Ribe

(19.02 - 20.03)

Neočekivani događaji mogu vam pobrkati sve karte danas. Ukoliko ne budete pažljivi, sve može otići u vetar. Nemojte da vas to obeshrabri. Svi imaju sličnih problema, ali nemojte biti dva puta žrtva iste stvari. Potrudite se da se saberete i krenete ispočetka. Takav je život, pun nepredviđenih okolnosti. I da, budite pažljivi drugi put.


Od 19. februara do 20. marta

Ribe su ženski vodeni znak koji je pod vladavinom Jupitera. Osobe rođene u znaku Riba su osetljive i žive u nekom svom savršenom svetu. Mirne su i nikada se ne nameću. Dobri su prijatelji i žele svima da pomognu, ne tražeći ništa za uzvrat pa čak ni zahvalnost.

Ribe ne žele da se dokazuju i imaju dobar karakter. Omiljene su u društvu i to im je dovoljno. Ne vole puno da radei da se preterano zamaraju. Poštuju druge ljude, malo govore i umeju da čuvaju tajne. Uvek opravdaju ukazano im pverenje.

Čast, poštenje i miroljubivost su glavne osobine koje krase osobe u znaku Riba. Ribe su veoma inteligentne i emotivne. Odgovaraju im poslovi gde njihova urođena kreativnost može da dođe do izražaja. Slikarstvo, pisanje i muzika su oblasti u kojima se ovaj vodeni znak najbolje snalazi.

Veliki su sanjari i romatničari. Teško im je da se zaljube, ali kada se to desi ostaju verne jednom partneru i veoma su privržene kući i porodici. Kao mane, Ribama se izdvajaju neodlučnost i nezainteresovanost.

Ribe slabo postižu velike uspehe, ali njima to i nije cilj. Veoma se su skromne i zadovoljavaju se malim stvarima.Ne stide se poslova i mogu sve da rade. Omiljene boje Ribama su crvena i ljubičasta. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Riba su – Viktor Igo, Branko Radičević, Saša Gitri, baron de Monteskje, Ernest Renan...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Badnjak

Uteha, veselje... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Aleksandra

  25.03.1998on, 22.02.1997ona, da li ih vidite u buducnosti zajedno?

  • Horskop

   Aleksandra, Ovo bi mogla biti veoma uspešna veza. Astrološki se dobro nadopunjujete, važno je da prepustite Ovnu da dominira od početka do kraja i da bude pravi osvajač. Pohvale su veoma važne ovom muškarcu. Ne zaboravite da dostojanstvenost osvaja!

 2. Mishel

  Da li nas očekuje pomirenje? Ja 22.2.1981 On 9.3.1977

  • Horskop

   Mishel, Izgledi za pomirenje su vrlo dobri. Vi se razumete i bez reči i telepatski ste povezani. Oboje ste emotivni i osetljivi. Problem nastaje zbog toga što Vam je oboma potrebna velika količina pažnje, pa u nedostatku iste zbog ostalih životnih okolnosti, dolazi do pogrešnog tumačenja.

 3. Mica

  Poštovani šta mući ovog čovjeka pa je nervozan zdravlje ljubav finansije ili pak nešto drugo 19 3 1962 rođen hvala Vam

  • Horskop

   Mica, Moguće je da je letargija u pitanju. Nervozu može da izazove sve od navedenog, takav je period ali budite bez brige, stvari će se uskoro poboljšati. Već od 11.03.2020. je moguće lepše raspoloženje i manje nervoze.

 4. Prošlost

  Poštovani, da li me ovaj čovek iskreno voli, ja sam 21.7.1979.a on 2.8.1976.

  • Horskop

   Prošlost, Dobro se razumete i dopunjujete. Svakako imponujete muškarcu u znaku Lava. Ukoliko mogućnosti dozvoljavaju, ovo može biti stabilna veza. Emocije svakako postoje.

 5. Dada

  Da li mi je ova godina pogodna za prelazak na drugi,bolje plaćen posao? Koji bi to mesec bio? 22.2.1981 rođ. u Sremskoj Mitrovici

  • Horskop

   Dada, Merkur će od polovine februara biti retrogradan u Vašem znaku, a od polovine maja do kraja juna, Venera će biti retrogradna, pa to može prolongirati ispunjenje ciljeva. April i decembar su dobri za posao. U decembru očekujte nov priliv sredstava i ispunjenje poslovnih ideja.

 6. energija.B.

  ja20.02.1963 Utorak 04ha a moja druga18.02.1954. Sviđa mi se emotivno mnogo patim pa me zanima kroz život naš ovakav kakav je dalje rad uspjeh i fin.Sigurnost, iskrenost, ljubav dal je moguća neka duga tzv. trajna ozbiljna ljubavna veza jel može biti među nama šta tu interesuje me čak možda i brak nam moguć dal je ali samo da bude nam sve dok nas smrt ne rastavi uz 100 postotnu odanost i vjernost uz to da postoji velika pažnja posebno poštovanje da se cijenimo i budemo dragi jedno drugom dok smo živi. A znam vala da s moje strane sigurno je i da može 100 posto sve uvijek baš iskreno. Happy.... Sretno... Hvala.

  • Horskop

   energija.B., Astrolog Vam ne može dati garancije, može samo da protumači aspekte i položaj planeta u odnosu na Vašu natalnu kartu (položaj planeta u trenutku Vašeg rođenja) i na osnovu toga da eventualnu prognozu. U svakom slučaju, mogli biste ostvariti stabilnu vezu punu poverenja sa ženskom osobom rođenom u znaku Vodolije, ali bi trebalo da budete manje zahtevni.

 7. Mica

  Postovani hoće li se ovaj čovjek uozbiljiti ikad i ponašati prema svojim gidinama rođen je 19 3 1962 a ja 21 11 1965 ili je vezi kraj hvala vam

  • Horskop

   Mica, Među Vama postoji snažna uzajamna privlačnost i osećaj povezanosti. Iako muškarac u znaku Riba može biti snažan kada zatreba, uglavnom se oslanja na partnerku, što Vama na neki način odgovara. Ukoliko želite da ova veza opstane, pokušajte da prihvatite partnera u potpunosti.

 8. DINA

  kraj 2019te i pocetak nove 2020te godine, sva polja, ljubav, posao, zdravlje..sta me ocekuje 22.02.1997 zahvaljujem

  • Horskop

   DINA, Početak naredne godine obeležiće pozitivna događanja kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu. Ispuniće Vam se poslovna očekivanja, a ući ćete i u mirniju fazu kada su emocije u pitanju. Jačajte imunitet i vodite računa o respiratornim infekcijama.

 9. Procitana knjiga

  Da li ce nesto biti izmedju nas dvoje?Postoje obostrane simpatije ali je on zauzet.On 3.3.1975. ja 25.2.1982.Hvala

  • Horskop

   Procitana knjiga, Za Vas bi bilo bolje da vezu započnete sa slobodnim čovekom. To se može dogoditi već početkom sledeće godine. Može se dogoditi da jednog dana Vi budete na mestu žene čoveka koji gaji simpatije prema drugoj ženi. Izbegavajte situacije u kojima i sami ne biste voleli da se nađete jednog dana.

 10. Mica

  Poštovani imali ovdje opstanka i emocija sa njegove strane on 19 3 2962 ja 21 11 1965 momentalno zatiśje hvala

  • Horskop

   Mica, Moguće je da se ovaj muškarac oseća pomalo umorno i apatično. Radi se o osećajnom muškarcu koji rado pokazuje emocije kada je inspirisan. Pokušajte da osvežite ovaj odnos jednostavnim, romantičnim izlascima koji ne opterećuju. Probajte da unesete humor i dinamiku u komunikaciju. Novogodišnji praznici su idealna prilika da se zbližite.

 11. Dada

  Da li bi brak među nama uspeo? Ja 22.2.1981 On 9.3.1977

  • Horskop

   Dada, Ovaj muškarac je veoma osećajan i odgovara Vam njegov senzibilitet. Da li bi brak bio uspešan zavisi od više faktora, ali Vi svakako možete izgraditi skladan odnos.

 12. Energija

  U kom horoskopskom znaku ce biti moj sledeci momak?25.2.1982. Hvala

  • Horskop

   Energija, Kada su emocije u pitanju, dobro se slažete sa Devicom i Škorpijom. Iako ste astrološki različiti, veza sa Rakom bi mogla da bude pun pogodak, pa odgovorite pozitivno na suptilno udvaranje jednog Raka.

 13. lola

  da li mi vidite neki napredak sto se tice nekog polja u narednom periodu, sta me ocekuje u novembru i decembru, kraj godine...22.02.1997 04 i 20h

  • Horskop

   lola, Uglavnom bez nekih velikih promena u narednom periodu, osim mogućeg napretka kada je posao u pianju. Bićete mirni na neki način spokojni. Obratite pažnju na imunitet kada je zdravlje u pitanju, više vremena provodite u prirodi i bavite se sportom.

 14. Mica

  Poštovani dali ce ovaj brak opstati on 19 3 1962 ona 4 8 1957 hvala vam

 15. zivot

  Da li se dopadam osobi koja je rodjena 19.2.1983.?On je zauzet,prijatelji smo,ponekad mi se cini da me gleda kao da ga privlacim,ne mogu da procenim njegove poglede,zbunjuju me.Ja 25.2.1982.Hvala

  • Horskop

   zivot, Uskoro biste mogli upoznati nekog ko će Vas fascinirati svojim osobinama. Ne dozvolite sebi da propustite priliku za stabilnu emotivnu vezu zbog nekog ko je zauzet i ko pokušava da Vas zbuni svojim ponašanjem. Da je sa Vama u vezi, neka druga prijateljica bi bila zbunjena isto kao Vi sada.

 16. SANJA

  Zanima me sta sam tacno u horoskopu kao i podznaku.Rodjena sam 20.03.1984god u 23:30h u Krusevcu

  • Horskop

   SANJA, U horoskopu ste Ovan sa podznakom u Strelcu, Sunce Vam se nalazi u četvrtoj kući. Mesec i Mars se nalaze u Škorpionu u dvanaestoj kući, a Venera u Ribama je u trećoj. Pozdrav!

 17. sta mi tesko

  Da li mi predstoji veza sa osobom koju sam letos upoznala a koja je 10-15 godina starija od mene ili sa nekim koga cu tek upoznati?Hoce li biti ozbiljna veza?25.2.1982.

  • Horskop

   sta mi tesko, Bićete aktivniji nego inače i više poslovno angažovani, pa biste mogli u narednom periodu ostvariti novo poznanstvo u poslovnom okruženju. Nije isključeno i da ostvarite vezu sa osobom koju ste letos upoznali ukoliko živite blizu.

 18. seka

  Pocetak 2020godine, sva polja..❤ moj datum 22.02.1997 u 04:20h Unaprijed zahvalna!

  • Horskop

   seka, Imaćete prilike da promenite nešto što što Vam ne odgovara i da stvari okrenete u svoju korist. Mogućnost putovanja. Moguće je poboljšanje materijalnih prilika. Bavite se sportom i jačajte imunitet u zimskom periodu.

 19. Put

  Da li mi predstoji odlazak u inostranstvo u septembru i ako da hocu li ostati i u oktobru tamo?25.2.1982.

  • Horskop

   Put, Iako sumnjate, sasvim je moguće da će Vam se dogoditi putovaje, zbog tog toga što tranzitni Mars pravi sekstil sa Vašim natalnim Marsom, a takođe sekstil Urana i Sunca može doneti iznenadno i neočekivano putovanje. Pomoć prijatelja Vam može produžiti boravak. Bićete druželjubivi i sklapaćete nova poznanstva.

 20. Vera

  Da li me partner vara? Ja 22.2.1981 On 9.3.1977

  • Horskop

   Vera, Ukoliko je i bilo prolaznog flerta, partner gaji jake emocije prema Vama, pa je razlog za sumnju suvišan. Ne bi bilo loše da porazgovarate sa partnerom i utvrdite šta je razlog Vaše nesigurnosti. Neophodno je da radite na poverenju.

 21. marko

  ja 20121997/ona 22021997 kakva nam desavanja predstoje,buducnost veliko hvala!

  • Horskop

   marko, Moguće su manje trzavice zbog Vašeg temperamenta, pa ne bi bilo loše da uvažite želje i potrebe Vaše nežne partnerke. Ova veza svakako ima lepu perspektivu ukoliko se potrudite uz uzajamno poštovanje i razumevanje.

 22. Mishel

  Partner i ja često imamo rasprave. Da li će ovaj period da prođe? Ja 22.2.1981 On 9.3.1977

  • Horskop

   Mishel, Vaš odnos se može stabilizovati na neko vreme ali će se ovakvi periodi svakako ponavljati. Potrebno je strpljenje i rad na komunikaciji.

 23. Ana

  Kada cu uci u vezu, predugo sam sama 14.3.1989

  • Horskop

   Ana, Sada je astrološki izuzetno dobar momenat za novu vezu. Možete biti snažmo privučeni od osobe suprotnog pola. To može biti Vaš tip muškarca, sa izraženim karakternim crtama i snažnom ličnošću.

 24. anamarija

  da li me u buducnosti ocekuje promena posla.. moj datum 24.11.1971 i zanima me zdravlje moga muza, 05.01.1964

  • Horskop

   anamarija, Svakako ćete imati mogućnost za promenu posla ali je važno da razmislite šta je najbolje za Vas. Iz datuma Vašeg supruga se može reći da je promenljivog zdravlja ali ništa više od toga jer je neophodan sat i minut rođenja, kao i mesto.

 25. Mica

  Postovani dali cu u julu sresti ovog coveka 19 3 1962 hvala

  • Horskop

   Mica, Za odgovor na ovo pitanje, neophodan je i Vaš datum rođenja.

 26. Ljubav

  Da li mi predstoji ljubavna veza sa osobom iz inostranstva u narednih 4 meseca?25.2.1982. Hvala

  • Horskop

   Ljubav, Moguća je nova ljubavna veza u narednom periodu. Ovde bi moglo doći do prolongiranja ili će se stvari odvijati sporije nego što očekujete.

 27. SaNJA

  Rodjena sam 20.03.1984god u 23:30,da li cu uskoro sresti srodnu dusu?Hvala unapred na odgovoru

  • Horskop

   SaNJA, Srodnu dušu možete sresti preko prijatelja ili društvenih mreža. Ne bi bilo loše da otputujete negde. Trebalo bi više da se krećete, stičete nova poznanstva i da imate opušteniji stav prema nepoznatim osobama. Pokušajte da budete otvoreniji.

 28. Nada

  Ima li sanse da upoznam osobu koju sam jednom videla i dopala mi se?U inostranstvu sam i on je stranac.Da li mozemo ostvariti kontakt do 28.juna,tad se vracam kuci?25.2.1982.Hvala

  • Horskop

   Nada, Ukoliko ste već razgovarali, vrlo je moguće ostvarite ponovni kontakt, u suprotnom, šanse su male.

 29. Sanja

  Zanima me posto sam u svadji sa najboljom drugaricom sa li cemo se pomiriti?Ja sam rodjena 20.03.1984,a ona 15.11.1986.Unapred hvala na odgovoru

  • Horskop

   Sanja, Vi i Vaša drugarica imate snažan osećaj povezanosti. Razumete se bez mnogo reči i objašnjavanja. Vi delujete umirujuće na Vašu drugaricu, svakako ćete se pomiriti. Njena tvrdoglavost je posebno izražena, pa je potrebno strpljenje.

 30. Mishel

  Da li ima šanse da se pomirimo? Ja 22.2.1981 On 9.3.1977

  • Horskop

   Mishel, Da, ovaj muškarac nikada nije ravnodušan ukoliko umete da ga zaintrigirate. Pazite da se ne ponove geške iz prošlosti.

 31. Istrajnost

  Kada cemo se on i ja zaposliti i imati redovnu platu i prestati da radimo privremene poslove?25.2.1982.ja,26.3.1984.on.Hvala.

  • Horskop

   Istrajnost, Vama lično je ova godina, kao i sledeća povoljna za posao. Možda ćete raditi posao za koji se niste školovali ali koji bi mogao da Vam donese dobru zaradu. Uspeh u karijeri možete očekivati u kasnijim godinama.

 32. Meda

  Da li me voli i zeli dete samnom?Ja 25.2.1982.on 26.3.1984

  • Horskop

   Meda, Emocije svakako postoje. Ovo je muškarac koji voli da osvaja, pa se potrudite da uvek jedan deo Vas bude neosvojiv. Što se planiranja porodice tice, neophodan je iskren i ozbiljan razgovor ali je savet da budete strpljivi i taktični.

 33. us

  Da li oseca nesto prema meni i sta nas ceka u buducnosti? On 16.3.1997. Ja 23.4.1998.

  • Horskop

   us, Ovaj muškarac voli da lovi, pa se potrudite da ne budete lak plen. Dok god ste neuhvatjivi i misteriozni, njegova osećanja će jačati. Budite dostojanstveni i samostalni i ova veza može imati lepu budućnost.

 34. shake

  da li oseca nesto prema meni i sta nas ocekuje u bliskoj buducnosti? on 16.3.1997. ja 23.4.1998.

  • Horskop

   shake, Ovog mladog čoveka intrigiraju emotivno stabilne i samosvesne devojke, a Vi se uklapate u tu sliku. Veoma je važna Vaša nezavisnost da bi uvek budili interesovanje ovog muškarca. Tajanstvenost Vam nije jača strana, a to bi moglo da Vas veže na početku.

 35. mila

  kakav me period ocekuje u junu mesecu..?moj datum 24.11.1972

  • Horskop

   mila, Moguće je da ćete biti nervozniji nego inače. Finansijska situacija se popravlja. Na emotivnom planu bez promena.

 36. sjaj

  Hocu li se pomiriti sa bivsim do kraja godine? 25.2.1982. ja,26.3.1984.on.Hvala.

  • Horskop

   sjaj, Ima šanse da se pomirite do kraja godine. Savet je da budete ljubazni i dovoljno intrigantni. Ovde je očigledan princip toplo - hladno.

 37. Mica

  Poštovani dali me se ponekad sjeti ovaj čovjek rođen 19 3 1962 ja 2111 1965 hvala Vam

  • Horskop

   Mica, Svakako. Oboje ste veoma osećajni i intuitivni. Reklo bi se da ste se dobro razumeli i bez reči i suvišnih objašnjavanja.

 38. mia

  sta me ocekuje u bliskoj buducnosti 22.02.1997 04:20h

  • Horskop

   mia, Dobar je period za učenje i sticanje novih poznanstava. Završite sve započeto, jer Vas uskoro očekuju dodatne obaveze. Više se krećite i boravite u prirodi kako biste ojačali imuni sistem.

 39. lea

  posao 22.02.1997 04:20h

  • Horskop

   lea, Veliki ste borac, volite da istražujete ali i da rizikujete. U narednom periodu, Jupiter pravi dobre aspekte sa vrhom Vaše 10. kuće (kuće karijere), pa ćete uspeti na poslovnom planu. Veliku pomoć možete da očekujete od prijatelja i kolega.

 40. Ana

  14.3 1989 da li cu imati djecu

  • Horskop

   Ana, Svakako. U Vašem horoskopu ne postoji problem kada je potomstvo u pitanju. Opustite se, život je pred Vama!

 41. Ana

  Kada ce se ozeniti momak rodjen 13.4.1987

  • Horskop

   Ana, Ova godina bi mogla biti puna ljubavi i iznenađenja. Najbolji period što se ljubavi tiče će biti od avgusta, u periodu od 11. oktobra i krajem godine. Oktobar i novembar tokom vladavine Venere će biti ključni za dešavanja na ljubavnom planu.

 42. Dada

  Da li me je on varao sa devojkom mnogo mlađom od njega? Ja 22.2.1981 on 9.3.1977

  • Horskop

   Dada, Vi se odlično razumete i umete da osluškujete potrebe onog drugog. Oboje puno tražite od partnera ali zauzvrat puno i dajete. Ne bi trebalo da se opterećujete ovim pitanjem ukoliko ste zadovoljni u vezi i dobijate od partnera svu ljubav i pažnju. Čak i ukoliko je bilo flerta, to nije značajno za Vašu vezu. Vaš partner nije u stanju da sedi na dve stolice, jer ne ume ništa da sakrije. Vežu vas jake emocije.

 43. Ana

  14.3.1989 sama sam..kada cu se udati

  • Horskop

   Ana, U predstojećem periodu ćete se odlično osećati, izgledaćete lepo i biti u zavidnoj formi. Sjajan je period za ljubav, pa je moguće da ćete upoznati Vašu srodnu dušu. Više se krećite.

 44. Dada

  Šta me očekuje u ljubavi? Pomirenje ili kraj. Ja 22.2.1981 on 9.3.1977

  • Horskop

   Dada, Vi se možete razumeti i bez reči i suvišnih objašnjavanja. Moguće je da nemate realnu sliku i da vam situacija izleda gore nego što zapravo jeste. Možete rešiti probleme u narednom periodu. Astrološki Vama lično trenutno ne stoje emotivni problemi, naprotiv, imaćete sreće u mnogim segmentima. Biće onako kako Vi budete želeli.

 45. mesec

  Hocemo li se pomiriti?ja 25..2..1982. on 26.3.1984.

  • Horskop

   mesec, Partner želi da bude dominantan i lider u vezi, što mu Vi i omogućavate, pa bi se reklo da se sjajno nadopunjujete međusobno. Šanse za pomirenje su velike. Astrološki savet je da budete svoji, dostojanstveni i manje sramežljivi. To je ono čemu muškarac Ovan ne može da odoli. On želi da bude lovac, pa mu to i omogućite! Srećno!

 46. julijan

  kada ce se ovaj covek 05.01.1964 okrenuti svojoj porodici, vise je za druge nego za svoje..

  • Horskop

   julijan, Zbog uticaja trigona Merkura i Neptuna, moguće je da ovaj gospodin zaista u narednom periodu ne vidi jasno i realno trenutnu situaciju. Sa druge strane, zbog konjukcije Saturna i Marsa, činiće se da je manje sentimentalan i u njegovom ponašanju će nedostajati nežnosti. Ovaj tranzit će svakako proći, pa je neophodno strpljenje. Takođe, ovaj aspekt donosi izdržljivost, vitalnost i izuzetnu energiju.

 47. jana

  u kom mesecu mi sledi putovanje u inostranstvu :) 22.02.1997 04:20h

  • Horskop

   jana, U narednom periodu Venera pravi dobre aspekte sa Vašim Suncem i Jupiterom, pa ćete biti zadovoljni, naročito na ljubavnom planu. Moguće je da ostvarite svoje planove u prvoj polovini godine. Više puta proverite dokumentaciju.

 48. jana

  kakva nas buducnost ocekuje? on 20.12.1997 ja 22.02.1997 04:20h :)

  • Horskop

   jana, Vi ste veoma osetljivi, dok partner može biti često nepažljiv i grub. Njemu je potrebna sloboda, a Vi žudite da Vam se on u potpunosti posveti. Ukoliko budete malo čvršći, uz uzajamno poštovanje i uvažavanje potreba oba partnera, ova veza može imati lepu budućnost.

 49. mandarina

  Postovanje, mesec mart kakav ce mi biti, posao, ljubav, zdravlje moj datum 22.02.1997, 04:20h..zahvaljujem unapred :)

  • Horoskop

   mandarina, Obratite pažnju na način rada, mogući su propusti. U ljubavi su mogući nesporazumi, poradite na komunikaciji sa partnerom. U martu se više odmarajte i provodite vreme na čistom vazduhu kako bi ojačali imunitet.

 50. mandarina

  Postovanje, sta nas ocekuje u ljubavi? ja 22.02.1997, on 20.12.1997

  • Horoskop

   mandarina, S' obzirom da je Vaša potreba da Vam se partner u potpunosti posveti, savet je da probate da budete malo fleksibilniji u odnosu prema partneru. Ovo su dve različite prirode, pa je potrebno uložiti dodatni napor da veza napreduje. Neophodno je da radite na međusobnom poverenju.

 51. Dadaa

  Sta me očekuje u ljubavi u narednom periodu? Ja 22.2.1981. On 9.3.1977

  • Horoskop

   Dadaa, vrlo lep i uspešan razvoj odnosa između dva pripadnika istog znaka koji se odlično razumeju i mogu da odgovore na potrebe druge strane. Ovaj savršen sklad mogu da pokvare preterana potreba za pažnjom i izlivom emocija koja je izražena kod oba partnera. Sve drugo navodi da ćete uspeti da stvorite siguran dom ispunjen ljubavlju i toplinom.

 52. Leptiric

  Hocemo li se pomiriti i nastaviti da radimo na zasnivanju porodice?Kada mogu ocekivati trudnocu?Ja 25.2.1982. on 26.03.1984.

  • Horoskop

   Leptiric, Vaša veza ima odličan potencijal i zato se morate potruditi da je sačuvate od svih negativnih uticaja. Dobro znate koliko Vaš partner voli da bude dominantan, što predstavlja glavni problem u ovoj vezi. Sve drugo se odlično poklapa, tako da su šanse za brak i zasnivanje porodice vrlo velike.

 53. nikolija

  Postovanje, sta me ocekuje u februaru? 22.02.1997 04:20h

  • Horoskop

   nikolija, početak godine u životu Riba obeležiće povoljne prilike za napredak u karijeri iako put do cilja neće biti nimalo lak. Ipak, uspeh ćete ostvariti zahvaljujući Vašoj spremnosti da učite i razvijate vlastite sposobnosti. Sve to će biti praćeno i odgovarajućim novčanim podsticajem. Što se tiče ljubavi nema bitnijih promena, jer prosto nećete imati vremena da joj se posvetite. Zdravlje će biti dobro, ali je potrebno da pronađete balans.

 54. Ximxim

  Dali se ova zena pretvara da je bolesna ili je stvarno bolna 22031972

  • Horoskop

   Ximxim, zdravstveno stanje dotične osobe je narušeno i potrebno je da svom zdravlju posveti više pažnje. Zdravija ishrana, redovna fizička aktivnost i manje stresa jedini su način da sačuva svoje zdravlje i dobar izgled.

 55. Mica

  Molim vas iskreno postoje li jos emocije u ovoj vezi sa njegove strane on 19 3 1962 a ja 21 11 1965 hvala vam puno

  • Horoskop

   Mica, ova muška osoba je trenutno pod velikim pristiskom sa poslovne strane što rezultira time da malo vremena može da posveti drugim stvarima. Važno je da pokažete strpljenje i ne sumnjate u iskrenost njegovih osećanja, jer su ona i dalje snažna.

 56. lori

  mene 20.12.97 i ovu djevojku 22.02.97 kakva nas buducnost ocekuje,hvala

  • Horoskop

   lori, ako želite da Vaša veza potraje potrebno je da oboje pokažete više razumevanja za želje one druge strane. Previše sramežljiva Riba vodeću ulogu prepušta Strelcu, ali i njemu je ponekad potreban oslonac. Pokušajte da napravite pravi balans koji će zadovoljiti potrebe obe strane.

 57. mio

  zanima me da li cu zaista dobiti posao koji ocekujem u decembru mesecui da li ce mi pored svega toga uspjeti jedan posao za koji planiram da se borim,za rad u inostranstvu i da li me ocekuje uskoro neki put ? hvala, 22.02.1997

  • Horoskop

   mio, stavili ste fokus na poslovni plan na kome možete da očekujete toliko željeni uspon u narednom periodu. Krajem godine mogli biste da uberete plodove truda koji ste uložili.

 58. mio

  20.12.1997 ljubav

  • Horoskop

   mio, konačno ćete biti nagrađeni za strpljenje i zrelost koje ste pokazali. Kraj godine donosi Vam poznanstvo sa jednom interesantnom osobom koje ima velike šanse da preraste u lepu ljubavnu priču.

 59. nikolija

  kada ce nasoj porodici krenuti na bolje? 24.11.717

  • Horoskop

   nikolija, veliki su izgledi da dođe do poboljšanja situacije do kraja godine. U periodu nakon 20. decembra dolazi do postepene stabilizacije finansijske situacije, a nekoliko promišljenih poteza rezultiraće dobrim investicijama.

 60. mandarina

  mesec decembar, kakav me ocekuje, posao, finansije,ljubav? 22.02.97 04:20h hvala:))

  • Horoskop

   mandarina, uveliko ste okrenuti budućnosti i spremni za poduhvate koje donosi nova godina. Na polju karijere primetan je veliki napredak što je rezultat Vaše posvećenosti poslu, ali i dobrih kontakata koje ste uspostavili. Finansije su stabilne, što Vam omogućava da smireno dočekate kraj godine. Ako ste u vezi, ona će biti ispunjena ljubavlju i harmonijom. Same Vage traže ljubav prema svojim profesionalnim izgledima.

 61. Mica

  Postovani dali ovaj covjek ima problrm sa alkoholom rodjen je 19 3 1962 hvala puno za vas iskreni odgovor

  • Horoskop

   Mica, neophodno je da dotična osoba povede više računa prilikom konzumacije alkohola, jer postoji opasnost da se ta navika razvije u problem koji je onda teško kontrolisati.

 62. Dadaa

  Da li cu imati koristi od skole koju polazem vanredno? 22.2.1981

  • Horoskop

   Dadaa, svako ulaganje u obrazovanje ne može da bude promašaj. S obzirom da ste ove godine uložili mnogo energije i vremena u učenje, možete da očekujete da Vaši napori daju dobre rezultate. Nemojte da sumnjate u sebe, jer ste dobro odradili posao.

 63. posao

  Kada cu poceti da radim?25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   posao, dobri su izgledi da će uskoro doći do promene kursa i da ćete konačno dobiti priliku da pronađete adekvatno zaposlenje. Važno je da Vas ne napusti entuzijazam i vera u velika dostignuća.

 64. mandarina

  Kakav ce mi biti pocetak 2019 godine i generalno na duze staze, ljubav, posao, zdravlje rodjena sam 22.02.1997 04:20h zahvaljujem unapred

  • Horoskop

   mandarina, predstoji Vam početak godine koji obećava uspeh na svim poljima. Želja za učenjem biće i dalje prisutna, što će Vam doneti uspeh u karijeri i novac na duže staze. U ljubavi se poteškoće mogu javiti sredinom godine, kada ćete ozbiljno želeti da preispitate Vaš odnos sa partnerom. Za dobro zdravlje, neophodno je da budete umereni u svemu.

 65. hpmilica

  kakav mi je period do kraja ove 2018?Da li cu imati useha u vidu skole i ljubavi?Da li ce biti putovanja i dobrih ocena?.......ja sam rodjena 18.03.2002. u 15:15h

  • Horoskop

   hpmilica, kraj godine Vam donosi nešto brži tempo i više obaveza koje ćete uspešno ispuniti i na kraju uživati u rezultatima. Što se tiče ljubavi možda ne ide sve tako brzo kao što Vi priželjkujete, ali ćete uspeti da ostvarite potpuno zadovoljstvo u ljubavi.

 66. bicikla

  Sta nas ocekuje u buducnosti po pitanju ljubavi i posla?Hocemo li otici negde u inostranstvo ili ovde nalazimo posao?Hocemo li se uskoro srediti i poceti zajednicki zivot i kada nas ocekuje dete?On 26.3.1984. ja 25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   bicikla, radi se o vezi koja ima jako veliki potencijal, jer se ovi znakovi sjajno nadopunjuju. Ključ uspeha je međusobno poverenje, dok je ono prisutno šanse za uspešnu vezu i brak su visoke. Što se tiče poslovnih prilika važno je da se ne zalećete i dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku.

 67. Nebitnaaaaaaa

  16031993 a suprug 26091996 kad mozemo ocekivati prinovu? I sta me ocekuje tokom oktobra pozz

  • Horoskop

   Nebitnaaaaaaa, pred Vama su mirni ljubavni dani koji donose maksimalno razumevanje sa partnerom i jačanje Vašeg odnosa. Time se stvaraju odlični uslovi da se posvetite Vašem zajedničkom cilju, da postanete roditelji. Iako je situacija na poslu trenutno haotična, zahvaljujući Vašoj prirodnoj spretnosti uspećete da se snađete. Moguć je manji pad imuniteta zato je važno da se hranite zdravo i unosite više vitamina.

 68. posao

  Hocu li se duze zadrzati na trenutnom poslu ili ce ovo biti samo probni rad?Skoro sam poceo da radim.26.3.1984.

  • Horoskop

   posao, uspostavili ste dobar temelj, sada je samo neophodno da pažljivo nastavite da gradite Vašu poslovnu karijeru. Najvažnije da uvek budete čvrsto sa nogama na zemlji i razvijate realne ciljeve. Samo tako ćete uspeti da ostvarite sve ono što ste zacrtali.

 69. Mica

  Postovani sta nas ocekuje u narednoj godini ja 21 11 1965 a on 19 3 1962 u pogledu ljubavi hvala vam puno

  • Horoskop

   Mica, jednostavno to je bila ljubav na prvi pogled puna privlačnosti i uzajamnih osećanja. Sada je neophodno da pokažete dovoljno zrelosti i sačuvate Vašu ljubav od različitih negativnih uticaja. Ova kombinacija znakova daje odličnu vezu i uspešan brak.

 70. white

  ja 22.02.1997 da li me ovaj momak 20.12.1997 voli? :)

  • Horoskop

   white, osoba rođena u znaku Strelca zahteva čvrstu osobu koja će mu pružiti pravi oslonac, što Riba ne može da ispuni. Emocije postoje, ali Strelac često zna da bude grub i nepažljiv, što može biti previše za osetljivu Ribu.

 71. Sanja

  Da li cu uskoro naci svoju srodnu dusu?20.03.1984 u 23:30h u Krusevcu

  • Horoskop

   Sanja, iako trenutno situacija u ljubavi nije zavidna, jako će Vas obradovati da predstoji značajno poboljšanje. Vaš društveni život će se aktivirati, što će doneti više kontakta sa različitim osobama, a jedno poznanstvo će posebno probuditi iskrene emocije u Vama.

 72. Moremore

  Da li cemo se pomiriti i kada?ja 26.3.1984. ona 25.2.1982.

  • Horoskop

   Moremore, potrebno je da pokažete više razumevanja prema potrebama Vašeg partnera, jer Ribe ponekad znaju da budu prilično sramežljive. Ovo je period kada će Vaša veza ili preći na viši nivo ili ćete se definitivno rastati.

 73. Mica

  Postovani dali ova tajna veza moze opstati Ona21 11 1965 a on 19 3 1962 hvala vam

  • Horoskop

   Mica, veza između ova dva znaka može da opstane, samo pod uslovom da oba partnera pokažu dovoljni stepen zrelosti. Među Vama je prisutan snažan osećaj povezanosti i lako se možete razumeti i bez reči. Sve to garantuje da dobru vezu koja može da preraste i u uspešan brak.

 74. white

  Prvo da Vam se zahvalim na svakom odgovoru do sada, divni ste zaista :) moj datum 22.02.'97 njegov 20.12.'97 kakva nas buducnost ocekuje :) i kakav ce mi bit mesec oktobar, unaprijed zahvalna jos jednom :))

  • Horoskop

   white, dovoljno je samo da se malo više potrudite i Vaša veza može biti jako uspešna. Oboma Vam ne manjka strasti i ljubavne maštovitosti, samo je potrebno da je češće koristite. Što se tiče ostalih aspekata Vašeg života, važno je da budete smireni i taktični, jer Vam impulsivne odluke neće doneti ništa dobro. Važno je da pravilno usmerite Vašu energiju i možete se nadati najboljem.

 75. avgust

  Hocu li se pomiriti sa osobom 26.3.1984 ili upoznajem drugog partnera uskoro?Ja sam rodjena 25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   avgust, nastupio je period u kome preispitujete Vaša ljubavna očekivanja koja očigledno nisu adekvatno zadovoljena. Pokušajte da se osamite i razmislite hladne glave šta je to što Vi zaista želite, jer impulsivne odluke ništa nisu dobro donele.

 76. zdravo:)))

  momak 20.12.1997, ja 22.02.1997 da li je iskren prema meni i da li stvarno zeli da bude sa mnom i kako bi nam islo u buducnosti

  • Horoskop

   zdravo:))), ovu kombinaciju karakteriše dosta strasti i uzbuđenja, ali nažalost, to će biti samo prolaznog karaktera. Glavna prepreka za uspeh veze je to što Riba zahteva stabilnog partnera, a Strelac ne može da ispuni njena očekivanja. Za uspeh je potrebno dosta odricanja sa obe strane.

 77. helena

  zdravo, moj datum 22.02.1997 da li me ocekuje neki put u inostranstvu i da li me ocekuje neki stalan posao i kada, i kakav ce mi biiti period u septembru mesecu, hvala vam unapred :)

  • Horoskop

   helena, informacije o zaposljenju koje ste tako dugo čekali, konačno će stići i biće vrlo povoljne. Uložena energija i napor će se isplatiti, tako da Vas do kraja godine očekuju velika poslovna dostignuća, pa čak i odlazak u inostranstvo. Ipak, potrudite se da ne poletite i nastavite da grabite napred malim, ali sigurnim koracima.

 78. helena

  zdravo, osoba 24.11.1971 god.. zena je veliki borac u zivotu, kakav je period ocekuje, da li ce joj se ispuniti neka ocekivanja u vezi imanja, i interesuje me njeno zdravlje

  • Horoskop

   helena, u skladu sa svojom prirodom, ova osoba će još jednom uspeti da savlada sve poteškoće i ostvari zacrtane ciljeve. Situacija sa imanjem će se povoljno razrešiti, ali potrebno je pokazati više strpljenja. Što se tiče zdravlja ono je odlično, osim pojačane nervoze koja može biti izražena u nekom periodu.

 79. Nova stara ljubav

  Hocu li naci novu devojku za ovih dva meseca (jul, avg i pocetak septembra)dok mi je bivsa u inostranstvu i hoce li to biti nesto ozbiljno ili prolazno?Moj datum 26.3.1984. I da li mi sledi pomirenje sa bivsom kada se vrati?Njen datum 25.2.1982.

  • Horoskop

   Nova stara ljubav, Vaša energična priroda Vam ne da mira, ali sve će to biti prolaznog karaktera. Kada se ponovo budete susreli sa bivšom ljubavi, sve će Vam biti jasno kao dan.

 80. Svemir

  Da li cu se udati za ovu osobu i kada 26.3.1984.?Ako necu za njega onda kada cu upoznati doticnog i kada se udati?Hvala

  • Horoskop

   Svemir, nalazite se na pravom putu u ljubavnom životu i važno je da zadržite taj pravac. Ovo je period slatkog početka za sve one koji su u vezi, jer će se osećanja i strast prema Vašem partneru samo povećavati. Na kraju sve će rezultirati jednom lepom ljubavnom pričom.

 81. Job

  Hocu li na jesen otici u Hrvatsku da radim?25.2.1982 Hvala

  • Horoskop

   Job, važno je da verujte u svoje ideje koje su odlične i donose rezultate. Pokušajte da smirite svoju impulsivnost i da svu energiju usmerite da ostvarivanje ciljeva koje ste zacrtali.

 82. mina

  22.02.1997 sta me ocekuje u julu mesecu, ima li nekih znacajnih pozitivnih promena, posao, zdravlje, ljubav

  • Horoskop

   mina, u narednom periodu možete da očekujete pozitivne promene, a neke od Vaših gorućih želja će dobiti krila. Važno je samo da budete pozitivni i pravilno usmerite svoju energiju i možete da se nadate velikoj nagradi u Vašem životu.

 83. niko

  ništa od korenitih promena na bolje .... kakva je situacija u budućnosti ... ima li svetla na kraju tunela (posao , porodica (prinova) , zdravlje , novac) ... ili ... 28.02.1976 - zemun , 13:50

  • Horoskop

   niko, pred Vama je dobar period za ljubav i proširenje porodice. Sa druge strane, na poslu nije idealno, ali finansijski izgledi su povoljni tako da pokušajte da zadržite ono što imate. Zdravlje je generalno dobro, ali povedite računa o pravilnijoj ishrani i posvetite se treningu.

 84. g

  ja 18.03.1983 ona 18.09.1995, kakvi su uslovi za vezu

  • Horoskop

   g, uslovi za vezu su odlični, jer je u pitanju kombinacija znakova u kojoj će oba partnera biti jako zadovoljna. Potrebno je samo da budete dovoljno iskreni jedno prema drugom i pokažete spremnost da prihvatite sve specifičnosti u karakteru Vašeg partnera.

 85. Olja

  Da li me i kada ocekuje fatalna ljubav,ili sam je vec dozivela?16031968.g.

  • Horoskop

   Olja, za pravu ljubav nikada nije kasno. Uskoro će na Vašem ljubavnom nebu nova zvezda zasijati posebnim sjajem. Iako u početku neće moći da verujete šta Vas je snašlo, to je nagrada za sve ono što ste prošli na ljubavnom planu.

 86. Dada

  Ima li šanse za pomirenjem? 22.2.1981 on 9.3.1977

  • Horoskop

   Dada, zaista je iznenađujuće kako je došlo do prekida među Vama, jer se dve Ribe uvek odlično razumeju. Izgledi za pomirenje su jako dobri, tako da budite strpljivi i usmerite svu moguću pažnju prema partneru koji to zaslužuje.

 87. Tijana

  da li cu da imam uspeha u poslu 16 03 1987

  • Horoskop

   Tijana, slobodno se osmehnite, jer došlo je Vaših pet minuta kada je u pitanju posao. Konačno ćete dobiti priliku da ispoljite Vašu kreativnost, talenat i profesionalnost, radeći posao koji Vam se sviđa.

 88. prolece

  Kada cemo se ponovo videti? Za mesec,dva,tri..? On 10.2.1983. ja 25.2.1982.

  • Horoskop

   prolece, željeni susret će se desiti, ali ne tako brzo koliko Vi priželjkujete. Pokušajte da smirite Vaš impulsivni karakter i da razumnije donosite odluke, jer u suprotnom nećete moći ništa dobro da očekujete.

 89. Dada

  Da li ćemo se pomiriti? Ja 22.2.1981. On 9.3.1977

  • Horoskop

   Dada, do pomirenja može doći samo pod uslovom da oboje budete manje zahtevni kada je u pitanju pažnja i naklonost koju dobija od strane partnera. Ako uspete da rešite probleme koji Vas koče, Vaša veza može biti jako srećna.

 90. Lena

  30.08.1995. Kada me ocekuje neka ozbiljna veza?

  • Horoskop

   Lena, nastupajući period je vrlo povoljan za unapređenje ljubavnih odnosa. Vrlo brzo ćete uspeti da pronađete romansu i ljubav koju ste tako dugo priželjkivali.

 91. Mica

  Postovani dali ocaj covjek ponekad misli na mene ili je ovoj vezi zvanicno kraj ja 21 11 1965 on 19 3 1962 hvala

  • Horoskop

   Mica, s obzirom na veliku unutrašnju snagu i harizmu koju nosite sa sobom svakako na bilo kog muškarca ostavljate snažan utisak. Ovaj muškarac je emotivna duša tananih osećanja koja traga za srodnom dušom kojoj će uvek biti podrška na životnom putu. S obzirom da ste oboje vodeni znaci postoji mogućnost da u budućnosti poboljšate Vaš odnos, ukoliko Vi smirite temperament, a Vaš partner bude odlučniji.

 92. sa sa

  Interesuje me ljubav,kada ce se pojaviti nova ljubav u mom zivotu,gde je ona,hocu li do kraja zivota ostati sam,17.9.1969,

  • Horoskop

   sa sa, iako ste trenutno jako frustrirani zbog događaja na ljubavnom planu, možete da odahnete jer sledi poboljšanje. Naredni period donosi unapređenje ljubavnih odnosa, tako da budite optimista, jer moguće da ćete vrlo brzo doživeti romansu i ljubav koju priželjkujete.

 93. Ana

  14.3.1989 kada cu uci u vezu

  • Horoskop

   Ana, pred Vama je period u kome ćete se intezivno družiti sa prijateljima i ići na brojna društvena okupljanja. Upravo to je mesto gde cete sresti osobu koja će Vas zainteresovati. Otvorite Vaš um za ljubav i uživajte u najlepšem osećanju na svetu.

 94. ljubav stara

  Hocemo li obnoviti vezu i kada?Da li oseca jos uvek nesto prema meni?Davno smo bili zajedno. On 10.2.1983. ja 25.2.1982.

  • Horoskop

   ljubav stara, i sami znate koliko Vam je prvobitno bilo potrebno truda da održite Vašu vezu. Postavlja se pitanje da li želite da ponovo prolazite kroz sve to? Među Vama dvoma i dalje sevaju varnice, ali potrebno je da iskreno i otvoreno porazgovarate o tome šta je to što zaista želite.

 95. Mica

  Dali ce mi se ova osoba javiti vise on 19 3 1962ja 21 11 1965 hvala

  • Horoskop

   Mica, nažalost, teško da će doći do ponovnog uspostavljanja kontakta sa ovom osobom. Možda bi najbolje bilo da odlučno krenete dalje i posvetite više pažnje osobama koje su zaista zainteresovane za Vas.

 96. Nebitna budala

  16031993 kakav me perio ocekuje tokom martA

  • Horoskop

   Nebitna budala, ukoliko uspete da kontrolišete Vaše impulsivne reakcije možete da se nadate uspešnom periodu. Što se tiče posla važno je da se pridržavate proverenih metoda i obrazaca ponašanja. Na ljubavnom planu se otvaraju lepe prilike za poboljšanje odnosa ili nove veze. Važno je da pokušate da se dobro naspavate.

 97. Dada

  Da li je partner iskren u ljubavi samnom? Ja 22.2.1981. On 9.3.1977

  • Horoskop

   Dada, nema razloga za zabrinutost, jer partnerova osećanja su potpuno iskrena. Iskoristite strast i romansu koja je prisutna u vazduhu za unapređenje Vaše veze. Možete da očekujete potpuno zadovoljstvo u Vašem ljubavnom životu.

 98. Mikica

  on 20.02.1963 podznak strelac ona 23.12.1974.ne znam podznak ! Veoma je volim, ma sta volm obozavam upali smo u nadam se prolaznu krizu sta i kako dalje

  • Horoskop

   Mikica, osobama rođenim u znaku Ribe potreban partner na koga se mogu osloniti i u potpunosti mu verovati. Zato ukoliko želite da Vaša veza uspe morate obratiti malo više pažnje na partnerove potrebe. Uz puno truda i poštovanja, Vaša veza će opstati.

 99. hemanis

  Da li ce doci do razvoda i kada?On 10.2.1983 ona 4.1.1981.

  • Horoskop

   hemanis, pored svih Vaših nastojanja da se prilagodite partner ne odustaje od svojih zahteva. Odustanite od raspava i ljubomirnih scena, jer to ne donosi rezultate. Ukoliko oboje niste spremni da popustite i budete tolerantiji, do razvoda će neminovno doći.

 100. OO

  Ona 27.07.1995 , ja 22.02.1994 Sta se desava tu ? I dalje nema komunikacije izmedju nas dvoje..

  • Horoskop

   OO, kako bi došlo do poboljšanja odnosa sa partnerom potrebno je da budete spremni na određena prilagođavanja, veliki trud i strpljenje. Ono što može da bude problem je činjenica da su oba znaka više usmerena ka primanju, nego ka davanju. Ukoliko uspete da složite sve kockice na svoje mesto, Vaša veza će biti uspešna.