O nama - ROĐENDAONICA ŽABAC BOWLING CENTAR


Klub "Žabac Bowling Centar" pronaći ćete u samom srcu Zemuna, u Gradskom Parku u sklopu Hale Pinki. Sa svojim radom naša kuglana započela je 2006. godine. Težeći ka tome da stvorimo prijatno okruženje da druženje i rekreaciju našu kuglanu opremili smo modernim elementima i stazama za sve generacije.

Posedujemo 7 savremenih staza, od kojih su dve prilagođene dečijem uzrastu. Pored svake staze nalazi se separe sa po 4 mesta za sedenje, u kom ostatak Vaše ekipa može da se odmara uz piće iz našeg šanka, dok ste Vi na potezu. Naš cockail-bar raspolaže velikim izborom kafa, sokova i pića.

Ukoliko želite da Vašem mališanu priredite nezaboravan rođendan, u našoj kuglani je moguće organizovati proslavu rođendana Vašeg deteta. Tokom rođendanskog slavlja, u trajanju od 2h, Vaše dete i njegovi drugari će moći da se dobro zabave i isprobaju svoje veštine u kuglanju. Posedujemo kugle koje su težinom prilagođene deci, uz koje će moći da se osete kao profesionalci u kuglanju.

Maksimalan broj dece je 24, a na raspolaganju su im 4 staze za kuglanje. Svako dete dobiće po parče pice i 2 sokića koji ulaze u cenu iznajmljivanja prostora kuglane za proslavu rođendana od 16000 RSD. Uz veselu muziku, pregršt pozitivne enegrije i naše ljubazno osoblje koje će nadgledati svu decu, proslava rođendana može da počne.

Pozitivni utisci slavljenika, njihovih drugara i roditelja, po završetku rođendanske žurke, naša su Vam najbolja preporuka.

Telefoni za informacije i rezervacije:
011/ 316 25 83
062/ 800 99 50
011/ 377 16 12

Učinite rođendan Vašeg deteta drugačijim od prethodnih.
Priredite mu rođendansko slavlje koji će dugo pamiti.
Kuglanje i proslava rođendana.

Rođendaonica "Žabac Bowling Centar" Zemun, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

04.05.2018 02:30
Svetlana Andric
Zelite da obbradujete svoje dete i njegove drugare ali i njihove roditelje,to sad i mozete tako sto cete organizovati rodjendan u dobro poznatoj Kuglani ZABAC!U samom centru Zemuna,kod hale Pinki nalazi se i ogroman parking prostor.Posedovanje cetiri staze za kuglanje i prelep prostor za sedenje.Sve pohvale!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica Zabac Bowling Centar
  • kuglanje beograd zemun,
  • bowling beograd zemun,
  • kuglana beograd zemun,
  • kuglane beograd zemun,
  • Rodjendaonica Zabac Bowling Centar radno vreme