Ovan

(21.03 - 20.04)

Vaša želja da se posvetite porodici danas će biti izraženija nego što je uobičajeno. Šta god budete planirali, biće vezano za vaš dom. To je dobro. Provedite današnji dan u razgovoru sa članovima porodice, dobrom filmu ili popravci nečega što je dugo vremena stajalo i čekalo na vas. Uveče ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Uživajte!


Od 21. marta do 20. aprila
Ovan je muški vatreni znak koji je pod vladavinom planete Mars. Osobe rođene u znaku Ovna su veoma živahne, uporne i veoma rano počinju da pokazuju želju za slobodom i samostalnošću. Imaju snažnu volju i hrabro guraju kroz život. Vole da budu iznad drugih i retko odustaju od svojih ideja.
Osobe rođene u znaku Ovna su poprirodi brbljive i moral im nije jača strana. Skloni su preljubama, a u astrologiji važe za velike rasipnike.
Veoma lako se iznerviraju i tada su u stanju da svima kažu sve u lice čak i ako to ne misle. Ne plaše se opasnosti i imaju veliku želju za vlašću. Ovnovi su jako ambiciozni i za njih ne postoje prepreke. Vole da se nameću drugima i veoma se razbesne kada se stvari ne odvijaju onako kako su to oni želeli.
Ovnovi su preke naravi, skloni su svađama, ljubomori i često donose nepromišljene odluke. Iako su veoma inteligentni, Ovnovi se oslanjaju na svoj instinkt koji nije uvek neogrešiv. Veoma su dobri u sportu i ljubitelji su prirode. Dobrog su zdravlja, i jedini problemi koji mohu da muče Ovnove su psihičke prirode.

Ovnovi vole da putuju i žude za stalnim promenama. Takvi su i u ljubavi. Često menjaju partnere i teško im je da se skrase pored jedne osobe. Hrabri su i energičn, pa tako ne čudi što najviše Ovnova ima u vojnim i političkim krugovima. Vole vlast i vole da komanduju drugima.

Vatreni Ovnovi najviše vole žutui narandžastu boju. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Ovna su - Johan Sebastijan Bah, Oto fon Bizmark, Emil Zola, Leonardo da Vinči, Josif Pančić...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Magacin

Krijete neku tajnu koja će biti otkrivena... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. JD

  Da li nam predstoji budućnost bez obzira na udaljenost? Ja: 25.03.1999 on: 06.03.1998

  • Horoskop

   JD, reč je o vezi koja je dovoljno jaka da izdrži sve ispite na koju je stave. Nezavisno od toga što nemate prilike da često budete zajedno, uspećete da sačuvate Vašu ljubav, a svaki zajednički trenutak biće Vam dragocen.

 2. Milijana

  Poštovani, zanima me čemu mogu da se nadam na ljubavnom planu.241083

  • Horoskop

   Milijana, ovo je definitivno godina velikih kontrasta u Vašem ljubavnom životu. Ipak, možete da očekujete konačno smirivanje situacije i sreću u ljubavi. Upoznaćete osobu kojoj ćete predati svu Vašu ljubav bez oklevanja.

 3. ajjj

  zanima me da li cu ostati u vezi sa osobom s kojom sam trenutno, planiramo zajednicku buducnost, rodjena sam 14.04.1995

  • Horoskop

   ajjj, za Vašu vezu ovo bi mogao da bude sladak početak jedne priče kojoj se predviđa srećan kraj. Trenutno se osećate mnogo stabilniji i određeniji u odnosu sa partnerom od koga dobijate maksimalnu podršku. Ipak, uzdržite se od obećanja koja kasnije nećete moći da ispunite.

 4. Milica

  Kojom profesijom bi trebala da se bavim? Rodjena sam 29.03.2004 u 23:40h Podgorica. Hvala

  • Horoskop

   Milica, glavne karakteristike Vašeg znaka su hrabrost i energičnost, tako da su za osobe rođene u znaku Ovna najčešće rezervisani poslovi u vojsci i policiji. Pošto jako vole da naređuju, rođeni su za političare, tako da se često opredeljuju za profesiju koja ima veze sa tim.

 5. Kalina

  Postovani ,zanima me da li cu ostati u vezi sa osobom sa kojom zivim i da li cemo imati decu ? Rodjena sam 03.10.1980 u 10:40 Zemun

  • Horoskop

   Kalina, u narednom periodu Vaš odnos sa partnerom nastavlja intenzivno da jača, uz izraženu strast. Partner je vrlo zadovoljan trenutnom situacijom tako da nije izvesno da će biti nekih značajnijih promena po pitanju proširenja porodice. Uzdržite se od impulsivnih reakcija koje mogu da ugroze trenutnu situaciju.

 6. Jovana

  Kada cu uci u vezu sledeci put? Da li mi predstoji pomirenje sa bivsim deckom ili ce to biti neko nov? I da li ce biti stariji od mene? Rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   Jovana, vreme je da se posvetite novim ljudima i poznanstvima, i zaboravite sve ono što Vam je nanosilo bol u prošlosti. Prilika za novu vezu neće nedostajati, ali važno je da budete taktični i da se ne zalećete.

 7. Mila

  Da li cu imati uspeha u inostranstvu u buducnosti,rođena sam 21.07.1979. u 19:25 SM

  • Horoskop

   Mila, ključna reč u odgovoru na ovo pitanje je strpljenje. Znanje i energija koju ste uložili konačno će dati rezultate i uspećete da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Pred Vama je malo naporan, ali lep i uspešan period.

 8. andrijana

  andrijana 13 4 2000 god zanima me trudnoca

  • Horoskop

   andrijana, trenutno je situacija između Vas i partnera prenaglašena, tako da ste oboje jako preosetljivi i suviše emotivno shvatate svaku reč. Zato je bolje da sačekate da se situacija malo smiri, a onda možete da razmišljate o tako bitnim stvarima.

 9. Jdj

  Rodjena sam 25.03.1999 a on 18.10.1996, kakve su nam sanse?

  • Horoskop

   Jdj, u pitanju su dva znaka koja se poput magneta snažno privlače, ali se vrlo brzo u njihovom odnosu mogu pojaviti nesuglasice. Najveći problem je u ovnovoj tvrdoglavosti koju Vaga teško može da razume i prihvati. Veza je moguća, ali ona se često zasniva samo na fizičkoj privlačnosti.

 10. Daria

  Kada cu se ostvariti kao majka? Rodjena sam 15.04.1999 (01:00) Imam 20 godina i vec razmisljam o tome.Pozdrav

  • Horoskop

   Daria, iako ste još uvek veoma mladi, kod Vas je izražena jaka želja da se ostvarite kao majka. Važno je da budete strpljivi i opušteni, jer sve će doći u svoje vreme, bez potrebe da se forsira.

 11. Bubii

  Rodjena 03.04.1993. 1:30h Da li je iskren i sta me ocekuje sa njim? On 03.03.1992. Hvala

  • Horoskop

   Bubii, u pitanju je kombinacija koja ima vrlo veliki potencijal, jer se ova dva znaka savršeno nadopunjuju i međusobno ispunjavaju. Osećanja sa njegove strane su iskrena, ali Ribama je potreban dodatni podsticaj, jer su po prirodi jako sramežljive. Kada su u pitanju ova dva znaka postoje velike šanse za uspešnu vezu ili brak.

 12. Nina

  Ja 22.3.'81 u 15:20 u Krusevcu,on 15.3.'80. u Vranju,nije mi bas najjasniji ni on ni nas odnos,rano za emocije ali i za zaborav je rano...

  • Horoskop

   Nina, jednostavno morate da prihvatite činjenicu da su osobe rođene u znaku Ribe vrlo sramežljive i da ne iskazuju uvek svoja osećanja na pravi način. Ipak, trebali biste da se potrudite oko ove veze koja ima veliki potencijal da bude sreća i uspešna.

 13. Daka

  Sta ce biti sa nama na polju ljubavi? Hocemo se videti upste,on bi zeleo da me vidi ali ja sam nesigurna i zbunjena posto je nasa situacija poprilicno komplikovana. Rodjena sam 15.04.1999 (01:00) Pljevlja ovan, u podznaku jarac.On je rodjen 27.08.1996 dupla devica iz Pljevalja.Zivimo u Beogradu

  • Horoskop

   Daka, svakako da sa njegove strane postoji naklonost prema Vama, ali potrebno je da dođe do Vašeg susreta kako bi se nešto konkretno desilo. S obzirom da su osobe u znaku Device po prirodi malo povučene, potrebno je da Vi preuzmete incijativu i organizujete sastanak.

 14. Milijana

  Poštovani, šta mogu da očekujem na polju udaje sestre,zdravlja roditelja i finansija.180481

  • Horoskop

   Milijana, ovo je definitivno godina u kojoj Ovnovi mogu da očekuju stabilnu situaciju u porodici. Možda ćete biti malo zabrinuti zbog zdravlja roditelja, ali neće to biti ništa ozbiljno. Finansijsko stanje mogu da pokvare neki zaostali dugovi, ali uspećete Vi da i to prebrodite.

 15. Mila

  28.06.1982 u 01:30 po ponoci.Nisam udata, nisam u vezi.Kada cu se udati?

  • Horoskop

   Mila, pred Vama je veliki emocionalni preokret u ljubavnom životu. Važno je samo da budete strpljivi i pratite sopstvene instikte i uspećete da ostvarite neke od Vaših dugoročnih snova kada je ljubav u pitanju.

 16. Emili

  Rodjena sam 03.04.1993. 1:30h. Da li me ocekuje nesto sa osobom koja je rodjena 03.03.1992. Znamo se vec skoro dvije godine i da li ce krenuti da se desava nesto i sta me ocekuje sa njim? Hvala

  • Horoskop

   Emili, možete da očekujete povoljan razvoj situacije, jer je Vaša kombinacija osuđena na uspeh. Osobe rođene u navedenim znakovima se odlično nadopunjuju, tako da su šanse za uspeh veze vrlo velike.

 17. Monika

  Da li će uskoro doći do promene stambene situacije i preseljenja? 31.1.1984, 2h, Bg.

  • Horoskop

   Monika, za sada nije izvesno da će doći do promene stambene situacije, jer ćete biti izloženi nekim nepredviđenim troškovima. Pokušajte da ostanete smireni, jer se pobošljanje situacije može očekivati od jeseni.

 18. Daria

  Nalazim se u losem psihickom rastrojstvu,ni sama ne znam sta mi se desava.Nesrecna sam,izdesavale su mi se neke promene u mom zivotu i to je uticalo dosta na mene i moje raspolozenje.Sta vidite u mom horoskopu ovako ?Rodjena sam 15.04.1999 u (01:00) Hvala unapred!

  • Horoskop

   Daria, iako Vam trenutno sve izgleda tako crno, važno je da dignete glavu gore i nastavite sa borbom. Možete da očekujete da će u narednom periodu stvari početi da se pokreću sa mrtve tačke u pozitivnom pravcu. Pripazite na sopstvenu strastvenost koja često zna da bude dvosekli mač za sve Ovnove.

 19. Maja

  Interesuje me zdravlje cerkice rodj 25082012 druge 01092008 supruga 08091978.Moj datum 24031982 starija cer 27052002.Zdravlje i uopsteno hvaala!

  • Horoskop

   Maja, Vašim bližnjima rođenim u znaku Device zdravlje će biti dobro kao i cela ova godina, jedino je poželjno da se reše nekih loših navika koje ih prate. Što se tiče najstarije ćerke tokom cele godine nivo njenog zdravlja i energije biće na zavidnom nivou, tako da se preporučuju neke fizičke aktivnosti. Kod Ovnova su mogući manji zdravstveni problemi, ali će sve proći bez većih komplikacija.

 20. Joca

  Rodjena sam 25.03.1999. Zanima me kada cu uci u ljubavnu vezu, da li ce ta osoba biti starija i u kom horoskopskom znaku?

  • Horoskop

   Joca, uspeh u ljubavi uspećete da postignete samo pod uslovom da budete prirodni, pristupačni i opušteni, jednostavno da budete ono što jeste. Prava ljubav ne gleda na godine, a najbolje Vam pristaju osobe rođene u znaku Blizanca i Vodolije.

 21. Daria

  Da li cu promeniti posao do kraja godine 21.07.1979.

  • Horoskop

   Daria, ove će definitivno biti godina uspona i padova na poslovnom planu. Trenutno će izostati odgovori koje očekujete, tako da morate da se zadovoljite onim što imate. Ipak, izvesna je blistava budućnost koja će doneti toliko željene promene.

 22. Tamara

  17.04.1999 - Kad mi stoji udaja i koliko dece cu imati ?

  • Horoskop

   Tamara, s obzirom da Vi jasno znate šta želite od svog života, ne pristajete lako na kompromise, što mnoge odbija. Možda bi ste trebali da malo snizite kriterijume i pružite šansu nekome da Vam se približi. Još uvek je rano razmišljati o udaji i deci, sve u svoje vreme.

 23. Daria

  Sta me ceka kad zavrsim skolu,cetvrta sam god srednje skole imam jos 2 meseca do kraja.Moram da polazem maturski rad.Hocu li upisati neki fax,htela sam novinarstvo ili cu poceti da radim? Imam tremu od maturskog i svega po zavrsetku skole.Rodjena sam 15.04.1999 (Pljevlja) u 01:00 zivim u Beogradu.

  • Horoskop

   Daria, potrudite se da pravilno iskostistite vreme koje Vam je preostalo i da se što bolje pripremite za maturski ispit. Na Vama je da donesete odluku šta biste želeli da studirate i da li je bolja opcija da se odmah zaposlite.

 24. Jelena

  Zanima me odnos sa partnerom i da li cu uskoro da ostanem u drugom stanju? Moj datum rodjenja je 12.06.1986. a njegov 28.12.1984.

  • Horoskop

   Jelena, iako postoje značajne razlike u Vašem odnosu, uspevate da održite Vašu ljubav živom. Ukoliko želite da Vaša veza bude uspešnija potreban je veliki trud i zrelost oba partnera. Za sada nije izvesno da ćete ostati u drugom stanju.

 25. Boris

  Stizu mi neke poruke sa laznog profila pa me zanima jel je to neko moj bliznji iz porodice .Kakav preriod me ceka dalje i odnos sa bratom. Datum rodjenja 03.04.1986 vreme rodjenja 10h. Hvala

  • Horoskop

   Boris, očekuje Vas poboljšanje odnosa sa bratom i drugim članovima porodice. Previše ste osetljivi prema Vašim najbližima zbog čega često bivate povređeni. Zato budite na oprezu i ne dozvolite da Vas izbace iz ravnoteže.

 26. Sama

  Zanima me polje braka i finansija 121083

  • Horoskop

   Sama, potrebno je da više pažnje posvetite ličnim potrebama, umesto da brinete o drugima u Vašoj okolini. Što se tiče ljubavi, nakon nekoliko loših iskustava možete da očekujete promenu na bolje. Za finansijsku stabilnost tokom ove godine ključno je da racionalno upravljate budžetom i budete umereniji u trošenju.

 27. Sanja

  Zanima me jel cu ubrzo dobiti vizu u Austriju? I kakva me buducnost ceka? 16.04.1995. Vreme rodjenja 18.10h.

  • Horoskop

   Sanja, konačno ćete uspeti da materijalizujete ono što ste mesecima uspešno gradili. Pred Vama su novi putevi rasta i unapređenja kompletne situacije. Moguće da će se javiti manje prepreke na tom putu, ali ćete Vašom hraborošću uspeti da ih srušite.

 28. Mila

  Da li me voli on 31.05.1995 ja 21.07.1979.

  • Horoskop

   Mila, nema razloga da sumnjate u iskrenost osećanja Vašeg partnera, jer njegove emocije prema Vama se nisu promenile. Njegov miran karakter i povučenost mogu Vas se činiti kao znak da partner nije više zainteresovan, ali to je samo njegov način da se malo izoluje od svega.

 29. Maja

  Ja i suprug smo u braku od 13.10.2013god suprug je u znaku ovna 14.04.1986 a ja blizanac 13.06.1993 imamo jedno dete, da li ce nam se ostvariti zelja da dobijemo drugo dete ove godine i kakav ce nam biti poslovni zivot ove god

  • Horoskop

   Maja, Vaša veza je predivna, jer ste oboje neumorni, aktivni i željni novih saznanja. Samo nastavite tako i uskoro Vas može obradovati radosna vest proširenju Vaše porodice. Na poslovnom planu se situacija se dobro razvija i zajednički ćete uspeti da izgradite nove uspehe.

 30. Dakaa

  Kad me ocekuje neka veza? Rodjena sam 15.04.1999(01:00) Pljevlja zivim u Beogradu ovan sam u podznaku jarac. Da li ce on biti moj buduci partner ili neko drugi? On je rodjen 27.08.1996 u Beogradu dupla devica.Osecam se pomalo usamljeno,nista mi se ne desava specijalno,sve moje drugarice imaju decka,jedna se porodila, druga je trudna a ja nemam ni decka. Jel me ocekuje nesto na polju ljubavi ili cu uvek biti sama.

  • Horoskop

   Dakaa, razvedrite se, jer ovo je Vaša godina kada je ljubav u pitanju. Pred Vama je izuzetno intenzivan period u kome će se sve ljubavne kockice konačno složiti na pravo mesto. Veza sa osobom rođenom u znaku Device ima šanse za uspeh, ali nemojte da dajete obećanja u koja niste sigurni.

 31. analiz

  zanima me polje ljubavi,da li mogu uskoro da ocekujem neku ozbiljniju vezu,brak,da li cu se ostvariti kao roditelj..hvala..01.04.1979

  • Horoskop

   analiz, iako Vam se trenutno čini da je ljubav miljama daleko od Vas, vrlo brzo ćete se uveriti u suprotno. Pravo osveženje u Vaš život doneće brojni kontakti, zato je važno da se krećete među ljudima. Budite nasmejani i uživate u svakom trenutku života.

 32. Bora

  Vencali smo se pre mesec dana,zanima me da li cemo ja i supruga dobiti dete u skorije vreme i buducnosti . 03.04.1986 i 16.04.1995. Hvala

  • Horoskop

   Bora, iako ste tek nedavno ušli u brak, vrlo su velike šanse da se Vi i supruga uskoro ostvarite u ulozi roditelja. Važno je samo da budete strpljivi i zajednički radite na ostvarenju jednog od najvažnijih ciljeva u Vašem životu.

 33. Saska

  Zanima me da li u skorije vreme me ocekuje trudnoca 16.04.1995.

  • Horoskop

   Saska, ovo je vrlo povoljna godina za ostvarenje najvažnije uloge u Vašem životu, a to je da postanete majka. Međutim, vrlo je bitno da budete na oprezu i pratite signale koji se javljaju na Vašem putu. Sve u svemu, Ovnovi će biti zadovoljni porodičnim životom.

 34. Milijana

  Zanima me poslovni segment.kakovoj situaciji da se nadam. 180481

  • Horoskop

   Milijana, možete da se nadate povoljnom raspletu situacije na polju posla, jer je ovo zadovoljavajuća oblast za većinu Ovnova. Iako ćete se suočiti sa brojnim preprekama ka cilju, imaćete snage da ih preskočite i uspešno nastavite sa građenjem Vaše karijere. Možete da očekujete unapređenje i povećanje plate do kraja godine.

 35. Joksi

  Da li cu dobro proci na ispitima sto se tice Amerike? Da li cu odplivati normu za Evropsko prvenstvo(treniram plivanje) ove godine? Kakvo mi je zdravlje i da li cu uci u vezu uskoro i da li je ta osoba rodjena 05.07.2000? Ja sam rodjena 25.03.1999

  • Horoskop

   Joksi, važno je da budete strpljivi i nastavite da vredno radite kako biste uspeli da ostvarite sve ciljeve koji se tiču školovanja, ali i plivanja. Pratiće Vas dobro zdravlje, ali potrebno je da se redovno odmarate i opuštate kako ne biste ostali bez energije. Na ljubavnom planu možete da očekujete povoljan razvoj situacije sa osobom rođenom u znaku Raka.

 36. Dariaa

  Javio mi se bivsi decko i rekao mi kako zeli da me vidi kako me se pozeleo.Ali ja nisam sigurna.Dugo ga nije bilo i samo se iznenada pojavio.Nisam sigurna u njegova osecanja.Da li je ova godina nasa i dal cemo se uopste videti?Rodjena sam 15.04.1999 u Pljevljima(01:00) ovan sam u horoskopu u podznaku jarac. On 27.08.1996 njegovi su iz Pljevalja kao i moji dupla devica je.SRDACAN POZDRAV

  • Horoskop

   Dariaa, razumljivo je da ste nepoverljivi prema bivšem partneru, ali dobro razmislite da li želite da zauvek zatvorite vrata Vašoj ljubavi. Pred Vama je novi susret koji će biti uspešan samo pod uslovom da oboje pokažete iskrene emocije i očekivanja od obnovljene veze.

 37. Vesna Nikolić

  Tuga.da li će da se sredi zdravstvena i finansijska situacija mene i moje porodice 180481

  • Horoskop

   Vesna Nikolić, iako trenutno prolazite kroz finansijsku oluju, važno je da zadržite optimizam, jer je pred Ovnovima finansijski uspeh ove godine. Iako Vas opterećuju veliki dugovi, javiće se novi načini da stablizujete Vašu finansijsku situaciju, što ćete i uspeti pred kraj godine. Što se tiče zdravlja, ono će biti dobro tokom cele godine, iako ćete se zbog pojačanih napora nekada osećati iscrpljeno. Zato je potrebno da se redovno opuštate i odmarate.

 38. strast

  zanima me da li mi u skorijoj buducnosti predstoji brak,deca,koji horoskopski znak e biti moja partnerka da bih obratio paznju.01.04.1983. hvala

  • Horoskop

   strast, potrebno Vam je više optimizma i vere u lepši ljubavni život kako biste prevazišli nepovoljni period u kome se trenutno nalazite. U periodu između marta i juna mogli biste da uđete u vezu koja ima sve šanse da preraste u lepu i stabilnu romansu. Za muškarce rođene u znaku Ovna idealna partnerka je žena rođena u znaku Blizanca ili Vodolije.

 39. Voce coce

  Kad ce moja cerka ostati trudna 22021991 a zet 28021991

  • Horoskop

   Voce coce, ove godine osobe rođene u znaku Ribe mogu da očekuju mnogo sreće i zadovoljstva na planu ljubavi. Nivo senzitivnosti, emocija i strast biće na vrhuncu tokom većeg dela godine. Potpuno zadovoljstvo u ljubavi i braku, rezultiraće najlepšim darom u životu.

 40. Voce coce

  22031972 kakav me period ocekuje tokom januara i kad ce moja snaja ostati u drugom stanju 16031993

  • Horoskop

   Voce coce, januar će biti veoma važan mesec za Vas na polju posla, jer čak 5 planeta prolazi kroz Vaše polje posla. Što se tiče ljubavi, potrebno je da unesete novine koje će poboljšati i osvežiti Vaš odnos sa partnerom. Uskoro će Vas obradovati vesti vezane za Vašu snaju.

 41. strast

  ja sam 01.04.1983.,ona je blizanac u horoskopu,1985 godiste.jako se svidjamo jednom drugom,iako je to za sada na virtuelnom nivou,..imamo neverovatnu energiju..zanima me da li ce i uzivo biti isto tako,odnosno da li nam sledi veza,brak..osecam se kao da je ona moja srodna dusa...hvala

  • Horoskop

   strast, Vaša kombinacija znakova je jako dobra, ali i vatrena, zato pazite da ne izgorite od tolike strasti. U Vašem odnosu preovlađuje puno ljubavi i razumevanja, tako da ovaj odnos može da preraste u perfektnu vezu. Kada se Vaš međusobni odnos stabilizuje, oboje ćete biti zahvalni što imate jedno drugo.

 42. Dariaa

  Jel on zeli da vratimo ono sto smo zapoceli ili su mu se ugasile emocije?Mozda se ohladio,bila sam i ja hladna kad je hteo da mi se vrati,sad opet mislim o nama..Rodjena sam 15.04.1999 u Pljevljima (00:00) ovan sam u horoskopu on 27.08.1996 takodje u Pljevljima, dupla devica je zivimo u Bg

  • Horoskop

   Dariaa, trenutno ni sam nije siguran u svoju odluku, jer se u njegovom unutrašnjem biću odvija borba između razuma i osećanja. Kod njega preovladava stav da se ne može uhvatiti ni za ništa što je sigurno. Potrebno je da pustite da prođe malo vremena, kako bi partner postao svestan svojih emocija.

 43. Maca

  Ja 28.06.1982 u 01:30. Dali mi stoi pomirenje sa muskarac 27.04.1980 u 06:25 ili pocetak veze sa 04.07.1980 u 18:00

  • Horoskop

   Maca, ušli ste u fazu kada je potrebno da definišete Vaša očekivanja, prihvatite realnost i sazrite u privatnom smislu. Pred Vama je težak period u kome treba da donesete odluku da li želite da nastavite ne tako uspešnu priču sa muškarcem u znaku Bika ili ste spremni da se otisnete u novu avanturu sa Rakom koji je Vaša druga polovina.

 44. Marija

  Rodjena sam 24.1.1988 zanima me polje braka,suprug u znaku ovna..Hvala unapred

  • Horoskop

   Marija, vrlo Vam je teško zbog trenutne situacije u braku, jer već neko vreme nista ne ispunjava Vaša ljubavna očekivanja. Ali, nemojte da gubite nadu i budete razočarani, već pokušajte da mirno i staloženo porazgovarate sa suprugom i kažete mu sve ono što Vam leži na duši. Samo na taj način ćete uspeti da izbegnete dodatne probleme.

 45. Daria

  Hvala puno na odgovoru lepo ste rekli ovo razmislicu da li ima svrhe da sastavljam nesto sto je pokidano.Postali smo stranci i dalje mislim o njemu,planirali smo nesto vise i to se ugasilo.On nema devojku ni ja decka i ne znam sta ce biti,tuzna sam zbog nas.Rodjena sam 15. 04.1999 u Pljevljima (00:00) on 27.08.1996 u Pljevljima zivimo u Bg.Pozdrav

  • Horoskop

   Daria, postajete sve manje zadovoljni situacijom i želeli biste da se ona reši što pre. Međutim, to ne ide preko noći. Pustite da malo vremena protekne i dobro razmislite pre nego što defitivino odlučite. Možda nisu sve šanse propale da spasete Vašu vezu.

 46. meryy

  03.04.1993. 1:30h. Sta me ocekuje sa momkom koji je rodjen 12.12.1992. godine, sta on zeli i kakve su mu namjere? Hvala

  • Horoskop

   meryy, nema razloga da preispitujete partnerove namere, jer su one iskrene i usmerene isključivo prema Vama. Ipak, za stabilnost Vaše veze od presudnog je značaja da pokažete više razumevanja i tolerancije prema partneru.

 47. JTI

  Poštovanje! Možete li mi reći u kakvom odnosu ću biti sa osobom koja je rođena 09.12.1974. Moj datum 29.04.1985. Nešto konkretno.Hvala.

  • Horoskop

   JTI, u pitanju su dva totalno različita horoskopska znaka među kojima se nalaze gotovo nepremostive razlike. Međutim, ništa nije nemoguće, ali potrebno je uložiti mnogo napora kako bi Vaš odnos skladno funkcionisao. Pre nego što krenete da gradite vezu, potrebno je da raščistite neke sitnice koje Vas oboje opterećuju.

 48. Daria

  Sta ce biti sa nama?jel ovo definitivno kraj? Rodjena sam 15.04.1999 u 00:00 (Pljevlja) On je rodjen 27.08.1996 u Pljevljima,zivimo u Bg

  • Horoskop

   Daria, više ne možete očekivati bajku, ali civilizovano ophođenje je nešto što bi bilo pošteno za obe strane. Ipak, ostaje pitanje zašto Vam je to važno, da li zbog istine ili brige oko toga šta će drugi reći. Razmlisite ima li više svrhe sastavljati ono što je pokidano.

 49. Mila

  Skola? Ljubav? 31.03.2000.

  • Horoskop

   Mila, situacija u školi je stabilna, ali ne smete se ulenjiti i zadovoljiti postignutim, već odlučno ići napred i ostvarivati nove uspehe. Očekuje Vas vrlo povoljan period na polju ljubavi kada ćete upoznati srodnu dušu koja će Vam otkriti prave emocije.

 50. mery

  03.04.1993. 1:30h da li cu dobiti novi posao i kada, takodje u drzavnoj upravi,da li mi slijedi premjestenje u drugoj zgradi ili u trenutnoj samo na boljoj poziciji? Hvala unaprijed na odvojenom vremenu

  • Horoskop

   mery, veze i konekcije u poslu koje ste godinama stvarali, sada će Vam konačno doneti nove mogućnosti. Uskoro Vas očekuje zaposlenje u velikoj društvenoj ili međunarodnoj organizaciji, kao što ste oduvek i želeli.

 51. slaki

  zanima me ljubav...mogucnost veze,braka..mozda dete..10.04.1974.ne ide mi nista na tom polju...

  • Horoskop

   Slaki, kako bi krenuli dalje treba da ostavite prošlost iza sebe. Samo u tom slučaju partner može da Vam priđe. U pitanju je osoba koju već znate, iz detinjstva ili ćete je upoznati preko bliskih osoba. Od januara sledeće godine možete da očekujete promene na tom polju.

 52. saki

  Konkurisala sam za posao u drzavnoj upravi i zanima me da li postoji mogucnost da pocnam da radim u narednom periodu ( kao uniformisano lice) ? 27.03.1985

  • Horoskop

   Saki, vrlo je moguće. Međutim, Vaša želja je da budete nezavisni i da ispoljite svoju kreativnost... Ta vrsta posla Vas neće zadovoljiti na duži vremenski rok. Moguće dugoročno zaposlenje preko partnera ili kroz brak, u smislu porodičnog posla.

 53. sandra

  Da li mi stoji zaposlenje u narednom periodu? 27.03.1985

  • Horoskop

   Sandra, naredni period će biti povoljan za zaposlenje. Imaćete više poslovnih prilika. Moguće dugoročno zaposlenje preko partnera ili kroz brak, u smislu porodičnog posla.

 54. mery

  Rodjena sam 03.04.1993. Da li cu nekada stupiti u vezu sa momkom koji je rodjen 01.06.1986. Da li on ima sada djevojku i da li cu ga ja nekad zanimati? Hvala

  • Horoskop

   Mery, Vaša potreba da dominirate u emotivnoj vezi čini tu vezu veoma komplikovanom jer podsvesno tražite slabijeg partnera, kako bi Vaša potreba mogla da dođe do izražaja. Ukoliko promenite način na koji stupate u odnose i pridržavate se pravila da je za vezu potreban kompromis, onda je moguće postići optimalan emotivni odnos.

 55. sandra

  Da li mi stoji promena posla i kada? 27.03.1985 hvala.

  • Horoskop

   Sandra, do 11.novembra 2018 trudite se da iskoristite šanse koje Vam se pojave. Suočite se sa svojim strahovima jer oni ne treba da Vas blokiraju. Velike su šanse da Vam se u ovom periodu ukaže povoljna poslovna prilika.

 56. maya

  27.03.1985 Kada mogu da ocekujem ozbiljnu vezu i brak?

  • Horoskop

   Maya, Vi ste veoma strastvena osoba koja se brzo zaljubljuje. U emotivnim vezama tražite uzajamno poštovanje, darežljivi ste i umete da uživate. Emotivnom partneru nije uvek lako da sve to isprati. Važno je da ostanete svoji..brižni, strastveni i nežni. U drugoj polovini godine velika je verovatnoća da se pojavi partner koji će zaokupiti Vašu pažnju.

 57. Magija

  Kada će se desiti promena stambenog pitanja i eventualno preseljenje? 31.1.1984. 2h, Bg. Hvaaala! :)

  • Horoskop

   Magija, imate ogroman potencijal koji nije iskorišćen. Kako bi došli do svoje suštinske prirode potrebno je da kroz posao sa drugima osvestite svoje koncepte koji Vas ograničavaju. Idealno za to je neka od pomagačkih profesija. Na taj način bićete u mogućnosti da dođete u dodir sa kreativnim potencijalom koji će zatim početi da se manifestuje u Vašem svakodnevnom životu.

 58. Luka

  Ja 25.09.96, a ona 08.02.97. Da li cemo biti zajedno i kada se to moze ocekivati?

  • Horoskop

   Luka, preuzmite akciju i pokažite joj svoja osećanja. Poštujte njenu individualnost i potrebu da bude svoja. To će joj prijati i u Vama će videti partnera koji može da je prati i podrži njenu energičnu prirodu. Poštujući njenu slobodu i ličnost, u drugoj polovini godini možete očekivati pozitivne promene u Vašem odnosu.

 59. dj

  Da li sam jedina djevojka sa kojom se cuje, vidja i koju voli? On 22.03.1994. Ona 10.03.1997?

  • Horoskop

   Dj, naučite da dođete u dodir sa sopstvenim emocijama. Ako osećate nesigurnost - otkrijte pravi uzrok tome. Osećanja koja su u Vama su samo Vaša, nemaju veze sa drugim ljudima. Kada dođete u kontakt sa sopstvenim emocijama mnoga negativna mentalno - emocionalna stanja će nestati, kao što su: nesigurnost, sumnja, nezadovoljstvo, strahovi, ljubomora i druga.

 60. persa

  Datum rodjenja 02.04.1990 interesuje me posao I ljubav

  • Horoskop

   persa, promene na poslovnom planu možete da očekujete sredinom septembra. Što se tiče ljubavi jedna vrlo posebna osoba će uskoro ušetati u Vaš život.

 61. m884

  Ona 03.04.1993. 1:30h on 18.09.1991. Da li cemo se pomiriti i sta nas ocekuje ili je kraj? Hvala

  • Horoskop

   m884, šansa za pomirenje među Vama još postoji, ali samo pod uslovom da oboje prihvatite nedostatke one druge strane i budete tolerantniji.

 62. sandra

  Da li mi uskoro predstoji ozbiljna veza? 27.03.1985

  • Horoskop

   sandra, predstoji Vam povoljan period na polju ljubavi koji će Vam doneti jednu lepu i uspešnu vezu.

 63. jd

  Koliko cu jos biti sa sadasnjim momkom i da li cu se udati za njega? Ja 10.03.1997 on 22.03.1994 i da li mi je veran?

  • Horoskop

   jd, Vaša veza ide dobrim putem i partner Vam je veran, tako da možete da očekujete promenu bračnog statusa u narednom periodu.

 64. XY

  On 08.04.1967-Ona 17.05.1971 ..Šta nas (još) očekuje ☺️ ??

  • Horoskop

   XY, Vaša kombinacija znakova je relativno dobra, tako da možete da očekujete samo dobre stvari u toj vezi.

 65. makyca

  Da li on istinski planira zajednicki zivot sa mnom kao i djecu i planira li me zaprositi, jer trenutno smo u nekoj svadji i ne zeli da se javi ili je samo takav kad se ,,naljuti" (bez bitnog razloga), nista mi nije jasno i ne znam da li ja nedje grijesim. On 18.09.1991.god, ja 03.04.1993. god. Hvala unaprijed.

  • Horoskop

   makyca, nigde Vi ne grešite, on jednostavno tako reaguje. Ali, ne brinite sve će se srediti, tako da možete da očekujete lep zajednički život.

 66. maya

  Da li mi stoji zivot u inostranstvu u narednom periodu i kada mi predstoji ozbiljna veza? 27.03.1985

  • Horoskop

   maya, pozitivni su izgledi da Vaš život nastavite u inostranstvu. Značajne promene na ljubavnom planu možete da očekujete tokom leta.

 67. Zaza

  Kakva je budućnost 15 04 75 na poslovnom planu

  • Horoskop

   Zaza, Vaše znanje i upornost će Vam doneti značajne promene na poslovnu planu. Predstoji Vam povoljan period za posao.

 68. maya

  Da li mi stoji zivot u inostranstvu u skorijem periodu? 27.03.1985 15:30h

  • Horoskop

   maya, možete da očekujete povoljne vesti u vezi Vašeg preseljenja u inostranstvo.

 69. Gaga

  Hocemo li zapoceti zajednicki zivot uskoro? Rodjena sam 08.04.1987. a on 09.02.1983.

  • Horoskop

   Gaga, ljubav između Vas dvoje cveta, tako da je vreme da Vaša veza pređe na viši nivo.

 70. Dragana

  Da li cu se uskoro udati? Rodjena 08.04.1987. a on 09.02.1983.

  • Horoskop

   Dragana, možete očekivati da Vaša veza uskoro pređe na viši nivo.

 71. Darko

  Da li ćemo se venčati ? Ja 20.10.1995 - Ona 4.4.1996

  • Horoskop

   Darko, budite spremni, jer Vaše venčanje je izvesno u narednom periodu.

 72. Kada cu sledeci put uci u vezu i da li sam upoznala tu osobu do sada?Rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   JĐ, još niste upoznali osobu koja će osvojiti Vaše srce. Ali, nemojte da tugujete, jer pred Vama je uspešan period na ljubavnom planu.

 73. makyca

  Da li je vjeran 18.09.1991.god i sta nas ocekuje, zajedno smo dva mjeseca, moj datum 03.04.1993.g. Hvala

  • Horoskop

   makyca, nema razloga za sumnju, jer partner Vam je u potpunosti veran. S obzirom da dobru kombinaciju Vaših znakova, očekuje Vas lepa zajednička budućnost.

 74. Jolle

  Susret i pomirenje da li i za koliko?? 9.apr.86 i 15.jul 95

  • Horoskop

   Jolle, izvestan je skori susret, ali do pomirenja može doći samo ukoliko oboje budete spremni da promenite neke navike koje su i dovele do prekida Vaše veze.

 75. POMOZITE

  Sta se desava sa nama u buducnosti ako mozete nesto detaljnije bicu vam jako zahvalna...Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc u Pljevljima,on je rodjen 27.08.1996 takodje u Pljevljima u Crnoj Gori,živimo u Beogradu duzi niz godina.SRDACAN POZDRAV

  • Horoskop

   POMOZITE, možete da budete spokojni, jer zvezde su na Vašoj strani. Još dugo ćete uživati u Vašoj ljubavi.

 76. Pikacu

  Kada ce nas obradovati prinova? 15.04.1985. i 06.01.1981. kakav ce nam brak biti?

  • Horoskop

   Pikacu, Vaš brak je predodređen na uspeh, a uskoro Vas možda obraduju i lepe vesti po pitanju prinove.

 77. Mira

  Ja 26.03.1985 on 25.11.1980 Veza izmedju nas i kada ako je bude? Hvala!

  • Horoskop

   Mira, uskoro možete da očekujete vrlo povoljan rasplet situacije kada se radi o Vašem odnosu.

 78. Joksica

  Sta on oseca prema meni?Da li nam se blizi veza i kada?On-05.07.2000 ja-25.03.1999

  • Horoskop

   Joksica ova osoba vas posmatra kao prijatelja

 79. Suna

  Rodjena sam 19.08.2003 a on 21.03.2003. Da li crmo ostati zajedno do kraja,ili manji vremenski period?

  • Horoskop

   Suna, sledi vam kraca veza sa ovom osobom

 80. Daria

  Ima li zajedničke budućnosti ili se sad sve završava.On 15 04 75 ona 10 02 83

  • Horoskop

   Daria, ocekuje vas zajednicka buducnost

 81. Milos

  Da li cu opet biti sa bivsom devojkom? Ja 19.10.1998. Ona 8.2.1997.

  • Horoskop

   Milos, moguce je pomirenje

 82. Buby

  Rodjena sam 21.03.1991. u 10:30h.Vec dugo cekam odredjen posao ali nikako da bude uvek neke prepreke i uvek bice od sledeceg meseca.Zanima me posto sam jako razocarana sto se posla tice da li u nekom skorijem periodu mogu da ocekujem da se nesto desi vezano za posao.Hvala vam unapred.Veliki pozdrav!

  • Horoskop

   Buby, ocekujte pozitivniji razvoj situacije na poslovnom planu

 83. POMOC

  On je odustao od mene, obrisao je cak i moj br..Sta ce biti, jel kraj?Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 a on 27.08.1996 u Pljevljima zivimo u Beogradu..

  • Horoskop

   POMOC, budite strpljivi, sve ce doci na svoje mesto

 84. Daria

  Da li ce se desiti nesto u ovoj godini sa nama?Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 iz Pljevalja sam,on 27.08.1996 takodje iz Pv zivimo u Beogradu..(razocarana sam, niko ga ne voli iz moje porodice ali meni je previse stalo,sve se nadam da cemo popraviti odnos i da mi je sudjen)Ili cu obnoviti vezu za deckom koji je rodjen 20.05.1998.HVALA PUNO,SRDACAN POZDRAV!!

  • Horoskop

   Daria, nemojte odustajati od ove osobe uprkos misljenju ostalih

 85. Deki

  moze li neceg biti izmedju nas dvoje? ona je rodjena 19.04.1990. a moj rodjendan je 26.08.1977. u 20.30h

  • Horoskop

   Deki, male su sanse da cete ostvariti nesto vise sa ovom osobom

 86. makyca

  Sta me ocekuje sa osobom sa kojom sam pocela izlaziti datum 18.09.1991.god. i kakve su njegove namjere, moj datum 03.04.1993.g. Hvala

  • Horoskop

   makyca, sa ovom osobom vam sledi duga veza

 87. Da li cemo uskoro biti zajedno?i za koliko odprilike?On:05.07.2000 ja:25.03.1999

  • Horoskop

   JĐ, postoje sanse da zapocenete vezu za pola godine

 88. makyca

  Sta me ocekuje sa osobom u horoskopskom znaku djevica sto sam nedavno upoznala i pocela izlaziti i kakve su njegove namjere, moj datum 03.04.1993.g. Hvala

  • Horoskop

   makyca, morate znati tacan datum rodjenja date osobe

 89. Teri

  Dali cu ostati u ovom poslu i ako hocu kako ce biti,dali cu ostati sa ovom osobom i i dali ce doći do neceg konkretnijeg izmedju nas.15 04 75 a ona 1002 83

  • Horoskop

   Teri, zadrzacete dati posao. Sa ovom osobom ocekujte zasnivanje porodice

 90. Dajana

  Ja 31.03.2000. On 25.12.1997. Sta nas ocekuje u narednom periodu?

  • Horoskop

   Dajana, pred vama je burnih pola godine

 91. maya

  Da li mi je sudjen decko rodjen 9.4.1980...ja sam rodjena 27.3.1985

  • Horoskop

   maya, ova osoba vam nije sudjena

 92. slaki

  Ja imam problema sa mojim bratom, neslaganje ceo zivot, on je ozenjen, ja sam neudata, u istoj smo kuci, prvo je sluso oca sad snaju, sta vise hoce od mene...sto me toliko mrzi...on 04.09.1975, ja 10.04.1974. a snaja 11.12.1983..uvek je brani a mene napada...

  • Horoskop

   slaki, vasi problemi ce u velikoj meri nestati kada se vi budete iselili iz kuce

 93. Hana

  Zanima me da li ce odluciti za devojku 25.3. 1997 ili 31.1.1997. On je rodjen 6.8. 1997. Uospte da li smo pretnja jedna drugoj?

  • Horoskop

   Hana, bolja kombinacija je sa prvom devojkom

 94. lola

  Ja 22.3.'81 u 15:20 u Kruševcu,on 12.1.'81 u 22 isto u Kš,dugo nismo bili jedno drugom u životu,sada se ponovo srećemo poslovno.Postoji li šansa da budemo zajedno,naravno ako nije u vezi,prosto da li me gleda na taj način na koji bih htela?hvala,pozdrav

  • Horoskop

   lola, postoji sansa za vas dvoje

 95. Persa

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li ce se uskoro pomiriti I da li On nju voli

  • Horoskop

   Persa, doci ce do skorijeg pomirenja. Prisutne su emocije

 96. Persica

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li ce opet biti u vezi I koliko ce trajati I da li On nju voli

  • Horoskop

   Persica, moguca je obnova veze. Prisutna su romanticna osecanja

 97. maya

  Ja sam rodjena 27.03.1985 On 25.05.1984 Sta nam stoji u buducnosti? Da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   maya, moguca je kraca ljubavna veza

 98. Persica

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li su sudbinski povezani da li im prestoji brak I deca

  • Horoskop

   Persica, ove dve osobe su povezane ali im nece sve ici glatko

 99. Jov

  Da li bi trebalo da idem u Ameriku posle srednje skole da nastavim svoje skolovanje i sportsku karijeru?i da li cu otici?Rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   Jov, odgovor je DA

 100. Persa

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li ova veza ima buducnost da li ce doci do braka I dece pozdrav

  • Horoskop

   Persa, predstoji vam srecna zajednicka buducnost i zasnivanje porodice