Selidbe Maksimović Trans

3.3 | 4 ocena
Ulica: Husinskih rudara 34/II
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Selidbe Maksimović Trans
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

SELIDBE MAKSIMOVIĆ TRANS

Bilo da Vam je potreban prevoz robe ili kompletno preseljenje stambenog i poslovnog prostora, Maksimović Trans je pravi izbor za Vas. Naš iskusni i profesionalni tim stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, za sve vrste usluga kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Posebno izdvajamo selidbe klavira i drugih teških predmeta.

U našem voznom parku nalazi se kombi vozilo marke Renault Master standardnih dimenzija: dužina 3, 80 metara, visina 2, 20 metara i širina 1, 95 metara. Vozilo je potpuno prilagođeno za selidbe i prevoz robe, što garantuje da će Vaše stvari biti maksimalno zaštićene i sigurne tokom transporta.

Selidbe Maksimović Trans nudi Vam sledeće usluge:

 • prevoz gabaritnih stvari: klaviri, mašine, kase, TA peći, sefovi
 • selidbe stambenog i poslovnog prostora
 • montaža i demontaža nameštaja
 • pakovanje i zaštita stvari
 • prodaja kutija za pakovanje
 • prevoz robe
 • odvoženje starih stvari na deponiju

Kada su u pitanju selidbe, naš profesionalan i ugiran tim stoji Vam na raspolaganju bilo da se radi o preseljenju Vašeg stana ili poslovnog prostora. Ukoliko Vi to želite pružićemo Vam svu neophodnu pomoć pri demontaži stvari, pakovanju i kasnijoj montaži nameštaja. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor kutija za pakovanje pokućstva.

Mnogi imaju glavobolju kada treba da presele teške predmete poputa klavira, mašina, TA peći, sefova, kasa.... Ne morate više da brinete, jer Maksimović Trans ima rešenje za Vas. Dugogodišnje iskustvo našeg uigranog tima učiniće da selidba specijalnih tereta bude završena profesionalno i kvalitetno, u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko Vam je potreban prevoz nameštaja, građevinskog materijala ili odvoz starih stvari na deponiju, Maksimović Trans je najbolji izbor za Vas. Pored kvalitetnog i pouzdanog prevoza u zemlji i inostranstvu, nudimo i najpovoljniju cenu od 35 dinara po kilometru.

Radno vreme: 00-24h

Selidbe Maksimović Trans, Husinskih rudara 34/II, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Milic
  27.07.2018 04:01

  Ukoliko zelite da vasa selidba prodje bez stresa i problema ,angazujte selidbe Maksimovic Trans. Bilo da je u pitanju selidba poslovnog prostora ili pak stambenog,mozete im ukazati potpuno poverenje. Jako su pouzdani,tako da sigurno cete biti zadovoljni obavljenim poslom.

  Ana Milosavljevic
  07.12.2016 09:27

  Selidbe Maksimovic Trans nude vam sledece usluge prevoz gabaritnih stvari,klaviri, masine,kase,ta peci,sefovi,selidbe stambenog i poslovnog prostora,montaza i demontaza namestaja,pakovanje i zastita stvari,prodaja kutija za pakovanje.

  Firme u blizini

  Agencija Beo Selidbe, Mije Kovacevica 7b, Palilula, Beograd
  Transporter 011 - Selidbe, Nova Mokroluška 13, Voždovac, Beograd
  Autoprevoznik Ivanković Darko, Ustanička 190, Zvezdara, Beograd
  Transport i selidbe Lugi san, Tomasevacka 20, Borča, Beograd
  Selidbe Beograd, Carigradska 8, Stari Grad, Beograd, Stari grad, Beograd
  Selidbe Beograd NET, Nikodima Milaša 1a, Palilula, Beograd, Palilula, Beograd
  Selidbe Alisa, Pive Karamatijevića 10, Voždovac, Beograd
  Slepčević selidbe i transport, Matice Srpske, Zvezdara, Beograd
  AS selidbe - prevoz, Budmanijeva 22, Zvezdara, Beograd