Škorpija

(23.10 - 21.11)

Finansijska situacija će možda zahtevati vašu pažnju danas. Zabrinutost koju osećate je možda vezana za dom. Možda ćete morati da poradite na računima vezanim za domaćinstvo ili evidentirate kućni bilans. Moguće je da ćete utrošiti više vremena na to nego što ste planirali. Nemojte pretpostavljati najgore, sve bi trebalo da je uredu. Imate i druge stvari o kojima morate da brinete.


Od 24. oktobra do 22. novembra

Škorpija je ženski vodeni znak pod vladavinom Marsa i Plutona. Škorpije su poznate pod čuvenim „prodornim pogledom“. Škorpije su veliki brci, veoma su izdržljivi i imaju neverovatnu moć regeneracije. Naizgled deluju mirno i povučeno, ali to je samo maska. Škorpija je živa vatra sa jakim temeramentom.

Osobe rođene u znaku Škorpije ne traže i ne uvažavaju tuđe mišljenje. One su inteligentne, i niko im nije ravan. Besprekoran, genijalan um, Škorpijama daje upornost da završe sve što su započele. Škorpije neće birati sredstva da dođu do svog cilja.

Škorpije su odlični organizatori i sve probleme rešavaju samostalno, ne prihvatajući ničiju pomoć. Zbog svoje samouverenosti nijeih lako obmanuti lažnim obećanjima. Veoma dobro procenjuju situacije i ljude, a u ljubavi su strastveni i posesivni.

Škorpije ne prihvataju kritike, ali lako kritikuju druge. Ne vole da rade u grupi, jer su netaktične i nemaju puno strpljenja. Politika, medicina ili naučni rad su oblasti u kojima se osobe rođene u znaku škorpije najbolje snalaze.

Škorpije su sposobne i talentovane i zrače seksepilom više nego ostali znaci. Pravi su zavodnici, često i nesvesno. Kada Škorpija oseti mogući uspeh dobia neverovatnu snagu. Omiljena boja Škorpija je crna. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Škorpije su – Pablo Pikaso, Vuk Karadćić, Petar Petrović Njegoš, Fjodor Mihajlovič Dostojevski, France Prešern...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Mrtvačnica

Gubitak prijatelja... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Burai Šandor

  Godina 2019,kakva ce nam meni i supruzi biti?ja skorpija 07.11.1981 a ona 10.08.1976 lav u horoskopu. Hvala unapred

  • Horoskop

   Burai Šandor, osobama rođenim u znaku Škorpije naredna godina doneće mnogo zadovoljstva, pogotovo na poslovnom planu. Što se tiče odnosa sa partnerom potrebno je da budu malo otvoreniji i pristupačniji za partnera. U narednoj godini Lavovi mogu da očekuju nagradu za trud koji su uložili u svoju karijeru. Pred njima su novi poslovni poduhvati u kojima će jednostavno zablistati. U ljubavi možete biti malo trzavica, ali ne njihovom krivicom.

 2. Mica

  Postovani dali je ovom covjeku zdravljr ugrozeno opasno rodjen je 11 8 1971 hvala

  • Horoskop

   Mica, kod dotične osobe se mogu pojaviti određene fizičke i mentalne slabosti, ali nema razloga za zabrinutost. Najvažnije je da uvede red u svoj život, da se redovno hrani, vežba i ne izlaže preteranom naporu na fizičkom planu.

 3. Jeka

  Sta ce biti sa nama??? Iii da li je moguce nesto da bude vise od veze i kada je to, da li on to pocinje da zeli??? Da li ce postojati neke prepreke? Rodjena sam 27.10.1994. u 11:20h A on 15.07.1992. Hvala Vam veliko.

  • Horoskop

   Jeka, za ovu kombinaciju moglo bi se reći da je savršena, samo ako je ne upropastite svojim greškama. Radi se o dva znaka koja su jako slična tako da se savršeno nadopunjuju. Jedina prepreka na putu ka sreći može biti Škorpijina ljubomora.

 4. ...

  Dobar dan, sta da ocekujem sa deckom 19.07.1988. a sta sa deckom 15.07.1992. koji od njih dvojice mi je sudjen da se udam za njega i kada ce to biti? Ja sam rodjena 27.10.1994. u 11:20h. Hvala Vam unapred

  • Horoskop

   ..., s obzirom da osobe rođene u znaku Škorpije vole kreativne ljude, Rak kao partner je najbolji izbor. Što se tiče Vaše situacije, osoba koja Vam odgovara po svim karakteristikama kao partner u životu rođena je 15.07.1992. godine.

 5. Ana Vidojkovic

  Ja sam 07.10.1987 a on je 09.11.1986.Zanima me da li ce necega biti medju nama posto se svidjamo jedno drugom ali nista konkretno se ne desava??? Hvala

  • Horoskop

   Ana Vidojkovic, u ovoj kombinaciji znakova ništa ne može da bude jednostavno, uključujući i otvoreno priznavanje emocija. Određene iskrice definitivo postoje, a da li će doći do razbuktavanja ljubavne vatre najviše zavisi od samih aktera. Neophodno je preduzeti konkretne korake za realizaciju ove ljubavne priče.

 6. ...

  Ja sam rodjena 27.10.1994 a on 15.07.1992. Da li ce se razvesti zbog mene? Hvala vam unaped.

  • Horoskop

   ..., iako Vi tačno znate šta želite, to se ne može sa sigurnošću reći za drugu stranu. Istina da Vam je ljubav uzvraćena, ali i dalje su prisutni brojni kontrasti u Vašoj vezi. Uzdržavajte se impulsivnih odluka, jer to bi Vas moglo udaljiti od partnera.

 7. Jelena

  Dobar dan, da li cu se udati za coveka koji je rodjen 15.07.1992 , ja sam rodjena 27.10.1994. u 11:20h, i da li on to zeli, ? Hvala Vam unapred.

  • Horoskop

   Jelena, u pitanju je gotovo idealna kombinacija znakova, samo je važno da budete promišljeni, kako je ne biste upropastili sopstvenim greškama. Dotična osoba je jako srećna, jer je konačno pronašla osobu sa kojom se savršeno dopunjava. Njegova ljubav prema Vama raste iz dana u dan i vrlo je moguće da se kruniše savršenim brakom.

 8. Jelena

  Dobar dan, interesuje me buducnost sa deckom i namer, ja sam rodjena 27.10.1994. on je rodjen 15.07.1992. da li ce ostaviti porodicu zbog mene.. Hvala Vam unapred.

  • Horoskop

   Jelena, reč je o gotovo idealnoj kombinaciji znakova, samo vodite računa da je ne upropastite Vašim postupcima. Za ovaj spoj se može reći da je gotovo idealan, jer dominanta Škorpija uvek ima potrebu da štiti svog partnera, dok će Rak unositi emocije i ljubav u taj odnos.

 9. Zorica

  On 05.06.1979. Ja 03.11.1978. Buducnost

  • Horoskop

   Zorica, jedinstvena kombinacija maštovitosti Blizanca i dinamičnosti Škorpije garantuje dobre predispozicije za uspeh i dugotrajnost Vaše veze. Pripazite da neki mali i beznačajni sukobi ne odu predaleko i ugroze sav trud koji ste uložili da sačuvate Vašu ljubav.

 10. Mica

  Postovani dali cu dobiti otkaz na poslu ili promenu radnog mjesta 21 11 1965 u 23 50 hvala vam

  • Horoskop

   Mica, s obzirom da Vam aktuelni posao postaje malo monoton, može se javiti želja za promenom istog. Pred Vama je dobra prilika za izgradnju novih poslovnih mostova u narednom periodu. Ipak, budite na oprezu i ne zanosite se lažnim obećanjima.

 11. Andjela

  Zdravo, zanima me trenuto ljubavni zivot i do kraja godine. Jedna osoba mi je simpaticna, ali nije odavde i cini mi se da on nije toliko zainteresovan, pa ako moze nesto o tome. Hvala. 20.11.1999. Beograd

  • Horoskop

   Andjela, iako je Vaš ljubavni život trenutno prepun raznih kontrasta, možete očekivati povoljno rešenje situacije. Iako se trenutno ne čini tako, osoba koja Vam se sviđa može upravo biti Vaš idealni partner sa kojim ćete uspeti da se skrasite.

 12. Mica

  Postovanii dali ovaj covjek jos gaji neke emocije prema meni on 19 3 1962 ja 21 11 1965 hvala vam

  • Horoskop

   Mica, da biste nešto dobili, potrebno je da uložite nešto svoje. U Vašem slučaju to znači da je potrebno da budete iskreniji prema partneru, jer se njegove emocije nisu promenile. Ovo je prelomni trenutak u kome ćete ili ojačati Vašu vezu ili ćete se razići.

 13. Mica

  Postovani dali ce ovaj brak opstati i koliko dugo on 19 3 1962 a ona 5 8 1957 dali ima ljubavi jos hvala puno

  • Horoskop

   Mica, Vaš brak je dokaz da uz ljubav, strpljenje i trud može opstati i veza kojoj to nije suđeno. Samo nastavite tako i uživajte u zajedničkoj ljubavi koju nisu uspele da umanje ni godine.

 14. Goran

  Sin mi je rođen 23.10.2008 god. pa me interesuje koji je horoskopski znak zato što se preklapaju vaga i škorpija u nekom horoskopu je vaga,a u nekom škorpija?Hvala

  • Horoskop

   Goran, može biti da predstoji preklapanje, ali u konkretnoj situaciji se radi o osobi koja je rođena u znaku Škorpije.

 15. Luka

  Nasao nekoga koga volim ona zauzeta ja slobodan onda kaze da ce se razvesti ja verujem da cemo biti zajedno, sta vi mislite. Rodjen sam 31.10.86 a ona 1.4.89

  • Horoskop

   Luka, u pitanju je kombinacija dva vrlo energična znaka u kojoj sve pršti od strasti, ali koju može da uništi i najmanja sitnica. Ukoliko oboje uspete da kontrolišete svoj temperament i izbegavate zapaljive situacije, ova veza ima budućnost.

 16. Mica

  Postovani dali ce ovo dvoje mladi ostati u braku. Ona 25 6 1989 on 7 6 1989 hvala vam puno

  • Horoskop

   Mica, u pitanju je kombinacija dva vrlo emotivna znaka koji se, međutim, vrlo razlikuju po energiji i pogledu na život i ljubav. Ukoliko uspete da pomirite te razlike koje postoje među Vama, uspećete da sačuvate Vašu ljubav.

 17. dragoslav

  poštovani zanima me odnos sa suprugom.Rođena je 3 maja 1968 a ja 20 novembra 1967.

  • Horoskop

   dragoslav, s obzirom na velike razlike između ova dva znaka, Vaš brak uspešno odoleva svim burama koje Vas prate na životnom putu. Kako biste Vaš odnos doveli do savršenstva, potrebno je da osoba rođena u znaku Bika češće iskazuje svoju emocionalnu stranu i ponekad obraduje partnera nekim sitnicama koji su njemu vrlo značajni.

 18. Mica

  Postovani dali cu ostati na ovom poslu ili ce doci do promjene posla rodjena 21 11 1965 hvala

  • Horoskop

   Mica, ovo je definitivo godina kada Vas očekuju značajna promene na poslovnom planu. Međutim, važno je da odredite prioritete i pravilno iskoristite resurse kojima raspolažete.

 19. Mica

  Postocani dali ovak covjek misli jos na mene vec dugo se nejavlja rodjrn je 19 3 1962 ja 21 111965 hvala vam

  • Horoskop

   Mica, Vaša veza je uvek bila spoj suprotnosti, gde se smenjuju toplo i hladno. Može se reći da još uvek postoji interesovanje sa njegove strane, ali ni sam nije siguran da li želi da obnovi kontakt sa Vama.

 20. Mica

  Dali ovaj covjek jos misli na mene 19 31962 ja 21 11 1965 hvala

  • Horoskop

   Mica, ovo će za Vas biti godina velikih suprotnosti na polju ljubavi. Interesovanje sa strane muške osobe postoji, ali i Vi morate biti spremni da pokažete prave emocije ukoliko očekujete da Vam bude uzvraćeno u pozitivnom smislu.

 21. mica

  Postovani kada cr i dali cese popraviti odnosi sa bratom ja 21 11 1965 abrat1 1 1977 hvala

  • Horoskop

   mica, karakterna crta izražena kod oba znaka je tvrdoglavost, što i dovodi do čestih konflikata. Pokušajte da iskreno i otvoreno porazgovarate sa bratom i zajednički da dođete do rešenja situacije u kojoj ste se našli.

 22. Mary

  05.05.1981 i 22.11.1978 buducnost u ljubavi

  • Horoskop

   Mary, veza koja se zasniva na fizičkoj privlačnosti i strastvenoj ljubavi sa svim njenim negativnim stranama, kao što su posesivnost, ljubomora itd. U početku će postojati obostrano poštovanje i želja da se što više vremena provede u zajedničkim aktivnostima. Međutim, u svakodnevnom životu, na nivou praktičnih stvari može doći do nerazumevanja i neslaganja.

 23. Olivera

  Poštovani,moj datum je 28.10.1974.Da li ću se ostvariti kao majka?

  • Horoskop

   Olivera, ukoliko je po pitanju zdravlja sve u redu, naredne godine možete planirati proširenje porodice.

 24. Alek

  Ja 2.11.1995. Ona 8.2.1997. Da li cemo mozda biti zajedno i kada?

  • Horoskop

   Alek, veza između Vas je moguća ukoliko se bude zasnivala na razumevanju. Predočite voljenoj osobi šta može da očekuje od Vas. Ukoliko je stabilna veza ono što i Vi želite, onda joj to i recite. Napravite prvi korak..a, taj prvi korak mora da bude potpuno u skladu sa Vašim osećanjima.

 25. Mica

  Postovani dali bi funkcionisala neka zajednica sa ovim covjekom ja 21 11 1965 a on 19 3 1962 hvala puno

  • Horoskop

   Mica, oboje imate snažne emotivne potrebe i posesivni ste. Preplavljeni ste ljubavlju i strastima. Ukoliko akcenat stavite na beskrajnu ljubav i razumevanje, odnos među Vama će oboma doneti pozitivno iskustvo. Međutim, ukoliko akcenat ostane na potrebi za kontrolim i nerealnim očekivanjima, onda Vas ognos neće zadovoljiti.

 26. Lutalica

  Rođen 26.10.1980. Hoću li ostati sam ?

  • Horoskop

   Lutalice, životna iskustva koja stičemo uče nas veoma važnim lekcijama. Ako ih ne procenjujemo kao negativna, ona to i nisu. Prethodno ljubavno iskustvo ne znači da je bilo negativno i da je trebalo, trajalo bi i dalje. Vreme je da se otvorite za drugu osobu, da joj ukažete poverenje i pokažete emocije. Tek tada će i ta druga osoba biti u mogućnosti da emotivno odgovori na Vaša očekivanja. Nećete ostati sami ukoliko se suočite sa Vašom potrebom da budete na distanci sa emotivnim partnerom.

 27. Brak

  Kada ce se vjencati? On: 03.11.1971(vodolija podznak) , Ona 10.06.85 (11.35)

  • Horoskop

   Brak, stupanje u brak ove dve osobe je moguće do kraja godine.

 28. Opis

  Kakav je ovaj momak u ljubavi, da li je vjeran i sto ocekuje od partnerke? 03.11.1971

  • Horoskop

   Opis, ovaj momak je vrlo iskren u ljubavi i pažljiv prema svojim partnerkama. Ukoliko se odlučite za njega nećete pogrešiti.

 29. srki

  Ima li nade za nas?Ja 13.11.1966 ona 16.3.1968

  • Horoskop

   srki, iako su uočljive razlike među Vama, pokušajte sve što je u Vašoj mogućnosti da spasete Vašu ljubav.

 30. Mica

  Postovani dali cu se vidjeti u julu sa ovim covjekom on 19 3 1962 ja 21 11 1965 hvala

  • Horoskop

   Mica, izvestan je Vaš susret sa dotičnom osobom u narednom periodu.

 31. mica

  Postovani dali me ovaj covek jos voli 19 3 1962 ja 21 11 1965 pozdrav

  • Horoskop

   mica, plamen Vaše ljubavi se još uvek tinja, ali je potrebno da promenite ponašanje jedno prema drugom, kako se ne bi u potpunosti ugasio.

 32. Zevs

  Hoću li naći posao, posle diplomskog? 7.11.1987. Hvala

  • Horoskop

   Zevs, možete očekivati zaposlenje do kraja godine.

 33. Mirjana

  26.10.1970,22:20 u Ohridu,Makedonija Kakav ljubavni život me očekuje i hoću li živeti u inostranstvo. Hvala Vam unapred

  • Horoskop

   Mirjana, za sada Vas ne očekuju bitnije promene na planu ljubavi. Što se tiče odlaska u inostranstvo, vrlo je moguće da se to dogodi u narednih nekoliko meseci.

 34. Mi

  Rodjena sam 22.11.1987 u 17 i 38,a on 29.12.1987..Da li nam stioji stabilizacija ili ozvanicenje veze?Hvala unapred i pozdrav

  • Horoskop

   Mi, oboje morate biti spremni na mnogobrojne ustupke kako bi došlo do stabilizacije Vaše veze. Za sada nije izvesno da dođe do ozvaničenja iste.

 35. adis

  Zanima me dal cu se pomiriti sa osobom rodj21.04.1986 u 22:00. Ja sam rodjen 16.11.1986 u 20:25 a ako ne dal mi vidite i kada tacno novi brak

  • Horoskop

   adis, važno je da budete strpljivi i pustite malo prostora drugoj strani da razmisli. Sve zavisi od odluke dotične osobe, ali novi brak Vas ne očekuje uskoro.

 36. Dusko

  Ja 17.11. 1996. Ona 8.2.1997. Koliko ce nam biti duga veza?

  • Horoskop

   Dusko, nemate potrebe da brinete, jer Vaša veza je predodređena na uspeh. Biće to jedna lepa ljubavna priča.

 37. Dusko

  Ja 17.11. 1996. Ona 8.2.1997. Kakva ce nam biti veza i koliko duga?

  • Horoskop

   Dusko, pred vama je duga stabilna veza

 38. Ino

  Koliko cu jos vremena ziveti u inostranstvu? 22.6.83 z

  • Horoskop

   Ino, ostacete u inostranstvu duzi vremenski period

 39. Bubica

  Rodjena sam 21.11.1991godine.Zanima me Sta mi donosi ova godina(2017)?

  • Horoskop

   Bubica, ova godina vam je pogodna na brojnim poljima

 40. bubamara

  postovanje mene zanima sta ce bitu sa nama u novoj godini ja 3 11 1995 on 14 6 1989???

  • Horoskop

   bubamara, pred vama je poprilicno uspesna godina

 41. Marina

  Rodjena sam 27. 10. 2001. Da li me ocekuje kakva ljubav u sledecem periodu

  • Horoskop

   Marina, moguca je kraca ljubavna avantura

 42. tegla

  ja 13.11.1998. a on 05.02.1994. da li mu se svidjam i da li ce biti necega ?

  • Horoskop

   tegla, moguca je kraca avantura

 43. mica

  Postovani dali ce moj sestric ozeniti sadasnju curu on je rodjen2 12 1995 hvala

  • Horoskop

   mica, odgovor je ne

 44. mica

  Postovani dali cu ostati na poslu gde sad radim dali je sef zadovoljan 21 11 1965 u 23 i 50 hvala vam za odgovor

  • Horoskop

   mica, odgovor u oba slucaja je da

 45. oli

  Poštovani,kada mogu da se nadam zaposlenju?28.10.1974.

  • Horoskop

   oli, ocekujte zaposlenje kroz 6 meseci

 46. mica

  Postovani dali ce mi sestra i brat popraviti rodbinske odnose sestra 27 11 1975 a brat 1 1 1977 hvala vam za odgovor

  • Horoskop

   mica, doci ce do poboljsanja odnosa izmedju ove dve osobe

 47. ivangrozni

  Ona 26.03.1984, ja 15.11.1981, sta nas ceka, da li ima nade za nas?

  • Horoskop

   ivangrozni, postoji nada za vas dvoje, samo budite istrajni

 48. mica

  dali me vara ovaj covjek ja 21 11 1965 u 23 i 50 a on 19 03 1962 muva neke zene oko sebe dali su to neke avanture ili sta vec hvala vam na odgovoru

  • Horoskop

   mica, ova osoba vam nije preterano verna. Najbolje bi bilo da sa njim prekinete kontakt

 49. aleksandra

  Ja sam rodzena 21.02.1994 on 28.10.1990 Dali me voli i dali cu uci u brak sa tim osobom? Sta da radim ?

  • Horoskop

   aleksandra, prisutna su romanticna osecanja. Moguc brak izmedju vas dvoje

 50. Savka

  Dali cu imati uspjeha u posredovanju u prometu nekretnina toje posao kojim se bavim? Radjena 07.06.1975 godine .Dan utorask oko 20 h.

  • Horoskop

   Savka, ostvaricete uspeh u poslovanju

 51. N.....

  Da li cu raskinuti sa osobom rodjenom 06.11.1986. Ja rodjena 17.11.1988.

  • Horoskop

   N....., ocekuje vas raskid

  • Adrijana

   Ja 9.11.1969g. a on 10.07.1965g.Koliko ce nam trajati brak i kakav ce biti u buducnosti?

  • Horoskop

   Adrijana, nema potrebe da brinete, jer ste Vas dvoje idealan spoj. Pred Vama još mnogo godina uspešnog zajedničkog života.

 52. nnn

  Koliko smo nas dvoje kompatabilni po horoskopu 7.12.1984 i on 11 .06.1981?Da li cu ja naci posao u skorije vreme????

  • Horoskop

   nnn, ne slazete se bas idealno ali niste ni tako losa kombinacija. Zaposlenje vam sledi krajem godine

 53. NVD

  Kada cu naci neku ljubav i u kom znaku? 13.11.1998

  • Horoskop

   NVD, ocekuje vas ljubav sa osobom u znaku raka

 54. nnn

  Da li mi predstoji trudnoca 7.12.1984 sa osobom 11.06.1981 i zanima me budcnost ove veze da li ce doci do poboljsanja naseg odnosa:(

  • Horoskop

   nnn, predstoji vam zasnivanje porodice sa ovom osobom i poboljsanje odnosa sa istom

 55. NIJE BITNO

  Rodjena sam 12.11.2002. 10 i 45 sam rodjena u Beogradu koju srednju skolu bi trebala da upisem sta mi lezi.Hvala

  • Horoskop

   NIJE BITNO, upisite gimnaziju

 56. Saskica

  Rodjena sam 29.10.2000. Da li cu naci decka u skorije vreme?

  • Horoskop

   Saskica, ocekuje vas uskoro kraca veza

 57. Simka

  Rodjena sam 12.02.1997 on 06.11.1995 kakve su nam sanse za vezu?

  • Horoskop

   Simka, veoma su male sanse za vezu trenutno

 58. Empatija

  Da li postoje neke emocije i da li su obostrane izmedju nas 12.01.1991 i 23.02.1996 i da li nam predstoji veza i kad?

  • Horoskop

   Empatija, prisutna su romanticna osecanja sa njegove strane

 59. Gaga

  Da li cu uskoro zavrsiti fax i zaposliti se? 12.01.1991

  • Horoskop

   Gaga, odgovor je da u oba slucaja

 60. Zora

  Da li cu se pomiriti sa svojom snajom i kada ce to biti? Otisla je pre 8 meseci od nas i od tada nam se ne javlja, u kontaktu je samo sa našim sinom, oni ne žele da se razvedu, ali ona ne želi da se vrati kod nas. Da li ce se vratiti u našu kuću i kada ce to biti? Da li ce nam podariti unuke i kada? Ja, 21.11.1962, ona 25.07.1989

  • Horoskop

   Zora, morate im dozvoliti da zive sami, to je jedini nacin da se pomirite i da oni budu srecni

 61. Andjela

  Rodjena sam 20.11.1999 u 20:10 u Beogradu. Zanima me koja zanimanja i poslovi mi najvise odgovaraju, koji fakultet bih trebala da upisem? Hvala

  • Horoskop

   Andjela, vama odgovaraju poslovi vezani za finansije

 62. adis

  Postovani zena me napustila pre 6meseci da li ce mi se vratiti. Ja sam rodjen 16.11.1986 u 20 h a ona 21.04. U 22:00h

  • Horoskop

   adis, postoje realne sanse da ce vam su supruga vratiti

 63. mica

  Postovani zaa dve sedmice imam razgovor za posao dali cu poceti raditi tu 21 11 1965 u 23 50 rodjena hvala

  • Horoskop

   mica, velike su sanse da cete dobiti dati posao

 64. Lela

  Rodjena sam 6.11.1990. Zanima me kakva mi buducnost predstoji sa muskarcem rodjenim 27.4.1981.

  • Horoskop

   Lela, tesko cete izgraditi zajednicku buducnost sa ovom osobom

 65. viktorija

  Postovani dali cu doziveti pravu srecu sa muskom osobom rodjenom na 1-11-1965,a ja sam rogjena na 8-02-1964,imamo nekih problema oko njegove vernosti,hvala vam.

  • Horoskop

   viktorija, data osoba nije za vas

 66. Nina

  Rodjena sam 27.10.2001. .Da li ce se desiti neka ljubavna veza u skorije vrijeme

  • Horoskop

   Nina, pred vama je kraca avantura

 67. Kris

  Rođena sam 31.10.1976. 12:15 i interesuje me kakva mi predstoji budućnost sa muškarcem 26.04.1976. ?

  • Horoskop

   Kris, pred vama je srecna zajednicka buducnost

 68. mica

  Postovani dali mogu izgradit neku zivotnu zajednicu u buducnosti sa ovom osobom ja 21 11 1965 u 23 I 50 a on 19 3 1962 zajedno smo veec tri godine nije lose al zivimo u dve zemlje pa me interesuje di bi smjela otici kod njega ili on kod mene hvala vam

  • Horoskop

   mica, pred vama je zajednicka buducnost

 69. N***

  Previse se svadjamo ja i moj decko, nekad je super sa mnom a nekad je previse los ,za njega ne postoji nasa buducnost ili bilo sta ako bi spomenula on se iznervira i pocne svadja ,al ja nemogu da prekinem vezu zbog mojih osecaja, recite mi molim vas koji je razlog i da li ce biti bolje za nas imali kakve buducnosti, il ce svakako doci kraj , ja sam rodjena 17.11.1993 a on 23.05.1987

  • Horoskop

   N***, sa ovom osobom cete vrlo tesko izgraditi buducnost. Ista jos uvek nje dovoljno zrela da bi shvatila koliko joj znacite. Iako vam je tesko da prekinete, raskid bi bilo najbolje resenje.

 70. mica

  Postovani rekli ste mi da cu dobiti posao ubrzo to se obistinilo rodjena sam 21 11 1965 23 I 50 ima dva pislodavca jedno je zena a drugo muskarac moje pitanje je gde da prihvatim da radim hvala vam

  • Horoskop

   mica, vise cete srece imati sa muskim poslodavcem

 71. mica

  Postovani jedno pitanje za mog sina rodjen je 19 4 1996 u 3 25 ujutro zanima me njegovo ponasanje stalno je nervozan a nemogu bas cesto pricati snjim imali kakvi problema u cemu je najveci problem mogu li ko majka pomoci I kako

  • Horoskop

   mica, period kroz koji vase dete prolazi ce trajati jos izvesno vreme. Isti pokusava sebe da pronadje i svoju svrhu ali mu to ne polazi za rukom. Oseca se kao da nigde ne pripada. Pokusajte ga ne pritiskati i imajte strpljenja. Otvorice Vam se kada bude spreman.

 72. tina

  Mozete li mi reci hoce li se nastaviti veza..prekinuli smo prije par dana ali je on dosta tvrdoglave naravi i nece preci nekad preko ponosa...ja sam rodena 17.6.1996 a on 10.11.1994 hvala...

  • Horoskop

   tina, ocekuje vas nastavak veze

 73. Malena

  Da li cu se udati za osobu rodjenu 06.11.1986, ja rodjena 17.11.1988.

  • Horoskop

   Malena, odgovor je DA

 74. N

  U proslom mom pitanju kada cu se udati i da li je on moj buduci muz rekli ste DA! Ali on mi je danas saopstio da to se nikad nece desiti i da ne ocekujem nesto tako , da li mozete pomoci oko toga da li on glumi iskusava me ili sta je u pitanju , stvarno mi treba iskren odgovor , on je rodjen 23.05.1987 a ja 17.11.1993 , hvala unapred.

  • Horoskop

   N, ova osoba nije sigurna u vasa osecanja, samim tim ne moze da zamisli brak sa vama. Dajte joj vremena. Ucinite da se oseca sigurno uz vas, da vam se otvori. Nemojte je pritiskati

 75. Nesa

  Kada cu se udati , datum rodjenja je 17.11.1993

  • Horoskop

   Nesa, udaja vam sledi kroz tri godine

 76. Vanesa

  Da li je on moj buduci 23.05.1987 a ja sam rodjena 17.11.1993.

  • Horoskop

   Vanesa, odgovor je DA

 77. radost

  molim vas da li ce me zvati na posao za koji sam bila na razgovor i kako cu se snaci na njemu i uopste sa kolektivom hvala 29 7 1965 u 12 i 45

  • Horoskop

   radost, dobicete poziv za razgovor i dobro cete se pokazati

 78. Malena

  Kada cu se udati?31.10.1990.

  • Horoskop

   Malena, udaja vam sledi kroz dve godine

 79. Heli

  Dali ću ići na popravni? 25.10.1998.

  • Horoskop

   Heli, velike su sanse da cete zavrsiti na popravnom

 80. mica

  Postovani dali cu skoro dobiti posao rodjena sam 21 11 1965 u 23 i 50 hvala

  • Horoskop

   mica, moguce je zaposlenje pocetkom naredne godine

 81. Pia

  16.11.79 on i ja 29.6.72 postoji li mogucnost veze?

  • Horoskop

   Pia, moguca je kraca veza

 82. Gaga

  Kada cu se udati? 17.11.1988.

  • Horoskop

   Gaga, brak vam sledi kroz 4 godine

 83. Masa

  Kada me ocekuje ljubavna veza? 30.08.1995.

  • Horoskop

   Masa, ljubavna veza vam sledi krajem godine

 84. SERGEJ

  Da li ću se uskoro zaposliti? 06.11.1986

  • Horoskop

   SERGEJ, moguce zaposlenje do kraja godine

 85. Dragana

  Da li cu ostati na poslu na kome trenutno radim.17.11.1988

  • Horoskop

   Dragana, velike su sanse da cete ostati na datom poslu

 86. Dragana

  Da li će biti pozitivan ishod kada je u pitanju situacija na poslu. Rodjena 17.11.1988.

  • Horoskop

   Dragana, velike su sanse da ce ishod biti pozitivan

 87. Adrijana

  kako se slazem sa vodolijama..skorpija

  • Horoskop

   Adrijana, skorpije i vodilije se u sustini dobro slazu

 88. nune

  Šta će se desiti sa ovom vezom i kakva je budućnost svega ovog? 13.11.1976 ; 21.04. 1981. Hvala

  • Horoskop

   nune, moracete zajednickim snagama da se borite za ovu vezu

 89. Katrin

  Da li će ova veza opstati? Ja 31.10.1976. škorpija/jarac on 16.04.1972. ovan/škropija. Hvala

  • Horoskop

   Katrin, vrlo nategnuta situacija. Postoje razne prepreke

 90. Malena

  Postovana, interesuje me da li cu uci u vezu sa osobom rodjenom 15.05.1992 i sta uopste oseca prema mena?Ja 26.10.1987

  • Horoskop

   Malena, prisutna su romanticna osecanja. Moguca je kraca veza

 91. sneza

  Interesuje me zdravlje.U februaru sam slomila kuk,interesuje me koliko ce trajati moj oporavak?18.11.1962 god.u 01 i 30min.Hvala

  • Horoskop

   sneza, ocekuje vas brz oporavak

 92. mica

  poatovani zelim da vam se zahvalim na ovako iskrenim odgovorima puno hvalllllllllllaaaaaaa

 93. Mina

  Ovo je sve tacno i volim sto sam skorpija :*

 94. mir

  da li cu uspeti uskoro naci posao sa obzirom na moje godine i da li cemo vratiti dugovanja koja imamo i da li nam stoji neka selidba hvala 29 7 1965

  • Horoskop

   mir, stabilnoji period je pred vama i mogucnost zaposlenja

 95. mica

  Hvala va na odgovoru zanima me jos dali ce malo smanjiti alkohol ako budemo zajedno zivjeli sad sno u vezi tri godine bas se pazi ponekad pije pivo hoceli me poslusati i moguli sta uticati kao covjek je dusa razumijemo se u svemu pazljiv sto mi isto pase al me strah zajednickog zivota dosad su samo avanture pa ide sve dobro hvala vam puno na iskrenosti ipak jmamo mi godina pa nebi opet u propast hvala vam ja sam 21 11 1965 a on 19 03 62

  • Horoskop

   mica, bice sve u redu, dokle god se ova osoba oseca sigurno pored vas

 96. SANJA

  Zanima me stanje moga oca PSIHICKO rodj.05.03.1949,ne zeli da ide da se leci...sta mogu da preduzmem...da li ce doci do poboljsanja,ovo traje vec duze vreme..

  • Horoskop

   SANJA, vrlo tesko cete uspeti da pomognete ovoj osobi. Pokusajte da je navedete da shvati koliko vam problem pravi u zivotu

 97. Zvezdica

  Postovani ineresuju me desavanja na ljubavnom planu? Da li mogu da verujem osobi koja je rodjena 11.10.1988. Rodjena sam 26.10.1990. 15:28 h.

  • Horoskop

   Zvezdica, nemojte u potpunosti verovati ovoj osobi

 98. mica

  molim vas da mi kazete kakav porok ima ovaj covjek rodjen je 19 03 1962 vrijeme neznam hvala vam unapred

  • Horoskop

   mica, alkohol je najveci porok ove osobe

 99. Gago

  Ja 3.3.1958 on škorpija moje godište ima li razvoda

  • Horoskop

   Gago, velike su sanse da ce se upravo to dogoditi

 100. Jeja

  27.10.1994 u 11:20h Zasto sam tako razocarana u sebi sto se tice zivota,i da li ce se moj pogled na svet poboljsati i kada i zasto mi je tako sve bezveze u mislima????? Kada mi pretstoji nesto vise od veze? I da li ke to sa osobom sa kojom sam sada u vezi????? Hvala Vam unapred. :-)

  • Horoskop

   Jeja, nezadovoljni ste jer ste napravili pogresne izbore u zivotu. Promenite sve sto vam se ne dopada. Izbacite sve sto vas koci. Oslobodite se onog sto vas vezue. osoba sa kojom ste nije za vas