Smart move selidbe Beograd

5.0 | 7 ocena
Ulica: Beograd
Grad: Beograd
Smart move selidbe Beograd
Mobilni: 062/
www.beogradselidbe.com

O nama

Preselite se brzo i pametno, izaberite najpovoljniju agenciju za selidbe u gradu, Smart Move. Bilo da Vam je potrebna selidba stambenih i poslovnih prostora, u zemlji ili inostranstvu, naše stručno i profesionalno osoblje, kao i moderna vozila stoje Vam na raspolaganju 24 časa dnevno. Takođe, vršimo kombi i kamionski transport robe.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, najpovoljnija agencija za selidbe Smart Move nudi Vam profesionalnu i efikasnu uslugu selidbe koja je prilagođena Vašim željama, potrebama i zahtevima. Naš vozni park čine moderna i specijalno opremljena vozila čime obezbeđujemo da Vaše stvari budu maksimalno zaštićene i sigurne tokom transporta.

Domen naših usluga obuhvata:

 • najjeftinije selidbe u Beogradu
 • selidbe Srbija
 • selidbe inostranstvo
 • kombi prevoz Beograd
 • kamionski transport

Ono po čemu se agencija Smart Move izdvaja su najpovoljnije selidbe u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Pre same selidbe, naš tim profesionalaca izvršiće demontažu i montažu nameštaja Vašeg nameštaja, brzo i bez oštećenja. U zavisnosti od količine stvari možete izabrati selidbe kombijem ili selidbe kamionom.

Pored stambenog prostora, agencija Smart Move nudi i povoljne selidbe poslovnih prostora. Kako bi Vaše stvari u savršenom stanju stigle na novu adresu, pažljivo ćemo pripremiti, spakovati i zaštititi sve stvari i nameštaj. Takođe, osposobljeni smo za kamionski i kombi transport svih vrsta robe, tako da zahtevima naših klijenata možemo da izađemo u susret profesionalno i odgovorno.

Agencija Smart Move obavlja usluge selidbe i transport robe u inostranstvo. Međunarodne selidbe obavljamo u skladu sa Vašim potrebama i u najkraćem mogućem roku, uz vozila novije generacije i po najpovoljnijim cenama.

Profesionalna i odgovorna usluga, ljubaznost i efikasnost našeg tima, kao i najpovoljnije selidbe u Beogradu, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Pozovite nas i postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.

Efikasne i povoljne selidbe Beograd
Kombi i kamionski prevoz svih vrsta robe

Radno vreme: 00-24h

Za sve dodatne infromacije možete nas kontaktirati putem e-maila ili sajta:
E-mail: office@beogradskeselidbe.com
Sajt: www.beogradselidbe.com

Agencija Smart Move – jeftine selidbe Beograd, Srbija i inostranstvo!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milan Nikolic
  19.06.2018 03:34

  Stvarno je pametan potez izabrati selidbe Smart Move. U potpunosti im odgovara naziv firme. Necete se pokajati ako njih izaberete. Koristio sam njihove usluge nekoliko puta i stvarno sam zadovoljan nacinom njihovog rada.

  Andrija Atanaskovic
  27.03.2017 08:18

  Ono po cemu se agencija Smart Move izdvaja su najpovoljnije selidbe u Beogradu,Srbiji i inostranstvu.Pre same selidbe,njihov tim profesionalaca izvrsice demontazu i montazu vaseg namestaja,brzo i bez ostecenja.

  Firme u blizini

  Selidbe Beorelocations, Geteova 26a, Zemun, Beograd
  Selidbe Beograd, Kulska 27, Zemun, Beograd
  Najpovoljnije selidbe i prevoz, Banatska 83v/10, Zemun, Zemun, Beograd
  Agencija za selidbe Beotim Plus, Bulevar Arsenija Čarnojevića 173, Novi Beograd, Beograd
  Ika - selidbe, Stojana Aralice 20, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Jeftine selidbe Beograd, /, Novi Beograd, Beograd
  Krisa selidbe - montaže, Juga Grizelja 29, Altina, Zemun, Beograd
  Barokanac selidbe, /, Zemun, Beograd