Devica

(23.08 - 22.09)

Danas razmislite o nekom izvinjenju koje ste trebali da date nekom. Nije lako priznati sopstvenu grešku, ali planetarni aspekti vas ohrabruju da to uradite. Nemojte da žalite, već se sretnite sa tom osobom i izgovorite to! Biće vam neprijatno, ali ćete se svakako daleko bolje osećati nakon toga. Čak i ako druga osoba neće da prihvati izvinjenje, vi ćete se bolje osećati.


Od 24. avgusta do 23. septembra

Devica je ženski zemljani znak koji je pod vladavinom Merkura. Device su promišljene, disciplinovane i oprezne pa su idealne za sve poslove koji zahtevaju dobru organizaciju. Ponekad su Device ograničene i idu strogo samo putem koji su zacrtale.

Device su veoma pedantne i kada je ostvarivanje njihovih ciljeva u pitanju, mogu da budu i veoma prevrtljive i lukave. Osobe rođene u znaku Device nisu previše maštovite zbog čega se detaljno pripremaju za svaki osao koji moraju da obave.

Device odlikuju strpljenje i doslednost u odlukama. Device su pravi rukovodioci novcem. Ne rasipaju se i veoma racionalno upravljaju novcem. Novac retko kada ulažu jer imaju veliki strah da ga ne izgube. Device pate od bolesti želudca i creva.

Device su veoma pronicljive i nikada im nije teško da nađu posao. Pristaju samo na sigurne poslove i ne prihvataju poslove koji u sebi nose mogući rizik. Vole da rade pod nečijom upravom jer na taj način pokazuju svoje radne sposobnosti.

Najbolji poslovi za osobe rođene u znaku Device su izdavačke delatnosti ili poslovi vezani za vaspitavanje dece. Talentovani su da podučavaju druge ljude, i imaju osećaj kada i kome mogu da pomognu. Omiljena boja osoba rođenih u znaku Device je plava. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Device su – Arman Žan di Plesi de Rišelje, Johan Volfgang Gete, Fransoa Rene de Šatobrijan, knez Mihailo, Svetozar Marković...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Jegulja

Videti- svađa, parnica Jesti- ogovaranje Hvatati- povoljne... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. mima

  Da li će se javiti? ja. 08. 09. 1975., on, 31. 03. 1958.

  • Horskop

   mima, Ovaj muškarac je verovatno zaokupljen svojim problemima trenutno. Pomalo je introvertan i lenj kada su u pitanju emotivna angažovanja, što ne znači da mu nedostaju emocije, naprotiv. Ukoliko želite, možete Vi biti neko koće napraviti prvi korak, neće biti pogrešno protumačen. Ukoliko je ovaj muškarac zauzet, velike su šanse da budete povređeni, zato izbegavajte takve situacije.

 2. Mia

  Da li ce doci do pomirenja i kada? 29.08.1961. I 19.09.1972. Hvala

  • Horskop

   Mia, Za vas ljubav predstavlja obavezu koliko i užitak. Ovo se odnosi na oba partnera. Ukoliko želite da se pomirite, oboje morati biti spremni da sputavate skonost ka kritici. Ne volite avanture, intelektualno ste kompatibilni i to je sasvim dovoljno za pomirenje, ukoliko to oboje želite. Ukoliko ovo nije tajna veza, ako prevaziđete prepreke može biti veoma skladna i trajna.

 3. Masha

  Dobro vece, takodje i ja imam potrebu da Vas ovdje pohvalim, sto ova stranica uopste postoji, nama mnogo znaci kad imamo neke nedoumice, nesigurni smo za nesto i Vi nam na neki nacin priblizite neke stvari i uz to pomognete uz lijep i koristan savjet, svaka cast za Vas i veliko hvala!

  • Horskop

   Masha, Veliko hvala na lepim rečima. Drago nam je što pratite različite sadržaje portala Navidiku.rs. Tu smo zbog vas.

 4. Gromit

  Sta nas očekuje u narednom periodu.. da li će se desiti neka promena? ja 30.08.1965 ona 12.04.1977

  • Horskop

   Gromit, Neophodno je mnogo strpljenja i razumevanja da bi ova veza bila skladna. Vi, kao Devica bi trebalo da izbegavate kritikovanje i da se potrudite da budete manje perfekcionista. Ne bi trebalo da sputavate damu u znaku Ovna, jer njen nemiran duh i impulsivan karakter to može protumačiti veoma loše. Razgovor može biti rešenje u kritičnim situacijama, kao i fleksibilnost obe strane.

 5. Gogi

  Ja 27.8.1955. on 13.9-1954. Da li ostajemo zajedno ili se on seli ?

  • Horskop

   Gogi, Ništa nije nemoguće za dve Device, ako oboje želite isto. Odani ste i predani, pa je izvesno da ovo može biti stabilna veza na duge staze. Odlično se razumete.

 6. SM

  09.09.72 dali cu ostati da radim u sadasnoj firmi

  • Horskop

   SM, Ukoliko ste prošle godine učvrstili svoju poziciju i želite da ostanete u istoj firmi, ne bi trebalo da bude problema. Ove godine ćete svakako promeniti način na koji radite svoj posao i postići ćete neočekivane rezultate. Finansijska situacija će biti stabilna.

 7. Mia

  Buducnost veze 10.09.1972 i 29.08.1961 Hvala

  • Horskop

   Mia, Ovo bi mogla biti veoma srećna veza. Perfekcionizam Device najbolje može razumeti druga Devica. Oboje cenite pedantnost i odanost. Ukoliko oboje budete smanjili potrebu za kritikom, možete biti veoma srećni.

 8. Ja

  emotivna budućnost 08. 09. 1965.

  • Horskop

   Ja, Moguće je da imate poteškoće u emotivnim odnosima, jer ne umete da pokažete osećanja. Prilično ste zatvoreni, iako volite ljude i imate verovatno širok krug prijatelja i poznanika. Bez velikih oscilacija u narednom periodu. Pokušajte da budete objektivni i manje kritički raspoloženi kada su emotivni odnosi u pitanju.

 9. Jezica

  Ljubav..❤ 22.02.1997god

  • Horskop

   Jezica, Moguće je da ste pomalo zbunjeni svojim ali i partnerovim emocijama. Već početkom naredne godine ulazite u stabilniji period kada je ljubav u pitanju. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

 10. Kima

  Sta me ceka na emotivnom planu u buducnosti? Hoce li doci do neke veze u skorije vreme? 18.09.1977 02:20 Bgd. Hvala.

  • Horskop

   Kima, Mogli biste uskoro ući u novu emotivnu vezu ali je neophodno da počnete da se bavite sasvim novim aktivnostima. Novi emotivni partner može doći preko nekog hobija, bilo da je u pitanju sport ili neka vrsta umetnosti. Stvarajući nova prijateljstva otvarate mogućnost da upoznate srodnu dušu.

 11. đina

  31.8.1983.22h šta me čeka na ljubavnom planu u budućnosti

  • Horskop

   đina, Pokušajte da budete manje analitični kada su emocije u pitanju. U Vašem okruženju postoji neko sa kim biste mogli da ostvarite skladnu vezu ukoliko ste slobodni. Ako ste u vezi, nemojte biti suviše ponosni i kruti u stavovima.

 12. Mia

  Da li ce doci do pomirenja sa partnerom i kad? 19 09 1972 i 29 08 1961 Hvala unapred

  • Horskop

   Mia, Veoma ste slični. Oboje ste odgovorni, tvrdoglavi ali i skloni perfekcionizmu. Mirnim razgovorom biste mogli da prevaziđete probleme s' obzirom da niste skloni avanturama, ne bi trebalo da bude problema. Oboje vas koči ponos i sujeta, neki inat koji oboma nije jasan.

 13. Kunekune

  U kom pravcu ce se razvijati veza izmedju mene 30.08.1965 i moje devojke 12.04.1977 ? Da li nas čeka zajednički život i ako znate kada? Da li postoji neka realna prepreka? U vezi smo 2 godine ali na daljinu..

  • Horskop

   Kunekune, Zapravo najveća prepreka i jeste daljina. Ova veza svakako ima perspektivu, vi se lepo dopunjujete. Vaša devojka je stabilna i jaka ličnost što Vama u potpunosti odgovara. Vi volite da držite stvari pod kontrolom, pa Vas daljina pomalo deprimira. Ne bi bilo loše da se potrudite da promenite ovakvo stanje.

 14. aleksa

  Šta me očekuje u budućnosti na emotivnom i poslovnom polju 31.8.1983.22

  • Horskop

   aleksa, Pred Vama je dinamičan period, bićete aktivniji nego inače. Moguće je da ćete imati susret sa nekim iz prošlosti. Ukoliko ste u vezi, pokušajte da imate više razumevanja za voljenu osobu. Moguće je potpisivanje nekog važnog ugovora u narednom periodu.

 15. MG

  08.09.1965 i 31.03.1958. šta nas očekujeu budućnosti?

  • Horskop

   MG, Optimizam Ovna i praktičnost Device svakako mogu očuvati zdravu vezu. Neophodno je da Ovan kontroliše posesivnost i tvrdoglavost, a Devica želju za kontrolom i kritičnost i velike su šanse da ova veza dugo traje.

 16. Milena

  Ja sam 01.09.1995. A dečko je 10.09.1989. Kakve su nam šanse za zajednički život?

  • Horskop

   Milena, Vi se odlično razumete i Vaša veza bi mogla veoma srećna. Trebalo bi da pokušate da budete manje kritičari i perfekcionisti, to se odnosi na oba partnera. Ova veza bi mogla da preraste u srećan i uspešan brak. Srećno!

 17. Enko

  Ja rođen 5.9.82 a partnerica 5.1.87 u vezi smo od 16 Maia, želim da pitam koliko je šansa da se brak osnuje,?..

  • Horskop

   Enko, Velike su šanse za dugu i uspešnu vezu, pa i uspešan brak. Delite iste vrednosti i podjednako su Vam važne intelektualne sposobnosti. U ovoj vezi neće biti previše romantike ali ćete biti strljivi i povezani. Nemojte biti brzopleti, dobro se upoznajte pre stupanja u brak. Srećno!

 18. mir

  8. 9. 1965. i 21. 4. 1974. Da li će doći do ponovnog susreta između ove dvije osobe i obnavljanja veze?!

  • Horskop

   mir, Do kraja godine bi moglo doći do ponovnog susreta. Obnavljanje veze zavisi od Vas. Ukoliko obnovite vezu, neće biti velike promene u odnosu na perod dok ste bili zajedno.

 19. Stefan

  Kada cu se ponovo ozeniti i kada cu postati otac? 11.09.1989

  • Sanovnik

   Stefan, Do kraja godine Vam je dobar period za brak, kao i druga polovina naredne godine. Svakako ćete biti otac dece na koju ćete biti ponosni.

 20. Yaffa

  Kakva su osecanja i očekivanja prema meni od strane osobe koju volim al smo samo prijatelji.. bili smo ranije u romantičnoj vezi. Ja 12.04.1977. a on 30.08.1965. Da li predstoji neka zajednička budućnost?

  • Horskop

   Yaffa, Ovde svakako postoje simpatije i moglo bi doći do pomirenja ali ćete praviti iste greške kao u prošlosti. Vi ste žena izuzetno jakog karaktera, moguće je da niste svesni svoje snage. Veoma ste harizmatični. U narednom periodu možete upoznati nekog novog preko prijatelja ili društvenih mreža.

 21. mim

  prekinuli smo, da li ćemo opet biti zajedno

  • Horskop

   mim, Nemoguće je odgovoriti na ovo pitanje bez ijednog podatka.

 22. 17. novembar

  Kako će se odvijati odnos između osoba rođenih 8. 9. 1965. i 21. 4. 1974. godine?

  • Horskop

   17. novembar, Ova veza obećava dugotrajnu sreću za oba partnera. Veoma ste kompatibilni. Oboje težite porodičnom životu, verni ste i štedljivi. Ovo bi mogla biti ljubav za ceo život!

 23. April

  Šta me čeka u bližoj budućnosti?,25.08.1986

  • Horskop

   April, Otvaraju Vam se nove mogućnosti kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Trudite se da završite obaveze na vreme. Bićete nestrpljivi. Probajte da budete staloženi i više se krećite. Trebalo bi da se hranite zdravije, unosite više povrća i voća i izbegavajte slatkiše.

 24. Zlatko

  Rodjen sam 06.09.1994. Sta me ocekuje u buducnosti? Da li cu ostvariti planove?

  • Horskop

   Zlatko, U narednom periodu možete kreirati nešto novo i originalno. Vaša vera u sebe će ojačati. Moguće je da ćete započeti novi posao u kojem možete biti uspešni. Trenutno nije povoljan period za ljubav, pa je moguća avantura ali su male šanse da preraste u nešto ozbiljnije. Bićete snažno privučeni od osobe suprotnog pola. Provodite više vremena u prirodi, u dobroj ste formi.

 25. MiM

  Kakva su osjećanja osobe rođene 21. 04. 1974. prema meni?

  • Horskop

   MiM, Prema natalnoj karti, ovo je veoma stabilna i dostojanstvena ličnost koja ima tanana osećanja i može biti oštra na rečima. U narednom periodu veliko interesovanje ovoj osobi može privući jaka ličnost sa izraženom individualnošću.

 26. septembar

  Šta me očekuje na emotivnom planu u narednom periodu?' 08. 09. 1965.

  • Horoskop

   septembar, u ovoj godini za Vas je ključno da ne požurujete stvari, već da pustite da sve ide svojim tokom. Iako ste do sada imali priliku da upoznate nekoliko osoba suprotnog pola niko nije ostavio naročit utisak na Vas. Značajnije poboljšanje situacije na ljubavnom planu očekuje Vas sredinom godine, od juna meseca.

 27. Mrkvica

  Da li se menja stambeno stanje i da li ću se preseliti ove godine? Kakve su prilike za to? 31.1.1984, 2h, Bg, Hvalaaa!:)

  • Horoskop

   Mrkvica, ovo je definitivno godina velikih promena za Vas u kojoj ćete želeti da sve loše ostavite iza sebe. Međutim važno je da idete korak po korak i da sve pažljivo isplanirate. Ukoliko želite da promenite mesto Vašeg boravka, ovo je povoljan period za tako nešto.

 28. goran

  moji podaci:31.8.1983.22 h Doboj Republika Srpska,Pitanje:kako će izgledati i čime će se baviti osoba kojom ću se oženiti.Hoću li imati dece

  • Horoskop

   goran, u skladu sa prefinjenim ukusom koji karakteriše Device, to mora da bude osoba koja će moći da Vas prati na svakom koraku. Device se odlično slažu sa osećajnim osobama, kao što su na primer ljudi koji rade sa decom. Uspećete da se ostvarite u ulozi roditelja. Ipak, budite na oprezu da Vas ne zavede neka sebična osoba i zato nemojte da odustajete od Vaše sposobnosti analize.

 29. Ruki

  Ja 15.09.1970,on 31.05.1972.Sta ce biti sa nasim brakom?

  • Horoskop

   Ruki, radi se o kombinaciji znakova koji su potpuno različiti i malo toga ih povezuje. To nije bilo primetno od samog početka, jer su emocije bile intenzivne, ali sada kada je došlo do postepenog hlađenja, razlike sve više isplivavaju na površinu. Na Vama je da odlučite da li želite da se borite za Vašu ljubav ili je ovo definitivni kraj veze.

 30. rubin

  Kako ce se razvijati odnos izmedju osoba rodjenih 30.08.01965 i 12.04.1977 ? Volimo se ali cini se da smo se kasno sreli u zivotu... oboje vec imamo svoje zivote i da li sad sve menjati i povrediti drage ljude? Ja sam se ozenio tek pre dve godine, drugi mi je brak i ne cini mi se ispravno da prekrsim zadatu rec svojoj zeni..

  • Horoskop

   rubin, u pitanju je vrlo komplikovan odnos koji zahteva pažljivo postupanje kako nijedna strana ne bi bila oštećena. Nije isključena mogućnost za uspeh ove veze, međutim za to je potrebno dosta strpljenja i posvećenosti. Jedino kroz iskren razgovor možete doći do povoljnog rešenja za trenutnu situaciju.

 31. milan

  rođen sam 31.8.1983. 22h šta me očekuje na emotivnom planu u budućnosti

  • Horoskop

   milan, pred Vama je vrlo ugodan period u kome će se stalno događati nešto lepo, uz pojačane strasti i emocije. Vaša pojava će biti vrlo interesantna pripadnicama suprotnog pola, a ukoliko ste još uvek sami ljubav možete pronaći na radnom mestu.

 32. Vesna

  Interesuje me da li ce dete nastaviti sa skolovanjem? 13.09.2000. Da li cu ja uskoro naci posao? 12.09.1978.

  • Horoskop

   Vesna, za osobe rođene u znaku Device najvažnije je da pokažu strpljenje i prihvate stvari kako trenutno stoje. Vrlo je važno da ne pokušavate da ubrzavate strvari kako ne bi sve krenulo u suprotnom pravcu. Što se tiče poslovnih prilika značajnije poboljšanje možete da očekujete od marta meseca. Što se tiče nastavka školovanja Vašeg deteta neophodno je da dobro promisli koje su to njegove želje i mogućnosti.

 33. devica

  Kako će se razvijati odnos između osoba rođenih 15.9.1970. i 30.5. 1972?

  • Horoskop

   devica, odnos između dotičnih osoba će se razvijati jako teško, jer među njima postoji mnogo više razlika nego sličnosti. Naravno, to ne isključuje uspeh veze, ali samo uz maksimalnu posvećenost i trud oba partnera.

 34. nelinearna

  Rodjena sam 25.08.1986, šta me očekuje i bližoj budućnosti na polju posla i ljubavi?

  • Horoskop

   nelinearna, kraj godine za osobe rođene u Vašem znaku donosi brojne aktivnosti. Na poslovnom planu očekuje Vas veliki broj zadataka koje treba odraditi, što ćete Vi ostvariti besprekorno. Kada je reč o ljubavi imate velike šanse da konačno upoznate osobu koja će zadovoljiti sve Vaše kriterijume i sa kojom možete graditi odnos na duže staze.

 35. rosa

  rodjena21.09.1977,a suprug 24.12.1976,inteereesuje me brak u buducnosti, i moje zdravlje.

  • Horoskop

   rosa, nažalost retki su ovakvi parovi koji su intelignetni, smireni i strpljivi. Sve to uz umerenu dozu romantike i strasti garantuje lepu i dugotrajnu zajedničku budućnost. Što se tiče Vašeg zdravlja neophodno je da se više odmarate i posvetite stvarima koje Vas opuštaju i čine srećnom.

 36. septembar

  Kako će se dalje odvijati veza između osoba rođenih 30.5.1972. i 15.9.1970.? Hvala

  • Horoskop

   septembar, s obzirom da su u pitanju osobe između kojih postoji više razlika nego sličnosti, ova veza će se razvijati dosta teško. Posle početne privlačnosti, vrlo brzo će doći do hlađenja, a na kraju će verovatno uslediti i razlaz.

 37. Mima

  Da li mi u narednom periodu slijedi susret sa osobom rođenom 31. 03. 1958.? Kakva su njegova osjećanja prema meni?

  • Horoskop

   Mima, izvestan je Vaš susret sa dotičnom osobom u vrlo bliskoj budućnost. U pitanju je vrlo zatvorena osoba koja retko pokazuje svoja osećanja i vrlo je teško biti siguran šta može da se očekuje od njega. Takvim svojim ponašanjem rizikuje da propusti lepu priliku da bude srećan u ljubavi.

 38. Gile

  Zdravo, Razveo sam se i sad se trudim da vratim majku svog deteta. Ja sam 9/9/85 ona 13/09/83 Ima li nade za to? Hvala

  • Horoskop

   Gile, određene iskrice su se već javile i one nagoveštavaju srećan završetak ove ljubavne priče. Međutim, potrebno je da budete strpljivi i idete korak po korak u obnavljanju Vaše veze. Pokušajte da ostvarite dobar balans između romantike i zabave.

 39. Ladymiracle

  Šta me očekuje sad u septembarskom i oktobarskom roku što se ispita tiče, da li ću položiti? Rođena sam 26.08.1994. u 13:30. Pozdrav!

  • Horoskop

   Ladymiracle, ukoliko budete imali dobru osnovu za ispite koji Vas očekuju u narednom periodu, dobar rezultat ne može da izostane. Zato, vreme je da se zasuču rukavi i da se prione na učenje.

 40. Jelena

  Kakve su mogucnosti da se ostvari veza izmedju osobe rodjene 21.5.1982. i osobe 15.9.1987.?

  • Horoskop

   Jelena, jako je teško da se ostvari veza između ova dva znaka, jer među njima postoji više razlika nego sličnosti. Jedino ukoliko se obe strane maksimalno potrude, mogu ući u vezu, ali ona će biti kratkog daha.

 41. Pile

  11091980 Da li u narednom periodu me ocekuje trudnoca?

  • Horoskop

   Pile, naredni period donosi velike promene za Device tako da nije isključeno da se ispuni i Vaša najveća želja, a to je da se ostvarite u ulozi majke. Porodica je oduvek bila Vaš izvor snage i podrške, pa neka tako ostane i dalje.

 42. devica

  Da li su se njegova osećanja prema meni ugasila? Hoćemo li se pomiriti i opet biti zajedno? On 30.5.1972. Ja 15.9.1970. Hvala!

  • Horoskop

   devica, izgleda da su velike razlike između ova dva znaka presudile, tako da su mali izgledi da će doći do pomirenja. Nažalost Blizancu je Devica previše dosadna i organizovana, tako da počinje da gubi interesovanje i jednostavno želi da ode.

 43. Ivanka

  Može li netko reci horoskopski znam za rodjene 30.08.1975.? Jako sam zbunjena. Neki dan mi je rečeno da sam Lav a, ne Djevica. Šok.. otkud sad to? Hahaaaaa Hvala,

  • Horoskop

   Ivanka, osobe rođene u periodu 22.08-22.09. pripadaju horoskopskom znaku Devica. Glavne karakteristike ovog znaka su smirenost, organizovanost, inteligencija, preciznost, što ponekad nerealno očekuju i od drugih. Možda je Vaš podznak dominatniji pa je to bilo presudno da Vam nešto tako kažu.

 44. Zoka

  13.09.1977 dali je pametno napustiti posao i probati nesto u inostranstvu?

  • Horoskop

   Zoka, važno da ja dobro razmislite o posledicama koje donosi takva odluka i da se suočite sa posledicama vlastitih ambicija. Ukoliko ste se iskreno preispitali, znaćete kojim putem treba da krenete.

 45. Djevica 65

  Da li cu obnoviti vezu sa osobom rodjenom 21. 04. 1974.?

  • Horoskop

   Djevica 65, teško može doći do ponovnog oživljavanja ove veze, jer ste oboje rekli sve što ste imali. Pokušajte da Vašu energiju usmerite na neke bitnije stvari, a Vaš šarm i elokventnost privlači mnoge pripadnike suprotnog pola.

 46. MM

  Da li me očekuje poboljšanje u ljubavnom odnosu sa osobom rođenom 21. 04. 1974.

  • Horoskop

   MM, poboljšanje odnosa sa dotičnom osobom će uslediti samo pod uslovom da uspete da se oslobodite grehova iz prošlosti i da Vaš pogled usmerite ka budućnosti. Poslušajte savete dobronamernih ljudi iz Vašeg okruženja.

 47. devica

  Kakvo će biti zdravstveno i psihičko stanje muškarca rođenog 15.6.1967? Hvala!

  • Horoskop

   devica, zdravstveno stanje će biti generalno dobro, mada su moguće manje mentalne slabosti u narednom periodu. Dotičnoj osobi je potrebno da pronađe sklad između fizičke i mentalne strane, u čemu joj značajno može pomoći meditacija.

 48. rosa

  interesije me brak ja 21.09.1977. mu 24.12.1976. da li ce se odnosi stabiliovati.unapred zahvalna

  • Horoskop

   rosa, Vi već duži period balansirate između snova i realnosti, što se održava i na odnos sa partnerom. Vrlo je važno da čvrsto stanete na noge i najpre sa sobom definišete da li želite da radite na unapređenju odnosa sa partnerom ili smatrate da se Vaša ljubav istrošila.

 49. devica

  Šta muškarac rođen 30.5.1972. oseća prema ženi rođenoj 15.9.1970.? Hoće li se njihova veza održati?

  • Horoskop

   devica, među Vama postoji dosta stvari koje razdvajaju i to veoma velikih. Da bi Vaša veza uspela da se održi potreban je jak vezivni faktor, kao što su više ljubavi i razumevanja jedno za drugo.

 50. MM

  Da li ljubav između osoba rođenih 8. 9. 1965. i 21. 4. 1974. ima šanse?!

  • Horoskop

   MM, Vaša ljubav ima velike šanse da bude ona prava, iskrena ljubav o kojoj svi maštaju ceo život. S obzirom da se radi o osobama sa istim nivoom energije i jednakim razmišljanjima, nije potrebno mnogo truda da ova veza bude uspešna.

 51. Dusan

  Da li me bivsa supruga voli jos uvek, da li je sve izmedju nas definitivno gotovo? Kada me ocekuje neka ozbiljna veza da vodi ka drugom braku, ako nema nista od pomirenja sa bivsom? Hvala. Ja, 11.09.1989, ona, 25.07.1989

  • Horoskop

   Dusan, dobićete priliku da unapredite ljubavni odnos sa bivšom suprugom. Važno je da sednete i ozbljino porazgovarate o problemima koji su doveli do prekida Vaše veze.

 52. mirko

  moj datum 22.02.1997god 04:20h kakav ce mi bit mesec maj i jun, sta me ocekuje? da li ce doci do nekog poboljsanja hvala Vam unapred :)

  • Horoskop

   mirko, najvažnije je da se u narednom periodu usresedite na sebe i poboljšanje ćete osetiti u narednom periodu. Pokušajte da unesete malo više ravnoteže u Vaš život, kako biste ostvarili preko potreban mir i sreću.

 53. gogi

  da li cemo ostati zajedno, on 13.9.1954, ja 27.8.1955.

  • Horoskop

   gogi, veza dve Device odlično funkcioniše, jer one jedna drugu najbolje razumeju. Jedina prepreka na putu Vašoj sreći može da bude velika želja za kritikovanjem oba partnera, tako da ako tu uspete da pronađete zajednički jezik možete da očekujete dugu i uspešnu vezu.

 54. devica

  Kako popraviti komunikaciju između osoba rođenih 15.9.1970. i 30.5.1972. Odnos je savršen kada su zajedno, ali postoji problem u komunikaciji, jer žive u različitim gradovima.

  • Horoskop

   devica, nije samo razdaljina ono što deli ova dva znaka, jer među njima postoji mnogo više razlika nego sličnosti. Kako biste popravili međusobni odnos i komunikaciju, potreban je veliki trud sa obe strane, kako Vaša veza ne bi bila kratkotrajnog karaktera.

 55. EM7

  Pozdrav Ja sam rodjen 7-og.Septembra 1982 a ona 7-og. Februara 1994-te. Da li joj se svidjam i da li ce biti icega izmedju nas? Unapred hvala

  • Horoskop

   EM7, s obzirom da postoje značajne razlike među Vašim znacima, ukoliko se upustite u vezu ona neće biti nimalo laka. Ipak, između Vas postoje određene iskrice, i ako budete uložili dovoljno truda možete ostvariti lepu vezu.

 56. devica

  Kakav će biti odnos između osoba rođenih 15.9.1970.i 30.5.1972?Hvala

  • Horoskop

   devica, s obzirom da među Vama postoji više razlika nego sličnosti, Vaš odnos dosta trpi zbog toga. Do poboljšanja može doći, ali samo uz veliki trud obe strane. Teško da se može očekivati neka duža veza između ova dva znaka, tako da će na kraju verovatno uslediti razlaz.

 57. Andjela

  Sta me ocekuje u ljubavi i da li cu imati nekih ozbljnijih zdravstvenih problema? 13.06.2000 (20:00)

  • Horoskop

   Andjela, došlo je vreme da sa više entuzijazma gledate na Vaš ljubavni život, jer će ovo biti godina puna energije, strasti i zadovoljstva. Nema potrebe da brinete o zdravlju, jer je Vaše stanje na zadovoljavajućem nivou.

 58. Ljeonardo

  Ja sam rodjen 11.09.1997.kako ce mi od sada pa nadalje studijama otici

  • Horoskop

   Ljeonardo, iako Vas očekuje naporan rad i veliki broj aktivnosti možete da očekujete povoljan razvoj situacije na studijama. Važno je da uspete da zadržite fokus, jer će biti manjih prepreka i stresova, ali uspećete da ostvarite zacrtane ciljeve.

 59. DzE

  Pozdrav. Htjeli bi da vas pitamo sta nas ceka u braku. On 12.06.79 ona 08.09.85. Hvalaaa

  • Horoskop

   DzE, s obzirom da se radi o kombinaciji znakova među kojima ima dosta različitosti, Vaš brak će zahtevati dosta angažovanja sa obe strane. Ipak, važno je da se opustite i uživate u Vašoj ljubavi, a vremenom će sve stvari doći na svoje mesto.

 60. Duixoon

  11.9.2002, kakva ce mi biti 2018

  • Horoskop

   Duixoon, ovo je definitivno godina velikih promena u svim aspektima Vašeg života. Važno je da zadržite fokus kako biste ostvarili ciljeve koje želite u poslu. Na polju ljubavi možete da očekujete priliku da sretnete ljubav svog života ili unapredite odnos sa partnerom. Zdravlje je dobro, samo je važno da se redovno odmarate i opuštate.

 61. devica

  Zanima me kakav će biti odnos između žene rođene 15,9. 1970. i muškarca, rođenog 30.5.1972. Hvala!

  • Horoskop

   devica, između ove dve osobe postoji dosta stvari i razlika koje ih dele. Problem može da predstavlja razigranost Blizanca kome ne odgovara perfekcionizam i organizovanost Device. Kombinacija ima šanse za uspeh, ali samo uz veliki trud oba partnera.

 62. M TZ M

  Kakav me period očekuje sa osobom rođenom 21. 04. 1974.

  • Horoskop

   M TZ M, situacija nije baš idealna zato se savetuje da se povučete u nekim aspektima Vašeg života. Vrlo je bitno da budete strpljivi i sačekate pravu priliku da poboljšate situaciju na ljubavnom planu. Ne dozvolite da Vaša osetljivost previše utiče na Vas.

 63. naca

  brak u buducnosti,ja 21.09.1977 a suprug 24.12.1976 unapred zahvalna

  • Horoskop

   naca, pred Vama je vrlo lepa godina na polju ljubavi koja će doneti unapređenje ljubavnih odnosa. Važno ja samo da pokušate da pravilno kanališete Vaša osećanja. I dalje je porodica izvor Vaše snage i pruža Vam veliki osećaj sigurnosti.

 64. Ljubav i posao

  Sto me ocekuje u ljubavi i da li cu uskoro promijeniti posao? 10.06.1985 (11.35h)

  • Horoskop

   Ljubav i posao, za Vas je ova godina puna energije i promena. Najpovoljniji period za ljubav biće od aprila meseca kada Vas očekuju intenzivni ljubavni doživljaji. Na poslovnom planu imaćete priliku da iskažete Vaše potencijale i napravite korak ka uspešnoj karijeri.

 65. pedja

  Srecna nova godina, sve najlepse vam zelim.. Kakav me period ocekuje, posao, ljubav? 20.09.1994..

  • Horoskop

   pedja, zahvaljujemo na lepim željama. U narednom periodu otvaraju Vam se nove mogućnosti na području posla. Naporan rad i znanje, kao i Vaši mali talenti, konačno će rezultirati uspehom u poslovnim odnosima. Kada je reč o ljubavi, moguće je da ćete se pojaviti neka davna ljubav izdaleka. Međutim, biće Vam potrebno više vremena da joj se približte, što Vas može umoriti, pa nije nemoguće i da odustanete.

 66. Mini

  Kakva ce mi biti 2018 godina? 22.02.1997

  • Horoskop

   Mini, iako je na početku godine sve krenulo onako kako treba, iznutra preovladava osećaj da možete bolje, posebno u ljubavi. Situacija na poslu će biti dinamična, ali to će Vam pomoći da se bolje povežete sa saradnicima. Na polju ljubavi ćete osetiti značajno olakšanje, jer će prestati pritisak da nešto morate da uradite. Pred Vama je godina mnogo uspešnija od prethodnih, zato uživajte u svakom trenutku.

 67. Nida

  Kakav me period ocekuje u januaru mesecu?22.02.1997 04:20h

  • Horoskop

   Nida, januar mesec Vam donosi poboljšanje na poslovnom planu i nove projekte koji uključuju saradnju sa inostranim partnerima. Na finansijskom polju bićete u prilici da uvećate zaradu i ostvarite dobitke veće od očekivanih, uz pomoć jedne osobe koja ima veliko tehničko znanje i veštine. Što se tiče ljubavi, upoznaćete osobu koja će Vas očarati i koja će želeti da Vam se dopadne. Posvetite više pažnje zdravlju i pokušajte da poboljšate Vaš imunitet koji je slab.

 68. devica

  Da li je muškarcu rođenom 30.5.1972. stalo do žene rođene 15.9.1970? Da li je iskren?

  • Horoskop

   devica, Vi posedujete neiscrpan potencijal za sreću, ali zabrinutost koja je prirodna karakteristika oba znaka Vas sprečava da to ostvarite. Zato je potrebno da verujete sopstvenim osećanjima i imate više poverenja u Vašeg partnera koji Vam je maksimalno privržen.

 69. nikolaj

  05.01.1964 zdravlje ove osobe

  • Horoskop

   nikolaj, zdravlje će biti donekle narušeno, jer je ta osoba izložena fizičkom i psihičkom iscrpljivanju. Zato su mogući periodi smanjene energije, slabog imuniteta i pojava nekih tegoba koje mogu da postanu hronične. Vrlo je bitno da uradi nešto dobro za sebe - više sna, zdrava ishrana i više fizičke aktivnosti.

 70. andrea

  kakav me period ocekuje 22021997

  • Horoskop

   andrea, pred Vama je odličan period u kome ćete biti aktivniji nego inače. Na poslovnom planu sve se odvija kako treba i ništa Vam nije teško. Šanse za ljubav su povećane, jer ste zavodljivi, šarmantni i jako zanimljivi osobama drugog pola. Zdravlje je dobro, samo je bitno da malo usporite i posvetite više vremena sebi.

 71. devica

  Interesuje me budući odnos osoba rođenih 15.9.1970. i 30.5.1972. Prisutno je mnogo patnje... Dokle?

  • Horoskop

   Devica, obe osobe žele da dominiraju i prirodno je da odnos postaje nepodnošljiv. Žele da sačavuju svoju nezavisnost i slobodu. Rešenje takvog odnos je kompromis, ukoliko postoje zajednički ciljevi u budućnosti ili razlaz. Potrebno je postaviti prioritete.

 72. devica

  Kako će napredovati na studijama mladić rođen 29.9. 1995? Da li će on imati emotivnu vezu u bližoj budućnosti? Hvala puno

  • Horoskop

   Devica, osoba rado sarađuje sa drugima, uporna je, može da postigne ciljeve koje sebi postavi i bez problema da bude angažovana za više aktivnosti. Sve to su dobre predispozicije za školovanje. Osoba ima emotivne veze koje je zadovoljavaju, voli da bude okružena osobama suprotnog pola.

 73. devica

  Kako će napredovati na studijama devojka rođena 7.6.1994. I da li će imati ozbiljnu vezu u bližoj budućnosti. Hvala

  • Horoskop

   Devica, narednih godinu dana, do 08.11.2018.godine biće povoljan period za gotovo sve aspekte. Osoba je vredna i uz trud može sve da postigne. Prolazne veze u kojima se osoba oseća dobro.

 74. Md

  Interesuje me zdravstveno stanje bebice rodjene 12.09.2017. u 07.24 u Holandiji

  • Horoskop

   Md, biće sve u redu. Na starijem uzrastu, dete će više biti okrenuto svom unutrašnjem svetu. Moguće je da bude izraženija nervoza.

 75. Kraljica

  30.08.1995. Kad cu da upoznam sudjenog?

  • Horoskop

   Kraljica, ovo je dobro vreme da se više krećete među ljudima. Naredni period će biti veoma povoljan za Vas na svim aspektima. Malo više pozitivnog stava sa Vaše strane nije na odmet...i prepoznaćete ono što dobijate na dar i onog ko je već pored Vas.

 76. Gogi

  Ja 27.8.1955, on 13. 9 . 1954. Da li ce se on iseliti iz kuce i otici sa drugom zenom da zivi ?

  • Horoskop

   Gogi, nesvesno Vi želite da budete slobodni i nezavisni i da prekinete sa prošlošću. Trenutno ste u fazi gde mislite da odnos ograničava Vašu slobodu i verovatno ste se nesvesno distancirali od bliske osobe. Moguće je da u narednom periodu Vaš emocionalni i porodični život bude uzdrman. Međutim, narednih godinu dana za Vas će biti period promena i prosperiteta i doneće Vam više lepih stvari, iako se možda uvek neće činiti tako.

 77. devica

  Da li će se nastaviti veza između osoba rođenih 15.9.1970. i 30.5.1972. I kada. Hvala!

  • Horoskop

   Device, učestale rasprave će se nastaviti i ako odlučite da ponovo započnete vezu. Do sukoba najčešće dolazi jer oboje želite da dominirate u vezi i ne možete da se zadovoljite kompromisom. Moguće nerazumevanje i komplikovan odnos. Jedna strana uvek ima osećaj da "nosi" više tereta u odnosu.

 78. Mirjana

  Kako stoji veza on 11.05.1978. Ja 15.04.1992 Ima li pozitive?

  • Horoskop

   Mirjana, ovde postoji neki neizbežni sukob, ukorenjeni nedostatak koji vodi u nesklad - tipičan model suparništva i borbe za prevlast u vezi. Partner može da se oseća uskraćeno i izigrano jer partnerka previše kritikuje. Moguće je da će pokušati da putem šarma izvuče korist iz odnosa. Emocije su na površinskom nivou.

 79. devica

  Kakve su emocije i planovi muškarca rođenog 30.5.1972. prema ženi rođenoj 15.9.1970. Hvala

  • Horoskop

   Devica, ukoliko se vodite pravilom da je za dobar emotivan odnos potrebno praviti kompromise, odnos može da bude trajan. Partner često oseća da mu je povređen ponos zbog impulsivnih reakcija partnerke. Planovi su jedno...potrebno je u realnom životu stvoriti okolnosti kako bi moglo da dođe do realizacije planova. A to se postiže kompromisima.

 80. Anjaa

  Ja22.02.1997 On17.09.1997. Da li cemo oticii na putu u januaru mesecu i da li ce biti sve okej?:)

  • Horoskop

   Anjaa, postoji protivurečnost između Vas i partnera. Ukoliko nađete nit koja Vas povezuje sa analitičnim i preciznim partnerom, otkrićete drugi, suptilniji nivo Vašeg odnosa i uspećete da uskladite Vaše želje i potrebe. Pronađite kompromisno rešenje i uživajte u periodu koji je pred Vama. U tom sličaju, izvestan je put početkom sledeće godine.

 81. Sunce

  Da li me ocekuje nastavak veze sa osobom rodjen on 07.02.1997.? Ja sam rodjen 18.09.1997. , da li nasa veza moze da uspije?

  • Horoskop

   Sunce, Vas dvoje ste veoma različiti. Imate različita uverenja i vrednosti. Vi ste obazrivi i konzervativni, dok je partner nekonvencionalan i nezavisan. Vodite veoma različite živote i biće veoma teško da se usaglasite. Ukoliko uspete da razumete ono drugo i da pomirite suprotna stanovišta, nastavak veze je moguć. U suprotnom, nećete uspeti da pratite jedno drugo.

 82. anjaa

  Kakav me period ocekuje 22.02.1997

  • Horoskop

   Anjaa, sledi period naglašene analitičnosti, stabilnosti, ali i racionalnosti. Polako ulazite u vreme promena koje će Vas probuditi kroz određene okolnosti koje morate proći. Iskustvo koje budete stekli tokom ovog perioda biće dragopceno za Vas. Probudiće se onaj uspavani deo Vas koji sve želi, svemu se raduje i veruje u sebe. Sa takvim stavom sve što budete započeli doneće Vam dobrobit.

 83. Gabi

  Dali cu da zavrsim skolu krajem Septembra uspesno..plasim se mnogo da sam pala na ispiti

  • Horoskop

   Gabi, ukoliko budete vredno radili i savladili sve što je potrebno, uspeh neće izostati. Kasnije će biti vremena i za zabavu. Postavite prioritete u životu, lakše ćete ispuniti svoje ciljeve.

 84. M-M

  Da li će mi se javiti moja tajna ljubav i da li uopšte misli na mene?

  • Horoskop

   M-M, razmislite šta je ono što Vi želite? Šta je ono što Vas ispunjava, što Vas čini srećnom? Da li želite da se skrivate ili želite ljubav! Tajna i ljubav ne idu jedno sa drugim...odlučite sami!

 85. sanja

  Da li će doći do poboljšanja na poslu? Rodjena sam 06.09.1969. u 20 h. Hvala.

  • Horoskop

   Sanja, težnja ka preteranom radu i sklonost ka iznenadnoj ljutnji i besu koju ispoljavate mogu da dovedu do problema na poslu i do problema u međuljudskim odnosima. Ukoliko naučite ovo da kontrolišete i ukoliko postanete svesni negativnih posledica koje takvo ponašanje ima, oslobodićete veliki kreativni potencijal koji se nalazi u Vama. Tada svaki posao biće onaj pravi za Vas.

 86. devica

  Kakav odnos mogu da očekujem sa osobom rođenom 30.5.1972. Rođena sam 15.9.1970.

  • Horoskop

   Device, imate mnogo toga zajedničkog i veoma je bitno da se usaglasite. Ukoliko želite dugoročan odnos treba da naučite da postupke partnera ne procenjujete na osnovu Vaših koncepata. Oboje ste individue za sebe i samo ako to poštujete, veza može da opstane. Partnerova neorganizovanost se upotpunjuje sa Vašom odgovornošću...i ako na taj način posmatrate stvari zajedno ćete biti u stanju da sprovedete u delo sve o čemu maštate.

 87. milena

  kojim poslom cu se baviti 22.02.1997

  • Horoskop

   Milena, imate originalne ideje i izražen osećaj za pravdu. Okrenuti ste budućnosti i to Vam je od velike pomoći za karijeru. Kvaliteti koje posedujete biće najbolje iskazani kroz humanitarni rad i pomoć socijalno ugroženim ljudima. Veoma ste energični kada radite ono što volite i što predstavlja Vašu suštinu. Nedostatak energije se javlja ukoliko radite na prosečnom radnom mestu, gde usled viška energije dolazi do problema sa saradnicima. Ne plašite se da budete svoji i drugačiji..to će Vam doneti korist u poslu.

 88. mia

  19.09.1972. Kada ce naici onaj pravi? Hvala

  • Horoskop

   mia, prava ljubav će Vas iznenaditi kada najmanje očekujete, važno je samo da budete pozitivni i nasmejani.

 89. devica

  Kakva je budućnost veze između osoba rođenih 15.9.1970. i 30.5.1972? Hvala

  • Horoskop

   devica, Vaša veza ima svetlu i uspešnu budućnost.

 90. devica

  Interesuje me kakvo će mi biti zdravstveno stanje u narednom periodu. Rođena sam 15.09.1970. u 14 h. Hvala!

  • Horoskop

   devica, iako Vaše zdravlje nije savršeno, možete da očekujete poboljšanje stanja u narednom periodu.

 91. dama7

  da li mi u sorije vreme stoji preselenje u veci stan,rodjena 21,09.1977zahvalna

  • Horoskop

   dama7, preselenje u stan iz Vaših snova možete da očekujete početkom jeseni.

 92. Devica

  Dali cu uskoro da nadzem posao 09.09.1972

  • Horoskop

   Devica, poboljšanje na poslovnom planu možete da očekujete od septembra meseca.

 93. sanja

  Rođena 29.8.1983. Hoću li ostati na poslu

  • Horoskop

   sanja, uspećete da zadržite posao, a uskoro možete očekivati i unapređenje.

 94. dime

  Rodjen sam 11.09.1987 zanima me sta me ceka u ljubavi i poslu i kada cu zaminut u stranstvo. Unapred hvala na odgovoru

  • Horoskop

   dime, izvestan je odlazak u inostranstvo zbog posla. Za sada Vam u ljubavi ne cvetaju ruže, ali i to će se uskoro promeniti.

 95. sanja

  29.8.1983.Hoću li dobiti posao na koji sam konkurisala?

  • Horoskop

   sanja, obradovaće Vas pozitivne vesti u vezi sa poslom na koji ste konkurisali.

 96. Ljubo

  Ja sam rodjen 17.04.1979, ona 19.09.1985 , Trenutno nismo zajedno i nekom smo konfliktu vec neko vreme, interesuje me sta ce biti sa nama.

  • Horoskop

   Ljubo, čak i da uspete da izgladite konflikt, Vaša veza nema realnih izgleda za uspeh, jer su razlike među Vama ogromne.

 97. olivera medić

  Rodjena sam 05. 09 . 1974 . Da li ću se pomiriti sa bivšim dečkom sa kojim smo nedavno raskinuli ? da li će mi se javiti ?

  • Horoskop

   olivera medić, možete da očekujete poziv od bivšeg dečka, ali da li će doći do pomirenja zavisi od toga da li ste oboje spremni da pređete preko nekih stvari koje su dovele do prekida Vaše veze.

 98. milica

  Dali cu uskoro imati decu?27.08.1979.

  • Horoskop

   milica, nažalost, za sada nije izvesno proširenje porodice.

 99. AADj

  Da li me suprug vara.On 31.05.1972.ja 15.09.1970.Hvala

  • Horoskop

   AADj, nema potrebe da sebe opterećujete negativnim mislima, jer Vam je suprug veran i dalje zaljubljen u Vas.

 100. AADj

  Ona,02.04.1995.On,31. 05.1986.Da li ce se pomiriti i da li ce sve opet biti ok?Molim Vas odgovorite mi.Hvala

  • Horoskop

   AADj, izgledi za pomirenje su vrlo povoljni, tako da možete da očekujete pozitivan rasplet situacije.