O nama - DIZEL SERVIS ŽUNIĆ


Dizel servis Žunić nalazi se na adresi Vojvode Janka Stojićevića, broj 81 u Šapcu i nudi Vam kompletan servis Bosch pumpi, servis kamionskih i traktorskih pumpi, kao i Common Rail dizni. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti u radu, izlazimo u susret svakom Vašem problemu u najkraćem mogućem roku.


Naš servis opremljen je najmodernijom opremom i aparaturom: Bosch EFEP-515 i Hartridge CRI-PC, što nam omogućava da na najpouzdaniji način prekontrolišemo ispravnost celokupnog sistema pumpi, dizni, senzora pritiska i regulatora pritiska.


Dizel servis Žunić nudi Vam:


Bosch pumpa je pumpa visokog, pritiska koja predstavlja srce svakog dizel motora, a njena glavna uloga je da ubrizgava gorivo u pojedine cilindre kako bi pokretala dizel motor. Servis Bosch pumpe poželjno je napraviti nakon sto hiljada pređenih kilometara, jer se na taj način poboljšavaju radni parametri, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija štetnih materija.


Servis Bosch pumpe u našem servisu, podrazumeva zamenu svih potrošnih delova, a pumpa se kalibrira specijalnim alatom. Naš iskusni tim majstora će pre ugradnje pumpe izvršiti sva neophodna ispitivanja i precizno podešavanje na probnom stolu za ispitivanje dizel pumpi, a prilikom ugradnje pumpa se statički podešava.


Za pravilan rad Vašeg dizel motora, servis Žunić nudi Vam ispitivanje dizni, koje se pri svakom servisu precizno podešavaju uz izmenu uložaka. Time se osigurava pravilan mlaz ubrizganog goriva, koji je veoma važan za kvalitetno sagorevanje. Servis dizni podrazumeva servisiranje i popravku dizni, upotrebom najsavremenijih alata.


Jedna od specijalnosti dizel servisa Žunić je remont i servis Common Rail dizni, uz potpunu garanciju kvaliteta.


Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 08-17h


Dizel servis Žunić, Vojvode Janka Stojićevića 81, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

22.02.2017 05:55
Kosta Savic

Servis Bosch pumpe u ovom servisu,podrazumeva zamenu svih potrosnih delova,a pumpa se kalibrira specijalnim alatom.Njihov iskusni tim majstora ce pre ugradnje pumpe izvrsiti sva neophodna ispitivanja i precizno podesavanje na probnom stolu za ispitivanje dizel pumpi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dizel servis Žunić
  • dizel servis žunić,
  • servis common rail dizni šabac,
  • dizel servis žunić šabac,
  • servis za common rail dizne šabac,
  • žunić servis šabac,
  • servis dizni šabac,
  • servis bosch pumpi za radne mašine,
  • dizel servis žunić radno vreme