ZGR ŽAKS selidbe

2.2 | 9 ocena
Ulica: Železnik
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Mobilni: 060/
www.selidbe-zaks.com

O nama

ZGR ŽAKS selidbe

ZGR ŽAKS selidbe pružaju profesionalnu uslugu preseljenja stanova, kuća, vikendica i firmi u zemlji i inostranstvu. Sa ciljem da Vam olakšamo ionako stresan događaj kao što je selidba nudimo kompletnu uslugu koja pored prevoza, podrazumeva pakovanje pokućstva ili kancelarijskog inventara, demontažu nameštaja i skladištenje stvari.

Selidbe ZGR ŽAKS obavljaju se modernim kombi vozilom Renault Master (2003. godište) koji je u potpunosti prilagođen nameni, što garantuje maksimalnu bezbednost Vaših stvari na putu do nove lokacije. U našem timu nalaze se stručni i profesionalni radnici koji poseduju višegodišnje iskustvo u organizovanju i realizaciji selidbi.

ZGR ŽAKS selidbe nudi sledeće usluge:

 • Selidbe stambenih i poslovnih prostora 
 • Selidbe u zemlji i inostranstvu 
 • Kombi selidbe 
 • Selidbe teških predmeta 
 • Pakovanje stvari i pokućstva 
 • Montaža i demontaža nameštaja 
 • Skladištenje roba i stvari 

Predanim radom, pažljivim planiranjem svakog koraka u procesu Vaše selidbe, kao i vođenjem računa o svim detaljima, nastojimo da Vam omogućimo da se preselite bez stresa i nervoze. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada jeste veliki broj zadovoljnih klijenata koji, uz našu pomoć, sada bezbrižno uživaju u novom stambenom ili poslovnom prostoru.

Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i pružiti svu neophodnu pomoć prilikom pakovanja kancelarijskog materijala, pokućstva i dragocenosti u kvalitetne kutije i folije. Domen našeg rada obuhvata i demontažu svih vrsta nameštaja, kao i njegovu kasniju montažu u novom prostoru.

Ukoliko Vaš stan ili poslovni objekat još uvek nije završen, ZGR ŽAKS nudi mogućnost skladištenja stvari u odgovarajućim magacinima. Još jedna usluga koju nudimo jesu selidbe teških tereta, poput klavira, sefova, TA peći..., koji zahtevaju maksimalnu opreznost i znanje.

BESPLATNA procena selidbe od strane našeg stručnog tima!

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

ZGR ŽAKS selidbe, Čukarica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Nesic
  02.07.2019 06:14

  Sa dolaskom lepog vremena odlucio sam da kompletno renoviram stan. Medjutim nisam znao sta da radim sa namestajem i tehnikom, gde da je stavim, dok traju radovi. Da ne bi smetala i da se ne bi habala i unistila tokom radova. Malo sam trazio na netu i video sam da neke agencije za selidbe organizuju i skladistenje stvari i pokucstva. Pronasao sam ZGR Zaks agenciju za selidbe, koji to rade. Pozvao sam ih i raspitao se kod njih. Rekli su mi da oni to mogu da odrade. Da dolaze na adresu i sve stvari pakuju i odvoze u njihovo skladiste. Skladiste ih onoliko vremena, koliko vlasnik zeli. Dogovorili smo se i oni su dosli, spakovali sve u kutije i odneli. Kada sam zavrsio renoviranje, pozvao sam ih i oni su mi doneli stvari u istom stanju u kakvom su ih odneli, bez ostecenja. Stvarno su pravi profesionalci i spasioci za sve one koji ne znaju gde deponovati stvari kada rade komletno renoviranje stana ili kuce.

  Vladan Dimitrijevic
  25.06.2019 06:48

  Pre izvesnog vremena sam resio da promenim namestaj u stanu, da kupim novi, moderniji. Ali se javio problem, gde sa ovim postojecim, starim, ali jos uvek ocuvanim i u funkciji. Setio sam se svog rodjaka, koji zivi u blizini Beograda. Pitao sam ga, da li bi zeleo da mu poklonim namestaj, jer ja imam u planu da kupim drugi. Odmah je pristao. Rekao je da bi mu to bas dobrodoslo. Samo je trebalo naci agenciju koja radi prevoz namestaja. Video sam na netu firmu Zaks,koja se bavi selidbama. Pozvao sam ih i dogovorio se oko transporta. Oni su to preuzeli na sebe. U dogovoreno vreme su dosli i utovarili sve na kamion i odvezli. Moj rodjak mi je javio da su dosli i sve izvadili, bez ostecenja. Bio je jako zadovoljan, jer su to uradili veoma pazljivo. A i ja sam bio zadovoljan, jer je sve proslo kako treba.

  Marijana Arsenovic
  22.05.2019 06:36

  Pre nekog vremena sam imala mali problem, naime trebalo je neke stvari da preselim iz stana u vikendicu kod sestre, jer vise nisam imala mesta za mnoge stvari, pa mi je sestra rekla da to prebacim u njenu vikendicu, da bih dobila vise prostora u stanu. Nisam znala nijednu agenciju koja bi to mogla da uradi, ali sam malo trazila na netu i pronasla sam agenciju Zaks. Za njih sam se odlucila,jer su mi se ucinili profesionalni,pedantni, a i povoljni sa cenama. Odradili su sve veoma profesionalno i ja sam bas bila zadovoljna njihovom uslugom.

  Firme u blizini

  Smart move selidbe Beograd, Beograd, Beograd
  Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd, Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030, Čukarica, Beograd
  Modern Stil - kamionske i kombi selidbe, Trgovacka 28, Čukarica, Beograd
  ABC agencija za selidbe Stošić, Vodovodska 177i/2, Čukarica, Beograd
  Agencija za selidbe Beograd Expres, Bulevar Oslobođenja 84, Voždovac, Beograd
  Selidbe Marko Mitrovic, Karposeva 92, Čukarica, Beograd
  Selidbe broj 1, /, Čukarica, Beograd
  Apolon selidbe, /, Čukarica, Beograd
  Safe Move - selidbe i prevoz, Olimpijskih igara 9, Košutnjak, Čukarica, Beograd