života imaćete prilike za razne susrete sa suprotnim polom koji će uroditi plodom. Što se tiče posla, pred Vama su novi poslovni poduhvati u kojima ćete moći da iskažete sav Vaš potencijal.

 28. Maj

  Da li ce se nesto promeniti u mom zivotu po pitanju ljubavi?21.07.1979

  • Horoskop

   Maj, definitivno ovo će biti godina promena kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Možete da očekujete brojne romantične susrete sa ljudima koji će Vam biti jako interesantni, a na Vama je naravno da napravite pravi izbor.

 29. BibA

  11.06.1957, 20h 10min. Dali cu uspjesno prodati stan?

  • Horoskop

   BibA, pred Vama je povoljan period na polju finansija, tako da možete očekivati veći priliv novčanih sredstava. Ipak, budite vrlo pažljivi kako ćete dalje uložiti taj novac i pokušajte da živite u okviru Vaših mogućnosti.

 30. Ljubav

  On 03.11.1971 (podznak vodolija) Ona 10.06.1985(podznak devica), da li ce se uskoro vjencati? Kakav ce im biti brak?

  • Horoskop

   Ljubav, Vaš spoj je dosta energičan i predstavlja pravu atomsku bombu. Zbog razlika u prirodi između ovog vazdušnog i vodenog znaka, mogu da se jave poteškoće pogotovo zbog ljubomorne i posesivne prirode Škorpije. Međutim ljubav je u stanju da sve to porazi i nadjača. Pored ljubavi, najvažnija stavka za uspeh ove veze jeste da oba znaka nauče kako da funkcionišu zajednički, kao tim.

 31. srna

  Kako vidite(sta mogu ocekivati)moj ljubavni zivot pri sledecem susretu Marsa i Venere u Lavu jula 2020?........ Sama sam,nisam osnovala porodicu,11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   srna, nakon mnogo poteškoća, Vaš ljubavni život će se poboljšati u svakom pogledu, a Vi ćete biti zasigurno zreliji i pametniji. Možda ste još uvek suviše suzdržani kada je u pitanju sklapanje novih poznanstava i veza, ali svakim danom ćete biti sve opušteniji i vedriji. Sa mnogo više entuzijazma ćete gledati na Vaš ljubavni život i suprotni pol.

 32. Promena

  Da li će moj suprug 10.06.1978. (23.30h) Pogorica dobiti vizu za Ameriku? Da li postoji mogućnost zajedničkog preseljenja. Ja sam 21.07.1977. (23.45h) Sarajevo.

  • Horoskop

   Promena, pred Blizancima je godina velikih prilika i nagrada koje bukvalno čekaju iza ugla. Predstoji povoljan period za proširenje poslovnih poduhvata i van granica naše zemlje. Pred Vašim suprugom je nova faza u poslovnoj areni u kojoj tek treba da se dokaže. U početku će sve to morati da prebrodi sam, ali kasnije će biti jači za Vašu podršku koja mu zaista mnogo znači.

 33. leptir

  zanima me polje ljubavi,da li mogu uskoro da ocekujem vezu,brak,da li cu se ostvariti kao majka,posao-da li cu se baviti svojom strukm ili..hvala04.06.1985

  • Horoskop

   leptir, kada je reč o ljubavi, planete Vam idu na ruku. Ljubav je mnogo bliže nego što Vam se čini, jer neko sa posla može da Vas pozovati na sastanak na kome ćete se osećati ugodno i biće Vam vrlo zabavno. Ako još tražite posao, angažujte se više, jer su veliki izgledi da ćete dobiti posao i to u Vašoj struci. Ipak, trudite se da budete što realniji u Vašim poslovnim poduhvatima.

 34. sos

  Vidi li se meni uopste materinstvo natalno ili kako vec?nemam problema sa zdravljem ali imam sa vremenom i prilikama.Hvala,ocajna sam.11.6.72. u 7,o5

  • Horoskop

   sos, u telesnom smislu ste dobro, ali postoji mogućnost da stvari ne vidite realno i da ste uznemireni zbog toga. Nisu isključeni nemirni snovi ili neugodna isplivavanja iz Vaše podsvesti. Pokušajte da se opustite i mislite pozitivno u čemu Vam dosta mogu pomoći meditacija i šetnje na svežem vazduhu.

 35. Cekam

  Da li cu docekati da mi decko 31.05.1995. prizna svoja osecanja,ja sam 21.07.1979.

  • Horoskop

   Cekam, potrebno je da uložite dosta truda u učvršćivanje odnosa sa osobom koja Vam se dopada. Međutim, na kraju će se taj veliki trud isplatiti i bićete zadovoljni ostvarenim rezultatima. Zajedno možete biti odličan tim sa dobrim potencijalom za dugotrajnu vezu.

 36. izgubljena

  upoznala sam muskarca 1.04.1983. ja sam 04.06.1985.,da li postoji mogucnost za ozbiljnu vezu pa cak i brak..on je jako zainteresovan za mene a ni ja nisam ravnodusna...HVALA

  • Horoskop

   izgubljena, Vaša kombinacija znakova je odlična, jer postoji odlična komunikacija i duboko razumevanje. Kombinacija strasti i intelekta čini sve mogućim za Vas dvoje. Ukoliko uspostavite dobru ravnotežu između Vaših želja i radite na njihovom ostvarenju kao jedna celina, moguća je vrlo lepa, dugotrajna i uspešna veza, koja će na kraju rezultirati brakom.

 37. sss

  dal’ ću se vratiti iz inostranstva uskoro 20.06.1990

  • Horoskop

   sss, Vi se nalazite pred velikom moralnom dilemom, da li ostati u inostranstvu ili se vratiti kući. Iako Vas srce vuče da se vratite, vrlo je važno da promislite šta je u Vašem interesu i kako će se ta odluka odraziti na Vašu budućnost.

 38. srna

  Mozete li mi fizicki opisati buduceg partnera,nesto o njegovim osobinama ,odnosu prema meni?Rodjena sam 11.6.72.u 7,o5 zena.Hvala.

  • Horoskop

   srna, predstojeći period Vam donosi brojna poznanstva i kontakte sa ljudima koji će Vam vratiti osmeh na lice. Onog pravog ćete lako prepoznati, jer ona ima sve one fizičke osobine koje priželjkujete, ali i istrajnost, poštovanje i iskrene emocije, što je od posebne važnosti.

 39. zaljubljena

  zanima me kakav cu odnos imati sa muskarcem kog sam skoro upoznala?imamo dobru komunikaciju,pojavljuju se neki osecaji ali...on je devica1979.god,ja 04.06.1985.hvala

  • Horoskop

   zaljubljena, kao što ste i sami dobro primetili među Vama postoje određene varnice koje samo čekaju da se razbuktaju. Vi sigurno imate dovoljno strasti, samo treba da je probudite i u osobi koja Vam se sviđa.

 40. 1991

  Zanima me gdje cu se prije zaposliti, u Njemackoj ili u mom gradu.. i zanima me kojeg je horoskopskog znaka osoba za koju cu se udati i da li ce to biti uskoro? 3.6.1991 09:20h

  • Horoskop

   1991, iako volite da pravite drastične promene, ne stoji Vam odlazak u inostranstvo za sada. Izbor partnera je karakterističan po neobičnom poreklu ili nekoj drugoj specifičnosti koja nije uobičajena. Partner će imati osobine horoskopskog znaka Rak. Kada postavite prioritet - tajna ljubav ili iskreni emotivni odnos, partner će moći da se pojavi jer ćete tada moći da ga prepoznate.

 41. Poša

  Mozete meni reci nesto po pitanju ljubavi i posla? 05.06.1994 21:45

  • Horoskop

   Poša, što se posla tiče - ne volite rukovođenje ukoliko sami niste vođa, pa su mogući česti problemi na poslu i u međuljudskih odnosima. Što se tiče emotivnog života - veliku energiju ulažete u to i Vaš ceo život zavisi od ovog odnosa. Odlučite da li želite senzacije, druženja, zabavu i neformalne odnose ili želite porodični život.

 42. Pitanje

  On 03.11.1971 (podznak vodolija) Ona 10.06.1985(podznak devica), da li ce se uskoro vjencati? Kakav ce im biti brak? I da li ce ova djevojka ako odluci da ide kod njega u inostranstvo, uspjeti tamo da zavrsi studije psihologije i bude uspjesna u poslu?

  • Horoskop

   Pitanje, brak je moguć. Ukoliko naučite da pravite kompromise, moguć je i dugotrajan odnos. Što se tiče studija...sa odlaskom u inostranstvo, promeniće se i prioriteti.

 43. Sssss

  Poštovani da li će sa mojim zdravljem biti sve uredu? 20.06.1990

  • Horoskop

   Sssss, osetljiviji disajni i nervni sistem. Potrebno je da se ponašate odgovorno prema sebi.

 44. od blata snovi

  Kada cu ponovno biti u emotivnoj vezi,nesto o tome, o partneru?Rodjena 11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   Od blata snovi, od januara 2018.godine biće povoljan period za emotivni odnos. Budućeg partnera upoznajete preko bliskih prijatelja ili ga znate još od ranije, ali do sada niste razmišljali o njemu na taj način.

 45. Nesrecna

  Da li mi mozete reci nesto po pitanju polja ljubavi,brak,deca...Mogu li se uskoro nadati necemu?hvala,04.06.1985.

  • Horoskop

   Nesrecna, u toku naredne godine upoznajete muškarca sa osobinama znaka Blizanci. Preko tog muškarca napredovaćete u karijeri i odnos će Vam doneti emotivnu ispunjenost. Gotovo je sigurno da će izabranik biti stranac ili ćete živeti Van mesta rođenja, najverovatnije u inostranstvu.

 46. srna

  Hocu li dozivjeti obostranu ljubav,pazite obostranu?11.6.72.u 7,o5,zena ,konkretno molim Vas i hvala na odgovoru.

  • Horoskop

   Srna, astrologija nije proricanje sudbine i konkretan odgovor je onaj koji ukazuje na najverovatniji ishod. Može da bude pozitivan odgovor, ali vrlo često se desi da mi živimo najjači aspekt u našem natalu, pa svi drugi se ostvaruju sa manje intenziteta. U svakom slučaju, ljubav se nalazi u Vama. Ako Vi volite sebe i drugi će imati priliku za to.

 47. Nesrecna

  Da li ce uskoro biti kakvih promena na polju posla,zanima me i zdravlje.04.06.1985.Hvala

  • Horoskop

   Nesrecna, što se posla tiče većinu godine, do novembra 2018.g, pojaviće Vam se više šansi za napredovanjem - dobre poslovne prilike, finansijski isplativi projekti ili pak nešto što bi Vama jako puno značilo. U svakom slučaju, tokom ove godine definitivno ćete privesti kraju jednu fazu u svom životu i zatvoriti celu priču. Period koji je iza Vas je doneo dosta mentalne tenzije. Posvetite više vremena sebi i pronađite način kako da kanališete negativnu energiju, kako ista ne bi ostavila trajnije posledice na Vaše zdravlje.

 48. srna

  Sta sam to zaduzila lose iz proslih zivota (karma)? Ljepotica uvijek sama,rijetke veze koje sam imala sluzile su samo ponizenju.Rodjena sam 11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   Srna, Vaša potreba za nezavisnošću i promenljiva priroda, često Vas dovode u situaciju da ne znate šta bi pre želeli. Često ste zavedeni lepotom i šarmom i afere Vas privlače. Potrebno je da upoznate sebe, šta je to što zaista želite i da postavite prioritete u životu. Fokusarajte svoju energiju kako bi jedan po jedan cilj u životu postigli, jer u suprotnom gubite energiju radeći previše stvari u isto vreme.

 49. Mila

  Hocu li naci posao...kad cu useliti u svoje...8.06.1978g 20.20h.Kad ce se sve srediti i kad cu odmoriti od svega....

  • Horoskop

   Mila, velika je verovatnoća da se kroz partnera ostvarite u svemu tome što Vas trenutno brine. Potrebno je samo da promenite koncepte koje imate povodom toga, i da to što Vam neko ponudi pomoć, znači jedino da Vas voli. Prihvatite predloge koji Vam se nude i moguće su pozitivne promene u prvoj polovini sledeće godine. Vrlo je verovatno da ćete posao dobiti preko muške osobe na visokom polažaju.

 50. Maja

  02.06.1070. Hoce li doci do promena u mom zivotu bitnijih,da li da ocekujem promenu posla koja mi je obecana od strane zenske osobe?

  • Horoskop

   Maja, od aprila sledeće godine možete očekivati značajnije promene u svom životu.

 51. Kotoranka

  Osoba rodjena 10.04.1948g. ja 8.06.1978g.Rodbina smo...nikad se nismo posvadjali ali se prestao javljati.Zivjeli smo u istoj kuci 8g periodicno.Dali ce se javiti i ispraviti svoje greske...

  • Horoskop

   Kotoranka, svako ima razloge zašto nešto učini ili ne učini. Fokusirajte se na to šta bi Vi trebalo da uradite kako bi se otvorila cela priča i kako bi ta osoba shvatila da je volite i da je razumete. Tada ćete moći i da prihvatite razloge koji su doveli do toga..i da oprostite.

 52. sos

  Zasto stalno mislim da moze biti nastavka karmicki dug?Nasa ljubav pocela je i zavrsila sa plesom venere i marsa u 2o15,on je u novoj vezi ja sama,uskoro ce venera i mars ponovo zaplesati.Sta ceka njega a sta mene??? ja 11.6.72.u 7,o5 on 3.12.69.u 2,oo

  • Horoskop

   Sos, vreme koje ste proveli zajedno je sigurno bilo jako uzbudljivo kao što je i ples Venere i Marsa. I takvo iskustvo se ne zaboravlja. Međutim, život se nastavlja dalje. U tom trenutku ste jedno od drugog dobili ono što je bilo potrebno i treba biti zahvalan na tome. Vreme je da se otvorite prema životu, prema ljubavi...i ljubav će doći!

 53. Kotoranka

  Postovanje...8.6.1978g. 20.20h...interesuje me nasledstvo iz inostranstva...dali ce se tako zavrsiti problemi koji sada imaju sudski epilog?

  • Horoskop

   Kotoranka, nasledstvo će doći onom kome pripada...u to nemojte da sumnjate. U međuvremenu, ne zaboravite da su međuljudski odnosi ono što donosi mir i ispunjenost. Ne dozvolite da se trenutni problemi ispreče između Vas i dragih ljudi.

 54. Kotoranka

  Postovanje rodjena sam 8.6.1978g u 20.20h interesuje me moj zivot i zdravlje...muz 15.9.1977g imamo troje djece.Hvala

  • Horoskop

   Kotoranka, Vaše zdravlje je narušeno, ali možete da očekujete stabilizaciju situacije uskoro, tako da ćete još dugo uživati sa Vašim suprugom i decom.

 55. srna

  Kada mislite odredjenije da bih mogla sresti tu svoju pravu ljubav,vise sam izgubila nadu? 11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   srna, Vaša prava ljubav je bliža nego što mislite i srešćete je u septembru mesecu.

 56. Kotoranka

  Postovanje...interesuje me sudski spor i kad useljavamo u svoje.Rodjena sam 8.06.1978g u 20.20 a suprug 15.09.1977g.

  • Horoskop

   Kotoranka, uskoro možete da očekujete povoljno rešavanje spora i povratak Vaše imovine.

 57. marko

  rodjen sam 29.05.1984, 00:10h, Beograd.Vec nekoliko godina radim pod raznoraznim ugovorima na odredjeno, ugovori o delu..., Kada mogu da ocekujem stabilniju situaciju*posao za stalno)?

  • Horoskop

   marko, stabilizaciju situacije na poslovnom planu možete da očekujete do kraja godine.

 58. Zaljubljena

  Zbog cega on ne zeli da budemo zajedno? Da li me gleda samo kao drugaricu ili vise od toga? On: 10.06.1995. Ja: 30.08.1995.

  • Horoskop

   Zaljubljena, nažalost on ne gaji nikakva osećanja prema Vama i gleda Vas samo kao drugaricu.

 59. Vjernost

  Da li je vjeran ovaj muskarac u vezi? 03.11.1971 (podznak vodolija) Da li mu je stalo do nje? 10.06.1985(podznak devica)

  • Horoskop

   Vjernost, nema razloga da sumnjate u iskrenost ovog muškarca, jer on je u potpunosti posvećen Vama.

 60. Mila

  Postovanje...rodjena sam 8.6.1978g u 20.20h.Interesuje me zdravlje,nesanicu imam odavno i napetost.Neznam sto da radim.Dali ce se povoljno zavrsiti imovibski spor?Muz 15.9.1977.

  • Horoskop

   Mila, celokupna situacija oko imovine ostavlja brojne posledice na Vaše zdravlje. Uskoro kada se taj slučaj povoljno reši, sve će se vratiti u normalu.

 61. Andjela

  U vezi sam sa jednim deckom 2 meseca ne vidjamo se cesto ali se veoma cudno ponasa kao da je nasao drugu devojku..pa bih volela da znam dali cemo ostati zajedno i kakav ce nam odnos biti??? Ja 11.06.2002 On 29.03.1999

  • Horoskop

   Andjela, teško da ćete uspeti da sačuvate Vašu ljubav, jer kao što se kaže: "daleko od očiju, daleko od srca".

 62. marko

  da li cu otici u nemackoj da raidm? 09.06.1999 sam rodjen

  • Horoskop

   marko, odlazak na rad u inostranstvo je izvestan krajem tekuće godine.

 63. Kotoranka

  Postovanje...interesuje me kad ce se zavrsiti sudski spor i hoce li biti pravedna podjela...sto nas ceka.Hocemo li imati posao.Ja 8.6.1978 u 20.20 muz 15.9.1977

  • Horoskop

   Kotoranka, sudski spor će se završiti povoljno i u Vašu korist, tako da možete da očekujete pozitivne promene u životu.

 64. srna

  Molim Vas da mi kazete nesto o sledecem,naime ukoliko budem imala ljubavnu priliku tacnije susret 22.7. ili tih dana ove godine kakvog muskarca mogu sresti,da li bi to moglo biti za cio zivot? Hvala.

  • Horoskop

   srna, pred Vama je povoljan položaj za dešavanja na ljubavnom planu, tako da ćete uskoro sresti osobu koja je ima sve karakteristike koje Vi tražite kod idealnog muškarca.

 65. E

  30.05.1978 da li me zena vara?

  • Horoskop

   E, nema potrebe da sumnjate u vernost Vaše supruge, jer ona voli samo za Vas.

 66. Rak-Bik

  Ja 28.06.1982 u 01:30 On 27.04.1981 u 06:25 Dali sa ovom osobom mi stoi brak i kada cu se udati? Hvala puno

  • Horoskop

   Rak-Bik, radujte se, jer uskoro Vam predstoji brak sa dotičnom osobom koja je Vaša srodna duša.

 67. Pitanje

  Kakav je ovo spoj i da li ce uskoro biti zajedno jer jr on u inostranstvo? On: 03.11.1971(vodolija podznak) , Ona 10.06.85 (11.35)

  • Horoskop

   Pitanje, ova kombinacija znakova je jako dobra i možete da očekujete uspešnu vezu, iako je u pitanju ljubav na daljinu.

 68. Lola

  04.12.1993 zasto je otisao on od mene ne razumem njegovo ponasanje ? On 30.05.1978 ?

  • Horoskop

   Lola, najverovatnije je došlo do zasićenja. Pustite ga da malo predahne, pa ga ponovo pozovite.

 69. 1991

  3.6.1991. 9:20h ljubav, posao? ima li kakve nafake u ovoj godini.. Da li imam sanse da se cujem sa jednim momkom koji je u horoskopu Bik. Nismo u kontaktu od prosle godine.

  • Horoskop

   1991, predstoje Vam značajne promene na ljubavnom planu, ali ne sa osobom rođenom u znaku Bika. Što se tiče posla, tu će se situaciji poboljšati narednih meseci.

 70. Pavle

  30.05.1978 sta me ocekuje u ljubavi?

  • Horoskop

   Pavle, možete da očekujete pozitivne promene na planu ljubavi. U Vaš život će uskoro ući jedna osoba koja će u potpunosti osvojiti Vaše srce.

 71. 1991

  3.6.1991. 9:20 h. Hocu li ici u inostranstvo, da li cu imati vezu sa nekim, kakva mi je buducnost uopste? Imala sam nesto prolazno sa 18.5.91. nismo u kontaktu vec godinu, zanima me da li cu ikad imati sta s njim? Imao je djevojku donedavno.

  • Horoskop

   1991, vreme je da zaboravite tog mladića i okrenete se budućnosti koja je blistava. Odlazak u inostranstvo će Vam doneti i novu ljubav.

 72. BTS

  On 31.05.1995. ja 21.07.1979. postoje neke iskrice da li je veza na pomolu? BTS

  • Horoskop

   BTS, vrlo je verovatno da će te iskrice prerasti u nešto ozbiljnije, a to je uspešna veza.

 73. Ljubav

  Prekinula sam odnos sa njim 13.3.84(01.50), prije godinu ipo dana i sad smo ponovo u kontaktu. Da li ce se nas odnos sad stabilizovati ili cemo prekinuti zauvjek. ja: 10.6.85(11.35) Kakva je nasa buducnost? Sto on osjeca?

  • Horoskop

   Ljubav, Vaša zajednička budućnost je vrlo neizvesna, jer on ne oseća isto što i Vi. Možda je vreme da ga zaboravite i krenete dalje.

 74. Mirko

  Vec dugo sam, sam. U svakoj vezi dajem sve a na kraju ostanem sam..Kad ce doci do promene i kad ce me neko voleti koliko mogu da volim ja..29 05 78..u 23:45 h

  • Horoskop

   Mirko, Vi ste jedna divna osoba i nemojte nikako da se menjate. Kada budete najmanje očekivali pojaviće se osoba vredna Vaše ljubavi.

 75. Sandra

  Kada cu se zaposliti?02.06.1970. U 19.15h hvala...

  • Horoskop

   Sandra, bitnije promene na poslovnom planu možete da očekujete u drugoj polovini godine, tačnije od septembra meseca.

 76. Andrea

  Invalid sam 90% imam spor na sudu zbog saobracajne nesrece,interesuje me u ciju ce korist biti presudeno? Datum rođenja 23.5.1956

  • Horoskop

   Andrea, možete očekivati povoljne vesti u vezi sa tim sporom.

 77. Aleksandra

  Kakva su njegova osecanja prema meni? Ja 21.05.1995 u 23:55 on 07.02.1995

  • Horoskop

   Aleksandra, njegova osećanja su iskrena, nema razloga da sumnjate u to.

 78. AD

  Rodjen Sam 15.06.1073. u Bihacu, hitno mi treba kredit hocu li ga dobiti

  • Horoskop

   AD, možete da očekujete povoljne vesti na novčanom planu.

 79. ludi blizanac

  sta da radim,da l da cekam i dalje ili da odustajem od njega 15.12.1978.proslo je skoro tri godine,zapetljano dosta sve ali...zadnjih par meseci nismo se uopste culi..ja 04.06.1978.hvala

  • Horoskop

   ludi blizanac, vreme je da krenete dalje i pokušate da pronađete sreću sa nekim drugim.

 80. sos

  Hoce li pokusati da obnovi vezu sa mnom ikada,ako da kada,proslo je vise od godine?ja 11.6.72. u 7,05 on 3.12.69.u 2,oo Hvala.

  • Horoskop

   sos, ocekujte poziv od ove osobe kroz 6 meseci

 81. EGO

  Hoce li njegov bolesni ego ikad kleknuti pred onim sto smo imali a on je rijesio okoncati bez obzira na cijenu,hoce li ta nasa ljubav nadjacati njegovu novu vezu ?Ja 11.6.72.u 7,05 on 3.12.69. u 2,oo HVALA.

  • Horoskop

   EGO, iako znacite ovoj osobi, njegov ego je jaci od toga

 82. Sandra

  Da li cu do kraja januara dobiti ponudu za novi posao i da li je pametno da napustim stari ?02.06.1970. 19.15h,hvala

  • Horoskop

   Sandra, nemojte se upustati u nove poslove

 83. nn

  Dokle ce da muci i sebe i mene ,ovom ceznjom?ja 11.6.72.u 7,o5 on 3.12.69. u 2,oo Hvala.

  • Horoskop

   nn, budite strpljivi. Ostvarenje vasih teznji se blizi

 84. Sudbina

  Kako on podnosi to sto vise nismo skupa? on 3.12.69.u 2,oo ja 11.6.72.u 7,o5 Ne mogu da ga prebolim.

  • Horoskop

   Sudbina, u mislima ste ove osobe ali je suvise ponosna da bi vam se javila

 85. Budućnost

  Zajednička budućnost, da li postoji, trenutni razdor, do kada će trajati, kakav ishod ima ovaj brak? On 17.11.1971. Ona 05.06.1978.

  • Horoskop

   Budućnost, predstoji vam srecna buducnost ukoliko uspesno resite trenutke probleme

 86. Lilo

  Šta da očekujem što se posla tiče? Da li će biti pozitivnih promena ( promena posla ili pozicije, poboljšanje finansijske situacije) u skorije vreme? 6.6.1980, 11:10, Bihać. Hvala

  • Horoskop

   Lilo, ocekujte promenu na bolje na poslovnom planu

 87. ludi blizanac

  zanima me zdravlje,kakve probleme bih mogla da ocekujem u buducnosti,04.06.1985.

  • Horoskop

   ludi blizanac, ocekujte cesce manje zdravstvene probleme.

 88. srna

  Hocu li ikada u zivotu dozivjeti veliku pravu ljubav za sva vremena,na kojoj svi zavide?Molim Vas za iskren odgovor.11.6.72.u 7,05 zena Hvala.

  • Horoskop

   Mila, desice vam se takva ljubavm ali drzite oci otvorene da vam ne bi promakla, jer pocinjete da ne verujete u istu

 89. Mila

  Da li ce mi biti ponudjen posao koji zahteva povremen odlazak na kraci put?02.06.1970 u 19.15h.....hvala

  • Horoskop

   Mila, odgovor je DA

 90. sos

  Pas ulicar o kome sam se brinula i obozavala ga zavrsio je u azilu a zatim na sterilizaciji u drugom gradu .Hoce li ga vratiti kao sto su obecali i hocemo li opet nekad zajedno u setnju?11.6.72 u 7,o5.zena Hvala na odgovoru.

  • Horoskop

   sos, velike su sanse da ce vam se ostvariti ova teznja

 91. Mila

  02.06.1970. 19.15h trenutno sam u braku,da li ce se okoncati ili cemo preziveti?

  • Horoskop

   Mila, prevazici cete trenutne probleme

 92. saki

  ja sam 10.04.1974 da li na osnovu horoskopa mozete neke naznake da mi kazete u vezi nesanice, koja traje godinama, jer od lekara psihijatara nema koristi..to me muci vec 20 god..neznam gde vise da se obracam..

  • Horoskop

   saki, vas problem nije psihicke prirode, vise ima veza sa vasim telom. Jedan dogadjaj u vasem zivotu je to pokrenuo ali iako ste to vremenom preboleli vas organizam nije u mogucnosti da se u potpunosti opusti i na taj nacin odmori. Pronadjite nekog ili nesto sto vam moze uliti sigurnost. Prema zvezdama nedostaje vam taj osecaj kako biste zaspali.

 93. Maca

  Sama sam...kada me ocekuje ozbiljna veza i kuda cu sresti buduceg partnera? 28.06.1982 u 01:30

  • Horoskop

   Maca, ozbiljna veza vam sledi polovinom naredne godine

 94. ludi blizanac

  zanima me da li cu ziveti u vecem ili manjem gradu i sta me ceka na planu posla,kakvim poslom cu se baviti u buducnosti,04.06.1985.,hvala

  • Horoskop

   ludi blizanac, predstoji vam zivot u velikom gradu. Posao vezan za finansije

 95. Ćelo

  14.6.90.god.kada cu se zaposliti

  • Horoskop

   Ćelo, zaposlenje vam sledi polovinom naredne godine

 96. sos

  Da li ce se on uskoro ozeniti?3.12.69 u 2,oo Hvala

  • Horoskop

   sos, ovu osobu ocekuje skoriji brak

 97. Mila

  Kada mi predstoje konkretne promene na poslu u moju korist konacno i da lu cu ako ostanem na starom poslu promeniti kolege?02.06.1970. 19.15h...hvala

  • Horoskop

   Mila, pocetak naredne godine je povoljan za vaas

 98. ludi blizanac

  zanima me koliko cu dece imati i koji horoskopski znak ce biti moj buduci suprug,04.06.1985.

  • Horoskop

   ludi blizanac, ocekuje vas brak sa strelcem. U istom cete imati dvoje dece

 99. ludi blizanac

  kada cu se udati,04.06.1985.

  • Horoskop

   ludi blizanac, udaja vam sledi kroz dve godine

 100. 1991

  Ja 03.06.1991 zanima me da li cu se ikad udati, kad bi to moglo biti, i kakav bi horoskopski znak on bio? Do kraja godine hoce li se neki pojaviti i da li cu imati srece da nadjem posao? Petljala sam se s jednim momkom koji je bik, al sam izgubila nadu jer je on sad nasao djevojku.

  • Horoskop

   1991, brak vam sledi sa osobom u znaku strelca, kroz 3 godine