Vodolija

(21.01 - 18.02)

Danas će neko vama blizak biti veoma težak za saradnju. Nemojte to shvatati lično. To u najmnju ruku nema ništa sa vama. Ta osoba ima svojih problema koje nije spremna da podeli sa vama. Moguće je da ćete osetiti tenziju zbog toga, ali zaista nije ništa što bi vas zabrinulo. Idite u šetnju ili teretanu.


Od 21. januara do 18. februara

Vodolija je muški vazdušni znak koji je pod vladavinom Saturna i Urana. Vodolija je jedini znak koji ima izraženu humanost i želju za grupnim radom. Prijateljstvo im je na prvom mestu i veoma su odani ljudima koje vole. Vole da troše novac ali uvek uspevaju i da ga zarade.

Vodolije su pune ideja i imaju želju za isticanjem. Nisu sebični i sve vole da podele sa okolinom. Originalni su i vole da se dokazuju. Pošteni su i ne podnose licemere. Ne odustaju od svojih principa. Imaju poverenja u druge ljude i najviše im prijaju poslovi u kojima će sarađivati sa velikim brojem ljudi.

Vodolije vole da pomažu drugima. Poslovi koji im leže su vaspitavanje dece, socijalni rad ili bilo šta vezano za prenošenje znanja i pomaganje drugima. Njih novac ne zanima, koliko ih zanima uspeh sam po sebi.

Do pravog uspeha u poslu Vodolije dolaze kada prethodno razrade plan kako bi mogli da se pripreme za ono što ih očekuje. Nezavisni poslovi su idealni za osobe rođene u znaku Vodolije. Na ljubavnom planu Vodolije su maštovite. Strastvene su i uživaju u promiskuitetu.

Vodolije idealizuju partnere i u ljubavi im je lako ugoditi. Omiljene boje Vodolija su teget i zelena. Neke od osoba rođenih u znaku Vodolije su – Volfgang Amadeus Mocart, Tomas Edison, Abraham Linkoln, Jovan Dučić, Josip Juraj Štrosmajer...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Luk (povrće)

Kajanje, sirotinja, tuga... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Mandarina

  Da li ova osoba 31.01.1997 ima nekih osjecanja prema meni 22.02.1997

  • Horskop

   Mandarina, Da bi veza Vodolije i Riba uspela, potrebno je mnogo truda. Ribe traže pažnju i nežnost, dok Vodolija traži slobodu. Sa druge strane, oboje cenite porodični život, pa bi iskren razgovor rešio nedoumice.

 2. Dragana

  Rodjena sam 2 .2 1965 a suprug 15 08 1958 interesuje me ljubav i da li ćemo opet biti zajedno

  • Horskop

   Dragana, Oboje ste jake ličnosti. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste oboje zreli i spremni na kompromis. Ako oboje čvrsto nastojite da istrajete u svojim stavovima, teško da će ovaj odnos opstati. Neophodno je da poštujete različitost i potrebe onog drugog. Odlično se nadopunjujete. Muškarac Lav voli da dominira i da ima vodeću ulogu u svemu. Uživa kad mu se dive i kada je on "glavni". Budite dostojanstveni i mudri.

 3. Sandra SUDBINA

  Koja je moja sudbina dalje? 2.2.1979 Mnogo me interesuje sta ce u nekom narednom periodu biti vezano za posao i sve drugo pa i ljubav?? Sudbina moja

  • Horskop

   Sandra SUDBINA, Astrolog ne proriče sudbinu, može Vam samo reći kakvi su aspekti na nebu (konstalacija planeta) u odnosu na Vašu natalnu kartu i u skladu sa tim dati prognozu, ali i astrolog može pogrešiti. Niste ostavili kompletne podatke, pa se na osnovu datuma rođenja može reći da ste nezavisna ličnost koja obožava svoju slobodu i mnogo energije ulaže u prijateljstva. Merkur danas ulazi u Vaš znak, pa ćete u narednom periodu biti organizovaniji i efikasniji kada je posao u pitanju. Sigurno Vas očekuje finansijski uspeh, a imaćete sreće i u pronalaženju honorarnih poslova. Moguća je pozicija na rukovodećem mestu ukoliko postoje takve indicije.

 4. Dragi

  26. 1. 1986 12.00h Podgorica. Da li imam neke sanse za trajni odlazak u inostranstvo? Ako moze kratko ljubav. Hvala.

  • Horskop

   Dragi, Da, svakako imate dobre aspekte za život u inostranstvu, ali inostranstvo u odnosu na Vaše mesto rođenja jesu i države iz okruženja, sa istim govornim područjem. U ovom periodu možete upoznati srodnu dušu, ukoliko niste već u vezi.

 5. Jezica

  Njegove emocije 20.12.1997 prema meni 22.02.1997

  • Horskop

   Jezica, Vama je potreban partner kao oslonac i podrška, a muškarac Strelac jednostavno nije taj tip. Veoma ste romantični i nežni, a to može gušiti ovog muškarca. On je lovac, voli slobodu i igru. Verovatno imate osećaj da Vam stalno izmiče. Pustite ga da Vas lovi, budite dostojanstveni. Svakako, ovde postoje emocije.

 6. Stefan

  Sta me ocekuje vezano za posao? 17.02.1999

  • Horskop

   Stefan, Ukoliko očekujete zaposlenje za stalno, u narednom periodu se to može realizovati vrlo lako. Astrološki savet je da se ponašate odgovorno i ne unosite emocije u posao, čime god da se bavite. Trebalo bi da držite određenu distancu sa kolegama i vodite računa o svojoj privatnosti.

 7. valery

  Kakva me buducnost nadalje ocekuje? 22.02.1997, 04:20h

  • Horskop

   valery, U narednom periodu očekujte splet srećnih okolnosti. Bićete optimista, puni energije i u top formi. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će Vas fascinirati. Uspešno ćete rešiti probleme bez ičije pomoći. Dinamičan period je pred Vama.

 8. medena

  Poštovani, da li ova osoba oseća nešto prema meni 12.07.1964., rođena sam 08.02.1992.? Pozdrav

  • Horskop

   medena, Osoba rođena 12.07.1964. je veoma emotivna i osetljiva. Iako deluje povučeno, zapravo je veoma snažna. Razlike među Vama postoje, kao i međusobne simpatije kakva god da je priroda ovog odnosa. Da li će se razviti emocije zavisi od više faktora.

 9. David

  29.08.1988 Ljubav,Brak?

  • Horskop

   David, Sada je povoljan period za ljubav, pa je moguće da upoznate srodnu dušu ukoliko niste u vezi. Probajte da budete opušteniji i manje zahtevni u partnerskim odnosima. Moguće je da ostvarite stabilan brak sa jakom i odgovornom partnerkom ali je neophodno da korigujete svoj karakter i ne budete kritički nastrojeni.

 10. anamarija

  Postovanje, sta me ocekuje na jesenu septembar,oktobar.. 22.02.1997 04:20

  • Horskop

   anamarija, Bićete suočeni sa iznenadnim promenama koje će vas naterati da se uozbiljite. Ova promena donosi mnogo srećnih okolnosti. Bićete dinamičniji i spremni da učinite sve što poželite. Na emotivnom planu se neće ništa bitno promeniti, nećete biti pričljivi i rado ćete ostajati kod kuće. Jačate imunitet već sada da ne biste bili bolešljivi u narednom periodu.

 11. lija

  sta me ocekuje u bliskoj buducnosti, 22.02.1997 04:20

  • Horskop

   lija, Otvaraju Vam se mogućnosti za putovanja. U narednom periodu ćete biti društveniji nego inače, pa iskoristite priliku za nova prijateljstva. Moguće je da će Vam se popraviti materijalne prilike. Zdravlje je stabilno

 12. kana

  Kakav ce mi bit mjesec avgust, da li ima poboljsanja nekih 22.02.1997 04:20h

  • Horskop

   kana, Iako ćete imati sretnih okolnosti, bićete bolešljivi, pa bi bilo dobro da jačate imunitet. Postarajte se da dovoljno spavate, pijete dovoljno vode i boravite u prirodi što više. Klonite se stresa. Bićete dinamičniji i imaćete izraženu želju za promenama. Takođe, bićete u prilici da rešite neki problem koji Vas duže vreme muči.

 13. danilo

  ljubav 20.12.1997

  • Horskop

   danilo, Ukoliko je ovo Vaš datum rođenja, situacija u ljubavi bi mogla da se stabilizuje već krajem meseca. Ukoliko ste rastavljeni od voljene osobe, ponovni susret je izvestan nakon 20. jula. Ukoliko ste slobodni, imate priliku za novo poznanstvo.

 14. positive

  Postovanje, kakav ce mi biti naredni period, bliska buducnost? 22.02.1997.god u 04:20h hvala

  • Horskop

   positive, Do kraja leta je moguće novo poznanstvo ukoliko niste u vezi. Bavite se sportom. Generalno je dobar period pred Vama, obratite pažnju na ishranu.

 15. Kriticna Devica

  29 . 08. 1988 musko Sta me ceka na polju ljubavi??Ljubav ?

  • Horskop

   Kriticna Devica, Svakako bi trebalo da spustite kriterijume i da pokušate da budete malo otvoreniji. Vaša tvrdoglavost može biti prepreka u ostvarivanju trajne veze. Do kraja leta možete upoznati srodnu dušu ali i obnoviti neku staru vezu.

 16. Sandra

  2.2.1979 Vodolija druga dekada Mesto rodjenja Surdulica Juzna Srbija Sat 20:45h Sta ce biti sa mnom u narednom periodu na bilo kom polju ??

  • Horskop

   Sandra, U narednom periodu bićete puni entuzijazma, otvoreni za druženje i veoma vitalni. Privlačiće Vas sport i aktivnosti na otvorenom. Sledi Vam poslovni uspeh. Generalno je jako dobar period za Vas, bićete originalni, omiljeni u društvu i bez emotivnih problema.

 17. Vodolija86

  Postovani, radio sam na kruzeru. Hoce li me zvati opet? Mozete lh mi reci, da li je to pravi posao za mene, s obzirom da je moj pravi poziv vezan za prosvjetno pedagoski rad? Cesto sam nesiguran, i to me sve vise nervira! 26. 1. 1986, 12:00h Hvala!

  • Horskop

   Vodolija86, Vi ste svakako sposobni da radite više poslova, moglo bi se reći da ste predodređeni za to. Trebalo bi da radite na samopouzdanju. Možete lepo živeti od sopstvenog rada, čime god da odlučite da se bavite. Trebalo bi da radite ono što Vas ispunjava.

 18. Dragana

  Rodjenja sam 06 02 1965 suprug 15 08 1958 saznala sam da me suprug vara interesuje me koliko dugo to traje i da li će to biti ozbiljnija veza ili će biti prolazna i sta će biti sa našim brakom? Veliki pozdrav!!!

  • Horskop

   Dragana, Od Vas zavisi kako će se Vaš odnos dalje razvijati. Ne donosite ishitrene odluke. Ne bi bilo loše da se u ovom momentu posvetite sebi i povedete računa o zdravlju. Najvažnije je kako se Vi osećate i šta želite, zbog toga je važno da date vremena sebi i suprugu. Stvari će se rešiti onako kako Vi želite, budite dostojanstveni i strpljivi. Srećno!

 19. diksi

  Rodjena sam 22.02.1997, a moj partner 20.12.1997. Kako vidite nasu vezu i da li mi je partner veran?

  • Horskop

   diksi, Uz puno truda i obostranog poštovanja prema potrebama onog drugog, ova veza ima dobre izglede da uspe. Partner ponekad deluje grubo i nepažljivo, zbog toga postajete nesigurni. Dok postoje osećanja, nemate razloga za brigu.

 20. Tijana

  Da li mogu da saznam kakvo ce mi biti zdravlje ove godine i kako ce biti na ljubavnom planu. Rodjena sam 27.01.1993.godine.

  • Horskop

   Tijana, Ove godine ćete biti puni samopouzdanja, može Vam se desiti savršena romansa ukoliko ste slobodni. Ukoliko, pak imate partnera, vaša ljubav i poverenje će nastaviti da raste u vezi. Ne dozvolite da Vaš ego i sujeta poremete ovu vezu. Zdravlje Vam ove godine od samog početka može biti krhko. Čuvajte se virusnih infekcija, više odmarajte i unosite dovoljno tečnosti. Preventivni pregledi su od izuzetnog značaja ove godine.

 21. Danijela

  2.02.1990. Zanima me ljubav?

  • Horskop

   Danijela, Ove godine ćete biti ozbiljniji nego inače. Privući će Vas neobična osoba čiji će Vas šarm opčiniti. Možete ući u vezu sa starijom, pouzdanom osobom. Ukoliko ste u vezi, nećete biti previše strastveni, pre će to biti mirna luka u kojoj ćete biti zadovoljni.

 22. Dana

  Zanima me šta će biti novo u 2019., i da li je moguća veza sa blizancem?rođena sam 31.01.1999. Hvala u napred!!!

  • Horskop

   Dana, Naglašen je uspeh na poslovnom planu. Budite oprezni u saobraćaju. U vezi sa blizancem biste mogli nametati svoju volju. Ovo bi svakako mogla biti zanimljiva veza u kojoj ni jedan od partnera neće biti previše ljubomoran. Možete odlično funkcionisati na svim poljima, pa je atrološki ovo vrlo uspešna veza u kojoj biste bili zadovoljni.

 23. Dana

  Šta će biti novo u 2019.i da li je moguća veza sa vodolijom?rođena sam 31.01.1999. Hvala u napred!

  • Horskop

   Dana, U ovoj godini je naglašen uspeh na poslovnom planu ili na fakultetu. Bićete vredni i konačno ostvariti svoje planove. Ove godine ćete biti omiljeni u svom društvu. Budite oprezni u saobraćaju i u radu sa mašinama. Sa vodolijom možete izgraditi stabilan i čvrst odnos koji bi mogao da traje.

 24. TRUDNA

  02 . 02 . 1979 Da li cu ostati trudna u januaru sada? Hvala na odgovoru..

  • Horoskop

   TRUDNA, zahvaljujući uticaju Venere očekuje Vas period uživanja u vezi sa partnerom koju će karakterisati povećana prisnost. Dakle, planete su na Vašoj strani i nemojte se plašiti da ispoljite Vaše emocije.

 25. Ljubav

  2.2. 1979 Zensko Sandra Ljubav? Hoce li se nesto bitno desiti???

  • Horoskop

   Ljubav, ovo je period značajnih promena na Vašem ljubavnom planu, ali nemojte da po svaku cenu tražite idealnog partnera. Važno je da budete opušteni i pustite da stvari idu svojim tokom, u čemu će Vam podrška prijatelja biti od velikog značaja.

 26. Rumenka

  24.januari 1990 zensko,rodena vo Strumica,Makedonija.Dali ke najdam dobra rabota vo 2019?

  • Horoskop

   Rumenka, u ovoj godini možete očekivati veliki uspeh koji dolazi kao rezultat dobrog rada u prethodnom periodu. Nove i sveže ideje kojima raspolažete doneće nove poslovne poduhvate početkom proleća. Finansijska situacija biće stabilna, uz stalni priliv sredstava, što će Vam omogućiti spokoj.

 27. Tuga

  On 29.08.1988 Devica Ja 02.02.1979 Vodolija Da li cemo mi uopste biti zajedno? On je jako tvrdoglav i lazljiv. Na moju zalost.

  • Horoskop

   Tuga, kako bi se ostvarila veza između ova dva znaka potrebno je uložiti dosta truda i strpljenja. Reč je o osobama koje se više vode razumom, nego emocijama. Za razliku od Vodolija koje su uvek pozitivne i maštovite, osobe rođene u znaku Device imaju nešto mračniji pogled na život. Ova veza može uspeti samo uz dosta napora sa obe strane.

 28. Sandra

  2 februar 1979 zensko Mesto rodjenja Surdulica Posao u 2019?

  • Horoskop

   Sandra, nakon nepovoljnog perioda, očekuje Vas procvat na poslovnom planu i nova prilika da ostvarite svoje ciljeve. Važno je da budete svesni svojih vrednosti i mogućnosti, jer samo na taj način možete zadobiti poštovanje drugih. Ukoliko uspete da zaboravite dugove iz prošlosti, predstoji Vam perspektivna budućnost.

 29. Dragoljub

  26. 1. 1986 12h podne. Dobio sam posao na kruzeru, USA. April je ukrcavanje. MOze li komentar? Ima li sanse za duzi boravak tamo? Hvala

  • Horoskop

   Dragoljub, trenutno se osećate razapeto između želja i mogućnosti, i jako Vam je teško da uspostavite ravnotežu. Da li ćete ostvariti uspeh najviše zavisi od toga kako se Vi postavite. Zato pamet u glavu, oslonite se na sopstvene snage i uspećete da ostvarite povoljan rezultat.

 30. Trudna

  Ja 2.2.1979 zensko Mesto rodjenja Surdulica Vreme od 19-20:45h On 29.08.1988 Mesto rodjenja Wolhusen SvajcarskaDa li je sudjeno da imamo bebu?

  • Horoskop

   Trudna, Vaša veza savršeno napreduje i trenutno uživate u potpunom skladu i harmoniji sa voljenom osobom. Dosta zabave pratiće Vaš odnos ovog meseca, a opuštenost i malo romantike povećavaju šanse za trudnoću.

 31. Job

  KADA CU NACI POSAO??? 2.2.1979 20:45 h vreme rodjenja Surdulica mesto rodjenja ZenskoHVALA VAM PUNO NADAM SE DA IKAKO MOZE DA SE VIDI ZA POSAO

  • Horoskop

   Job, ima dosta šansi za napredovanje na poslovnom planu, jer su Vam u predstojećem periodu planete naklonjene. Važno je da se naoružate strpljenje, jer neće ići sve glatko. Ipak, bićete jako zadovoljni rezultatima koji će prevazići Vaša očekivanja.

 32. Bojana

  Bojana 13.02.1994...Zanima me ljubav?

  • Horoskop

   Bojana, previše ste zatvoreni u sebe i ne dozvoljavate nikome da Vam se približi. Ipak, pažnju će Vam privući jedna osoba koja nije iz Vašeg kraja, ali prema kojoj ćete vrlo brzo osetiti veliku bliskost.

 33. Ivana

  Sta da ocekujem sa osobom rodjenom 24.02.1993. ja sam rodjena 23.01.1995. u 06:45h.Hvala unapred. Pozdrav :)

  • Horoskop

   Ivana, sa osobom rođenom u znaku Ribe možete da očekujete uspešnu i srećnu vezu, ali to će zahtevati mnogo truda. U skladu sa svojom prirodnom Ribe znaju da budu vrlo zahtevne i od svog partnera stalno traže da im pokazuje i dokazuje ljubav. Sa druge strane, Vi ma koliko voleli porodični život, želite da zadržite određeni stepen slobode.

 34. Dragoljub

  26. januar 1986. 12:00:00 Posao? Imam neka obecanja oko zaposlenja u struci. Da li ima nade za to? Hvala

  • Horoskop

   Dragoljub, pred Vama je jako povoljan period u kome imate vrlo jakog saveznika, a to su planete. Iako put neće biti lak, važno je da budete dobar taktičar i diplomata kako biste uspeli da ostvarite Vaše poslovne ciljeve.

 35. DA ILI NE

  Da li da se udam za njega mladji je to mi smeta samo to? Ja sam 2.2.1979 On 29.8.1988

  • Horoskop

   DA ILI NE, ukoliko se odlučite za brak, nemojte se nadati da će put koji ćete preći biti lagan. Partnerova mladost je najmanji problem, jer između Vaša dva znaka postoje velike suprotnosti. Zato je potrebno uložiti dosta truda kako bi veza bila uspešna.

 36. ŽileT

  Ja 28.01.1963 ona 20.06.1963. Znamo se 38 godina. Sve te godine ja sam zaljubljen u nju. Kojim putom će ići naš odnos u daljnjem životu??? Hvala!!!

  • Horoskop

   ŽileT, ova veza se može razviti u vrlo dobrom pravcu, pa čak prerasti u uspešan brak. Ova dva znaka se savršeno dopunjuju u svim aktivnostima koje podrazumevaju izlazak izvan četiri zida. Najveća prednost je što nijedan od partnera nije preterano ljubomoran i neće da stvara dodatne probleme.

 37. Ranjiva

  22.01.2001, zensko.. Ljubavni život?

  • Horoskop

   Ranjiva, konačno možete da očekujete vetar u leđa kada se radi o ljubavi. Jako ste interesantni suprotnom polu i većina pogleda je uperena u Vas. Pokušajte da iskoristite povoljne prilike i pronađete Vašu ljubav iz snova.

 38. Jagodica

  Da li ćemo se pomiriti, rođen je 12.12.1991. a ja 08.02.1992 ? Hvala unapred

  • Horoskop

   Jagodica, do pomirenja će doći samo pod uslovom da oboje budete manje sebični i partneru pružite malo više slobode koju i sami zahtevate. To je bio glavni razlog koji je doveo do problema.

 39. David

  29.08. 1988 mesto rodjenja Wolhusen Svajcarska Devica muska Sta me ceka u ljubavi?Kad cu se ozeniti?

  • Horoskop

   David, predstoji Vam period u kome će doći do značajnih promena u Vašem emotivnom životu. Konačno ćete upoznati osobu koja će Vas osvojiti toliko da ćete bukvalno izgubiti "glavu" zbog nje. Rodiće se snažna ljubav koja ima sve šanse da se kruniše brakom.

 40. Dragon

  Poštovani, rođen sam 26. 1. 1986 u 12:00h . Po zanimanju sam profesor engleskog. Da li ću uskoro naći posao i kakav? I molim Vas, možete li mi reći kratko o ljubavnom životu i da li ću otići u inostranstvo? Hvala unaprijed.

  • Horoskop

   Dragon, po svemu viđenom, ovo bi definitivno trebala da bude Vaša godina. Iako, ćete se susretati sa manjim preprekama na poslovnom planu, uspećete da ostvarite san i zaposlite se u struci. Za sada nije izvestan odlazak u inostranstvo. Na ljubavnom planu možete da očekujete potencijalne susrete sa raznim osobama, od kojih će jedna definitivno biti ona prava.

 41. SRECA

  Da li cu uspeti da stvorim vece pare ?? 2 .2. 1979 Zensko Hvala na odgovoru.

  • Horoskop

   SRECA, ovo je definitivno godina kada će doći do značajnih promena u Vašem materijalnom stanju. Za sada je situacija na polju finansija vrlo zadovoljavajuća, a u narednom periodu možete da očekujete veći priliv sredstava. Ipak, budite oprezni i pazite kako trošite novac.

 42. Brankica

  Ja sam rodjena 02.02.1999 a on 15.02.1995 da li ce nam opstati ova dugogodisnja veza?

  • Horoskop

   Brankica, Vaša veza će opstati, ali to iziskuje mnogo truda sa obe strane. Ukoliko uspete da pronađete adekvatno rešenje za probleme koji Vas razdvajaju, uspećete da stvorite neraskidivu vezu koja će biti čvrsta poput stene.

 43. ZELIM

  2.2.1979 Vodolija zenskoDa li cu uskoro pronaci neki novi posao bolje placen?

  • Horoskop

   ZELIM, možete da očekujete povoljnu situaciju na poslovnom planu, a samo od Vas zavisi da li ćete iskoristiti prilike. Važno je da ostanete pozitivni i pronađete u sebi dovoljno snage da se izborite sa svim izazovima koji Vas očekuju. Ali, verujte, sve će se to na kraju isplatiti.

 44. Sonci

  Ja sam rodjena 22.02.'96. On 30.06.'96. Ima li nade za nas?

  • Horoskop

   Sonci, Vaša kombinacija znakova je gotova idealna i Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Trenutno je možda nastupio negativni period, ali znajući Vašu prirodu ubrzo ćete uspeti da zaboravite sve neprijatnosti i svađe, i da se brzo pomirite. Sentimentalna kombinacija Vaša dva znaka daje odličnu osnovu za skladan i dugotrajan brak.

 45. Ziveo dorijan

  01.02.1992 da li cu upoznati devojku mog zivota uskoro

  • Horoskop

   Ziveo dorijan, nakon nešto lošijeg perioda, stvari se konačno kreću na bolje po Vas. Vrlo ste komunikativni, tako da je važno da se krećete među ljudima i zabavite maksimalno. Uskoro ćete upoznati jednu žensku osobu sa kojom će sve početi kao neobavezno druženje, ali ima sve izglede da preraste u lepu i srećnu vezu.

 46. PARE

  Hocu li dobiti veci novac 2.2.1979 Zensko Mesto rodjenja Surdulica

  • Horoskop

   PARE, u narednom periodu imaćete povećane šanse da uvećate Vaše prihode, ali važno je da vučete mudre poteze na polju finansija. Pored zarade od posla kojim se bavite, možete da očekujete i zaradu od ranijih investicija.

 47. Mariposa

  Postovani, rodjena sam 08.02.1992., a on 09.02.1991. Zanima me da li ce biti neceg izmedju nas u buducnosti, kada smo u blizini oseca se ogromna hemija, jasno je da se dopadamo jedno drugom, nikada nije bilo neceg osim zagrljaja. Trenutno je u vezi, tako da je i nemoguce biti dok su zajedno...

  • Horoskop

   Mariposa, potrebno je da budete skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima i da prihvatite ono što trenutno imate i živite. Moguće je da ćete ući u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna i počećete da se češće viđate na diskretnim mestima, daleko od pogleda javnosti. Više od toga ne možete da očekujete dok on ne bude bio spreman da prizna svoja prava osećanja.

 48. lazar

  16.02.1992.kakvo je stanje na polju ljubavi?,svidja mi se jedna osoba,ali sve nesto traljavo ide,da li ce biti samnom i kog je znaka...

  • Horoskop

   lazar, na polju ljubavi konačno možete da očekujete povoljnu situaciju i zanimljive ljubavne događaje. Što se tiče osobe koja Vam se sviđa, teško da će tu biti nešto više od poznanstva, ali ne vredi da očajavate, jer su šanse da se zaljubite ili nekog zavedete zaista velike.

 49. Zelim samo srecu

  2 FEBRUAR 1979 ZenskoDa li ce mi zivot imati neki dobar obrt,nesto tako dobro da srce zaigra od srece?Novi posao ilinovi brak??

  • Horoskop

   Zelim samo srecu, vreme je da vratite osmeh na lice, jer Vas očekuje period obojen ljubavlju i to onom pravom, iskrenom. Zahvaljujući uticaju Jupitera koji se nalazi u Vašem sudbinskom polju, možete biti sigurni da Vam dolazi baš ono što treba i onda kada treba.

 50. kole

  27.1.91 Imam utisak da me ljudi ne gotive u poslednje vreme te da neko siri lazi o meni,neprijatno mi je i ne znam da li da nesto uradim po tom pitanju. Takodje mi ne ide dosta toga,ne znam cime da se bavim,za koju profesiju da se odlucim,tj sta da pocnem da radim. Takodje me ceka preseljenje te planiram da se razidjem od porodice cini mi se kao pravo vreme kako bi krenuo u stvaranje sebe i ostvarivanje po mogustvu.

  • Horoskop

   Kole, kada je posao u pitanju - najbolje bi bilo da ima veze sa komunikacijom u smislu: prodaja određenih proizvoda, prezentovanje itd...imate potencijal za govorništvo. Što se tiče preseljenja, moguće manje komplikacije.

 51. Ben

  Da li vrijedi cekati obnovu veze? Kakva su njegova osjecanja? Ja 7.2.1997., on 18.9.1997. ?

  • Horoskop

   Ben, mala je verovatnoća za obnovu veze. Čak iako se veza obnovi neće biti zadovoljavajuća ni za jednu stranu. Od proleća očekujte značajnije promene na emotivnom planu.

 52. SUDBINA

  IMA LI NEKI SUDBINSKI POMAK ??Nesto bitno? 2.2. 1979 Zensko Mesto Rodjenja Surdulica

  • Horoskop

   SUDBINA, od aprila sledeće godine očekuju Vas značajnije promene u životu.

 53. Sreca

  Zanima me dali je vredno da se borim za vezu i koliko je on iskren ja 11.07.1997 on 10.02.1994. Dali ce se seliti u inostranstvo uskoro?

  • Horoskop

   Sreca, osoba sa osobinama Vage će privući Vašu pažnju. Imate ista interesovanja, temperament i više će odgovarati Vašem senzibilitetu.

 54. Rottal

  Da li cu uspeti da se otarasim vrlo nezgodnih kolega sa posla i to razlicitih nacionalnosti pocevna pr od Albanaca ? 2.2.1979 Mesto rodjenja Surdulica 19:40h Znaci ne mogu da radium u miru

  • Horoskop

   Rottal, u narednoj godini imaćete priliku da promenite posao.

 55. Brena

  ZABRINUTA SAM ZA SVOJU CERKU. BRINEM AS DA NIJE DALA USLOV ZA SLEDECU GODINU STUDIJA. DA LI CE NAM RECI ISTINU I DA LI CEMO BITI POVREDJENI, DA LI CE USPETI DA ZAVRSI SADASNJI FAKUKULTET ILI CE GA MENJATI, DA LI CE MOZDA DATI USLOV I NASTAVITI SKOLOVANJE NA SADASNJEM FAKUKETETU. NJEN DATUM RODJENJE JE 31. JANUAR 1997. U 14:50. HVALA.

  • Horoskop

   Brena, osoba je veoma originalna i kreativna. Okrenuta je ka budućnosti i ima human karakter. Važna joj je nezavisnost i ima izražen osećaj za pravdu. Uz podršku i razumevanje bliskih osoba, osoba rođena ovog datuma ima energiju, snagu i volju da ostvari svoje ciljeve. Bitno je samo da nije sputana u tome.

 56. Zdravlje

  Moje zdravlje jer svi su rodbina a i roditelji uglavnom tesko prosli ,rak ili alchajmer hocu li bar ja bez icega?2.2.1979 Zensko Mesto rodjenja Surdulica Vreme 20:40h

  • Horoskop

   Zdravlje, mi nosimo određene skripte koje smo dobili od predaka. Bolesti uglavnom nisu nasledne, ali energija koja nam je preneta nosi određene mogućnosti i povećava šansu da se na fizičkom nivou manifestuju određena stanja. Takođe, postoje i izvanredne tehnike koje pomažu da se ta negativna energija integriše u naš sistem. Time se smanjuje verovatnoća ponavljanja određenih problema na nivou porodice i dolazi do integracije energije u našem porodičnom nesvesnom. Pronađite način pomoću koga ćete kanalisati Vaša negativna osećanja i impulsivnost.

 57. SUDBINA

  Da li cu se udati za njega? Ja sam 2.2.1979 On 29.8.1988

  • Horoskop

   SUDBINA, među Vama postoje razlike, naročito u emotivnom smislu. Iako nije možda uočljivo na prvi pogled dosta se kompatibilni. Međutim, odnos je skup kompromisa i pogotovo sa analitičnom Devicom. Ukoliko naučite da postignete kompromis Vaš odnos će imati šansu da pređe na Viši nivo.

 58. stan

  DA LI CU KUPITI STAN U SRBIJI JER JE TESKO ? 2.2.1979 zensko Mesto rodjenja Surdulica

  • Horoskop

   Stan, period promena je pred Vama. Prvo bi trebalo da rešite komplikovane odnose sa bližnjima koje zanemarujete. Kada se reše porodični problemi može da Vam se manifestuje i optimalan životno-stambeni prostor. Možete očekivate pozitivne promene na materijalnom planu u prvoj polovini sledeće godine. Velika verovatnoća u maju sledeće godine.

 59. Djole

  Da li cemo opet biti zajedno i kada to moze biti? Ja 22.10.1991. Ona 8.2.1997.

  • Horoskop

   Djole, postoji prirodna i romantična veza između vas. Pre svega ste veliki prijatelji i jako dobro se razumete. Na intelektualnom nivou vi ste idealan par..ali, za opstanak veze bitne su emocije. Razmislite šta Vi želite...šta Vi osećate? Zatim, dozvolite dragoj osobi da bude svoja, otvorite svoje srce za nju i ceo svet će biti Vaš!

 60. iva

  on 22.02.1990. ja 07.02.1988. da li ce doci do veze izmedju nas.

  • Horoskop

   Iva, spremite se za vrlo neobičnu vezu...misterioznu i tešku za razumevanje. U svakom slučaju, nemojte se igrati sa njegovim osećanjima jer samo na taj način veza može da opstane. Iako Vi uglavnom očekujete neočekivano od života, partner Vas može iznenaditi i otići bez znaka i upozorenja ukoliko ostane neshvaćen.

 61. Bosko

  Bolestan sam imam rak. Tumor na debelom crevu. Rodjen sam 29.04.1948 Hocu li se izvuci i preziveti? Hvala Vam

  • Horoskop

   Bosko, iako je Vaše zdravstveno stanje jako teško, zahvaljujući snazi volje uspećete da se izvučete.

 62. PARE

  Hocu li uspeti da sakupim novac za odlazak kuci pocetkom septembra?? 2 . 2. 1979 zensko

  • Horoskop

   PARE, situacija na planu novca je povoljna, tako da ćete uspeti da ostvarite Vaš cilj.

 63. Sjaj

  Ja sam 07.02.1997., on 18.09.1997. , trenutno smo u raskidu, da li nam slijedi pomirenje? Vec dugo smo zajedno.

  • Horoskop

   Sjaj, teško će doći do ponovnog pomirenja, jer su razlike među Vama nepremostive.

 64. rana

  ja sam rodjena 5 februara 1978 godine a moj muz 28 februara 1980 godine,razdvojeni smo vec tri i po mjeseca,da li cemo nas dvoje opet biti zajedno

  • Horoskop

   rana, razdvojenost je učinila da Vi shvatite koliko značite jedno drugom, tako da možete očekivati da se Vaša ljubavna priča uspešno nastavi.

 65. DAVID

  29 avgust 1988 Kad cu se ozeniti? Devica

  • Horoskop

   DAVID, ženidba Vas očekuje u naredne dve do tri godine.

 66. FERIE

  DA LI CU USPETI DA SAKUPIM NOVAC ZA MOJ ODLAZAK KUCI? 2.2.1979

  • Horoskop

   FERIE, da, uspećete da ostvarite ono što toliko želite.

 67. Jovana

  Da li je moguce pomirenje,bili smo dve godine u predivnoj vezi,zbog gluposti smo se razili,volim ga i dalje,a mislim da voli i on mene. Nismo zajedno 5 meseci. Ja sam rodjena 09.02.1990,a on 11.02.1990 :) da li je moguce pomirenje?

  • Horoskop

   Jovana, pomirenje je moguće, ali samo pod uslovom da oboje budete spremni da promenite Vaše ponašanje i prihvatite mane onog drugog.

 68. Rich

  Hocu li biti bogata? 2 februar 1 9 7 9 Hvala unapred!

  • Horoskop

   Rich, ukoliko budete vredno radili, uspećete da ostvarite Vaše snove.

 69. Ana

  09.02.1988 ... Da li cu uskoro dobiti ugovor za stalni posao i preselenje u drugi grad? Hvala unapred pozdrav

  • Horoskop

   Ana, možete očekivati ugovor za toliko željeni posao, ali to iziskuje preseljenje u drugi grad.

 70. N

  Mozete li da odgovorite?vazno je .. ona 07.02.1997.,a on 18.09.1997. Da li ce se pomiriti?

  • Horoskop

   N, da bi došlo do Vašeg pomirenja, potrebno je da oboje budete spremni da prihvatite mane i nedostatke onog drugog.

 71. K

  On je 18.09.1997., a ona 07.02.1997., da li im slijedi pomirenje I obnova veze?

  • Horoskop

   K, vreme je da krenete dalje, jer teško će doći do pomirenja i obnove Vaše veze.

 72. Zaljubljena

  Ona 08.02.1992., on 09.02.1991., da li on gaji neka osecanja prema njoj i da li ce biti u vezi? Hvala

  • Horoskop

   Zaljubljena, osećanja su definitivno prisutna, ali dotičnoj osobi je potrebno malo više vremena da to i pokaže.

 73. 88

  Sta ON OSECA PREMA MENI?Sudbinska veza ili ne?? ON 29.avgust 1988 JA 2.februar 1979

  • Horoskop

   88, Vaša kombinacija znakova je idealna, tako da se može reći da je Vaša veza sudbinski preodređena.

 74. Sandra

  Da li cu se razvesti odnjega ? ON 28.3.1980 a JA 2.2.1979

  • Horoskop

   Sandra, ne treba da se predate, već da se borite da spasete Vašu ljubav, jer još ima nade.

 75. Robert

  Robert... ja sam 14.02.1982 a ona 28.08.1992... kakav je odnos izmedju ove dve osobe na ljubavnom nivou...?

  • Horoskop

   Robert, i pored svih prepreka koje Vam stoje na putu, Vaš odnos je odličan, tako da možete da očekujete povoljan razvoj situacije.

 76. Ivana

  Ona 9.02.1990,on 11.02.1990. Kakve su sanse za ovu vezu?

  • Horoskop

   Ivana, imate velike šanse da ostvarite uspešnu vezu, jer Vaša kombinacija znakova je jako dobra.

 77. Ljubica

  Da li mi je vjeran? Ocekuje li nas nastavak duge veze? Ja 07.02.1997., on 18.09.1997.

  • Horoskop

   Ljubica, nema potrebe da sumnjate u Vašeg partnera, jer Vam je on u potpunosti veran u šta ćete se i sami uveriti. Vaša ljubav svakog dana postaje sve jača.

 78. Tamara

  Ona 07.02.1997., on 22.10.1993. , na koji nacin je posmatra? Kakva su njegova osjecanja?

  • Horoskop

   Tamara, u pitanju je prijateljski odnos

 79. Jovana

  On 02.10.1989. Ona 08.02.1997. Kakav je njihov odnos? Kako on nju gleda? Sta oseca prema njoj?

  • Horoskop

   Jovana, u pitanju je prijateljski odnos

 80. Ljubica

  Da li cu uspjesno zavrsiti ovaj semestar? 07.02.1997.

  • Horoskop

   Ljubica, bicete zadovoljni postignutim rezultatima

 81. Jasna

  Rodjena sam 08.02.97. Rekli ste mi da ce ova tek zapoceta veza biti duza. Koliko duga? Do kada cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   Jasna, u pitanju je veza od desetak godina

 82. Jasna

  Rodjena sam 08.02.97. Da li ce mi ova tek zapoceta veza potrajati?

  • Horoskop

   Jasna, ocekuje vas duza veza

 83. Jasna

  08.02.97. Sta me ocekuje u ljubavi u prvoj polovini ove godine?

  • Horoskop

   Jasna, pred vama je statican period

 84. malasirena

  Da li ce se poboljsati nas odnos? Da li ima neko treci sa njegove strane? ON :30.07.96. JA:30.01.95.

  • Horoskop

   malasirena, ocekujte poboljsanje odnosa sa datom osobom

 85. STANA

  ljubav,dali cu se udati u novoj godini. rodjena 1.2.1971.Novi Sad.22.15 casova. Hvala puno sve naj bolje u novoj godini,

  • Horoskop

   STANA, postoje dobre sanse da u narednoj godini stanete na ludi kamen. Hvala puno i takodje, zelimo Vam sve najbolje :)

 86. Milana

  Ja 08.02.1997. On 24.02.1995. Da li cemo biti zajedno, koliko dugo i kada?

  • Horoskop

   Milana, moguca kraca veza krajem naredne godine

 87. jj

  Ona 10.03.1997. On 24.01.1996. Da li je on zaljubljen u ovu devojku i da li je voli?

  • Horoskop

   jj, prisutna su romanticna osecanja

 88. Lila

  Hoću li uskoro dobiti posao u gradu koji želim 31.01.1994

  • Horoskop

   Lila, moguce je skorije zaposlenje

 89. zdravo

  ja 27.01.1996, on 02.12.1993, sta me ocekuje s njim? inace jako je ljubomoran

  • Horoskop

   zdravo, ocekuje vas duga veza ali sa dosta trzavica

 90. krckoorascic

  Da li je on iskren sa svojim osecanjima i generalno ovako da li je osoba kojoj mogu verovati? On:30.07.96. Ja.30.01.95.

  • Horoskop

   krckoorascic, ova osoba je po prirodi iskrena. Ali joj nemojte bas uvek verovati

 91. marija

  Kakve su predispozicije za vezu,ja sam 27.01.1989,a on 13.02.1990?

  • Horoskop

   marija, dobre su sanse da cete s ovom osobom stupiti u ljubavnu vezu

 92. krckoorascic

  Da li je ova osoba iskrena,verna i dobra po mene? On30.07.1996. ja 30.01.1995.

  • Horoskop

   krckoorascic, niste idealna kombinacija ali cete se dobro slagati

 93. prelazak

  Da li me ocekuje prelazak u drugu firmu u decembru mescu 22.01.1982

  • Horoskop

   prelazak, moracete dosta da se potrudite da bi se ovo desilo

 94. Anastasija

  Postovani, interesuje me da li cu naci uskoro posao i sta me ocekuje u ljubavi?Hvala Vam unapred 22.02.97

  • Horoskop

   Anastasija, yaposlenje polovinom naredne godine. U ljubavi stagnacija

 95. Goran

  Rodjen sam 6.9.94. Drugarica 8.2.97. Da li cemo se pomiriti?

  • Horoskop

   Goran, predstoji vam pomirenje sa ovom osobom

 96. VoDolija

  Ja sam 07.02.1997., a on 18.09.1997. Vec odredjeno vrijeme smo u svadji, da li nam slijedi pomirenje?

  • Horoskop

   VoDolija, ocekuje vaas pomirenje sa ovom osobom

 97. Pitanjce

  Idemo sa grupom u Rumuniju na obuku na 2 ned,to je neki novi projekat i razmisljala sam se dal da idem ili ne,nekako nzm cas mi dodje da se predomislim a cas ono hocu da idem,nekako nzm plasim se i nzm dal trebam da rizikujem....zanima me kako cu da prodjem sto se posla tice,dal cu da budem unapredjena i dobijem bolje radno mesto posle povratka iz Rumunije...rodjena sam 9.3.1995........unapred Vam hvala na odg :)

  • Horoskop

   Pitanjce, u svakom slucaju vam nece skoditi ako odete

 98. Vaci

  Ona 2 02 1970 , a on 20 10 1968, je li moguca veza il nesto vise u buducnosti kod ove osobe?

  • Horoskop

   Vaci, moguca je kraca veza

 99. Z

  U velikoj smo svadji, da li cemo se pomiriti? Ja sam ljuta I ne zelim nista da uradim povodom toga? Ja sam 07.02.1997., 18.09.1997. On

  • Horoskop

   Z, trenutno su male sanse za pomirenjem

 100. Rottal

  Da li cu ostati u mojoj firmi da radim?Rodjena sam2.2.1979 U SURDULICI,Juzna Srbija.20:40h. Hvala Vam.

  • Horoskop

   Rottal, velike su sanse da cete ostati na datoj poziciji