Rodjendaonica MALI SVET

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ROĐENDAONICA MALI SVET


Rođendaonica MALI SVET nudi Vam mogućnost proslave rođendana iz snova koju ćete Vi i Vaš mališan dugo pamtiti. Glavna prednost naše rođendaonice je što se prostire na 300 m2 u jednom nivou, bez pregradnih zidova, u kome se nalazi veliki izbor sadržaja za igru i zabavu mališana svih uzrasta.

Ako želite da iznenadite Vašeg mališana i priredite mu proslavu rođendana iz snova, kreativno uređena rođendaonica MALI SVET na Vidikovcu prava je adresa za Vas. Kapacitet naše igraonice je 150 odraslih i 60 dece, a termini organizovanja proslave rođendana su po dogovoru, u skladu sa Vašim zahtevima.

Rođendaonica MALI SVET nudi Vam najpovoljnije cene proslave rođendana od 4.500 dinara pa naviše. U skladu sa Vašim željama i zahtevima pružamo mogućnost iznajmljivanja samo prostora, uz Vašu hranu i piće, ali i kompletne organizacije proslava, sa našim keteringom. Svaki dogovor je moguć.

Prostor iz dečije mašte prilagodili smo potrebama dece za savršeno bezbednim i zanimljivim okruženjem koje će probuditi njihovu kreativnost. Centralno mesto u rođendaonici MALI SVET zauzima 3D lavirint namenjen svim avanturistima uzrasta do 9 godina, sa spiralnim toboganom i lopticama, kao i trambolina.

Za sve devojčice, tu je posebno osmišljen kutak u kome mogu da uživaju u brojnim sadržajima: kuhinjica, krevetac, kolevka, lutke. Ali nismo zaboravili ni na naše dečake kojima je na raspolaganju sto sa putnom mrežom za autiće i radionica za alate.

Nešto starijim klincima i klincezama, na raspolaganju je prelepa diskoteka, sa karaokama u kojoj se priređuju najluđe žurke.

Mališane će zabavljati stručan tim animatora, sa programima koji su prilagođeni uzrastu Vašeg deteta i njegovih drugara. Posebno će ih oduševiti umetnost crtanja po licu, uz pomoć prirodnih boja koje ne štete koži.

Pored organizacija proslava, kod nas se Vaši vragolani mogu igrati u okviru dnevne igraonice, po popularnoj ceni od 200 dinara za ceo dan. U sklopu igraonice nalazi se i kafe za roditelje gde mogu da se opuste i odmore, dok sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

AKCIJA: Ukoliko se odlučite da organizujete proslavu kod nas do 18. januara 2016. godine, svim mališanima su obezbeđeni BESPLATNI SENDVIČI.

Radno vreme:

svaki dan od 15-21h

Rođendaonica MALI SVET, Patrijarha Joanikija 13c, Vidikovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

04.05.2018 03:24
Dejan Stefanovic

Rodjendaonica Mali Svet ce vama i vasoj deci pruziti nezaboravne trenutke za njihov rodjendanac!Ovde mozete pronaci i odlicnu cenu po kojoj mozete organizovati samu proslavu. Za svaciji dzep po nesto. Svaka cast!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica MALI SVET
  • Rodjendaonica MALI SVET,
  • Rodjendaonica MALI SVET radno vreme,
  • Rodjendaonica MALI SVET kontakt,
  • proslava rodjendana