Jarac

(22.12 - 20.01)

Organizovanje žurke, neobaveznog druženja ili nekog društvenog događaja predstavljaće pravo zadovoljstvo za vas danas. Osetićete jaku povezanost i društvenu pripadnost sa svim ljudima iz vaše okoline. Bez obzira šta mislili da treba da uradite, ne odbijajte poziv koji će vam biti upućen. Ono što ćete dobiti kroz druženje sa drugima može biti važnije od bilo čega u ovom trenutku.


Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Soba

Poseta Jarko obojena soba- imaćete razloga da se ponosite ... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Jarac i Lav

  Ja:15.01.1995. On:30.7.1998. Da li postoji šansa za pomirenje u bliskoj budućnosti? Hoćemo li ikad više biti u vezi?

  • Horskop

   Jarac i Lav, Oboje imate izražen ego, pa bi to mogla biti prepreka u Vašem odnosu. Svakako postoji mogućnost pomirenja ali ukoliko oba partnera ne promene način shvatanja i prihvatanja onog drugog, ponovo bi moglo doći do razlaza. Reklo bi se da je kod vas problem nerazumevanje, kao i temperamentnost.

 2. Nikola

  23.12.1995 ljubav

  • Horskop

   Nikola, Mogli biste upoznati nekog potpuno novog u narednom periodu sa kim možete ostvariti lepu vezu. Ukoliko ste u vezi, stvari se neće u narednom periodu menjati. Probajte da unesete neke novine u Vaš odnos, šetajte, više vremena provodite u prirodi kako biste se ponovo osećali kao na početku.

 3. Марија Марија

  Шта ме чека у наредном периоду,седећа три месеца? (Љубав, Породица, Посао)? Рођена 09.01.1997 у 00:45 ❤️

  • Horskop

   Марија Марија, U narednom periodu bićete fokusirani na posao ili fakultet. Uspećete da ostvarite svoje ambicije, iako ćete nailaziti na prepreke. Neprekidno ćete raditi i biti odgovorniji nego inače. Ukoliko se poklope sve kockice, moguće je i da ćete otići na jedno putovanje. U narednom periodu ćete svakako upoznavati zanimljive ljude i sticati nova prijateljstva.

 4. Marija1997

  Шта ме чека у наредна два месеца на љубавном плану? Рођена 09.01.1997 у 00:45

  • Horskop

   Marija1997, Unećete nove aktivnosti u Vaš odnos sa voljenom osobom i uspećete da ostvarite jedan ranije planiran zajednički cilj. Ukoliko ste slobodni, uponaćete nekog ko deli veliki broj zajedničkih interesovanja sa Vama i ko će Vam biti sjajan sagovornik. To bi mogao biti početak nove, skladne veze.

 5. lija

  kada mi sledi zaposlenje, u kom mesecu, hvala :) 22.02.1997 04:20

  • Horskop

   lija, Nestrpljivi ste da promenite nešto u svom životu. U narednih 6 meseci imate dobre prilike za zaposlenje. Vi volite dinamiku i rizik, pa bi za Vas idealan posao bio rad u policiji ili nešto slično tome.

 6. Nikola

  Ja 23.12.1995 ona 16.12.1997 ljubav, lakav nam je naredni period

  • Horskop

   Nikola, Da bi ova veza uspela, potreban je trud i uzajamno razumevanje. Jarcu je neophodan osećaj kontrole, dok Strelac žudi za slobodom. Oboje bi trebalo da prigušite svoju prirodu i prilagodite se onom drugom. U narednom periodu možete da izgradite stabilan odnos.

 7. Марија

  Да ли има наде за нас? Да ли ће се ствари вратити у нормалу? Он рођен 16.07.1994 у 02:45 а ја 09.01.1997 у 00:45

  • Horskop

   Марија, Iako se čini na prvi pogled da ste različiti, u stvari veoma ste slični. Oboje ste privrženi porodici i verni. Vas trivijalne stvari koče. Neophodno je da radite na komunikaciji. Probajte da budete opušteniji. U ovom periodu je najbolje da zaokupite misli nečim drugim, pustite da Vam se on sam približi ponovo.

  • Марија Маки

   Он рођен 16.07.1994 у 02:45 а ја 09.01.1997 у 00:45, какав ће нам бити наредни период (на наш однос и љубав мислим) ?

  • Horskop

   Марија Маки, Po prirodi ste oboje verni i odlično se nadopunjujete kako emotivno tako i intelektualno. Probajte da suzbijete tvrdoglavost u narednom periodu, moguće je da ćete biti nervozniji nego inače. Ova veza bi mogla da preraste u srećan brak.

  • Horskop

   Марија Маки, Po prirodi ste oboje verni i odlično se nadopunjujete kako emotivno tako i intelektualno. Probajte da suzbijete tvrdoglavost u narednom periodu, moguće je da ćete biti nervozniji nego inače. Ova veza bi mogla da preraste u srećan brak.

 8. Марија

  С обзиром да он живи у другом граду. Каква би нам будућност била? Веза? Он рођен 14. 07.1996, а ја 09.01.1997 у 00:45

  • Horskop

   Марија, Ova veza bi mogla biti uspešna ali s' obzirom da oboje ne podnosite ideju o vezi na daljinu, moralo bi da dođe do prilagođavanja. Daljina bi Vam stvarala nervozu. Inače ste oboje stabilne ličnosti i privrženi porodici.

 9. minja

  kakav ce mi biti period u letnjim mesecima posao,ljubav, zdravlje 22.02.1997 04:20h

  • Horskop

   minja, Očekuju Vas različite mogućnosti kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu. Gradićete dobre odnose sa članovima porodice. Bićete osetljivog zdravlja od 3.juna do 19.juna. Moguća su odlaganja vezana za finansije. Neophodan je naporan rad da bi se prevazišle prepreke. Uspeh je izvestan.

 10. Bojo

  Da li cu u skoroj buducnosti prodati nekretninu?7.1.1962.23;30

  • Horskop

   Bojo, Možete ubrzo da prodate nekretninu ali cena neće biti zadovoljavajuća za Vas. Savet je da sačekate bolju ponudu.

 11. Sany

  Zanima me dali če mi moj Blizanac pomoči u životu po pitanju financija i poslovnih planova? On 25.05.67 Ja 23.12.76. Hvala

  • Horskop

   Sany, Ukoliko bude bio u mogućnosti, Vaš Blizanac će Vam svakako pomoći. Blizanci su altruisti i nesebični, zbog toga često idu u krajnosti kada su finansije u pitanju. Često su vrlo uspešni u poslu.

 12. Marija

  Шта ме чека на у љубави у наредном периоду?Рођена 09.01.1997 у 00:45

  • Horskop

   Marija, Ukoliko ste u vezi, moguće su manje nesuglasice. Pokušajte da budete tolerantniji. U narednih mesec dana je izražena nervoza kod Vas. Početkom leta je moguće novo poznanstvo ukoliko ste slobodni.

 13. Марија

  Да ли ћу дипломирати ове године? Да ли ћу завршити у року? Рођена 09.01.1997 у 00:45

  • Horskop

   Марија, Veliki su izgledi da ćete uspeti ali isključivo velikim zalaganjem i trudom. Vredni ste i istrajni, pa ne bi trebalo da bude problema. Srećno.

 14. Marija97

  Он рођен 14. 07.1996 а ја 09.01.1997 каква би нам могла будућност бити? Веза?

  • Horskop

   Marija97, Ovo bi zaista mogla biti jaka i stabilna veza. Oboje ste stabilne ličnosti koje vole sigurnost i udobnost. Ima naznaka da ćete oboje biti verni. Ljubav i uzajamno poverenje su ključni faktor ove veze.

 15. MARIJA MAKI

  Da li ću pogrešiti ako uđem u vezu sa njim on je rođen 16.02.1991 a ja 09.01.1997,kakva bi nam veza mogla biti?

  • Horskop

   MARIJA MAKI, Oboje imate jak osećaj samopoštovanja i izražen ego, pa je potrebno mnogo truda da bi ova veza uspela. Vodolija ne podnosi podređen položaj i iznad svega ceni slobodu. Ova veza svakako može uspeti ukoliko su oba partnera dovoljno zrela i spremna na kompromis i fleksibilnost.

 16. MARIJA MAKI

  Kakve su šanse za vezu? ja 09.01.1997 on 16.07.1994

  • Horskop

   MARIJA MAKI, Tvrdoglavi, ambiciozni i realni kakvi jeste, odlično se nadopunjujete sa impulsivnim, sanjarenju sklonim muškim pripadnikom znaka Rak. Oboje ste po prirodi verni i niste skloni preljubi, pa bi ovo zaista mogla biti srećna veza bez avanturizma, puna malih životnih radosti. Naglašena je uzajamna privlačnost.

  • Marija

   Да ли ћемо се помирити? Он рођен 16.07.1994 а ја 09.01.1997

  • Horskop

   Marija, Svakako je moguće pomirenje. Budite taktični i dostojanstveni. Ostavite mu malo prostora, jer su Rakovi spori i inertni. Budite veseli, radujte se životu, ponašajte se opušteno i dopustite da Vas ponovo osvoji. Svakako morate napraviti mali pomak ka njemu ali pazite da to ne bude prenaglašeno. U svakom slučaju, nikako ne pokazujte slabost u ovom periodu.

 17. Sany

  Dali če da prihvati kraj veze on 25.05.67 ili je dobro da smo samo prijatelji Ja 23121976. Hvala

  • Horskop

   Sany, Verovatno Vam je ponestalo strpljenja i ne možete da se nosite sa nemirnim duhom muškarca rođenim u znaku Blizanaca. Ovo je svakako komplikovana astrološka kombinacija i potrebno je mnogo truda i razumevanja sa obe strane da bi veza opstala. Na Vama je da odlučite da li treba da ostanete u ovoj vezi. Sledite svoju intuiciju i osećanja.

 18. Jarac i Blizanac

  Ja:15.1.1995. on: 18.6.1996. Da li će između ove dvije osobe biti nešto više i ozbiljnije od povremenog viđanja?Kolike su šanse za vezu šta ih čeka u budućnosti?

  • Horskop

   Jarac i Blizanac, Vi ste osoba čvrstog karaktera i ne odustajete od svojih načela, dok je Vaš partner ležeran, opušten i popustljiv. Teško će Vam pasti blizanačka sklonost flertu. Biće Vam potrebno mnogo strpljenja i popuštanja sa obe strane. Svakako ova veza može uspeti uz veliki trud i zrelost oba partnera.

 19. Sany

  Zanima me dali me voli ili je to samo prolazna ljubav on 25.05.1967 ja 23.12.1976. Hvala

  • Horskop

   Sany, Ova veza može uspeti uz trud i obostranu zrelost. Nije Vam lako da se nosite sa živahnim i nestalnim blizancem. Ovde svakako postoje osećanja, ali je ovaj muškarac po prirodi razigran i sklon flertu, što Vašoj ozbiljnoj prirodi ne odgovara.

 20. Sany

  Zanima me kako stojimo nas dvoje on 25.05.1967 a ja 23.12.1076. Dali je on dobar za mene? Hvala

  • Horoskop

   Sany, S obzirom da ste Vi po prirodi čvrstog karaktera i konzervativnih shvatanja, nije Vam lako da se nosite sa vetropirastim blizancem. Njegova vesela priroda Vas privlači ali morate raditi na poverenju. Ukoliko uspete da prevaziđete razlike u karakteru, ova veza može da opstane.

 21. Vladimir Dimitrijevi

  4.1.1975 u 13:45 Sta me ocekuje u ovoj godini

  • Horoskop

   Vladimir Dimitrijevi, pred Vama je vrlo uspešna godina u kojoj ćete osetiti poboljšanje u svim sferama života. Konačno ćete imati priliku da uživate u plodovima sopstvenog rada, iako će neki pokušati da Vam ospore uspeh. U ljubavi Vas očekuju mir i ravnoteža, mada su izvesne određene smetnje u kontaktu sa ljudima. Posebnu pažnju treba da posvetite zdravlju, što će zahtevati bitnu promenu načina života.

 22. Marija

  Več neko razdoblje nemam motivacije na poslu! Zanima me dali da dam odkaz ili da još sačekam, da se situacija promeni. 231276

  • Horoskop

   Marija, neophodno je da sednete i dobro razmislite šta je ono što Vi stvarno želite. Možda ste se samo umorili od tolikih obaveza i zato Vam vreme provedeno na poslu više ne prija kao pre. Ako se osećate spremnim za promenu, dobićete priliku da preokrenete situaciju u pravcu u kome želite.

 23. Mladen

  Ja 18.01.2001. I ona 10.10.2001. da li postoji dobra buducnost za nas?

  • Horoskop

   Mladen, s obzirom da je u Vašem odnosu prisutno dosta strasti, burne svađe nisu retkost. Ono što može da bude najveća prepreka jesu različiti pogledi na život. Naime, Jarac je naviknut na red i rad, dok osobe rođene u znaku Vage više vole da uživaju u životu. Ukoliko uspete da pronađete balans između želja i mogućnosti, predstoji Vam uspešna zajednička budućnost.

 24. Nzm

  03.01.1999, on 28.01.1997 da li postoji mogucnost za zajednicku buducnost?

  • Horoskop

   Nzm, vrlo je teško govoriti o zajedničkoj budućnosti ova dva znaka s obzirom da se ne podudaraju baš najbolje. Za oba znaka je karakterističan jak ego, što je najveći izvor sukoba. Da bi veza uspela potrebno je mnogo truda i uvažavanja sa obe strane.

 25. LOLITA

  Rodjena sam 11.01.1998. A on 27.09.1998. Kakva su njegova osjecanja prema meni i da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   LOLITA, osećanja dotične osobe su za sada pomešana, jer sa jedne strane ga privlači osoba rođena u znaku Jarca i želi da je osvoji. Sa druge strane, nije mu baš po volji praktičnost i rad bez predaha koji su glavna karakteristika Vašeg znaka. Za uspeh ove kombinacije potrebno je dosta kompromisa, što neće proći bez velikih neslaganja.

 26. gizzi

  Dali da se obratim rodjaku za pomoc u vezi napredovanja na poslu, dali mi moze biti od pomoci? 17.01.1986

  • Horoskop

   gizzi, dobro bi Vam došla pomoć sa strane da se suočite sa svim poslovnim preprekama koje Vas očekuju u narednom periodu. Vrlo je moguće da poboljšanje situacije neće odmah nastupiti, ali važno je da budete strpljivi i nastavite vredno da radite.

 27. Hipokrat

  Zdravo! Ja sam rođen 16. 01. 1991. Zanima me da li me stvarno cura rođena 26. 07. 1997. voli?

  • Horoskop

   Hipokrat, nemate razloga da sumnjate u iskrenost osećanja Vaše devojke, jer ona ima oči i srce samo za Vas. Ipak, važno je da budite na oprezu i pokušate da uskladite sve razlike koje postoje između Vaša dva znaka. One ne garantuju baš glatku i srećnu vezu.

 28. Mimi

  Zanima me dali ču ostati u sadašnjem poduzeču? Ili ču dobiti bolju ponudu za posao? 23121976 hvala.

  • Horoskop

   Mimi, za sada je izvesno da ćete ostati u firmi u kojoj radite gde ćete imati priliku da dodatno razvijete Vaše profesionalne mogućnosti. Važno je da ostanete mirni, budete skromni i nastavite vredno da radite. U tom slučaju uspeh ne može izostati.

 29. M

  Ona 12. 04. 1996. On 23. 01. 1997.

  • Horoskop

   M, ovu kombinaciju znakova prate snažne emocije koje često znaju da se burno ispolje. Kao dominatna figura u vezi se ističe Ovan, dok se Vodolija trudi da u sveu ugodi partneru. Ova neobična kombinacija može uspeti ako postoji iskrena ljubav i spremnost da se suoče sa problemima.

 30. F

  Ona 17. 01. 1996 on 03. 06. 1996.

  • Horoskop

   F, u pitanju je vrlo složena kombinacija u kojoj preovlađuju velike razlike između Jarca čvrstog karaktera i opuštenog i ležernog Blizanca. Veza može da bude uspešna, ali samo pod uslovom da oba partnera ulože maksimalan trud i pokažu zrelost.

 31. FM

  Ona 17. 01. 1996.. on 03. 07. 1996. prvi par Ona 12. 04. 1996. on 23. 01. 1997. drugi par

  • Horoskop

   FM, prvi par predstavlja zaista izvrsnu kombinaciju koja može biti jako srećna, s obzirom da se ova dva znaka izvrsno nadopunjuju. Kada je u pitanju drugi par, reč je o vrlo interesantnom spoju koji je ispunjen burnim emocijama.

 32. iggi

  Dali cu se zaposliti uskoro? 17.01.1986

  • Horoskop

   iggi, pred Vama je period u kome ćete konačno pronaći ključ do uspeha na poslovnom planu. Imaćete nekoliko prilika da pokažete Vašu stručnost i elokventnost. Ako uspete da sačuvate Vaš mir i staloženost, uspeh će biti zagarantovan.

 33. Nzm..

  Ja 03.01.1999, on 28.01.1997, kakva nam buducnost? Kako ce da se odvijaju stvari dalje?

  • Horoskop

   Nzm.., s obzirom da među Vama postoje značajne razlike, za dalji napredak Vaše veze potrebno je mnogo truda i uvažavanja sa obe strane. Ukoliko budete dovoljno zreli uspećete da sačuvate Vašu ljubav od brojnih izazova.

 34. Ruza

  Pozdrav. Ja 12.01.1991 09:40 da li postoji sansa za posao i kakva me finansijska situacijua ocekuje u narednom periodu. On 19.05.1988 da li postoji sansa za posao ? Hvalaaa

  • Horoskop

   Ruza, osobu rođenu u znaku Jarca očekuje dobra poslovna prilika koju bi trebalo da iskoristi, jer to sa sobom nosi poboljšanje finansijske situacije. Što se tiče muške osobe rođene u znaku Bika očekuju ga nove poslovne mogućnosti, a na njemu je da odabere onu koja mu najviše odgovara.

 35. LOLITA

  Rodjena sam 11.01.1998. U 23:10. Da li da ocekujem promjene na ljubavnom planu?

  • Horoskop

   LOLITA, u poslednje vreme Vaš ljubavni život je pun raznih kontrasta. Ipak, možete da očekujete promene na bolje, ali pod uslovom da budete fleksibilniji i pokažete otvoreno svoja osećanja.

 36. Marija

  Dali će se promeniti situacija na poslovnem planu? 23.12.76 Dali ima nade da dobijem bolji posao?

  • Horoskop

   Marija, postoje velika šanse da se situacija na poslu promeni nabolje, jerpred Vama su neslućene mogućnosti u ovoj godini. Ako budete smireni i nastavite vredno da radite, uspeh ne može da izostane.

 37. Natasa

  14.8.83 i 17.1.81 ljubav

  • Horoskop

   Natasa, u pitanju je kombinacija koja ne garantuje baš srećnu i uspešnu vezu. Međutim, ukoliko uspete da pokažete dovoljno zrelosti i da se prilagodite jedan drugom, veza može da ima uspeha.

 38. fenix

  ja 28.12.1973..on 7.10.1971..dali ce se desiti nesto konkretnije osim poznanstva.Hvala

  • Horoskop

   fenix, ova kombinacija nije baš kompatibilna na svim poljima, zbog čega bi njihova veza predstavljala nemirno more. Ipak, to ne znači da ova dva znaka ne bi mogla da ostvare nešto više od prijateljstva, ali uz mnogo strpljenja i kompromisa.

 39. igor

  Dali cu dobiti Posao koji prizeljkujem u 2018? 17011986

  • Horoskop

   igor, pred Vama su velike mogućnosti u 2018. godini da napravite karijeru iz snova. Iako Vas neće zaobići brojne prepreke, važno je da date sve od sebe, da radite mirno i naporno, i uspećete da dobijete posao koji priželjkujete.

 40. igor

  Dali cu se ove godine zaposliti na mesto koje zelim? 17011986

  • Horoskop

   igor, ova godina je definitivo rezervisana samo za uspehe, posebno na poslovnom planu. Pred Vama je odličan period za napredovanje, razvoj i uspeh. Moguće su izvesne prepreke sredinom godine koje će usporiti Vaš napredak, ali važno je da ostanete mirni i budete maksimalno posvećeni onome što radite.

 41. spy

  Ona 19.1.1989 a on 24.09.1981.Ljubav?

  • Horoskop

   spy, s obzirom da su u pitanju dva dosta različita znaka, Vašu ljubav prati mnogo strasti, ali i još više svađa. Ukoliko uspete da postignete kompromis i premostite sve one različitosti koje Vas udaljavaju, Vaša veza će imati dosta uspeha.

 42. igi

  Dali ce se promeniti situacija na poslovnom planu? Da li cu dobiti Posao? 17011986

  • Horoskop

   igi, pred Vama je lepa prilika da konačno dobijete posao kakav želite i ostvarite uspešnu karijeru. Važno je da ostanete mirni i Vaši kvaliteti će isplivati na površinu i doneti promenu poslovnog kursa, ali samo pod uslovom da ste Vi spremni za to.

 43. Marija

  Ima li nade da ostanem u poduzeču brine me jer nije ugovor najbolji. Ima li nade za bolji ugovor. 23121976 Hvala

  • Horoskop

   Marija, nema razloga za zabrinutost, jer sa Saturnom koji je ušao u Vaš znak imate sjajnu priliku za razvoj, uspeh i napredovanje. Zahvaljujući Vašoj upornosti i izdržljvosti, uspešno ćete pronaći rešenja i za najteže situacije na poslu, što će naići na oduševljenje prepostavljenih i pomoći da ostvarite bolje uslove za sebe.

 44. ljubav

  Da li ce se pomiriti i nastaviti da zive zajedno??? 24.03.94. i 18.09.94.

  • Horoskop

   ljubav, da biste funkcionisli kao par na stabilnom nivou, potrebno je da i Vi i partner imate više razumevanja i tolerancije. Pokažete više razumevanja jedno prema drugom i uživajte u trenutku. Vreme je za osmeh, jer imate više šansi da uspete nego da budete nezadovoljni u vezi sa partnerom.

 45. depressed

  03.01.1999, on 08.11.1998, da l cemo ponovo biti zajedno? Kako? I da li oseca nesto?

  • Horoskop

   depressed, da bi došlo do obnavljanja Vaše veze potrebno je prvo da rešite stare probleme koji Vas koče. To su stvari koje se lako daju ispraviti i poboljšati, dovoljno je samo malo lepih reči i opuštene atmosfere da se veza ponovo stabilizuje.

 46. LOLITA

  Ona: 11.01.1998. On:27.09.1998. Da li ce biti zajedno? Da li on nju voli?

  • Horoskop

   LOLITA, nema razloga da brinete u vezi osećanja ove osobe, jer joj je potrebno malo više vremena da se opusti i pokaže svoja iskrena osećanja. Ukoliko želite da ostvarite harmoničnu i dugotrajnu vez potrebno je da oboje pokažete spremnost na kompromise i ustupke. Ipak, verujte Vaša zajednička veza će biti vredna zalaganja.

 47. Mimi

  Kakav me period očekuje 23121976 financiski i poslovni. Hvala

  • Horoskop

   Mimi, Vaši poslovni napori koje ste do sada činili konačno će uroditi plodom i po prvi put ćete osetiti onaj miris uspeha koji toliko želite. Zahvaljujući Jupiteru koji se nalazi u Vašem 10. polju koje vlada karijerom, očekuje Vas više nego zaslužena priznanja, napredovanje i nove poslovne saradnje, čak i sa inostranim firmama.

 48. Cakiambicija

  Zanima sta ce biti sa poljem ljubavi, da li me neko koga znam od ranije potajno simpatise sta ce biti sa tim ili neka nova ljubav? 09.01.1997.

  • Horoskop

   Cakiambicija, potrebno je da zanemarite sentimentalnosti i uhvatite se u koštac sa realnošću. Teško da će biti nešto sa osobom koju znate od ranije. Nakon teškog perioda situacija se polako razbistrava i dolazi do poboljšanja na ljubavnom planu.

 49. Mimi

  Dali je moguča suradnja između nas dvoje ja 23121976 on 03051971? Dali če mi pomoči oko posla?

  • Horoskop

   Mimi, što si tiče kompatibilnosti, astrološki je moguće. Imate neke povoljne aspekte koji se odnose na udruživanje i saradnju. Dugoročno su mogući problemi u komunikaciji i nerazumevanje. Važno je da u realnom okruženju procenite situaciju i da li je optimalno za Vas to što Vam se nudi. Ukoliko jeste, onda je to u redu. Treba da iskoristite priliku za napredovanje. Do oktobra naredne godine je povoljan period za posao.

 50. Zelenooki

  Šta osjeća prema meni?Da li će se nešto desiti između nas i šta mogu očekivati?Ja 29.12.'88.Ona 29.04.'85.Hvala unaprijed.

  • Horoskop

   Zelenooki, preko posla upoznajete žensku osobu sa kojom ulazite u emotivan odnos. Izlazite, zabavljajte se i počnite da verujete u sebe. Period koji predstoji je jako povoljan za Vas u svakom smislu.

 51. Fenix

  Ja 28.12.1973 on 06.06.1963 da li je iskren i kakve su tu šanse za nešto više od prijateljstva.Hvala

  • Horoskop

   Fenix, moguća je veza koja će se razvijati u prijatnoj atmosferi. Međutim, Vi volite Vašu slobodu i nezavisnosti i teško da bez rada na sebi, možete da trpite da budete u braku. Volite promene i volite da dominirate. Potreban Vam je jak muškarac kako bi mogao da prati Vašu energiju.

 52. Mimi

  Dali ču se zaposliti još u ovoj godini? 23121976 Hvala

  • Horoskop

   Mimi, do jeseni sledeće godine, pojavljivaće Vam se povoljne poslovne prilike. Moguće zaposlenje preko partnera ili uticajne muške osobe.

 53. D i A

  Ja:15.01.1995. On: 2 11.1997. Da li ćemo opstati zajedno?Vrijedi li se boriti za njega?Da li mu je stalo do mene?Ima li nade da ćemo uspjeti? Hvala unaprijed!

  • Horoskop

   D i A, odnos može da bude veoma napet i pun emotivnog naboja. Teško je postići mir i harmoniju koja je prioritet za budućnost veze.

 54. LOLITA

  Ja: 11.01.1998. On: 27.09.1998. Da li je zaljubljem u mene?

  • Horoskop

   LOLITA, krajem godine očekuje Vas promena na ljubavnom planu. Veća je verovatnoća da će se pojaviti muškarac koji je sličniji Vama.

 55. Marija

  Dali ču ostati u poduzeču gde sada radim.23.12.76 Hvala

  • Horoskop

   Marija, nekada kraj jedne stvari označava početak druge i bolje. Samo verujte u sebe i prihvatite svaku priliku koja Vam se pojavi. Zapamtite: ne postoji problem, postoji samo izazov! Upornost će Vam se uvek isplatiti.

 56. LOLITA

  Ja: 11.01.1998. On: 27.09.1998. Sta oseca prema meni i koje su mu namere?

  • Horoskop

   LOLITA, osećanja su vrlo iskrena, tako da možete da očekujete najbolje namere sa njegove strane.

 57. sporo

  spiro 25.12.54god kazete moguc brak sledece godine,poznajem li tu osobu.Hvala

  • Horoskop

   sporo, susret sa tom osobom će Vas ostaviti bez daha i vrlo lako ćete prepoznati da je ona prava.

 58. Marija

  Da li ču se uskoro zaposliti? Da li me u ovoj godini očekuje neki veči novčani dobitak? 23.12.76 Hvala

  • Horoskop

   Marija, povoljni su izgledi za promene na poslovnom planu u narednom periodu.

 59. Kiza

  Da li ce osobe 9.1.1997. i 27.1.1997. biti zajedno na duzi vremneski period? I da li ce neko biti izuzetno pogodjen tom vezom

  • Horoskop

   Kiza, da, pred Vama je duga i uspešna veza, zbog koje niko neće patiti.

 60. SPIRO

  SPIRO 25.12.54.G. MOGUCNOST BRAKA I KADA

  • Horoskop

   SPIRO, mogućnost da uplovite u bračnu zajednicu Vas očekuje sledeće godine.

 61. STOLE

  Postovani: Da li cu uspeti dobitii honorarni posao? 28.12.1960

  • Horoskop

   STOLE, situacija na poslovnom planu je povoljna, tako da možete da očekujete taj honorarni posao.

 62. Jovana

  17.01.1989 posao,hvala unaprijed

  • Horoskop

   Jovana, za sada je nepovoljna situacija na poslovnom planu, ali ima izgleda da se to promeni pred kraj godine.

 63. :((

  Ja-03.01.1999, on-08.11.1998, da li cemo ponovo biti zajedno? Ako da, kada i kako ce biti..?

  • Horoskop

   :((, povoljni su izgledi da dođe do Vašeg ponovnog susreta, ali da li će doći do pomirenja zavisi od toga koliko ste oboje spremni da pređete preko razlika koje su i dovele do rastanka.

 64. sparta

  on 20.12.1995 a ja 19.01.1989.Kakva nam je buducnost na ljubavnom planu?

  • Horoskop

   sparta, i pored svih prepreka koje Vam stoje na putu, Vaša zajednička budućnost je izvesna i lepa.

 65. igi

  Sta mogu da ocekujem u 2017 po pitanju posla? 17011986

  • Horoskop

   igi, povoljan rasplet na poslovnom planu očekuje Vas u drugoj polovini ove godine. Ukazaće Vam se prilika koju nećete moći da odbijete.

 66. Mimi

  Već dugo čekam na posao ali nikako da bude uvek neke prepreke! Zanima me pošto sam jako razočarana. Šta mogu da očekujem da se desi vezano na posao? 23121976 Hvala.

  • Horoskop

   Mimi, moracete vise da se angazujete na ovom polju

 67. bj

  dali me voli ja 5.1.1995 i on 10.04.1991? Hvala unapred.

  • Horoskop

   bj, prisutna su iskrena osecanja

 68. Mica000

  Ja:11.01.1998. On:07.02.1993. Da li cemo ostati zajedno?

  • Horoskop

   Mica000, velike su sanse da cete ostati zajedno

 69. Mimi

  Šta da očekujem što se posla tiče u 2017 godini? 23121976 Hvala

  • Horoskop

   Mimi, godina koja je pred vama je povoljna sto se posla tice

 70. nikola

  ja 23.12.1995. ona 22.01.1983. ljubav.? moje finansije sledeceg meseca?

  • Horoskop

   nikola, promenjiva situacija na polju ljubavi. Finansije bez vecih promena

 71. spiro

  25.12.54.g.ljubav u 2017.god

  • Horoskop

   spiro, necete biti zadovoljni ljubavnim statusom

 72. Mica

  ja 22021997 on 08011996 na koji me nacin on posmatra ? osecanja?

  • Horoskop

   Mica, ova osoba vas posmatra kao prijatelja

 73. STOLE

  Materijalna I poslovna buducnost? 28.12.1960

  • Horoskop

   STOLE, nestabilna situacija. Brojne oscilacije

 74. joj

  zdravlje date osobe 05.01.1964 god.? hvala

  • Horoskop

   joj, zdravlje ove osobe ce se popraviti u narednom periodu

 75. Mica000

  Ja:11.01.1998. Da li me moj decko 07.02.1993. prevario sa bivsom devojkom 28.11.1992.?

  • Horoskop

   Mica000, odgovor je NE

 76. Mica000

  Ja:11.01.1998. On:07.02.1993. Da li me vara?

  • Horoskop

   Mica000, ova osoba vam nije u potpunosti verna

 77. MIMI

  Poštovani, kada mogu da se nadam zaposlenju? 23.12.76 Hvala

  • Horoskop

   MIMI, moguce zaposlenje krajem marta

 78. Tijana

  on 11. 08. 1995. ona 17. 01. 1996 sta ih ceka u buducnosti?

  • Horoskop

   Tijana, oce dve osobe ocekuje srecna buducnost

 79. Marija

  Na koji način me on posmatra on 30.01.73 ja 23.12.76? Hvala

  • Horoskop

   Marija, data osoba vas smatra prijateljem

 80. MIMI

  Dali nas očekuje skora neka prinova ja 23121976 a suprug 0811 73?

  • Horoskop

   MIMI, moracete vise da poradite po ovom pitanju

 81. Vaci

  On 16 03 87 a ona 17 12 91 sta ih ocekuje u buducnosti?

  • Horoskop

   Vaci, ove dve osobe ocekuje stabilna buducnost

 82. Vaci

  Jesu li verni jedan drugome u braku, ona 15 12 1973 a on 19 01 1970 g hvala na odg

  • Horoskop

   Vaci, prisutna je vernost u ovom braku

 83. Sandra

  Ja:25.12.1991 On:04.07.1988 Ima li tu nekr buducnosti?

  • Horoskop

   Sandra, moguca je srecna zajednicka buducnost

 84. Vaci

  Je li moguca veza ili nesto vise izmegu, on 19 01 1970 i ona 23 081971

  • Horoskop

   Vaci, moguca je ljubavna avantura

 85. SS

  Hoce li se osoba rodjena 23.11.1985. ostvariti u ulozi majke?

  • Horoskop

   SS, odgovor je DA

 86. Marija

  Dobila sam ponudu, da surađujem sa jednom agencijo poslovno. Zanima me dali čemo surađivati 23.12.76. Meni i nije baš do te suradnje? Neznam šta da radim? Hvala za odovor.

  • Horoskop

   Marija, najbolje bi bilo da ne prihvatite datu ponudu

 87. Mica000

  Ja:11.01.1998. On:07.02.1993. Napisali ste da nas ocekuje razlaz. Kada ce se to desiti?

  • Horoskop

   Mica000, razlaz vam sledi do kraja godine

 88. spiro

  spiro 25.12.1954.god.dali cu stupiti u kontakt sa osobom 2.5.1981.bili smo dobre komsije.doslo je do nesporazuma pa ne govorimo.

  • Horoskop

   spiro, obnovicete kontakt sa ovom osobom

 89. Tamara

  Da li bi mogli da budemo zajedno ja: 08.01.1997 on:25.01.1996

  • Horoskop

   Tamara, moguca je kraca avantura

 90. sanja

  Rodjena sam 1.1 70 god Dalice se ista promeniti nabolje na poslu?

  • Horoskop

   sanja, ocekuju vas skorije promene

 91. Vanja

  Kada me ocekuje neka ozbiljna veza? rodjen sam 14 januara 1988

  • Horoskop

   Vanja, ozbiljna veza vam sledi kroz dve godine

 92. STOLE

  Poslovna i materijalna buducnost 28.12.1960 12 casova

  • Horoskop

   STOLE, promenjiva situacija na datom polju

 93. Mica000

  Ja:11.01.1998. On:07.02.1993. Sta ce biti sa nama? Da li cemo ostati u vezi ili cemo se razdvojiti?

  • Horoskop

   Mica000, vas dvoje ocekuje razlaz

 94. Mimi

  Zanima me dali je taj muškarac dobar za mene on 30.01.73 ja 23.12.76. Dali dolazi do suradnje.

  • Horoskop

   Mimi, ova osoba je dobra za vas

 95. Anica

  Da li cemo se vencati? Ja:11.01.1998. On:02.07 1993.

  • Horoskop

   Anica, velike su sanse da cete sa ovom osobom stupiti u brak

 96. MM

  Predstoji li mi sreca u ljubavi? 14.01.1995. 17:40h i da li mi covek rodjen 09.09.1988. ipak nije sudjen? Unapred hvala. Pozdrav!

  • Horoskop

   MM, predstoji vam sreca u ljubavi. Ova osoba nije vasa druga polovina

  • lili

   on 22 5 1957 ja 16 01 1964 dali me jos voli

  • Horoskop

   lili, odgovor je DA

 97. Mimi

  Dali ču u skorije vreme otvoriti svoju firmu? 23121976 Ima li šanse u inostranstvu? Hvala

  • Horoskop

   Mimi, postoje sanse da u skorije vreme otvorite vlastitu firmu

 98. SPIRO

  SPIRO 25.12.1954.GOD. DALI ME VOLI OSOBA 14.1.1981.GOD

  • Horoskop

   SPIRO, ova vas osoba dozivljava kao prijatelja

 99. Leni

  10.01.1981,16h:15min Dali imam predispozicije da zivim i radim u inostranstvo?

  • Horoskop

   Leni, odgovor je da

 100. Leni

  Ja 10.01.1981 a on 7.9.1969,momentalno razdvojeni.Dali ce doci do pomirenja i dali je ova osoba za mene?Hvala.

  • Horoskop

   Leni, dobra kombinacija. Sledi vam pomirenje