Blizanci

(22.05 - 21.06)

Danas ćete verovatno poželeti da vas svi ostave da budete sami sa svojim mislima. Relaksirajte se uz dobru knjigu i svakako da nećete želeti da vas prekidaju. Buka i neprestani zahtevi onih oko vas obično vam ne smetaju, ali danas će biti iritantni, tako da je najbolje da provedete dan što je više moguće sami. Odvojite vreme i prošetajte jer vas to može osloboditi tenzije.


Od 21. maja do 21. juna

Blizanci su muški vazdušni znak koji je pod vladavinom planete Merkur. Osobe rođene u ovom znaku su po prirodi nestalne ali imaju neverovatnu sposobnost da se prilagode svakoj situaciji. Logika je ono što krasi Blizance. Uporni su i hrabro idu ka svojim ciljevima. Prilagođavaju se svima i razumeju tuđe probleme.

Blizanci su mladog duha i često nikada ne odrastaju. Po karakteru su nervozni i zbog svog temperamenta skloni su nesmotrenim raspravama. Osobe rođene u znaku Blizanaca su veoma inteligentne, vredne su i imaju neograničenu maštu.

Blizancima diplomatija odlično ide od ruke i sposobni su da realno sagledaju stvari kako bi uvek vukli prave i sigurne poteze. Nisu tvrdoglavi, ali će svoje stavove braniti čvrsto i odlučno. Vole da pomažu drugima čak i ako im ne traže pomoć. Veoma su dobri govornici i talentovani su za pisanje.

Blizanci se uvak oslanjaju na logiku i na svoj besprekorni um. Bolesti kojima su skloni Blizanci su bolesti pluća i srca. Na poslu su veoma uspešni i snalažljivi, a tokom života će im se stalno ukazivati razne poslovne ponude. Oni mogu da napreduju u svakom poslu i retko kada mogu da očekuju neuspeh.

Lako sklapaju prijateljstva i veoma lako se zaljubljuju. Svi poslovi vezani za šou biznih im odgovaraju, a posebno poslovi gde mogu javno da nastupaju. Omiljene boje Blizanaca su siva i plava. Neke osobe rođene u znaku Blizanaca su – Aligijeri Dante, Bernard Šo, Edvard Grig, Vladimir Nazor, Aleksa Šantić, Rihard Vagner...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Epilepsija

Videti epileptičara- spremaju se neke promene u vašim poslov... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Janko

  Kada cu uci u emotivnu vezu, ljubav 25.03.1998

  • Horskop

   Janko, Vubav možete pronaći na neobičnim mestima. Možete ostvariti vezu sa nekim od prijatelja. Bili biste izuzetno ispunjeni sa nekim ko Vam je sličan i sa kim imate mnogo toga zajedničkog.

 2. Vrabac

  kada cu se pokrenuti poslovno konacno 02.06.1970 u 19.15h

  • Horskop

   Vrabac, Ova godina će Vam doneti napredak i stabilnost u poslovnom i finansijskom smislu. Sredinom godine očekujte ostvarenje ciljeva.

 3. Mila

  Rodjena sam 8.6.78 u 20.20h,sto me ceka posao,finansije,muz 15.9.77 kad ce se zavrsiti sudski spor i ishod.

  • Horskop

   Mila, Jupiter Vam sredinom godine donosi stabilnost i napredak. Finanasijska situacija bi ove godine trebalo da se poboljša. Izbegavajte prepirke, ove godine Vam neće biti dosadno na emotivnom planu.

 4. Mila

  Rodjena sam 8.6.78g kad cemo stati na "noge"?Posao meni ili suprugu on je rodjen 15.9.77g.

  • Horskop

   Mila, Ova godina Vam može doneti stabilnost u poslovnom smislu. Vladalac Vašeg, a i suprugovog znaka je Merkur. Vama donosi maštovitost i razigranost, a Vašem suprugu organizovanost i perfekcionizam. Jupiter Vam polovinom godine donosi nove mogućnosti i napredak.

 5. maja

  21.06.1983. U 15.15h kada cu poceti s nekim momka da se gledam da izlazimo na pice i da pocnemo vezu? da li je to neko koga znam ili ne?

  • Horskop

   maja, Svakako je ova godina dobra za Vas kada su emocije u pitanju. Početkom proleća biste mogli započeti romantičnu vezu, koja će vremenom postajati sve ozbiljnija. Vaš partner bi mogao da bude i neko koga poznajete, ali postoji mogućnost i novog poznanstva.

 6. srna

  Ljubav u narednom periodu? Postoji li mogucnost za vezu?11.6.72. u 7,o5 zena,sama, pitam za 2 zajednicu

  • Horskop

   srna, Veoma ste osećajni i osetljivi. Sa druge strane, jaki ste, pozitivni i druželjubivi. Svakako postoji mogućnost za vezu, dobar period za emocije će biti u aprilu, oktobru i decembru ove godine.

 7. Mica

  Dali ce doc do razvoda ovog braka ja 21 11 1965 on 31 5 1965 hvala Vam

  • Horskop

   Mica, Ishod ovog braka će biti onakav kakav Vi budete želeli. Sve zavisi od Vas i od toga želite li da brak opstane ili ne. Ukoliko ne želite da se razvedete, budite bez brige, nakon bure, sve će se smiriti.

 8. Lina

  22.02.1997, 04:20h Sta me ocekuje u februaru mesecu, ljubav, posao, zdravlje? ❤

  • Horskop

   Lina, U februaru ćete biti osetljiviji nego inače. Savet je da ostanete staloženi i ne kritikujete partnera. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete ući u romantičnu vezu, ali ne žurite da ne biste bili razočarani. Bićete zadovoljni finansijskim stanjem, ali Vas čeka mnogo posla. Bavite se sportom.

 9. Ivan

  13 06 1993 08 30, lubav kada cu naci devojku ili zenu?

  • Horskop

   Ivan, Povoljan period za ulazak u stabilnu vezu će biti oko Vašeg rođendana, tačnije ulaskom Sunca u znak Blizanci. Do tada možete možete proširiti krug prijatelja i upoznati zanimljive ljude.

 10. maja

  21.06.1983. U 15.15h kad će se pojaviti ljubav odnosno momak veza koja vodi braku?

  • Horskop

   maja, Podznak Vam je u Vagi, pa možete da funkcionišete samo u skladnom emotivnom odnosu. Volite duge razgovore, putovanja, veoma ste osećajni i osetljivi zbog Meseca koji se nalazi u prvoj kući Vaše natalne karte ali ste i odgovorni i ozbiljni zbog Saturna u prvoj kući. Polje braka i partnerstva - sedma kuća se nalazi u Ovnu, pa se može desiti da se venčate brzopleto, bez razmišljanja jer Vam se može dogoditi ljubav na prvi pogled.

 11. maja

  21.06.1983. 15.15H STA me ceka u narednom periodu, ljubav, posao, zdravlje?

  • Horskop

   maja, Pred Vama je stabilan, kreativni period. Sticaćete nova prijateljstva i imati dobre poslovne ideje. Moći ćete lako da ostvarite poslovne planove ali je neophodno da se koncentrišete, što može biti otežano zbog opozicije Merkura i Sunca. Bićete u dobroj formi, uglavnom dobro raspoloženi.

 12. Mica

  Poštovani dali je ovom čovjeku zdravlje ugroženo jeli bolestan rođen je 31 5 1965 uvijek kuka hvala vam

  • Horskop

   Mica, Pored osetljivih pluća, slabe tačke kada je zdravlje u pitanju mogu biti koštano zglobni sistem, žučna kesa, kao i nervni sistem. Boravak na suncu i u prirodi je blagotvoran, kao i pozitivno okruženje, umerena fizička aktivnost i adekvatan odmor.

 13. srna

  Kada cu opet imati priliku da stupim u emotivnu vezu?Rodjena sam 11.6.72..u 7,o5 ,sama sam, pitam za 2 zajednicu Hvala.

  • Horskop

   srna, Komunikativni ste i vesele prirode. Za Vas nije problem da ostvarite lepu i romantičnu vezu, pitanje je samo da li trenutno to želite. U narednih par meseci ne bi bilo loše da se više družite i pronađete nove aktivnosti u kojima ćete uživati. Nemojte ulaziti u romantičnu vezu ukoliko niste sigurni u svoje emocije. Ne žurite i osluškujte svoju intuiciju. Početak naredne godine najavljuje novo poznanstvo.

 14. ana

  21.06.1983 kad me čeka razgovor u vezi novog posla?

  • Horskop

   ana, Moguće je da će se poslovni razgovor koji očekujete prolongirati, ipak u naredna dva meseca biće prilike za poslovni uspeh.

 15. srna

  Lljubavni zivot do kraja godine?Sama sam ,pitam za drugu zajednicu 11.6.72. u 7,o5 Hvala.

  • Horskop

   srna, U podznaku ste Lav, pa je drugi brak u Vašem slučaju gotovo izvestan. Deveta kuća, kuća drugog braka je u ribama, pa je moguće da budućeg supruga upoznate blizu mora, reke ili jezera, dakle na putovanju ili bi on mogao živeti na nekom mestu blizu vode. Nije isključeno da Vaš budući suprug bude stranac. U narednom periodu neće biti bitnih promena kada su emocije u pitanju.

 16. ana

  Da li je moguće početak veze 21.06.1983.I 24.03.1985.?

  • Horskop

   ana, Da, svakako se ovaj odnos može razviti u lepu i sklanu vezu ukoliko ste oboje zreli i spremni na kompromis. Biku nedostaje strpljenje, blizancima samokontrola, pa bi moglo dolaziti do neraumevanja ali će u ovoj vezi uvek biti dinamike. Srećno!

 17. M82

  Staln sam u kratkotrajnim i površnim vezama. Da li će uskoro doći period ili vreme kad ću ući u neku ozbiljnu i iskrenu vezu? I šta mogu ja da uradim da se to zaista i ostvari? Muškarac 10 Jun 1982

  • Horskop

   M82, Muškarca blizanca često doživljavaju kao detinjastog i nestalnog. Krasi Vas inteligencija, šarm, racionalnost i fleksibinost, pa možete da iskoristite ove osobine kako biste privukli pravu osobu. Savet je da ne žurite i da budete iskreni. Ne morate se svima dopasti, budite ono što jeste. Važno je da na ljubav ne gledate kao na igru, već da budete posvećeni. Vi uvek imate priliku za novo poznanstvo zbog svoje komunikativnosti i ležernosti. Važno je da izaberete pravu osobu, pa ne smete biti površni.

 18. srna

  Da li cu uskoro biti sigurnija materijalno,situirana i na koji ce to nacin biti?11.6.72. u 7,o5 zena Hvala.

  • Horskop

   srna, Vaš profesionalni život se može promeniti na bolje već kroz desetak dana. Imaćete neočekivano srećne okolnosti. Pred Vama je period uspeha.

 19. sos

  Kada cu opet stupiti u ljubavnu vezu i sa kojim znakom? 11.6.72. u 7,o5 zena Hvala.

  • Horskop

   sos, U narednih par meseci biste mogli da imate avanturu. Ipak do kraja godine bi trebalo da upoznate vašu srodnu dušu. To bi mogao biti neko ko je rođen u vazdušnom znaku: Vodolija, Blizanci ili Vaga.

 20. srna

  Rekli ste mi da bi partner u mojoj drugoj zajednici mogao da ima neke tajne iz proslosti,kakve prirode bi one mogle biti??(Neptun u mojoj petoj kuci)Hvala.11.6.72. u 7,o5 zena

  • Horskop

   srna, Neptun u petoj kući daje poteškoće u emotivnim vezama uopšte, idealizovanje partnera, očaranost i razočaranost, skandale, veliku strast. Tajne u emotivnim vezama mogu biti vezane za porodicu partnera ili neke događaje koji ne ugrožavaju Vas lično ili Vašu vezu, budite bez brige.

 21. hej

  u kom mesecu cu se zaposliti?22.02.1997 04:20h unaprijed zahvalna na svim odgovorima, divni ste!

  • Horskop

   hej, Kvadrat Plutona sa vrhom Vaše desete kuće (kuće karijere) donosi otežanu situaciju kada je posao u pitanju. U ovom periodu imate podršku planeta za učenje bilo koje vrste, pa bi bilo dobro da iskoristite ovaj period za polaganje ispita ili za pohađanje nekog kursa koji će Vam biti od velike koristi u budućnosti.

 22. srna

  Kakva ce biti moja sledeca zajednica ako do nje uopste dodje(9 polje)partner i hoce li potrajati? 11.6..72. u 7,o5 zena Hvala.

  • Horskop

   srna, Moguće je da će Vaš sledeći partner biti stranac ili ćete ga upoznati u inostranstvu. Svakako će Vam se desiti sve neočekivano brzo, negde na moru ili će pak partner biti sa primorja. Savet je da ne žurite. Moguće je da će on imati neke tajne iz prošlosti, pa bi bilo dobro da se dobro upoznate pre nego što stupite u brak i papirološki.

 23. MD

  Moj muz rodjen 15.06.73, u Bihacu BiH ima problema na poslu vezano za parking.... Hoce li se to u skorije vreme resiti u njegovu korist Hvala unapred

  • Horskop

   MD, Ovde je situacija poprilično komplikovana jer ima više učesnika. Iako se već duže vreme prolongira, nije isključeno da će se odlaganje sa rešenjem nastaviti. Svakako je moguće da se reši u korist vašeg supruga.

 24. Mila

  Hoce li imati uspjeha u sportu,sin 27.6.2005g Stefan.

  • Horskop

   Mila, Svakako Vaš sin može imati veoma uspešnu i nesvakidašnju karijeru jer voli promene, reforme, alergičan je na bilo kakvu rutinu, impulsivan je, nezavistan i originalan. Lako se prilagođava, ima izraženu intuiciju i ne trpi autoritete. Ovde bi umetnička karijera takođe bila veoma uspešna.

 25. vrabac

  02.06.1970. u 19.15h,kako cu proci sa poslom u inostranstvu u aprilu mesecu ,hvala...

  • Horskop

   vrabac, Veoma dobar period je pred Vama. Preuzimaćete inicijativu, imaćete potrebu da budete nezavisni i Vaše ideje i planovi će početi da se ostvaruju. Probleme ćete rešavati bez teškoća i sve će doći na svoje mesto. Takođe, ovo je veoma povoljan period za ljubav, pa ukoliko niste u vezi, očekujte da ćete u ovom periodu upoznati osobu sa kojom možete biti srećni.

 26. srna

  Kada cu uci u novu vezu?Nesto o tome? 11.6.72.u 7,o5 zena ,sama Hvala.

  • Horskop

   srna, Kvadrat venere i Saturna pravi negativan aspekt u ovom periodu, pa je neophodan oprez u ljubavi. S' obzirom da su Venera i Mars u znaku Raka u Vašoj natalnoj karti, veoma ste osećajni i osetljivi. Ponekad je bolje izbeći vezu koja Vam ne bi odgovarala ukoliko biste je sada započeli. Svakako ćete biti u zavidnoj formi, društveno aktivni i ostvarićete svoje poslovne planove. Za ljubav je bolja druga polovina godine.

 27. sos

  Prije 4 mj povrijedila sam rame,zadnjih mjesec se to bas aktiviralo , kako cu proci sa tim ?hoce li mi ostati trajne posljedice?11.6.72.u 7,o5 zena Hvala.

  • Horskop

   sos, Opozicija Saturna i Marsa u Vašoj natalnoj karti zaista pravi nezgodan aspekt vezan za Vaše zdravlje. Verovatno se osećate iscrpljeno, nevezano za problem koji imate sa ramenom. U ovom periodu je neophodno strogo mirovanje i apsolutna pošteda. Potrebne su mere opreza, nemojte ništa raditi na svoju ruku, pratite uputstva lekara. Ovaj tranzit će svakako proći, budite strpljivi i odmarajte koliko god je to moguće.

 28. srna

  Hocu li do kraja godine kupiti stan u Podgorici?11.6.72.u 7,o5 zena Hvala.

  • Horskop

   srna, Možete lako ostvariti svoj plan do kraja godine ali je astrološki savet da u narednih par meseci budete na oprezu i ne donosite naglo odluke. Ne bi trebalo da menjate mesto boravka i obratite pažnju na zdravlje u narednom periodu.

 29. Mila

  Postovanje...interesuje me brak muz 15.9.1977,ja 8.6.1978...djeca 25.6.2005,27.11.2007 i 5.8.2011.Imam li razloga za ovoliku brigu i nervozu. Hvala unaprijed...sve sto kazete je istina

  • Horskop

   Mila, Veoma ste romantični i osetljivi. Sa mesecom i venerom u Raku imate razvijeno šesto culo i skoro nepogrešivu intuiciju. Vi živite za svoju porodicu i najsrećniji ste u svom domu. Snažni ste i imate moć regeneracije. Moguće je da je u ovom periodu Vaš emocionalni život uzdrman i da postoje nesuglasice sa partnerom. Pokušajte da suzbijete sumnje i ljubomoru. Potreban je napor da prevaziđete ovaj negativan aspekt. Ipak, ukoliko budete strpljivi sve teškoće će se neočekivano srediti. Probajte da budete manje impulsivni u ovom periodu.

 30. Iks

  Ona 27.02.2001, ja 12.06.2000. 2 god. se znamo, da li će biti nešto više od prijateljstva, iako ona u meni vidi samo prijatelja?

  • Horoskop

   Iks, ako ste spremni da celog sebe uložite u ovu vezu, onda se možete nadati njenom uspehu. Iako stvari neće uvek ići glatko, ukoliko Vam je stalo do dotične osobe nemojte odustajati, jer postoje izvesne šanse da ona promeni svoje mišljenje i otkrije neke jače emocije od običnog prijateljstva prema Vama.

 31. Mila

  Postovanje...8.6.1978g u 20.20h.Interesuje me kad ce se odnosi u rodbini popraviti.Ako odrasli ne mogu da li cemo mi "mlađi" to prevazici.

  • Horoskop

   Mila, važno je da nastavite da razvijate dobre međusobne odnose i tako postanete pravi primer za starije članove rodbine. Vi i Vaši rođaci ste svesni onoga što imate i želite da to maksimalno unapredite. Tokom 2019. godine imaćete priliku da uživate u mirnijim odnosima sa rodbinom.

 32. Zoi

  Zanima me koliko cu dece imati?04.06.1985.god u 4:40 h.hvala

  • Horoskop

   Zoi, pred Vama je jedan novi ciklus u kome ćete morati da donesete neke bitne odluke u Vašoj vezi. Sve dok ne sredite odnos sa partnerom ne možete očekivati ni poboljšanje situacije i ostvarivanje u ulozi roditelja koju toliko priželjkujete. Prema Vašim podacima imaćete dvoje dece.

 33. Ptica

  Da li cu do kraja ove godine naci odgovarajuci posao u inostranstvu? 02.06.1970. u 19.15h,hvala...

  • Horoskop

   Ptica, biće ovo vrlo teška godina na poslovnom planu, jer će mnogi pokušati da ospore uspehe koje ste do sada postigli. Zato je od presudnog značaja da ostanete jaki i puni vere u sebe, a ponekad nije na odmet ni da se pohvalite sopstvenim rezultatima. Bitnije promene u profesionalnom smislu moguće su u novembru ili decembru mesecu, što može da podrazumeva i selidbu u inostranstvo.

 34. Mila

  Postovanje,rođena sam 8.6.1978g u 20.20h,ima li posla za mene i resenja nasim problemima.Kad ce se rijesiti sudska podijela za ono sto smo zaradili....Hvala unapred.

  • Horoskop

   Mila, mnogo je izazova pred Vama kada je u pitanju rešenje za sve probleme. Neophodno je da ostanete jaki i istrajni, jer uspećete da naplatite ono što ste zaradili. Šanse za dobru poslovnu priliku su moguće u prvim mesecima nove godine.

 35. dunja

  on 05.05.1974, ja 04.06.1985....nesto o nasem odnosu i da li mogu da se nadam nekom zaposlenju u skorije vreme..hvala

  • Horoskop

   dunja, vrlo dobra kombinacija znakova koja može da garantuje uspešnu vezu. Potencijal za uspeh je veliki, ali neophodno je da oba partnera ulože trud i pokažu spremnost na kompromis. Što se tiče poslovnih prilika za osobu rođenu u znaku Blizanca značajnije promene su moguće u narednih nekoliko meseci.

 36. sos

  Kada se moja majka moze nadati okoncanju sudskog spora iz 2oo7/2oo8 godine,spor je iz radnih odnosa i na najvecoj je sudskoj istanci??Rodjena je 7.1.48. u 9,00 Hvala.

  • Horoskop

   sos, za sada nije izvesno da će doći do bitnijih promena u vezi sudskog spora koji Vaša majka vodi. Nažalost ne ostaje joj ništa drugo nego da čeka promenu situaciju koju je već odavno trebala da bude rešena u njenu korist. Ipak, pravda je spora ali dostižna.

 37. srna

  Kada cu uci u ljubavnu vezu?11.6.72. u 7,o5 zena

  • Horoskop

   srna, neophodno je da se više krećete u društvu i uspostavite nove kontakte kako bi se poboljšao Vaš ljubavni život. Nemojte da plašiti da se suočite sa suprotnim polom i da upotrebite neko od Vaših tajnih oružja. U toj situaciji izvesno je da će se Vaš ljubavni status ubrzo promeniti.

 38. maja

  brak sa covekom koji je rodjen 26.04.1973.u Francuskoj, ja sam 21.06.1983.u 15.15h Crna Gora...da li mi stoji zivot u Francuskoj?

  • Horoskop

   maja, ima dosta potencijala za uspešan zajednički život na mestu po Vašem izboru. Ono što je najvažnije kod ove kombinacije je dobra energija, međusobno razumevanje i stalna dinamika što Vašu vezu čini sve zanimljivijom iz dana u dan.

 39. srna

  Kada je Saturn posljednji put tranzitirao preko Strelca donio mi je veliki zanos u ljubavi sa neozbiljnim covjekom,razlaz i veliku dusevnu bol,sta ce mi donijeti sada u Jarcu na polju ljubavi,nagradu, kaznu ili ono daj sta das?Hvala 11.6.72. u 7,o5 zena

  • Horoskop

   srna, izlazak Saturna iz Strelca oslobađa Vaše polje emotivnih odnosa i braka stalnog testiranja i preispitivanja. Iako ste još uvek pomalo sumnjičavi zbog lošeg iskustva koje ste doživeli, nema razloga za strah, ipak ste sada zreliji i mudriji. Predstoji Vam poboljšanje prilika na ljubavnom planu.

 40. Marija

  21.06.1983 u 15.15h kad da ocekujem udaju?

  • Horoskop

   Marija, pred Vama je nova etapa u kojoj će doći do značajnog preokreta u emotivnom životu. Oslonite se na sopstvena osećanja i instikte, budite hrabri i šarmantni i vrlo brzo ćete uspeti za privučete potencijalne partnere za zajednički život.

 41. Vrabac

  02.06.1970. 19.15h,posao u skorije vreme,hvala

  • Horoskop

   Vrabac, važno je da nastavite da verujete u sopstvene mogućnosti, jer će se na kraju isplatiti. Iako se čini da Vam ponekad nedostaje pravih izazova, pred Vama je nova faza u kojoj ćete dobiti priliku da se iskažete u poslovnoj areni.

 42. Marija

  .Kad da ocekujem vezu sa nekim momkom koja vodi braku i kako ce izgledati? kad postoji sansa da predjem na bolje radno mesto?21.06.1983 u 15.15h

  • Horoskop

   Marija, potrebno je da pokažete malo više hrabrosti kada su ljubavni odnosi u pitanju. Prilike su svuda oko Vas, samo je potrebno prepoznati pravu osobu sa kojom ste spremni da se upustite u ljubavnu avanturu. Što se tiče radnog mesta, ta priča je još uvek daleko i razrešenje situacije ne zavisi mnogo od Vas.

 43. Malina

  02.06.1970.19.15h,ljubavni status ?

  • Horoskop

   Malina, pokušajte da se više angažujete u društvenom životu kako biste mogli da očekujete promenu ljubavnog statusa. Vrlo ste privlačni suprotnom polu, zato se nemojte ustručavati da se pokažete kao potencijalni partner. Možete očekivati poboljšanje ljubavnog života u svakom pogledu.

 44. sos

  Da li se moze dogoditi to da kada ja budem u vezi on bude sam,sada je obratno,prizeljkujem to jer me je mnogo povrijedio.Ja 11.6.72.u 7,o5 on 3.12.69.u 2,oo Hvala

  • Horoskop

   sos, trenutno preispitujete Vašu ljubavnu prošlost, jer teško Vam je pao rastanak sa partnerom. Ipak, glavu gore, jer će doći do poboljšanja ljubavnog života u svakom pogledu. S obzirom da ste sada zreliji i pametniji, mnoga ljubavna vrata će Vam biti otvorena i oslobođena.

 45. Stanislava

  Molim te veza izmedju osobe rodjene 8.6.1977. I 6.8.1982. Molim te

  • Horoskop

   Stanislava, u pitanju je kombinacija koja ima velike šanse za uspeh i srećan život oba partnera. Iako Lav ponekad zna da bude ćudljiv i da menja raspoloženje, Blizanac će uspeti da sačuva svoju stabilnost. Zato Vam samo preostaje da uživate u skladnoj vezi.

 46. Ferenc

  27.5.1999. u 10:45, ona 9.5.1982. Hoću li uspeti u svom ljubavnom planu?

  • Horoskop

   Ferenc, možete se nadati pozitivnom ishodu Vašeg plana, jer je ova kombinacija znakova idealna za sretnu vezu. Međutim, vrlo je bitno da se partneri pokažu kao zrele osobe koje su spremne na kompromis, kao i da ulože dodatni trud kako bi veza imala uspeha.

 47. ljilja

  Postovani, vas horoskop je sasvim korektan.Samo pitanje da li mi vidite uskoro odlazak na dalji put u inostransvo(8.6.1981 u 06.05h)???Hvala

  • Horoskop

   ljilja, iako Vam se čini da je napredak u Vašoj karijeri spor, možete biti zadovoljni s obzirom da je on stalan. Sledeći korak na tom putu mogao bi da bude odlazak u inostranstvo gde ćete dobiti priliku da proširite Vaše horizonte.

 48. feniks

  Da li će osobe rođene 30.5.1972. i 15.9.1970. obnoviti vezu? Da li postoje osećanja i sa jedne i sa druge strane? Hvala unapred.

  • Horoskop

   feniks, s obzirom da između ove dve osobe postoji više razlika nego sličnosti, malo je verovatno da može doći do obnavljanja veze. Izgleda da su se osećanja ugasila sa obe strane i vreme je da svako krene svojim putem.

 49. Mirka

  Sta ce biti sa nama,on 27.07.1980..ja 04.06.1985.hvala

  • Horoskop

   Mirka, ova kombinacija ima svetlu budućnost, ako uspete da pomirite manje razlike koje se javljaju između ova dva znaka. Blizanac svoj veselom prirodom i neozbiljnošću zna da izludi suviše ozbiljnog Lava, zbog čega nastaju čarke.

 50. Nikola

  Jas sam roden na 21.05.1991 13:30 zanima me ljubav,zdravje,rabota(biznis)

  • Horoskop

   Nikola, kako bi došlo do promene Vašeg ljubavnog statusa potrebno je da intenzivirate Vaše kretnje, kako bi bili u prilici da srećete nove ljude. Ipak, čuvajte se da ne budete uhvaćeni u paralelnim vezama. Na poslovnom planu očekuju Vas novi poduhvati od jeseni, tako da je vrlo važno da budete na visini zadatka. Opšti nivo zdravlja i energije je najbolji mogući.

 51. Darko

  Ljubavni status? Da li cu upisati hakultet sada? Posao 16.06.1994 11:35h

  • Horoskop

   Darko, iako Vaš ljubavni status trenutno nije na nekom zavidnom nivou, desiće se velika promena. Ponekad će Vam se činiti da stvari idu sporije nego što bi trebalo, ali važno je da zadržite entuzijazam. Što se tiče poslovne strane, konačno ćete dobiti priliku da iskažete sve Vaše potencijale.

 52. maja

  21.06.1983.U 15.15 h neka veza kad se ocekuje?

  • Horoskop

   maja, pred Vama je nova faza u životu, tako da budite spremni da uskoro kažete zbogom samoći. Uskoro ćete sresti osobu koja će Vas potpuno osvojiti i sa kojom ćete uspeti da ostvarite sve ono što priželjkujete u ljubavi.

 53. SB

  Zanima me polje ljubavi i posla,18.6.1997.(19:25)

  • Horoskop

   SB, pokažite malo više entuzijazma i zainteresovanosti na ljubavnom planu kako biste mogli da očekujete neke značajnije promene. Na poslovnom planu ovo će biti period kada morate da se pokažete u najbolje svetlu i iskoristite priliku koja će Vam biti pružena.

 54. Kao topli maj

  Da li ce doci do poboljsanja komunikacije izmedju njega 31.05.1995 i nje 21.07.1979. i sta on oseca prema njoj,da li ce uspeti da razjasne neke stvari iz proslosti?

  • Horoskop

   Kao topli maj, teško da će doći do poboljšanja odnosa, jer Raku koji zahteva sigurnost i postojanost, dosta smeta nestabilnost Blizanca. Pokušajte da sve probleme koji Vas koče razrešite kroz otvoren dijalog koji zahteva dosta strpljenja.

 55. sos

  Od kraja marta vise puta na pauzama od posla srecem muskarca koji mi se na prvu dopao,medju nama postoji hemija koja ne jenjava,hoce li on uciniti nesto da se upoznamo i stupimo u vezu ili ce sve propast,i ovo sto sada visi u vazduhu???Ja 11.6.72. u 7,o5 ,njegove podatke nemam Hvala.

  • Horoskop

   sos, nažalost rešenje postojeće situacije nije samo u Vašim rukama, čega ste i sami svesni. Možete da čekate i dozvolite da sve propadne ili da preuzmete rizik i pokažete se kao potencijalni partner.

 56. Ptica

  Da lu cu dobiti posao u inostranstvu na duzi vremenski period? 02.06.1970. U 19.15h

  • Horoskop

   Ptica, pred Vama je vrlo bitan period u kome treba da se pokažete i dokažete u poslovnoj areni. Za početak ćete isprobavati više opcija poslovanja, ali vremenom ćete uspeti da pronađete posao koji Vas potpuno ispunjava.

 57. nenad

  Dagum 20.8.1996 00:05.ljubavni status

  • Horoskop

   nenad, uskoro ćete biti svedok velikih promena u Vašem ljubavnom životu. Zahvaljujući povoljnoj situaciji, Vaš ljubavni status će se značajno promeniti i po prvi put ćete doživeti onu pravu i iskrenu ljubav.

 58. Maj95

  Da li cu zavrsiti fakultet koji studiram? 26.05.1995

  • Horoskop

   Maj95, trenutno se nalazite u nepovoljnom periodu i osećate se pomalo umorni od svega. Iz tog razloga Vam je potrebno malo više vremena da ostvarite ono što ste zacrtali. Važno je da pažljivo isplanirate Vaše sate i uspećete da ostvarite cilj koji želite.

 59. Pitanje

  Kada cu uci u ozbiljnu vezu i kakva ce mi biti partner? Da li cu se udati i imati djecu? 10.06.1985 (11.35h)

  • Horoskop

   Pitanje, Vaša razigranost, veselost i šarm privlače mnoge ljude. Postoji velika šansa da uskoro sretnete osobu sa kojom ćete uspeti da ostvarite ozbiljnu vezu. To će biti osoba koja po svemu odgovara Vašem senzibilitetu i koja može da Vas uspešno prati u životu.

 60. Ptica

  Da li me u skorije vreme ocekuje promena posla i sta je u pitanju?02.06.1970.u 19.15h

  • Horoskop

   Ptica, pred Vama je nova etapa života koja će doneti izvesne promene. Ukoliko želite da promenite posao, potrebno je da se više angažujete, ali i da budete realniji u Vašim zahtevima.

 61. Mica

  Postovani dali ce ovaj covjek preci na inzuline trosi tablete za povisen secer u krvi 31 5 1965 rodjen hvala

  • Horoskop

   Mica, potrebno je da povede više računa o svom zdravstvenom problemu i da otkrije sopstvene granice kako ne bi došlo da nužne mere. Bilo bi dobro da se poveti nekoj lakšoj fizičkoj aktivnosti i pomogne svom organizmu da se nosi sa bolešću.

 62. srna

  Do kraja mjeseca treba da se sprovede sistematizacija u preduzecu u kome radim,hoce limi konacno priznati Visu skolu i povecati platu??na to cekam 1o godina me zakidaju na zaradi.11.6.72. u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   srna, možete da očekujete pomak u Vašoj karijeri koji ste tako dugo čekali. Toliko puta ste uspeli da se dokažete u poslovnim poduhvatima koje su stavljali pred Vas tako da sada možete da očekujete zasluženu nagradu.

 63. medo

  sta me ocekuje na polju ljubavi u narednom periodu,veza,brak i posao...04.06.1985.hvala

  • Horoskop

   medo, predstojeći period doneće Vam poboljšanje situacije na ljubavnom planu. Sa poboljšanjem Vašeg ljubavno života imaćete prilike za razne susrete sa suprotnim polom koji će uroditi plodom. Što se tiče posla, pred Vama su novi poslovni poduhvati u kojima ćete moći da iskažete sav Vaš potencijal.

 64. Maj

  Da li ce se nesto promeniti u mom zivotu po pitanju ljubavi?21.07.1979

  • Horoskop

   Maj, definitivno ovo će biti godina promena kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Možete da očekujete brojne romantične susrete sa ljudima koji će Vam biti jako interesantni, a na Vama je naravno da napravite pravi izbor.

 65. BibA

  11.06.1957, 20h 10min. Dali cu uspjesno prodati stan?

  • Horoskop

   BibA, pred Vama je povoljan period na polju finansija, tako da možete očekivati veći priliv novčanih sredstava. Ipak, budite vrlo pažljivi kako ćete dalje uložiti taj novac i pokušajte da živite u okviru Vaših mogućnosti.

 66. Ljubav

  On 03.11.1971 (podznak vodolija) Ona 10.06.1985(podznak devica), da li ce se uskoro vjencati? Kakav ce im biti brak?

  • Horoskop

   Ljubav, Vaš spoj je dosta energičan i predstavlja pravu atomsku bombu. Zbog razlika u prirodi između ovog vazdušnog i vodenog znaka, mogu da se jave poteškoće pogotovo zbog ljubomorne i posesivne prirode Škorpije. Međutim ljubav je u stanju da sve to porazi i nadjača. Pored ljubavi, najvažnija stavka za uspeh ove veze jeste da oba znaka nauče kako da funkcionišu zajednički, kao tim.

 67. srna

  Kako vidite(sta mogu ocekivati)moj ljubavni zivot pri sledecem susretu Marsa i Venere u Lavu jula 2020?........ Sama sam,nisam osnovala porodicu,11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   srna, nakon mnogo poteškoća, Vaš ljubavni život će se poboljšati u svakom pogledu, a Vi ćete biti zasigurno zreliji i pametniji. Možda ste još uvek suviše suzdržani kada je u pitanju sklapanje novih poznanstava i veza, ali svakim danom ćete biti sve opušteniji i vedriji. Sa mnogo više entuzijazma ćete gledati na Vaš ljubavni život i suprotni pol.

 68. Promena

  Da li će moj suprug 10.06.1978. (23.30h) Pogorica dobiti vizu za Ameriku? Da li postoji mogućnost zajedničkog preseljenja. Ja sam 21.07.1977. (23.45h) Sarajevo.

  • Horoskop

   Promena, pred Blizancima je godina velikih prilika i nagrada koje bukvalno čekaju iza ugla. Predstoji povoljan period za proširenje poslovnih poduhvata i van granica naše zemlje. Pred Vašim suprugom je nova faza u poslovnoj areni u kojoj tek treba da se dokaže. U početku će sve to morati da prebrodi sam, ali kasnije će biti jači za Vašu podršku koja mu zaista mnogo znači.

 69. leptir

  zanima me polje ljubavi,da li mogu uskoro da ocekujem vezu,brak,da li cu se ostvariti kao majka,posao-da li cu se baviti svojom strukm ili..hvala04.06.1985

  • Horoskop

   leptir, kada je reč o ljubavi, planete Vam idu na ruku. Ljubav je mnogo bliže nego što Vam se čini, jer neko sa posla može da Vas pozovati na sastanak na kome ćete se osećati ugodno i biće Vam vrlo zabavno. Ako još tražite posao, angažujte se više, jer su veliki izgledi da ćete dobiti posao i to u Vašoj struci. Ipak, trudite se da budete što realniji u Vašim poslovnim poduhvatima.

 70. sos

  Vidi li se meni uopste materinstvo natalno ili kako vec?nemam problema sa zdravljem ali imam sa vremenom i prilikama.Hvala,ocajna sam.11.6.72. u 7,o5

  • Horoskop

   sos, u telesnom smislu ste dobro, ali postoji mogućnost da stvari ne vidite realno i da ste uznemireni zbog toga. Nisu isključeni nemirni snovi ili neugodna isplivavanja iz Vaše podsvesti. Pokušajte da se opustite i mislite pozitivno u čemu Vam dosta mogu pomoći meditacija i šetnje na svežem vazduhu.

 71. Cekam

  Da li cu docekati da mi decko 31.05.1995. prizna svoja osecanja,ja sam 21.07.1979.

  • Horoskop

   Cekam, potrebno je da uložite dosta truda u učvršćivanje odnosa sa osobom koja Vam se dopada. Međutim, na kraju će se taj veliki trud isplatiti i bićete zadovoljni ostvarenim rezultatima. Zajedno možete biti odličan tim sa dobrim potencijalom za dugotrajnu vezu.

 72. izgubljena

  upoznala sam muskarca 1.04.1983. ja sam 04.06.1985.,da li postoji mogucnost za ozbiljnu vezu pa cak i brak..on je jako zainteresovan za mene a ni ja nisam ravnodusna...HVALA

  • Horoskop

   izgubljena, Vaša kombinacija znakova je odlična, jer postoji odlična komunikacija i duboko razumevanje. Kombinacija strasti i intelekta čini sve mogućim za Vas dvoje. Ukoliko uspostavite dobru ravnotežu između Vaših želja i radite na njihovom ostvarenju kao jedna celina, moguća je vrlo lepa, dugotrajna i uspešna veza, koja će na kraju rezultirati brakom.

 73. sss

  dal’ ću se vratiti iz inostranstva uskoro 20.06.1990

  • Horoskop

   sss, Vi se nalazite pred velikom moralnom dilemom, da li ostati u inostranstvu ili se vratiti kući. Iako Vas srce vuče da se vratite, vrlo je važno da promislite šta je u Vašem interesu i kako će se ta odluka odraziti na Vašu budućnost.

 74. srna

  Mozete li mi fizicki opisati buduceg partnera,nesto o njegovim osobinama ,odnosu prema meni?Rodjena sam 11.6.72.u 7,o5 zena.Hvala.

  • Horoskop

   srna, predstojeći period Vam donosi brojna poznanstva i kontakte sa ljudima koji će Vam vratiti osmeh na lice. Onog pravog ćete lako prepoznati, jer ona ima sve one fizičke osobine koje priželjkujete, ali i istrajnost, poštovanje i iskrene emocije, što je od posebne važnosti.

 75. zaljubljena

  zanima me kakav cu odnos imati sa muskarcem kog sam skoro upoznala?imamo dobru komunikaciju,pojavljuju se neki osecaji ali...on je devica1979.god,ja 04.06.1985.hvala

  • Horoskop

   zaljubljena, kao što ste i sami dobro primetili među Vama postoje određene varnice koje samo čekaju da se razbuktaju. Vi sigurno imate dovoljno strasti, samo treba da je probudite i u osobi koja Vam se sviđa.

 76. 1991

  Zanima me gdje cu se prije zaposliti, u Njemackoj ili u mom gradu.. i zanima me kojeg je horoskopskog znaka osoba za koju cu se udati i da li ce to biti uskoro? 3.6.1991 09:20h

  • Horoskop

   1991, iako volite da pravite drastične promene, ne stoji Vam odlazak u inostranstvo za sada. Izbor partnera je karakterističan po neobičnom poreklu ili nekoj drugoj specifičnosti koja nije uobičajena. Partner će imati osobine horoskopskog znaka Rak. Kada postavite prioritet - tajna ljubav ili iskreni emotivni odnos, partner će moći da se pojavi jer ćete tada moći da ga prepoznate.

 77. Poša

  Mozete meni reci nesto po pitanju ljubavi i posla? 05.06.1994 21:45

  • Horoskop

   Poša, što se posla tiče - ne volite rukovođenje ukoliko sami niste vođa, pa su mogući česti problemi na poslu i u međuljudskih odnosima. Što se tiče emotivnog života - veliku energiju ulažete u to i Vaš ceo život zavisi od ovog odnosa. Odlučite da li želite senzacije, druženja, zabavu i neformalne odnose ili želite porodični život.

 78. Pitanje

  On 03.11.1971 (podznak vodolija) Ona 10.06.1985(podznak devica), da li ce se uskoro vjencati? Kakav ce im biti brak? I da li ce ova djevojka ako odluci da ide kod njega u inostranstvo, uspjeti tamo da zavrsi studije psihologije i bude uspjesna u poslu?

  • Horoskop

   Pitanje, brak je moguć. Ukoliko naučite da pravite kompromise, moguć je i dugotrajan odnos. Što se tiče studija...sa odlaskom u inostranstvo, promeniće se i prioriteti.

 79. Sssss

  Poštovani da li će sa mojim zdravljem biti sve uredu? 20.06.1990

  • Horoskop

   Sssss, osetljiviji disajni i nervni sistem. Potrebno je da se ponašate odgovorno prema sebi.

 80. od blata snovi

  Kada cu ponovno biti u emotivnoj vezi,nesto o tome, o partneru?Rodjena 11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   Od blata snovi, od januara 2018.godine biće povoljan period za emotivni odnos. Budućeg partnera upoznajete preko bliskih prijatelja ili ga znate još od ranije, ali do sada niste razmišljali o njemu na taj način.

 81. Nesrecna

  Da li mi mozete reci nesto po pitanju polja ljubavi,brak,deca...Mogu li se uskoro nadati necemu?hvala,04.06.1985.

  • Horoskop

   Nesrecna, u toku naredne godine upoznajete muškarca sa osobinama znaka Blizanci. Preko tog muškarca napredovaćete u karijeri i odnos će Vam doneti emotivnu ispunjenost. Gotovo je sigurno da će izabranik biti stranac ili ćete živeti Van mesta rođenja, najverovatnije u inostranstvu.

 82. srna

  Hocu li dozivjeti obostranu ljubav,pazite obostranu?11.6.72.u 7,o5,zena ,konkretno molim Vas i hvala na odgovoru.

  • Horoskop

   Srna, astrologija nije proricanje sudbine i konkretan odgovor je onaj koji ukazuje na najverovatniji ishod. Može da bude pozitivan odgovor, ali vrlo često se desi da mi živimo najjači aspekt u našem natalu, pa svi drugi se ostvaruju sa manje intenziteta. U svakom slučaju, ljubav se nalazi u Vama. Ako Vi volite sebe i drugi će imati priliku za to.

 83. Nesrecna

  Da li ce uskoro biti kakvih promena na polju posla,zanima me i zdravlje.04.06.1985.Hvala

  • Horoskop

   Nesrecna, što se posla tiče većinu godine, do novembra 2018.g, pojaviće Vam se više šansi za napredovanjem - dobre poslovne prilike, finansijski isplativi projekti ili pak nešto što bi Vama jako puno značilo. U svakom slučaju, tokom ove godine definitivno ćete privesti kraju jednu fazu u svom životu i zatvoriti celu priču. Period koji je iza Vas je doneo dosta mentalne tenzije. Posvetite više vremena sebi i pronađite način kako da kanališete negativnu energiju, kako ista ne bi ostavila trajnije posledice na Vaše zdravlje.

 84. srna

  Sta sam to zaduzila lose iz proslih zivota (karma)? Ljepotica uvijek sama,rijetke veze koje sam imala sluzile su samo ponizenju.Rodjena sam 11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   Srna, Vaša potreba za nezavisnošću i promenljiva priroda, često Vas dovode u situaciju da ne znate šta bi pre želeli. Često ste zavedeni lepotom i šarmom i afere Vas privlače. Potrebno je da upoznate sebe, šta je to što zaista želite i da postavite prioritete u životu. Fokusarajte svoju energiju kako bi jedan po jedan cilj u životu postigli, jer u suprotnom gubite energiju radeći previše stvari u isto vreme.

 85. Mila

  Hocu li naci posao...kad cu useliti u svoje...8.06.1978g 20.20h.Kad ce se sve srediti i kad cu odmoriti od svega....

  • Horoskop

   Mila, velika je verovatnoća da se kroz partnera ostvarite u svemu tome što Vas trenutno brine. Potrebno je samo da promenite koncepte koje imate povodom toga, i da to što Vam neko ponudi pomoć, znači jedino da Vas voli. Prihvatite predloge koji Vam se nude i moguće su pozitivne promene u prvoj polovini sledeće godine. Vrlo je verovatno da ćete posao dobiti preko muške osobe na visokom polažaju.

 86. Maja

  02.06.1070. Hoce li doci do promena u mom zivotu bitnijih,da li da ocekujem promenu posla koja mi je obecana od strane zenske osobe?

  • Horoskop

   Maja, od aprila sledeće godine možete očekivati značajnije promene u svom životu.

 87. Kotoranka

  Osoba rodjena 10.04.1948g. ja 8.06.1978g.Rodbina smo...nikad se nismo posvadjali ali se prestao javljati.Zivjeli smo u istoj kuci 8g periodicno.Dali ce se javiti i ispraviti svoje greske...

  • Horoskop

   Kotoranka, svako ima razloge zašto nešto učini ili ne učini. Fokusirajte se na to šta bi Vi trebalo da uradite kako bi se otvorila cela priča i kako bi ta osoba shvatila da je volite i da je razumete. Tada ćete moći i da prihvatite razloge koji su doveli do toga..i da oprostite.

 88. sos

  Zasto stalno mislim da moze biti nastavka karmicki dug?Nasa ljubav pocela je i zavrsila sa plesom venere i marsa u 2o15,on je u novoj vezi ja sama,uskoro ce venera i mars ponovo zaplesati.Sta ceka njega a sta mene??? ja 11.6.72.u 7,o5 on 3.12.69.u 2,oo

  • Horoskop

   Sos, vreme koje ste proveli zajedno je sigurno bilo jako uzbudljivo kao što je i ples Venere i Marsa. I takvo iskustvo se ne zaboravlja. Međutim, život se nastavlja dalje. U tom trenutku ste jedno od drugog dobili ono što je bilo potrebno i treba biti zahvalan na tome. Vreme je da se otvorite prema životu, prema ljubavi...i ljubav će doći!

 89. Kotoranka

  Postovanje...8.6.1978g. 20.20h...interesuje me nasledstvo iz inostranstva...dali ce se tako zavrsiti problemi koji sada imaju sudski epilog?

  • Horoskop

   Kotoranka, nasledstvo će doći onom kome pripada...u to nemojte da sumnjate. U međuvremenu, ne zaboravite da su međuljudski odnosi ono što donosi mir i ispunjenost. Ne dozvolite da se trenutni problemi ispreče između Vas i dragih ljudi.

 90. Kotoranka

  Postovanje rodjena sam 8.6.1978g u 20.20h interesuje me moj zivot i zdravlje...muz 15.9.1977g imamo troje djece.Hvala

  • Horoskop

   Kotoranka, Vaše zdravlje je narušeno, ali možete da očekujete stabilizaciju situacije uskoro, tako da ćete još dugo uživati sa Vašim suprugom i decom.

 91. srna

  Kada mislite odredjenije da bih mogla sresti tu svoju pravu ljubav,vise sam izgubila nadu? 11.6.72.u 7,o5 Hvala.

  • Horoskop

   srna, Vaša prava ljubav je bliža nego što mislite i srešćete je u septembru mesecu.

 92. Kotoranka

  Postovanje...interesuje me sudski spor i kad useljavamo u svoje.Rodjena sam 8.06.1978g u 20.20 a suprug 15.09.1977g.

  • Horoskop

   Kotoranka, uskoro možete da očekujete povoljno rešavanje spora i povratak Vaše imovine.

 93. marko

  rodjen sam 29.05.1984, 00:10h, Beograd.Vec nekoliko godina radim pod raznoraznim ugovorima na odredjeno, ugovori o delu..., Kada mogu da ocekujem stabilniju situaciju*posao za stalno)?

  • Horoskop

   marko, stabilizaciju situacije na poslovnom planu možete da očekujete do kraja godine.

 94. Zaljubljena

  Zbog cega on ne zeli da budemo zajedno? Da li me gleda samo kao drugaricu ili vise od toga? On: 10.06.1995. Ja: 30.08.1995.

  • Horoskop

   Zaljubljena, nažalost on ne gaji nikakva osećanja prema Vama i gleda Vas samo kao drugaricu.

 95. Vjernost

  Da li je vjeran ovaj muskarac u vezi? 03.11.1971 (podznak vodolija) Da li mu je stalo do nje? 10.06.1985(podznak devica)

  • Horoskop

   Vjernost, nema razloga da sumnjate u iskrenost ovog muškarca, jer on je u potpunosti posvećen Vama.

 96. Mila

  Postovanje...rodjena sam 8.6.1978g u 20.20h.Interesuje me zdravlje,nesanicu imam odavno i napetost.Neznam sto da radim.Dali ce se povoljno zavrsiti imovibski spor?Muz 15.9.1977.

  • Horoskop

   Mila, celokupna situacija oko imovine ostavlja brojne posledice na Vaše zdravlje. Uskoro kada se taj slučaj povoljno reši, sve će se vratiti u normalu.

 97. Andjela

  U vezi sam sa jednim deckom 2 meseca ne vidjamo se cesto ali se veoma cudno ponasa kao da je nasao drugu devojku..pa bih volela da znam dali cemo ostati zajedno i kakav ce nam odnos biti??? Ja 11.06.2002 On 29.03.1999

  • Horoskop

   Andjela, teško da ćete uspeti da sačuvate Vašu ljubav, jer kao što se kaže: "daleko od očiju, daleko od srca".

 98. marko

  da li cu otici u nemackoj da raidm? 09.06.1999 sam rodjen

  • Horoskop

   marko, odlazak na rad u inostranstvo je izvestan krajem tekuće godine.

 99. Kotoranka

  Postovanje...interesuje me kad ce se zavrsiti sudski spor i hoce li biti pravedna podjela...sto nas ceka.Hocemo li imati posao.Ja 8.6.1978 u 20.20 muz 15.9.1977

  • Horoskop

   Kotoranka, sudski spor će se završiti povoljno i u Vašu korist, tako da možete da očekujete pozitivne promene u životu.

 100. srna

  Molim Vas da mi kazete nesto o sledecem,naime ukoliko budem imala ljubavnu priliku tacnije susret 22.7. ili tih dana ove godine kakvog muskarca mogu sresti,da li bi to moglo biti za cio zivot? Hvala.

  • Horoskop

   srna, pred Vama je povoljan položaj za dešavanja na ljubavnom planu, tako da ćete uskoro sresti osobu koja je ima sve karakteristike koje Vi tražite kod idealnog muškarca.