Selidbe Beograd NET

5.0 | 8 ocena
Ulica: Nikodima Milaša 1a, Palilula, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Selidbe Beograd NET
Mobilni: 069/
www.selidbe.beogradnet.net

O nama


Firma Selidbe Beograd NET postoji 10 godina i nudi Vam profesionalnu i brzu uslugu selidbe Vašeg stambenog ili poslovnog prostora na nivou cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i preko pet hiljada obavljenih selidbi, dobro poznajemo tržište i možemo da predvidimo sve moguće situacije.

Selidbe i prevoz su jako odgovoran posao, koji Vam se često čini da možete da izvedete sami, ali mi Vam preporučujemo da pozovete profesionalce. Firma Selidbe Beograd NET ima svoje kamione i vozila koji su Vam dostupni 24 časa dnevno. Takođe, nudimo Vam besplatnu procenu selidbe, kao i osiguranje stvari pre same selidbe.

Firma Selidbe Beograd NET nudi Vam sledeće usluge:

 • Selidbe
 • Kombi prevoz
 • Kutije za pakovanje i selidbe
 • Prodaja kartonskih kutija
 • Najam radnika
 • Čišćenje prostora
 • Odvoženje stvari na deponiju
 • Demontaža i montaža
 • Besplatna procena selidbe


Kako bismo Vam obezbedili pouzdanu i bezbrižnu selidbu, firma Selidbe Beograd NET je potpuno opremljena i spremna da izađe u susret svim Vašim potrebama. Kako bi obezbedili da se Vaše stvari i pokućstvo ne oštete prilikom transporta nudimo Vam mogućnost pakovanja stvari u kartonske kutije, odgovarajućih veličina. Takođe, naši radnici će Vam pružiti svu neophodnu pomoć prilikom demontaže i montaže Vašeg nameštaja, kao što su kreveti, dvosedi, trosedi, ormani, šifonjeri, kuhinjski elementi, kancelarijski nameštaj i slično.

Pored selidbi i kamionskog prevoza, nudimo Vam i usluge prevoza robe kombijem, koji Vam preporučujemo ukoliko imate potrebu za prevozom manjeg broja stvari. Posedujemo kombi vozila koji se redovno održavaju i čiste, a kombi prevoz vršimo po celoj zemlji i inostranstvu. Takođe, možete iznajmiti kombi sa radnicima za montažu, demontažu, utovar i istovar ili bez njih.

Zahvaljujući bogatom isksutvu, obezbedićemo Vam selidbu bez stresa i nervoze, a u skladu sa Vašim potrebama, željama i mogućnostima. Profesionalnost, ljubaznost i brzina su osobine na koje smo ponosni, a naš tim Vam je dostupan u svakom trenutku.

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefon ili e-mail:
069/155 56 02
E-mail: selidbe@beogradnet.net

Selidbe Beograd NET, Nikodima Milaša 1a, Palilula, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovana Vulovic
  29.06.2018 05:04

  Selidbe Beograd Net pored usluga selidbe nude i mnoge druge usluge kao sto su montaza i demontaza namestaja,odvozenje stvari na deponiju,prodaju kartonskih kutija,takodje imaju i uslugu ciscenja prostora kao i najam radnika tako da angazujuci ove selidbe mozete da odradite i dosta vise nego sto je sama selidba. Pozovite ih i necete se pokajati ako ih angazujete.

  Firme u blizini

  Agencija Beo Selidbe, Mije Kovacevica 7b, Palilula, Beograd
  Transporter 011 - Selidbe, Nova Mokroluška 13, Voždovac, Beograd
  Autoprevoznik Ivanković Darko, Ustanička 190, Zvezdara, Beograd
  Selidbe Beograd, Carigradska 8, Stari Grad, Beograd, Stari grad, Beograd
  Selidbe Maksimović Trans, Husinskih rudara 34/II, Palilula, Beograd
  Selidbe Alisa, Pive Karamatijevića 10, Voždovac, Beograd
  A.T.S agencija za transport i selidbe, Bulevar Mihajla Pupina 141, Novi Beograd, Beograd
  Slepčević selidbe i transport, Matice Srpske, Zvezdara, Beograd
  AS selidbe - prevoz, Budmanijeva 22, Zvezdara, Beograd