Izaberite neku od firmi koje se bave ISKOPOM ZEMLJE BAGEROM

Zlaja Kop Trans

Dušana Petrovića Šaneta 42a, Leštane
Grocka, Beograd

Zlaja Kop Trans je firma koja se nalazi u naselju Leštane. Bavi se iskopom zemlje bagerom, odvozom šuta i odvozom i postavljanjem građevinskih kontejnera nakon skladištenja šuta
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Badzola Iskopi


Borča, Beograd

Badzola iskopi malim bagerima Borča i okolina: rušenje zidova, iskop zemlje, popločavanje dvorišta, razbijanje betona, iskop svih zemljanih površina.
Pročitaj više

Pre 21 h poslednji put pozvana firma

Drina Gradnja


Palilula, Beograd

Firma „Drina Gradnja“ bavi se adaptacijama prostora i izvođenjem radova u svim objektima na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Altus Enterijer izvođenje radova

Sretena Mladenovića Mike 50e
Rakovica, Beograd

Altus enterijer nudi celokupnu adaptaciju stanova i drugih objekata; građevinske radove, keramičarske radove, gipsarske radove, molerkse radove, rušenje zidova.
Pročitaj više

Altus Enterijer Građevinska firma

Sretena Mladenovića Mike 50e
Rakovica, Beograd

Altus Enterijer nudi kompletan paket usluga građevinskih radova neophodnih za potpunu adaptaciju stanova ili poslovnih objekata.

Dishome tim izvođenje radova

Smederevski put 29e
Zvezdara, Beograd

Dishome tim nalazi se na Zvezdari. Jedna je od najkompletnijih kompanija za adaptaciju i uređenje domova i poslovnih objekata, sa najvećim izborom usluga iz domena građevinskih radova.

Ševarac šlep služba i iskop zemlje

Teslina 29e, Kaludjerica
Zvezdara, Beograd

Šlep služba Ševarac prevozi vozila, građevinske mašine do 10 tona i građevinske kontejnere na teritoriji cele Srbije i to po najpovoljnijim cenama. Klijentima nudimo i usluge iskopa zemlje kombinirkom, kao i utovar i odvoz zemlje po pristupačnim cenama

Goldenroad Asfaltiranje i iskopi

Banjica
Voždovac, Beograd

Nudimo Vam spektar usluga iz oblasti niskogradnje. Zahvaljujući stručnosti i iskustvu naših zaposlenih, kao i najsavremenijoj mehanizaciji, alatima i opremi koju posedujemo, u mogućnosti smo da realizujemo i najzahtevnije projekte koje postavite pred nas!

Bušenje šipova - iskop PSP EVROTIM

Bulevar JNA 48
Voždovac, Beograd

Getafix Građevinska firma


Čukarica, Beograd

Građevinska firma Getafix nalazi se u Beogradu. Nudi sve vrste radova u okviru renoviranja i izgradnje unutrašnjeg objekta, keramičarske radove, elektro-radove, klima sisteme, molerske radove.

Firga behaton - Ugradnja behatona

Jovana Brankovića 3.deo 20
Zemun, Beograd

Firga behaton bavi se izvođenjem radova na teritoriji Beograda i okoline koji podrazumevaju radove na uređenju dvorišta, terasa, parkova, ulica, trgova.

U svakodnevnom životu, često se javlja potreba za iskop zemlje bagerom, ali i za usluge rušenja, ravnanja, kao i razbijanja betona. Naravno, sve se to radi uz pomoć adekvatnih mašina.

Iskop zemlje

Firme koje pružaju uslugu iskopa zemlje, su prateći i osluškujući potrebe svojih klijenata, došle do zaključka da su to često naručivani radovi. Primera radi, obavljaju se razne vrste zemljanih radova, kao što je nasipanje zemlje, iskop zemlje, rušenje prizemnih objekata, poravnavanje terena, i mnogo toga durgog.

Iskopi bagerom

Čak i da više ljudi radi ručno, iskop zemlje ne bi mogao da se uradi tako brzo i kvalitetno, kao što je slučaj kada taj posao završava bagerista. To je zapravo, mini bager i kombinirka, i te mašine su u stanju da odgovore svim zahtevima naručioca posla.

Iskopi kanala

Davno je prošlo vreme kada se kanal kopao ručno, i to je mnogo efikasnije kada rade mašine. Kombinirka je zapravo bager koji utovaruje, a njegova primena je mnogostruka. To je najpre, iskop zemlje radi postavljanja temelja za kuće, zbog izgradnje bazena, septičkih jama, podruma, kao i raznih vrsta kanala.

Građevinski iskopi zemlje i temelja

Ovaj bager utovarivač ima veliku primenu i kod nivelacije, tj. ravnanja različitih površina koje su neravne, i to se radi tako što se skine površinski sloj zemlje, a pored toga, bager učestvuje i u rušenju starih prizemnih objekata i razbija beton.

Iskop zemlje bagerom – iskustva

Spomenuli smo da postoji mini bager i kombinirka. Njihove funkcije su skoro identične, međutim, za neke stvari i poslove, prednost je na strani malih bagera. O čemu se tačno radi? Mini bager, kao što mu samo ime kaže, vrlo je pogodan za iskope manjih razmera, i često se koristi za gradske uslove, kao i kod uslova gde se kao glavni problem javlja nedostatak prostora.

Kao jednu jedinstvenu uslugu možemo da posmatramo dovoz i odvoz zemlje, kao i iskop. Ukoliko imate u planu zemljane radove, najbolje je da pozovete firme koje se bave ovom vrstom posla i da zatražite ponudu. Postoje dodatne usluge koje uključuju transport robe, odvoz šuta, kao i kupovinu i prevoz građevinskog materijala po povoljnim cenama.

U ponudi se nalazi i kiper prevoz, a radi se o vozilima koja su savršena za prevoz zemlje, peska i odvoz šuta.

Cene iskopa

Čak i orijentacione cene iskopa zemlje je veoma teško dati, zbog toga što na njih utiče dosta faktora. Na primer, iskop i odvoz zemlje košta u proseku 3 evra po kubnom metru, na teritoriji Beograda, dok radni sat mašine košta oko 25 evra. Za kopanje drenažnih kanala cena je 1,5 evra po dužnom metru, na teritorirji Beograda, i pri tome je transport uračunat u cenu.

*Za sve precizne informaicije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.