Dodaj firmu

Kneževic šlep služba i prevoz građevinskih mašina

Šlep služba na teritoriji Voždovca cele Srbije. Brz dolazak, povoljne cene, šlepanje oštećenih, havarisanih, neregistrovanih vozila.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Prevoz građevinskih mašina Šlep služba BOŽIĆ

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu i bogatom voznom parku, šlep služba BOŽIĆ je u mogućnosti da preveze sve vrste vozila, od automobila, preko plovila, do građevinskih mašina i kontejnera, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Stojanović šlep služba

Šlep služba Stojanović dostupna vam je na teritoriji Beograda, okoline Srbije i u zemljama u regionu, pruža usluge odvoženja i dovožanje vozila, više vozila u istom trenutku 24 sata/7 dana u nedelji.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Durke šlep služba

Durke šlep služba nalazi se u Železniku. Efikasan i brz izalazak na teren na teritoriji cele Srbije, uz mogućnost zamenskog vozila
Pročitaj više

Milovana Nićiforovića 14, Železnik
Čukarica, Beograd

Prevoz građevinskih mašina Ševarac

Šlep služba Ševarac prevozi vozila, građevinske mašine do 10 tona i građevinske kontejnere na teritoriji cele Srbije i to po najpovoljnijim cenama. Klijentima nudimo i usluge iskopa zemlje kombinirkom, kao i utovar i odvoz zemlje po pristupačnim cenama
Pročitaj više

Teslina 29e, Kaludjerica
Zvezdara, Beograd

Prevoz građevinskih mašina Šlep služba Nebojša

Šlep služba "Nebojša" - prevoz havarisanih i vozila u kvaru. Već od 2500 din
Pročitaj više

Dragoslava Đorđevića-Goše 10
Zvezdara, Beograd

Prevoz građevinskih mašina Antić Šlep služba

Šlep služba na teritoriji Čukarice postoji više od 35 godina. Otvorena za šlep putničkih vozila, poljoprivrednih mašina, kombi vozila i drugih vozila.
Pročitaj više

Milana Milovanovića 62
Čukarica, Beograd

SmartPro Šlep služba i prevoz građevinskih mašina

Ulsuga šlepanja svih modela vozila a posebno Smart vozila u Beogradu i na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Rikverc šlep služba i prevoz građevinskih mašina

Šlepanje putničkih vozila na teritoriji Beograda. Odvoženje neregistrovanih vozila i vozila u kvaru.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Transport robe i odvoz suta Nikola

Izvođenje radova u Beogradu. Ravnanje terena, iskopi, odvoz i istovar šuta.
Pročitaj više

Ugrinovački put 38
Zemun, Beograd

Zlaja Kop Trans

Zlaja Kop Trans je firma koja se nalazi u naselju Leštane. Bavi se iskopom zemlje bagerom, odvozom šuta i odvozom i postavljanjem građevinskih kontejnera nakon skladištenja šuta
Pročitaj više

Dušana Petrovića Šaneta 42a, Leštane
Grocka, Beograd

Prevoz građevinskih mašina nesto je sto je nuzno svakoj od tih masina. Pod građevinskim mašinama podrazumevamo bagere, buldožere, dizalice, dozatore, utovarivače, drobilice, kombinovane mašine, dampere, mašine za betoniranje, skele... Svim ovim mašinama je povremeno potreban transport, sa jednog gradilišta na drugo. Prevoz se obavlja na poseban način, a u daljem tekstu ćemo objasniti i kako.

Prevoz građevinske mašine

Postoje firme čija je osnovna delatnost baš prevoz građevinskih mašina, i on se obavlja bezbedno, sigurno i brzo. To znači da se mogu prevoziti i sve građevinske konstrukcije, kao i radne mašine, i to se obavlja kamionima, kao i specijalnim vozilima, koja su namenjena da prevoze vangabaritnu robu.

Transport građevinskih mašina

Mnoga od ovih preduzeća rade prevoz ne samo u našoj zemlji, nego i u inostranstvu. Pored pomenutih mašina, postoje i one koje služe za istovar i utovar teških mašina i vangabaritnih konstrukcija.

Način prevoza građevinskih mašina

Dakle, ako vam zatreba prevoz standardnih građevinskih mašina, ili transport građevinske mehanizacije, možete da se obratite firmama koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Kao što je bitno da se građevinske mašine i konstrukcije prevezu, tako je isto važni i da se pravilno utovare i istovare. U tu svrhu se koriste posebna vozila, obučeni zaposleni kadar, i koristi se posebna oprema za rukovanje vangabaritnim teretima i specijalnim predmetima.

Ono što je takođe bitno napomenuti, to je da se prati ceo proces transporta, od momenta utovara, do trenutka istovara kada se stigne na odredište. Takođe, klijentima je jako važno da celim putem mogu da prate svoje pošiljke, a danas je to omogućeno zahvaljujući GPS sistemu.

Prilikom transporta građevinskih mašina, primenjuju se najsavremenije bezbednosne procedure, a firme koje pružaju ovu uslugu poseduju dozvole koje su po Zakonu neophodne za prevoz vangabaritne robe.

U bilo kom trenutku da vam zatreba ova usluga, možete da se obratite agentima, koji su često dostupni 24 časa dnevno, i da postavite pitanje u vezi transporta, načina prevoza, cene i svega drugog što bi moglo da vas zanima.

Tražena vozila će biti poslata u roku koji se smatra najkraćim, jer često proces rada ne sme da trpi zbog prevoza građevinskih mašina. Vozila stižu direktno na vašu adresu, sa koje će se obaviti utovar građevinskih mašina, i sve što bi trebalo da uradite jeste da pozovete broj telefona odabrane firme koja će za vas završiti ovaj posao.

Transport se vrši svim vidovima saobraćaja, i koriste se najoptimalnije rute, kao i specijalizovana vozila. Po potrebi, mogu se dodati vučna i priključna vozila, i sva druga potrebna oprema.

Prevoz građevinskih mašina cena

Koliko će koštati prevoz građevinskih mašina, pre svega zavisi od toga šta se prenosi, po kom terenu i koliko daleko. Najbolje je da se obratite upitom firmi koja ovu uslugu pruža i dobićete najtačniju procenu vrednosti ovog posla.

*Za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane